Ένα “ΜΠΡΑΒΟ” Και Μια Πρόταση Προς Τον Τ/ΠτΔ, Κο ΡΤΕ!..

Πρόεδρε ΡΤΕ!

Σε παρακολουθούμε, εδώ και καιρό, να τραγουδάς και να “ψάχνεις” την καρδιά του λαού σου!

Οι “δικοί” σου που καθημερινώς μας “ψάχνουν”, διαβάζουν ή μελετούν (αναλόγως), “τσίμπησαν” ότι πολλές φορές απευθυνθήκαμε σε εσάς με ερωτικά τραγούδια σας και απολύτως “έξυπνα” σκέφτηκαν πως, αν στους… Γκιαούρηδες, αχαχαχαχαχαχα, έχουν “πέραση” αυτά, πόσο μάλλον θα έχουν στο λαό σας!

Έτσι, αποφάσισε ο Κος Αλτούν (;) να δράσετε προεκλογικά και με τραγούδια, που θα… συνδέουν την καρδιά σου με την καρδιά του λαού σας!.. Και αυτό “έπιασε”, όπως οι εκλογές απέδειξαν!..

Με το “Bir aşk hikayesi” του Καγιαχάν, “κτύπησες” ΔΙΑΝΑ, Πρόεδρε, στο “είναι” του λαού σας! Άγγιξες μέχρι και εμάς!..

Αυτό, Πρόεδρε, μπορεί να σημαίνει ότι ανάμεσα σε σένα και σ’ εμάς υπάρχει ένα περίεργο “κάρμα”! Ίσως γι’ αυτό και σε “διαβάζουμε” πια, και εσένα και την Κ-Β σου / σας, σχεδόν με “κλειστά μάτια”!.. (Μπήκαμε και στο… ισόγειο της “ΜΙΤ” πια, πες στον… Χακάν, για να είμαστε έντιμοι απέναντί του / σου / σας)!..

Σεβαστέ Πρόεδρε!

Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι σε βοηθήσαμε και εμείς να εκλεγείς, απόψε απ’ εδώ, την Αθήνα, σε συγχαίρουμε και σου εισηγούμαστε, εμπρός πια στις εκλογές της 28ης Μαϊου 2023, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ… “ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΡΦΟΥ”, αν μιλήσεις και πάλι στην Πόλη ή στην Άγκυρα, (ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Πρόεδρε),

 να βάλλεις στα μεγάφωνα το “mavi mavi” της τεράστιας ηθοποιού Χούλια ΑΒΣΑΡ (στην Πόλη να βάλλεις αυτόν τον… ύμνο), [με τον Ι. ΤΑΤΛΙΣΕΣ θα πρότεινα καλύτερα, (όχι με την Χούλια*), ώστε να προκαλέσεις ακόμα περισσότερες… μνήμες σε όλο το τ/ακροατήριο] και

το “Duydum Ki Unutmuşsun” (αυτό στην Άγκυρα) της άλλης μεγάλης σας παλαιάς κουκλάρας τραγουδίστριας Εμέλ ΣΑΓΙΝ, της αγαπημένης του Αρχι-Χουντάρχη σας Κενάν ΕΒΡΕΝ!.. [Ήξερε (και!) να επιλέγει ο Κενάν!.. Γι’ αυτό και ήταν Αρχηγός! Την ντάντευε στα πόδια του ο Στρατηγός! “Ποιός στην χάρη του”! Αχαχαχαχαχαχα]!..

-/-

* Τί κλάμα είχαμε ρίξει Πρόεδρε, στην σκηνή της ομώνυμης ταινίας, όταν της λένε της Χούλια ότι ο “Ίμπο” θα παντρευτεί, δεν λέγεται!.. Μετά τις εκλογές, πάρε αγκαλιά την Κα Εμινέ και δείτε την ταινία ξανά, “να βρεις την υγειά σου” αμέσως Πρόεδρε!..

-/- 

Tέλος, το βράδυ της μεγάλης νίκης σου Πρόεδρε (“inşallah”), να αφιερώσεις στον… Γκάντι σας, αχαχαχαχαχαχαχαχα, το “Acılardayım”, του επίσης πολύ μεγάλου τραγουδιστή (μακάρι να είναι καλά τώρα με την υγεία του) ΕΜΡΑΧ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. (Τί κλάμα ρίξαμε και σ’ αυτού τις ταινίες Πρόεδρε, όταν ακόμα ήταν… “Küçük”, δεν μπορείς να φανταστείς)!..

ΠΡΟΣΕΞΕ τώρα!

Επειδή είπες, προεκλογικά, πως θες, μετεκλογικά, “να τα βρεις” (και!) με την Ελλάδα, μπορεί να βάλλεις και ελληνικό τραγούδι, αφιερωμένο στον… “βατραχομούρη”, ώστε, όπως λέμε εδώ, στο… “Γιουνανιστάν” εμείς, αχαχαχαχαχα, να κατορθώσεις να πετύχεις “μ’ ένα (1) σμπάρο, δυό (2) τρυγόνια”!..

Ποιό τραγούδι θα με ρωτήσεις!

