ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΑΛΛΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μετά τα όσα γράψαμε για τις φετινές φωτιές σε όλη την Ελλάδα, τί άλλο να γράψουμε για όλους αυτούς τους ηλίθιους που συνεχίζουν να αναμασούν τα περί “Κλιματικής Αλλαγής” και “Κλιματικής Κρίσεως”; Έχουμε πάνω από 600 φωτιές πια, σε διάστημα μικρότερο των 20ημερών! (Κάπου άκουσα ότι είχαμε 462 φωτιές σε 48 ώρες, αλλά αδυνατεί να το δεχθεί και εισαγάγει “προς επεξεργασίαν” ο εγκέφαλός μου! Νομίζω πως το άκουσα από συνεντευξιαζόμενο γνωστό δημ/φο, στο 1ο πρόγραμμα της “ΕΡΑ”, στις 27-07-2023, το πρωϊ!..

Ήδη έχουμε νέες φωτιές στην Κηφισιά (λέγε με βόρεια Αθηνών), στην τουριστική Χαλκιδική, στην Μαγνησία, όπου η φωτιά έφτασε στις αποθήκες πυρομαχικών της εκεί 111 “Πτέρυγος Μάχης” με συνέπεια τις εκρήξεις τους και την εμφάνιση της… Κολάσεως (η Νέα Αγχίαλος ήδη εκκενώνεται), φωτιές ξανά στην Αιτωλοακαρνανία, στην Λαμία και στην Κύμη, αλλά φωτιά και στον Ασπρόπυργο, όπου έχουμε και εκεί εκρήξεις, (πόσο απέχει ο Ασπρόπυργος και η Μάντρα – Μαγούλα), από την εκεί ευρισκομένη “Βιομηχανική Ζώνη”, με ό,τι αυτή περιλαμβάνει, κλπ), ενώ η φωτιά σε Ρόδο και Κέρκυρα μαίνεται ακόμα, καταστρέφοντας τα δυό αυτά νησιά μας, κλπ, κλπ, κλπ!..

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η Ε/Κ-Β ΠΡΕΠΕΙ / ΟΦΕΙΛΕΙ (!) ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΩΡΑ (!) ΤΗΝ ΧΩΡΑ (!!!) ΣΕ “ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ”, ΑΝΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΛΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ “ΦΛΟΥ” ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΤΟΝ… “ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ” ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ – ΔΡΑΣΤΩΝ!

Η “ΕΥΠ” ΚΑΙ Η “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΕΔ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΩΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΜΕΝ “ΕΥΠ” ΚΑΙ “ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ, ΚΛΠ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ”, ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΠΩΣ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”*, “ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ”(SİC), ΚΛΠ, ΕΝΩ ΟΙ “ΕΕΔ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΣΑΜΠΟΤΑΖ” ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!..

* ΠΧ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΘΑΝΩΝ “ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ; ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΛΠ!.. (ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΟ 1ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΑΣ, ΣΤΙΣ 27-07-2023, ΝΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ; ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ(!!!) ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΗΣ Ε/ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙ. , Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΕΝΟΧΛΕΙ!

ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ “ΣΥΡΙΖΟ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΩΣ ΣΠΑΝΕ, ΚΑΙΝΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΚΤΥΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜ/ΚΗΣ ΥΠΞ-ΕΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Η Κ-Β ΩΣ ΜΗ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ… ΜΠΑΪΝΤΕΝ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ “ΑΛΕΞΗ”, ΗΤΟΙ ΤΟ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, ΡΕ ΣΥ Π-Θ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ “2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ”; ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ “Δ.Κ.” ΤΩΝ Η.Π.Α., Ο ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “CIA” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ΚΛΠ, ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΦΑΣΙΣΤΩΝ;

ΑΝ “ΠΑΙΖΕΙ” ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΕ!.. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΑ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!.. ΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΓΕΤΗΣ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΟΛΟΒΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ (!!!) ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!..

