Έξι Και Πάντα… Σέξι!

Φίλοι μου / μας!

1. Ένας, σαν τον ή την Κασσελάκη, μόνον βάζελος θα μπορούσε να ήταν! Καταλάβατε!..

2. Ο Μπέος είναι και Έλληνας δυνατός και λαϊκός και ντόμπρος, όπως ακριβώς το λέει! Το μόνον του μεγάλο μείον, δυστυχώς, είναι το γεγονός ότι είναι αντι-Ολυμπιακός!.. Παρ’ όλα αυτά, ο ερυθρόλευκος λαός τον είχε δεχθεί στο “Καραϊσκάκης”, όταν πέρυσι είχε έρθει με την Ομάδα του Βόλου, χωρίς να ασχοληθεί… “ποδοσφαιρικώ τω τρόπω” μαζί του!..

3. Είπε ο / η Κασσελάκης / – κη ότι θέλει να αποκτήσει 2 αγόρια με τον / την Τάϊλερ, μέσω παρένθετης μάνας, για να τα κάνει ίδια με αυτόν και τον ή την σύντροφό της / του, απάντησε ο Μπέος, μιλώντας για “παραγωγή πούστηδων”, κλπ, και να (!), αμέσως και η Κα Αδελύνη, η σεβαστή Εισαγγελέας του “Αρείου Πάγου” να διατάσσει την Εισαγγελία του Βόλου να κάνει έρευνα, κλπ, για το θέμα!

α. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να μιλάμε, αν τα όσα λέμε δεν είναι σύμφωνα με τα όσα θέλει η νέα “Νέα Τάξη” εξ Αμερικής (αυτή των “Δημοκρατικών”… τάχα), να επιβάλλει παγκοσμίως!

Τώρα προσβάλλεται η βάση της ελληνικής οικογενείας, αύριο η θρησκεία μας “στα ίσα”, όπου θα μας τεθεί το δίλημμα, “ή αυτό ή η θρησκεία σας”, κλπ! Και σε όσους αυτό φαίνεται… χαζό, υπερβολικό, ή ό,τι άλλο σχετικό, ρωτάμε! Τα ίδια δεν λέγανε, τα ίδιας… συνομοταξίας άτομα, όταν ο καταστροφέας του Εθνο-λαϊκο-πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και των θεμελίων της χώρας μας σε μεγάλο βαθμό, τέως Π-Θ Κων-νος ΣΗΜΙΤΗΣ, είχε βγάλλει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες; “Τί είναι αυτά που λέτε;” “Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα άλλο”, “υπερβάλλετε”, κλπ, κλπ, κλπ! Τί αποδείχθηκε; Ότι τα πάντα γίνονται με σχέδιο και απαιτούν χρόνο και ίσως και 2 και 3 γενιές για να γίνουν πράξη από τους Κοσμοκράτορες!

β. Δηλαδή, αν ο Μπέος δεν έλεγε “Πούστηδες”, αλλά πχ “Κίναιδοι”, θα υπήρχε θέμα; Το “Πούστηδες” ενόχλησε ή γενικώς τα “πιστεύω” του Μπέου; Όλοι κυρίως οι σύγχρονοι “Μεγαλο… Αριστεροί” (λέγε με Κομμούνια ή νεο-Κομμούνια αμερικανικής κοπής / στο “Pay rol” των “Δημοκρατικών” οι περισσότεροι απ’ αυτούς) και κατά δήλωσή τους “Προοδευτικοί” (!) και “Δημοκράτες” (!), δεν ενστερνίζονται, όπως όλοι οι πολιτικοί τους πρόγονοι, την γνωστή ρήση, από τις αρχές ακόμα του 20αι., πως “δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις, αλλά βρώμικοι άνθρωποι”; (Νομίζω φράση του”Δημοτικιστή” Γληνού).

