Έκτακτο Νο “3”: “Ποιό Είναι Το Κύριο Θέμα Των Συζητήσεων Ε. – Τ.”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Με εντολή των Η.Π.Α., εδώ και αρκετό καιρό, αυτό ΚΥΡΙΩΣ (!), (για να μην γράψω πως είναι “μόνον αυτό”), που επιδιώκεται με την εκ νέου Ε-Τ… επαφή των τελευταίων μηνών (μέρος της οποίας είναι και η συνάντηση της 07-12-2023 στην Αθήνα), είναι η εύρεση καταλλήλου “φόρμουλας” ανάμεσα στις 2 χώρες, ΧΩΡΙΣ (!!!) ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ώστε να γίνει ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΗΔΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (γενικώς από ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ “ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ” που ήδη έχουν “αγοράσει” τις θάλασσες αυτές), ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΙΟΝΙΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ και Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!.. 

2. Ως αποτέλεσμα μιας πιθανής ευρέσεως, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, μιας τέτοιας “φόρμουλας”, (ΚΑΤΙ ΠΟΥ “ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ” ΚΑΙ “ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ… ΜΥΑΛΟ” ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, σε ό,τι αφορά ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ή ΠΟΛΛΑ ή και ΠΙΟ… ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ-ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΕΣ), θα είναι να ωφεληθούν εξαιρετικά οικονομικώς και η άρτι εξελθούσα (υποτίθεται) από την χρεοκοπία, λέγε με “Μνημόνια”, υποθηκευμένη από το “Χουντόπαιδο”, έως το 2115, ΕΛΛΑΣ, αλλά βεβαίως και η υπό ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουσα με οικονομική κατάρρευση Τουρκία (αυξήσεις, πληθωρισμός, σεισμοί… με ό,τι αυτοί οικονομικά σημαίνουν / είναι να γελάει και να κλαίει κανείς μαζί, αφού σ’ αυτήν την οικονομικά Τουρκία τις όποιες ιδιωτικοποιήσεις τις πλήρωσαν οι δημόσιες Τράπεζες), μια χώρα που στέκεται “όρθια” ακόμα, διότι αυτό το θέλουν οι Άγγλοι και συγκεκριμένα οι “Διεθνείς Εβραίοι” του νησιού (Ρότσιλντ, Μόργκανς, κλπ), για μια σειρά από λόγους, με πιθανώς κυριότερο την κίνηση του παγκοσμίου χρυσού και την προς τις Τράπεζές τους… πορεία του!

3. Τον Κ.Κ.Μ. τον έφεραν και πάλι στο ΕΤ “Τραπέζι” οι Η.Π.Α. (είναι αμέσως κατανοητό αυτό και δεν χρήζει επεξηγήσεως) και τον ΡΤΕ, που ύβριζε τον Κ.Κ.Μ. πριν ακόμα από μερικούς μήνες, προσθέτοντας πως “δεν υπάρχει για μένα πια κανένας Μητσοτάκης”, κλπ, οι Άγγλοι! (Ο Σιμσέκ, που είναι το Νο “1” σήμερα στην τ/Οικονομία, και που αν δεν σφάλλω έχει και την αγγλική υπηκοότητα, έχει πάρει δίπλωμα από το Παν-μιο του Έξετερ και ήταν αυτός που 6 μήνες πριν από το στρ-κό αμερικανοκίνητο, ερασιτεχνικής εκτελέσεως, “Κίνημα” του 2016 κατά του ΡΤΕ, συζήταγε με “διεθνή οικονομικά περιβάλλοντα”, λέγε με κύκλους των “Διεθνών Εβραίων”, για την πορεία / το μέλλον της τ/Οικονομίας! Ο Σιμσέκ τέλος, μαζί με τον Αλί Μπαμπατζάν, είχαν εφαρμόσει, επί του συγχωρεμένου πια Κεμάλ ΝΤΕΡΒΙΣ, το πρόγραμμα που είχε επιβάλλει στην Τουρκία το “ΔΝΤ”, όταν η χώρα είχε καταφύγει σ’ αυτό, στις αρχές του 21ου αι.)!..