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΚΕ Π-ΘΓΕ! ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ”, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ / – ΤΕ!

ΤΟ 41% ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 41% ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ 41% ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΕ!..

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ… ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΟΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΚΕ Π-Θ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο (!!!) ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ! ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ, ΩΣ ΝΕΑ… “ΝΕΑ ΤΑΞΗ”!..

ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΚΕ Π-Θ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ / ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ, “ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ-ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ…) ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ, ΜΕΤ’ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΜΩΣ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ!.. (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΔ, ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ)!..

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΙΤΗΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ “ΜΥ” ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!.. ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΣΕ… ΚΩΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ “ΕΥΠ” Ο “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ “ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ”ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο… ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Α! ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ / ΕΣΕΙΣ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΙΩΝ ΑΡΑΓΕ, ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΜΑΣ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ; ΕΦΥΓΕ ΤΖΑΜΠΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ; ΝΑΙ! ΕΠΙΣΗΣ! ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”, ΚΛΠ!  ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ… ΗΡΩΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ… , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ!..

Αυτά τα ολίγα για τις φωτιές και σήμερα!.. Τί άλλο δηλαδή; Α! Να ένα… ξεχασμένο, αλλά σοβαρό! ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ… ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΆ (ΡΗΜΑ / SİC) Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΕΟΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ… ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΟΤΕ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ!.. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ;

ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, ΜΑΥΡΩΝ, ΡΟΖ, ΚΟΚΚΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ!..

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ “ΑΠΟ ΠΙΣΩ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ”! ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΔΙΚΟΙ” ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ!.. (Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 2, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ… ΦΟΡΕΣ)!..

2. ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ!.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ (!) ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!.. ΣΗΜΕΡΑ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ Ο ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ!.. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟ Π-Θ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ “ΜΙΚΡΟΥ” ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ , ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ(!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ… ΔΥΝΑΤΑ, ΚΑ ΠτΔ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ” (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΜΟΥΛΑ!..

3. ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΒΟΣΚΟΥΣ (1 ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ 1 ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΕΡΡΩΝ ΒΟΛΟΥ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ (ΑΛΜΥΡΟΣ), ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ!… “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ” ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!..

4. ΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΤΕ Η ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Τ/ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ “ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ” ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!.. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΣΤΑ… ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ “ΚΡΥΦΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ”, ΑΝΑΦΕΡΕΙ;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ F-16 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΣΑΣ / ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΔ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΗ “ΕΠΑ”!.. ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ; (“ΒΟΛΤΑΡΕΤΕ” ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ / ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ)!..

ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΔ;

ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΑΦΥΡΗ ΒΟΛΟΥ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΩΝ Π/Ν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ” ΜΑΣ, ΟΧΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΚΟΛΩΝΑ (!!!) ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΗΣ!..

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ!..

5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ; ΦΤΩΧΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΡΕ ΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ… ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, Σ’ ΕΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΗΤΟΙ Ο… ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ; ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ!..

ΤΕΛΕΙΩΝΕ, ΡΕ ΜΟΥΜΙΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΛΟ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΛΟ, ΟΛΟ, ΟΛΟ………. , ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

ΜΙΛΑ ΣΤΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ “ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ”, ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΣΥΧΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΝΑ “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ”, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ… ΚΟΥΔΟΥΝΙΑΣΕΙ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

6. Του έκαναν πολλά και δύσκολα του Νετανιάχου, με οδηγίες και εντολές δυστυχώς από τις Η.Π.Α., αλλά στο τέλος νίκησε! Πέρασε τελικώς την δικαστική μεταρρύθμιση που προώθησε με ψήφους 64 – 0. (0, διότι η αντιπολίτευση απείχε της ψηφοφορίας).

7. Προσωρινό “ξελαμπικάζ”!

