Εισήγηση! ΕΚΤΑΚΤΟ!

ΕΚΤΑΚΤΟ

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” εισηγούμαστε, με τον δέοντα σεβασμό ασφαλώς, σε όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες, να αποστείλουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) στα Μ. Ασιατικά παράλια και καθ’ όλο το μήκος τους, Όργανά* τους ΤΩΡΑ(!), προκειμένου να ενημερώσουν αμέσως τις ΕΕΔ, για μεταφορά και συγκέντρωση τ/στρατιωτικών δυνάμεων σ’ αυτά και κυρίως απέναντι από τα μεγάλα νησιά μας, όπως πχ Λέσβο, Χίο, Σάμο, κλπ, δυνάμεων που είναι δυνατόν να μεταφερθούν οδικώς, σιδηροδρομικώς, αεροπορικώς, με στρατιωτική ή και όχι περιβολή!..

Οι πληροφορίες των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, που δεν(!) επιδέχονται αμφισβήτηση είναι πως οι ΤΕΔ θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν (σταδιακά) δυνάμεις τους στα Μ. Ασιατικά παράλια (“Θέατρο Επχ-σεων ΑΙΓΑΙΟΥ πελάγους”), λίγο μετά από τον ερχομό του νέου έτους, με σημερινό σχεδιασμένο και αποφασισμένο στόχο τους (και όχι απλώς σε επίπεδο προθέσεων), να προσβάλλουν πολεμικά την Ελλάδα ανάμεσα στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου!

Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα Μ. Ασιατικά παράλια, καθ’ όσον στα άλλα 2 “Θέατρα Επχ-σεων” (Θράκης και Κύπρου) η πληροφόρηση και η άμεση ακόμα και ενημέρωση, αν θέλετε, είναι πολύ πιο εύκολη, λόγω της… ξηράς!..

-/-

* Τα Όργανα που θα πρέπει να σταλούν στην Μ. Ασία, όπως βεβαίως και να ενεργοποιηθούν τα ήδη εκεί υφιστάμενα, θα πρέπει να είναι -ας μας επιτραπεί- έμπειρα στο αντικείμενο και σίγουρα με γνώσεις της δομής των ΤΕΔ σε βάθος!

Σημειώνουμε ότι στα Μ. Ασιατικά παράλια, σε αντιδιαστολή με Θράκη και Κύπρο, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ οπωσδήποτε(!) μεταφορά και συγκέντρωση δυνάμεων, εφ’ όσον οι ΤΕΔ αποφασίσουν να προσβάλλουν μια “βασική” μας νήσο ή και δύο ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις επχ-κες σήμερα δυνατότητές τους!

-/-

Οι ΤΕΔ και όσοι θα τους ακολουθήσουν (sic) στην Συρία, κατά τα λεγόμενα του Τ/ΠτΔ ΡΤΕ, στην κατά τα επίσης τ/λεγόμενα… “υπ’ ατμόν” χερσαία επχ-σή τους, εκτιμούν ότι θα έχουν ολοκληρώσει με το “ΡΚΚ” – “ΥPG” (θα το έχουν εκμηδενίσει τελείως) και(!) στην περιοχή που σήμερα δεν ελέγχουν (ΒΑ Συρία / Κομπανί, κλπ, και γενικώς περιοχές Κούρδων Ακώς του Ευφράτη π.), χρησιμοποιώντας και πάλι, ως κύρια αιχμή του δόρατός τους τους γενίτσαρούς τους, αυτούς δηλαδή του Στρατού της Σ/Αντιπολίτευσης, που έχουν οργανώσει στρατιωτικά, εκπαιδεύσει και εντάξει στο “pay roll” τους, και με ισχυρότατο παράλληλο όπλο τους σύγχρονους… Τσέτες τους (αυτή είναι η λογική τους), που είναι οι τρομοκράτες Ιρακινοί συνεργάτες τους, αυτοί οι πρώην Σανταμικοί του “ISIS (“DEAS”, όπως αυτοί τους αποκαλούν και έχουμε πει το “γιατί”), και τους οποίους για απολύτως κατανοητούς λόγους παρουσιάζουν τα τελευταία 2 τουλάχιστον χρόνια ως δήθεν εχθρούς τους!..

Αυτή είναι η ακριβής… μετάφραση της πιο πάνω αποστροφής του ΡΤΕ, “όσοι θα μας ακολουθήσουν”, αφού για άλλη μια φορά το κύριο βάρος των επχ-σεων θα αναλάβουν οι… γενίτσαροι, με αρχική κυρίως προβολή κάποιων αμιγών τ/δυνάμεων, για “τα μάτια του κόσμου”!..

Αμέσως μετά, και με μια μικρά χρονική παύση, ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει πόλεμο με την Ελλάδα!..

