Δύο Παρεμβάσεις, Με Πολύ Αγάπη!..

Φίλοι μου / μας!

1. Προς “Σόρος-Συριζαίο” δημ/φο Κον Βαγγέλη Παπαδημητρίου (“ΣΚΑΪ”): Τον Κομμουνιστή, κατάσκοπο της “ΕΣΣΔ”, Μπελογιάννη, δεν (!) τον σκότωσε καμία “Δεξιά”! Όταν δικάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο, είχαμε Κ-Β Κέντρου, ενώ Π-Θ μας ήταν ο “Μαύρος Καββαλάρης”, αν τον έχετε ακούσει, ήτοι ο Βενιζελικός Νικόλαος ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ, ένας εκ των ηρώων της Μ. Ασίας και μετέπειτα “Επαναστάτης” στην Χίο, κλπ!

Ο όρος “Δεξιά” δεν υπήρχε ακόμα! Ο όρος καθιερώθηκε το 1955 στην Πατρίδα μας, με τον… αδόκητο (!) ερχομό “στα πράγματα” (ας ήταν καλά τότε το Παλάτι, ο… Ευταξίας και άλλοι… κανονικοί και… ανώμαλοι πράκτορες ξένων δυνάμεων, με πρώτη την τότε Αγγλία), του… “Εθνάρχου” (sic), αχαχαχαχαχαχα, Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!..

Μέχρι τότε, αυτό που όλοι εσείς, [οι νυν και πρώην / μετανοημένοι, γνησίως ή λόγω των πολλών στις τσέπες σας ξένων… $ – Ευρώ, Κομμουνιστές και… δούλοι για χρόνια στο ανώμαλο… ερωτικό κρεββάτι του Γεωργιανού ΑΡΧΙ-ΣΦΑΓΕΩΣ ΣΤΑΛΙΝ και των “συν αυτώ”]αποκαλείται “δεξιά”, δεν υπήρχε και η αναφορά προς τους οπαδούς, υπερασπιστές, κλπ, αυτού που πολέμησαν οι μητραλίες παππούδες σας, (οι οποίοι ξεκίνησαν και τον λεγόμενο από εσάς εμφύλιο ή όχι, Ευάγγελε;), γινόταν με τις φράσεις “Βασιλικοί” (απαλή αναφορά), “Μοναρχοφασίστες” και “Κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, (υβριστικές αναφορές), ενώ η απάντηση – αναφορά αυτών προς την πλευρά σας ήταν “Κομμμουνιστοσυμμορίτες”, “Αναρχο-Κομμουνιστές” και “Φονιάδες” “κατά συρροήν”!..

Στην συνέχεια, αν και το ξέρεις, διάβασέ το ξανά! Τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ (για την ακρίβεια ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕ! και έτσι είμαστε σήμερα ακόμα ελεύθεροι, με άλλα εναντίον μας νέα διακυβεύματα), το “ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ” (!!!), με πρωτοστάτες, από της εμφανίσεως της κατά τον αγαπημένο σας Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ “ιστορικής ΛΕΠΡΑΣ”, λέγε με Κομμουνισμού, κατά σειράν, τον “ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΙΔΕΑΣ”, τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, (“ιδιώνυμο”, κλπ), τον “Γέρο της Δημοκρατίας” Γεώργιο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (τί να πρωτογράψει κανείς γενικώς γιατον Άνδρα, αλλά και ειδικώς για το πώς είχε διαλύσει, κυριολεκτικώς, τον Κομμουνισμό ο μέγιστος αυτός πολιτικός ΓΑΤΟΣ…), τον υιό του Εθνάρχου Σοφοκλή ΒΕΝΙΖΕΛΟ, τον αποκαλούμενο “Πορθητή της Προύσσης”, τον Θεμιστοκλή ΣΟΦΟΥΛΗ, τον Ν. Πλαστήρα, τον Αρχιστράτηγο “της Νίκης”, Στρατάρχη Αλέξανδρο ΠΑΠΑΓΟ και μια τεράστια σειρά ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ Αξκών, ηρώων των Βαλκανικών πολέμων, της Μ. Ασίας, του 1940 – 1941, κλπ, όπως ήσαν πχ ο Ν. ΖΕΡΒΑΣ (“ΕΔΕΣ”), ο ΨΑΡΡΟΣ (“ΕΚΚΑ”), ο “ΤΣΑΟΥΣ ΑΝΤΩΝ” (στην Μακεδονία μας), ο Γεώργιος ΓΡΙΒΑΣ “ΔΙΓΕΝΗΣ” (“Χ” και “ΕΟΚΑ”) και άλλοι πολλοί!..