Σεβαστέ και κυρίως αγαπητέ, Κε ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ, Αντιπρόεδρε του ΘΡΥΛΟΥ του ε/Αθλητισμού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Ξέρεις πολύ καλά πως οι αντίπαλοί μας, λέγε με τάχα μου… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ”, “παίζουν” στο παρασκήνιο! Για την “Κούλα” δεν το συζητάμε! Φέτος, εμείς εκτιμούμε, πως “μπήκε στο κόλπο” και ο βάζελος, ο οποίος ενέταξε στην δύναμή του τον Κο Παπαδημητρίου, γνωστό και μη εξαιρετέο Όργανο της… “Εξυγίανσης”, άτομο το οποίο για χρόνια υπηρέτησε την κιτρινόμαυρη ποδοσφαιρική παρασκηνιακή σαπίλα!.. Κράτα το!..

Επίσης! Η “Κούλα” που εμπλέκεται 100% στην αποκαλυφθείσα βρωμιά του “ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ” με τα στημένα παιχνίδια, (2 + 3 σε SL “1” και SL “2” αντιστοίχως, αν δεν σφάλλω), έχει ακόμα στις τάξεις της τον Αλβανικής καταγωγής Κονέ, ο οποίος προσεγγίζει τους Αλβανούς ή Αλβανικής καταγωγής παίκτες, άρα και τους δικούς μας! Θυμάμαι και τον Ντόϊ πέρυσι να κάνει κάτι περίεργα, όπως και την ποδοσφαιρική πτώση του κάποτε πολλά υποσχόμενου Βρουσάϊ!..

Ακόμα! Είδα με ανησυχία και πάλι στην 1η Ομάδα, τον… εγκληματία Ρέτσο! Δεν ξέρω τί μέσον έχει αυτό το παιδί, που παίζει / καλείται και στην… Εθνική, αλλά ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ (!), Κε Καραπαππά! Είναι, τουλάχιστον, ΑΜΠΑΛΟΣ! Δεν υπάρχει παίκτης Ρέτσος!

Θυμήσου ότι πέρυσι, όταν πήγαινε η μπάλα πάνω του, στα ντέρμπυ κυρίως, οι φάσεις ήσαν όλες “γκολ” για τον αντίπαλο!

Η βρωμιά και το παρασκήνιο και φέτος θα είναι εξ ίσου μεγάλη με την μόλις πριν από λίγο περατωθείσα ποδοσφαιρική περίοδο, και πλέον οι αντίπαλοι, ιδίως αυτοί της “Κούλας”, πλην της διαιτησίας και του ελέγχου των άλλων Ομάδων, επιχειρούν να ελέγχουν βρώμικα και παίκτες μας, και γενικότερα παίκτες των δυνητικώς πιθανοτέρων αντιπάλων τους, άρα και δικών μας, για την κατάκτηση του τίτλου!..

Κε Αντιπρόεδρε! Το πήρες το μήνυμα! Άρα είμαστε σίγουροι ότι θα δραστηριοποιηθείς αναλόγως!..

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!..

“ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ”!..

ΚΑΙ

Ολυμπιακός: «Ηρωες, θυσίασαν τις ζωές τους για να μας προστατέψουν».

Ολυμπιακός: «Ηρωες, θυσίασαν τις ζωές τους για να μας προστατέψουν» (photo)

Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτήρισαν ήρωες τους δύο εκλιπόντες, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συναδέλφους των πιλότων ηρώων Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που σήμερα θυσίασαν τις ζωές τους παλεύοντας με τις φλόγες, προκειμένου να προστατέψουν τον τόπο μας και όλους εμάς».

Δείτε την ανάρτηση:

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα Περικλή Στεφανίδη που σκοτώθηκε στην πτώση του Canadair - Παρών ο πρωθυπουργός

TO AIMA ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!

