ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΑΡΓΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!..

Αγαπητοί αναγνώστες!

Δόξα τω Θεώ!.. Ό,τι γράφουμε εδώ και τόσο καιρό (μερικά χρόνια τώρα), “βγήκε” στον “ΣΚΑΪ” και τα είπε -Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ- ένας Έλληνας πολιτικός “στα ίσα” και χωρίς περιστροφές, έστω και τώρα (ποτέ δεν είναι αργά) που ο Ε-Τ… κόμπος έχει πια φτάσει στο… χτένι!..

Πρόκειται για τον Καθηγητή και βουλευτή της ΝΔ Κο ΚΑΙΡΙΔΗ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ότι έχουμε εισέλθει πια σε “τροχιά συγκρούσεως” με την Τουρκία, λόγω της τ/πολιτικής στάσεως και συμπεριφοράς!..

Ο Κος ΚΑΙΡΙΔΗΣ τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια ψευδαισθήσεων από πλευράς μας, πως δεν θα πρέπει να είμαστε πλέον αφελείς οι Έλληνες σχετικά με το πού το πάει η τ/ηγεσία σήμερα και πως οι Η.Π.Α. θα πρέπει τώρα να πάρουν ξεκάθαρη θέση στα Ε-Τ και με τα όσα πράττει η Τουρκία, Η.Π.Α., οι οποίες, όπως είπε (ορθότατα), είναι βαθιά διχασμένες, αφού το “State Department” κλίνει προς την Τουρκία, με τον φόβο μπας και αυτή χαθεί για την Δύση, ενώ το Κογκρέσο τηρεί στάση αν όχι αντιτουρκική, τουλάχιστον στάση ελπίδος “ανανήψεως” της τ/εξωτερικής πολιτικής και συγκεκριμένα της σχέσεώς της με την Δύση και γενικότερα με τα συμφέροντα της Δ/Συμμαχίας!.. Πρέπει πλέον, τόνισε ο Κος Καιρίδης, οι Η.Π.Α. να τοποθετηθούν, να λάβουν σαφή θέση σχετικώς με τις δύο χώρες (Ε-Τ), διότι στο τέλος, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χάσουν και τις δύο!..

Ακόμα τόνισε πως και η Ευρώπη, η οποία, όπως είπε, είναι πολύ πίσω στο θέμα των σχέσεων Ελλάδος – Τουρκίας αρνούμενη ουσιαστικά να λάβει θέση, κλπ, θα πρέπει επιτέλους να τοποθετηθεί απέναντι στα Ε-Τ άμεσα και με την δέουσα σοβαρότητα και ειδικότερα να τοποθετηθεί σε σχέση με την συνεχιζόμενη αντι-συμμαχική και όχι απλώς ανθελληνική, στάση της Τουρκίας, μια στάση που παραβιάζει συνεχώς, ευθέως και αναισχύντως όλους τους κανόνες, όπως και τα έθη – ήθη, κάθε μορφής Δικαίου!..

Αναφέρθηκε “επί τροχάδην” και στο προβληματικό των σχέσεων της Τουρκίας (πλην ημών) και με τους επίσης συμμάχους των Η.Π.Α. Ισραηλινούς, Αιγυπτίους, Κούρδους και Αρμενίους!

“Τον αναλύσαμε”, τρόπον τινά, παραπάνω, για λίγο βεβαίως, τον Κο Καιρίδη, “ανοίγοντας” τα όσα πολύ σωστά ανέφερε ο Κος βουλευτής, όντας… 100% επί του στόχου!..

Προσέξτε τώρα! Προκαλούν μεγαλύτερη εντύπωση τα λόγια του υπόψη βουλευτού, πέραν του κεντρικού και κυρίου για εμάς τους Έλληνες νοήματος μιας ή της επερχόμενης (αν όχι και επικείμενης) Ε-Τ συγκρούσεως, διότι φίλοι μου ο υπόψη βουλευτής είναι φίλα προσκείμενος, όχι απλώς και μόνον προς την φίλη μας μεγάλη Αμερικανική Δημοκρατία και Συμπολιτεία και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ(!), αλλά και φίλα προσκείμενος -σχεδόν οπαδός- των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, κάτι που ήταν για εμάς σημείο ψόγου προς αυτόν, πολλές φορές και σε διαφορετικές περιπτώσεις, και όχι μόνον βεβαίως διότι αγαπάμε τους Ρεπουμπλικανούς, κάτι που στην πορεία κατάλαβε και… “ισορρόπησε την βάρκα” όντας πρωτίστως Έλληνας!..

Ξαναδείτε λοιπόν, όσοι δεν τον ακούσατε στην “TV”, τις πιο πάνω παραγράφους, ώστε να καταλάβετε το μέγεθος αυτής της Ε-Τ… “τροχιάς συγκρούσεως”, όταν ένας τέτοιος Αμερικανόφιλος και δη φίλος των σημερινών κυβερνώντων τις Η.Π.Α. μιλάει με τόσο, να μην γράψω εντυπωσιακά σκληρό, αλλά απολύτως “καθαρό” λόγο, απευθυνόμενος και προς αυτούς!..

Και κάτι ακόμα!

