Εκτίμηση… Αισιοδοξίας E-T Σχέσεων, Μετά Από Το Βίλνιους!..

Φίλοι μου / μας!

Η “διεθνής εξουσία”, εξ όσων ακούμε… γενικώς, αλλά και… ειδικώς από τους εντολοδόχους τους και πολιτικούς μας πάτρωνες Αμερικανούς, μετά από το Βίλνιους, φαίνεται να θέλει η Ε-Τ… επαναπροσέγγιση, (όπως αυτή παρουσιάστηκε στον κόσμο, για άλλη μια φορά, μετά από τις πρόσφατες ευρείες εκλογικές νίκες των ΡΤΕ και Κ.Κ.Μ.), να οδηγηθεί αυτήν την φορά σε καρποφόρο λύση, προς όφελος πρωτίστως (και δικαίως!) της Δύσεως και ακολούθως των δύο λαών, ήτοι Ελλήνων και Τούρκων!..

Η επαναπροσέγγιση θα οδηγηθεί σε καρποφόρο λύση, απ’ ό,τι αντιλαμβανόμαστε πως εκτιμούν οι όποιοι σχετικώς διατάσσοντες πανίσχυροι εντολοδόχοι των “Διεθνών Εβραίων”, αν οι δύο λαοί καταλήξουν στο “Διεθνές Δικαστήριο” της Χάγης και επιλύσουν κάποια (μια για εμάς) ή κάποιες (περισσότερες για τους Τούρκους) των διαφορών τους, επίλυση που όμως θα καταλάγιαζε οριστικώς μετά από κάποιο χρόνο, (αφού όλα θέλουν τον χρόνο τους), τις όποιες εντάσεις και κυρίως έναν καταστροφικό, πρωτίστως για την Δύση, Ε-Τ πόλεμο, που έτσι όπως είναι τα γεωπολιτικά πράγματα σήμερα στην ευρύτερη γειτονιά μας, ίσως να οδηγούσε και σε έναν ευρύτερο, σ’ έναν γενικευμένο, λέγε με παγκόσμιο, πόλεμο!..

Εμείς, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, λυπούμαστε να πούμε πως εκτιμούμε πως, σε ό,τι ακούτε και ακούμε, δεν θα υπάρξει θετική κατάληξη!

“Πάμε να δούμε” 1, 2 πραγματάκια και κυρίως από την τ/πλευρά, αφού οι Έλληνες, με την σημερινή τους Κ-Β και τον νυν Π-Θ τους Κ.Κ.Μ., δέχονται [και ορθώς (!)] να εξετάσουν την ευκαιρία(!), έτσι όπως όλοι της “Διεθνούς Κοινότητος” παρουσιάζουν  την τωρινή… επαναπροσέγγιση, ήτοι να πάνε με τους Τούρκους στο “Διεθνές Δικαστήριο” και να συζητήσουν την κατ΄αυτούς μία και μοναδική Ε-Τ διαφορά, που είναι το θέμα της “ΑΟΖ” και της υφαλοκρηπίδος, αν η μνήμη μου δεν με απατά!..

Είναι ευτύχημα γενικώς για την “Διεθνή Εξουσία” η παρουσία του Κ.Κ.Μ. στην θέση του Π-Θ στην χώρα μας, διότι, πλην της χώρας του, νοιάζεται πραγματικά και για το γενικότερο όφελος του “Ελευθέρου Κόσμου”, λέγε με δημοκρατικής Δύσεως, με τα καλά της και με τα κακά της!.. [Ο ΚΚΜ, ως Π-Θ, έχει πολύ μεγάλο ποσοστό στην μετά από πολλά χρόνια ΗΤΤΑ(!!!) της τ/διπλωματίας στο Πεδίο, από την Ελλάδα, και υποχρέωση της Τουρκίας να μας ακολουθεί πολιτικά “κατά πόδας”, κάτι που τώρα προσπαθεί να… επαναφέρει / να… ανατάξει / να διορθώσει η νέα τ/πολιτική ηγεσία, αλλά ο Κ.Κ.Μ. έχει και μεγάλο ποσοστό στην ακολουθήσασα της εκ μέρους μας προκληθείσης τ/ΗΤΤΑΣ, φαινομένης σήμερα δυτικής στροφής ή δυτικής “επανα-στροφής” (sic) της Τουρκίας]!..

