ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

1.

ΤΟΥΡΚΟΙ

ΗΡΘΑΜΕ ΝΥΧΤΑ!

Πρωταθλητής

2.

ΙΜΙΑ 1996

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ – ΒΛΑΧΑΚΟΣ – ΓΙΑΛΟΨΟΣ (ΕΠΝ):

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ 2023

ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ* – ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑΣ (ΕΠΑ):

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

* Κε Α/ΓΕΕΘΑ! Με σεβασμό ρωτάμε! Δεν υπάρχει “φωτό” στο ΓΕΑ του εισέτι αγνοουμένου Σμηναγού Τσιτλακίδη, ώστε αυτή να δοθεί στα Κανάλια και έτσι να μην δείχνουν αυτά Έλληνα Αξκό στις διακοπές του, αξύριστο, με πολιτική περιβολή, κλπ;

3. Έγιναν όσα έγιναν στην ΕΥΠ, με αφορμή τις υποκλοπές και με πρωταγωνιστή το Κόμμα του “Κλεφτοκοτά”, το οποίο και σχεδίασε μαζί με τους συνεργάτες του Χουντικούς ό,τι ζήσαμε και ζούμε τους τελευταίους μήνες και τί έγινε;

Η Κ-Β, στο τέλος, προέβη σε μία συγκεκριμένη ενέργεια στην ΕΥΠ, αλλά δυστυχώς ξανά λάθος και θα καταλάβετε παρακάτω!

Δεν φτάνει που οι της Κ-Β δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά, (όπως η εξέλιξη των πραγμάτων απέδειξε, από της αναλήψεως της εξουσίας από τη ΝΔ, μέχρι σήμερα), με την υπόψη Υπηρεσία, δεν φτάνει που ούτε καν μας είχαν διαβάσει, όπως απεδείχθη, πήγαν τώρα και έβαλαν 2 νέους Υδκτές, οι οποίοι, όπως εμείς πιστεύουμε, θα είναι απλώς για πληροφόρηση της Κ-Β και τίποτα άλλο!.. (“Τα μάτια” ή επιπλέον “μάτια” της Κ-Β στην ΕΥΠ).

Ειδικότερα:

Ο εκ Ξάνθης ορμώμενος Αντγος (Ε.Α.) Κέλλης Γεώργιος, Αξκός του (ΜΧ) είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια”! (Οπότε και πιο κάτω, δεν θα θέσω ερωτήματα, σχετικά με το πώς θα μπορούσε πχ να προσφέρει, έστω γενικώς, στον εκσυγχρονισμό της υπόψη Υπηρεσίας, με βάση ποιό συγκεκριμένο γνωστικό υπόβαθρο, κλπ! Εκτός αν η ΕΥΠ ασχολείται με θέματα γενικώς… Πολυτεχνείου ή και “Μικρού Πολυτεχνείου”, όπως λέγαμε παλιά…)!..

Γιατί λοιπόν τοποθετήθηκε εκεί;

Η εκτίμησή μας είναι πως πρόκειται για Αξκό του “λύνοντος και δένοντος” Υπουργού Κου Στεφανή, στέλεχος δηλαδή που προώθησε στην Ιεραρχία των ΕΕΔ ο τέως Αναπληρωτής ΥΠΑΜ (του οποίου Στεφανή ο πατέρας,  για την ιστορία και μόνον, ήταν υπάλληλος επί Χούντας στην ΕΥΠ, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ, οπότε και προφανώς έχει στεναχωρηθεί με τα όσα τεκταίνονται στην ΕΥΠ), και έτσι η Κ-Β της ΝΔ θα γνωρίζει πλέον υπεύθυνα τα της ΕΥΠ, μέσω του Στεφανή (Κέλλη), έχοντας εξασφαλιστεί πια, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, από την… “Κανελλοπούλου” μεριά!

Κάποια αντίστοιχη σχέση με τη ΝΔ και την Κ-Β θα πρέπει να έχει και ο άλλος ορισθείς Υδκτής, ο Πρέσβης Κος Πετράκης, μέσω “καναλιών” που εμείς όμως αγνοούμε και ούτε μπορούμε να εκτιμήσουμε, με τον αυτό με τον παραπάνω στόχο, ήτοι τον πληρέστερο και αποτελεσματικότερο Κ-Β κό έλεγχο – παρακολούθηση της ΕΥΠ.

