Δύο Θέματα “Των Ημερών”, Πολύ Γρήγορα!..

Φίλοι μου / μας!

1. “Κασσελάκεια” / 2023! Διαβάστε:

α. Ο βομβαρδισμός που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται η ε/κοινωνία για τον Κασσελάκη, βασισμένος στον αμερικανικό σχεδιασμό της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, προκειμένου να τον θεμελειώσουν και κατ’ επέκταση να τον επιβάλλουν στην ε/κοινωνία, αλλά και στο πολιτικό κατεστημένο, ήταν και παραμένει ισχυρότερος, διότι δεν (!) τελείωσε ακόμα, όπως είπαμε, και απ’ εκείνον των Συμμάχων στην πόλη της Δρέσδης, λίγο πριν από το τέλος του Β’ Π.Π., ένας βομβαρδισμός τότε, ο οποίος ιστορικά ήταν ένα “σκαλί” μόνον κάτω από εκείνους τους πυρηνικούς των Χιροσίμα και Ναγκασάκι!

β. Πίσω από τον νέο αυτόν άνθρωπο κρύβονται σε… συνδυασμό οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, η “CIA”, το Ίδρυμα “Μπιλ Κλίντον”, το υποσύνολό του και… συνεργάτης του, κυρίως στην Ελλάδα, Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” (όπου ήρθε και μίλησε και ο Χ. Μ. Ομπάμα) και ως… “ειδικός συνεργάτης” εργάστηκε μεθοδικά, και υπόγεια ασφαλώς, για την θεμελίωσή του στην ε/κοινωνία, ο “Σόρος-Τσίπρας”!..

[Ο Τσίπρας, όπως το έχουμε αναλύσει εδώ επ’ αρκετόν, είχε “από πίσω του” την “CIA” και πάλι των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, (λέγε με Κλίντον, στον οποίον τον συνέστησε η Κα Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, που έγινε ό,τι έγινε χάρη στον σχεδόν μεγιστάνα άνδρα της και ασφαλώς χάρη στο μυαλό της και χάρη στην… ομορφιά της… ), συνεπώς είχε και την α/Κ-Β, καθώς και τον βασικό τότε συνεργάτη και χορηγό-της Αμερικανο-Εβραίο, Ουγγρικής καταγωγής, σπεκουλαδόρο και παλαιό συνεργάτη των ΝΑΖΙ, Τζ. ΣΟΡΟΣ, αυτό το “μεγάλο αφεντικό”  των… “εγχρώμων -και άλλων- επαναστάσεων”, των χρυσοφόρων “ΜΚΟ”, των λαθρο… μεταναστεύσεων, κλπ, αλλά και ισχυρότατο οικονομικό στήριγμα και (!) της αποτυχούσης “Αραβικής Ανοίξεως”, του Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ! Σας θυμίζω αίφνης, την δήλωση Βαρουφάκη, πως ο “Αλέξης” τον “σούταρε” από την Κ-Β του, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία -στην παρουσία του μάλιστα- του τότε Π-Θ με τον Σόρος]!..

γ. Με τον Κασσελάκη, ισχυροποιείται περισσότερο, στην πράξη βεβαίως, στην χώρα μας, η ρήση του Κίσσιντζερ, “ΚΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ”!.. (Προκειμένου να τελειώνουμε με το μόνιμο ελληνικό… αγκάθι, κλπ)! (Το “γιατί” το καταλαβαίνετε όλοι)!..

δ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στην χώρα μας πολιτικό δίπολο της α/μορφής “Δημοκρατικοί” – “Ρεπουμπλικανοί”, διότι απλούστατα η ΝΔ είναι πολιτική έκφραση της δεξιάς (ας την πούμε έτσι, αν και δεν είναι) πτέρυγας του α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος, την ίδια στιγμή που ο Κασσελάκης θα επιδιώξει να γίνει ή ορθότερα θα επιδιώξουν να τον κάνουν Αρχηγό Κόμματος, της μορφής της αριστεράς πτέρυγας του α/”Δημοκρατικού” Κόμματος! Ένα Χουλιγουντιανής μορφής πολιτικό “ΤΙΠΟΤΑ”, ένας περίπου… Σάντερς!..