Ο Π-Θ Κος Κ.Κ.Μ. μας απέδειξε (ενν. στους Έλληνες) “έργοις” και “πράξεσι” τις δυνατότητές του στην εξωτερική μας πολιτική, τα τελευταία 3,5 χρόνια της διακυβερνήσεως μας απ’ αυτόν, σ’ αυτά τα χρόνια της παγκοσμίου φωτιάς που… απλώθηκε και στην Ελλάδα μας!

Ρεζίλεψε την υπερτιμημένη Τουρκία, φέρνοντάς την κυριολεκτικώς τούμπα, και επιτάχυνε την προδιαγεγραμμένη πορεία της προς την διάλυση, (από την στιγμή που συνεχίζει αυτή να αρνείται να εκσυγχρονιστεί παραμένουσα και τον 21ο αι. αναθεωρητική δύναμις / τέτοια είναι αυτή και η -ΠΡΟΣΟΧΗ- ιμπεριαλιστική Ρωσία), και σήκωσε ξανά ψηλά στον Κόσμο, όπως ακριβώς το διαβάζετε, μια Ελλάδα πεσμένη και ανυπόληπτη, μετά το “κραχ” του 2008-2009! (Για να μην κάθομαι τώρα να ειδικεύω τις ενέργειές του στο πολιτικό Πεδίο)!.. Θα αρκούσε μόνον η ακόλουθη αναφορά, ώστε να αντιληφθεί κάποιος την πολιτική δύναμη που πολύ γρήγορα “έβγαλε” προς τα έξω, ως πολιτικός, ο νυν Ε/Π-Θ! Διαβάστε λοιπόν:

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΞΕΠΛΑΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (“Δ” / “Ρ”), ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΡΘΙΟΙ (17 ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ) ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ. ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ… ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ!..

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΟ ΚΑΙ Ο Ε/ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ… ΠΗΧΙΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΕ Π-Θ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ 10ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΟΛΥΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΞΙΩΣ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ Π-Θ ΜΑΣ) ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΏ… ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΜΕ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΏΣ ΑΥΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΑ!..

Όμως! Δεν ήταν μόνος του ο Ε/Π-Θ στα της εξωτερικής μας πολιτικής! Με την οξυτάτη, όπως απεδείχθη στο Πεδίο, κρίση του, έφτιαξε μια πολύ ισχυρή ε/Ομάδα “εξωτερικής πολιτικής”, με ανθρώπους σοβαρότατους, γνώστες, ψυχραίμους και αποφασιστικούς!

Θα σταθώ πρωτίστως στον ΥΠΕΞ μας, Κο Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ, έναν ξεχωριστό πολιτικό, άνδρα και άνθρωπο που γνωρίσανε και θαύμασαν οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” από την θητεία του στο ΥΠΑΜ, ένας Δένδιας που απέδειξε ότι έχει πολύ γυμνασμένες ραβδώσεις εγκεφάλου, ένας πραγματικά νηφάλιος, νουνεχής, ειλικρινής και ευγενής “εν γένει” στην όλη του πολιτική συμπεριφορά (κάποια στιγμή θα σας το εξηγήσω αυτό), πολιτικός, που κυριολεκτικά -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- … αναπαλαίωσε, μεταξύ των άλλων, και το ΥΠΕΞ, εκσυγχρονίζοντας εκεί και αποκαθαίροντας τα πάντα!.. STOP!

Στη συνέχεια, αξίζει να σημειώσουμε πως ο “Σύμβουλος Ασφαλείας” του Π-Θ , Κος Αθανάσιος ΝΤΟΚΟΣ, ένα άτομο που άκουσε πολλά (και) από εμάς, οι οποίοι δεν είμαστε… επαγγελματίες Πατριώτες, λόγω της συμμετοχής του στο… ύποπτο κατ’ εμάς, λόγω κυρίως ενός… αχνοφαίνοντος και υφέρποντος  Σορισμού, κλπ, “ΕΛΙΑΜΕΠ” (το επίθετο “ύποπτο”, όσο και παράδοξο να σας φανεί, γράφεται… καλοπροαίρετα), έδειξε ομοίως ότι είναι Άριστος, με άλφα κεφαλαίο! Εμείς, απ’ εδώ, και εις ό,τι μας αφορά, του ζητάμε συγγνώμη και ελπίζουμε σ’ αυτήν, με… όπλο μας ότι όσο μπορούσαμε και μπορούμε τον βοηθήσαμε και βοηθούμε από το μετερίζι του “Ε.Θ.”, αλλά και μέσα από την όλη μας στάση στα ΥΠΕΞ – ΥΠΑΜ, όπως και μέσα από την συνολική μας στο έδαφος των “εν δυνάμει” αντιπάλων μας (και κυρίως των Τούρκων) δράση!

Τέλος, διότι δεν μπορεί να αναφερθούμε σε όλους, κάτι για το οποίο απολογούμαστε, θέλουμε να αναφέρουμε τους Κους Συρίγο και Καιρίδη, ως πολύ δυνατά, σοβαρά και άκρως αξιόπιστα εργαλεία υλοποιήσεως των εθνικών μας στόχων και συνεπώς και στόχων του Κου Π-Θ στην εξωτερική μας πολιτική!.. Ο πρώτος είναι πράγματι μια “ήρεμη δύναμη” και ο δεύτερος “φωτιά”, συνδυάζοντας την δύναμη του… Ηφαίστου με την φωτιά και το αμόνι του αρχαίου μας αυτού Θεού!.. Καταλάβατε!..

