Φωτιές, Ξανά!.. (Νο “2”)

Φίλοι μου /μας!

– Απευθυνόμαστε σήμερα κυρίως, μόνον και μόνον από σεβασμό (!), σε όλους τους ασχέτους και τάχα μου… μάγκες (από λίγοι, έως ελάχιστοι βεβαίως), οι οποίοι, μετά από τα λίγα όσα, σχετικά με τις πρόσφατες και ακόμα σε εξέλιξη φωτιές που μας… έζωσαν, γράψαμε χθες (18-07-2023), “βγήκαν” να γελοιοποιήσουν τα όσα περί εμπλοκής των Τούρκων διάβασαν εδώ!

– Πάρτε λοιπόν έναν Χάρτη του Νομού Αττικής, που να φαίνονται οπωσδήποτε και οι Νομοί Βοιωτίας και Κορινθίας, και σημειώστε, με μεγάλες κόκκινες… μαρκαδορίσιες βούλες, τα σημεία όπου είχαμε ή και έχουμε ακόμα φωτιές φέτος! Ρωτάμε! Αν ενώσετε τα σημεία αυτά κυκλώνουν και πάλι, ναι ή όχι, όλο το στρατηγικό Κέντρο της χώρας;

– Αν πάτε να δείτε πού είχαμε πέρυσι, πρόπερσι, κλπ, φωτιές στον παραπάνω χώρο, θα δείτε ότι τα σημεία είναι, πλην ενός, δύο, ακριβώς τα ίδια, γεγονός που σημαίνει ότι ο στόχος είναι συγκεκριμένος και ίδιος, ήτοι ο στραγγαλισμός της “καρδιάς” του Κράτους και η Κ/Φ σίγουρα των διϋλιστηρίων και όσων περισσοτέρων κρισίμων στόχων γίνει αυτό πιθανώς κατορθωτό! (Χωρίς να σημαίνει ότι και η απλή δασική Κ/Φ δεν είναι “κάτι” για τον εχθρό, αφού προοπτικά σκοτώνει το περιβάλλον και όσους ζουν στενά και ευρύτερα σ’ αυτό)!..

– Όλο το παραπάνω “κάνει μπαμ” ότι σημαίνει, ως εχθρικός στόχος, ΚΑΨΙΜΟ των ΑΘΗΝΩΝ, με ό,τι αυτό θα επιφέρει, ενώ μια πιθανή Κ/Φ της “Μότορ Όϊλ” καταστρέφει ομοίως και αυτομάτως την Αθήνα και ταυτοχρόνως την εθνική μας άμυνα!..

– Ο Ν. Αττικής “κλείνεται” ή όχι από Λουτράκι (Κορινθία) και Καπαρέλι (Βοιωτία) φέτος;

– Τότε που είχαμε το Μάτι, ο Ν. Αττικής είχε “κλειστεί” και πάλι από Λουτράκι και Μαλακάσα, πλην φυσικά των εντός του Νομού κρισίμων στόχων των εμπρηστών;

– Αυτό γίνεται πάντα κάθε χρόνο, τα τελευταία 5 χρόνια, ταυροχρόνως και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο; Ναι ή όχι; Γιατί δεν το ψάχνετε μόνοι σας; Τόσο δύσκολο σας είναι;

– Η ειδοποιός διαφορά φέτος είναι ότι ο εχθρός… σκλήρυνε, αφού πλην της πολύ δύσκολα αντιμετωπίσημης ζώνης του Λουτρακίου, φέτος επιλέχθηκε από τους εμπρηστές να… λειτουργήσει παράλληλα (!) και η ακόμα δυσκολότερη ζώνη – περιοχή των Δερβενακίων (στο μήκος σχεδόν όλης της παλαιάς εθνικής οδού Μάνδρας – Θήβας), κλπ, η οποία είναι περίπου παράλληλη αυτής του Λουτρακίου και η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “εσωτερική ζώνη” και η οποία είναι εγγύτερον των Αθηνών, ήτοι του στόχου!..

