ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!.. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! ΕΩΣ ΕΔΩ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Ένα ακόμα ποδοσφαιρικό ΕΓΚΛΗΜΑ συνετελέσθη σήμερα το απόγευμα στον Βόλο, με θύμα ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π.!

Το έγκλημα αυτό είχε και πάλι ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ την “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”, λέγε με “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ”, [η οποία διοικεί “σήμερα” και το Ε/Ποδόσφαιρο και ο Αρχηγός της οποίας, όπως και τα μέλη της είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ (!!!), αλλά δυστυχώς ελεύθερα να λυμαίνονται τον χώρο του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο, στην Πατρίδα μας], και ως εκτελεστές /  θύτες είχε τον διαιτητή Παπαπέτρου και τον VAR Γκορτσίλα, γνωστούς τσάτσους του Μελισσανίδη, εκτελεστές που ανέλαβαν κύρια δράση αμέσως μόλις έκανε το… χρέος του / το καθήκον του, στο ακέραιο μάλιστα (100%), προς τον Μελισσανίδη, ο παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς Όργανο της βρώμας που την είπαν “Εξυγίανση” και σίγουρα Όργανο βεβαίως και του Προέδρου της “Κούλας”, ποδοσφαιριστής (;) Π. ΡΕΤΣΟΣ, που και πάλι έδωσε 1 γκολ στον αντίπαλο, αλλά και πήρε και την αποβολή του, αφήνοντας την Ομάδα του με 10 παίκτες, απέναντι στην Ομάδα του Βόλου, που τα είχε και πάλι “πιάσει” 100%… Κε Μπέε, για να “σταματήσει” τον Ολυμπιακό! [Αν έχεις ούμπαλα Κε Μπέε, πρέπει να αποχωρήσεις, μετά από το σημερινό αίσχος, από το ποδόσφαιρο, αν είσαι μάλιστα άντρας και μάγκας, όπως εμφανίζεσαι, πρέπει να βγεις ΕΣΥ (!) προσωπικά και να καταγγείλεις τον διαιτητή που σου έδωσε μια ισοπαλία που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ, με τα 2 πεντακάθαρα γκολ που μας ακύρωσε, καθώς και με τα 3 πέναλτυ που δεν μας έδωσε, η για το σημερινό “ματς” συγκροτηθείσα ειδική διαιτητική… “Ομάδα Ειδικών Αποστολών” του Μελισσανίδη]!..

2. “Πάμε” τώρα να “δούμε” το “στημένο” “ματς”, … συνολικά!..

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. 2 – 2 

α. Μόλις ακούσαμε και είδαμε τον Ρέτσο στην 11άδα, μας έπιασε ταυτόχρονα σύγκρυο και έντονος εκνευρισμός! Είπαμε!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ εχει διαβάσει κανείς από την Ομάδα του Πειραιά, κανείς από την Διοίκηση, κανείς από το τεχνικό “τιμ”, τόσο καιρό τώρα που γράφουμε γι’ αυτό το κολοπαίδι, αυτό το πουλητάρι, που βοά όλη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κοινωνία για τον βρώμικο πρακτόρικο ρόλο του στον Ολυμπιακό, αλλά και κανείς απ’ όλους αυτούς ακόμα και να μην μας έχει διαβάσει, δεν μπορεί κάποιος που ξέρει μπάλα να μην βλέπει πως ο Ρέτσος είναι ο 12ος παίκτης του κάθε μας, κάθε φορά, αντιπάλου, δεχόμενοι έστω ότι είναιο απλώς άμπαλος!