γ. Μήπως όμως ο “Άρειος Πάγος” παρενέβη, επειδή ο Μπέος αναφέρθηκε στο ότι τα τελευταία 40 χρόνια κυβερνούν την Ελλάδα γιατροί και δικηγόροι και κάλεσε το ακροατήριό του να σκεφτεί στο πού οδήγησαν όλοι αυτοί την χώρα μας; Μήπως ενοχλήθηκε το… βαθύ “πολιτικό μας σύστημα” και είπε να δείξει την δύναμη του βαρέως χεριού του;

ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΡ-ΟΣ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, ΑΙΩΝΟΒΙΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Π-Θ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β”, ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ”ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”:

“ΚΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

δ. Το Κράτος και η Δικαιοσύνη του εμφανίζονται, με την επέμβαση του… “Αρείου Πάγου” (!!!) για την λέξη ουσιαστικά “Πούστης” του Μπέου, να “τα βάζει” με το σχεδόν 58% (57,76%) του λαού του Βόλου, ο οποίος τον επανεξέλεξε πανηγυρικώς ως Δήμαρχο!..

Κύριοι της ΝΔ και της Κ-Β! Αφουγκραστείτε γενικώς τον λαό μας, για να “μην την πάθετε” όπως ο “Σόρος-Σύριζα”, για τον οποίον λέτε ότι απέτυχε, κλπ, διότι δεν “έπιασε”, όπως λέγατε και λέτε, τον παλμό της Κοινωνίας, και… παπάρια – μέντολες, μετά συγχωρήσεως!.. Και κυρίως, ΜΗΝ (!) ΦΟΒΑΣΤΕ! Μην έλκεστε λοιπόν και κυρίως μην σύρεστε από τους όποιους τρίτους, αλλά εφαρμόστε, τώρα που κυβερνάτε, αυτό που πιστεύετε ότι είναι “ΟΡΘΟΝ και ΠΡΕΠΟΝ”! Αν έχετε και εσείς απόψεις σαν αυτές πχ του Κασσελάκη, είναι έντιμο και αντρίκιο (λέμε τώρα “και καλά”, αφού τί αντρίκιο, αν είστε όμοιοι), να “βγείτε” και να μας το πείτε και να μην κρύβεστε πίσω από τον γνωστό “Σόρος-Σύριζα”!..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!

  • ΓΙΑ Ο,ΤΙ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ!..
  • Η Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΕΞΕΜΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΝΑΣΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ (ΝΑΙ, Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΔΥΣΜΟΡΦΟ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟ”, ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ, ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ… “ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”) ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥ… ΑΣΤΟΥ Ν. Χ”ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ “REAL FM”, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ” ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ !
  • ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΠΩΣ:
  • Η Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ, “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ”, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ “ΣΟΡΙΤΩΝ”… ΤΕΚΝΩΝ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΚΥΨΑΝ ΧΘΕΣ (08-10-2023) ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΠΕΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ (!) ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ” ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!..
  • ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ “ΠΡΟΒΛΗΜΑ” ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ… “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ”, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ή ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ε/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ… ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ή ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ!.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟ “ΕΙΝΑΙ” ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ “ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ (;) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”, (ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥ  ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ… ΑΝΑΝΗΨΕΙ) ΝΕΟ-ΝΑΖΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”, ΟΠΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ!

4. Η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα, κυρίως, (ο λεγόμενος “Αξονας του Κακού” για την Δύση, στον οποίον προσφάτως προσετέθη και η Β. Κορέα / τώρα κάποιοι μάλλον θα θυμηθούν τον Τραμπ…), αλλά και η… δυτική (sic) Τουρκία, το Πακιστάν, το Κατάρ, η Υεμένη, όπως και αρκετές άλλες χώρες και Εμιράτα στην Μ. Ανατολή, στον Κόλπο, αλλά και στην Αραβική χερσόνησο*, σίγουρα χαίρονται με ό,τι έκανε η “Χαμάς”!