Τέλος, ο Κος Στεφανής, θέλουμε να ρωτήσουμε, επειδή μας γράφετε διάφορα και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε τα ερωτήματά σας, ποιά ήταν και ποιά είναι η σχέση του, αν φυσικά υπάρχει τέτοια, με το κύκλωμα του επίσης εκ Ξάνθης ορμώμενου Στρατηγού (Ε.Α.) Φράγκου Φραγκούλη, αλλά και των δύο αυτών στελεχών, και κυρίως του Κου Στεφανή, με την Μασονία, η οποία, ως γνωστόν, έχει τεράστια δύναμη και προωθεί παντού στο Κράτος και στα ύπατα των αξιωμάτων τους δικούς της ανθρώπους!

Επίσης! Ο Κος Στεφανής ως ΤΘνος είχε και μια συμπάθεια στους Αξκούς που προέρχονταν και προέρχονται από το Όπλο αυτό, ενώ είχε, και πιθανότατα έχει ακόμα, “υπό την προστασία του”, αρκετά στελέχη των ΤΘνων! Είναι γνωστό ότι “δικό του παιδί” ήταν και ο πρώην Α/ΓΕΣ, των ΤΘνων και αυτός, ο “άπνους” και “άσφαιρος” Κος Λαλούσης*, ένα “παιδί” ευρύτερα του συστήματος Φράγκου – “Ενδρομίδα”, από τα μικρά στις ΕΔ βήματά του ακόμα!..

-/-

* Ακούσαμε από τον Κλεφτοκοτά στην ΒτΕ, (κατά την συζήτηση στην πρόσφατη μομφή που αυτός υπέβαλε στην Κ-Β για τις υποκλοπές που αυτός σχεδίασε και μας παρουσίασε – παρουσιάζει σχεδόν 6 μήνες τώρα), ακούσαμε λοιπόν και γελάσαμε πολύ, πως ο Κος Λαλούσης αντέδρασε σχετικά με το θέμα του εκσυγχρονισμού των αρμάτων μας, χωρίς ο Κλεφτοκοτάς να αναφέρει σε ποιό ακριβώς σκέλος / Κεφάλαιο του θέματος αντέδρασε ο Κος Λαλούσης και σε ποιούς, ώστε να κάναμε αμέσως 5-10… τούμπες!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. [Ο Λαλούσης ήταν “παιδί” επίσης και του άλλου ΤΘνου και τέως Α/ΓΕΣ, του… τεράστιου Στρατηγού Τελίδη! Μιλάμε για την(!) διμούτσουνη οχιά!.. ΤΘνος και αυτός! Ναι, οι ΕΕΔ παρουσιάζουν το φαινόμενο να έχουν κάποια στελέχη πολλούς… πατεράδες, αλλά φυσικά όλοι τους να καταλήγουν στην ίδια “μάνα”, (τί είδους “μάνα” να είναι λέτε αυτή), στο ίδιο πάντα σύστημα, στο οποίο εδώ έχουμε αναφερθεί αναλυτικά και το οποίο αν και έχει “τραυματιστεί” αρκετά, απ’ έξω, αλλά και από τα μέσα του, παραμένει εισέτι ισχυρό]!..

-/-

Καταληκτικά! Ο Κος Κέλλης, θα πρέπει να παίξει οπωσδήποτε ένα “τζόκερ”, διότι ενώ στην Τάξη του ήταν σχετικά αρκετά “πίσω” έφτασε να γίνει μέχρι και… Αντγος, αλλά και… Υπαρχηγός ΓΕΣ, και τώρα Υδκτης της ΕΥΠ!.. Εμείς πιστεύουμε, πως αν “παίξει” τζόκερ και μάλιστα όταν αυτό (θα) έχει συνεχόμενα “τζακ ποτ”, θα το “πιάσει” στα σίγουρα και μάλιστα θα είναι και ο μοναδικός εξάρης!

Ακόμα! ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΕΔ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΚΛΠ, ΠΩΣ “ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ”, ΚΛΠ!.. Παπάρια μέντολες!

Το ίδιο όμως, αγαπητοί μου, συνέβη και με την τοποθέτηση του νυν Α/ΓΕΣ! Έτσι όπως έφτασαν τα… “άλογα” στην τελική ευθεία (εννοώ στην Ιεραρχία οι Αντγοι, διότι κάποιοι εξ αυτών θα έπρεπε να μην γίνονταν ούτε Ταξίαρχοι), Αρχηγός (και όχι μόνον βάσει της επετηρίδος, αλλά και βάσει ικανοτήτων, κλπ), θα έπρεπε να γινόταν ο αποστρατευθείς πια Αντγος (ΠΖ)-(Κ/Δ) Φλάρης Νικόλαος, με σειρά 2 στην Τάξη του και σειρά 1 στο όπλο του / (ΠΖ)!