Αυτή είναι πολύ σύντομα και η παράλληλη… μετάφραση των τ/αναφορών περί ενάρξεως της τ/”Ανοίξεως” (βιάστηκαν βεβαίως, αφού ξέχασαν τί έπαθε η περίφημη “Αραβική Άνοιξη” του “δικού” τους μουσουλμάνου τέως Α/Προέδρου Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ),

του τ/”Χρυσού Αιώνος ή Αιώνος της Τουρκίας”, κλπ,

οι αναφορές της μορφής “δεν θα πάρουμε άδεια από κανέναν για τίποτα”,

οι αναφορές προς εμάς “θα ‘ρθούμε μια νύχτα ξαφνικά”, ξεχνώντας το τί ακριβώς λέγει το Κοράνι για όσους πεθαίνουν νύχτα,

οι αναφορές ότι οι S-400 είναι… ετοιμοπόλεμοι, (αφού είναι κάτι που οι Η.Π.Α. πιθανώς τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να τους έχουν ήδη εντοπίσει… / έχουν τεθεί γεωγραφικά στην χώρα σε σχήμα σταυρού και στις περιοχές που αρχικώς οι ίδιοι οι Τούρκοι είχαν αποδεσμεύσει),

οι αναφορές ότι “οι Η.Π.Α. στηρίζουν την τρομοκρατία”, εννοώντας τους Κούρδους μαχητές, οι οποίοι εκπ-νται από τους Αμερικανούς στην Β. Συρία και ορθώς τους στηρίζουν, αφού οι Κούρδοι αποτελούν ένα κύριο εμπόδιο στην κάθοδο της Ρωσίας στο Ισραήλ, βασικό επίσης Ρ/στόχο,

οι αναφορές του ΡΤΕ ότι “έφτασε το τέλος του χρόνου”, “ήρθε η ώρα των λογαριασμών”, έστω και αν αυτές οι δηλώσεις είχαν τώρα(!) αποδέκτες τους Κούρδους, κλπ, κλπ, κλπ,

αλλά και η σκλήρυνση της στάσεώς τους (κατόπιν σχεδίου και αυτή), προς την Δύση και ειδικότερα προς το ΝΑΤΟ, σχετικώς με την ένταξη των Σουηδίας και Φινλανδίας σ’ αυτό, ιδιαιτέρως μετά από την συνολικά σκληρή και άκαμπτη προς αυτούς αμερικανική στάση (το τ/εξωπέταγμα από το πρόγραμμα των F-35,  το όχι στην προμήθεια των νεο-αιτηθέντων 80 F-16, τις οικονομικές κυρώσεις “μέσου επιπέδου”, το όχι στην παράδοση του Οργάνου της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” (η “CIA” εδώ και χρόνια έχει πολιτικό χρώμα και αυτό είναι το χρώμα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), Αρχι-Χότζα Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ (είναι… ετοιμοθάνατος σε σχέση με την κατάσταση υγείας του ΡΤΕ), κλπ, κλπ, κλπ) και των 2 τελευταίων Α/Κ-Β και(!) αυτής του Ρεπουμπλικανού πρώην Α/Προέδρου, αγαπημένου μας Ν. ΤΡΑΜΠ, όπως και(!) αυτής του νυν Προέδρου, “Δημοκρατικού”, Κου Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Δείτε λοιπόν το σημερινό πρωτοσέλιδο της ε/φ της ΦΑΤΡΙΑΣ(!), η οποία στην πραγματικότητα κυβερνάει σήμερα την γείτονα χώρα, ούσα παρά τον ΡΤΕ και θα καταλάβετε την προς τα άνω τ/σταδιακή (όλο και μεγαλύτερη) κλιμάκωση της εντάσεως γενικότερα προς / με την  Δύση!.. (Έβαλαν έναν δήθεν πρώην σύμβουλο του ΡΤΕ, άτομο “δικό” τους, να “βγει” και να δηλώσει πως η “15η Ιουλίου” έγινε από τους Γκιουλενιστές και ουσιαστικά από το ΝΑΤΟ!..

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι, μεταξύ των άλλων κυρίων θεμάτων που υπαινίσσεται ο δηλών “τέως… σύμβουλος του ΡΤΕ”, η αποστροφή-του χαρακτηρίζει εμμέσως το ΝΑΤΟ, ως ένα απόλυτο στρατιωτικά ΜΗΔΕΝ ή έστω μια δύναμη, που η Τουρκία κατενίκησε τότε και ανέτρεψε τους σχεδιασμούς του για την χώρα αυτή, Κοι… Ομπάμα και… Μπάϊντεν, που τότε ήσασταν αντιστοίχως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος των πλανηταρχικών Η.Π.Α.)!..

Δείτε το: Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

Οφείλουμε πάντως, στο σημείο αυτό, να θαυμάσουμε τον τρόπο με τον οποίον υλοποιούν την στρατηγική τους οι Τούρκοι! “Βήμα – Βήμα”, όπως πάντα, ενώ με την ευκαιρία να σας θυμίσω ότι αρέσκονται και στην άλλη, αυτήν της “Φέτα – Φέτα”, η οποία όμως δεν “κολλάει” σε όσα λέμε σήμερα εδώ!..

Αγαπητοί!