4. Από “πίσω” λοιπόν των συναντήσεων αυτών ανωτάτου επιπέδου είναι κατ΄ουσίαν οι “Διεθνείς Εβραίοι” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ (!) ΣΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ (!) “Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΑΣ… ΠΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ” και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΚΥΡΙΟ διακύβευμα είναι ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ… ΧΡΗΜΑ (με την γενικότερη έννοια), ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΜΠΟΡΕΙ “ΝΑ ΒΓΕΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΛΟΤΡΟΠΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΩΝ!..

Ό,τι άλλο ακούτε, όπως πχ από πλευράς Τουρκίας “αποστρατικοποίηση των νησιών”, “καταπίεση Τούρκων Δ. Θράκης”, “Γαλάζια Πατρίδα”, κλπ, ή Χάγη από ε/πλευράς, κλπ, είναι “ΠΑΠΆΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ” και απλώς αναφέρονται στο πλαίσιο του, “ΝΑΙ, ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,

(αυτοί είναι που κάνουν ως η ισχυροτέρα Κ-Β του Κόσμου και επομένως ως ο ισχυρός εντολοδόχος εκτελεστικός βραχίονας της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, τον μόνιμο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ, για άλλη μια φορά, ενώ τώρα έχουν “μπει” στο παγκόσμιο παιχνίδι και οι Βρετανοί και (!) λόγω της Τουρκίας που τις χειρίζονται καλύτερα από τις Η.Π.Α., κλπ, αλλά και (!) διότι οι Βρετανοί έχουν αποφασίσει να γίνουν ξανά ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, εξ ου και η κτηθείσα και πάλι κρατική τους οικονομική αυτονομία, η φοβερή προσπάθειά τους για δημιουργία ενός νέου και πανίσχυρου παγκόσμιου στόλου, κλπ, με φανερή πλέον επίδειξη δυνάμεως στον Πλανήτη),

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΧ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο Ε/ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ή ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΧ ΤΟ 1/2 ΑΙΓΑΙΟ, Ή ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ Ή ΕΚΕΙΝΟ, ΚΛΠ!..

ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ… ΧΑΓΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ), ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΧΑ… ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ 2, 3… ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ Τ/”ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ”) ΣΤΗΝ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΕΕ”, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΑ (KAI ΑΠΟ ΕΜΑΣ;) ΜΑΛΛΟΝ… ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΠΙΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ… ΟΡΙΖΟΝΤΑ, … “ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ” ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΒΛΕΠΟΥΜΕ” ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΕΤ ΣΧΕΣΕΙΣ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ (ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΩΣ “ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ” / “BİRLEŞİK KAPLAR TEORİSİ”!..

Δηλαδή! Ό,τι ακούτε πχ ως τ/διεκδικήσεις είναι απλώς τ/”θέλω”, στο πλαίσιο του “ζητάμε όσο πιο πολλά μπορούμε, ώστε να πάρουμε τα περισσότερα”, (αυτό είναι το πάγιο τ/”κόνσεπτ” τακτικής Πεδίου), στην ευκαιρία που τώρα δίδεται με το μείζον “ΘΕΛΩ” των “Κοσμοκυρίαρχων”, να κερδίσουν πράγματα απ’ την υλοποίησή αυτού του “ΘΕΛΩ” ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ένα “ΘΕΛΩ” στο οποίο ούτε αυτοί, ούτε οι Έλληνες δεν μπορούν να αντισταθούν και όσον αφορά τις αιτιάσεις – τα “ΘΕΛΩ” της χώρας μας, ώστε να μην εμφανίσουμε πια κωλύμματα (“λέμε τώρα και καλά”) στο… “Παγκόσμιο Θέλω” στην γειτονιά μας, όπως ήδη είπαμε, εστιάζονται στο όνειρο μιας μόνιμης ειρήνης στην περιοχή μας, κάτι που θεωρητικώς θα μπορούσαν να μας εγγυηθούν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, δια των Η.Π.Α.!.. 

