Ερώτηση… Διαγωνίσματος!..

Φίλοι μου / μας!

– Η περίφημη “Κλιματική Αλλαγή”, που ήρθε… καταιγιστική, (διότι είχε καθυστερήσει το περίφημο σχέδιο των “Διεθνών Εβραίων”, Ροκφέλερς, κλπ, για την παγκόσμιο “πράσινη μετάβαση” και ό,τι αυτή περιλαμβάνει), με την πρόστυχη, έτσι όπως έγινε, επιστροφή των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Κ-Β των Η.Π.Α. και η “Κλιματική Κρίση, που “παίζει” πολύ τελευταία, είναι κάτι που υπήρχε παντού και που είχαμε και έχουμε και εμείς, με ό,τι συμβαίνει, πχ με τις φωτιές στην παρούσα χρονική συγκυρία, στην χώρα! Αυτό προσπαθούν να πείσουν οι όποιοι υπεύθυνοι το πόπολο, που πλέον θεωρείται πλέμπα! Μάλιστα! Εμείς τώρα ρωτάμε:

Οι φωτιές (σχεδόν 50 μόνον το προηγούμενο Σ-Κ) ανάβουν μόνες τους; Τις ανάβει, για παράδειγμα, η… “Κλιματική Κρίση”; (Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λέμε τώρα, ο σωστός όρος δεν είναι “κρίση”, αλλά… “Κλιματικός Πόλεμος”)!

Μόνον αυτήν την ερώτηση, για σήμερα!..

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Αν κάποιοι / κάποιες απαντήσουν πως ανάβουν μόνες τους οι φωτιές, θα ήθελαν αυτοί και αυτές να πάνε μέχρι την πρώτη και πιο κοντινή σε αυτούς… γωνία, ώστε να δουν, αν ερχόμαστε;

Οργανωθείτε και αλλάξτε επειγόντως μυαλά οι υπεύθυνοι, οι σχεδιάζοντες και… γενικώς, μην μπλέκοντας τις… βίδες, με τις… γίδες, για να μην γράψω κάτι άλλο, ώστε να μην ψάχνετε για… κλιματικές αλλαγές και κρίσεις, όταν ίσως θα καίγονται μαζικά χωριά, πόλεις και μεγαλουπόλεις στην χώρα μας, μην ξεχνώντας ότι πλέον το 1ο… παγιωθέν όπλο, τουλάχιστον για την παγκόσμιο τρομοκρατία, σε όλες της τις μορφές, είναι η χρήση της φωτιάς, του πυρός!..

2. Κλιματικές αλλαγές και κρίσεις υπήρχαν πάντα στον Πλανήτη, εμφανιζόμενες άλλοτε ηπίως και άλλοτε… αγρίως, γι’ αυτό άλλωστε έχουμε και τις διάφορες κατηγοριοποιήσεις εποχών, κλιμάτων, κλπ, εκ-ρια χρόνια πίσω στην ζωή της Γης και στην ανθρώπινη παρουσία σ’ αυτήν!

Τέλος, επειδή ακούμε για “ερημοποίηση” και “κατάρρευση” του περιβάλλοντος, φυσικό είναι να φτάσουμε εκεί, όταν έχουμε συνεχώς φωτιές και ευρύτερα συνεχή ΡΥΠΑΝΣΗ-του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην υγεία, κυρίως σ’ αυτήν, των πολιτών, στην υγεία όλων μας!

3. Κάποιοι, ενίοτε, μιλάνε άσχημα για το δικό μας “Επιτελικό Κράτος” (“Ε.Κ.”)! Πόσο όμως… “Κολοχανείο” θα πρέπει να είναι το αντίστοιχο Αμερικανικό “Ε.Κ.” ή ορθότερα να ήταν και συγκεκριμένα αυτό που με εντολή των…αοράτων Κοσμοκυρίαρχων “Αφεντικών” και “Πατρώνων” μας, σχεδίασαν την παγκόσμιο “Πράσινη Μετάβαση” ;

Ρωτάμε την αμερικανική Κ-Β! Δεν υπάρχει τρόπος, ακόμα και τώρα, (με έναν λογικό και ορθό στην βάση του κεντρικό στις Η.Π.Α. επανασχεδιασμό), ώστε να γίνει “όμορφα και ωραία”, παγκοσμίως (!) / ανά Ήπειρο και όπου μπορεί φυσικά να επιτευχθεί αυτή η “μετάβαση” και με τρόπο τέτοιον που ο κόσμος να… συνεργαστεί, (εύρεση του “πώς” / πχ παροχή χρημάτων στον κοσμάκη, κλπ) γνωρίζοντας άπαντες τα… βήματα, ένα προς ένα, χρόνους, κλπ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ (!)… ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΕΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ), ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ!..Καλημέρα Τούρκοι! Όλα καλά; Πλησιάζει ο Καιρός!..

4. Ο φίλος που υπογράφει ως “Καθίκι” έχει δίκιο στην αναφορά του για τα διϋλιστήρια της Ελευσίνος!

Εμείς φιλαράκο, απαντώντας-σου σε όλα που μας ρώτησες, επίτηδες δεν αναφερθήκαμε σ’ αυτά (1η απάντηση), πρώτον, διότι δεν θέλαμε να… φορτίσουμε το κλίμα και δεύτερον επειδή ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (!!!) οι Τούρκοι εμμένουν σταθερά σ’ αυτά της Κορίνθου (“Β.Β.”), για λόγους που εδώ έχουμε παρουσιάσει και εξηγήσει!!!..

Σκέψου τώρα και αυτό (2η απάντηση)! Όλα, “χονδρικά”, έγιναν και γίνονται κάθε χρόνο σε μια γραμμή 81 χλμ προς Κόρινθο και σε μια άλλη ακόμα γραμμή, αυτήν προς Λαμία, σε ένα μήκος 100+ χλμ!..

Τέλος, (3η απάντηση), τα όσα γράψαμε απευθύνονταν και φέτος στους επικεφαλής του Κράτους και των Υπηρεσιών (σχεδιάζοντες Επιτελείς, κλπ), και ασφαλώς όχι (!!!) στο μαχόμενο στο Πεδίο των πυρκαγιών όποιο προσωπικό, το οποίον ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΥ!..

-/-