ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!..

Σεβαστέ και Αγαπημένε μας Πρόεδρε, Κε Ευάγγελε ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

– Δεν είμαστε εμείς που θα σου υποδείξουμε το ο,τιδήποτε, διότι, όπως η μέχρι τώρα θητεία σου στην Προεδρία της ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗΣ Ε/Ομάδος, ήτοι του Ολυμπιακού μας, ΑΠΕΔΕΙΞΕ(!), και μάλιστα “έργοις”, διαθέτεις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΟΣ, ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!.. (Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συνέβαινε αλλιώς, αφού προέρχεσαι από αντίστοιχους σε ποιότητα και ήθος γονείς, θετικά παραδείγματα για την κοινωνία μας και ειδικά από έναν φοβερό άνθρωπο – πατέρα, που ο γράφων είχε την τιμή να γνωρίσει και να τύχει, κάποτε, των ευχών και συμβουλών του, για κάποια λίγα λεπτά)!

– Όμως, κλείνοντας φέτος 50 χρόνια εντόνου παρουσίας μας στην ζωή του “ΘΡΥΛΟΥ” μας, όντας και κάποια λίγα χρόνια μεγαλύτεροί σου, αποφασίσαμε σήμερα να σου εισηγηθούμε απλώς κάτι, ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ!

  • Τί;

– ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ, Κε ΠΡΟΕΔΡΕ, (Η ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ), ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, [ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η(ΔΙΑΖ) ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΚΡΑΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΑΚΡΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΛΠ)], Η ΘΥΡΑ “7”!

– Με αφορμή την ΤΡΑΓΩΔΙΑ(!) των Τεμπών, χθες (05-03-2023) στον αγώνα μας με την Λιβαδειά οπαδοί μας της Θ”7″ ακούστηκαν να υβρίζουν “εν χορώ” τον Π-Θ Κ. Κ. Μητσοτάκη σκαιότατα, λειτουργούσης βεβαίως και της γνωστής “Θεωρίας Της Μάζας”!..

– Όσο εμείς θυμόμαστε την Ομάδα μας, 50 όπως ήδη σας γράψαμε χρόνια, ποτέ(!) ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήταν πολιτικοποιημένος, με την έννοια όχι μόνον της μη ταυτίσεώς του με κάποιο των Κομμάτων μας, διαχρονικά στην ε/πολιτική σκηνή, αλλά ούτε καν της αφέσεως και ψήγματος ακόμα ή υπονοίας ή ό,τι άλλο σχετικό θέλετε, εκ μέρους του, που θα μπορούσε να θεωρηθεί πολιτική του… ανάσα, πόσο μάλλον πολιτική του… εκφορά, θέση, κλπ, προς οποιονδήποτε, του παρελθόντος (απώτατου και απώτερου) ή του παρόντος, πολιτικό φορέα!..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ΑΠΟ ΤΗΣ “ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ” ΤΟΥ (1925) ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ! ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ “ΚΑΘΑΡΑ” ΕΘΝΙΚΟ, Η ΛΑΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ “ΘΡΥΛΟΣ” ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ Ε/ΦΙΛΑΘΛΩΝ!..

– Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ(!), όπως άριστα γνωρίζετε, αγαπημένε μας Κε Πρόεδρε, χρησιμοποιήθηκε από την πολιτική, κάποιες λίγες φορές βεβαίως, προκειμένου να υποστηριχθούν πολιτικά συμφέροντα, όπως έγινε επί Κ-Β του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ε/Λαϊκού Πολιτικού και ΠΑΤΡΙΩΤΗ(!) Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν υλοποιείτο (1988-1989), δια του “Σχεδίου Κοσκωτά”, ένα… υπερ-ατλαντικό (sic) εναντίον του εξυφανθέν σχέδιο “ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ”-του, διότι είχε τα μόλις λίγο πριν χρόνια προσπαθήσει να εθνικοποιήσει (έστω μερικώς) τα πετρέλαιά μας στο Αιγαίο, κλπ, με αποτέλεσμα οι “Διεθνείς Εβραίοι” να τον στοχοποιήσουν και να ακολουθήσουν μετά η Ε-Τ κρίση του 1987 και τελικώς το απολύτως πολιτικά ΒΡΩΜΙΚΟ “Ειδικό Δικαστήριο”!..