5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ), ΠΩΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ”) ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ “ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ”, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ‘ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΚΛΠ, ΤΟΤΕ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΔΩΡΩΝ – ΔΩΡΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΩΡΑ – ΔΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ… ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΞΥΛΟ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ” “Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ… ΛΥΝΟΥΝ!..(ΕΔΩ ΕΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε/Π-Θ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ)!..

6. ΜΕ ΤΑ “ΜΟΕ” ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ… “ΘΥΜΑΤΑ” ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ, ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ” ΓΕΛΟΥΝ! Μ’ ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ Ο “ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ”, ΛΕΓΕ ΜΕ Η.Π.Α., ΔΙΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ), ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΟΠΛΑ” ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 2 ΧΩΡΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ (!) ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑ! (ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ -ΠΕΡΙΠΟΥ- ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ “ΠΡΟΧΘΕΣ” Ο ΝΥΝ Α/ΥΠΑΜ ΚΟΣ ΟΣΤΙΝ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ “ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ” ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ρ/”ΣΕΑ”, ΚΟΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ)!..

Καλή επομένως η “κόκκινη γραμμή” που “στήθηκε”, (για μια ακόμα μία φορά), μεταξύ Λάρισας και Εσκί Σεχήρ, καλές και οι ληφθείσες, ανάμεσα στα 2 Επιτελεία (Τ/ΓΕΕΔΕ/ΓΕΕΘΑ), προ ολίγου καιρού στην Άγκυρα συν-αποφάσεις, περί πχ μη πτήσεως πολεμικών α/φ σε χαμηλό ύψος από πολεμικά σκάφη των 2 χωρών, περί μη εκτελέσεως ελιγμών (λέγε με “μανούβρες”) από πολεμικά σκάφη εκατέρωθεν, περί υπάρξεως πάντα αποστάσεως ασφαλείας ανάμεσα στα πολεμικά σκάφη των 2 χωρών, περί μη “κλειδωμάτων” από τα ραντάρ των α/φ των πολεμικών πλοίων, κλπ, και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο, ΑΛΛΆ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ… ΣΑΛΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ… ΠΙΑΤΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΛΩ” ΣΤΑ… ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ”, ME TO  ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ Ε. ΚΑΙ Τ. , ΚΑΘΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ” ΚΑΙ “ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ” / “OVERLORD” Η.Π.Α. !..

7. Τέλος, με τις συναντήσεις αυτές, διατηρείται / συντηρείται και ένα κλίμα απ’ όλους τους εμπλεκομένους! Σε ό,τι αφορά αυτό που αποκαλούμε / – ται “Διεθνής Κοινότητα”, “περνάει” το “Να Κόσμε, (κατ’ ουσίαν θεωρούμενη ως ένα “τίποτα” λαϊκή… πλέμπα), η “Διεθνής Κοινότητα” κάνει ό,τι μπορεί για την Ειρήνη ανάμεσα σε Ε. και Τ., ενώ και οι 2 αντίπαλες – ΕΧΘΡΟΙ (!) – χώρες, αναλόγως κάθε φορά του πώς διαμορφώνουν οι όποιες συναντήσεις την… ατμόσφαιρα, σπεκουλάρουν αναλόγως στους λαούς τους, στις… “Κοινωνίες των Πολιτών” τους (sic)!.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 (!) ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΕΧΘΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟ Νο “5”!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η Ε/ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ (!) ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΧΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΆ ΕΚΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΠΙΕΙ” ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΟ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ)!..

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ (!!!), ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ… ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΕΠΕΔΙΩΞΕ Η “ΕΛΑΣ” ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, (ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ “ΣΤΗΣΙΜΟ” ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ), ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ “Θ7” ΤΟΥ 1981 ΕΠΙΚΡΕΜΜΑΤΟ “ΕΠΙ 1000” ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (!!!) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ – ΔΙΚΑΣΤΟΥ, ΚΑΣ ΑΔΕΛΙΝΗ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ…… ! Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ / ΘΑ ΦΑΝΕΙ – ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ – ΣΥΝΤΟΜΑ!.. 

ΚΡΙΜΑ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!..

-/-

2. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!

 

-/-