-/-

* Το… κρίσιμο Βασίλειο της Σ. Αραβίας εισέτι παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και ορθώς, όπως λέμε εμείς, δεν έχει λάβει θέση, αν και δεν θα ήταν ούτε καν τόλμημα ή ρίσκο γι’ αυτό, αν μετά το ό,τι έγινε, “έβγαινε” και στήριζε το Ισραήλ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ… ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

-/-

Ειδικά η Ρωσία πανηγυρίζει και ας μην το… δείχνει! (Εδώ, “μιλάμε” για τον ορισμό της πολιτικής ανυπαρξίας των Η.Π.Α., αλλά και της Δύσεως γενικότερα, αφού με την συνεχή σε βάρος του Ισραήλ πολιτική τους, λόγω του δεξιού και Εθνικιστή Νετανιάχου, οδήγησαν τα πράγματα έστω και… ακουσίως, σίγουρα πάντως ηλιθίως, στην εισβολή της “Χαμάς” στο Ισραήλ και στις κτηνωδίες που όλοι μας είδαμε στις “TV”)!

Γιατί πανηγυρίζει;

Διότι μοιάζει, στην παρούσα φάση, να δημιιουργήθηκε ή ορθότερα να… “γεννιέται” μια δική της… Ουκρανία στο στρατόπεδο της Δύσεως, και μάλιστα στο πιο δυνατό “τύποις και ουσία” Κράτος της Δύσεως, (μετά φυσικά από αυτά των Η.Π.Α. και Μ. Βρετανίας), ελπίζοντας ότι αυτή η πληγή θα διαρκέσει, τουλάχιστον όσο και η δική της, ήτοι αυτή της “Μικράς Ρωσίας”!

Να θυμίσουμε εδώ και πάλι (!), πως ο στρατηγικός στόχος της Ρωσίας είναι να φτάσει στα σύνορα με το Ισραήλ, αφού προηγουμένως κυριαρχήσει στα όποια ενδιάμεσα εδάφη την χωρίζουν με αυτό! (Δείτε Χάρτη)!

Η Κίνα πανηγυρίζει επίσης, διότι κυρίως μοιάζει να “χαλάει” ο… δρόμος που την ανταγωνίζεται οικονομικά, ήτοι αυτός που ενώνει τις χώρες Ινδία, Σ. Αραβία, Ισραήλ, Κύπρος, Ελλάς, ΕΕ!

Το Ιράν αντιλαμβάνεστε γιατί πανηγυρίζει, αφού ο μεγάλος του και πολυμίσητος αντίπαλος Ισραήλ, έτσι ή αλλιώς, με ό,τι γίνεται και θα γίνει, τουλάχιστον (στην χειρότερη των περιπτώσεων για το Ιράν), θα φθαρεί πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικά με τον πόλεμο που κήρυξε στην “Χαμάς”! 

Η Τουρκία και αυτή χαίρεται, αφού ουσιαστικά μιλάμε για ένα ανήκων στην Δύση κράτος, ένα αντίστοιχο, Σουνιτικό όμως, Ιράν!

Η “Χαμάς”, εδώ και κάποια χρόνια, έχει κυριολεκτικά σαν σπίτι της την Τουρκία, η οποία την χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί πολιτικά και όχι μόνον, όταν έτσι το κρίνει ότι το επιβάλλει το πολιτικό της συμφέρον!

Η “Χαμάς” χρηματοδοτείται και (!) από την Τουρκία, και όχι μόνον από το γνωστό Κατάρ και το Ιράν, εκπαιδεύτηκε και εκπαιδεύεται στρατιωτικά για χρόνια στην χώρα αυτήν, όπως συνέβη και με τον “ISIS”, όπως και με τον λεγόμενο “Ελεύθερο Συριακό Στρατό”, που “έστησαν” οι Τούρκοι, εξοπλίζουν, πληρώνουν, κλπ, ενώ οι όποιοι τραυματίες από διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες της “Χαμάς”, κλπ, βρίσκουν γιατρειά σε τ/Νοσοκομεία, (θυμάστε την κόρη του ΡΤΕ που σχεδόν νοσήλευε τους τραυματίες του “ISIS”; / έναν “ISIS” που οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως “έστησαν” για τους… λόγους τους, οι ΜΥ των Η.Π.Α.), ενώ επιπροσθέτως τα υψηλόβαθμα, αλλά και όχι μόνον, μέλη της “Χαμάς” ζουν ή πηγαινο-έρχονται στην Τουρκία, ενώ η “ΜΙΤ” γνωρίζει τα πάντα (!!!) που αφορούν και (!!!) την “Χαμάς”! (Όπως το αυτό και για το σύνολο των τρομοκρατικών Οργανώσεων στην Μ. Ανατολή – Αραβική Χερσόνησο – Κ. Ασία)!