Η αλήθεια, τέλος, επιβάλλει (!) να γράψουμε πως, από το τότε κυβερνών την χώρα μας ΠΑΛΑΤΙ, ο μόνος άνθρωπος που πολέμησε τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ μετά μεγάλου πάθους, όντας πάντα και συνεχώς δίπλα στους στρατιώτες του “Εθνικού μας Στρατού”, όντας μέγα ανάχωμα στο “Παιδομάζωμα” (2ο και το ίδιο μεγάλο, μετά απ’ εκείνο των Οθωμανών κατά την τετρακοσίων χρόνων, τουλάχιστον, σκλαβιά μας), κλπ, κλπ, κλπ, ήταν η Βασίλισσα ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, γι΄αυτό και μισήθηκε τόσο από το ΚΚΕ και όχι από το…  ΕΚΚ, όπως θα έπρεπε να λεγόταν κανονικά, αν είχε ελληνικό όραμα, ψυχή και πνοή!..

Και μιας και ο λόγος έφερε στην… επιφάνεια την λέξη “μίσος”, γνώριζε πως το ΚΚΕ ΜΙΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΌΧΙ ΤΗΝ “ΔΕΞΙΑ”, (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ*), τέλος πάντων ΜΙΣΕΙ αυτό που θέλει σήμερα να λέγεται, ΨΕΥΔΏΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, “ΔΕΞΙΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΤΟ 1989, ΓΙΑ ΝΑ “ΡΙΞΟΥΝ” ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ… ΛΑΘΟΣ, (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π-Θ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Αδαμάντιο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ), ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!..

* Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: (Για χρόνια ΓΓ/ΚΚΕ και διαγραμμένος επίσης από το ΚΚΕ, για χρόνια, ως προδότης! Σχεδόν εσχάτως τον επαναδικαίωσαν)! Είπε: “Μας έβαλε μπουνταλάδικα (ενν. ο “Γέρος”) σ΄ένα τσουβάλι σακκί και μας πέταξε”!.. (Δήλωση, μετά από την Βάρκιζα)! / Η… αχάριστη προφανώς “μαμά” “ΕΣΣΔ” τον έστειλε να πάρει γεύση από τα… “ΓΚΟΥΛΑΓΚ” της, όπου και το 1972 αυτοκτόνησε, αφού η κατάρα του ΑΙΜΑΤΟΣ που τον βάρυνε ήταν αβάσταχτη!..

Πρόσεξε τώρα την κατακλείδα, Ευάγγελε, βαθιά αντι-Ολυμπιακέ και παρουσιαζόμενε μόνον ως “Πανιώνιος” και παπάρια!

Ένας εκ των δικαστών στην δίκη ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ήταν και ο μετέπειτα Δικτάτορας (1967-1973) Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος μειοψήφισε, ήτοι ψήφησε υπέρ της ΜΗ (!) ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ του Κομμουνιστού αυτού, διεθνιστού πράκτορος της “ΕΣΣΔ”!.. 

Ο Κος Πορτοσάλτε λοιπόν αναφέρθηκε ΟΡΘΟΤΑΤΑ (!) στο θέμα, το έθεσε στις σωστές του βάσεις (είναι πράγματι δημ/φος, όσο και να διαφωνεί κανείς μαζί του), μέσα στον λίγο χρόνο της υπόψη εκπομπής, ενώ η έκρηξή σου, καθαρά “του κόλου”, όπως όφειλε να κάνει το κάθε Κομμούνι (κρυφό και μη), που σέβεται τον… εαυτό του και μπράβο σου που τηρείς τα… “πολιτικά / κομματικά Πάτρια”, ήταν ιστορικά ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ!.. Δυστυχώς για σένα, για εσάς!..

