Ενώ Ο Τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β’ Ξεψυχάει!..

Gallery - Category: Βασιλείς Κωνσταντίνος Β' & Άννα-Μαρία ...

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΕΘΑΝΕ - ΖΗΤΩ Ο... - Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β' | Facebook

Ρε βρωμιάρη, Όργανο των “Χουντο-Χρυσαυγιτο-Συριζαίων”, Χίε! Τί κακό έκανε στην Ελλάδα ο Τέως Βασιλιάς Κων-νος, ο Β’, από το 1974 και την πουστιά(!) που του έκανε ο Καραμανλής τότε, μέχρι σήμερα, που τον έβαλες στο στόμα σου, ρε αντράκι, τώρα που χαροπαλεύει;

ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σχεδίαζε την δολοφονία του Κωνσταντίνου Καραμανλή | Cityportal.gr

80 χρονών έγινε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Cosmopoliti.com – Χριστίνα Πολίτη

Τί έκλεψαν, ρε, όπως γράφεις στην κολοφυλάδα σου στις 10-01-2023, Αυτός και ο συγχωρεμένος Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ από το Τατόϊ;

Η Βασιλεία, ρε Νεο-Ναζί, ήταν, είναι και θα παραμείνει μέρος της ε/Ιστορίας, με τα καλά της και με τα κακά της!

 

Βασιλιάδες: Έργα και ημέρες τους στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

 

Μάιος 1921: Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στη Σμύρνη, στα εδάφη της Ιωνίας | in.gr

 

Η Μάχη της Καλλίπολης (1915): H Eλλάδα ως Πόντιος Πιλάτος

 

Γκλύξμπουργκ Κωνσταντίνος

 

Η προσπάθεια του βασιλιά Κωνσταντίνου Β' να ανατρέψει τη Χούντα των συνταγματαρχών

 

Σε καταλαβαίνω όμως και εσένα και τους νέους “Τιγρο-Ρώσους” εντολείς σου να θέλετε να διαιωνίζεται ο διχασμός των Ελλήνων, αρκεί να φουσκώνουν οι τσέπες σας, δημοσιογραφικό αρχίδι!

Ξεχωριστέ όρχι Χίε! (Δημοσιογραφικέ πάντα)! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και “1000 μπράβο” στον νυν Π-Θ μας Κ.Κ.Μ. και(!) για τα όσα έκανε, αλλά και(!) για τα όσα κάνει στο θέμα και(!) του Τατοϊου, αλλά και(!) στο θέμα της επανασυνδέσεως των σχέσεων της χώρας μας με το Αγγλικό Παλάτι και συνεπώς και με την υπερδύναμη Μ. Βρεττανία!

Η αλήθεια είναι ότι οι 2 Μητσοτάκηδες (Πατέρας και Υιός) δεν “έφτιαξαν” μόνον τις σχέσεις της Ελλάδος με το “ξεχωριστό” στον Πλανήτη Ισραήλ (ο Πατέρας “έσπασε τ’ αυγά” και έκανε την αρχή με το Ισραήλ, ο γιός του τις πολλαπλασίασε απίστευτα πολύ), αλλά και με την υπερδύναμη Μ. Βρετανία! (Ο πατέρας Μητσοτάκης έκανε κάποια πρώτα δυνατά, αλλά δειλά όμως, λόγω  των συγκυριών που επικρατούσαν όταν κυβέρνησε, βήματα, ενώ ο τολμητίας γιός του προχώρησε και προχωρεί ακάθεκτα με στόχο “κυττάζοντας μόνον μπροστά” να αναχθούν και πάλι οι Ε-Βρετανικές σχέσεις  στο αρμόζον γι’ αυτές ύψος)!..

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος για τον θάνατο του Φίλιππου: «Θα ...