Πτώση Canadair: Ράγισαν καρδιές στην τελετή στο Πεντάγωνο προς τιμήν των δύο πιλότων

8. Από το ερχόμενο Φθινόπωρο, Διοικητής στην “KFOR” αναλαμβάνει Τούρκος Στρατηγός. Σημειώνουμε ότι σήμερα, από τους 4511 δύναμη που έχει η “ΚFOR”, οι Τούρκοι συμμετέχουν με δύναμη 780 Κομάντος, ενώ οι Η.Π.Α. έχουν δύναμη 679 ατόμων!..

Διαμαρτυρήθηκαν οι Σέρβοι στους Τούρκους και στο… ΝΑΤΟ, για το γεγονός ότι οι Κοσοβάροι πήραν από τους Τούρκους “ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡ ΤΒ-2”! “Ξύπνα” Βούϊσιτς, διότι… χαράζει! Οι Τούρκοι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… Ψηλέα ή στη πραγματικότητα… “Ψωλέα”, τελικώς; “Παίζεις”άραγε μπάλα για τον λαό σου ή είσαι…”Πιασμάν”, ρε Βούϊσιτς, ένας Αρμένης… Πασιγιάν των Βαλκανίων;

9. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Ε/ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΚΑΡΕΔΑΚΙΑ” ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ… ΚΥΡΙΩΝ!..

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΚΕ Π-Θ! “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΕΛΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ”!..

Συνελήφθη 61χρονος για τους εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά στο κέντρο της Αθήνας

Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί μετά από αστυνομική επιχείρηση

Κείμενο

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές στον άνθρωπο που είχε βάλει τους εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά στο κέντρο της Αθήνας στις 13 Ιουλίου. Πρόκειται για έναν 61χρονο Έλληνα.

Ο άντρας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τοποθέτησης των δύο αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών τη 13η Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας, στην Αχαρνών.

Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί μετά από αστυνομική επιχείρηση. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλικών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει έρευνες σε δύο σπίτια, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του σε τουλάχιστον τρεις ακόμη υποθέσεις τοποθέτησης εμπρηστικών μηχανισμών.

10. Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Π-Θ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β, 100ΕΤΗΣ ΚΟΣ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ / ΠΕΚΙΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΣΟΦΙΑ” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. Ρ. ΝΙΞΟΝ, ΑΦΟΥ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΣΜΟ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ… “ΣΗΜΕΡΑ” ΤΟΥΣ!..

11. Σημαντικά!

α. Ρώσοι και Κινέζοι ασκήθηκαν μαζί στην Ιαπωνική θάλασσα, στην “North Interaction – 23”.

β. Ο Ρ/ΥΠΑΜ σε επίσκεψη στην Β. Κορέα, από τις 26-07-2023.

12. “Μαζέψου” γενικώς, Κε Τ/Γενικέ Πρόξενε στην Κομοτηνή ΑΪΚΟΥΤ ΟΥΝΑΛ, και εσύ, αλλά και η σύζυγός σου Ιλάϊντα!.. Τόσο!

13. ΕΠΙΛΟΓΗ Τ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΩΝ!

Akşam Gazetesi İlk Sayfası

 

Milli Gazete İlk Sayfası

Takvim Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Söz Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

Erdoğan, Mahmud Abbas ve İsmail Haniye ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

 26.07.2023 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki üçlü görüşmesi, basına kapalı gerçekleşti.

Ömer AktaşHaber7.com – Editör

14. 

Witnessing History: President Isaac Herzog’s Historic Address to Congress

President Herzog’s speech highlighted notable affirmations of the strong bond between the United States and Israel.
July 21, 2023
Israeli President Isaac Herzog addresses a joint meeting of the U.S. Congress at the U.S. Capitol on July 19, 2023 in Washington, DC. (Photo by Anna Moneymaker/Getty Images)

The air was charged with a palpable sense of anticipation yesterday in the U.S. Congress. As an Israeli-American and a recent father, I was privileged to be in the guest gallery to witness Israeli President Isaac Herzog’s address to the joint session.

