EKTAKTO!

Βρείτε και ακούστε ΑΠΑΝΤΕΣ(!) και στα 4 ελληνικά ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, την συνέντευξη του τέως Υπηρεσιακού ΥΠΑΜ, Στρατηγού ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, στον Γ. Τράγκα, στον Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, σήμερα (28-03-2019)!..

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατηγοσ φραγκοσ φωτο

Στρατηγέ!

 • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
 • Επιτέλους! 10/50 σήμερα! Όλα όσα είπες ήσαν βολές “στο κέντρο του στόχου” και επιτρέπουν σε εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” (Ελλάδα + Εξ-κό) να διατηρούμε το ηθικό μας και να συνεχίζουμε να πολεμάμε με πάθος, γι’ αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ… μικρή ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΕΛΛΑΔΑ μας!..
 • Τί να πρωτοκρατήσει κανείς απ’αυτά που ανέφερες; Προσωπικά τα κρατώ όλα, ξεχωρίζοντας όμως την εύλογη αποστροφή σου περί λογοδοσίας, ενώπιον της Δικαιοσύνης, των σημερινών πολιτικών, οι οποίοι έβλαψαν βαρέως και συνειδητά(!) την χώρα μας!
 • Είναι πραγματικά κρίμα που στις πορείες μας, δεν συνεργαστήκαμε, διότι σε βεβαιώνουμε όλοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, πως θα σε κάναμε… “ΤΟΥΡΜΠΟ”, θα ανέβαινες -που λέμε- κατηγορία και για να μην μας παρεξηγήσεις, θα ανέβαινες από τον ΟΥΡΑΝΟ “1”, στον “2” σίγουρα!.. Απ’ εκεί και πάνω είναι για “το Θείον” και μόνον!..

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Κε Α/ΓΕΕΘΑ!