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ήταν μία φωτισμένη μονάρχης» - Το αντίο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συντετριμμένος από τον θάνατό της ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος | Gossip-tv.gr

Για το μόνο που αληθινά λυπάμαι, ρε βρωμιάρη Χίε, είναι για το γεγονός ότι δεν ζει η Μαρίκα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γιατί;

Διότι, αν ζούσε, (φυσικά, επειδή είσαι θρασύδειλος, τότε δεν θα έγραφες τα όσα βορβορώδη έχεις γράψει εναντίον της, ούσης αυτής στον τάφο), θα ερχόταν, αν και “ΑΜΕΑ”, στο σπιτάκι σου και με την μαγκούρα της θα σου είχε ρίξει “παρά μία τεσσαράκοντα”, ώστε να… ίσιωνες!..

Και θα ερχόταν αυτή, διότι ο γιός της και Π-Θ σήμερα, κάτι σαν εσένα σκουλήκια, δυστυχώς δεν τα πατάει, αλλά τα αφήνει να ζουν, κρίνοντας ότι και αυτά είναι απαραίτητα στην ομαλή συνέχιση και εξέλιξη της ζωής στον Πλανήτη, επικαλούμενος μάλλον την άποψη που λέει πως για να τα έκανε και αυτά ο Θεός, κάποιο ρόλο θα παίζουν στην όλη… κινητικότητα του Κόσμου, μέχρι της… αιωνιότητος!..

Βρωμιάρη Χίε! Μην σταματάς! Συνέχισε να διαβάζεις!

Ο τέως Βασιλιάς πεθαίνει! Ένας άνθρωπος πεθαίνει! Γιατί θέλεις πάντα να αφοδεύεις πάνω στον πόνο των άλλων; Γιατί αφοδεύεις μονίμως πάνω στην ίδια την ε/Ιστορία; Εσύ δεν έχεις οικογένεια, ρε, δεν έχεις γυναίκα και παιδιά; Όσο ζώο και να είσαι και χωρίς καρδιακές… χορδές, δεν σε αγγίζει πραγματικά τίποτα;

Και σχετικά με το Τατόϊ! Να σε ρωτήσω:

α. Εσύ ο Νεο-Ναζιστής μπορεί να ξέρεις, ανήκοντας σήμερα στο Χουντο-Συριζαίϊκο “μπλοκ”! Στην Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη και γενικώς στην Ρωσία, μετά από την πτώση του Κομμουνισμού, που άμεσα(!) σήμερα και εσύ υπηρετείς, οι… Ομοσπονδιακοί (μη Κομμουνιστές / μη Κόκκινοι Φασίστες, καλύτερα, πια) Ρώσοι τα γκρέμισαν ή τα έκαναν τουριστικά αξιοθέατα, ρε σάπιε;

β. Δεν είχαν δηλαδή μεγάλη περιουσία οι Βασιλείς μας; Φτωχομπινέδες ήταν, ρε Νεο-Ναζιστικό λέσι; Αν δεν είχαν περιουσία και μάλιστα πολύ μεγάλη, (ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ), οι υπερήφανοι Έλληνες και απολύτως γνώστες του ποιών απόγονοι ήσαν, και είναι βεβαίως, ΔΕΝ θα τους έκαναν Βασιλείς τους ΗΛΙΘΙΕ!.. (Ψάξε λίγο την Ιστορία πίσω, δημοσιογραφικέ μπινέ, τότε που ήταν να έρθουν οι πρώτοι Βασιλείς μας, Όθων και Αμαλία, που λάτρεψαν την Ελλάδα και ζήτησαν να ταφούν με τις ε/παραδοσιακές ενδυμασίες!…….)!..

γ. Γιατί γλείφεις, ρε ασπάλακα, τα μεταλλαγμένα ροζοκόμμουνα, με τα οποία σήμερα συνεργάζεσαι; Για την τσέπη σου και πάλι;

δ. Ποιός έβαλε την γυναίκα σου στην ΕΥΠ, ρε;

ε. Πονάει ακόμα το καβλί του Στρατάρχου ΠΑΠΑΓΟΥ στην κολάρα τους ρε; Πονάει ακόμα τους σημερινούς φίλους σου, το καβλί χιλιάδων “Κολόπαιδων της Φρειδερίκης”, όπως έλεγαν τους άνδρες του “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ” τα Ρωσοκόμμουνα, στην κολάρα τους;

Για ρώτα τους και πες μας, ρε μέγα δημοσιογραφικέ όρχι και λαϊκά, μέγα δημοσιογραφικό ΑΡΧΙΔΙ!..