Πάλι γράψαμε σχετικά μ΄αυτόν, αμέσως μετά από το ρεζιλίκι στο Φράϊμπουργκ, του οποίου κατ΄εμάς ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ήταν ο παίκτης (;) αυτός! (Δείτε με προσοχή πάλι τα γκολ και θα αντιληφθείτε)!.. Σε όλα τα μεγάλα, αλλά και κρίσιμα, παιχνίδια έπαιξε και παίζει για τον αντίπαλο!.. Σήμερα πήρε και κόκκινη, οπότε η ζημιά που μας έκανε ήταν τριπλή, διότι στο γκολ σε βάρος μας και στην αποβολή, προσθέτω και την αρνητική ψυχολογία που δημιουργήθηκε στους παίκτες, πασιφανώς περισσότερο αρνητική απ’ ό,τι ήταν από πριν, αφού η Ομάδα ερχόταν από ένα 5-0 σε βάρος της στην Ευρώπη!..

  • Ήταν πέναλτυ αυτό που έκανε; Ναί, ήταν! / Το κολοκάναλο βεβαίως και ο Κολομπαρίνι δεν μας έδειξαν την αρχή της φάσεως, αφού ο ίδιος ο εκφωνητής – μεταδότης μας είπε πως από τον πάγκο του Ολυμπιακού διαμαρτύρονταν για φάουλ του παίκτη του Βόλου στην αρχή, χωρίς να μας πει ποιά αρχή!.. Το βράδυ στις φάσεις είδαμε τον παίκτη του Βόλου να κτυπάει στο πρόσωπο τον Ρέτσο, κατά το κυνηγητό τους, στο οποίο ο παίκτης μας (;) βρισκόταν πιο πίσω από τον… Βολιώτη!..
  • 1 – 0 λοιπόν, υπέρ του “ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ” του… Μάγκα! Εδώ όμως δεν φταίει ο Μπέος!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΕΤΣΟΣ! Βγαίνοντας έκανε, ως συνήθως, τον σταυρό του, αλλά και τον τσαντισμένο, που τον… αδίκησε η ζωή, συγγνώμνη η μπάλα!

Ο Παπαπέτρου ήξερε από πριν, μόλις είδε την φάση να ξεκινά και τον Ρέτσο να κυνηγάει τον παίκτη του Βόλου, (από τον οποίον μάλιστα ήταν πιο μπροστά και όχι πίσω του, ως θα όφειλε και ήδη το είπαμε), ότι θα έκανε πέναλτυ ο Ρέτσος! (Να μην σας πω, πως η “Εξυγίανση” είχε ενημερώσει τον διαιτητή, για το τί ανέμενε σήμερα να κάνει το κολοπαίδι αυτό και άμπαλο, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, ώστε να έχανε στο τέλος η Ομάδα που τον πληρώνει! / Από την ημέρα που γύρισε μας έχει γαμ… κυριολεκτικά, ενώ μόνον για τους τσάτσους τους δημ/φους της “Εξυγίανσης” είναι καλός και ως ανταμοιβή καλείται στην Εθνική του Μελισσανίδη και της “ΕΠΟ” του Νεο-Ναζί, πουλημένοι αρχιξεφτίλες της Κ-Β, καλούμενος “τύποις” από τον απλήρωτο προπονητή της Ομάδος με το Εθνόσημό μας, και πρώην προπονητή και της “Κούλας” Πογιέτ και ουσιαστικά από τον “Μέλι”! (Όπως και απλήρωτο είναι και όλο το λοιπό προπονητικό “τιμ” της Εθνικής)!..

β. “Βγαίνει” ο τερματοφύλακας του Βόλου Κόστιτς ρίχνει γροθιά, έστω άθελά του, διότι για την μπάλα πήγαινε, και αμέσως πέφτει όλος πάνω στο μοσχάρι μας τον Μπιανκόν, (μοσχάρι, αλλά με τον Ιμπόρα μαζί προτιμότεροι, αφού ξέρεις ότι δεν παίζουν για τον Μελισσανίδη, όπως οι Ρέτσος και το Αλβανάκι ο Ντόϊ, το “κολλητάρι” του Κονέ της Κούλας), και ο διαιτητής στα παπάρια του! Αν δεν πήγαιναν οι παίκτες του Ολυμπιακού να διαμαρτυρηθούν, δεν θα εξεταζόταν η φάση στο VAR!..