Συμπέρασμα; Διαβάστε το!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πουθενά και(!) στην πολιτική, πόσο μάλλον στην εθνική εξωτερική μας πολιτική, που αυτής την τόσο μονίμως(!) κρίσιμη δυναμική, άντε στον Κόσμο να έχουν ακόμα 3,4 χώρες!..

Ευχόμαστε λοιπόν απ’ εδώ, και αφού φυσικά συγχαρούμε την παραπάνω αυτή Ομάδα και φυσικά τον επικεφαλής της, να φανούν το ίδιο ΑΞΙΟΙ (!) και σε μια, ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ βεβαίως, (διότι οι Έλληνες πάντοτε ήμασταν φίλοι της… λογικής), Ε-Τ πολεμική σύγκρουση (επερχόμενη, επικείμενη, ό,τι θέλετε εσείς, κλπ), ΑΞΙΟΙ, προς όφελος της Πατρίδος μας, αλλά και των Αρχών που αυτή παραδοσιακά πρεσβεύει και από αρχαιοτάτων χρόνων εκφράζει σταθερά στην παγκόσμιο Κοινότητα!..

Ευχόμαστε επιπροσθέτως να συνεχιστεί αυτό το άκρως καλό και ελπιδοφόρο ευρύτερα για τον “Ελεύθερο Κόσμο”, και όχι μόνον για εμάς τους Έλληνες, Ε-Α κλίμα! Εμείς, θα συνεχίσουμε απ’ εδώ να επιμένουμε να γράφουμε και να πιστεύουμε σε ό,τι γράφαμε προς τον Ε/Π-Θ και όταν εξελέγη Π-Θ, αλλά και λίγο προ των επισκέψεών του στις Η.Π.Α. στους Κους Τραμπ και Μπάϊντεν! “Ταξιδέψτε” στον “Ε.Θ.” και διαβάστε και πάλι τί γράφαμε, τί προτείναμε τότε, τί εισηγούμασταν στον Ε/Π-Θ!.. Αξίζει!.. [Σχετίζεται και(!) με το Τσιπραίϊκο, … κλεμμένο από τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, επίθετο “δεδομένοι”, που τόσα εύκολα “πετάει” σε λάθος εποχή ο σύγχρονος διεθνιστής του Κόμματος του Σόρος στην Ελλάδα]!..

Μπράβο λοιπόν και πάλι μπράβο, Κε Καιρίδη!.. Εμείς θεωρούμε ότι με τα όσα είπες… νικήσαμε και… σε νικήσαμε!.. Τέλος, σ’ ευχαριστούμε που και εσύ μας διαβάζεις!

Θα ήθελα επίσης, με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό του, πριν “κλείσω”, να καυτηριάσω την στάση του Καθηγητού Κου Λάβδα στο ίδιο Κανάλι, 2, 3 ημέρες μετά, ο οποίος μην μπορώντας προφανώς να ξεφύγει ανθρώπινα από το ελληνικό ιδίωμα του “γιατί εσύ και όχι εγώ”, αντί, αν όχι να συγχαρεί τον Καιρίδη, τουλάχιστον να συμφωνήσει με όσα εκείνος είπε, χωρίς αστερίσκους και… υποσημειώσεις, μας είπε ότι πάντα υπήρχε “τροχιά σύγκρουσης” με την Τουρκία, και… “μία κρέας με πατάτες στο 4”!..

Πράγματι πάντα υπήρχε, Κε Καθηγητά, “τροχιά σύγκρουσης”, από την εποχή ακόμα που ο… Οσμάν (!) έφτασε και εγκαταστάθηκε στην Μ. Ασία είχε αρχίσει να… μυρίζει το πράγμα, με την διαφορά όμως ότι εμείς αναφερόμαστε στο τώρα(!) και στον βαθμό που αυτή η… τροχιά, αν υποθέσουμε πως έχει ελλειπτική μορφή και σχήμα, τείνει πλέον από έλλειψη (ως γεωμετρικό σχήμα), να καταστεί επικίνδυνη… ευθεία!.. Ο Κος Καιρίδης δεν είπε το αντίθετο, Κε Λάβδα, απλώς τόνισε με… βολή 100% στο Κέντρο του Στόχου… της σκέψεώς του, το κύριο χαρακτηριστικό της παρούσης Ε-Τ συγκυρίας!..

Να πούμε φίλοι ότι και ο Κος Λάβδας είναι αξιολογότατος ως αναλυτής των Ε-Τ θεμάτων, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, γι’ αυτό άλλωστε και ασχολούμαστε μαζί του / αναφερόμαστε σ’ αυτόν!..

ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΘΕ ΟΧΙ, ΦΑΝΕΙΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ!.. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ… ΑΡΙΣΤΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ, ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ “ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ”; (…”ΑΝ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ”…)!..

