Έκτακτο! Διαβάστε Για Ένα Ακόμα Καλάθι!..

Ξεκίνησε το «καλάθι του διαιτητή»!

Ξεκίνησε το «καλάθι του διαιτητή»
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤ-ΕΠΟ ΣΤΙΣ ΕΥΑΛΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ :

ΞΕΚΙΝΗΣΕ «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ» ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ!

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ Η ΞΕΝΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ELITE

*** Από χθες ξεκίνησε στα Μάρκετ της Επο «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ» και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους των πλέϊ οφ. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται διαιτητές με … σταθερή τιμή, πού βρίσκει εύκολα η συμμορία στα Mall των ανατολικών ή άλλων υπανάπτυκτων διαιτητικά χωρών. Και απ’ αυτό το καλάθι επιλέγουν και ορίζουν πλέον Μπαλτάκος, Μάνταλος και Μπένετ. Τα άλλα, περί ΕΛΙΤ, ξεχάστε τα.

*** Ας δούμε όμως το θέμα πιο αναλυτικά. Νομίζω ότι έχουμε ξεκινήσει από λανθασμένη βάση συμπερασμάτων. Δεν πρέπει να μιλάμε για ανικανότητα, για μειωμένες δυνατότητες ή για ανυπαρξία, όταν αναφερόμαστε στα «αφεντικά» της ελληνικής διαιτησίας, Μπαλτάκο, Μπένετ, Μάνταλο.

*** Στις περιπτώσεις τους, η ικανότητα ή ανικανότητα, η δυνατότητα ή η αδυναμία να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, δεν αφορά την δραστηριότητά τους, δεν έχει σχέση με την παραγοντική τους συμπεριφορά και τις αποφάσεις τους.

*** Πρέπει όλοι να το καταλάβουμε και να το χωνέψουμε, ειδικότερα η κυβέρνηση πού ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει την ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ για όλο το φάσμα του ελληνικού Αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του ποδοσφαίρου : Τα πράγματα είναι πολύ απλά, Τόσο, όσο και η χυδαιότητα, η προκλητικότητα και στυγνή και απροσχημάτιστη με τις οποίες ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ κάποιες ομάδες, καταπολεμώντας άλλες.

*** Οι κύριοι λοιπόν αυτοί, εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ της οποίας αποτελούν τους «μπροστινούς», όπως περίπου συμβαίνει με τους περίφημους … «αυτοφωράκηδες» των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Αυτούς δηλαδή πού προσλαμβάνονται από τα αφεντικά της νύχτας προκειμένου να … περνάνε από αυτόφωρα δικαστήρια για τις παραβάσεις των μαγαζιών τους. Αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτήν αμείβονται. Να εμφανίζονται αντί των πραγματικών αφεντικών και ενίοτε, να δικάζονται αντ’ αυτών.

*** Ό,τι τους ΔΙΑΤΑΖΕΙ η συμμορία, πράττουν. Ό,τι πάλι είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της συμμορίας, το καταπολεμούν. Παράδειγμα : Εδώ και μήνες, σχεδόν ολόκληρη την περίοδο ο Ολυμπιακός και το ΣΥΝΟΛΟ των άλλων Παε ζητούν διαιτητές ELITE για τους αγώνες τους, οι «τρείς Μπ» ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

*** Και δεν το κάνουν, επειδή η ΣΥΜΜΟΡΙΑ θέλει Έλληνες διαιτητές, ή απλά ΚΑΚΟΥΣ ξένους, ψωμόλυσσες και λιγούρηδες, για να είναι του χεριού της. Θέλει διαιτητές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ όπως αυτός πού σφύριξε προχθές στο Βώλο (αχαχαχαχαχαχαχα) και έχει ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ … «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ» ! Αν λοιπόν αυτός ο διαιτητής θεωρείται «κορυφαίος», αντιλαμβάνεσθε την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των υπολοίπων.

ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ELITE Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ

*** Όλη η ποδοσφαιρική, όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε και ΧΑΡΗΚΕ με την ΑΨΟΓΗ διαιτησία του Γάλλου ELITE διαιτητή Λετεσιέ, πού οδήγησε σε ένα αγώνα γρήγορο, χωρίς καθυστερήσεις, σε ένα αγώνα πού κυριάρχησε το θέαμα και οι ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Ένα αγώνα με πολλές φάσεις, τελικές προσπάθειες, και τέσσερα γκολ. Ένα αγώνα, τέλος, πού κέρδισε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

*** Εν προκειμένω, βεβαίως καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός. Και εννοώ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δυνάμεως και ανωτερότητος σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε μία ομάδα πού συγκαταλέγεται στην πρώτη τετράδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*** Το συμπέρασμα είναι σαφές. Ο Ολυμπιακός πού είδαμε στα τελευταία παιχνίδια, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ από καμία ελληνική ομάδα. Και βεβαίως, είναι πλέον αυταπόδεικτο, ότι με ELITE, δηλαδή με ΚΑΛΟ και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ διαιτητή, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ … «ΠΙΑΣ’ Τ’ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ»

*** Η διαπίστωση αυτή, μετά από ΟΣΑ ΕΙΔΑΝΕ και ΠΑΘΑΝΕ ΠΛΑΚΑ οι επικεφαλής της συμμορίας, σήμανε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. Η ανάγκη να ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ και ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τον Ολυμπιακό, είναι πλέον πασίδηλη και βασανιστική. Πού σημαίνει ότι τα περί ELITE διαιτητή σε αγώνες του Ολυμπιακού, θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Κροάτης κατηγορίας … πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο και … πολύ του είναι ! Διότι, πώς να το κάνουμε. Αν δεν τον σταματήσουμε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ τον Ολυμπιακό, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.