Δεν θα αναφερθώ στο ότι ο Κος Χουδελούδης ήταν στην Τάξη και στο Όπλο του πολύ πίσω, ειδικά σε σχέση με τον Κο Φλάρη, ούτε στο ότι ο Φλάρης ήταν μάχιμος και ο Χουδελούδης… πρέφουρας, σε σύγκριση πάντα με τον Φλάρη εννοώ (αγαπημένο “παιδί” ο νυν Α/ΓΕΣ του τέως Α/ΓΕΣ Τελίδη, ναι αυτού με το Ναπολεόντειο σύμπλεγμα, ο οποίος δεν προωθούσε μόνον εκ Καβάλας συμπατριώτες και συγχωριανούς του, αλλά και άλλους, στο πλαίσιο της… πολιτικής του και της σχέσεώς του με το σύστημα ΦΡΑΓΚΟΥ, η οποία… πολιτική του τον έκανε και αυτόν Αρχηγό), ένας νυν Α/ΓΕΣ που από τα συνεχή… εξωτερικά βρέθηκε ξαφνικά να διοικεί… Σώματα Στρατού και… Στρατιές!..

Ας είναι, φίλοι μου! Γράφουμε, όσο και όσα μπορούμε και εκτιμούμε πως επιτρέπεται “ανοικτά”, γνωρίζοντας τα πάντα και για όλους, σε ό,τι αφορά την ανέλιξή τους στις ΕΕΔ!..

Παρ’ όλα αυτά, εμείς ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” σε όλους, προς όφελος των ιερών μας και ευλογημένων ΕΕΔ, εν όψει και του επικείμενου, όπως εμείς πιστεύουμε, … final… “2” και όχι “4”, με τους Μογγόλους… συμμάχους μας!..

4. Στην εκπομπή, στο “ATTICA TV”, “Αιτία Πολέμου”, των Συριζαίων δημοσιογράφων Σκουρή και Παναγιωτόπουλου, ακούσαμε τον οικοδεσπότη δημ/φο Κο Παναγιωτόπουλο να αποκαλεί φαιδρό τον ισχυρισμό ότι η παρακολούθηση ενός στόχου μπορεί να γίνεται και για προστασία του, (όπως εδώ σας είχαμε εμείς προ καιρού γράψει), όταν αυτό ισχυρίστηκε προηγουμένως (πως δεν γίνεται δηλαδή) ο καλεσμένος Συριζαίος Κος Μουζάλας!

Ο παρών στο “πάνελ” “γάτος”, ο βουλευτής της ΝΔ Κος Κυρανάκης, που έδωσε πραγματική μάχη για να αρθρώσει μια πλήρη πρόταση – απάντηση, όταν ερωτάτο, ανέφερε στους 2 “ειδικούς” και(!) σε θέματα ασφαλείας Παν-λο και Μουζάλα, αχαχαχαχαχαχαχαχα, πως επί Κ-Β “Σόρος-Σύριζα”, ο τότε ΥΠΑΜ Καμμένος Π. είχε ο ίδιος ζητήσει από την ΕΥΠ να παρακολουθεί αυτή το τηλέφωνό του, ώστε να μπορεί να προστατεύεται, αφού συνομιλούσε συχνά με ομολόγους του στο εξωτερικό, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο Παν-λος, αμέσως μετά  δεν έβγαλε ούτε λαρυγγισμό, ούτε η δημ/κή… κουφάλα, ο Σκουρής, ενώ ο Μουζάλας ψέλλισε κάτι ακαταλαβίστικα… σύμφωνα, κλπ! Καταλάβατε!..

Εμείς να ρωτήσουμε: Διαβάστε!