– Θα θυμάστε πως ο γνωστός βάζελος “Αμερικανός” “Τραπεζίτης” Κοσκωτάς μπήκε στην Ομάδα μας, μετά που η Ομάδα μας (ΑΓΝΩΣΤΟ Π’ΩΣ / ρητορικό αυτό, αφού εμείς ξέρουμε το “πώς”), “πήγαινε” τότε από ήττα σε ήττα ή σε ισοπαλία και το αντίθετο, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει μέχρι και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πρόεδρός μας “Ανδρέας του Λαού” και να αναρωτηθεί με την γνωστή φράση “ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ;”! (Αναζητείστε το πρωτοσέλιδο της ε/φ, Ναυαρχίδος της Ομάδος μας τότε, “ΦΩΣ”*)!..

* Ζούσε ακόμα ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ και η υπόψη ε/φ εξέφραζε ακόμα τότε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ και ΨΥΧΗ! Μετά από τον θάνατο του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ και κυρίως μετά από τον γάμο της κληρονόμου κόρης του με φανατικό βάζελο, η ε/φ έπαψε να είναι η φωνή των Ολυμπιακών, καθιστάμενη ουσιαστικά βρώμικο και ύπουλο όργανο των βάζελων! (Είδατε, Κε Πρόεδρε, τί δύναμη έχει ο… έρωτας; Αχαχαχαχαχαχα)!.. Φυσικά σήμερα οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ έχουνε τον… ανδρικό “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ” ως το αθλητικό, γνήσια δικό τους και απολύτως αντικειμενικό, (εννοούμε, στην κατεύθυνση του να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το μέγεθος του Σωματείου μας σε Ελλάδα και Ευρώπη), έντυπο!

– Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπήκε τότε (“τον έβαλαν” είναι η ορθή φρασεολογία), στα πολύ γερά… βάσανα, κλπ, κλπ, κλπ, κατέστη κυρίως (πλην των οικονομικών προβλημάτων που του δημιούργησαν οι Κοσκωτάδες, με τον αποκαλυφθέντα, σχεδόν αμέσως και ακολούθως, πρακτόρικο ρόλο τους και στην Ομάδα μας και όχι μόνον στα πολιτικά κατά του Π-Θ μας Α.Γ.Π. “πράγματα”), εκμεταλλεύσιμο θύμα της προπαγανδιστικής λείας των αντιπάλων του (συνασπισμένων και τότε), για χρόνια!

– Εσείς και ο προηγούμενός μας Πρόεδρος, Κος Σ. Κόκκαλης, [που δυστυχώς φαίνεται πως… λησμόνησε την αγάπη του για τον σύλλογό μας, ίσως και λόγω του πολιτικοποιηθέντος, εσκεμμένως(!) και βρώμικα, από τον “Σόρος-Τσίπρα” υιού του, ενός πραγματικού “Δούρειου Ίππου” πλέον στην Ομάδα, ο οποίος έχει ως στόχο την προσπόριση και μόνον Ολυμπιακών ψήφων για το κύριο Κόμμα του Σόρος στην χώρα μας], αναλάβατε να “καθαρίσετε” οικονομικά την Ομάδα μας και το πράξατε!..

Κε Πρόεδρε!

– Με το να υβρίζεται ο Π-Θ ή ο οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός, όποιου(!!!) Κόμματος, όπως Εσείς ασφαλώς αμέσως αντιλαμβάνεστε, ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑ!..

– Τις προάλλες, εδώ στον “Ε.Θ.”, είχαμε αναφερθεί, (αναφερόμενοι στα των πολιτικών… αποχρώσεων των θυρών των φανατικών των άλλων Ομάδων της χώρας), και γράψει, σχετικώς με εμάς, πως η Ομάδα μας είναι μακριά από όλα αυτά, γεγονός, (και αυτό το γράφουμε σήμερα), το οποίο βοήθησε πάρα πολύ στο να αποκτηθεί αυτή η απίθανα μεγάλη ΕΘΝΙΚΗ ΑΙΓΛΗ και ΔΟΞΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, αφού η μη πολιτικοποίησή του κατέστη, στην πορεία του χρόνου, ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ για την δημιουργία και εδραίωση στον ντόπιο και διεθνή αθλητικό χώρο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ονόματός μας!

Ο ΜΕΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΩΣ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ”, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ(!!!) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΟΙ… ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΑΛΛΟΙ… ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΒΑΣΙΛΕΩΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΕΣ ΑΥΤΩΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ !..

– Παράλληλα, στην ίδια μας σχεδόν πρόσφατη παρέμβαση, γράψαμε πως εσχάτως επιχειρήθηκε από τον “Σόρος-Σύριζα” και το αμερικανικό… “αδελφάκι” του, τον “ANTAP-CIA”, να αλωθεί η Θ”7″!..

– Προς στιγμήν φάνηκε πως αυτοί εξωπετάχτηκαν από την υπόψη Θύρα, αλλά μάλλον αυτό δεν συνέβη και απλώς αυτοί οι τύποι ήσαν σε… οικειοθελή επιχειρησιακή… ύπνωση, που με εντολή των Επιτελών της “Κουμουνδούρου” έπαψε να ισχύει μετά τα τραγικά… “Τέμπη” και όλοι μας καταλαβαίνουμε το “γιατί”!..

– Πού ήσαν άραγε όλοι αυτοί οι… χθες ευαίσθητοι στην Θ”7″, μετά το Μάτι ή την Μάντρα; Θυμάστε να είχαμε τότε τίποτε διαδηλώσεις, πορείες, καταστροφές, λαϊκές… εκρήξεις στα Γήπεδα, κλπ; Όχι! Τώρα που οι του “Κλεφτοκοτά” ένοιωσαν πως… ισοφάρισαν τις εθνικές… Τραγωδίες, κλπ, έδωσαν την σχετική εντολή της λαϊκής οργής και σε λίγο και… εξέγρεσης, κατά του… καθεστώτος του… Αρχιμαφιόζου, όπως τον λένε, νυν Π-Θ, όντες… μανούλες, ως μεταλλαγμένα δυτικο-Κομμούνια πλέον, στην πολιτική απάτη και κατ’ εμάς… ΠΟΥΣΤΙΑ!..

– ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΟΤΕ -ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ- ΚΛΑΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ… “ΣΑΜΑΙΝΑ”, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ… “ΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ… ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ… (ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ), ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ… ΤΡΑΓΩΔΙΩΝ!

– Θυμάστε εσείς να είχαμε στις τραγωδίες επί “Κλεφτοκοτά” πορείες, διαδηλώσεις, καταστροφές στις πόλεις, οδομαχίες με την “ΕΛΑΣ”, αντιδράσεις σε γήπεδα, κλπ;)!.. Σίγουρα ΟΧΙ, διότι ΔΕΝ(!) είχαμε!..

– Μετά από τα παραπάνω, ΣΑΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ(!!!) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ Θ”7″, ΜΙΑ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ (όπως ακριβώς το γράφουμε) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ(!!!) ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΜΙΚΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥ 1925 ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, … ΕΣΠΑΡΗ, … ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ… ΦΥΤΡΩΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ”, ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ”, ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!.. (Αναμένεται εντός της τρεχούσης εβδομάδος άλλος ένας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ τίτλος, στο Βόλλεϋ! Ευχηθείτε, Κε Πρόεδρε)!

– Να θυμίσουμε επίσης, Κε Πρόεδρε, πως το αισχρό σύνθημα “Γαμ… Μητσοτάκη” εδόθη, εδώ και καιρό ως “κεντρική γραμμή” από τον ίδιο τον “Κλεφτοκοτά” κατά του κυρίου αντιπάλου του, ώστε αυτό να ακούγεται, όπου ο Π-Θ και οι πολιτικοί του Κόμματός του πήγαιναν ή πηγαίνουν ή θα πηγαίνουν και δόθηκε καθόλου τυχαίως!.. Πρόκειται για κάτι που… σιγοντάρει και ο γνωστός νεο-τσάτσος των συμφερόντων Μελισσανίδη – Σαββίδη, Νεο-Ναζί Χίος, που απεκάλεσε ΠΑΥΛΑΡΑ, τον Πολλάκη, κάτι γιατον οποίον και τον ευχαριστούμε, αφού επιβεβαίωσε, ό,τι εδώ και καιρό γράφουμε, πως δηλαδή Χουνταίοι και Συριζαίοι συνεργάζονται πολιτικά εδώ και κάποια χρόνια τώρα!..

– Κλείνοντας, δηλώνουμε την ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΡΟΠΗ μας για ό,τι χθες κάποιοι της Θ”7″ “σπουδαγμένοι” και εγκάθετοι, γνώστες της ψυχολογίας του όχλου πυροδότησαν, πρωτοστατούντες στο χθεσινό ΑΙΣΧΟΣ, με αποτέλεσμα να λερωθεί, να λεκιαστεί το όνομα “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”!..

Αν ήσαν αγνοί οι συγκεκριμένοι αυτοί φίλαθλοι, (οι οποίοι αμέσως έδωσαν λαβές στους αντι-Ολυμπιακούς να αναφερθούν και να… υποδαυλίσουν ή και… υπονοήσουν κόντρα σας με τον Κο Π-Θ), θα μπορούσαν να είχαν σκεφτεί κάτι που ως γηπεδικό “event”, θα έδειχνε καθαρά και μόνον τον πόνο που ένοιωσαν και νοιώθουν με ό,τι έγινε στα Τέμπη, αλλά και την στήριξή τους στις οικογένειες των νεκρών!..

Αλήθεια! Εκτός από το Μάτι και την Μάντρα, πού ήσαν όλοι αυτοί Κε Πρόεδρε, όταν προσωπικά ο ίδιος ο “Σόρος – Τσίπρας” καθύβριζε, από του βήματος μάλιστα της Βουλής, Εσάς(!), θέλοντας μάλιστα με ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ (συγχωρέστε με αλλά το ορθόν είναι “με ΠΟΥΣΤΙΑ”), να σας κλείσει, μαζί με τον οπαδό της “Κούλας” και “κολλητό” των Σαββίδη και Μελισσανίδη, Χουντο-Π. Καμμένο, Φυλακή, με στόχο βεβαίως τον Ολυμπιακό μας και τη πορεία του, πού ακριβώς -και πάλι- ήσαν όλοι αυτοί, όταν οι 2 αυτοί… Κοι (Τσίπρας και Καμμένος) καθύβριζαν και τον λαό της Ομάδος μας, εμάς, τότε πχ που αυτός ο κυβερνητικός συνεταίρος του “Κλεφτοκοτά” και απόλυτος υποστηριχτής του στο ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΜ(!!!), (τί λιγότερο θα έκανε ένας Τούρκος, αν τον είχαμε βάλλει ΥΠΑΜ της Ελλάδος;), ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ “ΚΟΛΟΧΕΡΑ” Σ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΣΤΟ ΠΟΛΟ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΣΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;

– Δεν θυμάμαι τότε, επί Κ-Β “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”, να τραγουδήθηκε κάτι από την Θ”7″σε βάρος του βασικού Κόμματος του Σόρος στην Ελλάδα, ήτοι του “Σύριζα”, αλλά ούτε κάτι σε βάρος των “Κλεφτοκοτά Τσίπρα” – “Μπούλη Καμμένου” ή σφάλλω; (“Έβαλαν” μέχρι και τους Τούρκους να γράψουν σε βάρος σας Κε Πρόεδρε, μέχρι και προστυχιές, μετά από εκείνες τις ελληνικές, αληθινές και αντρίκιες κουβέντες που είχατε πει, όταν είχαμε με 0-3 κερδίσει στην έδρα της την -ιστορικά- Νο “1” Ομάδα της Τουρκίας, Φενέρ Μπαξέ!  Έχει χοντρά “κονέ” με τους απέναντι, ο Μελισσανίδης, μέσω του… “Ήρωος”, που υπαλληλικά τον… υπηρετεί)!..

– Όχι, δεν σφάλλω λοιπόν!

– Όμως, Κε Πρόεδρε, και πάλι τα ίδια θα σας γράφαμε, αν ακούγαμε το ο,τιδήποτε να λεγόταν από τα χείλη των φανατικών οπαδών μας, τους οποίους, όπως εκτιμούμε, δεν ελέγχετε, όντας γνήσιος Δημοκράτης, θέση που θα πρέπει, όπως πιστεύουμε, να αναθεωρήσετε αμέσως, στον ακλόνητο στόχο σας και στόχο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΟΓΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ, της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ομάδος μας, προστασία που σήμερα και εδώ στον “Ε.Θ.” σας εξηγήθηκε και αφορά την ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!..

– Και Εσείς, ως Πρόεδρος του λαοφιλέστερου ε/Συλλόγου, στο “κομμάτι” που σας αφορά, αλλά ασφαλώς και οι πολιτικοί μας όλοι, (όσοι φυσικά δεν είναι πολιτικά… σκυλιά και βαθύτατα υποκριτές), δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να γίνει η Ελλάδα… , σαν τα τ/Γήπεδα τις τελευταίες ημέρες, όπου είδαμε διαμαρτυρίες κατά του ΡΤΕ για την διαχείριση (υποτίθεται γι’ αυτήν) των σεισμών, απ’ αυτόν και την τ/ “Κ-Β”* ή αν θέλετε, για να γίνω πιο εναργής, ώστε να με αντιληφθείτε ακόμα καλύτερα, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ, ΣΤΟ “ΚΟΜΜΑΤΙ” ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΚΑΘΑΡΟΣ” Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ε/Κ-Β, ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΎ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ “ΠΡΑΣΙΝΩΝ” ΚΑΙ “ΒΈΝΕΤΩΝ”, ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, (“ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ”, ΚΛΠ), ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!..

– Να είστε πάντα καλά!..

Α! Να μην το ξεχάσω, Κε Πρόεδρε! Ο Πειραϊκός λαός την “Καθαρά Δευτέρα” σας ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ(!), με την απόφασή σας να προσφέρετε και πάλι 3500 μερίδες φαγητό, για όσους αστέγους, πεινασμένους, φτωχούς, κλπ, δεν (θα) είχαν κάτι να φάνε!..

Άλλοι σας ευχαριστούσαν, άλλοι έκλαιγαν(!), (απ’ αυτούς που στέκονταν στην ουρά για να πάρουν φαγητό), άλλοι θαύμαζαν(!) (δεν ήσαν στην ουρά, σεβόμενοι την ένδεια κάποιων), απαριθμώντας παράλληλα το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ σας ΕΡΓΟ, και όχι μόνον στα στενά Πειραϊκά όρια και σύνορα, αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ σε όλη την χώρα μας, αυτήν την δόλια, αλλά λατρεμένη μας ΕΛΛΑΔΑ!.. ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!..

ΜΕ

ΣΕΒΑΣΜΟ

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ! Ο ΜΠΟΥΣΗΣ Ο… “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ”, ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η., ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ “ΤΖΑΜΠΑ ΣΟΦΙΑ” ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ” ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΟΠΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ” (ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ), ΤΟ ΕΙΧΑΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΟΛΙΣ, “ΔΕΣΕΙ” ΤΟ ΜΑΤΣ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ…), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ, ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΣΕ – ΙΔΗ, (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Η., ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΞΕΧΝΩ), ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!.. (ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΥΤΣΑΝΕΙ Ο… ΚΟΣ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ, ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”);

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΒΟΛΟΣ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2!..  Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ “ΚΟΥΛΑ” ΚΑΙ Ο.Φ.Η.!..

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΜΑΣ!

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ “ΒΑΖΕΛΟ” ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΜΠΑΟΥΚ” ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ, ΕΝΩ Η “ΜΑΦΙΑ”, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ” ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… “AGAINST ALL ODDS”!.. ΟΨΟΜΕΘΑ!..

Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ… ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΘΕΣΜΟΥΣ;

2. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!

α. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ!.. ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!

β. ΚΕ ΜΙΤΣΕΛ! ΤΑ “ΠΛΕΪ ΟΦΣ”… “ΕΦΤΑΣΑΝ”! ΘΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΣΙΣΕ;

γ. ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ, ΔΕΝ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Νο “1”!..

δ. Ας κοπεί πια αυτή η… μαλ… να βάζουμε άλλη Ομάδα στο Κύπελλο!.. Έλεος πια!..

3.

«Έφυγε» από την ζωή ο Χρήστος Ζαντέρογλου – Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Έφυγε» από την ζωή ο Χρήστος Ζαντέρογλου - Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023

Έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Ζαντέρογλου, διεθνής αμυντικός του Θρύλου, μέλος της ομαδάρας του Μπούκοβι. Στον Ολυμπιακό μας αγωνίστηκε για μία πενταετία (1965-1970) όπου κατέγραψε 174 συμμετοχές και έξι τέρματα. Σε ηλικία 83 ετών είπε το ύστατο αντίο, αφήνοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον φτωχότερο…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Χρήστου Ζαντέρογλου, για τον χαμό του μεγάλου ποδοσφαιριστή της ομάδας τη δεκαετία του ’60.

Ο Χρήστος Ζαντέρογλου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Γεννημένος στις 12 Ιουλίου του 1940, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από το 1965 μέχρι το 1970. Φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα 174 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος στην άμυνα, ενώ σημείωσε και έξι γκολ. Με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, είχε συμμετοχές και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Γουέστ Χαμ και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας τις χρονιές 1966 και 1967 ως μέλος της θρυλικής ομάδας του Μπούκοβι, αλλά και ένα κύπελλο το 1968.

Επίσης, έχει αποτελέσει στο παρελθόν και μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, ενώ ως ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 13 φορές.

Χρήστο Ζαντέρογλου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

4.

Και τώρα όλοι ΣΕΦ για τον Θρύλο της Ευρώπης!

– Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Π. 0 – 3 ΣΕΤ / 1ος Τελικός

Ολυμπιακός Π. – Μακάμπι Τελ Αβίβ        ;          / 2ος Τελικός

ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ! ΕΙΘΕ!..

EKEI ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ” ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΡΕ… ΖΗΛΙΑΡΕΣ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ… ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΜΑΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΒΑΖΕΛΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ(!!!) ΕΡΤ, ΚΑΤΙ;

ΟΥΣΤ, ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!..

RedKing

5. ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΪΟ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΑ “ΜΑΤΙΑ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 1ο 15ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ)!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ… ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ… ΜΑΓΙΣΣΕΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

-/-