Τί να κρατήσεις τώρα από όλα τα παραπάνω, αν τα πάντα (που λέει ο λόγος) ξεχάσεις; Διάβασε!

“ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ… ΔΕΞΙΑ!..

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΩΣ:

“ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ “ΕΣΣΔ” ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΗΡΩΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΞΙΑ”!.. 

Υγ. Δεν “πιάνω” τα ξερονήσια, φιλαράκο, ποιός τα άνοιξε και ποιός τα λειτούργησε, διότι φοβάμαι μήπως χαλάσω το Κεντρο-Αριστερό… όνειρο του φτωχού σου νέου εξ Αμερικής Αρχηγού, “Αστακο-κυνηγού” και ίσως και “Τεκνο-Κυνηγού”, (προσοχή όμως μην πάθει τίποτα ο άντρας του ο Τάϊλερ), αυτού του νέου… ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ “ΜΑΝΝΑ”, ενός “ΜΑΝΝΑ” ασφαλώς για την χώρα μας!.. 

Τί δουλειά μπορεί να έχει, βρε Βαγγέλη, ο διεθνιστικός, και άρα εξ ορισμού ανθελληνικός, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (του “Τεκνο-κυνηγού”, αλλά και του Χουντόπαιδου / Χουντογιού και Πωλητή της Μακεδονίας μας στους γύφτους “Σόρος-Τσίπρα”, που ό,τι και να κάνει η ΠΡΟΔΟΣΙΑ-του ΔΕΝ ξεπλένεται με 1 εκ-ριο Ινστιτούτα και 1000 επχσεις ξεπλύματος της -ακόμα μιάς σύγχρονης- “Εθνικής μας Ντροπής”, όσους Ολάντ και ξε-λάντ και να φέρει… / μάθαμε θα έρθει και ο κλέφτης Ζάεφ, αχαχαχαχαχα), με το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, που ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΑΝΕ ΕΚ-ΡΙΑ ΞΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΟΡΑ ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ;

Σου εισηγούμαστε, τέλος, Ευάγγελε, να πεις στον Κασσελακικό… Γκρίνμπερ, στον νεαρό σχετικά Κο Παπαγεωργίου, υιό του παλαιού στελέχους της “ΕΥΠ” Κου Παπαγεωργίου, να πει στον Κο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, πως αν θέλει να κάνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ στην χώρα μας, (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), να κάνει κάτι που δεν έκανε και έπρεπε να είχε μέχρι σήμερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάνει, αφού ήθελε και θέλει εξουσία, ενώ ό,τι παπαριά θα μπορούσε να είχε κάνει την έκανε ή την είπε, έχοντας δίπλα του αρχιλαμόγια και αρχι-λακκέδες της ντόπιας και πλειοψηφικά βρώμικης “ΕΛΙΤ”, όπως πχ τον δοτό Ναύαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και άλλους σαν αυτόν! (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΕΙΡΑΤΗΣ”, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “Η… ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΑΡ”)!..

Τί;