Δεν υπάρχει σήμερα ΟΥΔΕΜΙΑ πολιτική αντιστοίχηση “Δεξιάς” – α/”Ρεπουμπλικανικού Κόμματος” στην Ελλάδα! [Αφήστε βεβαίως που η “Δεξιά” στην Ελλάδα “πέθανε” ή την “πέθαναν” έξυπνα, η αμερικανική – των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” – σχεδίαση πολιτικής εμπλοκής της “Χρυσής Αυγής”, και τώρα “Σπαρτιάτες”, στα ε/πολιτικά δρώμενα, (η “Χ.Α.”, ως πολιτικός μάλιστα… τάκος του “Σόρος-Σύριζα”, όσο αυτός κυβερνούσε), όπως και η αντίστοιχη ρωσική σχεδίαση, δια του Βελόπουλου, με την “Ε/Λύση”, κλπ]!..

ε. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” λέμε και ισχυριζόμαστε, πως όποιος ή όποια πολιτικός, που ανήκε και ανήκει στον “Σόρος-Σύριζα” και μπράβο του / της, παραμείνει ακόμα στον πολιτικό αυτόν χώρο, θα πρόκειται για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ!

Γιατί;

Διότι έρχεται ένας… underground “τύπος” και μάλιστα από τις… μισητές στην λεγόμενη Αριστερά Η.Π.Α., (για μεταλλαγμένους Κομμουνιστές πρόκειται και για καθόλου Αριστερούς, αλλά “τέλος πάντων”), κυριολεκτικώς από το πουθενά και “καπελώνει” έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο, πετάγοντας εκ των πραγμάτων στα πολιτικά… νεκροταφεία (Ν/Φ), στελέχη του Κόμματος με χρόνια παρουσία στο Κόμμα και με προσφορά, στελέχη που δικαιωματικώς θα έπρεπε να ήσαν και οι βασικοί διεκδικητές της Αρχηγίας!..

Όποιος λοιπόν ακόμα, στο Κόμμα αυτό, έχει λίγη πολιτική, αλλά και ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως βεβαίως και πολιτική κρίση, καλώς εννοούμενο εγωϊσμό, αρχές και αξίες, θα πρέπει αμέσως να “την κάνει” από το Κόμμα και να αναζητήσει αλλού πολιτικό… καταφύγιο, ειδάλλως είναι ένα ακόμα πολιτικό τσουτσέκι, από τα πολλά τέτοια που έβγαλε ο χώρος αυτός, κυρίως τα τελευταία χρόνια!.. (Πχ Πολλάκης, κλπ).

στ. Πρώτοι γράψαμε εδώ και το εξηγήσαμε μάλιστα, για την βρώμικη υπόγεια… εργασία του “Σόρος-Τσίπρα”, υπέρ του Κασσελάκη!.. Όσο θα περνάει ο καιρός, θα αποκαλύπτονται, όλο και περισσότερο πιο εμφαντικά, οι συγκεκριμένες ενέργειές του, ώστε να έβγαινε Πρόεδρος ο… Στέφανος ή η… Στεφανία!

(Αν ο Κασσελάκης ήταν σωστός πραγματικά και όχι κίβδηλος, πλαστός και ψεύτικος, θα έπρεπε να μας πει όχι μόνον ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά στην σχέση του αυτή με τον ή την άλλον / – λη, ποιός από τους δύο, δηλαδή αυτός ή ο / η Τάϊλερ, είναι ο θετικός και ποιός ο αρνητικός… πόλος στην… οικογένειά τους ή ακόμα αν συμβαίνουν και τα δύο, να μας το έλεγε αυτό “ανοικτά”! Για όσους τυχόν δεν κατάλαβαν, εννοώ δηλαδή να μας έλεγε το αν κάνουν τις λεγόμενες στον χώρο τους… αλλαξοκολιές, το γνωστό του Μπουγά λαϊκό… άσμα “άλλαξε ο κολιές”! Τότε και μόνον τότε ο νέος αυτός άνθρωπος θα ήταν ομοφυλόφιλος… μάγκας και θα τον αποδέχονταν σχεδόν όλοι, ακόμα και οι πολιτικοί του αντίπαλοι! Λέμε εμείς τώρα “και καλά”! Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να τον κάνουν Π-Θ και να δούμε σε κάποια των εκτός Ελλάδος πολιτικών ταξιδίων του, αν αυτός ή ο / η Τάϊλερ θα πηγαίνουν στα γεύματα και δείπνα των συζύγων των Π-Θ, χωρίς και πάλι να μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε, αν ήταν / είναι… αλλαξο-κόλης )!..