Αυτό που μόλις έγραψα ακριβώς παραπάνω, το απευθύνω και αποστέλλω κυρίως στα Κομμούνια, κόκκινα και πρωτίστως στα σημερινά μεταλλαγμένα ροζ! Θα μας προσβάλλουν οι Τούρκοι, ρε χωρίς πυξίδα δυτικο-διεθνιστή και πρώην Κομμουνιστή Τσίπρα, ρε Κατρούγκαλε και οι άλλοι όμοιοι, θα μας σαρώσουν ρε και τα εδώ “λάθρο”… στοιχεία, και εμείς θα έχουμε και εμφύλιο, ρε;

Και σε ποιά χώρα θα ζήσετε μετά, ρε απατεώνες και Όργανα* των Τούρκων(!), διότι αυτό είστε τώρα, ναι, όπως το διαβάζετε, για πείτε μας!..

Πού θα ζήσει πχ ο… Φοίβος σου ρε Τσίπρα; Στην χώρα που τον πρώτον που θα καθαρίσουν οι Τούρκοι θα είσαι εσύ, αφού αυτή είναι η τύχη των προδοτών και στην νοοτροπία (χούγια) ακόμα και των Μογγόλων;  Όχι Π-Θ δεν θα είσαι τότε Τσίπρα, όχι Αρχηγός της Α/Αντιπολιτεύσεως, αλλά ούτε για Σκατατζή δεν θα σ’ έχουν οι Τούρκοι οχιά! (Πολιτική πάντοτε)!.. Θα είσαι και είστε ΥΠΑΙΤΙΟΙ αυτήν την φορά, όχι μόνον χυσίματος άφθονου αναμετάξυ μας ε/αίματος, όπως το 1944, αλλά και οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ της Ελλάδος, που δείχνετε, με τα όσα λέτε και πράττετε, να θέλετε να γίνετε! (Αν το καταφέρετε φυσικά αυτό, διότι κάποιοι θα σταθούν απέναντί σας, ρε πρόστυχες πολιτικές κομμουνιστικές πολυμούτσινες οχιές)!..

ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΡΥΦΑ, ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΡΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΜΆ, ΡΕ… ΟΥΡΑΓΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ; ΠΩΣ ΡΕ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ Ο… ΕΒΟ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ Ο… ΛΟΥΛΑ;

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΤΙ ΣΟΪ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ… ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΚΑΙ… ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΕΣ “ΜΠΑΪ” ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Ε/ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΕ; ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΣΤΑΘΗΚΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΚΠ-ΣΕΩΣ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ME… ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ… “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΗΤΟΙ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”;

ΑΛΛΑΞΕ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

* Ακολουθεί παράδειγμα – επεξήγηση της αποστροφής μας ότι οι του Τσίπρα και ο ίδιος είναι Όργανα των Τούρκων, έστω και άθελά τους, λέμε τώρα, αφού αυτό το “άθελα” σπανίως “παίζει” για τα Κομμούνια, που στην πλειοψηφία τους είναι άκρως πολιτικοποιημένα άτομα και μάλιστα “μπετόν” στην γραμμή που ακολουθούν!..

Τυχαίως, (λέμε τώρα), προσπαθούν να επιβάλλουν, λέτε, τα Σορος-συριζο-νεο-κομμούνια της Κουμουνδούρου, στον δημόσιο διάλογο το ερώτημα του πότε θα γίνουν οι εκλογές στην χώρα μας, κάτι που πρωτίστως ενδιαφέρει τους Τούρκους για τους λόγους τους(!!!) / άντε λαμόγια, και επιμένουν να τους απαντήσει ο Π-Θ; Εμείς, που μελετούμε ακριβώς 35 χρόνια τώρα την Τουρκία, λέμε όχι, καθόλου τυχαίως! Όπως είπε και  ο Μητσοτάκης στον Λαμιώτη μεγαλο-τσιφλικά Αρχι-Κομμουνιστή Κουτσούμπα, “τί σας νοιάζει αφού λέτε πως είστε έτοιμοι”;

Τυχαίως λέτε να “πέρασαν” στις ε/φ τους (ε/φ ΑΥΓΗ, ε/φ των Συντακτών, ε/φ Ντοκουμέντο) την τάχα μου κυβερνητική διαρροή για δήθεν επέκταση των ε/Χ.Υ. από την ε/Κ-Β τον Μάρτιο; Και το τελευταίο!

Τυχαίως λέτε να “πέρασαν” οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τα “τρολ” τους στα “ΣΌΣΙΑΛ” πως το όλο αυτό… πολεμικό κλίμα και η εκατέρωθεν (!!!) ένταση, βολεύει εκλογικά και τον ΡΤΕ και τον Κ.Κ.Μ.; Μιλάμε για το “άκρον-άωτον” της πολιτικής προστυχιάς!..

Αν παρακολουθήσετε χρονικά τα παραπάνω, με παράλληλη… ματιά σας στον τ/Τύπο και στα τ/Μέσα, θα δείτε ότι ΤΥΧΑΙΩΣ(!!!) βεβαίως, αχαχαχαχαχαχα, υπάρχει απόλυτος αλληλουχία λόγων (σε μορφή μιας Ε-Τ… αλληλο-πάσας), Τούρκων και ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, με αποκορύφωμα τα όσα βρώμικα και με… πούστικο τρόπο είπε το βράδυ της 04-01-2023 στον “BLUE SKY” ο πολιτικός αλήτης και απόλυτος ΨΕΥΤΗΣ Κατρούγκαλος, σχετικά με το ότι η ένταση βολεύει και τους 2, κλπ, (Κ.Κ.Μ. και ΡΤΕ), αλλά και με τα όσα ανέφερε / ανέγραψε στο πρωτοσέλιδό της η ε/φ “Χουριέτ”, στις 05-01-2023!