President Herzog’s speech highlighted notable affirmations of the strong bond between the United States and Israel. “We are proud to be the United States’s closest partner and friend,” Mr. Herzog declared, emphasizing, “When the United States is strong, Israel is stronger. And when Israel is strong, the United States is more secure.” As a grandson of Holocaust survivors, this statement was a potent reminder for me of the interconnected destinies of these two nations that I hold dear.

The President’s pride in Israel’s democratic ideals was evident as he spoke about the country’s protection of minorities, human rights, and civil liberties. “Israel takes pride in its vibrant democracy… safeguarded by its strong Supreme Court and independent judiciary,” Mr. Herzog noted, emphasizing that the passionate debates within the country are a testament to the strength of its democratic fabric. In a world often dominated by divisive narratives, his words struck me as a beacon of the enduring democratic ideals shared by both nations.

Herzog’s comments on terrorism were firm and unequivocal. “Israel cannot and will not tolerate terror, and we know that in this we are joined by the United States of America,” he said, underscoring the shared commitment to security and peace. This resoluteness resonated deeply with me, bringing to mind the stories of survival and resilience I heard from my grandparents.

Herzog’s comments on criticism and antisemitism were profoundly stirring. He welcomed constructive criticism but categorically rejected the negation of Israel’s right to exist. “Criticism of Israel must not cross the line into negation of the state of Israel’s right to exist,” he stated. “Questioning the Jewish people’s right to self-determination is not legitimate diplomacy, it is antisemitism.” His willingness to confront and work through these issues echoed the spirit of resilience and hope I associate with both the U.S. and Israel.

President Herzog’s address was not just a historical event, but a deeply personal affirmation of the values, hopes, and dreams that bridge my dual heritage. His vision of a strong and resilient U.S.-Israel partnership mirrors my own hope for a more secure and just world for the next generation, including my own child. As I left the chamber, I carried with me the echoes of my grandparents’ past, the experience of the present, and the promise of a vibrant future for the U.S.-Israel relationship.


Barak Raviv, a committed advocate for the U.S.-Israel relationship, draws from his experience in international relations and global philanthropy.

15.

Yunanistan’a doğru bakmak

GAFFAR YAKINCA

Yunanistan’a doğru bakmak

  • 24.07.2023

Türkiye – Yunanistan ilişkilerindeki yumuşama Yunan halkında son derece umutlu bir havaya yol açtı.

Siyasetin ince ayarlarından ziyade Türkiye’den gelecek turizm geliriyle ilgilenen vatandaş, son gelişmelerden memnun.

Yunan basını da yeni döneme uyum sağlıyor. Türkiye’ye yönelik düşmanca söylem, yerini daha mutedil bir dile bırakıyor.

Yunan gazeteleri, Türk basının tutumuna dair yaptıkları haberlerde Sabah ve Hürriyet’in kapak haberleri ile benim bir TV kanalında yaptığım konuşmayı referans aldılar. İki ülke arasındaki son gelişmelere dair ismi anılarak referans gösterilen tek Türk gazeteci olmak benim açımdan memnuniyet verici.

İşimizi düzgün yaptığımız için böbürlenecek değiliz, bu zaten bizim görevimiz. Olayı aktarma sebebim, genç meslektaşlarıma bir mesaj vermek.

 2021-2022 döneminde Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde gerilim zirveye tırmandığında gazeteci gibi değil de savaş pilotu gibi konuşan, “Yunan adalarına tatile gitmek vatan ihanettir” diyecek kadar ileri giden meslektaşlarımız olmuştu. O arkadaşlarımız şimdi yüz seksen derece döndüler, Yunanistan’a ve Miçotakis’e övgüler düzüyorlar.

