ΕΚΤΑΚΤΟ! (ΚΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ, ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ)!

ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ!

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ (!) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΡΟΛΟ ΤΟΝ Γ’, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΝ Π-Θ ΤΟΥ “ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ”, ΚΟΝ ΡΙΣΙ ΣΟΥΝΑΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, (ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ), ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΥΒΡΙΣΕ ΤΟΝ Ε/Π-Θ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, (“ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ”, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, Σ’ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ “ΜΑ” ΚΑΙ “ΜΟΥ” ΣΤΟ ΠΟΎ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΚΛΠ, Ο ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ “ΜΙΚΡΟΣ”, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ!

Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ Π-Θ, ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ε/Π-Θ:

Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΟΣΟ “ΛΙΓΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΟΧΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ “ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ”, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ “ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ” ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΗΔΗ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ (ΕΙΘΕ!!!), ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1955 ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΙΚΡΗ”, ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΙΣΤΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ “ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ” 3000 ΧΡΟΝΙΑ (+), ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ Ή ΖΗΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΘΕΩΣ, “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε-Β ΦΙΛΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ 1955-1960, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1973 – 1974, ΜΕ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ… ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ!

Β. “ΓΕΝΝΑΕΙ” ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ, (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;), Ο ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ, ΝΑ ΕΝΣΠΕΙΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ, ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ TOY “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΤΡΟΜΕΡΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΥΝ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΡΟΛΟΣ Ο Γ’, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΓΟΝΟΣ (ΕΚ ΠΑΤΡΟΣ) / ΕΛΛΗΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ “ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥ” ΤΟ 1922 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΘΏΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ Κ/Φ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ -ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ- ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ, (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;), ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ!

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΡΟΛΟΣ Ο Γ’, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΊΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΠΙΑ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΞΥΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, (ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ), ΜΗΤΕΡΑΣ-ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ Ε/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ (ΣΤΗΝ 200ΕΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΜΑΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΑΣ!

ΠΏΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, Ο ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΤΟ -ΣΧΕΔΟΝ-ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ, ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΥΛΙΚΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ε-Β ΣΧΕΣΕΙΣ, (ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΜΕ Ε/ΣΗΜΑΙΕΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ-Β ΣΑΣ – ΤΟΥ / ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ε/Π-Θ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ; -), ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Π-Θ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ / ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο,ΤΙ ΠΑΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ 2, 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ; 

ΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ ΤΟΥ “Η.Β.” ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Η ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΛΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ “ΗΣΣΟΝΕΣ ΥΜΩΝ”, ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ “ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ”! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο.Κ., ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΘΛΙΨΗ!

ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ “ΑΡΧΑΙΑ” ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ (!!!) ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ Ε/12ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ- ΥΒΡΙΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ!

ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΚΤΙΜΑΤΕ (ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ Π-Θ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ), ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ, ΗΤΟΙ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΕΝΩΣ, Ο Π-Θ ΣΑΣ;

ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΞΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΈ, ΕΝΩ ΠΟΤΈ ΒΡΕΤΑΝΟΣ Π-Θ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΦΕΡΘΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΗΘΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Ο Π-Θ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!.. (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Π-Θγοι ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ, Ή ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΠΛΕΡ, ΚΛΠ)!..

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ (Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ) Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Π-Θ ΣΑΣ Ή Ο ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ, ΕΧΩΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟ” (ΜΙΑΣ ΤΩΝ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”) ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΕΙΣΕΤΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ, ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΥ Η Ε/Κ-Β (Ε/ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΚΛΠ), ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΜΟΙΩΝ (!) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥ; (Ο ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΧΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ”)!..

“ΚΛΕΊΝΟΝΤΑΣ”, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (!!!), ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”, ΕΝΑ 2024 ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ! ΕΙΘΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ! ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ Ο Γ΄ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ!..

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΗΔΙΣΤΑ” ΜΕ ΤΟ 2024!..

ΜΕ

ΤΙΜΗ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Κε ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΘΥΜΗΣΤΕ-ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟ Π-Θ ΣΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΙΜΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ (!), (ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΝ… ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΑΜ’ ΕΠΟΣ, ΑΜ’ ΕΡΓΟΝ”), ΕΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, (ΚΑΤΙ ΠΟΥ “ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ”), ΠΩΣ Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΥΨΥΠΕΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ… ΚΟ ΣΟΥΝΑΚ!..

2. Άσχετο ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ, αλλά με την ευκαιρία, δεχθείτε το και αυτό και δώστε του ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε λοιπόν:

Παρακαλούμε “σημάνατε ένα καμπανάκι” στην αγγλική διαιτησία, η οποία -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!) – μοιάζει να εχθρεύεται και μάλιστα πολύ, την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, την ιστορικά 1η Ομάδα του αγαπημένου μας νησιού!

Η τελευταία διαιτησία του Κου Κάβανο, στο παιχνίδι μας στο Άνφιλντ με την Μ. Γ. ήταν και πάλι 100% κατά (!) της Ομάδος μας! Αν αυτό το χέρι… διαρκείας του αμυντικού της Μ. Γ. δεν ήταν πέναλτυ, τότε ποιό είναι;

Δεν θα σας κουράσω με προηγούμενα παιχνίδια, ενώ και στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι, που ακολούθησε αυτό με την Μ. Γ. , στην… “Boxing Day”, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον ορθώς ακυρώθηκε γκολ της Λίβερπουλ, στο 0 – 1!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ“!..

-/-