 • Αν είναι αλήθεια, όσα διάβασα στο “τσατσοσάϊτ” σας, (αν και κάπως, τώρα τελευταίως, έχει βελτιωθεί και αρχίζει να γίνεται… ψιλο-τσατσο-“σάϊτ”, αρχίζει να στρατικοποιείται), για αθέμιτη ή άντε, για “να σε πάω μαλακά”, νόμιμη μεν, ανήθικη όμως δε, παρέμβασή σου σε Κλάδο του Επιτελείου σου, με αποτέλεσμα να υποβάλλει την παραίτησή του ο Υπτγος Κλαδάρχης σου, επικεφαλής του πιο κρισίμου ίσως Κλάδου σου, (για εμάς του πιο κρισίμου), σε καλούμε ΑΜΕΣΑ να “ανακρούσεις πρύμναν”, διότι είναι σαν “να βγάζεις τα μάτια σου”:
 • – Ο Υπτγος (αν είναι αυτός ο… ’87-άρης, που νομίζουμε) είναι ΑΣΤΕΡΙ Αξκός, συνολικά εξεταζόμενος, και ΑΡΙΣΤΟΣ(!) στο αντικείμενό του!.. Μπορείς ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ “με κλειστά μάτια”, όπως λέει ο λαός μας! Οι ΕΕΔ δεν έχουν πολλούς σαν αυτόν!.. Άκου και τους “Αγγέλους”, που “πετάνε”… παντού! Ήλθες ήδη σε… επαφή με τον υψηλό (λελογισμένο βεβαίως) βαθμό υπερηφανείας του και για να το πω και πιο απλά, γνώρισες την ξεχωριστή, για την θέση του και τον βαθμό του, επαγγελματική του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!..
 • Με το να μην αποδέχεσαι τις στελεχιακές επιλογές του, για τον Κλάδο του:
 • α. Δείχνεις πως ως στέλεχος, αν και Αεροπόρος, δεν είσαι σύγχρονος με την εποχή σου, ότι αγνοείς το πώς δουλεύουν όλες οι Υπηρεσίες σήμερα παγκοσμίως και όχι μόνον οι διάφοροι Στρατοί, αλλά και άλλες εταιρείες και εννοώ τις ανάλογες μεγάλες ιδιωτικές! Εσύ τον επέλεξες ως συνεργάτη σου, όπως θέλω να πιστεύω, και όχι το Γρ. … Τοποθετήσεων του Επιτελείου σου, άρα και αυτός θα πρέπει να επιλέξει τους δικούς του συνεργάτες, ώστε να σου αποδώσει και το μέγιστο έργο!..
 • β. Δείχνεις ότι εκτός από άγνοια, δεν είσαι και έξυπνος, ως Δκτής, αφού κανονικά θα έπρεπε να τον αφήσεις να επιληφθεί των πάντων (εμψύχων + αψύχων) στον Κλάδο του και αν στην συνέχεια τον “τσιμπήσεις”, (λέμε τώρα), να μην “τραβάει”, να μην αποδίδει ή ό,τι άλλο, τότε τον καλείς και του δείχνεις όσες… κόκκινες κάρτες θέλεις, παίρνοντας τότε εσύ πχ το ρίσκο των τοποθετήσεων στελεχών ή ανάλογα, τέλος πάντων, με το όποιο προκύψαν πρόβλημα!..
 • γ. Δείχνεις όμως ότι έχεις άγνοια και του ότι ο Κλάδος αυτός, ο οποίος σχεδιάστηκε για να δουλεύει “ad block”, ήτοι “εν σώματι”! Ρώτα να σου πουν, αν δεν ξέρεις, διότι αν ξέρεις, τότε ευθέως παραβαίνεις θεσμικά κατοχυρωμένες αποφάσεις!.. [Ας με συγχωρήσουν οι πραγματικοί γλωσσογνώστες του Επιτελείου σου για την ίσως λάθος γραφή του… αγγλικού πιο πάνω!.. Δεν εννοώ βεβαίως αυτούς με τα πλαστά ξένα πτυχία, όπως γινόταν παλιά, τότε που “εποίουν άπαντες τον Αλέκον”, οι ευρέως γνωστοί και αποκαλούμενοι “Μούφες”]!..
 • δ. Αγνοείς επίσης πως ο υπόψη Κλάδος λειτουργεί διαφορετικά των υπολοίπων και -ΠΡΟΣΕΞΕ- οφείλει να λειτουργεί έτσι!.. Δεν μπορώ άλλο να επεκταθώ επ’ αυτού, ελπίζοντας να μην είσαι ένας απλώς άριστος Πιλότος α/φ και ένας πράγματι εντιμότατος Αξκός, κάτι που είσαι, αλλά και Αξκός που δικαίως κατέχει την θέση που κατέχει!..
 • Δείχνεις όμως και κάτι άλλο ή για να το εκφράσω ορθότερα, αφήνεις τους όποιους “τρίτους”, πιθανώς… κακόβουλους σαν εμένα, (λέω τώρα), να υποθέσουμε ή να υποψιαστούμε ένα από τα παρακάτω, όλα ή συνδυασμό αυτών:
 • – Πως διακατέχεσαι -ίσως- από μη συμβατή με τα σύγχρονα… ρεύματα Διοικήσεως, απολυτότητα!
 • – Πως διακατέχεσαι -πιθανώς- από αδικαιολόγητα υπέρμετρη Κλαδική προς την ΕΠΑ… διάκριση, παρά το… όραμά σου, που μας ανέφερες!
 • – Πως πιθανώς να διακατέχεσαι από Κομματική εμπάθεια, (αν έγινες ΣΥΡΙΖΑ), προφανώς από συκοφαντίες και… λάθος ακούσματα, παρ’ ότι το υπόψη Στέλεχος, (ΑΡΙΣΤΟΣ 100%, στο ξαναγράφω), ΠΟΤΕ στην καριέρα του ΔΕΝ(!) έδωσε δικαιώματα τέτοιας μορφής, ώστε να χαρακτηρισθεί πολιτικά!..  (Πάντως, ναι, ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι, αλλά στο αντικείμενό του δουλεύει και… σύριζα, αν με καταλαβαίνεις)!..

Κε Α/ΓΕΕΘΑ!

– Ο ΕΣΞ δουλεύει από την 10ετία του 1990, μέχρι σήμερα, (εκτιμώ πως… δουλεύει ακόμα), για να βγάλει Στελέχη, σαν τον συγκεκριμένο ανώτατο Αξκό, ο οποίος μάλιστα επέλεξε τον υπόψη Τομέα των… Επχσεων, ενώ αν έμενε στην επετηρίδα, θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση, μέχρι και Αρχηγού!..

– Ο ΕΣΞ έδιωξε, ΗΛΙΘΙΩΣ(!) πράττων, στελέχη ισάξια του υπόψη Στρατηγού, εκπ-να, με γνώσεις και με ΗΘΟΣ(!), (διότι οφείλεις να ξέρεις ότι ο υπόψη Τομέας Επχ-σεων απαιτεί, παρά τα θρυλούμενα, στελέχη ξεχωριστού ήθους), βασισμένος κυρίως(!) στην λάθος νοοτροπία (τουλάχιστον για τις ΕΕΔ και δη τις σημερινές) “ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ”! Μην κάνεις και εσύ τώρα αυτό το λάθος, (έστω και από σπόντα), διότι είναι ΣΑΝ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙΣ τον Στρατό που διοικείς!..

– Το υπόψη στέλεχος παράλληλα με την Δνση που θα ασκεί και την εκτέλεση της αποστολής του, παράλληλα -ΠΡΟΣΕΞΕ- διαθέτει και την τέχνη να ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ τους υπ’ αυτόν!..