Για εμάς, αγαπητοί, είναι κάτι παραπάνω από ΥΠΕΡ-ΒΕΒΑΙΟΝ ότι υπάρχει, εδώ και πολύ καιρό, υπόγειος επαφή, εντός και εκτός Ελλάδος, μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και των ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΩΝ πολιτικών λακέδων του ΡΤΕ! Κατ΄εμάς αυτή η επαφή υφίσταται από τότε που πήγε ο Τσίπρας στην Τουρκία (2018), από τότε που τον παγίδευσαν οι Τούρκοι στην Άγκυρα (ΜΙΤ), όταν μόνος του μίλησε με τον ΡΤΕ επί 3 ώρες. (Είχε 2,5 ώρες καθαρών, κατ’ ιδίαν, συνομιλιών, το περιεχόμενο των οποίων ποτέ δεν έμαθε ο ε/λαός)!..

“Στήριξε με και αν εκλεγώ θα τα βρούμε”, είναι το Τσιπραίϊκο μήνυμα στον ΡΤΕ, αλλά και προς την διεθνή εξουσία, ποντάροντας αυτός ο πολιτικός τυχοδιώκτης, στο ότι οι “Διεθνείς Εβραίοι” έχουν να επιλέξουν μεταξύ του Πατριώτη Κ.Κ.Μ. και του διεθνιστή εαυτού του, ο οποίος μάλιστα έδωσε εξετάσεις με την βάφτιση των Σκοπίων και πέρασε με Άριστα, με 10 και μάλιστα με τόνο! (10′). / Θυμηθείτε και εκείνον τον 12νήσιο Συριζαίο βουλευτή που στην Βουλή ευχόταν να γίνει κάτι ανάλογο με την Τουρκία, με αυτό που έγινε με τα Σκόπια!… /

Λέτε τυχαίως να μην ψήφισε τις συμφωνίες μας με Η.Π.Α. και Γαλλία ο Τσίπρας; Λέτε τυχαίως να μην ψήφισε τα “ΡΑΦΑΛ” τις “ΜΠΕΛΑΡΆ” και γενικώς τα όσα εξοπλιστικά “έπαιξαν” μέχρι τώρα, εξοπλιστικά που στο τέλος προμηθευτήκαμε;

Λέτε ακόμα, τυχαίως να μην ψήφισε σ’ αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς το κομμάτι του Π-Υ που αφορά την Άμυνα;

Ο ΡΤΕ δεν βγήκε τυχαίως και κάλεσε τον ε/λαό (με ποιό δικαίωμα άραγε), να καταψηφίσει στις εκλογές τον Κ.Κ.Μ.! Ούτε η Χουριέτ έγραψε σήμερα (05-01-2023) τυχαίως, ό,τι έγραψε!

Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν εναλλασσόμενα συνεργαζόμενα… πυρά προς την ε/Κ-Β, από ελληνικά και τουρκικά… όπλα, αφού οι συμπτώσεις είναι πολλές και περίεργες!.. Καταλάβατε!..

Προσθέστε τέλος και την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των τάχα μου μη νομίμων παρακολουθήσεων, κλπ, να εμπλέξει στα πολιτικά πράγματα και στο τέλος να… αποκαθηλώσει τον πιο πετυχημένο Έλληνα ΓΕΕΘΑ των τελευταίων 20 ετών, κάτι που μόνον εχθρός της Πατρίδος μας θα έκανε!.. Ανέλπιστο (;)… δωράκι στους Τούρκους; (Το “έπαιξαν” μάλιστα με τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ οι “Σορος-Συριζαίοι” σε “διπλό ταμπλό”, ήτοι αρχικώς είπαν… “Φλώρε σε παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης” και μετά, όταν είδαν ότι “δεν τσιμπάει το… ψάρι”, το γύρισαν σε “Μητσοτάκη σε παρακολουθούσε ο Φλώρος”, που έγραψε αυτή η χουντο… σουπιά, ο Καρβουνόπουλος, Χουντικοί που θυμίζω και πάλι πως συνεργάζονται απολύτως αγαστά και σήμερα με τους Συριζαίους)!..

[Τα περί Δημοκρατίας που κινδυνεύει από τον… Κ.Κ.Μ., κλπ, του ΣΥΡΙΖΑ είναι “του κόλου”, αφού αν πίστευε σ’ αυτήν ο “Σόρος-Σύριζα” (είναι τόσο αστείο να μιλάνε τα Κομμούνια, οι Κόκκινοι και οι μεταλλαγμένοι Ροζ Φασίστες του… “Δημοκρατικού Τόξου”, για Δημοκρατία), θα στήριζε την κοινοβουλευτική προσπάθεια της Κ-Β να μην μπουν στην νέα Βουλή οι ΝΑΖΗΔΕΣ του “Χ. Αυγίτη” Κασιδιάρη, κάτι που δεν πράττει, διότι σου λέει πως “όλο και κάτι θα κόψει από ψήφους, δεν μπορεί να μην κόψει, από την ΝΔ ο Κασιδιάρης”, (που εμείς σας γράφουμε ξανά σήμερα εδώ, πως τελικώς θα μπει ο Κασιδιάρης δυστυχώς στην Βουλή, σε βάρος της ΝΔ, αλλά και του ανθρώπου του Ρ/πράκτορα Ιβάν ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ Κ. Βελόπουλου), άλλωστε και γι’ αυτό δεν έβρισκε αίθουσα ο Τσίπρας για να τους δικάσει, διότι πάντα η σχέση τους ήταν περισσότερο από αγαστή, ενώ οι “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ” και οι όμοιοί τους στην Ελλάδα και τον Κόσμο, ήσαν πάντα το.. ΟΞΥΓΟΝΟ των διεθνιστών!..]