Να πεις στον Αλτούν λοιπόν και στην Ομάδα του, να βάλλει το “ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ”, με τον Κώστα ΣΑΦΕΤΗ! Αχαχαχαχαχαχα!

Μάλιστα, αν δεν θα έχουμε εμείς τότε Κ-Β, που δεν θα έχουμε, λόγω του “Σόρος-Τσίπρα” που ήθελε και θέλει, ως “Διεθνιστής” την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ της αγαπημένης σου / σας… Ελλάδος μας, (θα έχετε πήξει, όλο αυτό το διάστημα, σε σχετικά με τις εκλογές μας “ενημερωτικά” της “εν Αθήναις” Πρεσβείας σας), με το τραγούδι αυτό “τα… τρυγόνια θα είναι τρία (3)”!

Ποιά;

Απαντώ!

Ο “βάτραχος”, ο ε/λαός και η ελληνική πολιτική τάξη, το ελληνικό πολιτικό σύστημα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

“Σου βάζω και στοίχημα”, Πρόεδρε!.. Βάζοντας, ειδικά το “mavi mavi”, στην Πόλη, το τελικό σου παντουρκικό ποσοστό θα είναι “σάβουαρ” 55%, ποσοστό “ρεκόρ”, ποσοστό 2ο “ΣΟΚ”, μετά από το 1ο “ΣΟΚ”, αυτό της Νίκης σου στις πρώτες εκλογές, “σοκ” που αυτή η νίκη προκάλεσε (όχι σ εμάς βεβαίως που ξέρουμε… ), σε όλους στον… Πλανήτη που ήθελαν τον πολιτικό σου θάνατο!..

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σου / “BRAVO SANA!”, αλλά UNUTMA!… “ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ (!)” τουλάχιστον(!) έναν καφέ εκεί κάπου στον Βόσπορο! (Θα μας άρεσε στο Μπεσίκτας, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα πού θα μας πας)!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Το αναφερθέν στο κείμενο “κάρμα”, Πρόεδρε, όπως και η απήχηση των συγκεκριμένων σύγχρονων τ/λαϊκών ερωτικών τραγουδιών στο λαό σας, (εμείς θα πούμε “σε όλο τον λαό σας”), οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε πως έχει να κάνει περισσότερο με το ότι στο αίμα σου και αίμα σας (τουλάχιστον του ημλισεως του λαού σου / σας) ρέει αίμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ(!), πόσο μάλλον σε εσένα που είσαι Πόντιος, μια φάρα (ας την πω έτσι), που όπως ΑΡΙΣΤΑ(!) γνωρίζεις είναι το γνησιότερο κομμάτι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!.. 

Πρόεδρε!

Με πολύ σεβασμό και χωρίς καμιά δόση ειρωνείας, σε καλούμε, πριν φύγεις για την άλλη ζωή μας, να ψάξεις να βρεις τις (κατ΄εμάς σίγουρες) ελληνικές ρίζες σου! Είναι σίγουρο ότι και ΕΣΥ(!) Πρόεδρε, είσαι απόγονος Γενιτσάρων ελληνικής καταγωγής ή απόγονος Ελλήνων (ελληνικής φύτρας), που δεν άντεξαν στην Οθωμανική σκλαβιά και… “εμήδισαν”, ήτοι αλλαξοπίστησαν και έγιναν με τον χρόνο Οθωμανοί και αργότερα… Τούρκοι!..

Τέλος, κάτι ακόμα!

Ας μην το θεωρήσεις, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ(!), προσβολή, ούτε εσύ, ούτε και η Κα Εμινέ, αλλά κάποια στιγμή ας κάνεις προσωπικό… “release” σε κάποια από τις φωτογραφίες της, που σίγουρα θα έχεις, από τα νιάτα της, χωρίς τον… φερετζέ, αυτήν την μαντίλα εννοούμε, ώστε να δούμε σε 100%… εμφάνιση το πρόσωπό της!.. Αν αυτό αντιβαίνει στην Πίστη σας, (συνεπώς και στα θρησκευτικά της “πρέπει”, “θέλω”, κλπ), ασφαλώς να μην το κάνει / – νεις!

Πώς το σκεφτήκαμε, θα μας ρωτήσεις!

Είδαμε ότι ο… “βάτραχος” ανέβαινε μαζί με την γυναίκα του στα έδρανα από τα οποία μίλαγε! Η γυναίκα του είναι κακάθλια εμφανισιακά και ήταν δίπλα στον άντρα της σαν ένα “πανό” που έλεγε “μην μας ψηφίζετε”!

Προσέξαμε και την Κα Εμινέ, που έκανε μαζί σου το ίδιο και είδαμε (για άλλη μια φορά) ότι είναι πανέμορφη! ΑΝ, λέμε ΑΝ(!), (ξέρουμε ότι δεν γίνεται και την συγχαίρουμε γι΄αυτό), έβγαινε χωρίς την μαντίλα στο πλάϊ σου, τότε τις εκλογές θα τις είχες πάρει από την 1η Κυριακή!..

2. “ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ”, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 19η ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΑΣ!..

-/-