– Αν λοιπόν ό,τι ακριβώς επαναλαμβάνεται, σίγουρα, τα τελευταία 5 χρόνια, πιστεύετε ότι είναι τυχαίο (κάτι που ξέρετε όλοι ότι δεν συμβαίνει), τότε “με γειά σας και χαρά σας”!

– Αν δεν είναι Τούρκοι “από πίσω” και συνεργαζόμενες μαζί τους άλλες ξένες Υπηρεσίες, όπως κυρίως οι επιλογές – στόχοι τους (!!!) κατ’ εμάς αποδεικνύουν, τότε είναι άριστα οργανωμένος εσωτερικός εχθρός και θα πρέπει να βρεθεί η ταυτότητά του ή απλώς να επιβεβαιωθεί ή να μας παρουσιάσουν, αφού τους συλλάβουν, τους… “αυτόνομους” εμπρηστές – άτομα! Πάντως κάποια… απλά άτομα, που όλως τυχαίως την ίδια χρονική στιγμή, (με κάποια διαφορά μόνον ολίγων ωρών), επί 5 χρόνια συνεχώς ξύπναγαν / ξύπνησαν και έβαζαν / έβαλαν τις φωτιές δεν “παίζει”!..  Κατά τα λοιπά, είστε ελεύθεροι να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά να μην ξεχνάτε ότι άπαντες κρινόμαστε και κυρίως εκ του -κάθε φορά- … αποτελέσματος!..

– Να πούμε ακόμα ότι και φέτος “μπήκαν φωτιές”… τυχαίως βεβαίως, αχαχαχαχαχαχαχα, στον 1ο νησιωτικό στρατηγικό τ/στόχο των ΤΕΔ, λέγε με Λέσβος, στην περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Προβατώνα, όπου εστιάζεται η βάση (!) του εναντίον μας σχεδίου των ΤΕΔ στο “Θέατρο Επχσεων” Θράκης, στην… άσημη Ρόδο, στην οποίαν ανήκει το κρίσιμο σύμπλεγμα Καστελορίζου, ενώ όλως τυχαίως επίσης καίγεται κάθε χρόνο η… αεροπορική Ηλεία (!), από πέρυσι και η… Καλαμάτα, λόγω του ερχομού εκεί των Ισραηλινών, κλπ!..

– Καταληκτικά! Δεν θα γίνουμε όμοιοί σας, είτε υβρίζοντες, είτε ειρωνευόμενοι, κλπ, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε το “μπακ-ράουντ” σας! Εμείς κυρίως, σε κάτι τέτοια θέματα, απευθυνόμαστε στο Κράτος, το οποίο θα πρέπει τουλάχιστον να εξετάζει και να προβληματίζεται με τα γραφόμενα όλων, ακόμα και… ανοήτων σαν εμάς! Να θυμίσουμε ότι ο Ι. Μεταξάς ΔΕΝ (!) είπε ποτέ ότι οι Ιταλοί τορπίλισαν το “Έλλη” στην Τήνο (15-08-1940), διότι δεν ήθελε η Ελλάς να προκαλέσει τότε Ε-Ι πόλεμο, κάτι που όμως ανέφερε ευθέως με την προσβολή της Ελλάδος, στις 28-10-1940, από τις ΙΕΔ και την δια της Αλβανίας εισβολής (!) της τότε στην Πατρίδα μας!..

– Δεν είχαμε πρόθεση να αναφερθούμε σήμερα στις φωτιές, κλπ! Χάλασε όμως η διάθεσή μας και έτσι μετατίθεται για το μέλλον η προγραμματισμένη για σήμερα αναφορά μας στις Ε-Τ σχέσεις, όπως αυτές εκτιμούμε ότι θα σχηματοποιηθούν, μετά το Βίλνιους!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-