Παρακολουθούσε γενικώς τον “Νεο-Βούδα”, όταν ήταν Π-Θ, η ΕΥΠ μας, [με φυσική και τεχνική παρουσία, ήτοι και(!) με παρακολούθηση των τηλεφώνων του], αυστηρά και μόνον για προστασία του, όπως το ίδιο και οι εδώ Αμερικανικές Υπηρεσίες, τότε που όπως μάθαμε μετά (ενν. ο ε/λαός) κάποιοι ήθελαν τον… Κωστάκη μας νεκρό, τότε που, επίσης όπως μάθαμε μετά, φαίνεται να συνήφθη μέχρι και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων πρακτόρων στην Ν. Μάκρη, με… διακύβευμα τον τότε Ε/Π-Θ;

Και κάτι πιο πρόσφατο! Ρωτάμε, επειδή πχ οι Πρόεδροι και οι Π-Θγοί, αλλά και γενικώς όλο το πολιτικό προσωπικό δεν θα πρέπει να παρακολουθούνται, όπως ακούμε να λέγεται, με στόμφο και με ύφος… Πάπα, κυρίως από τους… δημοκράτες, πρώην Κομμουνιστές, του “Σόρος-Σύριζα”, κλπ! Για πείτε μας λοιπόν!

α. Πώς λέτε να έγινε η φερόμενη, κατά τους “Δημοκρατικούς”, Ρ/”χειραγώγηση” των Α/εκλογών στις οποίες ο Τραμπ είχε αναδειχθεί νικητής και εξελέγη Πρόεδρος των Η.Π.Α.;

β. Πώς η “CIA” έφτασε στο… “ράντζο” του Τραμπ και του μάζεψε απόρρητα κρατικά έγραφα, που αυτός φέρεται να είχε πάρει στο σπίτι του; Αλλά και

γ. Πώς η “CIA” έφτασε στα κρατικά απόρρητα, που φέρεται να κρατούσε στο σπίτι του(;) ο νυν Α/Πρόεδρος, Κος Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ; (Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το Κράτος και η ασφάλειά του είναι πάνω απ’ όλους και όλα στις Η.Π.Α., που προφανώς δεν θα πρέπει να είναι και πολύ… δημοκρατικές, έ);

δ. Ήταν πιο καλά, ρε Κλεφτοκοτά, που η ΜΙΤ είχε κάνει μπουρδέλο το Μαξίμου σου, (με φυσική και τεχνητή παρουσία), όταν κυβερνούσες; (Τα έχουμε πει και γράψει εδώ στον “Ε.Θ.”)!..

Μπείτε λοιπόν στους… υπονόμους σας, λαμόγια του “Σόρος-Σύριζα” και όποιοι άλλοι και πάψτε να κάνετε τους ειδικούς “επί παντός επιστητού”!.. Ναι! Η τηλεφωνική παρακολούθηση ενός στόχου, ΔΥΝΑΤΟΝ(!) να γίνει και για προστασία του!..

Τέλος, το ξαναγράφουμε:

ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΔΕΝ “ΥΠΑΡΧΕΙ” ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ “1000 ΜΠΡΑΒΟ”, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΗΝ ΚΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ, ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ! [ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΚΕ Π-Θ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ… ΡΥΠΑΡΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, (ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Κ-Β ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ… “ΡΥΠΑΡΟΣ”), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ “ΜΑΛΑΚΗ” ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!..

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ “ΚΑΘΑΡΟΙ” (ΕΝΝΟΩ “ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ”) ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “ΟΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΟΡΑ”, ΜΕ ΤΟΝ Ρ. ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ]!..

5. Ο Κλεφτοκοτάς:

α. Μας είπε (31-01-2023 / Ζάππειο Μέγαρο) πως, μέχρι τις εκλογές, θα είναι μεν το Κόμμα του στην Βουλή, αλλά δεν θα ψηφίζει, πλην της ψηφοφορίας, κλπ, που αφορά τον Κασσιδιάρη, αν αυτή έρθει, κλπ!.. [Αν και γι’ αυτήν “μην παίρνετε όρκο” φίλοι ότι θα ψηφίσουν τα ροζ μεταλλαγμένα διεθνιστικά Κομμούνια του Κλεφτοκοτά, αφού τα… δημοκρατικά (sic) αυτά ροζ Κομμούνια και οι όποιες υπο-παραλλαγές τους, κλπ, θέλουν να αναφέρεται αυστηρά και μόνον το Κόμμα των Ναζιστών, στο όποιο Κυβερνητικό σχετικό Ν/Σ υποβληθεί προς συζήτηση και ψήφιση, στην ολομέλεια της Βουλής, ώστε να μην ισχύσει κάποτε στο μέλλον και στην πράξη από κάποιους, η γνωστή “θεωρία των 2 άκρων”, η οποία, όπως εδώ έχουμε εξηγήσει, δεν είναι θεωρία, αλλά πραγματικότητα]!..