Biz ise o dönemde soğukkanlılığı ve objektifliği elden bırakmadan yorumlar yapmıştık. Bugün de olaylara aynı perspektiften bakıyoruz, aynı şeyleri söylüyoruz: Türkiye ve Yunanistan iki komşu devlet, kavga etme lüksleri yok. Ancak Yunanistan’daki ABD varlığı, iki ülke arasında çatışma yaratacak provokasyonlara zemin hazırlıyor. Kalıcı Türk-Yunan dostluğunun yolu ABD ve Fransa’nın Adalar Denizini terk etmesinden geçiyor.

Gazetecilik dersimiz ise şu: Siz işinizi ciddiye alır, rüzgara göre dönmezseniz başkaları da sizin fikirlerinizi ciddiye alır.

YENİ FAŞİZMİN BOYALI TİPLERİ

 Türkiye’deki orman yangınlarında PKK’nın parmağını görmeyen, ormancılarımızın canlarını ortaya koyarak yaptığı çalışmalara kulaklarını tıkayan, ülkemizi küçük düşürmek için “Help Turkey” diye çirkin kampanyalar yürüten bir güruh var. Çoğunluğu sanat sepet takımından yamalı bohça tipler. Rodos adasındaki yangınlar için nasıl ağlıyorlar bir görseniz, zannedersiniz babalarının tarlasını köstebek sürüsü bellemiş!

 Bunlar çok insancıl tiplerdir! Çok doğa dostu tiplerdir! Yeter ki o insan Müslüman olmasın, yeter ki o doğa Müslüman coğrafyasının bir parçası olmasın. Yunan’a, Bulgar’a, Alman’a, Ermeni’ye bol bol sempatileri vardır. Sıra Türk’e gelince burun kıvırıp “çomar” diye hakaret ederler. Çok medeni görünseler de kritik anlarda makyajları dökülür, “yeni faşizmin” boyalı müsveddeleri oldukları görülür.

 Neyse ki Yunan, bunlardan daha fazla vicdan ve izan sahibi. Yunan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’nin gönderdiği yangın söndürme uçakları için teşekkür etmiş. Yunan medyası da Türkiye’nin hassasiyetinden övgü ile söz ediyor.

 Bu tip siyaset üstü konularda iki komşunun yardımlaşması çok önemli. En çok da her iki ülkedeki faşistleri susturmak için.

EVRENSEL AHMAKLIK

Sözde oyuncak Barbie’nin filmi çıkacakmış. Film çıkmadan bir dolu tartışma çıktı. Kapitalizm işini biliyor, “ne kadar çok tartışılırsa o kadar çok para getirir” diyor. Kapitalist kültür endüstrisinin en tuhaf özelliği muhaliflerini de kendi geliri için kullanabilmesi. Adeta eleştirdikçe sizi de kendisine benzetiyor.

Çünkü eleştiriyi anlayarak o kültür ürününden uzak duracak veya ona tepki gösterecek bir toplum yok. İnsanlar bile isteye aptallığa koşuyor. Mercimek beyinli bir güzellik ikonuna dönüşmek pek çok kişiye cazip geliyor. İşte şimdi de sokaklarda üzerinde Barbie giysileri ile dolaşan koca koca kadınlar türedi.

Bizler bu insanları omuzlarından tutup sarsarak uyandırmak istiyoruz. Kapitalizm ise daha kolay olanı yapıyor: Bir eliyle havaya rüya tozu serpip öbür eli ile paralarını alıyor. “Fikre ihtiyacınız yok, insani değerlere ihtiyacınız yok, hatta bir beyne bile ihtiyacınız yok.. Size sadece para lazım, o da benim sunduklarımı satın almak için” diyor…

AYDINLIK

ΚΑΙ

 

Batı’da hukuk varsa, bu KKTC’nin hali nedir?

A. İHSAN KARAHASANOĞLU

Batı’da hukuk varsa, bu KKTC’nin hali nedir?

21.07.2023

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 49. yıldönümünde, emperyalizmin bir defa daha ne kadar acımasız olduğuna şahitlik ediyoruz.