Τέλος, έχουμε την εδραία πεποίθηση, και όχι απλώς άποψη, πως, το υπόψη θέμα δεν έπρεπε να “ανέβει” στο… “ψιλο – τσάτσο – σάϊτ”! Γιατί άραγε;

Αυτά τα ολίγα, διότι είχαμε και άλλα σχετικά που δεν γράφονται, όπως εκτιμήσαμε και πάντα με πολύ σεβασμό! Νομίζουμε όμως πως και αυτά αρκούν!

2. Κε Χίε!

– Για το σύγχρονο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ (2ο μετά απ ‘εκείνο των Οθωμανών) που έκαναν, την 10ετία του 1940 (2ο μισό) τα Σλαβοκίνητα (Σοβιετο-ενεργούμενα) Κομμούνια (ντόπια + ξένα), καλόν είναι να διαβάσεις ή να ξαναδιαβάσεις το βιβλίο του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ “ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ”, Επιθεωρητού ΜΑΝΟΥΚΑ!.., διότι στο σημερινό σου Φύλλο, (28-03-2019),  μάλλον “προήγαγες” πολύ τον Πέτρο ΚΟΚΚΑΛΗ (Πρόσεξε! Όχι τον Πέτρο ΚΟΚΚΑ-ΛΗ, όπως έγραψες, πολύ εύστοχα, αν είναι έτσι, αλλά αυτόν χωρίς την… παύλα)!..

3. Καλώ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ και όλα τα ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, όπως και όλες τις παραφυάδες τους, αλλά ΒΕΒΑΙΩΣ και τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, να διαβάσουν την απολογία του Δικαστή Πολυζωϊδη, στην δίκη του, επί Όθωνος (Θυμίζω πως ήταν προηγουμένως, Πρόεδρος του Δικαστηρίου που δίκασε τους Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – ΠΛΑΠΟΥΤΑ)!

– Μπορούν όμως να την ακούσουν και στην ταινία, Η ΔΙΚΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ! Τότε οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (δεν ξέρω για τους άλλους, αφού όλοι οι Φασίστες, Μαύροι + Κόκκινοι, είναι… “ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ” / Δείτε “ΤΟ ΚΥΜΑ”), θα καταλάβουν το γιατί λέμε και γράφουμε πως οι σημερινοί ΔΟΤΟΙ” “ΣΟΡΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ” ΜΑΣ είναι ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!.. 

4. Τί σας γράφουμε τόσο καιρό τώρα; Μας δικαίωσε ο -υποτίθεται- “χαμηλού προφάϊλ” Βίτσας, νυν “Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής”!.. Δείτε τα σημερινά νέα και θα καταλάβετε!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ 4 ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ! (ΑΝΤΕ, για να ικανοποιήσω κάποιους από εσάς, 3+1)!

Αυτές είναι οι… ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ του ΜΑΞΙΜΟΥ, που βγάζουν 1ον τον ΣΥΡΙΖΑ, Κε… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. (“WAKE UP” / Όπως και όλα τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στην Βουλή / στην χώρα)!..

5. Το ερώτημα – “απορία(;)” του Κου Σ. Καλλιντερίδη, γιατί είναι τόσο εκνευρισμένος ο ΡΤΕ, (στην παρούσα συγκυρία και πολιτικά πάντα), το θεωρούμε ρητορικό και δεν το απαντάμε!

– Αν όμως είναι αληθινό, τότε ας μας ξαναδιαβάσει, από την αρχή μας, πιο προσεχτικά αυτήν την φορά, και θα καταλάβει, θα πάρει την σωστή και κατάλληλη απάντηση!..

6. Τέλος, Κε ΣΥΡΙΓΕ, “κόψε” επιτέλους τα περί “ΘΕΡΜΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, κλπ, αφού μας διαβάζεις! Καλά στα είπε ο Χουδαλάκης σχετικά, σήμερα (28-03-2019), στο Ράδιο!.. / Αλλά αν το πιστεύεις, προβληματίσου – τουλάχιστον – με την περίπτωση ενός Ε-Τ πολέμου!.. Λέω τώρα!..

Μας κάνεις, σεβαστέ Κε Καθηγητά, να σκεφτόμαστε ΣΟΒΑΡΑ να ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ την εκπομπή του παρόντος “σάϊτ”, τώρα μάλιστα που ήλθε η ώρα και των ΜΕΓΑΛΩΝ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!.. Χωρίς κανέναν εγωϊσμό Κε Καθηγητά, αλλά κάναμε πολλούς, στην ημεδαπή, αλλά και στην αλλοδαπή, Μάγκες!..

7. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι ΤσίπραςΡΤΕ συνεχίζουν να “παίζουν” κρυφίως (“κάτω από το τραπέζι”)… Ε-Τ ΠΟΚΑ ή Ε-Τ… “ΟΥΝΟ”, διότι ο Τσίπρας είναι… παιδί ακόμα, όπως είχε πει και εκείνος ο βουλευτής του!..

 -/-