Στο σημείο αυτό να πούμε πως, όλοι και μάλιστα πολύ εύκολα, μετά από την εισβολή της “Χαμάς” στο Ισραήλ και τις σφαγές στις οποίες επεδόθη, βγήκαν και κατηγόρησαν τις ΜΥ του Ισραήλ και της Δύσεως ότι αιφνιδιάστηκαν, πως δεν ήξεραν τίποτα, κλπ, ξεχνώντας όμως (με βάση την αμέσως προηγουμένη παράγραφο), να αναρρωτηθούν έστω για τον ρόλο και της… δυτικής “ΜΙΤ” του Κου -πλέον- Καλίν! Γιατί η “ΜΙΤ” που 100% γνώριζε τί θα γινόταν, δεν ενημέρωσε τις… κακές (sic) ΜΥ της Δύσεως; 

Δεν τις ενημέρωσε, αγαπητοί, διότι αφ’ ενός οι Τούρκοι μισούν τους Ισραηλινούς (και μόνον το τέμενος του “Αλ Ακσά” / “Ναός του Σολομώντος” αρκεί για το μίσος αυτό), ενώ ο ΡΤΕ, αφ’ ετέρου, ήθελε και θέλει να μπει ως “κάρφος” στο μάτι του Α/Προέδρου, λόγω των “F-16” και με αυτόν τον τρόπο να τον τιμωρήσει, όπως και την υπόλοιπη Δύση και κυρίως την “ΕΕ”, για προφανείς λόγους, μη χρήζοντες αναφοράς και εξηγήσεως, αφού είναι γνωστοί “τοις πάσι”!

Ό,τι (!) σας γράφω ή λέω, που θα έλεγε και ο Τάκης ο Τσουκαλάς στο “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ”!..

Αυτοί είναι οι Τούρκοι, ρε Αμερικανοί! Πότε θα τους μάθετε; Σε κάθε περίπτωση “να… τους χαίρεστε”!.. (Μήπως τώρα, Κε Ομπάμα και Κε Μπάϊντεν, καταλαβαίνετε πόσο ηλιθίως, ήτοι ερασιτεχνικώς και όχι επαγγελαμτικώς, επιχειρήσατε να ανατρέψετε το 2016 τον ΡΤΕ);

Παράλληλα, με ό,τι έγινε, η Τουρκία, αντιστοίχως με την χαρά της Κίνας, χαίρεται ακόμα, διότι με ό,τι έγινε, ίσως χαλάσει (σίγουρα πάντως θα καθυστερήσει η υλοποίησή του), η δημιουργία του προαποφασισμένου εμπορικού, αλλά και άλλων στόχων και σκοπών, “δρόμου”, Ινδίας – Σ. Αραβίας – Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος – Ευρώπης! (Πλήττεται έμμεσα και η… φίλη της Τουρκίας, Ελλάς, επομένως η Τουρκία κερδίζει και απ’ αυτό)!

Κάτι Κατάρ, Πακιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Αφγανιστάν, Ισλαμικές πρώην σοβιετικές χώρες του Καυκάσου, κλπ, χαίρονται ως… “ουρές” της Τουρκίας!..