Καταληκτικώς! Αν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φίλοι μου, δεν είναι ηθελημένα Όργανα των Τούρκων και δη της ΜΙΤ, τότε είναι το… πουτανάκι των Τούρκων!.. Τί άλλο θα μπορούσε να πει κανείς;

Και οι δύο παραπάνω αυτές… επιλογές, είναι η μία χειρότερη από την άλλη, αν πούμε ότι θέλουμε να δούμε σε ποιά απ’ τις δυο κατατάσσεται ο “Σόρος-Σύριζα”!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ) ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 3 Ε-Τ “ΘΕΑΤΡΩΝ ΕΠΧΣΕΩΝ” ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ! ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ Ε/Π-Θ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ!..

ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΥΧΟΝ… ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ (ΟΙ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ)!… Κομπρανεβού;

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”

ΓΙΑ

ΤΑ

ΦΩΤΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! 

Τα άγια Θεοφάνεια - eikones top

ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΡΙΑΔIKH ΘΕΟΤΗΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΥΒΡΙΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΕΙΘΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

… “TAKIPTEYIZ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”!.. ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΕΟ-ΔΙΟΕΘΝΙΣΤΙΚΟ “ΠΙΘΗΚΙ” ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΚΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΜΙΜΗΤΗΣ, ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!..

2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ, ΘΥΜΙΖΩ!..

3. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ! ΜΟΝΟΝ Ο Κ.Κ.Μ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!..

4. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ… Τ/ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ!..

Erdoğan’dan seçim tarihi açıklaması: “Mevsim şartlarını da dikkate alarak…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim tarihiyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

05.01.2023 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklama yapıyor:

“SEÇİM TARİHİNİ ÖNE ALABİLİRİZ”

Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçiminin önemini en iyi siz biliyorsunuz. AK Parti kurulduğu tarihten bu yana kadar sadece her seçimi kazanmamış milletin gönlündeki yerini güçlendirmiştir.

2023 yılına 11 milyon 241 bin üye ile girdik. Diğer partilerin üye sayılarını vereceğim. İsterseniz 3 ile çarpın AK Parti’nin sayısına yetişemez. Cumhuriyet tarihimiz boyunca bir siyasi partinin erişebildiği en yüksek üyeye sahibiz. Rekor üye sayısına ulaşmak elbette kolay değildir. Aradan geçen 21 yıla rağmen ilk günkü inançla çalışarak bu başarıya ulaştık.

Her inançtan, her kökenden insanımızla topyekün milletimizi kendine ve devletine güvenen bir dünya gücü haline getirmek en büyük şeref payemizdir. Üye çalışmalarımızı sürekli daha yukarıya taşımakta kararlıyız. Dünyadaki ve bölgedeki her gelişme ülkemizi de etkiliyor. Türkiye’nin diğer ülkelerden farkı altyapıya sahip olmasıdır.

2012,2013, 2014 yıllarında milli gelirimizden enflasyona, faiz oranlarından, büyük projelerin ritmine kadar tarihi bir yükseliş yakalamıştık. Gezi olayları bahanesiyle önümüzde konan talepler ile Türkiye’ye dur ikazı yaptılar. 17-25 Aralık’ta kumpaslar devreye sokuldu. Ordu içine sızdırdıkları hainlerle başlattıkları 15 Temmuz darbesi de milletimizin sinesine çarpıp akamete uğradı. Kovid-19 salgınıyla başlayan süreç, uzunca bir süredir bizi köşeye sıkıştırmaya, diz çöktürmeye çalışanların aslında nasıl bir kırılgan siyasi mimariye sahip olduğunu gösterdi.

Özgür Bayrak Haber7.com – Editor

5. Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

6.

Amerika’nın şahinleri ile terör örgütü PKK aynı dili konuşuyorsa…

HASAN ÖZTÜRK
HABER7 YAZARI

Amerika’nın şahinleri ile terör örgütü PKK aynı dili konuşuyorsa…

05.01.2023

Biri diyor ki, “Esad ile normalleşmenizi, normal bulmuyoruz!”

Diğeri diyor ki, “Erdoğan’ın istifası kendisi için daha hayırlı olur!”

Bir başkası diyor ki, “Erdoğan tekrar kazanırsa, Türkiye’nin NATO üyeliği gözden geçirilebilir!”

Hepsinin üzerine öbürü diyor ki, Erdoğan’ı  tarihe gömmek gerekiyor. Tarihe gömmek için de ne gerekiyorsa yapmak lazım..!”

Onlar diyor, peki biz ne yapıyoruz?

Ak Parti’yi ve özelde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iktidardan düşürmek için “darbe” bile yapmaktan geri durmayanlar, seçime 4 ay kalmışken ağız birliği yapmışçasına saldırılarının dozunu artırdı!