O τσόγλανος Παπαπέτρου είχε ΔΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΊ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ (θα σας πω από πού το τεκμαίρω αυτό), αλλά στα παπάρια του! Προσέξτε τώρα! Τον καλεί το VAR, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, να πάει να δει την φάση και ΠΡΟΣΕΞΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, απόδειξη ότι ήξερε ΑΡΙΣΤΑ τί είχε γίνει! (Δείτε το βίντεο)! Πάει 1/2 μέτρο από την οθόνη, κάνει τάχα, για ούτε 1″, πως την κυττάζει, και αμέσως δείχνει πέναλτυ!

Πέναλτυ ναι, αλλά ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ του Βόλου, αφού είτε το ήθελε, είτε όχι, γρονθοκόπησε αντίπαλο, σε φάση που θα έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτυ αμέσως, αφού ο Κόστιτς έπεσε όλος πάνω στο εκ Γαλλίας Μοσχάρι μας! Του έδειξε κίτρινη! Κίτρινη, για ποιό λόγο; Για επικίνδυνο παίξιμο; ΝΑΙ ή ΠΡΟΦΑΝΩΣ! ΜΑ Ο ΚΟΣΤΙΤΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ, ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕΙ!!!.. Είναι για πολλά γέλια ο “στημένος” Παπαπέτρου!..

Σκοράρει ο Ελ Καϊμπί και έχουμε το 1-1!

γ. Να πούμε ότι για ξεκάρφωμα απέβαλε ο Παπαπέτρου τον καλύτερο, μέχρι τότε, παίκτη του Βόλου, αν όχι του γηπέδου, τον Μύγα! (Άραγε αυτός δεν έκανε για τον Ολυμπιακό; Απλώς ρωτάμε τους ιθύνοντες στο λιμάνι)!..

Για να γνωρίζετε, αν και οι περισσότεροι το ξέρετε! Ο κάθε στημένος διαιτητής θα πρέπει να κάνει την δουλειά που του έχει ανατεθεί από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ που διοικεί το ε/ποδόσφαιρο με ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Ε/ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ / Κ-Β, δείχνοντας ότι δήθεν είναι αντικειμενικός και παπάρια – μέντολες!.. Αυτό έκανε και ο Παπαπέτρου στην φάση με τον Μύγα, που φυσικά εύκολα θα μπορούσε να μην δείξει 2η κίτρινη κάρτα στον πολύ καλό αυτόν Έλληνα παίκτη!… (Έτσι λέμε εμείς)!..

δ. Οι παίκτες του Βόλου ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έπεφταν, μετά από το 1-1, συνεχώς κάτω, (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε/ΚΟΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!), και έτσι ο… αδέκαστος “Ρεφ” κράτησε 13′ καθυστέρηση στο Α’ ημ., μέσα στην οποίαν και πάλι είχαμε τα ίδια!.. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΙΜ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ, ΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΒΑΘΜΟ Η(ΔΙΑΖ) ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ!

ε. Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την 1η ευκαρία που βρήκε ο Παπαπέτρου, χωρίς καμία αναστολή, έδωσε αμέσως πέναλτυ υπέρ του Βόλου! Στο “πιτσ φιτίλι” που λένε! Ούτε VAR, ούτε παπάρια, ούτε τίποτε δεν είδε ή άκουσε, αφού ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα έπρεπε να μείνει πίσω στο σκορ, να αγχωθεί και πάλι, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλαβαίνετε! Κανένα πέναλτυ δεν υπήρχε από τον Ιμπόρα! Η απολύτως φυσιολογική όμως επαφή δόθηκε σε δέκατα του δευτερολέπτου πέναλτυ! (Ίσως και με τα μάτια ακόμα αν μάρκαρε ο αμυντικός μας, αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που έπρεπε σήμερα να πέσει στο μπλόκο – ενέδρα της Ε/ΜΑΦΙΑΣ στον Βόλο ήταν μπροστά στο σκορ ή ήταν, όπως και ήταν Χ το ματς, κλπ, ο Παπαπέτρου θα σφύριζε πέναλτυ, αφού η ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ”, ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ: “Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ”)!..