Ο Κ/Βκός εκπρόσωπος Κος Οικονόμου, ίσως να έδωσε την καλύτερη μέχρι τώρα (συνολικά εξεταζόμενη), ως Υπουργός, απάντηση στον Κλεφτοκοτά, (βρείτε την και διαβάστε την), οπότε εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο επί της αποφάσεως αυτής του Κλεφτοκοτά!

(Όμως, Κε Οικονόμου! Απαλλαγείτε πια από το αντι-Τραμπικό σύνδρομο που φαίνεται να σας… κατατρέχει! Δεν χρειάζεται να γλείφετε το σύστημα! Πατάτε από μόνος σας γερά στην Γη, διότι έχετε και εγκεφαλικό περιεχόμενο και εμφάνιση και γενικώς αυτό που λέμε πολιτική αξία! Αυτός είναι ο ένας λόγος, για τον οποίον θα πρέπει να απαλλαγείτε από το σύνδρομο αυτό! Ο άλλος είναι ότι δεν μπορεί να φαίνεται η Ελλάς ότι “τα βάζει” με την 1/2 Αμερική, που ψηφίζει Τραμπ και Ρεπουμπλικανούς! Δεν το καταλαβαίνετε, ειδικά αυτό, Κε Οικονόμου ή προτάσσεται του όποιου εθνικού μας συμφέροντος την πολιτική σας… “πάρτη”, δια της λειχίας σας στους “Διεθνείς Εβραίους” και στα ντόπια Όργανά τους);

Ο Κλεφτοκοτάς, που “έφαγε” γερή… ψωλιά στην Βουλή από τον Π-Θ για τις υποκλοπές, και το Κόμμα του, θα συνεχίσει / – σουν να είναι μαυρόψυχοι, πολιτικά βρωμιάρηδες, πρόστυχοι, (δεν γράφω, πολιτικά πούστηδες, αφού αυτό θα ήταν… ρατσιστικό προς τα μέλη της “Κοινότητος ΛΟΑΤΚΙ”, που πηδιούνται και μετά κάνουν παρέλαση, αχαχαχαχαχαχαχαχα), δολοπλόκοι, συνωμότες, εκδικητικοί, ψεύτες, μπαχαλάκηδες, παντού και σε όλα, και βαθιά ανθέλληνες, ως διεθνιστές!

Εμείς καλούμε τον Κλεφτοκοτά να μας πει, πώς, όλα όσα μας παρουσιάστηκαν για τις υποκλοπές, όλο αυτό το μακρύ σχετικά διάστημα, … έφταναν μόνον σ’ αυτόν και στα Όργανά του, όπως και το “γιατί” η Κ-Β δεν γνώριζε τίποτα; Και βεβαίως από ποιούς;

Επιπροσθέτως, γιατί ο… Αρχι-Μαφιόζος (sic), κατά τον Κλεφτοκοτά Κ.Κ.Μ. δεν παρακολουθούσε κανέναν του Σόρος-Κόμματος στην χώρα μας, με πρώτον πχ τον ίδιο τον Κλεφτοκοτά, όπως θα ήταν και το φυσιολογικότερο… πολιτικά;

Επίσης, γιατί ενώ είχε προκηρύξει ο Κλεφτοκοτάς εκλογές το 2019, κράτησε την ΒτΕ “ανοικτή” μετά, για 1 νομίζω εβδομάδα, ώστε ο πραγματικός πολιτικός ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΕ (ο τότε Υπ. Δικαιοσύνης, Καλογήρου), του πραγματικού πολιτικού ΜΑΦΙΟΖΟΥ Κλεφτοκοτά, να άλλαζε τον “Ποινικό Κώδικα”, αλλαγή με την οποία το “Σόρος-Κόμμα”, όχι μόνον μετέτρεψε σε πλημμέλημα από κακούργημα την δωροδοκία, αλλά και γενικώς ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ – “ΝΥΧΤΑ”; (Έχουμε γράψει σχετικά εδώ, μετά από δολοφονίες ανθρώπων της νύχτας, όταν κάναμε πολιτική… Γεωγραφία των νονών… μας! /// Αυτό, ο Κλεφτοκοτάς, το έκανε για να μπορέσει να “δουλέψει” τα σατανικά αντι-Κ-Β κά σχέδιά του, με τον ερχομό της Δεξιάς ή ορθότερα της “ελαφρο-δεξιάς” στην εξουσία*)!..

