EKTAKTO! E, EKEI ΣΤΗΝ ΕΥΠ!.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

ΚΕ Α/ΕΥΠ!

1. ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ Κ/Φ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ “ΤΣΑΜΗΣ” ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (“ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ”), ΣΤΙΣ 05-02-2021. 

2. ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΘΕΣ (07-02-2021) ΣΤΑ 2/3 ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΑΠΟΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ (είπαν βραχυκύκλωμα και έκρηξη) ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. 

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΤΗΠΗΜΑΤΑ ΗΣΑΝ “ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ” ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ… ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!.. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ “ΚΑΘΑΡΑ” ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ… ΠΕΙΡΑ!.. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ(!), ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΊ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΤΡΑΓΙΚΟ “ΜΑΤΙ”!.. ΑΞΙΖΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΑΜΕ… ΙΣΩΣ!..

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ (ΚΑΙ) ΕΘΝΙΚΑ, Η ΕΥΠ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ “ΕΚΟΒΕ” -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- “ΚΟΛΟΥΣ”, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ!

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ [(!) / Διδακτορικό θα μπορούσε να κάνει κάποιος γι’ αυτούς], ΤΑ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΣΟΡΙΤΕΣ” “ΑΝΑΡΧΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΜΕ… ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ;

ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ “E-MAIL” ΤΗΣ ΚΑΣ ΠτΔ, ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΑΥΤΟΣ (ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ*;), ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ- ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ “ΜΙΤ” Ή ΑΛΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ Μ’ ΑΥΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!

ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ Η “ΜΙΤ” ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΤΟ… ΜΑΞΙΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΛΠ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!.. 

ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΕΠΑΙΡΝΕ” ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ “ΕΔΙΝΕ” ΠΧ “ΑΠΕΝΑΝΤΙ” ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!..

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ; ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΤΕΛΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΔΡΑΙΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ “ΤΡΙΤΩΣΕΙ“!..(ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΤΟΠΙΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΥ, ΑΝ ΚΑΙ… ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ)! ΑΝ ΔΕΝ “ΤΡΙΤΩΣΕΙ”, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ… “ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ” ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΙΣ 06-02-2021 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΠΙΣΩ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΛΙΑΣ “ΣΣΕ”)!

ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ “ΚΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ” Η ΕΛΛΑΔΑ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΛΕΓΞΤΕ:

 • ΠΑΡΑ-ΣΤΡΑΤΟ “ΣΟΡΟΣ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΕ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΚΕ… ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!.. (ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΕ… ΑΡΧΗΓΕ, ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ “ΔΙΚΑ-ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ”, ΑΦΟΥ ΤΊ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΟΡΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ “ΣΟΡΙΤΕΣ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ”, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ); 
 • ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΚΚΕ – “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΜΥ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΝΤΑΡ-CIA”, OI “ANTI-FA”, ΚΛΠ
 • ΞΕΝΕΣ “ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ” (ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ – ΚΑΥΚΑΣΟ – Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ).
 • ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ “ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ”, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”! [ΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ” Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΦΑΝΕΛΛΑ! ΕΔΩ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΟΤΙ, ΑΝ “ΜΠΕΙΤΕ” ΣΤΟ “ΒΟΞ”, ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΑ, ΤΟΤΕ “ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ… “ΚΑΤΣΑΤΕ”! ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ… ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ… ΤΣΙΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ… ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ! (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΛΙΤΟ-ΣΟΡΙΤΗ)]!..
 • ΓΥΦΤΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ + ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ).
 • ΔΗΘΕΝ… ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΝΤΙΟΥΣ!..
 • ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..
 • ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ “ΜΑΦΙΑ“! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ -ΙΣΩΣ- ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ!..  (ΕΔΩ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ*… “ΜΙΤ” ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ… ΧΡΗΣΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑΕΤΙΝ ΤΣΑΚΙΤΖΙ! ΠΩΣ ΛΕΜΕ… “ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ“)!..
 • * Μην παρεξηγήσετε την λέξη “ΟΛΟΚΛΗΡΗ”! Θα ήθελα χρόνο για να σας την εξηγήσω και γι’ αυτό επέλεξα να την αφήσω “έτσι”, την παραπάνω πρόταση!..
 • ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ (ΥΠ. /”ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΤΣΙΑΣ”) – ΥΠΑΜ – ΥΠΕΣ! ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ Ε/ΣΤΟΧΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ… ΣΥΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 • ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ Ή ΑΛΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (ΠΧ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ, Σ΄ΕΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΧ ΒΡΙΘΕΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ… ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ), ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΤΩΣΗ “ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!………………..
 • ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!..   

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΝΑΙ! ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΧΙ… ΠΙΑ!

-/-

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΕΤΕ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

ΕΙΘΕ!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

KE Α/EYΠ!

ΔΕΣ ΠΧ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΧΙΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ! ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ “ΠΑΤΟ”, ΤΟΤΕ “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ”, ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ, ΧΡΟΝΙΚΑ!..

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ “ΤΑ ΣΥΚΑ – ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ – ΣΚΑΦΗ”, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΩΣ… ΑΝΕΣΥΡΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣ ΧΙΟΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΩΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ”, ΩΣ “ΒΑΖΕΛΟΣ”, ΚΛΠ;

2. ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΑ ΜΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ Ο ΝΥΝ ΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” “ΤΑ ΄ΠΙΑΝΕ”, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ “ΧΡΥΣΩΝ ΒΙΖΩΝ”, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ -ΙΣΩΣ- ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ “ΜΕΓΑΛΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ “Ο.Η.Ε.”, ΓΙΑ ΤΟ “ΚΥΠΡΙΑΚΟ“; [ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ… ΞΕΜΕΘΥΣΤΟ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ]!.. 

ΠΟΙΑ ΜΥ Ή ΠΟΙΟ Ε/ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ “ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟ” ΚΟΤΖΙΑ, ΑΝ ΤΑ “ΠΗΡΕ” ΚΑΙ “ΠΟΣΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΑΒΕ; 

-/-