ζ. Η Έλενα Ακρίτα είναι ό,τι είναι χάρη στο όνομά της, και συγκεκριμένα χάρη σ’ αυτό του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Έλληνος (Ε/Κ) πατέρα της και ακολούθως και της μητέρας της!

Η Κα αυτή δεν τολμά ούτε καν να σκεφτεί να “τα βάλλει” με τις Η.Π.Α. και γενικώς τους Κοσμοκυρίαρχους “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” και τα “θέλω” τους, διότι “αυθωρεί και παραχρήμα” ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ από τα ΜΜΕ και την… διαφήμιση, στέλνοντάς την έτσι στα… αζήτητα, κάτι που Κυρίες… με μεγάλο… κόλο, όπως λέει ο λαός μας, σαν την Έλενα, δεν το αντέχουν με τίποτα, με αποτέλεσμα μετά να φθείρονται… ψυχο-πνευματικώς και να… πεθαίνει αυτό που έχουν μάθει να κάνουν, τις περισσότερες φορές κατ’ εντολήν!..

η. Θα ήταν 100% σωστός ο Φίλης, αν απέφευγε να πει, προκειμένου να “δειχθεί” και “να κτυπήσει… προσόντα” στους κάθε είδους Σόρος, αλλά και στα… Κομμουνιστοσυντρόφια του, αυτά τα περί Τραμπ, που ψέλισε!..

Φάε τώρα… σκατά, πολιτικά πάντα, Κε Φίλη, τάχα μου… Χριστιανέ και κατά δήλωσή σου και ψάλτη! (Τάχα μου και πάλι, λέμε εμείς)!..

Η Κα Γεροβασίλη, που είχε από τους πρώτους / από τις πρώτες  δηλώσεις πει πως δεν θα ήταν κακή και μια διάσπαση στο Κόμμα της, λόγω Κασσελάκη, κλπ, έκανε στο “MEGA” κολοτούμπα μορφής Νάντιας ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ! Είναι πολύ γλυκό το χρήμα για την Αρτινιά, το ξέραμε άλλωστε, απλώς μας το επιβεβαίωσε! (Τί το ήθελες αυτό το παντελόνι στον Ευαγγελάτο Κυρία μου; Δεν σου είπαν πως έχεις χοντρά μπούτια; Καλύτερα να φόραγες μια ιδίου χρώματος φούστα και θα μούρλενες κόσμο πάλι… Από την μέση και πάνω “ΧΑΡΜΑ ΕΙΔΕΣΘΑΙ”)!.. 

Να πούμε πως η… Θεία Όλγα Γεροβασίλη (την θυμάστε άραγε, οι παλαιότεροι, επί Χούντας την Θεία Όλγα;), έκανε ένα πολύ επαγγελματικό, από τηλεοράσεως, γλείψιμο (λειχία, να το πούμε πιο εύηχα), στον Κο Α. “ΧΟΥΝΤΟ-ΤΣΙΠΡΑ”, (ο οποίος, όπως οι εξελίξεις ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ θα είναι στον όποιον μελλοντικό “ΣΥΡΙΖΑ” ο πραγματικός Νο “1”), προσπαθώντας να μας πείσει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κάποτε Τ/Ο “Εθνικού μας Εισαγγελέως”, Κου Ευαγγελάτου, πως ο Χουντόπαις κράτησε στα όλα όσα εσχάτως έλαβαν χώρα στο Κόμμα τους, αυστηρή ουδετερότητα!..  Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!… Ψηφείστε τους, μαλάκες και… μαλακισμένες!…

Το αρχι-κομμούνι, η πλεγματική λόγω μούρης Αυγέρη, που μπήκε ως… Δεξιά κάποτε στην “ΕΤ-3”, αχαχαχαχαχαχα, αυτή και αν έχει ανάγκη το χρήμα!..