Φαίνεται λοιπόν “καθαρά” ότι οι Τούρκοι το πάνε σε σχεδιασμένη ρήξη με το ΝΑΤΟ- Δύση, ώστε αν δεν πετύχουν, εκβιάζοντες με την στάση τους, να ανατρέψουν στον πυρήνα της την σημερινή εφαρμοζόμενη δυτική πολιτική στην περιοχή μας, τότε να μας προσβάλλουν στρατιωτικά, θεωρώντας μας το εναντίον τους “πιόνι” των δυτικών δυνάμεων στην γειτονιά μας, (όπως άλλωστε το έχουν δηλώσει), το πιο σημαντικό ασφαλώς πιόνι, που αν του επιβληθούν και το κατανικήσουν θα ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ την Δύση να αλλάξει… περπατησιά, τρέμοντας όμως παράλληλα και για το 2023 και τα περί διαλύσεώς τους λεγόμενα – “προβλεπόμενα” της Συνθήκης της Λωζάννης, του Ιουλίου του 1923!..

Μετά τα παραπάνω ΚΑΙ πολύ συνοπτικά:

Είναι τώρα ή καλύτερα… χθες(!) η στιγμή κατά την οποίαν οι Δυτικοί θα πρέπει να ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ και στους ΑΝΤΙ-ΔΥΤΙΚΟΥΣ Κυβερνήτες της, όχι διότι η υπομονή τους θα έπρεπε να είχε ξεχειλίσει με τις συνεχιζόμενες τ/βρωμιές προς την Συμμαχία μας, της οποίας μέλος και μάλιστα σημαίνον είναι και αυτοί, όχι επειδή το λέμε εμείς αυτό, οι υποτιθέμενα αντι-Τούρκοι Έλληνες, αλλά διότι αν(!) οι Τούρκοι προσβάλλουν πολεμικά την Ελλάδα, τότε οι Ρώσοι που αναμένουν ήδη “εν ετοιμότητι”, δεν θα αργήσουν να κατέβουν στα νώτα των Τούρκων, στην Πόλη και στα Στενά, σε μια ήδη τότε σε διάλυση ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ, με ό,τι αυτό θα επιφέρει!…………..

Η Δύση πρέπει τώρα(!) και αφού ξεκαθαρίσει την θέση της προς τον ΡΤΕ ή νέο Τούρκο… Περικλή, αχαχαχαχαχαχα με τους “Χρυσούς Αιώνες”, αλλά πολεμικούς όμως, κλπ, κλπ, κλπ:

 – Να “ρίξει” τον ΡΤΕ από την εξουσία της γείτονος (αν αυτός δεν συνταχθεί πάραυτα παρά το πλευρό της) και να θέσει την χώρα αυτήν υπό την αυστηρή κηδεμονία της, έχοντας στην ηγεσία των ΤΕΔ άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης της!.. (Οι πολιτικοί αρχηγοί της σημερινής τ/αντιπολιτεύσεως είναι όλοι τους… “γατάκια”)!..

– Να ενεργοποιήσει τα ΝΑΤΟΪΚΑ Στρατηγεία σε όλη την περιοχή! (Βαλκάνια – Τουρκία – Αιγαίο – Μεσόγειο).

– Να μεταφέρει στη  γειτονιά μας ικανό αριθμό επχ-κών (!) αερο-ναυτικών δυνάμεων.

– Να μεταφέρει… χθες(!) χερσαίες δυνάμεις της για μακρές χρονικά ασκήσεις, κλπ στα περίχωρα της Πόλεως και στα Στενά, καθώς και στην Κύπρο (“Πράσινη Γραμμή”)! / Ξαναγράφουμε: Οι 300.000 προσωπικό που επιστράτευσε ο Πούτιν ΔΕΝ(!) ήταν και δεν είναι για την Ουκρανία!.. (Επιτέλους, “βγήκε” τις προάλλες ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΔ και δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα που θα πρέπει πάντα να εκπέμπουν  οι ΑΕΔ, δήλωσε πως “στο ορατό μέλλον δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαταλάβουν οι Ουκρανικές ΕΔ τα απωλεσθέντα απ’ αυτές πρώην Ουκρανικά εδάφη”)!

Το δήλωσε, αλλά δεν κινήθηκε πολιτικά τίποτε στις Η.Π.Α. αμέσως μετά, όπως κατ’ εμάς θα έπρεπε, ώστε να έκλεινε η χαίνουσα Ο/πληγή, προς όφελος της Δύσεως και των σχεδίων της, αφού η συνεχιζόμενη αυτή… ανωμαλία στο ευρωπαϊκό έδαφος, έχει διαλύσει την συνοχή των ευρωπαϊκών λαών ξεχωριστά, αλλά και όλων μαζί, πλην βεβαίως των φερέφωνων ηγεσιών τους, λακέδων των παγκοσμίων πατρώνων του χρήματος “Διεθνών Εβραίων”)!..

– Να ενεργοποιήσει το Ισραήλ και να συνεργαστεί απολύτως μαζί του, όσο και αν αυτό, ως Κράτος, … αυτο-ενεργοποιείται, όποτε το εκτιμά!..

– Να ελέγξει απολύτως (100%) τις αντι-δυτικές δυνάμεις στην Μ. Ανατολή (κυρίως σ΄αυτήν), όπως και στην Β. Αφρική!

– Να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο πληροφοριακά στην γειτονιά μας!..   Και

– Να κυττάξει για ύπαρξη σταθερών Κ-Β και κυρίως για ύπαρξη γενικώς σταθερού περιβάλλοντος, σε όλα τα φιλοδυτικά Κράτη της περιοχής μας*, εν όψει του σκοτεινού, αν όχι ζοφερού για τον Πλανήτη μέλλοντος, το οποίο μοιάζει να έρχεται με… ταχύτητα, ώστε έτσι να έχει πιο δυνατές… γροθιές, από τους συμμάχους της!.. (“Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ)!..

* Είναι μεγάλο λάθος αυτό που πάει τώρα να ξεσπάσει, λόγω των… πινακίδων των ΙΧ (sic), ανάμεσα σε Σέρβους και Αλβανο-Κοσοβάρους!

Η ΔΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ “ΚΛΕΙΔΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ -ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΔΑΦΙΚΟ… ΦΙΛΕΤΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ! ΤΙ;

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ – ΚΥΡΙΑ – ΑΥΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ”!..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΚΑΙ ΝΑ “ΕΜΠΑΙΖΕΙ” ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ!.. Η ΔΥΣΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ… ΡΩΤΑΜΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

“ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ Τ/ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ… ΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ Τ/ΑΛΟΓΟ, ΣΤΟ ΡΟΝΤΕΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ ή ΌΧΙ”;

Πόσο άλλο, ρε Αμερικανοί και γενικώς Δυτικοί να σας βοηθήσουν οι Έλληνες Άγγελοι;  Πείτε μας!..

Και πριν κλείσω, δείτε και αυτό το άλλο παρακάτω σημερινό τ/πρωτοσέλιδο, ώστε να έχω καλύψει και πιθανές απορίες σας, για κάποια από τα πιο πάνω:

Milli Gazete İlk Sayfası

Συνεπώς! Ήταν ή όχι… μεγαλοπαπαριά οι χθεσινές δηλώσεις του συμπαθούς κατά τ΄άλλα Κου Κίρμπι, “για νόμιμο δικαίωμα άμυνας της Τουρκίας”, κλπ, για τα όσα αυτή θλιβερά και συνάμα τραγικά “σήμερα” κάνει σε Β. Συρία και Β. Ιράκ; Πείτε μου ρε Αμερικανοί φίλοι, πείτε μου!..

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ(!), ΔΙΟΤΙ… ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΤΗΝ “ΑΡΚΟΥΔΑ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑ… ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, … ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ Α-ΠΑ-ΞΙ-Ω(!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ “ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟ Τ/ΣΤΡΑΤΟ Η Α. ΘΡΑΚΗ, Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ “Ε.Θ.” ΚΑΙ ΣΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ”, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!..

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Τ/ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, (ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ “ΠΏΣ” ΚΑΙ “ΓΙΑΤΙ” ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ… ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Ο Τ/ΥΠΕΞ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΔΩ, ΦΙΛΟΙ), ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ!

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ (ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ)! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΜΕ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΤΕΔ ΘΑ… ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ (ΚΑΙ ΣΤΑ 3 Ε-Τ “ΘΕΑΤΡΑ ΕΠΧΣΕΩΝ”) ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΙΑΝ. ΤΟΥ 2023 ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΜΗΝΟ Η(ΔΙΑΖ) ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΚΟΡΥΦΗ, ΗΓΕΣΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΣΑΝ ΠΧ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΡΕΔ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΜΕ Ό,ΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΣΗΜΑΙΝΕ!.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! “Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ”!..

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!..

-/- 

2. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΑ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!…

Küresel bir güç olan Türkiye’nin bölgesinde yalnızlaştırılmasına baş kaldıran Erdoğan’ın tutumu

Haber7 yazarı Hasan Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sisi’yle neden tokaştığına dair bir yazı kaleme aldı. Öztürk, Akdeniz’deki dengelere dikkat çekerek, Yunanistan’ı işaret etti.

22.11.2022

Türkiye’nin İran sınırından, Fırat kıyılarına kadar uzanan geniş ve uzun bir hatta bir gece ansızın gerçekleştirdiği Pençe-Kılıç Harekatı’nın sonuçları tartışılıyor.

Bu konuda birkaç tespit yapıp başka bir meseleye odaklanmayı düşünüyoruz.

Uçaklarımızın katıldığı Pençe-Kılıç Harekatı’ndan sonra kara harekatı da an meselesi artık. Kara harekatının Fırat’ın batısındaki Münbiç ve Tel Rıfat’a yönelik olacağı daha önceden konuşulup tartışılırken artık Fırat’ın doğusunda da faaliyet yapılacağı düşünülebilir.

Diğer yandan, hava harekatında Kuzey Irak’ta, İran-Irak sınır hattına yönelmiş olması

Kuzey-Güney hattında güneyde en derine inilmiş olması…

Suriye sahasında, Fırat’ın batısı ve doğusunun birlikte ateş altına alınması…

Ve Arap Pınarı’nın (Kobani ya da Ayn El Arap isimlerinin TSK açıklamasında kullanılmaması önemli) hedeflerden biri olarak seçilmesi…

PKK terörüyle mücadelenin “topyekün” ele alındığının işaretidir.

Türkiye, Suriye’nin kuzeyi ile Irak’ın kuzeyini aynı perspektifte değerlendirmektir.

Hava harekatı o yüzden geniş bir sahada ve terör örgütünün tüm bileşenlerine karşı yapılmıştır.

SİSİ İLE EL SIKIŞMANIN PERDE ARKASINDA YATAN GERÇEK

Gelelim asıl tartışmak istediğimiz konuya.

Cumhurbaşkanı ErdoğanDünya Kupası Açılış töreni için gittiği Katar’da, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile selamlaşıp tokalaştı.

O fotoğraf elbette bizi yakın geçmişe götürdü. Rabia Meydanı’ndaki sivilin üzerine açılan ateş sonucu yaşanan can kayıplarını… Darbe sonrası seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi’nin hapishanede yaşadıklarını ve hayatını kaybetmesini.

Mısır’da demokratik hak ve özgürlüklerin askıya alınmasını hatırladık. Sisi’nin bir darbe ile Mısır Cumhurbaşkanı olduğu gerçeğini de unutmadık.

Bütün bunları hatırlıyoruz ve canımız hala yanıyor.

YUNANİSTAN’IN TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEME PLANINI GÖREN DEVLET AKLI GEREĞİNİ YAPMAZ MI?

Fakat..! Türkiye’nin Mısır gibi bölgedeki ülkelerle yaşadığı sorunları kendi lehine çevirmek için harekete geçen Yunanistan’ın neler yaptığını görüyoruz.

Türkiye’yi çepeçevre sarmak isteyen bir Yunanistan gerçeği var.

Devlet aygıtının bu gerçeği göremediğini düşünemeyiz.

Son dönemde bölge ülkeleriyle geliştirilen ilişkilerin boyutlarına bakınca… Devlet aklının nasıl çalıştığının ipuçlarını birleştirince…

Erdoğan’ın Sisi ile neden tokalaştığını anlıyorsunuz.

İlkesel tutumunun hiçbir zaman değiştirmedi Erdoğan.

TÜRKİYE, MİÇOTAKİS’İN PLANINI DOĞU AKDENİZ’E GÖMMEK İÇİN HER ADIMI ATIYOR

Neyi kastettiğimizi biraz daha açalım.

Türkiye, Mısır ile darbe yüzünden… Suudi Arabistan ile Kaşıkçı cinayeti yüzünden. İsrail ile One Minute ve Mavi Marmara yüzünden. Birleşik Arap Emirlikleri ile Suriye ve Amerika yüzünden ciddi sorunlar yaşadı.

İşte tam da bu sorunları fırsata çevirme yolunu seçen bir Yunanistan ile karşı karşıya kaldık.

Yunanistan Başbakanı Miçotakis tarih boyunca olmayan bir şey yaptı. Türkiye’nin sorun yaşadığı tüm çevre ülkelerle ikili anlaşmalar.

Bu köşeyi takip edenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Astana ziyareti sırasında edindiğimiz bilgileri paylaştığımızı hatırlayacaktır.

Bakın o gün neler söylemişiz:

“* Ege’de Yunanistan ile dalaşmamız yeni bir sorun değil. (…) Devletin tepesi ona pek takılmıyor.

* Asıl mesele Miçotakis’in özel gündemi. Daha önceki Yunan Başbakanlarının yapmadığı bir şeyi yapıyor. Türkiye’nin bir süre öncesine kadar ne kadar arasının bozuk olduğu ülke varsa onlarla ilişki geliştirdi. Ekonomik ve askeri anlaşmalar yaptı.
*

Suudi Arabistan’dan Birleşik Arap Emirliklerine, Mısır’dan Fransa’ya kadar bu ülkelerle askeri anlaşmalar, ortak tatbikatlar yapıyor.

* Türkiye’yi çepeçevre sarmaya çalışıyor.
Bu durum ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’a da doğrudan iletildi.

Türkiye Cumhuriyeti, Amerikalı muhataplarına, ‘Bu adama (Miçotakis) söyleyin biz ne yaptığının gayet farkındayız’ dedi.

Devletin bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır ve İsrail ile normalleşme süreci geliştirmesinin bir nedeni de Miçotakis’in bizi çepeçevre sarma ihtimalini yok etmek.

* Oluşan bloğu bozmak için dış politikada önemli adımlar atılıyor.” (20.10.2022 Haber7.com)

MISIR İLE GÖRÜŞMELER KİLİTLENMİŞTİ, ŞİMDİ O KİLİT AÇILIYOR

Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’deki AB’nin ve Amerika’nın taşeronluğuna soyunduğunu biliyoruz. Yine Yunanistan’ın Batı’nın çıkarları için Türkiye’yi bölgede yalnızlaştırmak için attığı adımları da.

Hal böyle olunca devlet bu adımların boşa çıkartılması için hamleler yapıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri ile de Suudi Arabistan ile de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde önemli adımlar atıldı. İsrail ile yıllardır yaşanan gerginlik iki ülkenin büyükelçi ataması ile bambaşka bir boyuta taşındı.

Mısır ile uzun zamandır bakanlık düzeyinde devam eden görüşmeler Doğu Akdeniz özelinde kilitlenmişti. Şimdi Sisi ile Erdoğan’ın görüşmesi kilidi açmak için büyük bir fırsattır.

xxx

2015 yılının Haziran ayında hiçbir gerekçe sunulmadan defalarca gittiğim Ben Gurion Havalimanı’nda gözaltına alınıp İsrail’den deport edildim. Bana yapılan haksızlığa rağmen her seferinde Türkiye İsrail ilişkilerinin gelişmesini savundum.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği günlerde, Suudi Arabistan ile tüm diplomatik ilişkilerin kesilmesini, hatta fetva alınıp hac ve umre ziyaretlerinin bile iptal edilmesini savunanların aksine, ilişkilerin sürdürülmesi gerektiğini savundum.

Yine Suriye’de olup bitenlerin sorumluların başında rejimin geldiğini söylemekle birlikte Esad ile görüşmenin sorunun çözümüne katkı sağlayacağını başından bu yana savundum.

O yüzden, Rabia Meydanı’nda yapılan katliamı sonuna kadar eleştirmekle birlikte, Mısır ile Türkiye’nin ilişkilerinin normalleşmesini de savunuyorum.

Çünkü, bölgemizde birbirimizin boğazına çökmemizi istiyorlar.

Devlet aklı da oyunu görüp gereğini yapıyor.

Yoksa Erdoğan’ın ilkesel tutumunda bir değişiklik yok.

Bilmem anlatabiliyor muyum?

3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Δεν έχουν το Θεό τους (ή… τον έχουν και είναι Ρώσος;)

Δεν έχουν το Θεό τους (ή... τον έχουν και είναι Ρώσος;)
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 

ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ

ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !

ΑΝΗΛΕΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ : ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ … ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ

*** Η χθεσινή μου ανάρτηση, με τίτλο «Ο ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ ΛΕΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ» όπου – πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη – έβαλα το θέμα της ΨΕΥΔΟΥΣ υπεύθυνης δήλωσης του Γιώργου Σαββίδη και της τυχόν ΕΥΘΥΝΗΣ και των ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ πού θα βαρύνουν τον Πάοκ, στις σωστές τους διαστάσεις, προκάλεσε αίσθηση, κυρίως στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, αλλά όχι μόνο. Αυτοί πού ταρακουνήθηκαν περισσότερο, διαβάζοντας ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διάσταση του θέματος, ήταν το ίδιο το περιβάλλον του Ρώσου ολιγάρχη. Και βέβαια, τα ανώτατα στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ.

*** Ηταν τόση η ταραχή, πού μπορώ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ότι δόθηκε αμέσως εντολή στα ΜΜΕ πού ΑΝΗΚΟΥΝ στην οικογένεια Σαμπίντι να δώσουν κάποια απάντηση, να προσπαθήσουν να αποδομήσουν την ΟΥΣΙΑ του άρθρου μου, πού έθιγε ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ της υπόθεσης. Και σε χρόνο μηδέν, ήρθε η «απαντητική» ανάρτηση από το κορυφαίο ιντερνετικό δημοσιογραφικό όργανο ιδιοκτησίας Σαμπίντι, το sdna.gr, με άρθρο πού υπογράφει ο διευθυντής του κ. Βασίλης Παπαθεοδώρου, Τίτλος του άρθρου, «Ο Σαββίδης καλείται να πληρώσει το τίμημα της κάθαρσης».

*** Για να δούμε λοιπόν, τί … εννοεί ο ποιητής κ. Παπαθεοδώρου, μέσα από το ίδιο του το κείμενο. Γράφει : «Σε αυτή την κλήση πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα. Είναι μια υπόθεση που δεν πρέπει να περάσει έτσι γιατί καμία άλλη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ανέδειξε τόσο ξεκάθαρα τη σήψη της πολιτικής σκηνής, τους Σπάθες που κατοικούν στα έδρανα της Βουλής και τους Παπουτσέληδες των επιτροπών που διορίζονται»

*** Εχουμε λοιπόν και λέμε. Η «κουτουράδα» του Γιωργάκη … «ανέδειξε ξεκάθαρα τη σήψη της πολιτικής σκηνής» ! Και … «στα έδρανα της βουλής κατοικούν Σπάθες και «στις Επιτροπές διορίζονται Παπουτσέληδες».

*** Οπου ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ διαγκωνίζεται με την ζωοτροφή πού παρέχεται αφειδώς στα κατώτερα διανοητικά στρώματα των φανατικών, για το ποιος θα καταλήξει πρώτος στην ΧΥΔΑΙΑ και ΚΥΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ και την ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ του πληκτρολογίου.

*** Αραγε, ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ του κειμενογράφου του Σαμπίντι, ο Σπάθας και ο Παπουτσέλης ; Εκτός δηλαδή ότι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, όπως την γνώμη ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αυτοί οι δύο ως διαιτητές πριν από … μερικές δεκαετίες «κατηγορήθηκαν» ότι … ευνόησαν τον Ολυμπιακό ;

*** Πόσο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΟ είναι να βλέπει ο «φουκαράς» ο Παπουτσέλης το όνομά του να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ προκειμένου να «περιγραφεί» από έναν έξαλλα φανατικό η … «σήψη της πολιτικής σκηνής» ; Επίσης! Τον ξέρει τον Σπάθα ο αρθρογράφος ; Τον γνωρίζει δηλαδή προσωπικά, έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ, ώστε να χρησιμοποιεί το όνομα του ίδιου και μελών της οικογενείας του για να ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ και ΜΕΙΩΣΕΙ αυτούς πού «κατοικούν στα έδρανα της Βουλής» ;

«Η ΕΕΑ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ» ΕΠΕΙΔΗ … ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ !

*** Συνεχίζει : «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πιστεύουν, όχι άδικα, πως η κλήση στρέφεται στην ΠΑΕ. Αυτή όμως, είναι η μικρή εικόνα. Στην πραγματικότητα ο στόχος ήταν ο Σαββίδης. Ο Ιβάν, ο Γιώργος, ο Νίκος, να μείνει το στίγμα. Ποιο στίγμα; Στις 30/11, στην εκδίκαση της υπόθεσης, η ΕΕΑ θα διασυρθεί. Δεν απασχολεί κανέναν βρεγμένο όμως αν θα βραχεί γιατί η «δουλειά» που είχαν αναλάβει δεν ήταν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ. Αν μπορούσαν ασφαλώς θα το έκαναν. Ο στόχος τους ήταν να βγάλουν προς τα έξω ότι τα αδέλφια Σαββίδη διώκονται για μία υπόθεση του 2015. Τα υπόλοιπα ήταν απλά για να δικαιολογηθεί η κλήση».

*** Μα, φυσικά και η κλήση στρέφεται στην ΠΑΕ Πάοκ, διότι βεβαίως ΑΥΤΗΝ αφορά ! Για να είναι μέλος ΑΥΤΗΣ της διοίκησης υπέγραψε ΨΕΥΔΩΣ ο Γιώργης την δήλωση. Αν την είχε υπογράψει για να γίνει μέλος διοίκησης της … ΠΑΕ Ολυμπιακός, η κλήση θα πήγαινε και θα αφορούσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*** Αλλά!.. Μας λέει παρακάτω, «στην εκδίκαση της υπόθεσης, στις 30 Νοεμβρίου η ΕΕΑ θα διασυρθεί». Νομίζω ότι η σωστή έκφραση εδώ, είναι η εξής : «Στις 3ο Νοεμβρίου πού θα εκδικαστεί η υπόθεση, εμείς εδώ στο ρώσικο σάϊτ θα γράψουμε ότι η ΕΕΑ διασύρθηκε. Ο κόσμος να χαλάσει, διασυρθεί – δεν διασυρθεί, εμείς ΑΥΤΟ θα γράψουμε»

*** «… γιατί η «δουλειά» που είχαν αναλάβει δεν ήταν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ. Αν μπορούσαν ασφαλώς θα το έκαναν. Ο στόχος τους ήταν να βγάλουν προς τα έξω ότι τα αδέλφια Σαββίδη διώκονται για μία υπόθεση του 2015. Τα υπόλοιπα ήταν απλά για να δικαιολογηθεί η κλήση» !

ΒΛΑΞ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ;

*** Ερώτηση : Και πες ότι πραγματικά «κάποιοι» ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω την δίωξη των αδελφών Σαββίδη. Την … ΕΕΑ θα χρησιμοποιούσαν ; Γιατί να το κάνουν αυτό ; Για να συγκεντρώσουν πάνω τους την μήνι των φανατικών, των κομπλεξικών και των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ γραφίδων ;

*** Τί πιο ΑΠΛΟ, από το να ενημερώσουν ένα – δυό ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ πού ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στη ρώσικη κουστωδία «εμπιστευτικά» για το θέμα ; Μέσα σε λίγα λεπτά, η είδηση θα είχε … κρεμαστεί με μανταλάκια στην Ομόνοια. Πιστεύει δηλαδή κάποιος ότι για να διαδοθεί μία είδηση από πολιτικά κέντρα, θα χρησιμοποιούνταν οι επιστήμονες πού απαρτίζουν την ΕΕΑ ; Η θα πρέπει να είναι ο ίδιος βλαξ με περικεφαλαία, ή θα πιστεύει ότι απευθύνεται σε βλάκες. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

*** Στη συνέχεια, ο αρθρογράφος επιχειρεί να εξηγήσει, χρησιμοποιώντας νομικά επιχειρήματα, ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τιμωρηθεί. Μα δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος λόγος. ΟΛΟΙ οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ Ελληνες το ξέρουν και το αντιλαμβάνονται αυτό. Περιττά τα νομικά, διότι δεν παίζουν κανένα ρόλο.

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ! ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

*** Αλλά μπαίνουμε και στην ουσία, πού δεν είναι άλλη από την ύψωση ασπίδας προστασίας στον εργοδότη. «Τα όσα θα ακουστούν στις 30 Νοεμβρίου ενώπιον της ΕΕΑ θα έχουν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο επί του παρόντος πρέπει να σταθούμε στη μεγάλη εικόνα. Η συγκεκριμένη Επιτροπή διορίστηκε από τον Αυγενάκη. Έναν πολιτικό αριβίστα που κατόρθωσε μετά από μία 4ετία να είναι πανθομολογούμενα ό,τι χειρότερο πέρασε ποτέ από το υφυπουργείο αθλητισμού. Το παιδί της Ντόρας δεν λειτουργεί μόνος του. Πολλώ δε μάλλον οι υφιστάμενοί του… Πραγματικά είναι απορίας άξιον αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλάβει τη μεγάλη ζημιά που του έχει κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης. Όταν βάζεις απέναντι σου με εχθρικές κινήσεις τα 2/3 της φίλαθλης Ελλάδας, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να περιμένεις και την απάντηση τους».

*** Έχουμε λοιπόν και λέμε. Ο Αυγενάκης είναι ένας πολιτικός αριβίστας πού … «πανθομολογούμενα» είναι ό,τι χειρότερο πέρασε ποτέ από το υφυπουργείο Αθλητισμού ! Και εδώ, εμφανίζεται στη σκηνή ο Άρχοντας Κουροπαλάτης κραυγάζων το παροιμιώδες “Υπουργάρα μου ! Είσαι ο μεγαλύτερος υπουργός Αθλητισμού όλων των εποχών»

*** Αλλά ειλικρινά, μπαίνω σε βαθύτατες σκέψεις σχετικά με την … νοημοσύνη και την πολιτική αντίληψη του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν έχει ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ υφυπουργό Αθλητισμού τον … χειρότερο πού έχει περάσει ποτέ απ’ αυτή τη θέση. Και … να μην το αλλάζει ! Τι πείσμα είναι αυτό ; Και τι … εθελοτυφλία ! Να βάζεις απέναντί σου τα … 2/3 της φίλαθλης Ελλάδας με … «εχθρικές κινήσεις» ( ωχριά ο Ερντογάν, ρε παιδιά ! ) και συ να κρατάς τον Αυγενάκη ακόμα ; Και καλά δεν ξέρεις, δεν ρωτάς κι’ όλας τον κ. Παπαθεοδώρου, να σου εξηγήσει τι πρέπει να κάνεις και ποιόν να βάλεις στη θέση του ; Πας γυρεύοντας δηλαδή !

*** Φινάλε. Οπου … «βγαίνει ο μέγας τράγος, ο πρωταγωνιστής με ένα πριόνι, φοράει τενεκεδένιο στέμμα και ένα ζευγάρι παρωπίδες» όπως περιγράφει ο μέγας Νιόνιος. Διότι, γράφει, «σε ανύποπτο χρόνο, ο Σαββίδης τους χάλασε τη μαγιά. Τελείωσε τις πραγματικές συμμορίες που διηύθυναν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρωτοστάτησε στην έλευση ξένων διαιτητών. Συνέβαλε καθοριστικά προκειμένου να έρθει το VAR και να παρακολουθούμε τη σημερινή εξέλιξη του ποδοσφαίρου, όπου ο καθένας παίρνει πάνω κάτω αυτό που αξίζει».

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

*** Οοολα αυτά λοιπόν, τα διέπραξε ο Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι, πάντα κατά τον προσωπικό του υμνητή κ. Βασίλη Παπαθεοδώρου. Και εγώ θα σημειώσω ότι ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ο αρθρογράφος. Ξεχνάει μερικά, ίσως τα πιο σπουδαία σε ό,τι αφορά την συμβολή του εργοδότη του στην «σημερινή εξέλιξη του ποδοσφαίρου». Όπως για παράδειγμα, την θεαματική είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κραδαίνοντας το καλάζνικοφ, την συμβολή του στην εκλογική διαδικασία πολλών ΕΠΣ με τους απεσταλμένους του να περιηγούνται ανά την Ελλάδα φέροντες δώρα σαν πρώϊμοι αγιοβασίληδες, την διάλυση τόσων και τόσων ποδ/κών Σωματείων (κυρίως στην Β. Ελλάδα), την συμμετοχή του σε ρόλο λαγού, στην διαδικασία πωλήσεως τηλεοπτικών αδειών, την αγορά και εν συνεχεία την πώληση στο υπερπολλαπλάσιο της αξίας της ΣΕΚΑΠ, το πλοίο με τα εκ-ρια λαθρο-πακέτα τσιγάρα στην Κρήτη, την δωρεά από την κυβέρνηση τσιπροκαμμένων δημόσιας έκτασης, το χάρισμα εκατομμυρίων χρεών τα φιλέτα του ΟΛΘ, του Πόρτο Καράς και άλλα … ων ουκ έστιν αριθμός ! Και απορώ πως και δεν του έχουν ακόμα … στήσει άγαλμα στην Τούμπα. ( Ιδέα σου ρίχνω, Βασίλη, για σκέψου την προτομή του Ιβάν, έξω από τα γραφεία του sdna σου ! )

*** Οοολα αυτά λοιπόν, τα διέπραξε ο Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι. Και … «αυτό είναι κάτι που στη σημερινή Ελλάδα διώκεται. Και πρέπει να εξοντωθεί ηθικά, νομικά, ποδοσφαιρικά, ανθρώπινα, όπως δύναται. Ο ΠΑΟΚ στην προκειμένη είναι μια «παράπλευρη απώλεια». Ο Σαββίδης πληρώνει οικογενειακώς σε αυτή την υπόθεση τις σκοτεινές συναλλαγές ανάμεσα στα γνωστά διαπλεκόμενα μέρη. Είναι το τίμημα της κάθαρσης».

*** Δεν ξέρω κύριε αρθρογράφε, ποιό ακριβώς είναι το τίμημα «της κάθαρσης» πού έχεις διακρίνει και μας τσαμπουνάς. Ξέρω όμως πώς λέγονται τα απόβλητα της κάθαρσης. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ λέγονται, σκέτο καθάρματα. Τί, δεν είναι έτσι ; Έτσι είναι ακριβώς! Και όταν ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με οποιονδήποτε τρόπο με μία ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΛΕΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

-/-