Kıbrıs’ta fiili olarak, hukuki olarak iki ayrı devlet var.

Biri Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, diğeri de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti..

Hani soldan çarklı sözde aydınlar, liberal kesimin sözcüleri ve bunlara vagon olmaya gönüllü muhafazakar arkadaşlar diyorlar ya..

“Azizim, Batı’da hukuk var. Adalet var. Onlarda adalet ve hukuk olduğu için, ekonomileri de düzgün.. Bizde hukuk ve adalet olmadığı için, ekonomimiz de yerlerde sürünüyor..”

Haydi bakalım, Kıbrıs üzerinden, BM’de, AB’de, Amerika’da, NATO’da, aklınıza Batı’nın neyi geliyorsa hepsinde bana göstersinler, “Hukuk nerede?”

Kıbrıs’ın güney kesimi için gösterdikleri ilgi bir yana..

Türk kesimi için, adeta ambargo üzerine ambargo, sporundan havalimanına kadar, her şeyine engelleme..

Ve onlarda hukuk var, bizde ise hukuk yok!

Ne imiş, “Türkiye’deki hukuk” ile ilgili olarak, kendilerinde “hukuk”un h’sinin olmadığı devletlerin laf çakması için gerekçe ne imiş?

Üç tane maddeleri var..

Birisi Ali Veli.. Diğeri Veli Ali..  Üçüncüsü de, Ali ile Veli..

Daha somut yazalım..

Birincisi Osman Kavala.. İkincisi Selahattin Demirtaş.. Üçüncüsü de Can Atalay..

Eee.

Türkiye’de milyonlarca dava dosyası var. Milyonlarca ceza ve hukuk davasının yanısıra, milyonlarca da karara bağlanmış… O üç dosyada hukukdışı bir durum olmadığı karşı görüşümüzü saklı tutarak söyleyelim, gele gele üç tane dosya üzerinden mi, “Türkiye’de hukuk yok” genellemesi yapıyorsunuz.

Ve bir adım daha atalım..

Üç tekil kişi üzerinden, 85 milyonluk Türkiye’de hukuk olmadığını ileri süren hokkabazlar..

Kıbrıs üzerinden bize, dünyada hukuk olup olmadığı konusunda ne diyebilirler..

Haydi bakalım, “hukuk var” dedikleri AB, bize izah etsin..

Kıbrıs Rum kesimini AB’ye aldınız.. Kıbrıs Türk kesimi ne oldu?

Bu nasıl bir hukuk?

Bir coğrafyanın yarısında bulunan siyasi yapıyı, tüm coğrafyanın temsilcisi gibi gösterip, Avrupa Birliği’ne alıyorsunuz. Diğerini de yok sayıyorsunuz..

Bir kişinin temel hak ve özgürlüklerini kısıtlamak, sonuçta bir kişiye özel durum.. Haksız da olsa, 85 milyonda, bir ihlal denilebilir..

Ama dünya genelinde zaten BM nezdinde topu topu 200 kadar devlet var iken. Birkaç da henüz kabul görmemiş siyasi yapı var iken.. Bunlardan birisi olarak da Kıbrıs Türklerini mağdur edenlerde, hukuk olduğunu nasıl söyleyebiliyorsunuz?

Filistin’i de atlamayalım..

Filistin’i İsrail’e karşı savunmasız bırakanlar, böylece sadece Kıbrıs Türkleri ile Filistinliler üzerinden milyonlarca insana hukuk ihlali yapan batılılar, bizim muhafazakarlarımız tarafından dahi “Hukuk olan ülkeler” olarak kamuoyuna tanıtılıyorlar..

Ve devamında da, “Onlarda hukuk olduğu için ekonomileri iyi. Bizde hukuk olmadığı için, ekonomimiz kötü” çıkarımını yapabiliyorlar..