2-1 ΤΟ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΙΚΟ ΤΗΣ “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ” ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ !

στ. Ακολουθεί, μετά από λίγο, σέντρα του Ροντινέϊ και στην προσπάθειά του να αποκρούσει ο Καλογερόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου, κάνοντας το 2-2!.. Ο Καλογερόπουλος ήταν παλιός παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπως και ο Κίτσος που τον έβαλε ο… Μπέος αλλαγή! Και οι 2 ήσαν πάρα πολύ καλοί και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!..

Ρωτάμε παρενθετικά! Έμεινε ή γύρισε και πάλι ο Ρέτσος στην Ομάδα, και εκδιώχθηκε ή ό,τι άλλο, πχ ο Καλογερόπουλος; Είναι δυνατόν; Ας είναι!

ζ. ΜΕ ΤΟ 2-2 “ΕΠΙΑΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ” ΤΗΝ “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ,ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ, (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ”ΚΟΥΛΑ” ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ – ΦΑΟΥΛ 1-2 ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), “ΕΠΙΑΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ” ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ 20΄ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΙΖΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ !!!..

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ, 2-3, ΑΛΛΑ ΤΟ VAR, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ, Ο ΓΚΟΡΤΖΙΛΑΣ, ΟΠΑΔΟΣ (!) ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”, ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΩΣ “ΟΦ ΣΑΪΝΤ”!.. Ο “ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ” ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΗΓΕ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΝΟΜΟΤΥΠΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!.. (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο “ΜΕΛΙ”)!..

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ, Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!..

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ 2-2! 

η. ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ – ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΙΜΠΟΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ VAR! (ΗΤΑΝ ΤΟ 3Ο ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΚΟΡΤΖΙΛΑΣ – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ! ΤΑ ΑΛΛΑ 2, ΗΣΑΝ ΤΟ 1Ο ΣΤΟΝ ΕΛ ΚΑΪΜΠΙ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Β’ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΟΡΑ, ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΛΚΟ)!..

ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΠΡΟΦΑΝΩΣ… ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΕ ΜΑΡΤΙΝΕΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ, Ο ΕΛ ΚΑΒΛΑΡΑΜΠΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΦΑΟΥΛ ΠΑΣΑ ΤΟΥ “ΦΟΡΤΟΥ” Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΣΑΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΪΜΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΚΟΡΑΡΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ 2-3!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ! ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΟ “VAR” ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΚΟΡΤΖΙΛΑΣ – ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ, ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΗΤΗΣ (!), ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΤΟ “VAR”, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, (ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΥΤΤΑΞΕ… ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ “ΟΧΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ “VAR” ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟ”! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Ο ΕΝΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε/ΜΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!..

ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ 2-2! 

θ. Οι Φίλαθλοι της Θ7 στο πέταλο κατάλαβαν ΤΌΤΕ πια πως μέχρι… του χρόνου να έπαιζαν οι 2 ομάδες, όσα γκολ και να έβαζε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ!.. Έτσι άρχισαν να σπάνε (κάποιοι λίγοι εξ αυτών), καθίσματα και να αποχωρούν από το γήπεδο! Η “ΕΛΑΣ” τους ακολούθησε (κακώς, τουλάχιστον εντός γηπέδου) και το ματς διεκόπη, λόγω των γεγονότων αυτών και ασφαλώς λόγω των δακρυγόνων (!!!) που έρριξαν οι “ΕΛΑΣΙΤΕΣ”, λες και ήταν… φυστίκια, στραγάλια, κλπ και μάλιστα κάποιοι Αστυνομικοί πλησίασαν και έριξαν πολλά δακρυγόνα μέσα στους φανατικούς της Θ7!..

