ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Καλημέρα σου!

1. Συγχαρητήρια για την Ομάδα σου!

2. Αν ο ΘΡΥΛΟΣ είχε τέτοιες διαιτησίες στην Ευρώπη, θα έφτανε, κάθε χρόνο, τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του όποιου ευρωπαϊκού θεσμού θα συμμετείχε! (Κατά το έθος στο “C.L.”)!..

3. Και τώρα το πιο σοβαρό!

Διώξε τον Βίντα! Μην παρασυρθείς από το γκολ του! Είναι κουφαλίτσα και θα σου / σας την “φορέσει” κάποια στιγμή! Έδωσε αυτός (!) τα 2 γκολ στους Κροάτες συμπατριώτες του, έχοντας κάνει και άλλο… λάθος για γκολ σε βάρος σας και πριν ακόμα από το 1ο γκολ που “φάγατε” και μετά το 1-2 του Αραούχο, όταν είδε πως η “Δ.Ζ.” δεν θα γλίτωνε πια και πως ήταν θέμα χρόνου η ανατροπή του σκορ υπέρ σας, λόγω της τρομερής αποδόσεως των αλλαγών Γαλανόπουλου, Μάνταλου και Αραούχου, αποφάσισε να “παίξει” και να σκοράρει, (όταν φυσικά του δόθηκε η ευκαιρία), ένα γκολ που ως Κροάτης δεν (!) πανηγύρισε, ως κατ’ εμάς όφειλε, μετά απ’ ό,τι έγινε!..

Α! Εμάς στα παπάρια μας, αν τον διώξεις ή όχι, αλλά επειδή είσαι ε/Ομάδα και μάλιστα έπαιζες μετά που σου σκότωσαν μέσα στο σπίτι σου / σας Οπαδό, είπαμε να δούμε την “Κούλα” σου / σας (για 1η φορά σε είδαμε, αφού σε βλέπουμε μόνον στα μεταξύ μας παιχνίδια), με αποτέλεσμα να “τα πάρουμε”, διότι δεν γουστάρουμε να μας εμπαίζουν και μάλιστα άτομα, που πριν από κάποια χρόνια έμπαιναν στην γραμμή και περίμεναν με τις ώρες για 1κιλο ψωμί και 1/2 κιλό κρέας!

Σε πληροφορούμε πως τις ίδιες… πουστίτσες  έκανε και στην Μπεσίκτας, απ’ όπου τον πήρες, άλλης μορφής βεβαίως!

Αν γυρίζαμε ταινία για το χθεσινό ματς, αυτή θα είχε τίτλο, “Ο Προδότης Που Έγινε… Ήρωας”!..

4. Και τέλος το ματς το έχασε μόνη της η Δ.Ζ. , αφού στα 5΄και με το σκορ 0-2 (!) δεν έκανε αλλαγές, δεν έκανε καθυστερήσεις, κλπ, ώστε να περάσει ο χρόνος κατά τα… ελληνικά πρότυπά σου / σας! Άκουσα τον χοντρό Χανούμη της “COSMOTE”* που μετέδιδε το ματς να λέει πως ο έμπειρος Κ/Τερματοφύλακας Λιβάκοβιτς του φώναζε “κάνε αλλαγές”, αλλά αυτός (που μάλλον δεν είναι προπονητής, αλλά γυμναστής), στα παπάρια του!..

* Όλοι σχεδόν οι αθλητικογράφοι της εταιρείας αυτής που βγαίνουν στο γυαλί είναι “Χανούμια”! Όπως πχ ο υπηρετήσας στην Προεδρική Φρουρά, κλπ!.. / Το έχετε γαμ… με τον βάζελο! Είστε παντού, ήτοι και στα κρατικά και στα ιδιωτικά Κανάλια και Ρ/Σταθμούς!..

5. Κριτική: Ό,τι θα θέλαμε να γράψουμε φυσικά, όχι όλα!

  • Αραούχο: Έχει ήθος και κάποτε θα πρέπει να τον τιμήσεις γι’ αυτό!.. Είναι ΑΘΛΗΤΗΣ (!!!) και όχι ποδοσφαιριστής… γκάνγστερ! / Όταν παίζει ελεύθερα μπροστά και όχι σε συγκεκριμένη θέση στα πρόσσω, τότε είναι λίαν επικίνδυνος και το απέδειξε!
  • Μάνταλος: Λίρα 100 και (!) χθες! Ξέρει όλες τις πονηριές του αγωνίσματος και της μπάλας!.. Στο ρόλο του ποδοσφαιριστού…  τρελλού (όπως στο σκάκι), ο Μάνταλος είναι πολύ επικίνδυνος!
  • Γαλανόπουλος: Τεράστια εξέλιξη! Τον έβαλε ο προπονητής σας και αναστάτωσε όλη την Δυναμό!.. Θέλει σεβασμό και εμπιστοσύνη αυτός ο αθλητής και πιθανότατα γι’ αυτόν θα σε χρυσοπληρώσουν κάποια στιγμή απ’ έξω!..
  • Αλμέϊδα: ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ… ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ!.. 

Από Κροάτες ξεχώρισαν ο Λιβάκοβιτς (μεγάλος τερματοφύλακας) και ο Πέτκοβιτς (σέντερ φορ), ο οποίος είναι παίκτης εγκεφαλικός και είναι ο πραγματικός σκόρερ και των 2 τερμάτων της “Δ.Ζ.”!..

6. ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΤΟ Ε/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ!.. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΘΙΞΑ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-