Ο Κ.Κ.Μ. δέχεται, προς χάριν ευρύτερα της ΕΙΡΗΝΗΣ, να πάει στην Χάγη, παρ’ ότι γνωρίζει, όπως όλοι σχεδόν οι Έλληνες, πως η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα από τους Τούρκους, πλην του να βλέπουμε όλοι, Έλληνες και Τούρκοι, και όποιοι άλλοι… κοντινοί γείτονες, τον ήλιο, τον ουρανό, την θάλασσα και όλες τις χαρές του Θεού, χωρίς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον φόβο μιας Ε-Τ πολεμικής συγκρούσεως, που θα έφερνε τις δύο χώρες, αλλά ίσως και πολλούς άλλους, δεκάδες χρόνια, αν όχι εκατοντάδες, πίσω, στο ρολόϊ και το κανονικό και αυτό της Ιστορίας!..

Η Ελλάς και ο νυν Π-Θ της, με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύουν εμπράκτως πως η χώρα μας όχι μόνον δεν έχει μαξιμιλιστικές θέσεις και απόψεις, όπως εντέχνως και προπαγανδιστικά λέγουν οι Τούρκοι, αλλά πως δεν διεκδικεί απολύτως τίποτε απ’ την Τουρκία, πλην “ΚΑΘΑΡΑ – ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ” της Ειρήνης, και αυτό όχι από φόβο, αλλά από την ιστορική της στους αιώνες ιδεολογία, απ’ αυτό το ίδιο το ιστορικό της “DNA”! Να λοιπόν η απάντηση στο “γιατί” η ε/πλευρά απεδέχθη το επίθετο “ευκαιρία” και ομιλεί [και πάλι ορθώς (!)] περί αυτού, στην δεδομένη χρονική πολιτική συγκυρία, τοπική και διεθνή!..

Η Ελλάς που μοιάζει λοιπόν να υποχωρεί, (ειδικώς από την στιγμή που δεν διεκδικεί τίποτα), χωρίς αυτό όμως να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αφού ένας νουνεχής άνθρωπος θα εξέταζε την ευκαιρία επιλύσεως διαφοράς ή διαφορών του με τον οποιοδήποτε άλλον συνάνθρωπό του, (δια ζώσης και χωρίς τρίτους ή στα δικαστήρια), πριν οι δυό τους καταλήξουν στο απευκταίο μιας μεταξύ τους συμπλοκής, (καταλάβατε), κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί (και αυτό θα συμβεί από την πλευρά των… άσφαιρων υπερπατριωτών), ως ο… Οικογενειάρχης που μπαίνουν στο σπίτι του ληστές και αυτός κατορθώνει να διαπραγματευτεί μαζί τους, ώστε να έχει το σπίτι του τις λιγότερες απώλειες και κυρίως να μπορέσει να σώσει τα μέλη της Οικογενείας του!..  (Δεν θα προβώ εδώ, όπως ίσως να απαιτείτο, σε μια ιστορική ή απλώς μια για το σήμερα συγκριτική αναφορά των δύο καθεστώτων, σε Ελλάδα και Τουρκία, ήτοι της “γκρόσο μόντο” οιωνεί ε/”Δημοκρατίας” και της οιωνεί, μετά από τις 29-10-1923, τ/”Δικτατορίας”! “Αφήνω επίσης απ΄έξω” την ιστορική περίοδο της… μητρός της Τουρκίας, της προηγηθείσης δηλαδή “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”)!..