Να διαλύσει… χθες τον ανθελληνικό / διεθνιστικό “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και να “στήσει” ένα Κόμμα που από το όνομά του και μόνον ακόμα να διεκδικεί το Κέντρο, όπως πχ “Ελληνικό Δημοκρατικό Κέντρο” (“ΕΔΚ”), ένα Κόμμα το οποίο στην αρχική του διακήρυξη να τονίζει την εθνο-κεντρική, στον σύγχρονο φυσικά Κόσμο, χροιά και ταυτότητά του, ακολούθως να διαβάσει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, διότι ενώ είναι φιλότιμος, πράγματι, με όλα αυτά τα Κομμούνια και νεο-Κομμούνια γύρω και δίπλα του τα έχει κάνει κυριολεκτικώς ιστορικά ΣΚΑΤΑ (γελάνε πχ όλοι όσοι ακούνε και ξέρουν ασφαλώς ΙΣΤΟΡΙΑ, να μιλάει ο Αρχηγός ενός διεθνιστικού Κόμματος, ένας Αρχηγός σαν αυτόν σήμερα, για τον Ελληνοκεντρικό και Εθνοστρεφή Αντι-κομμουνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… ), και μετά να τονίζει αυτά που πραγματικά εμείς πιστεύουμε ότι πιστεύει και είναι πλην της Σημαίας και η Χριστιανική μας θρησκεία, αφού αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέρος και της σύγχρονης ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας και έτσι, αφού ο Κόσμος θα ξέρει το αξονικό κέντρο του, να αρχίσει να λέει και να τονίζει για το “Α” ή το “Β” ή το “Γ” κακό της “Δεξιάς”, κλπ, που θα θέλει να “ρίξει”, κλπ!.. Τόσο απλά!.. Ξέχνα λοιπόν την… Αριστερά, στην οποίαν δεν πιστεύεις, και άστους να πάνε να… κάνουν ό,τι θέλουν μετά!.. Εδώ δεν είναι Η.Π.Α. και δεν μπορείς να στήσεις ένα “Δημοκρατικό Κόμμα”, σαν αυτό εκεί στην χώρα του… ονείρου και των… ονείρων!..  

Ποιός Έλληνας Κεντρώος, ρε Στέφανε, θα σε ψηφίσει “καλό μου παιδί”, όταν ξέρει ότι το νυν Κόμμα σου, αυτό που υποθήκευσε για 99 χρόνια την χώρα μας, (έως το 2115, με πρώτο… φρουτάκι το 2060), είναι διεθνιστικό και άρα εξ ορισμού ανθελληνικό, ό,τι θετικό και καλό να του λες εσύ τώρα; (Το “τυράκι” της επαναφοράς των δώρων ήταν δυνατό, αλλά πώς να σε πιστέψει ο μέσος κυρίως Έλληνας, όταν ο προκάτοχός σου, αυτή η νέα “ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ” των ανθελλήνων διεθνιστών ελληνικής καταγωγής, τον πήδηξε πολλαπλώς και ποικίλλως, επί 5 συναπτά έτη);

Πόσα δίνεις για να σε συμβουλεύουν όλα αυτά τα λαμόγια δίπλα σου; (Συγγνώμη, νεαρέ Κε ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ, αλλά “δεν κάνεις” για “Σύμβουλος”! Με τί εμπειρία άλλωστε; Του πατρός σου στην “ΕΥΠ”; / Α! Ακούσαμε ότι ο Τουρκο-ερωτοχτυπημένος Κος Καλπαδάκης, πρώην Δντης του Γραφείου του Χουντόπαιδου, θα αναλάβει “πόστο” στο Ινστιτούτο του τεράστιου πολιτικού ηγέτου μας “Σόρος – Τσίπρα”, του ανθρώπου που “τα πήρε” από… τους ξένους (sic), ως Κ-Β, για να μας σώσει από τον Σκοπιανό κίνδυνο, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, όταν μέσα στην Ελλάδα διαβιούν περί τα 5 εκ-ρια ξένοι που μας…λατρεύουν, με πρώτους τους Αλβανούς! Αχαχαχαχαχα)!..

Δεν μας δίνεις εμάς, ρε συ Στηβ, ένα μηνιαίο ποσό για το “σάϊτ” μας, ώστε να ξέρεις ότι δίπλα σου δεν θα έχεις οχιές, καλό μας Ελληνόπουλο της -κάποτε- αλλοδαπής, αλλά ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε κάνουν σε κάποιον χρόνο… Τάϊσον της πολιτικής μας; (Με αγάπη το γράφουμε)!.. Α! Θα πληρώνεις και ένα μηνιαίο πρόστιμο 100 Ευρώ, διότι είσαι ΒΑΖΕΛΟΣ! Τί ήθελες να το πεις αυτό ή και (!) αυτό, σε μια χώρα που ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ανάμεσα σε τόσα και δη τόσα πολλά, που ακρίτως και… ασμένως ανέφερες, αλλά και έκανες (!), από του ερχομού σου στην Ελλάδα, έως σήμερα;

Αυτά Ευάγγελε, και πάντα με πολύ αγάπη!..