-/-

Εφ’ όσον ο τέως Βασιλιάς Κων-νος έχει εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στην Ελλάδα, όπως έχει κάθε τέτοιο δικαίωμα, η ε/Κ-Β δεν θα πρέπει να φανεί Κουμμονιστοφοβική, αλλά σεβόμενη την ε/Ιστορία να φροντίσει να ταφεί στην Πατρίδα Του, λέγε με Ελλάδα, με τις τιμές που αρμόζουν σε έναν τέως Βασιλέα! Είμαι όμως βέβαιος, ότι οι δικοί Του, με πρώτη την σύζυγό Του, θα “διευκολύνουν” την ε/Κ-Β, ώστε να μην αντιμετωπίσει αυτή προβλήματα από τα λυσσασμένα κοκκινο-φασιστικά σκυλιά της Αντιπολιτεύσεως!

Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β' | Athens

Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β' | Athens

Πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του, Παύλος (φωτό) – Pronews.gr

Ποιός ρε Κομμούνια, αρνήθηκε ποτέ ότι και εσείς αποτελείτε κομμάτι της ε/Ιστορίας;

Κε Π-Θγέ!..

α. Ο “Νεο-Βούδας” του Κόμματός σας (το “κόπι-ράϊτ” του ουσιαστικοποιημένου επιθέτου “Νεο-Βούδας” ανήκει στους “ΑΓΕΛΟΥΣ”), ναι ο… Ραφινιώτης ειδικός επί των… πιτόγυρων, ο σε αναμονή… Νεο-Σωτήρας του λαού μας, όταν πέθανε ο Αρχι-Σφάχτης Καπετάν ΓΙΩΤΗΣ, (έσφαζε στο πόδι στο Καρπενήσι τους Αξκούς του “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ”), Σοβιετο-εκπαιδευθείς στις Πληροφορίες και στις “Ψυχολογικές Επχσεις”, (στην Μόσχα για περίπου 10 χρόνια, αν δεν απατώμαι), διατελέσας ΓΓ/Κ.Κ.Ε. (ως τέτοιος πέθανε), ετάφη βεβαίως με πολιτική κηδεία στο χωριό του, αλλά -ΠΡΟΣΟΧΗ- ετάφη όπως η Δημοκρατία μας προβλέπει για τους Αρχηγούς των πολιτικών Κομμάτων (παρ’ ότι το ΚΚΕ ουδέποτε εγγράφως στον Άρειο Πάγο, και ως όφειλε, δεν απεδέχθη το “αστικό καθεστώς”, όπως το αποκαλεί, αφού δεν το αποδέχεται, όντας Κόμμα “Κοκκινο-Φασιστικό” / “Προλεταριατο-Δικτατορικό”), ενώ ο Βούδας είχε διατάξει και 3μερο πένθος και η Σημαία μας κυμάτιζε μεσίστια στους ιστούς όλων των κρατικών Υπηρεσιών, Οργανισμών, Υπουργείων, κλπ, για έναν άνθρωπο που ήθελε να φέρει στην χώρα την “Κόκκινη Σοβιετική Χούντα”, ων για 10ετίες πράκτοράς της!..

Απ’ εδώ και πέρα, σκέψου μόνος σου Κε Π-Θ!..