Να… συγχαρούμε, αχαχαχαχαχαχα, τους Κλίντον και Ομπάμα που παρέδωσαν ουσιαστικά, με την ασκηθείσα πολιτική τους, στους Ταλιμπάν το Αφγανιστάν, ενώ να ψέξουμε την Κ-Β Νετανιάχου, διότι… ακούσαμε πως Ι/Στρατηγός ήταν με τους Αζέρους, μια ημέρα πριν από τις Τουρκο-Αζερικές επχ-σεις κατά των και στον αιώνα μας εκκαθαρισθέντων Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάγ!.. (130.000 Αρμένηδες εγκατέλειψαν τις εστίες τους στο “Ν. Κ.” και μετέβησαν, ρε προδότη Πασινιάν, στην Αρμενία, χωρίς να υπολογίζουμε τους νεκρούς, τους τραυματίες και κυρίως την οικονομική βύθιση της χώρας, μετά από τα όσα συνέβησαν, ως αποτέλεσμα εμφανούς για χρόνια συνωμοσίας, βασισμένης σ’ αυτές τις… πολύχρωμες Αμερικανο-κινούμενες επαναστάσεις)!

Δεν θα μας ικανοποιήσει, φίλοι Ισραηλινοί, μια απάντησή σας, εννοώ στο γιατί ήταν εκεί το ανώτατο αυτό στέλεχός σας, αν μας πείτε ότι πήγε, (αν δηλαδή η πληροφορία αυτή είναι ακριβής), για να μην έχουν / να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα / να μην κινδυνεύσουν οι πολυπληθείς Αζέροι εβραϊκής καταγωγής, που ζουν στην ευρύτερη περιοχή, στα νότια της Κασπίας θαλάσσης, κλπ!..

Το Αζερμπαϊτζάν σήμερα συντάσσεται, φίλοι Ισραηλινοί, με την Τουρκία, όπως ξέρετε, σε όλα τα θέματα, (θεωρούν ευατούς ένα Έθνος, δύο Κράτη), ενώ μετά τα όσα συνέβησαν στην χώρα σας με την “Χαμάς” και βάσει της δικής σας πιθανής προς αυτούς βοηθείας στο θέμα του “Ν.Κ.”, θα έπρεπε “να βγει” ο Αλίγιεφ και να σας υποστηρίξει, αφού τον στηρίξατε, αν (!) τον στηρίξατε, στο θέμα με τους Αρμένηδες στο ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΆΓ (“γ” και όχι “χ”)! Ή όχι; Τί λέτε;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΦΙΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ (!!!) ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΚΥΨΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΖΟΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ (ΕΙΝΑΙ 100% ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (;) ΚΑΙ “ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΤΟΣ” ΠΙΑ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΑΣ ΤΗΣ… “ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ”, ΑΥΤΗ Η… ΠΑΛΙΟΜΟΥΣΙΤΣΑ), ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Τελικώς, ενώ εσείς, ρε Αμερικανοί (και κυρίως εσύ, πράγματι σοβαρέ, αλλά μάλλον εύπιστε Κε ΥΠΕΞ των Η.Π.Α., Κε Μπλίνκεν), παρακαλάγατε και παρακάλαγες, “τρόπον τινά”, τους Τούρκους για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, οι Τούρκοι και όλος ο “Άξονας Του Κακού”, μαζί με τις όποιες… “ουρές” του, εργαζόταν υπογείως, ώστε να προσβληθεί το αγαπημένο -ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ (!)- παιδί σας, ήτοι το Ισραήλ και ο δυστυχής ιστορικά, όσο και άμοιρος, λαός του!..

Σεβαστέ Κε Μπλίνκεν! Αλήθεια! Δεν σας παρεξενεύει το γεγονός πως σε τόσες μεταξύ σας συνομιλίες με τον σεβαστό Κο Τ/ΥΠΕΞ Χ.ΦΙΝΤΑΝ, πρώην Α/”ΜΙΤ”, δεν σας είπε τίποτε σχετικά με τα… σχέδια της “Χαμάς”, όπως αυτά εμφανίστηκαν “προχθές” στο Ισραηλινό Πεδίο, ενώ γνώριζε;

Μήπως τελικώς η “ΜΙΤ” ελέγχει τους επικεφαλής των κρίσιμων πόστων στην “CIA”και έτσι αυτοί… μουγγένονται και τάχα μου… αποτυγχάνουν να βλέπουν όλα τα μείζονα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα ή είναι να λάβουν χώρα, στον Πλανήτη μας; Είναι αυτό, ή είναι η έλλειψη ικανών αναλυτών στην υπόψη Υπηρεσία σας ή απλώς -στην προκειμένη περίπτωση- επρόκειτο απλώς για το τουρκικό προς τις Η.Π.Α. μίσος, που εκδηλώθηκε δια της… σιωπής; Με καταλαβαίνετε, είμαι σίγουρος!