Συνεπώς, “η μπάλα παίζεται” καθαρά από την τ/πλευρά, η οποία ΜΟΝΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ από την Ελλάδα, αλλά και γενικώς… διεκδικεί, (όμως με αυτό το… επίρρημα και την… Τουρκία, δεν θα ασχοληθούμε), ούσα μια πολιτικά αναθεωρητική χώρα, (δεν γράφω “δύναμη”, για να μην έχει οξύτητα ο λόγος μου), που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σήμερα στην εποχή μας, με μια περισσότερο ιστορική στο παρελθόν προβολή, αλλά και με βάση την πολιτική στάση και συμπεριφορά της ηγεσίας της και ως μια νεο-ιμπεριαλιστική χώρα στην… γειτονιά της, αφού παγκοσμίως, ως τέτοια δύναμη, μια σειρά από λόγοι δεν της το επιτρέπουν να χαρακτηριστεί, ένας λόγος των οποίων είναι η ύπαρξη της Πλανηταρχικής δυνάμεως των Η.Π.Α.! (Δεν θα προχωρήσω σε ιστορική αναφορά, ποσο μάλλον σε μια τέτοια… ανάλυση)!..

“Η μπάλα επίσης παίζεται” και από την “Διεθνή Εξουσία” και τα θέλω της, μια εξουσία που έχει αναλάβει να εκπροσωπεί, από το 1945 έως και σήμερα, η ισχυροτέρα στρατιωτικά δύναμις του Πλανήτη, που είναι οι Η.Π.Α., μια δύναμη που γεωμετρικώς πολλαπλασιάζεται, αν σ’ αυτήν προστεθεί και η… “αδελφή της” “Γηραιά Αλβιόνα”, στο σύνολό της ασφαλώς, μια “Γηραιά Αλβιόνα”, που έρχεται… ακάθεκτη και πάλι στο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό προσκήνιο!.. (Για το “Γεωοικονομικό” είναι ακόμα πολύ νωρίς να ισχυριστούμε πως… έρχεται, χωρίς να μας διαφεύγει η γνώση του ότι οι “Κοσμοκυρίαρχοι”, αυτοί οι ελίτες του Μαμωνά, είναι, μαζί με… τα θησαυροφυλάκιά τους, στο αγαπημένο μας “νησί”)!..

Να πούμε ακόμα και να το επισημάνουμε, πως η Ελλάς και η “Διεθνής Εξουσία”, υπό την μορφήν της… διαιτησίας, έχουν δεχθεί την Χάγη (“Δ.Δ.”), ενώ κανονικώς τα προβλήματα – διαφορές, σαν αυτό “το ένα και μοναδικό” που εμείς λέμε πως έχουμε με τους Τούρκους, λόγω της… θαλασσίας του φύσεως και… δομής, θα έπρεπε να εξεταστεί από το ειδικό στα θέματα αυτά Δικαστήριο (να το πούμε “τραβηγμένα” “ναυτικό δικαστήριο”) του Αμβούργου!..

Είναι πράγματι ένα ερώτημα το πώς μια χώρα, σαν την Τουρκία, η οποία ΔΕΝ (!) έχει αποδεχθεί την διεθνή σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ / Τζαμάϊκα (1982), για την “θάλασσα”, όπως και τα ρυθμιστικά γι΄ αυτήν θέματά της, ώστε δια της γενικεύσεώς της να επιλύονται ειρηνικά, οι όποιες μεταξύ θαλασσίων Κρατών ή ορθότερα Κρατών που βρέχονται από θάλασσα, διαφορές, να ζητάει ή να αφήνει να εννοηθεί πως θα μπορούσε… προνομιακά να δεχθεί και μάλιστα κατά “παγκοσμίαν εξαίρεσιν (!)” να επιλύσει τέτοια θέματα με μια άλλη χώρα, (Ελλάς), σε Δικαστήριο, και μάλιστα σε Δικαστήριο θεωρητικώς αναρμόδιο και το αίτημά της αυτό να γίνεται δεκτό!.. (Κρατείστε το αυτό, και ας φέρεται μέχρι τώρα η Τουρκία να αρνείται την όποια Χάγη, διότι αυτή ακριβώς είναι η τ/διπλωματία ή αλλιώς η ύπαρξη του οιωνεί απόλυτου Φαναριωτισμού στην εξωτερική της πολιτική ή αλλιώς έκφραση της απολύτου τ/πολιτικής δολιότητος)!.. 