Οι… Παππάδες, στο ίδιο μοτίβο!

Ο παλαιός και γνωστός με τα “τατουάζ”, κλπ, Νικολάκης ή “καλώς τα 11-0”, κλπ, κατήλθε στις εκλογές “του κόλου”, για το λεγόμενο “ξεκάρφωμα”, ενώ,Σόρος κατ’ εντολήν του “Χουνταλέξη”, ήταν βασικό μέρος (στέλεχος “κλειδί”) του σχεδιασμού αναδείξεως του Κασσελάκη σε Αρχηγό του Κόμματος! (Και πιο πριν ακόμα από την “συνάντηση της Αίγινας”)!..

Ο νέος, ο ψηλός, ο Γιατρός, κλπ, Κος Παππάς, εκ Φλωρίνης νομίζω, (θα θέλαμε να ακούγαμε τις θέσεις του στα εθνικά θέματα), λίαν πιθανώς να είναι και αυτός “ντουλάπα” ή “μπινές”, κλπ, (πολιτικός τέτοιος σίγουρα είναι), αφού και αυτός εμφανίστηκε από “το πουθενά”!..

Ο Καρανίκας ή ορθότερα ο γνωστός Καρανίκας, λέτε να υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην υπεστήριζε την σειριά του; 

Ο Φάμελος έχει ανάγκη ακόμα τα λεφτά, διότι δεν τελείωσε με το “λίφτινγκ” του προσώπου του!

Ο Πολλάκης γουστάρει να μανατζάρει και (!) “αδελφές”! (Πολιτικές εννοώ! Έχουμε γράψει σχετικώς με τον Σφακιανό Κλεφτοδήμαρχο, και “Πολύ Καβλάντη” πολιτικό… “Μπράβο”! Να δούμε τί θα γίνει τώρα με τους πάσης φύσεως “Ρουβίκωνες” ακτιβιστές, αχαχαχαχαχαχαχαχα, αλλά και με τον έτερο… Καππαδόκη, Πρεβεζάνο Κον Μπάρκα)!..

Τέλος, πολύ γρήγορα θα φανεί το ποιό ήταν το αντάλλαγμα προς τον “Σόρος-Τσίπρα” των αφεντικών του, προκειμένου να αγωνιστεί για τον Κασσελάκη!.. Βαζελάκο Χουνταλέξη, πολύ μαλάκας ο λαός, έ;

θ. Εμείς πιστεύουμε πως τελικώς ο Κασσελάκης δεν θα γίνει Π-Θ και πως δεν θα πάει στο Μαξίμου με την… οικκογένειά του (Με τον Τάϊλερ και το σκυλάκι του)!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Εσείς, τί πιστεύετε;

ι. Κασσελάκης: Ψεύτης και Παραμυθατζής, αφού του είπαν πως οι Έλληνες, ως λαός, είμαστε χαχόλοι και μαλάκες!

Συνελήφθη να ψεύδεται τουλάχιστον 3, 4 φορές, ενώ σαν τον Τσίπρα πριν αυτός ακόμα να γίνει Π-Θ, μας τόνισε πως αυτός “ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΟΤΈ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ”!.. Έτσι δεν έλεγε και ο “Xουντόπαις”; Τί έκανε μετά; Μήπως θυμάστε; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!…

ια. Η Έφη μας δεν είπε ψέμματα! Δεν πήγε στην εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων και “υποστηρικτή” της Κου Ζαχαριάδη, διότι δεν άντεξε το… 2-0 σε βάρος της και μάλιστα 2 γκολ, ομορφιάς και ικανότητος Τζιοβάνι τουλάχιστον, αν όχι Μέσι!..

Πώς να αντέξει τον χωρισμό της από τον… γίγαντα πολιτικό… Μπράβο Τζανακόπουλο (0-1) (θα μεγαλώνει τώρα μόνη της τον Άρη της) και την καπάκι “ήττα – ξεφτίλα” της (0-2), από ένα εξ Αμερικής ελθόντα πολιτικό “τίποτα”; Άρα, όταν είπε στον Κασσελάκη πως δεν έχει στην παρούσα συγκυρία ενέργεια, για να αναλάβει στο Κόμμα το ο,τιδήποτε, έλεγε αλήθεια!..