Diyemiyorlar ki, “Onlarda çakal düzeni var. Çakal düzeni olduğu için, Afrika’dan başlayın, Kıbrıs Türklerine, Filistinlilere kadar coğrafyanın her yerinden insanları sömürdükleri için ekonomileri (görüntüde) iyi.. Biz ise, hiçbir topluluğu, hiçbir insan grubunu sömürmediğimiz için, Osmanlı devleti döneminde bile, fethettiğimiz bölgelerde hiçbir emperyalist hedef gözetmediğimiz için, haksız kazanç peşinde koşmadığımız için, ekonomimiz gıdımı gıdımına..”

Dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı ile ilgili törende şöyle konuştu:

“Kıbrıs Türkleri, Ercan Tavsiyeli Hava Sahası içinde Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü standartlarında hava trafik hizmeti sağlıyor. Havalimanında gelişmiş teknoloji ve Türk misafirperverliğiyle yerli ve yabancı yolculara hizmet sunulmaktadır. Bugün açılışını yaptığımız yeni terminalin ve pistin uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değildir.”

Kıbrıs’a gitmişliğim yok.. Yurtdışına çıkışım bile üç Mekke ziyareti ile sınırlı..

Ama Cumhurbaşkanı’nın “pistin uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değildir” ifadesi dikkatimi çekti. Kısa bir araştırma sonunda, Kıbrıs Türk bölgesine, direkt uluslararası uçuş yapılmadığını öğrendim. Uygulama çok katı değilmiş ama, kural deliniyormuş ama, sonuçta böylesine vicdansız, böylesine akıl dışı, böylesine hukukdışı bir kural da varmış..

Sonuçta böyle bir hukuk dışı dayatma, Sayın Erdoğan’ın da açıklamasına girdiğine göre, insanlık için rahatsız edici.

Haydi bakalım, Türkiye dışında her yerde hukuk olduğunu öne sürenler, bu durumu da bir izah etsinler..

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ercan Havalimanı’nın neyi eksik ki, uluslararası uçuşlar dolaylı yapılmak zorunda kalıyor.

Dert ne?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tanımamak.. Zorluk çıkarmak.. Mümkünse, legal bir yapı değilmiş gibi algı oluşturmak..

Hukuk ha!!.

Bunlarda hukuk ne arar..

Bunlar, öyle çakaldırlar ki, KKTC’nin, ihtilafları çözümsüz bırakmama yolunda jest olması için halka açık tutmadığı Maraş bölgesi üzerinden, şu Rum vatandaşının, bu Rum çocuğunun mülkiyet hakkı kısıtlandı diye, AİHM aracılığı ile Türkiye’yi mahkum ederler de..

Türkiye’deki İyi Partili milliyetçi geçinenler bile çıkıp, “Siz ne manyak işler yapıyorsunuz. Biz Maraş bölgesini kullanmıyoruz ki, taşınmaz sahibi de bizden tazminat isteyebilsin.. Kaldırın ambargolarınızı, tümü ile kullanalım Maraş’ı, o zaman tazminatı da öderiz.. Bedelini de veririz” demiyorlar..

Neyse ki geçtiğimiz yıl, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, uluslararası çakallar düzenine rağmen, Maraş’ı halka açtığımızı söyledi de, 48 yıl boyunca sahip olmadan, tazminat ödediğimiz bu bölge için, bir adım atılmış oldu..

Ve dün, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bu izolasyon,ambargolar, kısıtlamalar ve özellikle seyahat özgürlüğü bakımından bize yapılan haksızlıklara artık son verilmesi gerekmektedir. Çünkü seyahat özgürlüğü en doğal insan hakkıdır” diyerek, uluslararası arenadaki çakallığı ifşa etti..

Haydi CHP’liler, CHP’ye vagon olma yarışına giren muhafazakar partiler..

Söyler misiniz, Ersin Tatar’ın sözleri hukuk adına ne anlama geliyor, neyi gösteriyor?

Yeni Akit

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-