Αναρωτιόμαστε! Πρόκειται για μια αποδοχή της Χάγης από τους “Ισχυρούς” της Γης και μια απλή… παραχώρηση, βασισμένη και αυτή στην παγκοσμίως 1η προνομιακή θέση της Τουρκίας στον “Παγκόσμιο Άτλαντα”, γεγονός που ιστορικώς την καθιστά μέχρι και σήμερα “το μονίμως αγαπημένο παιδί” της Δύσεως ή το γεγονός ότι επελέγη η Χάγη, διότι μέλλει να συζητηθούν εκεί – εξεταστούν ως διαφορές- και άλλα θέματα πλην του ενός, όπως εμείς ισχυριζόμαστε ή και για τους δύο αυτούς λόγους μαζί;

Είναι ακριβώς το ίδιο, ήτοι η επιλογή της Χάγης, με αυτό που ευθέως, όπως και πάλι κατά παγκόσμιο εξαίρεση, ζητάει η Τουρκία (εντόνως από το 2017 και μετά) και το οποίο είναι η αναθεώρηση – αλλαγή της “Συνθήκης Της Λωζάννης”, στο Ε-Τ της κομμάτι – μέρος, γνωρίζοντας ότι μιλάμε για μια “Παγκόσμιο Συνθήκη”, που υφίσταται και ισχύει υπό συγκεκριμένους και απολύτως σαφείς όρους και κανόνες, αλλά και αυτό που εμμέσως αυτήν την φορά η Τουρκία ζητάει και είναι και η αναθεώρηση – αλλαγή της επίσης παγκοσμίου -ουσιαστικά- “Συνθήκης του Μοντρέ”, ζητούσα από την “Διεθνή Κοινότητα” την μετονομασία των “Στενών των Δαρδανελλίων” σε “Τουρκικά Στενά”! (Για τα στενά του Βοσπόρου θα ακολουθήσει πιθανώς ανάλογο τ/αίτημα – αξίωση, αν αποτελέσει μελλοντικά, και αρχικώς, “ερώτημα” ο τουρκικός ή μη, … χαρακτήρας της Κων-πόλεως! Δεύτερο… “ερώτημα” ίσως είναι το αν η Πόλη είναι ή μπορεί, ως εκ της θέσεώς της, να είναι τουρκική! Γι’ αυτό και “έπαιξε” πολύ στην Τουρκία, τους τελευταίους μήνες, η μεταφορά ή όχι και πάλι της τ/Πρωτεύουσας, από την Κεμαλική Άγκυρα στην Πόλη)!..

Φίλοι μου / μας!

Προσέξτε τώρα, “για να μην το κουράζουμε” και πολύ, το πώς θα ευωδούτο μια οποιαδήποτε Χάγη, κάτι για το οποίο και στο οποίο θα έπρεπε οι ευφυείς των Ελλήνων πολιτικών να ομιλούν και να αναφέρονται δημοσία, πριν από το να εκτίθενται ομιλούντες και λέγοντες πχ “να μην είμαστε οι Έλληνες… μονοχοφάϊδες” και παρεμφερή… αηδή και… απεχθή στην κατά πολύ συνήθως αδαή μάζα… σχήματα (αν δεν σφάλλω και νόμιζω πως όχι, πρόκειται για φράση του ε/καταγωγής “ΣΤΑΛΙΝ”, τέως Σορος-Συριζαίου “ΥΠΕΞ”, του οποίου το όνομα αρνούμαι να γράψω λόγω του συνολικώς βρώμικου ρόλου του στην… “Συμφωνία των Πρεσπών”), αλλά και άλλων ομοίων του ε/καταγωγής αυτού “ΣΤΑΛΙΝ”, πολιτικών, Ακαδημαϊκών, κλπ, (ελεγχομένων ή όχι από το πέραν του Ατλαντικού κυρίως “Διεθνές Σύστημα”), που ακρίτως και ευκόλως εμφανίζονται ως δήθεν υπέρμαχοι της ειρήνης, με ρητορικές κορώνες, εμβριθείς ακουστικά, αλλά ανούσιες, αστήρικτες, αθεμελίωτες στην πολιτική τους επιχειρηματολογία και “εν πολλοίς”… ακατανόητες από την μεγάλη ενδιαφερόμενη εθνική λαϊκή μάζα!