ιβ. Πάντως εμείς πιστεύουμε πως o πούστης, κατά δήλωσή του, (εκ του τουρκικού “ibne”) Κασσελάκης δεν θα γίνει ποτέ Π-Θ!.. Εσείς, τί λέτε; Το ξαναγράφουμε, μήπως και δεν το… προσέξατε! Αναμένουμε τις απαντήσεις σας!..

ιγ. Ο Κασσελάκης δεν είχε πάρει τις απαραίτητες 30 ψήφους, ώστε να είχε το δικαίωμα να κατέβει για υποψήφιος Αρχηγός! 28 είχε πάρει, αλλά τον… “πέρασαν” στον… τελικό, έτσι επειδή είναι… ωραίος!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

ιδ. Ο Ναύαρχος ή “Βαρκάρης” ή Προδότης της Μακεδονίας μας, Αποστολάκης δεν (!) πρόκειται να φύγει από το πλάϊ του Κασσελάκη, διότι πολύ απλά είναι ο Ρουφιάνος των Βαρδινογιάννηδων, οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, “τα έβαλαν” με τον Κ.Κ.Μ. και δεν (!) τον συγχωρούν, διότι ο Κος Π-Θ… “έδωσε”  πολλά στους ανταγωνιστές τους Λάτσηδες!..  Επομένως ο “Βαρκάρης” του πολιτικού μπινέ, έχει ακόμα αποστολή για τον Όμιλο! Δεν τον έκαναν τον Ναύαρχο τυχαία, μέχρι και ΥΠΑΜ, οι Βαρδινογιάννηδες, που “ειρήσθω εν παρόδω” είναι και διαχειριστές των ενεργειακών συμφερόντων (sic) των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην χώρα μας, ώστε να τον αποδεσμεύσουν έτσι… γρήγορα!.. Παράλληλα, βεβαίως, ικανοποιείται και η ματαιοδοξία του Προδότη της Μακεδονίας μας!

Επειδή πάντα ήμασταν και θα παραμείνουμε ΕΥΘΕΙΣ (!), πρέπει να θέσουμε το εξής ρητορικό ερώτημα! Γιατί να μην γίνει Αρχηγός σε ένα ελληνικό Κόμμα ένα “πολιτικό τίποτα”, όταν ένα αντίστοιχο “στρατιωτικό τίποτα”, που και Πλοίαρχος να γινόταν μόνον θα έπρεπε να ήταν ευχαριστημένος, έγινε Αρχηγός (!) των ΕΕΔ και ΥΠΑΜ (!), λόγω της γνωστής σχέσεώς του με την Οικογένεια του Κου Β. Βαρδινογιάννη;

Γι’ αυτό η Ελλάδα, λέμε εμείς, πως αν συνεχίσει έτσι, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ… ΠΟΥΘΕΝΑ!..

2. ΜΕΝΕΝΤΕΖ-ΙΑ!.. Διαβάστε!

α. Δηλαδή, αν δεχθούμε ότι ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Γερουσιαστής, Κος Μπομπ ΜΕΝΕΝΤΕΖ είναι διεφθαρμένος, και συγκεκριμένως πως “τα έπιανε”, όπως το αυτό και η γυναίκα του, από Αιγυπτίους, Ε/Κ, Αμερικανούς πολίτες, και άλλους, αν δεχθούμε πως “τα έπιανε” γενικώς, για πέστε μου, αυτό αλλάζει σε κάτι την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των όσων, ως Πρόεδρος της συγκεκριμένης Επιτροπής της Α/Γερουσίας είχε πει, 1, 2, 3, … 10… πράγματα, κλπ, σχετικώς με την οιωνεί τουρκική πολιτική στάση και συμπεριφορά, απέναντι στην Δύση, απέναντι στο ΝΑΤΟ, στην Ελλάδα, στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, στο Αιγαίο, στην Α. Μεσόγειο, στην εσωτερική μορφή του τ/καθεστώτος, στο θέμα για τους S-400, για τον ίδιον τον ΡΤΕ προσωπικά, κλπ, κλπ, κλπ;