Α! Και κάτι ακόμα! Θεωρούν ακόμα, κάποιοι μεγαλόσχημοι ανόητοι “δικοί” σας, ότι όσα γράφαμε εδώ, αλλά και συνεχίζουμε να γράφουμε, μετά πχ από την εισβολή της “Χαμάς” στο έδαφος του Ισραήλ, είναι αντιδυτικά, ρωσόφιλα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο; Χάσατε πράγματι, ως πολιτικοί, στις Η.Π.Α. (και κυρίως εσείς οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”) την αντιληπτική σας ικανότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο, μη δυνάμενο τώρα να εκτιμήσουμε; Θέλω να πιστεύω και θέλουμε να πιστεύουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ότι δεν ευθύνεται σ’ αυτό, αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, η φθορά που σίγουρα έχει δημιουργήσει στο Κόμμα σας, η αριστερή – κομμουνιστική σας πτέρυγα και κυρίως ο… Σάντερς!..

Διαβάστε τώρα και εσείς ατυχείς Παλαιστίνιοι, που σας έμελλε να έχετε Κυβερνήτες, είτε πολιτικά “λίγους”, σαν τον Αμπάς, είτε ένοπλους φανατικούς, (και άρα ανεγκέφαλους), τρομοκράτες, σαν αυτούς της “Χαμάς”, διαβάστε την ερώτηση που σας θέτουμε αμέσως παρακάτω και σκεφτείτε την απάντηση!

Μετά τα όσα πιο πάνω περιγράψαμε για τις χώρες του “Άξονος Του Κακού”, κλπ, την μικρή αυτή… αναλυσούλα που εδώ παραθέσαμε, θέλετε να μας πείτε ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ

5. Ρε σεις “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”! Τον Ρόμπερτ ΚΕΝΝΕΝΤΥ τον “θάψατε”, μετά τα όσα είπε ή τον “φοβάται” το “Βαθύ Κράτος” σας, αυτό των “Διεθνών Εβραίων” που διαβιοί στην χώρα σας; (“Τον φοβάται”, με την έννοια του, αν αναμιχθεί με την διεκδίκηση της Αρχηγίας στο Κόμμα σας, να εξελιχθεί αργότερα σαν τους θείους του και κυρίως σαν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΖΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, που… κάποιοι φρόντισαν να… εξαφανίσουν)!..

6. Κουτσούμπα “ξεκουβάλα”! Φύγε τώρα, αν θες το καλό του Κόμματός σου / σας και δώσε το χρίσμα του επόμενου ΓΓ στον Πρωτούλη!.. Το είχαμε πει στους Κομμουνιστές συντρόφους σας, στα γραφεία σας στην Αχαρνών ένα βράδυ (δεν λέμε ποτέ ψέμματα / ρώτα το ζευγάρι που ήταν στην πύλη του κτιρίου σας), λίγο πριν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και μας κύτταζαν…περίεργα, ίσως λόγω της λοβοτομής που τους κάνετε από “μικρά”, στα “Κατηχητικά” σας!.. Δικαιωθήκαμε!..

Είδες Κουτσούμπα, που και τα Κομμούνια θέλουν το κάτι άλλο και σύγχρονο, αυτό το σύγχρονο “στυλ”, κλπ; Έτσι έρχονται τα ψηφαλάκια, ρε ντόπιο σημερινό Αρχι-Κομμούνι! Πότε θα το καταλάβεις / – τε;

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-