Για να πετύχαινε λοιπόν μια Ε-Τ… Χάγη, αν ποτέ αυτή γινόταν, αφού οι όποιες αποφάσεις της θα οδηγούσαν σίγουρα σε αλλαγές στο Ε-Τ σκέλος της συμφωνίας της Λωζάννης (Ιούλιος 1923), και πιθανώς να δημιουργείτο γενικότερο πρόβλημα στην ίδια την Συνθήκη, θα έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!) προηγουμένως:

  • Η Τουρκία να ήρε την “ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” κατά της Ελλάδος, που η “ΤΒΜΜ” έχει ψηφίσει από το 1995, αν η Ελλάδα επεξέτεινε ποτέ τα θαλάσσια σύνορά της (διότι περί αυτού πρόκειται, ας μην κρυβόμαστε), από τα 6ΝΜ στα 12ΝΜ! (Προσέξτε εδώ μια ακόμα τ/δολιότητα και μια -δυστυχώς- ακόμα διεθνή προς αυτήν ανοχή ή έστω διεθνή πολιτική… παραδοξότητα! Είπαμε να είμαστε “λάϊτ” στον λόγο μας! Η μη έχουσα υπογράψει την σύμβαση της Τζαμάϊκα του 1982 Τουρκία και απαγορεύουσα στην χώρα μας να επεκτείνει τα της ΝΜ στο Αιγαίο, κλπ, έχει επεκτείνει τα δικά της ΝΜ από τα 6 στα 12ΝΜ στον “Εύξεινο Πόντο” / στην “Μαύρη Θάλασσα”)!..
  • Η Τουρκία να δηλώσει πως αποσύρεται από τον ΠΑΓΙΟ (!), εδώ και 10ετίες διατυπωμένο και απλώς χρονικώς καταλλήλως αναπροσαρμοζόμενο και εκσυχγρονιζόμενο στρατηγικό της στόχο, [την 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 ο δολοφονηθείς, ως… Σιωνιστής (!), τ/στρατηγιστής Νιχάτ Ερίμ του έδωσε την οριστική του και πολιτικώς διατυπωμένη για χρήση στα “διεθνή φόρα” μορφή], στόχος που είναι η ταυτόχρονη (“ει δυνατόν”), κατάληψη της Δ. Θράκης, με την θαλασσία τ/κυριαρχία στο 1/2 Αιγαίο (“25ος Μεσημβρινός”, ήτοι “Λαιμός Ξάνθης” – Β. Κυκλάδες / Σποράδες- Ν. Κυκλάδες – 1/2 Κρήτη / Α. Κρήτη) και συνακόλουθη της κυριαρχίας αυτής αποκοπή της Ελλάδος από την Κύπρο, γεγονός που θα διευκόλυνε μελλοντικά την… “καρφωμένη” (sic) στο μυαλό των Τούρκων στρ-κή… κατεβασιά τους στην… νότιο και ελεύθερη σήμερα πλευρά της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, με στόχο την ολική εκ μέρους τους κατάληψη της νήσου και… επιλύσεως (!) δι’ αυτού του τρόπου του “Κυπριακού!..

Γενικώς θα διευκόλυνε πάρα πολύ την ομαλοποίηση των Ε-Τ σχέσεων μια τέτοια, σαν την παραπάνω, τ/δήλωση, και μάλιστα ευθείας μορφής, ήτοι ότι “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΑΦΙΚΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ, … ΑΕΡΙΚΑ (sic), ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΔΕΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ”, δια στόματος ΡΤΕ σήμερα, κάποιου άλλου αντίστοιχου Ερντογάν… αύριο και με την βούλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!) της τ/”Μεγάλης Εθνοσυνελεύσεως”!

Όμως!..

Όμως, πώς μπορεί ένα Στρατοκράτος, (τί λέτε άραγε και εσείς), σαν την Τουρκία, να… αποσχηματιστεί, να αποβάλλει την ίδια την φύση του χαρακτήρος της;

Μπορεί, τί λέτε; Εμείς λέμε πως… ΌΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! Θυμηθείτε, στο σημείο αυτό και πάλι, τον Αισώπειο μύθο με τον Σκορπιό και τον βάτραχο, έναν Σκορπιό που αναφέρθηκε με την απάντησή του στον… μεταφορέα του που ξεψυχούσε, κλπ, στο… “DNA” του ή αλλιώς στην… φύση του!..