Οι παίκτες, όπως και ο κόσμος, απεχώρησαν τελικώς στα αποδυτήρια, ενώ όταν ακούσαμε από τον Κολομπαρίνι ότι ο Κόστιτς μεταφέρεται από 2 άλλα άτομα εκτός Γηπέδου διότι δεν έβλεπε τάχα, νομίσαμε, προς στιγμήν, πως σήμερα θα είχαμε και τον “ΤΥΦΛΟ”, μετά από τον “ΚΟΥΦΟ”, αυτόν τον πουλημένο βρωμερό Ισπανό Μουνιανκάρ, με τα όσα θεατρινίστικα έκανε, με εντολή του πολύ μικρού “διεθνούς Εβραίου” αφεντικού του “Αλ Αφούζου” (πότε θα οριστεί η δικάσιμος που θα εξετάσει την καταγγελία του ανθρώπου του Ρ/Πράκτορα Σαββίδη, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, που τον απεκάλεσε ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ), επειδή πέρυσι και χωρίς θεατές μάλιστα, ως συνήθως τα τελευταία χρόνια, η Ομάδα των “SS” είχε χάσει το Πρωτάθλημα στο Ν. Φάληρο από τα δεύτερα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, με εκείνη την γκολάρα του Ρέαμπτσιουκ, που τον διώξαμε και αυτόν μάλλον άκριτα, χάνοντας παράλληλα και το πρωτάθλημα!..

ι. Να πούμε ότι κόκκινη πήρε από το Μελισσανιδικό τσογλάνι (iç oğlan!!! με ό,τι αυτό σημαίνει) με ανθρώπινη μούρη διαιτητή Παπαπέτρου και ο Κος ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ, επειδή διαμαρτυρήθηκε για την ακύρωση της γκολάρας του Μασούρα, ένας Καραπαππάς που ακούστηκε να λέει στον διαιτητή για την ακύρωση του γκολ, “ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ”!..

ια. Τελικώς, οι 2 Ομάδες επέστρεψαν για χαβαλέ στο γήπεδο, για χρόνο 5′, και ο… διαιτητικός αληταράς σφύριξε την λήξη και αμέσως μετά ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ… “ΚΕΝΤΡΙΚΑ” ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΣΗΜΕΡΑ Η(ΔΙΑΖ) ΑΥΡΙΟ;

3. ΦΙΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

α. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΒΑΖΕΛΟ, ΚΑΙ (!) ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ Ε/ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ο ΚΟΣ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΛΗΨΗ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ Β’ ΟΜΑΔΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!

β. ΕΙΝΑΙ, ΛΕΝΕ (!), ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η Κ-Β ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΝΩΤΤΕΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΝΩ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ… ΥΠΝΩΤΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ Ο,ΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ “ΜΕΛΙ” ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ Ο “ΜΕΛΙ” ΤΟ “ΠΑΙΖΕΙ” ΝΔ, ΠΟΥ ΔΕΝ (!) ΕΙΝΑΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ Ε/Φ, ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ “ΣΆΪΤ”, ΕΧΕΙ “ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ” ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ / ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΔΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΑ ΔΙΟΤΙ Ο “ΜΕΛΙ” ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΧ ΣΤΑ Α/ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΕΞΗΡΧΟΝΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!

ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ, (ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΝ “ΜΕΛΙ”, ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜ/ΦΟΣ ΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ), ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!.. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ.!..

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΠΟ Ε/Κ-Β ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ!.. ΠΏΣ;

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΗΤΟΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗΝ ΝΔ! ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ (!) ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ Ο Κ.Κ.Μ. , ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ 28 ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!..

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ Η ΕΠΟ ΕΧΕΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΠΡΟΕΔΡΟ! (Ή ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ “ΕΠΑΙΖΕ” ΚΑΠΟΤΕ… ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ);

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Α-ΞΙ-ΖΕΙΣ! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ! Α-ΞΙ-ΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Σ’ ΑΓΑΠΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΔΙΑΠΟΤΙΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ, ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!..

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ”, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ “ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ” ΤΗΣ ΔΗΜ/ΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΜΑΦΙΑ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ”, ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, “ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ; ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”;

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΤΑΤΑΙ, ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ 2 ΓΚΟΛ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ!..