* Βάλαμε την παραπάνω… γρήγορη απάντηση του υπόψη ερωτήματος στην παρένθεση, διότι είναι το μόνο ερώτημα που εδώ στον “Ε.Θ.”, δεν σας το είχαμε μέχρι σήμερα απαντήσει! Τις άλλες απαντήσεις τις ξέρετε!..

Αγαπητοί!

Ο Κλεφτοκοτάς θέλει να παρουσιάσει στους Έλληνες και κυρίως στους ξένους, πως “κυττάξτε να δείτε, ο Μητσοτάκης που ψηφίζετε Έλληνες ή που πχ χειροκροτάτε όρθιοι εσείς, ρε Αμερικανοί , είναι αντι-Δημοκράτης, παρακολουθεί τους… πολίτες του, κλπ και τελικά είναι Αρχηγός εγκληματικής Οργανώσεως και άρα σφάλλατε στην κρίση σας για εκείνον”, και… “μια μουσακά στο 4”!..

Μιλάμε επίσης και για έναν… απάνθρωπο Π-Θ, όπως η υπόθεση της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ μικρής ΜΑΡΙΑΣ περιτράνως ΑΠΕΔΕΙΞΕ, με βάση την άλλη διάσταση του Κλεφτοκοτά που θέλει να παρουσιάσει και αυτήν την… τάχα μου και  δήθεν… άπονη / … παλιανθρωπίστικη πλευρά, του χαρακτήρος του Π-Θ!

Τέλος, η διάσταση ”ανάλγητος” Π-Θ “παίζει” με την… “ακρίβεια Μητσοτάκη”, “… COVID και… θάνατοι Mητσοτάκη” (λόγω του Συριζαίϊκου βαθέως συμπλέγματος για τους καμμένους  στο… “Μάτι”), “Ρ-Ο Πόλεμος… Μητσοτάκη”, κλπ, κλπ, κλπ και όλα υπαιτιότητι… “Μητσοτάκη”!..

Δηλαδή, συγκεντρωτικά, ο Κ.Κ.Μ. είναι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ – ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ και “βλέπουμε”!.. Καταλάβατε τώρα, πιστεύω, τον βασικό σχεδιασμό του “Σόρος-Σύριζα”!..

Μιλάμε για ολόκληρο σχέδιο και μάλιστα σα-τα-νι-κό, του Κλεφτοκοτά, που θέλει να ξανακυβερνήσει, για να μας στείλει “μια και καλή” στα… Τάρταρα και(!) ως χώρα και(!) ως λαό!..

Τέλος, για να… “δέσει το… παραπάνω γλυκό”, στην διάσταση του “Ο Μητσοτάκης Αρχι-Μαφιόζος και Απειλή για την Δημοκρατία” (και όχι μόνον για να εκδικηθεί τον πρώην συνεργάτη του Καλογρίτσα που του / τους “εβγαλε” τόσα στο “Ειδικό Δικαστήριο”), ο Κλεφτοκοτάς και η παρέα του (αυτή η πρόστυχη ανθελληνική πολιτική συμμορία) θα έπρεπε να “κτυπήσει” και τον Θεοδωρικάκο, ο οποίος ως Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” θα έπρεπε να παρουσιαστεί ως ο… Υπουργός ο σάπιος, που προστατεύει τα όποια στην ΕΛΑΣ… “κυκλώματα” και δη αυτά που συνδέονται με την “ΜΑΦΙΑ”, κλπ!

Ένας Μαφιόζος Π-Θ σαν τον… Κ.Κ.Μ., μόνον… Μαφιόζο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” θα μπορούσε ή καλύτερα… θα έπρεπε να είχε, κατά τον σχεδιασμό!.. (Τον Χρυσοχοϊδη δεν τους “έπαιρνε” να τον παρουσιάσουν ως τέτοιον, αφού είχε δεχθεί από την… “νύχτα” επίθεση στο Γραφείο του στο Υπουργείο, με θύμα τον Υπασπιστή του* και συνεπώς έπρεπε να τον “βγάλουν” από Υπουργό, γι’ αυτό και τον… ξέσκιζαν από την 1η στιγμή που ανέλαβε αυτός ως Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ, κάτι που τελικώς πέτυχαν)!..