Η αναφερθείσα φύση της Τουρκίας, η εξέταση βεβαίως της Ιστορίας της, από του ερχομού της στα Μ. Ασιατικά παράλια, μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως και(!) η σημερινή της πολιτική στάση και συμπεριφορά, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι Τούρκοι, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΓΗ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΞΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ, αποζητώντας ίσως την… αναστήλωση του περασμένου “αυτοκρατορικού οθωμανικού μεγαλείου” τους, υπό νέα ασφαλώς μορφή!..

  • Η Τουρκία επίσης (τελευταία 3η προϋπόθεση μιας επιτυχούς… Χάγης, κλπ) θα πρέπει να πάψει, και να το δηλώσει, τον κατά της Ελλάδος ασκούμενο εκ μέρους της, κυρίως με “μυστικά μέσα” και όχι με “φανερά”, (που και με αυτά βεβαίως τον ασκεί), “Πολιτικό Πόλεμο” (όπου όλα, θεωρητικώς τουλάχιστον, επιτρέπονται, μέχρι και η “ένοπλη βία”), που μας κάνει εδώ και 10ετίες, αλλά εντόνως τα τελευταία χρόνια!
  • Συνεπώς, η Τουρκία θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ (!) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ την εφαρμογή – υλοποίηση στην Ελλάδα των όσων αυτά τα “μυστικά μέσα” του “Πολιτικού Πολέμου” περιλαμβάνουν, όπως πχ είναι η φανερή διείσδυση, η κρυφή διείσδυση ή αλλιώς η λεγομένη διάβρωση στον ε/κρατικό μηχανισμό, ΕΕΔ, ΣΑ, κλπ, να πάψει την μυστική εναντίον μας πολιτική και διπλωματία, την φαιά και μαύρη εναντίον μας προπαγάνδα (θυμηθείτε την διαφορά τους, όπου στην μια η πηγή είναι ανώνυμος, όπως συνήθως συμβαίνει στις φήμες, στην διάδοση των ιδεών, στους ψιθύρους, κλπ, και στην άλλη διάφορος της πραγματικής), τα εναντίον μας “ΣΑΜΠΟΤΑΖ” (με την στενή, αλλά και ευρεία σημασία της λέξεως αυτής), την κατασκοπεία, κλπ!..

Φίλοι μου / μας!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΑ Ε-Τ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΑ… ΒΙΛΝΙΟΥΣ!..

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! (ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ “ΑΝΟΙΚΤΑ” ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΡΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Μ. ΚΕΜΑΛ / “ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ” – ΙΣΜΕΤ /”ΙΝΟΝΟΥ”, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥ ΤΗΣ Τ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1923 ΣΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ)!..

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”, ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΞ, ΥΠΑΜ ΚΑΙ “ΠΡΟ-ΠΟ”, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ Ε-Τ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ… ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Η(ΔΙΑΖ) ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΙΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ… ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΛΛΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑΝ!.. (Διαβάστε μας “εδώ και πίσω”! / Σήμερα δεν εμπλέξαμε καθόλου το σε εξέλιξη “Ρ-Ο” με τα “Ε-Τ”)!..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΟΗΤΗ ΔΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΡΙΤΩΣ “ΑΝΟΙΚΤΟ” ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ Ε-Τ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ -ΕΣΤΩ- ΟΙ… ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ… ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ! (ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ Ε-Τ ΙΣΤΟΡΙΚΟ / “BACKGROUND”, ΓΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΕΩΣ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ)!..

ΑΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. ΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ… 1Η ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΘΕΡΜΗ Τ/… ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΉΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ / ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΙ!.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠ’ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η(ΔΙΑΖ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΑΣΩΣΤΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, Ε-Τ… ΔΙΕΛΚΥΝΣΤΙΔΑ!..

2. “ΑΓΓΕΛΟΙ”! ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠ. 2023.

-/-