β. Σε ό,τι αφορά τα γλυπτά που έκλεψε ο Έλγιν, αν τα φέρεις, με όποιον τρόπο και να τα φέρεις, (για να μην παρεξηγηθούμε, θεωρώ δεδομένες και την μη αλλαγή του υφισταμένου αγγλικού Νόμου που επιβάλλει την μη επιστροφή των γλυπτών στην χώρα μας, αλλά και την δική μας θέση που λέει, “γκρόσο-μόντο”, πως τα υπόψη γλυπτά έχουν κλαπεί, με ό,τι το ρήμα αυτά “κουβαλάει” από νομικής και λοιπών απόψεων), ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Μας άρεσε πολύ η χρησιμοποιηθείσα στα αγγλικά Μέσα (ΜΜΕ) φρασεολογία, περί αναζητήσεως “υβριδικής λύσεως”, ανάμεσα σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία!..

Η Ιστορία έγραψε (και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!) πως πρώτη η τεράστια στα πολιτιστικά μας θέματα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ σε γνώση και με απόλυτη στήριξη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ξεκίνησε μια κυριολεκτικά, εντός και εκτός Ελλάδος, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ για το θέμα της επιστροφής αυτών των γλυπτών μας στην χώρα μας!..

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΕ Π-Θ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ “DNA” ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ”! ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ!.. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ… ΚΟΛΩΝΕΙΣ, ΩΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΟΓΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!

Καταληκτικά!

α. Τα παραπάνω τα έγραψε ένας γνωστός ΟΠΑΔΟΣ της ΜΟΝΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ κατ΄αυτόν ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, που είναι, και μόνον(!), η ΘΕΙΑ ή αλλιώς η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΣ!.. Σε τυχόν ερώτημά σας ή απορία, απαντώ πως “ναι, θα αποδεχόμουν νέο Αυτοκράτορα στην Κωνσταντινούπολη”, παρ’ όλο που μετά την απελευθέρωσή της και την δικαία απόδοσή της σε εμάς τους Έλληνες, χρονικά όχι πολύ μπροστά, τα δεδομένα της εποχής θα επιβάλλουν άλλες μορφές ηγεσίας και κυβερνήσεων!..

β. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!..

γ. Ίσως(!) σκουλήκια, σαν τον Νεο-Ναζιστή και τώρα συνεργαζόμενο με τους συνεργαζόμενους Χουντικούς και Συριζαίους, Χίο, θα πρέπει να υφίστανται στις ανθρώπινες κοινωνίες, ώστε να λειτουργούν ως τα απόλυτα αρνητικά παραδείγματα, στην προσπάθεια εκπολιτισμού των λαών, των διαφόρων κοινωνιών, στην προσπάθεια τέλος διαπλάσεως σωστών χαρακτήρων!

δ. Ευχόμαστε ψυχο-πνευματο-σωματική δύναμη στους οικείους του τέως Βασιλέως μας Κων-νου του Β’, και για τον ίδιο αιτούμεθα και μόνον της θείας για Εκείνον αποφάσεως!

Βασιλιάς Κωνσταντίνος Μονόγραμμα Καρφίτσα

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Για το βιβλίο της… ΜΕΓΚΑΝ ή αλλιώς για το βιβλίο του μονίμως και σταθερά… ΑΙΔΟΙΟΣΥΡΟΜΕΝΟΥ Πρίγκηπος Χάρυ, θα γράψουμε προσεχώς και όσο το δυνατόν συντομότερα!..

Για σήμερα θα θέλαμε μόνον να εκφράσουμε την βαθιά θλίψη μας, για την κατάντια αυτήν που επιδεικνύει τα 2, 3 τελευταία χρόνια ο Χάρυ, λες και έχει μαγευτεί από την Μέγκαν, μια γυναίκα, που απεδείχθη, (ούσα εμπειροτάτη στα… πορνικά), ικανότατη στο να μεταβάλλει σε απόλυτο δούλο της έναν Πρίγκηπα, έναν Πρίγκηπα που πια είναι απολύτως βέβαιον πως -δυστυχώς(!)- η Κα αυτή του έχει δημιουργήσει μείζονα ψυχολογικά προβλήματα, απόδειξη του ευάλωτου του χαρακτήρος του Πρίγκηπος, όπως και απόδειξη της παντελούς ελλείψεως σ’ αυτόν… αμυνών!..

-/-