Ο ΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ ή ΤΟΥΣ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΕΤΣΟ, ΝΤΟΪ, ΚΛΠ! ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΡΕΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ “ΚΟΝΤΕΡ” ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ “ΚΟΝΤΕΡ”… ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ, ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΥΧΑΙΕΣ!..

ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ… ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ / ΕΧΘΡΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ Ο-ΠΩ-ΣΔΗ-ΠΟ-ΤΕ (!!!) ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε/ΜΑΦΙΑΣ (!!!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε/Κ-Β, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Κ.Κ.Μ.!..

ΣΕ Ό,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ, ΘΑ “ΧΑΘΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΕΡΑ”, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ – ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-Β, Η ΟΠΟΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ!.. ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗ! ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ” ΧΟΝΤΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ “ΑΓΓΕΛΩΝ”!…

ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η “ΜΙΤ” ΝΑ “ΕΒΓΑΛΕ” ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΦΥΤΕΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ), ΜΙΑ “ΜΙΤ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ (!), ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ (!), ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟ… ΦΙΝΤΑΝ, ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟ… ΚΑΛΙΝ, ΝΕΟ ΔΚΤΗ ΤΗΣ “ΜΙΤ”, ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (!), ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ / ΤΟΥΣ (Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ), ΑΛΛΟΥΣ 2 “ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ”… “GÖSTEBEK-LER”!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ, ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Διαβάστε και τώρα, αν μπορείτε, ξαναγελάστε, … κονομημένα λαμόγια της ημεδαπής!..

ΤΟΝ “ΕΒΓΑΛΑΝ” ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!.. 

Ο “τυφλοπόντικας” μέσα στην MIT” δόθηκε! Πώς επιλέχτηκε, πώς διείσδυσε; Όλα αποκαλύφθηκαν!..

Οι δηλώσεις μέλους της FETÖ που ομολόγησε, αποκάλυψαν ότι ένα πρόσωπο που υπηρέτησε ως Βοηθός “Αναλυτή Πληροφοριών” στην “Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών”, μεταξύ 2013 και 2016, ήταν μέλος της FETÖ,  που συνεργάστηκε με το PKK.

Ο τυφλοπόντικας μέσα στο MIT έχει εκτεθεί! Πώς επιλέχτηκε, πώς διείσδυσε; Όλα αποκαλύφθηκαν
03.12.2023
Η “Γενική Εισαγγελία της Άγκυρας”, στο πλαίσιο των ερευνών της κατά μελών της FETÖ/PDY, αποκάλυψε ένα πρόσωπο που είχε διεισδύσει στην MİT, μέσω των καταθέσεων των μελών της Οργάνωσης που ήθελαν να επωφεληθούν από τις διατάξεις της ομολογίας. Ο Fatih K., ο οποίος εργάστηκε ως βοηθός “αναλυτού πληροφοριών” στον “Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών”, μεταξύ 2013 και 2016, τέθηκε σε αναστολή από την MİT το 2016 μετά από τις έρευνες της υπηρεσίας.

ΠΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ “FETÖ” ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΤΗΝ “MIT”;

Σύμφωνα με τα νέα της Sabah. Στο τέλος της έρευνας, η εισαγγελία άσκησε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Φατίχ Κ. για τα αδικήματα της «Πολιτικής και Στρατιωτικής Κατασκοπείας» και «Μέλος Ένοπλης Τρομοκρατικής Οργάνωσης». Το καταρτισμένο κατηγορητήριο στάλθηκε στο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης. Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε σε βάρος του Φατίχ Κ., ο οποίος δικάστηκε ως κρατούμενος, αναφερόταν ότι υπήρχαν καταθέσεις 3 ατόμων που ήταν ομολογητές της FETÖ. Στις δηλώσεις αναφέρθηκε αρχικά ότι ο Fatih K. εκπαιδεύτηκε σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του οργανισμού στη γενέτειρά του και στη συνέχεια πως συναντήθηκαν κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας της MİT.

ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ.