β. Θυμίζω ότι ο Κος Μπομπ Μενέντεζ, για τον οποίον τόσο ντόρος έγινε και γίνεται, δεν εξέπεσε του αξιώματος του Γερουσιαστού, ούτε παραιτήθη, απλώς του αξιώματος του Προέδρου της “Επιτροπής” των εξοπλιστικών, κλπ, … χαιρέτησε! Δεν εξέπεσε βεβαίως, διότι θα είχαν πλειοψηφικό πρόβλημα προφανώς οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” στην εξουσία, αλλά έστω και έτσι, παραμένει Γερουσιαστής, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές!

γ. Την θέση Μενέντεζ, για την Τουρκία, κλπ, δεν την έχει μόνον ο Μενέντεζ, αλλά και μια σειρά άλλων Γερουσιαστών της ιδίας “Επιτροπής”, που σημαίνει ότι υπήρξε… κλονισμός, αλλά όχι, εισέτι, πτώση της αμερικανικής, στην Γερουσία, αντι-τουρκικής εκεί… Βαστίλης!..

δ. Η υπόθεση Μενέντεζ απέδειξε, για άλλη μια φορά, αυτό που λέγεται πάντα στην διεθνή πολιτική, ήτοι πως δεν υπάρχουν μόνιμοι φίλοι, εχθροί, κλπ, αλλά μόνιμα συμφέροντα, αφού οι Η.Π.Α., προκειμένου να βάλλουν την Σουηδία στο ΝΑΤΟ και έχοντας ανάγκη προς τούτο την τ/ψήφο, “πουλάνε” ουσιαστικά την όποια τους φιλελληνική (sic) διάθεση μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει, υπέρ των Τούρκων, με το… τυράκι… μάρκας Μενέντεζ, και εμφανίζονται σαν να τους λένε: Ορίστε! Τα 80 F-16 σας σχεδόν έρχονται, τελειώνετε λοιπόν με το θέμα της Σουηδίας!..

ε. Και εμείς επιπλέον ρωτάμε! Στις Η.Π.Α., μόνον ο Μενέντεζ “τα έπιανε”, “αν τα έπιανε” βεβαίως, από Γερουσιαστές και βουλευτές και γενικώς από Ελίτες Αξιωματούχους της κρατικής εξουσίας; Είναι ή ήταν ο μόνος;

Παράδειγμα! Ο ίδιος ο Πρόεδρος Μπάϊντεν δεν έχει κατηγορηθεί για τις οικονομικές σχέσεις – δοσοληψίες πχ του γιού του Χάντερ στην Ουκρανία, με το εκεί τότε καθεστώς, πριν από κάποια χρόνια, όταν και πάλι τότε ήσαν στην εξουσία οι”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και ο “Γερο Τζο” Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α.;

Διαχρονικά στην αμερικανική κοινοβουλευτική πολιτική ιστορία, ξέρετε να μας πείτε πόσα παραδείγματα, σαν του μη ακόμα καταδικασθέντος Κου Μενέντεζ, υπάρχουν;

στ. Θέλω ακόμα να θυμίσω σε κάποιους πως, στις Η.Π.Α. υπάρχουν ΝΟΜΙΜΩΣ τα “ΛΟΜΠΙΣ”, τα οποία, επίσης ΝΟΜΙΜΩΣ, λαμβάνουν κάποια συγκεκριμένα ποσά για την προώθηση των συμφερόντων των πελατών τους, είτε αυτά είναι φυσικά πρόσωπα, είτε Οργανισμοί, είτε ακόμα και Κ-Β, κλπ!.. (Θα το λέγαμε σε ε/όρους και δεδομένα, “νόμιμη μίζα”)!..

ΤΕΛΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 80 “F-16”, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!.. Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΑ ΤΟΠΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!.. ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ… “ΝΤΑΝΙΕΛ”, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ… “ΗΛΙΑΣ”, ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΣ… “ΙΑΝΟΣ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-