TÜRKİYE’NİN DIŞ POLİTİKASINI BELİRLEMEK ARTIK SİZİN İŞİNİZ DEĞİL

Türkiye’nin, Suriye rejimi ile başlattığı süreçten rahatsız olan Amerika Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, dış politikamıza doğrudan müdahale etme cüretini gösterdi.

Dışişleri Sözcüsü Price doğrudan şunu söyledi, “Bütün müttefiklerimize ve ortaklarımıza ilişkileri normalleştirmenin zamanı olmadığını, ilişkileri ilerletmenin zamanı olmadığını açıkça belirttik.”

Yani, Türkiye dahil hiç kimse Esad rejimi ile görüşmesin!

Peki ne yapsın?

Suriye’nin kuzeyindeki işgalci PYD/YPG-PKK’yı muhatap alsın! Türkiye’ye sürülen Suriyelileri geri göndermesin. Suriye’nin fiili olarak bölünmüşlüğünü siyasi olarak da kabul etsin.

Amerika’nın özellikle dışişleri ve asker kanadı, Türkiye’yi bir şekliyle PKK’nın Suriye koluyla ilişki geliştirmesini ve oluşturulan fiili durumu kabul etmesini öneriyor!

Böylece, Irak’ta yaptıklarını Suriye’de de gerçekleştirmiş olacaklar.

Ama Türkiye 2016’dan sonra Amerika ve müttefiklerinin coğrafyamız için öngördüğü planları, çizilen haritaları parçalamak için olanca gücüyle mücadele ediyor! Çünkü kurulan tuzağı gördü.

AMERİKAN DERGİSİNDEN ERDOĞAN İÇİN ÇOK TARTIŞILACAK YORUM: İSTİFA ETSEYDİ DAHA FARKLI SİYASİ MİRAS BIRAKIRDI!

Amerikan dış politikasının sözcüsü niteliğindeki Foreign Polick dergisinden yayınlanan 2023 analizinden, doğrudan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yönelik ağır ithamlar var. Sadece itham yok, önümüzdeki seçime dair analizler de var.

Şöyle  deniyor, “Erdoğan, iktidarı ve gücü elinde tutmaya daha az bağlı kalsaydı ve kendi isteğiyle daha önce istifa etmiş olsaydı, yaklaşan seçim hezimetinde iktidardan indirilmek yerine, arkasında çok daha farklı bir siyasi miras bırakabilirdi.”

Dergideki analizde, 15 Temmuz 2016’daki FETÖ’cü darbe girişiminin bastırılmasına da çok farklı bir yorum getirilmiş. Diyor ki, “(Darbeyi bastıran Erdoğan ve AKP, gerçek diktatörlüğe geçti!”

İlginç değil mi? Türkiye’de asker üniforması giymiş FETÖ’cü teröristler darbe ve iç işgal girişimi başlatıyor. Erdoğan liderliğindeki millet darbeyi bastırıyor. Ama Amerikan dergisine göre, darbeyi bastırmak “diktatörlüğü pekiştirmek” olarak anlaşılıyor!

O zaman şu soruyu sorup devam edelim. “Acaba darbeyi siz mi yapmak istediniz?”

“ERDOĞAN KAZANIRSA, TÜRKİYE’Yİ NATO’DAN ÇIKARTALIM”

Eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton“Yine Erdoğan kazanırsa, Türkiye’nin NATO üyeliğini düşünelim” diyor. Bu açıklama Amerikan şahinlerinin Erdoğan düşmanlığının ifşası açısından Foreign Polick dergisindeki analizle birebir örtüşüyor.

Hatırlarsanız, Bolton Ankara’ya geldiğinde de birçok hatsizlik yapmıştı. PKK’nın Suriye kolunu muhatap almamız konusunda kabul edilemez telkinlerde bulunmuştu.

Ama şu fotoğrafı lütfen hatırlayın. Beştepe’de koridorda Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın, Bolton’a nasıl da haddini bildirdiğini gösteren fotoğraf var ya hani onu diyorum.

“Huylu huyundan vaz geçmez” demişler.

Sahibinin sesi olan Boltan, Türkiye’nin “öngörülemeyen lideri” olarak tanımladıkları Erdoğan’ın, Ukrayna savaşında aldığı pozisyonu…

Suriye’nin kuzeyindeki terör koridorunun dağıtılması konusunda aldığı inisiyatifi…

Karabağ’ın özgürleşmesi sürecinde “Azerbaycanlı kardeşlerimiz bizden nasıl bir destek istiyorlarsa o şekilde destek vereceğiz” çıkışını…

Düşünürken,  neye tekabül ettiğini biliyor…

Onun için, Erdoğan’ın seçilmesi durumunda NATO üyeliğinin düşürülmesini tartışmaya açıyor.

Sadece şunu söyleyip devam edelim: NATO’un önemli bir üyesiyiz. Ama aynı zamanda Türkiye’deki tüm darbe ve girişimlerinin arkasındaki gücün NATO olduğunu da biliriz. Her darbenin bildirisinde, “NATO’ya bağlılık ifadesi” de bunun göstergesidir, nokta!

PKK ELE BAŞI DA AMERİKALILAR İLE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR

Amerika’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Erdoğan liderliğindeki Türkiye’ye bakışı bu. Peki bu bakışın terör örgütü PKK’daki iz düşümü ne?