Σε άλλη δήλωση εξομολογητή / ήτοι ανακριτή, αναφέρθηκε ότι το κωδικό όνομα του Fatih K. εντός της οργάνωσης ήταν Yavuz, ότι έμεινε σε σπίτια της FETÖ, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του για να εισέλθει στο MİT το 2013 και ότι το κωδικό όνομα του υπεύθυνου για αυτόν ήταν Sheref. Στην ανακοίνωση τονίστηκε ότι ο Φατίχ Κ. ανέβαλε τον γάμο για να αποφύγει προβλήματα στην ΜΙΤ, διότι η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί εκείνη την περίοδο, ήταν πλήρως αφοσιωμένη στην οργάνωση / σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της FETÖ.

ΜΕΤEΦΕΡΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ “ΡΚΚ” ΤΗΣ “ΜΙΤ” ΣΤHN “FETÖ”

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ο Fatih K., ο οποίος αποβλήθηκε από την MİT μετά την είσοδο στην MİT επειδή η σύζυγός του ήταν συνδεδεμένη με την Οργάνωση, άσκησε μήνυση κατά της Υπηρεσίας και την υπόθεση αυτή ακολούθησε το μέλος της Οργάνωσης με την κωδική ονομασία Sadık. Αναφέρθηκε ότι μετέφερε πληροφορίες στην Οργάνωση για το περιστατικό. Ένας εξομολογητής / ανακριτής είπε ότι ο Fatih K. μοιράστηκε λεπτομερείς πληροφορίες, ειδικά με την “FETÖ”, σχετικά με τις δραστηριότητες της MİT που σχετίζονται με το PKK και έφερε έγγραφα και πληροφορίες στα εργαστήρια.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ

Ο Fatih K., ο οποίος έδωσε εξετάσεις με το κλειδί απάντησης KPDS που του έδωσε ο οργανισμός το 2011, εισήλθε στην MİT με το αποτέλεσμα που έλαβε και το 2012, το κλειδί απάντησης KPSS μοιράστηκε στις αίθουσες μελέτης του Οργανισμού (ΜΙΤ). Το μέλος της Οργάνωσης, που διαπιστώθηκε ότι είναι χρήστης του Bylock, καταδικάστηκε από το δικαστήριο όπου δικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 23 ετών και 1 μήνα.

ΠΗΓΗ: SABAH – ATAKAN IRMAK
Ramazan Yıldız Haber7.com – Επικεφαλής Ειδήσεων
Ειδήσεις 7 - Ramazan Yıldız

ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!), ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΧ ΓΙΑ ΤΑ ” SPIKE – NLOS ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Α-Τ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ (ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ) ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ “LUMTAS-GM”, ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΤΕ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η Τ/Κ-Β ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ “ΚΟΛΩΣΕ” ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Α/Φ C-130 “ΗΡΑΚΛΗΣ” ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ Α/ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ… AGRATUR (SİC) ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 15000 ΒΟΜΒΕΣ, 100 ΒΟΜΒΕΣ 2 ΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΡΥΠΑΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΟΥΚΧΟΪ-35, ΕΕ/Π Μİ-28, ΕΚΠ-ΚΑ Α/Φ YAK-130, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!..

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ!.. 

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ“!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!.. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ! ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΟ -1 ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ -4 ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ -7 ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟΝ… ΜΟΥΝΙΑΝΚΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΛ ΑΦΟΥΖΟ”, ΜΕ ΤΙΣ… ΚΟΝΤΟΥΛΕΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΑΧΛΑΔΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ, ΕΜΕΙΝΕ 2Ος ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΗ, “ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ”, ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3Ος ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 4Ος!

ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΩΡΑ 2 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ “ΜΕΘΑΥΡΙΟ” ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ… ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ… “ΜΕΛΙ”!..

2. ΜΠΕΕ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ! ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΣΥ ΜΠΕΕ, ΚΡΙΜΑ!..

3. Κανονικά το ραντεβού μας στης “Μαρίας Της Τρελλής”, στις 15 19:00 Δεκ 2023!.. 

-/-