*** Αυτά ΙΣΧΥΟΥΝ, φίλοι μου και τα άλλα, τις αστείες δικαιολογίες της Επο μην τις πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων, αν προηγουμένως δεν τις περάσετε απ’ τον σκουπιδοφάγο. Για να μην πιάνουν καθόλου τόπο, δηλαδή.

*** Πιστεύουμε ότι το ματς είναι πεντακάθαρο σαν τα γαλανά νερά και την χρυσή άμμο του Αιγαίου μας #sdna (Το Site του Λαθρέμπορα@ToGolendri ) ***

Η … ΕΥΘΥΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΝΥΞΗ

ΚΑΙ Ο … «ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΟΣ» ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΩΛΟΥ !

*** Πολύ λίγα πράγματα μπορούν να μας εκπλήξουν πλέον σ’ αυτό το χώρο. Θέλετε μία πρόσφατη απόδειξη ; Ιδού τι έγραφα στην πιο πρόσφατη στήλη μου, προχθές Τετάρτη :

*** «Και ο Μελισσανίδης, διαβάζω, «πάει στο Βώλο για να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας». Σωστό, αλλά προηγουμένως σίγουρα θα βρίσκεται στο πλευρό του … Μπέου. Όπως το καλοκαίρι, πού βρίσκονταν παρέα στα τσιπουράδικα της Σκύρου. Θυμάστε ;

*** Δεν είχε … στεγνώσει καν η μελάνη και ήρθε η επιβεβαίωση με την είδηση να εξακοντίζεται από το Βώλο του Μπέου : «Σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης στην παραλία του Βόλου συναντήθηκαν ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των κυανέρυθρων με την Ένωση στο Πανθεσσαλικό».

*** Τι «λίγες ώρες πριν», τι λίγες ώρες μετά, το θέμα είναι η … συνεύρεση. Η πράξη δηλαδή, όχι η … θεωρία. Για σκεφτείτε, για παράδειγμα, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ να βλέπαμε μία ανάλογη φωτογραφία με Μαρινάκη – Καρυπίδη, να συντρώγουν πριν από το Άρης – Ολυμπιακός !

*** Θα μου πείτε, υπάρχει θεμελιώδης διαφορά ζευγών : Οι Μαρινάκης – Καρυπίδης δεν υπήρξαν ποτέ … τρόφιμοι ευαγών ιδρυμάτων.

*** Πριν συνεχίσω, μία επιπλέον πληροφορία : Στην ίδια τσιπουροκατάνυξη υπήρξε μία ακόμη ενδιαφέρουσα παρουσία : Του παλαιού και αλησμόνητου διαιτητή Σπύρου Κανούλη. Καμιά φορά, όταν θα έχω … όρεξη, θα σας αφηγηθώ ωραίες ιστορίες διαιτησίας Κανούλη.

*** Όσο για την παρουσία του περιφερειάρχη Λαρίσης – Πηνειού και όλων των τοπικών χωρίων και υδάτων κ. Αγοραστού, δεν υπάρχει ουδεμία σχέση ή συνάφεια του ονόματός του με το κλαστικό ντέρμπι Βώλου Μπέου – Κούλας.

*** Τι δηλαδή, πρέπει να το επαναλάβω ; Αγοραστός λέγεται, όχι … ΕξΑγοραστός !

*** Ούτε ισχύει βεβαίως και αυτό πού ακούστηκε, ότι πρόκειται για κάποιο … παρατσούκλι του διαιτητή Σιδηρόπουλου, να εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα.

*** Κατά τα λοιπά, η ζωή στα παιχνίδια Αεκ – Βώλου Μπέου, κυλάει σε αυτό το ρυθμό : Βάζουμε ένα γκολάκι από τα πρώτα λεπτά και μετά την αράζουμε στο τσιπουράδικο, να τρώμε, να πίνουμε και λογαριασμό να μην δίνουμε. Απλά πράγματα. ***

*** Πήραν ένα χάρτινο, τώρα θέλουν και τσιπουρένιο. Θα τους ειδοποιήσουμε ( George Poulikarakos ) ***

*** Ποιητικής έμπνευσης συμπέρασμα για την τιτανομαχία Βώλου Μπέου – Αεκούλας : «Εσείς δηλαδή τι πιστεύατε, ότι ο Βώλος θα χτυπούσε το ματς όπως χτυπιέται το χταπόδι πάνω στον πύρινο βράχο ενός καλοκαιρινού απομεσήμερου ; Α ; ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 7/4/2023. ***

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-