PKK ele başı Duran Kalkan diyor ki, “Çok kritik dönemdeyiz. Seçim çalışmalarını kesinlikle böyle bir mücadele olarak ele almak lazım. Bunların dışında bir seçim kesinlikle yoktur, olamaz.  Erdoğan’ı tarihe gömmek gerekiyor. Tarihe gömmek için de ne gerekiyorsa yapmak lazım.”

Şaşırdık mı? Hayır.

Amerika ne diyorsa PKK ele başı aynısını söylüyor!

Diyor ki, “Erdoğan’ı tarihe gömmeliyiz. Onun için ne gerekiyorsa yapmalıyız!”

Peki, HDP’nin eski Eş Başkanı Edirne’de tutuklu Selahattin Demirtaş bu konuda ne diyor, “Cumhurbaşkanı adaylığında isme takılmayın” diyor.

Diyor ki, Kişisel hesapları tümüyle bir kenara bırakıp kurtuluş reçetesinde ortaklaşmayı gerektiriyor.”

ERDOĞAN’I, İÇİMİZDEKİ TEŞNİLER İLE TASFİYE ETMEYİ UMUYORLAR, AMA…

Toparlayalım..! Erdoğan’ı sokak olaylarıyla indiremeyenler…

Yargısal kumpas kurup Türkiye’yi terk etmesini sağlayamayanlar…

Darbe yapıp öldüremeyenler…

Tehdit edip istifa ettiremeyenler…

İçimizdeki aparatları ve onlara “teşni olmuş” muhalefet ile seçimde tasfiye etmeyi umuyor!

“Marksist-Leninist” olduğunu söyleyen PKK terör örgütü ve sözüm olan “solcu” siyasi uzantısı HDP de aynı politikanı sözcülüğünü yapıyor.

Her şey gözümüzün önünde oluyor. Ve bu millet hepsini görüyor!

Peki, bu millet 100 yıl sonra bulduğu bir liderini onlara yedirir mi?

Takipteyiz.

7. 

Biden delays implementation of civil rights protections for Jews

Palestinian group lauds Biden after he pushes off new federal regulations proposed by Trump applying IHRA definition of antisemitism to civil rights investigations.

By Dion J. Pierre, The Algemeiner

The Biden administration has again delayed issuing new federal regulations — first proposed by President Trump — that would apply the International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) definition of antisemitism to civil rights investigations, which lawmakers and advocates have long said would help protect Jewish students from anti-Zionist discrimination and harassment.

The proposed guidelines, based on a directive given in Dec. 2019 by former President Donald Trump in response to rising anti-Zionist discrimination on college campuses, will not be instituted until at least December 2023, according to a copy of the proposed rule on the website of the Office of Information and Regulatory Affairs.

The IHRA definition of antisemitism includes examples of anti-Israel bias, including “claiming that the existence of a State of Israel is a racist endeavor,” “denying the Jewish people their right to self determination,” and “applying double standards by requiring of it a behavior not expected or demanded of any other democratic nation.”

The Department of Education had initially pledged to issue new regulations in September 2020. After President Joe Biden was sworn in on January 20, the administration indicated that it had embraced the IHRA working definition but delayed codifying civil rights protections based on it until January 2021.

In February, thirty-nine members of the US Congress released a letter urging the Department of Education to speed the process up.
IMAGINE IF A PRESIDENTIAL ADVISOR CLAIMED THAT ‘BLACK PEOPLE ARE HUMANOIDS… APES AND PIGS’

On Wednesday, however, OCR Assistant Secretary Catherine Lhamon issued a statement affirming that the Biden administration’s “commitment to applying Executive Order 13899 on Combating Antisemitism” while noting that OCR opened in 2022 several investigations based on complaints of anti-Zionist discrimination and harassment.

Palestine Legal, a nonprofit legal and advocacy organization, lauded the move.

“We are reassured to see @EDcivilrights do the right thing: #RejectIHRA, and focus on rising threats of bigotry & racist attacks by white supremacists,” the group said in a tweet.

Kenneth Marcus, former OCR Assistant Secretary for Civil Rights and current chairman of the Louis D. Brandeis Center for Human Rights on Law, told The Algemeiner that the new guidance’s delay is disappointing but that Lhamon’s statement is an indication that the Biden administration is moving closer to adopting the IHRA definition of antisemitism.

“This is the Biden administration saying publicly for the first time that they are committed to complying with the Executive Order on antisemitism,” Marcus said. “Although I would have preferred to have seen this in a regulation.”

Recent complaints with the Department of Education have focused on Stanford University, where Jewish professionals were allegedly assigned to segregated discussion groups for white members against their objections; and at Brooklyn College, where Jewish students were allegedly harassed and pressured into identifying as white in discussions around social justice.

  ‘FORGIVE HITLER, LET IT GO,’ KANYE WEST SAYS IN MESSAGE TO JEWS

The Algemeiner has asked OCR to comment on the delaying of the new guidance. This story will be updated accordingly.

8. ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ 15-01-2023! / $$*_3223_ $$*!

9. ΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠ. ΑΡ. 34 ΚΑΙ 36!.. ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ (ΝΙΚΗΤΕΣ) ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟΝ “ΛΑΜΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!..

-/-