ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ “ΑΓΓΕΛΟΙ”!..

Φίλοι μου / μας!

Milat Gazetesi İlk Sayfası

Αν τώρα πούμε ότι, το αγαπημένο σας “σάϊτ”, ο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ”, πέτυχε ΔΙΑΝΑ (!!!) στις χθεσινές τ/εκλογές, θα μας πείτε (ενν. τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”), εγωