ΕΚΤΑΚΤΟ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μας γράφει φίλος και σας το μεταφέρουμε!

«Έπιασε, λέει, φωτιά σήμερα Πέμπτη (11-07-2024), στην Στιμάγκα Ν. Κορινθίας και επεκτάθηκε και στο Βέλο, κάτι περίπου φυσιολογικό, λόγω της εγγύτητος των περιοχών, αλλά κυρίως λόγω της ταχύτητος της φωτιάς, παρά την λίαν χαμηλή ένταση των ανέμων!

Πώς όμως να μην πιάσει φωτιά, όταν το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ (γύρω στις 24:00 της 06-07-2024), ικανή* σε αριθμό Ομάδα ανθρώπων (ίσως και περισσότεροι από 10, 12), επί σχεδόν ένα 20 λεπτο, έρριχνε με τα όπλα της ακαταπαύστως ριπές, θέλοντας να φοβίσει ή να σκοτώσει, δεν μπορώ να ξέρω, τις πολλές αγέλες τσακαλιών, που διαβιούν στις χαράδρες της Στιμάγκας, ανάμεσα σε Στιμάγκα και Νεμέα, σε Στιμάγκα και Χαλκί, όπως και ανάμεσα σε Στιμάγκα και Σουληνάρι, έχοντας φτάσει πολύ κοντά στα χωριά αυτά; Όχι πολλές, αλλά έστω μία βολίδα, έστω ένα σκάϊ να μην έσκασε, πόσο δύσκολο είναι αυτό να αναφλεγεί, ακόμα και μετά από 5 ημέρες και να δημιουργήσει όλο αυτό το κακό, όταν οι θεμοκρασίες καθημερινώς είναι από 33º – 35° και άνω;»

* Έγραψα “ικανή σε αριθμό Ομάδα”, κλπ, διότι από τον ταυτόχρονο ήχο των πυροβολισμών, το είδος τους, αλλά και… την ποιότητά τους, συνήθως δύναται κάποιος να εκτιμήσει όχι μόνον τί είδους όπλου ριπή είναι αυτή που ακούει, αλλά και το πόσοι είναι οι βάλλοντες!.. Συνεπώς η φωτιά ήταν κάτι αναμενόμενο, αργά ή γρήγορα”!..

-/-

Φίλε ή φίλη αναγνώστα!

Το “ανεβάσαμε” το μήνυμά σου, για να βοηθήσουμε τις αρμόδιες Υπηρεσίες, αλλά και εσένα, όπως και άλλους φίλους, αλλά άλλες φορές, (είθε να μην υπάρξουν ποτέ), σε παρακαλούμε (!), να μην μας ξαναστείλεις τέτοιο αίτημα, διότι δεν επιθυμούμε ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ μας σε ό,τι αφορά την εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας!

Το θέμα θα μας αφορούσε, αν πχ ήξερες να μας πεις αν η “Ομάδα” αυτή που γράφεις ήταν απ’ εκείνες των Αλβανών που είναι οργανωμένοι στα χωριά μας, κατέχουν παρανόμως οπλισμό και δη αυτόματο τέτοιον και “βγαίνουν” και ασκούνται σε βολές όπλων σε περιοχές, που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν “Πεδία Βολής”, ήτοι μεγάλη πεδινή έκταση με ορίζοντα ή χαράδρα / – δρες, οι οποίες, είναι σχεδόν 100% κατάλληλες για βολές, όταν κυρίως έχουν απολύτως την μορφή – σχήμα χωνευτηριού, κλπ!..

Και για να μην μας χαρακτηρίσεις… “Ρατσιστές” (“άπαγε της βλασφημίας”), όχι μόνον Ομάδες Αλβανών, αλλά και άλλων, μας ενδιαφέρουν, όπως πχ και ημεδαπών και ιδιαιτέρως  Ποινικών, (κλέφτες, απατεώνες, έμποροι ναρκωτικών, κάτοχοι παρανόμως ελαφρού ή και βαρέως ακόμα οπλισμού, κλπ), οι οποίοι και στην υπόψη παραπάνω αναφερθείσα περιοχή είναι αρκετοί, εκ των οποίων μάλιστα υπάρχουν και άτομα με βαριά παραβατικότητα, έχοντα κάνει για χρόνια Φυλακή, και τα οποία είναι “έξω”, λόγω των σχετικών ευεργετικών διατάξεων του “Π.Κ.”, τον οποίον είχε συντάξει ο “Σόρος-Σύριζα”, λίγο πριν παραδώσει την εξουσία! (Τα άτομα αυτά είναι δικτυωμένα και με άλλα του ιδίου φυράματος, στην παραλιακή της Κορινθίας ζώνη, μια Κορινθία όπου έχει γενικώς στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ αναβαθμιστεί πολύ!… Ακούσαμε πχ τις προάλλες ότι έφθασε και στον Νομό αυτό το ναρκωτικό “ΦΕΝΤΑΝΙΑ”, 10 φορές ισχυρότερο της ΗΡΩΪΝΗΣ)!..

Πέραν αυτών!

Τί να πούμε αδελφέ;

α. Πού είναι ο Δήμος / οι Δήμοι ή δεν ξέρω ποιός άλλος κρατικός υπεύθυνος / “δημόσιος λειτουργός”, ώστε να πάει και να ελέγξει το αν πχ καθαρίσθηκαν τα οικόπεδα “εντός σχεδίου”, αν έγινε το ίδιο σε συγκεκριμένες κρίσιμες δασικές περιοχές, κλπ;

Εδώ ο άλλος καθαρίζει το οικόπεδό του και μαζεύει στο κέντρο του οικπέδου όλα τα χόρτα, κλπ, και τα αφήνει εκεί! Όταν του λες ότι υπάρχει φόβος για πυρκαγιά, κλπ, σου απαντά! “Αν δεν έρθει κάποιος να την βάλλει, δεν παίρνουν αυτά μόνα τους φωτιά, και σε κάθε περίπτωση θα έρθω πέρα τον Σεπ. να τα κάψω”!

Τί διάλογο, μετά απ’ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να κάνει κανείς με τέτοιας φαιάς ουσίας άτομα;

β. “Εν τω μεταξύ” δεν υπάρχει και η ανάλογη νοοτροπία, στην πλειοψηφία πιθανώς (!), των πολιτών της υπαίθρου, μιας και μιλάμε τώρα γι’ αυτήν!

Εδώ, ο άλλος “κόβει” σίδερα στο σπίτι του αυτήν (!!!) την εποχή, έχοντας κάνει, προφανώς παρανόμως, Σιδηρουργείο στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, και δεν του μιλάει κανείς διότι έχει κάνει κάποιους μήνες Φυλακή για κλοπές και πιθανώς τον φοβούνται και γι΄αυτόν τον λόγο, αλλά και διότι σχετίζεται με Ρομά, (ούτε καν ο νέος Κοινοτάρχης δεν επεμβαίνει, διότι είναι… “κολλητός” του), άλλος παίρνει τα πλαστικά πακέτα από το μαγαζί που τρώνε κρέας, κλπ, και την επομένη τα καίει στο σπίτι του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ΕΤΣΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ, (καίγοντας το πλαστικό), όπως όμως και το ίδιο κινδυνεύουν, όσοι άλλοι, την ίδια στιγμή, αναπνέουν τα ίδια αέρια!..

Θες και άλλο; Εδώ υπάρχουν και άτομα που ραντίζουν εντός οικιστικών χώρων! Το γνωρίζεις αυτό; Κλπ, κλπ, κλπ!..

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ, ΑΝ (!!!) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ-ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!..

γ. Πού είναι λοιπόν τα υπεύθυνα κρατικά Όργανα, ώστε να επέμβουν και να επιληφθούν και κάποιους γενικώς τέτοιους… μάγκες και… νταήδες, που δεν συμμορφώνονται να τους συνετίζουν, συμφώνως “τω Νόμω”; Αυτοί έχουν το “μότο”: “Εδώ κάνουμε κουμάντο εμείς”!..

Επίσης, και ειδκότερα!

– Πού είναι οι δασοφύλακες εκεί στα μέρη σας;

– Πού είναι στην περιοχή σας τα Παρατηρητικά Φυλάκια”;

– Περίπολα του “Π.Σ.”, του Στρατού, ή ακόμα και εθελοντών του Δήμου σας, κλπ, υπάρχουν;

– Λειτουργεί στο Νομό σας και σε όλους τους Νομούς της χώρας μας βεβαίως, “Ειδικό Τμήμα Ερευνών” για το πώς “έπιασε” η τάδε ή η δείνα φωτιά; Υπάρχει / λειτουργεί “Δίκτυο Πληροφοριών” και από ποιούς κρατικούς υπαλλήλους “κατευθύνεται”;

– “Ντρόουνς” υπάρχουν πουθενά στην Κόρινθο, κάπου κεντρικά, δεν ξέρω, ώστε να βλέπουν γρήγορα τα του Νομού και έτσι ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ, σε ό,τι αφορά την ΕΠΕΜΒΑΣΗ των πυρ-κών δυνάμεων;

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ! “ΠΏΣ / ME ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η “ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ” ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ”;

δ. Όσο για αυτό (το συνωμοσιολογικό, όπως το λένε συνήθως), που μας ρωτάς, το αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση να την έβαλαν την φωτιά… “τρίτοι”, ώστε να τοποθετηθούν εκεί ανεμογεννήτριες, κλπ, υπαρχούσης και της εκεί πλησίον αμερικανικής Βάσεως, υποστηρικτικής του “ECHELON”, κλπ, για εμάς είναι και αυτό μια πιθανότητα, αφού στην δική μας δουλειά, ό,τι “παίζει” το υπολογίζουμε, έστω και αν πολλές φορές γελάμε ίσως!.. (Είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργούμε επαγγελματικά)!..

Όμως, σου λέμε πως όχι, δεν “παίζει” κάτι τέτοιο, διότι ΠΡΟΣΕΞΕ:

Το Κράτος ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΗΤΟΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, (ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ), ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΗΤΡΙΕΣ!.. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!.. Άρα; Άρα, σκέψου μόνος σου πια!..

Διέταξαν οι ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ (η μία των τριών “Διεθνών Οικογενειών” / οι άλλες είναι, όπως έχουμε πει, οι Μόργκανς και οι Ρότσιλντ), τέλος! Θα γίνει σε όλον τον Κόσμο εφαρμογή των “θέλω” τους, αφού θέλουν / έχουν σχεδιάσει έναν άλλον Κόσμο έως το 2100!

Τρόπους να πείσουν τις κοινωνίες υπάρχουν 1000! Οι όποιοι πολιτικοί είναι απλώς “Διαχειριστές Εξουσίας” που εκπ-νται, επιλέγονται και ορίζονται από την “Διεθνή Εξουσία”!.. Σε εσένα και σε εμένα θα έρθουν και θα μας πουν ό,τι θέλουν για να μας πείσουν, θα κάνουν και μία… διαβούλευση, όπως την λένε στην Βουλή μας, (και σε κάθε Βουλή), και θα βάλλουν πχ τις ανεμογεννήτριες όπου θέλουν στην χώρα, θα επιβάλλουν πχ τα ηλεκτρικά ΙΧ, γενικώς την προβαλλόμενη “Πράσινη Ανάπτυξη”, κλπ, και πάντα… ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ (!.. ), όπως θα ακούς να σου υπερ-τονίζουν!..

Συνεπώς, γιατί να μας καίνε, όταν μπορούν να κάνουν κανονικά την δουλειά τους; Η χώρα, σε ό,τι αφορά τις φωτιές, (“ΠΥΡ, ΓΥΝΗ και ΘΑΛΑΣΣΑ”), κινδυνεύει από όποιους άλλους, εκτός από το… Κράτος! Ποιοί μπορεί να είναι αυτοί;

Οικοπεδοφάγοι (άρχισαν και εμφανίζονται και πάλι / βλέπεις τί γίνεται πχ στην Μύκονο, και εμείς λέμε πως αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα), ξένοι πράκτορες, όπως πχ της “ΜİΤ”, της “FSB”, όποιοι “συνεργαζόμενοι”, κλπ, (τί έγινε στο Μάτι, τί γίνεται κάθε χρόνο πλησίον των διϋλιστηρίων μας, πλησίον Στρατοπέδων μας, κλπ), τρομοκρατικές Οργανώσεις, Αναρχικοί και Διεθνιστές, αλλά και άτομα άρρωστα πιθανώς πνευματικώς, όπως πχ ίσως η Κα που λέγεται πως έβαλε την τελευταία φωτιά στην περιφερειακή των Πατρών, όπως φέρεται να κατήγγειλε συγγενής της!..

Το Κράτος (και εδώ επεμβαίνουν συνήθως οι ΜΥ, οι οποίες κατά 99% λειτουργούν για την “Διεθνή Εξουσία” / ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΈ!!!), θα επέμβει αν βρεθούν τίποτα… Αντύπες και τίποτα… Κιλελέρ!.. Κατάλαβες, πιστεύω!..

Αν τώρα πρόκειται για Κράτη που αντιδρούν και δεν υπακούνε, (βλέπε πχ Ρωσία), αναλαμβάνεται στρατιωτική δράση (ελλάσσων ή μείζων, αναλόγως), για να πειστούν!.. ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΝΑ… ΠΕΙΣΤΕΙ Η ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ ΡΩΣΙΑ, ΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, (Η ΡΩΣΙΑ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ), ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ Π.Π., ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ… ΠΕΙΣΟΥΝ!.. (Άλλωστε αυτοί δεν θα πολεμήσουν, ώστε να κινδυνεύσουν! Εσύ και εγώ και εκ-ρια άλλοι σαν εμάς θα πολεμήσουν και θα χαυούν… γενικώς)!..

Το “ανοίξαμε” όμως πολύ το θέμα, το “διευρύναμε” αρκετά, ενώ αν είναι έτσι όπως μας έγραψες, όχι ένα, αλλά πολλά άσκαστα ίσως φυσίγγια, (ακόμα άσκαστα τροχειοδικτικά, γιατί όχι;), προφανώς να ανεφλέγησαν και είχαμε έτσι το κακό!..

Αν λοιπόν είναι έτσι όπως μας έγραψες, τότε είναι βέβαιον ότι τα ειδικά κλιμάκια του “Π.Σ.” (“Respect”!!!), όταν “με το καλό” σβήσουν οι φωτιές (έστω αυτή η μία που έγιναν… δύο), θα ψάξουν και θα βρουν κάλυκες, κλπ, κλπ, κλπ και κάποια στιγμή θα πουν τί συνέβη και στην… Στιμάγκα!.. (Γι’ αυτό, αν έχεις “υπηρετήσει” στις “ΕΕΔ”, όταν κάναμε βολές, οι “μόνιμοι” καλούσαν συνήθως και ερχόταν και πυροσβεστικό όχημα)!..

ΑΥΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΘΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!.. (“ΕΛΑΣ”, “Π.Σ.”, “ΕΕΔ”, “Ε.Υ.Π.”, Υπουργεία, κλπ)!..

Υγ. Κάποια στιγμή, ίσως αναφερθούμε σο πώς είναι σήμερα οργανωμένοι κάποιοι στα χωριά μας και στις κωμοπόλεις μας, είτε αυτοί είναι άτομα διαφόρου της ιδικής μας εθνικής καταγωγής, είτε επαγγελματίες, κλπ!..

2. ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ:

Χάθηκε λόγω αυτο-υποβιβασμού του… Panathinaikos το εισιτήριο στο Champions League!

Χάθηκε λόγω αυτο-υποβιβασμού του... Panathinaikos το εισιτήριο στο Champions League!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά διαβάζαμε τότε: «Ακριβώς το ίδιο εξάλλου, έπραξε και στο γυναικείο βόλεϊ. Επέλεξε ΠΑΝΤΑ το Challenge ενώ ως πρωταθλητής Ελλάδος μπορούσε να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο ευρωπαϊκής κατηγορίας. Εκεί μάλιστα ο αυτο-υποβιβασμός πέτυχε καθώς ο Ολυμπιακός, εν τη απουσία των μεγαθήριων και των ομάδων της ευρωπαϊκής ελίτ, έφτασε δύο φορές στον τελικό και τη μία κατέκτησε μάλιστα το τρόπαιο. Παλιομοδίτικες πρακτικές που γυρίζουν το βόλεϊ δεκαετίες πίσω και στη συνέχεια φυσικά… ευθύνονται όσοι σπάνε την ομερτά των τρομοκρατημένων μίντια και καταγράφουν την πραγματικότητα».

Φέτος, που για μια ακόμα χρονιά ο Παναθηναϊκός δεν δήλωσε συμμετοχή στο CEV Champions League των Γυναικών και υποβιβάστηκε αυτόματα από την ομοσπονδία στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση, η είδηση δεν σχολιάστηκε με τον ίδιο τρόπο από το σάιτ του καταδικασμένου για συκοφαντική δυσφήμηση διευθυντή.

Δεν διαβάσαμε πουθενά, επίσης, όσα έγραφαν και για το αντρικό βόλεϊ και συγκεκριμένα: «Οι πιθανότητες διάκρισης στους ομίλους του Champions League ήταν μηδαμινές και έτσι η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού επέλεξε το CEV Cup, σε αντίθεση με ότι είχε κάνει ο ΠΑΟΚ τις φορές που στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκε από την ανώτερη Τρεντίνο αλλά οι συνέπειες της επιλογής του αυτής βάρυναν το ελληνικό βόλεϊ».

Επίσης, ούτε ότι η «Ελλάδα έχασε έναν εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League από την επιλογή του Ολυμπιακού» και ότι «Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής δηλαδή «υποβίβασε» το ελληνικό βόλεϊ και το άφησε χωρίς εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League».

Βλέπετε, η διοίκηση Μαλακατέ που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εκείνο το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, παλεύει απεγνωσμένα μπας και πάρει επιτέλους ένα ευρωπαϊκό, δεν επιλέγει διοργανώσεις «με χαμηλότερου επιπέδου ομάδες», ούτε ότι είναι «μία πάγια τακτική, ο αυτο-υποβιβασμός προκειμένου να μην ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά να επιδιώξει διακρίσεις και κατακτήσεις μέσω χαμηλότερων ευρωπαϊκών κατηγοριών. Ήταν καθόλα νόμιμο, αλλά για το κατά πόσο είναι ηθικό, το αποδεικνύει τελικά η απόφαση της CEV να αποβάλει την Ελλάδα από τον χάρτη του Ch. League λόγω των συγκεκριμένων «ελληνικών» πρακτικών».

Η συγκεκριμένη διοίκηση από τη στιγμή που γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο έχει ακολουθήσει την τακτική του αυτοϋποβιβασμού έξι φορές. Τρεις στο βόλεϊ Γυναικών, δυο στο βόλεϊ Ανδρών και μια στο Μπάσκετ Γυναικών 0/6 φορές δηλαδή που αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα, δεν δήλωσε συμμετοχή στο Champions Legaue (ή στην Euroleague).

Όπως συμβαίνει πάντα, η ίδια η πραγματικότητα ήρθε να εκθέσει και να ξευτιλίσει για μια ακόμη φορά τον βόθρο.

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ:

“ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΕΤΣΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ”!..

ΠΑΡΕ 2 ΣΤΟΠΕΡ-ΑΡΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

-/-