-/-

* Ο εγχειρισμένος, και ίσως πλέον δις, Παλαιοκώστας (δήθεν καταζητούμενος, όπως και σχεδόν όλη η… παρέα του), που ποτέ δεν μας εξήγησαν πχ πώς εξέδωσε μέχρι και βιβλίο με την ζωή του, αρνήθηκε πως ήταν “πίσω” από την υπόψη επίθεση!.. Θα το θυμάστε!.. // Πρόσφατα, γράψαμε για τα “σνιτς” της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ, πολλά των οποίων κυκλοφορούν με ψεύτικες ταυτότητες που έχουν εκδώσει οι Υπηρεσίες αυτές για τις ανάγκες των υπόψη… Οργάνων τους, πως θα πρέπει να “ξαναδούν το θέμα”, διότι οι περισσότεροι αυτών έχουν γίνει πια γνωστοί, μέχρι και σε ξένες ΜΥ, όπως πχ τις Αλβανικές και συνεπώς (“εκ συμπαθείας”) και στις Τουρκικές!..

-/-

Συνεπώς! Τώρα θα “ξεσκίσουν” τον Θεοδωρικάκο [είδατε πόσο πρόστυχα και ναζιστικά συνδέουν την ανθρώπινη σχέση του με τον Καλογρίτσα, με την υπόθεση των Καναλιών, (“ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΝΕΛ”, κλπ), για την οποίαν είναι απολογούμενοι και δικάζονται τώρα/ πρόκειται για την… ευθύνη, όχι την γνωστή… οικογενειακή του Χίτλερ και των ομοίων του, αλλά αυτήν, λόγω υπάρξεως μιας τελείως ανθρωπίνης σχέσεως, όπως είναι πχ μια κουμπαριά, κλπ, ευθύνη που την συνδέουν με τις άνομες πράξεις του ενός των 2 συνδεδεμένων με κάποια σχέση ατόμων], βάζοντας πρόστυχα στο… “παιχνίδι” και τον γιο του Υπουργού!.. (Μέθοδο που δίδαξαν και εφάρμοσαν πρώτοι οι Ισραηλινοί -ΜΟΣΑΝΤ- και που στην Ελλάδα εφάρμοσε 1ος ο… πολυ-δικτυωμένος πια… “Ήρωας” της Κένυα και των… Σαφάρι)!..

Η σχέση της ΕΛΑΣ με την νύχτα είναι παλιά και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα: Και ο Στρατός, επί “ΕΝΔΡΟΜΙΔΑ”, είχε… ανεπίσημες σχέσεις με την νύχτα, μέσω στελεχών “δικών του”, που είχαν σχέσεις μ’ αυτήν!..

Η διαπλοκή αυτή υπάρχει παλαιόθεν, θα υπάρχει πάντα και θα πρέπει να υπάρχει, ανόητοι, (φυσικά όμως σε γνώση και έλεγχο της ΕΛΑΣ και του Κράτους), ώστε να ισχύει αυτό που είχε μέχρι και ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ερωτηθείς κάποτε στην Αλεξ-πολη, πει:

“Το καράβι που λέγεται Κράτος, για να πλεύσει καλύτερα χρειάζεται και το έρμα”!.. (Πάτε και δείτε τί είναι το έρμα και ποιά τα… έρμαια)!.. (Ας το γράψουν αυτό… διαγώνισμα οι των “Πληροφοριών- Ασφαλείας”, που είναι μέσης κατηγορίας, μέσης εννοώ ως προς το επίπεδο εκπ-σεως που τώρα δέχονται)!..

Πήρατε λοιπόν μια γεύση του “τί παίζεται” από τον εγκεφαλικά σατανικό Τσίπρα, “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ” (άσχετο, αλλά και σχετικό), ένας Κλεφτοκοτάς που νομίζει ότι η διεθνής πολιτική είναι φοιτητικό… χαρτοπαίγνιο!.. Ένα τέτοιο μυαλό είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΡΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΩΝ ΠΡΕΦΟΥΡΑΣ ΤΗΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΣΤΗΝ Ε/ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!.. (Δεν θα ασχοληθώ με την διάσταση του… έργου “Ο ΡΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ! ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΟΣ, ΚΛΠ”)!..

“ΣΤΟΠ” ΕΔΩ! ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ!.. Α! ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, ΡΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ (ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, “ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΛΠ, ΜΕΓΑΛΕ… ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ;

ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΟΖΙΑ, Ε; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο… ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ;

Ο Κ.Κ.Μ., ΣΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΚΛΠ! ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ;

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ!

ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ, ΓΙΑ “ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ”, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ 1ΟΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΣΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ), ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!

ΛΑΘΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2023 ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΚΕ-δες;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΣ… ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΗΣ, ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ, ΡΕ ΣΕΙΣ;

ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ:

ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!.. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ, ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΙΑΓΟΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ… ΓΟΥΛΙΜΗΣ!.. ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ! ΚΑΙ ΠΑΨΕ, ΡΕ ΜΑΪΜΟΥ, ΝΑ ΜΙΜΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!.. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΙ… “ΓΕΝΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ”!..

ΟΛΟΣ Ο Ε/ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ! ΚΟΦΤΟ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ… ΑΛΕΞΗ!..

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ”, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ “S.M.” (“S.M. ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ”)!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ”, “ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ρε συ Μπακογιάννη, που έσπευσες να υπ-ξεις τον “επαγγελματία” αντί-Χριστο Τατσόπουλο! ΟΚ! Ελεύθερα να λέγονται οι όποιες απόψεις, αρκεί όμως να μην είναι υβριστικές και μάλιστα σε ό,τι αφορά την μία βασική – θεμελιακή διάσταση της υπάρξεως της Φυλής μας, που είναι η Ορθοδοξία!.. Γιατί, ρε συ, θες να είσαι και εσύ του… τρέχοντος “κλίματος” και έτσι να καταντάς έρμαιο του κάθε στην βάση του ξένου προς την Ελλάδα μας και το σύμβολό μας, που φέρει πάνω του τον Σταυρό του Κυρίου και Βασιλέως μας;

Γιατί ρε Βαζελάκο, θα πρέπει ο Κος αυτός να υβρίζει συνεχώς την θρησκεία μας, κλπ, κλπ, κλπ και να μην καν δέχεται και κριτική και μηνύσεις, κλπ, όπως ο κάθε άλλος πολίτης, κλπ; Μας το εξηγείς;

Και κάτι τελευταίο, ρε Μπακογιάν… ογλου, που νομίζεις πως ο Ιμάμογλου, αν ποτέ εκλεγεί ΠτΔ της Τουρκίας θα είναι ο… καλός Τούρκος, κλπ, αχαχαχαχαχαχαχα, για πες μας:

Τολμάει ο Τατσόπουλος και ο κάθε Τατσόπουλος να βάλλει στο στόμα του, όχι να υβρίσει όπως κάνει με την Ορθοδοξία ο έχων πηδήξει την 1/2 Αθήνα Έλληνας… Άλαν Ντάλον, αχααχαχαχαχα, το πολιτικο-θρησκευτικό σύστημα Ισλάμ; Πού θα ήταν τότε; Μήπως θα τον έκαναν… “ΛΟΑΤΚΙ”;

Μπορείς, ρε συ Δήμαρχε, δοθείσης ευκαιρίας, να μάθεις και να μας πεις, “πως πάει”, αλήθεια,  η υγεία του Ιρανού συγγραφέως των “Σατανικών  Στίχων” Σαλμάν ΡΟΥΣΝΤΙ; (Wake Up, Mr Mayor)!..

Τέλος, μπορείς να ανοίξεις και πάλι τον Λουμπαρδιάρη; Στον… Καραμανλικό “ΔΙΟΝΥΣΟ” δίπλα, ο καφές έχει όσο μια παλιά βραδυνή Σαββατιάτικη μεσοαστική έξοδος!.. Αχααχαχαχαχαχαχα!..

2. Πείτε στον Κο Τσακαλώτο, του κόμματος του Κλεφτοκοτά και επικεφαλής ταυτοχρόνως της… “Ομπρέλλας”, ώστε να ησυχάσει, το εξής:

ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΙ6”! ΚΑΚΩΣ – ΚΑΚΙΣΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ… “ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ”!..

3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Π-Θ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ-ΜΑΣ ΗΣΑΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ “ΟΠΛΑΔΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΜ;

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ, ΤΑ ΟΣΑ… “ΒΓΗΚΑΝ”, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ /Π-Θ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ Ε/Π-Θ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚ-ΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ “ΟΠΛΑΔΩΝ” ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “ΟΠΛΩΝ”, ΓΕΝΙΚΩΣ! Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!.. (ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΕ… ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ)!..

ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟ- ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ  ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ ΤΗΣ Ε/Φ “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ” ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΩΣ Ο Π-Θ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!..

ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ… ΠΡΕΦΟΥΡΑΣ!.. ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!..

Α! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ! ΑΝΤΕΧΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”, ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΛΠ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ… “Δ/ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”; ΓΚΑ ΓΚΑΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ;

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

 

-/-