2. Σήμερα θα μάθετε εδώ, το γιατί η Κα ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ του “Σόρος-Σύριζα”, (πρώην ΠΑΣΟΚ-α του…πάγκου βεβαίως), αυτή η όμορφη… μούρη με τα τσακίρικα μάτια, αυτή η μούρη που θυμίζει μάλλον “βασιλίτσα” ή “παπαδίτσα” και τέλος πάντων κάποιο εξ αυτών των τόσο όμορφων πολύχρωμων ζωϋφίων των αγρών και των κήπων μας, συμπεριφέρεται με αυτόν τον ΑΚΡΑΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ στα “πάνελ” που εμφανίζεται, όπως πχ χθες 04-06-2024, στο “ACTION 24”, στην εκπομπή “ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ”, του Κου Πιέρρου, “βγάζοντας” ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, λες και την πνίγουν, μην σταματώντας ΠΟΤΈ να μιλάει, ειρωνευόμενη συνεχώς τους άλλους, (ουσιαστικά “φτύνοντάς” τους), αφού ξέρει ότι είναι μια “ΣΤΑΡ” της πολιτικής… ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ, και όλοι οι άλλοι εμπρός της… σκουπίδια!…

Λοιπόν, διαβάστε!

Η πανέμορφη αυτή στο πρόσωπο Κυρία, αυτή η πράγματι δυναμική γυναίκα, αυτός ο άνθρωπος με δεινότητα στον λόγο και μάλιστα με πολύ σωστά Ελληνικά, βγάζει τόσο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ για την ΔΕΞΙΑ, όπου βρει εκπρόσωπό της, κλπ, σε όποιο “πάνελ”, κλπ, διότι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ (!), θέλει να ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΔΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ… ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, κάποια πολλά χρόνια πίσω!..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!

Έτσι, μόλις αντικρύζει ΔΕΞΙΟ ή ΔΕΞΙΑ, αφιονίζεται και “βγάζει” ΜΙΣΟΣ! Αυτή η Κα θα πρέπει να ελέγχεται από “Άνδρα ή Γυναίκα Ασφαλείας”, πριν μπει σε χώρο “πάνελ”, διότι μπορεί καμιά φορά να μπει και οπλισμένη (πχ με κανένα μαχαίρι) και έτοιμη να σκοτώσει στο πρόσωπο κάποιου δεξιού καλεσμένου… συνομιλητού της, το δεξιό… φάντασμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ, αυτού του ΔΕΞΙΟΥ που την ΓΕΛΑΣΕ, την… “ΣΗΜΑΔΕΨΕ” και μετά την ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ!..

Τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

ΡΕ Στέφανε, νομίζεις ότι σου κάνουν καλό ΠΟΛΙΤΙΚΑ τέτοιες εμφανίσεις και όχι πολιτικές εμφανίσεις σαν αυτές πχ του βοηθού σου “Εκπροσώπου Τύπου”, αυτού του ευγενούς νέου άνδρα με τα γυαλιά (νομίζω ότι είναι δάσκαλος) ή του ψηλού Ιατρού από την Φλώρινα, που κοσμούν, με την συνολική τους στάση γενικώς, αυτό που λέγεται πολιτική;

AN Ο ΛΑΟΣ, ΣΤΗΒ, ΘΕΛΕΙ ΦΩΝΕΣ, ΣΑΣΠΕΝΣ, ΑΓΩΝΙΑ, ΦΑΣΑΡΙΑ, ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, κλπ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΠΧ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΑ! (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕΤΕΛΑΧΘΗ ΚΑΙ ΑΠΌ “ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ” ΚΑΙ “Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΥ” ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ ΤΣΙΡΚΟ)!.. 

ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ, ΣΤΕΦΑΝΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ… 20% ΑΚΟΜΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..  ΓΥΡΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. ΟΧΙ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

2. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ“!

Λεμονής: «Το Ψευδο-Γουέμπλεϊ τελείωσε, πλέον υπάρχει μόνο η Ν. Φιλαδέλφεια»!..

Λεμονής: «Το Γουέμπλεϊ τελείωσε, πλέον υπάρχει μόνο η Ν. Φιλαδέλφεια»
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024

Ο Τάκης Λεμονής είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει ζήσει καλά τον Ολυμπιακό, έχοντας πετύχει μαζί του, σπουδαία πράγματα. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, μεταξύ άλλων και το πρώτο διπλό της ομάδας του Πειραιά, στην Ευρώπη! Ξέρει, λοιπόν, τι λέει, όταν αναφέρεται στην ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του “Conference League”, βάζοντας τέλος στο ψευδο-αφήγημα των «πράσινων» για το Γουέμπλεϊ.

Ο παλιός προπονητής των ερυθρολεύκων σε ένα του γράμμα στην εφημερίδα «Απογευματινή» «αγγίζει» την ψυχή κάθε ΓΑΥΡΟΥ, επισημαίνοντας μάλιστα στο τέλος του κειμένου του, την εξής φράση: «Τέλος το Γουέμπλεϊ, πλέον θα υπάρχει μόνο η Νέα Φιλαδέλφεια»!..

Αναλυτικά όσα γράφει ο Τάκης Λεμονής:

«Η καρδιά μου πάει να σπάσει! Μετράει, μετράει, δεν μπορεί να είναι οφσάιντ”, λέω στον Θανάση που κάθεται δίπλα μου. Θυμάμαι τα δύο γκολ του Ελ Κααμπί με την Άστον Βίλα που μέτρησαν επίσης με εξέταση VAR και σκέφτομαι μέσα μου ‘Θεέ μου, μη ζήσουμε ό,τι οι Άγγλοι’. Για τέσσερα λεπτά θαρρείς και πάγωσε ο κόσμος. Και μετά… η λύτρωση! Το όνειρο! Η στιγμή που περιμέναμε να ζήσουμε εδώ και 50 χρόνια από την πρώτη μέρα που με πήραν από το χέρι ο πατέρας μου και οι θείοι μου και με πήγαν να δω παιχνίδι του Ολυμπιακού στο παλιό Καραϊσκάκη. Για μας οι Κυριακές ήταν οικογενειακή υπόθεση. Η τύχη με ευλόγησε να ζήσω τα πάντα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Με βοήθησε να ζήσω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας μου, φορώντας τη ριγωτή με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Η Ευρώπη, όμως, πάντα ήταν ένα απωθημένο. Ένα άπιαστο όνειρο! Οι Παναθηναϊκοί είχαν πάντα το Γουέμπλεϊ ως σημείο αναφοράς. Οι φίλοι της ΑΕΚ το δικό τους 1977. Εμείς; Θαρρείς και κάποιος μας είχε καταρραστεί να μην ξεπερνάμε ποτέ το εμπόδιο του δεύτερου γύρου. Ακόμη και σε χρονιές που ζήσαμε ανεπανάληπτους θριάμβους. Όπως τότε με τον Άγιαξ. Εκείνο το βράδυ αισθανόμασταν ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε τον κόσμο. Όπως το νιώθαμε και απέναντι στη Λεβερκούζεν, απέναντι στην Βέρντερ, στην Ρεάλ, στην Λάτσιο. Η παρουσία σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως, αρνούνταν πεισματικά να έρθει. Το συζητάγαμε πολύ μεταξύ μας για χρόνια στα αποδυτήρια. Μας πονούσε πολύ η Ευρώπη τη δεκαετία του ‘80. Βλέπαμε τον Παναθηναϊκό να φτάνει ξανά σε ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και μας… έτρωγε το σαράκι: Γιατί μόνοι εκείνοι και όχι και εμείς. Τη μια φορά ήταν η ατυχία, την άλλη τα δικά μας λάθη, την επόμενη η ανωτερότητα των αντιπάλων μας. Τα αίτια ήταν ποικίλα και διαφορετικά, η απογοήτευση στο τέλος της διαδρομής πάντα η ίδια. Θυμάμαι την πρώτη μου ομιλία στα παιδιά όταν βρέθηκα στον πάγκο του Ολυμπιακού για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Λίβερπουλ. Προσπαθούσα να τους κάνω να αισθανθούν ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τους πάντες, αρκεί να αποκτούσαμε τη δική μας ταυτότητα. Να πιστεύαμε στον εαυτό μας.

