ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΘΛΙΨΗ!.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ… ΑΔΑΜ!..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ (06-02-2023) ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ / ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ (Καχραμάν-Μαράς, Γαζί-Αντέπ, Οσμανιγιέ, Μαλάτια, Αντιγιαμάν, Άδανα, Ντιγιάρμπακιρ, Κιλις και Σανλί-Ούρφα),

Ο

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

 

1. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ “Κ-Β” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ:

Α. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΣ ΧΑΜΕΝΩΝ Τ/ΠΟΛΙΤΩΝ!

Β. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ:

  • Συγγενείς των θανόντων και αγνοουμένων! Είθε να βρεθούν, ει δυνατόν, όλοι και παντού!
  • Σε όλον τον τ/λαό, ώστε να ξεπεράσει γρήγορα την αδόκητη αυτή θεία προσβολή!
  • Στην τ/πολιτική ηγεσία, ώστε σύντομα να ανοικοδομήσει τις πληγείσες περιοχές!

Γ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ(!) ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, “ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ” ΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ, (ΟΣΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΨΥΧΩΝ”), ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!.. 

Δ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, (ΕΝΝ. ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ… “ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ”), ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ!

2. ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΩΣ ΒΑΡΕΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

 

-/-

ΥΓ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ 7ΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΦΟΒΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΛΠ!..

ΑΥΡΙΟ…!..

-/-