Καθόμουν στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Τετάρτης και προσπαθούσα να σκεφτώ τί περνούσε από το μυαλό παιδιών που γνώρισα πιτσιρίκια στου Ρέντη. Θυμάμαι τα πρώτα βήματα του Παναγιώτη. Θυμάμαι την καθιέρωση του Κώστα στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ρέτσος, ο Φορτούνης, δεκάδες αναμνήσεις, δεκάδες στιγμές περνούσαν από τα μάτια μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Κριστιάν, ο Ντάρκο, ο Αγριογιάννης, ο Μουρίκης, τα μέλη του ιατρικού τιμ. Προσπαθώ να ταξινομήσω τις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου. Μοιραζόμουν τη χαρά τους. Ξέρω πόσο πολύ έχουν προσπαθήσει για να χαρίσουν αυτές τις στιγμές στον κόσμο του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνω ότι ένας φίλαθλος από την κερκίδα παρασύρεται από τα συναισθήματα που γεννά ένα αποτέλεσμα. Ξεχνά το βάρος που κουβαλούν αυτοί οι άνθρωποι στο χορτάρι.

Πλέον με τα social media η κριτική που ασκείται στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές είναι απάνθρωπη. Παλιότερα εμείς είχαμε να αγωνιούμε για τις εφημερίδες που κυκλοφορούσαν το επόμενο πρωινό. Τώρα; Σε “πυροβολούν” 24 ώρες το 24ωρο. Πρέπει να αντέξεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου. Τί άκουγαν αυτά τα παιδιά στις αρχές του Γενάρη, όταν η ομάδα βρισκόταν απέναντι σε ένα τσουνάμι απαξίωσης; Έμειναν όρθια, άντεξαν και μας χάρισαν αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές. Κοίταζα παντού γύρω μου δακρυσμένα πρόσωπα και σκεφτόμουν την ειρωνεία με την οποία αντιμετωπίζονταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κριστιάν Καρεμπέ κάθε φορά που μοιράζονταν δημόσια τα όνειρά τους για παρουσία του Ολυμπιακού σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Φεύγοντας από το γήπεδο προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Και στο μυαλό μου είχα τον πατέρα μου και το θείο μου. Τους δύο ανθρώπους που με μύησαν στη μοναδικότητα αυτού του τεράστιου συλλόγου. Θα ήθελα να έχουμε ζήσει μαζί κι αυτή τη στιγμή. Ο Θεός με ευλόγησε να τη ζήσω με τα παιδιά μου και τον εγγονό μου. Πλέον το όνειρο που κουβαλούσα από μικρό παιδί είχε γίνει πραγματικότητα! Και θα μπορώ πλέον να λέω στον Μπίλι και τον “Σκου” ότι το ΧΟΥΝΤΟ-ΨΕΥΔΟ-Γουέμπλεϊ τελείωσε. Από τα χρόνια που παίζαμε μαζί στον Αττικό – όταν το γνήσιο, αυθεντικό και αγνό ποδοσφαιρικό καλαμπούρι ήραν κομμάτι της ζωής μας – ήτανε μόνιμα στα χείλη τους! Πλέον θα υπάρχει μόνο η Νέα Φιλαδέλφεια!».

-/-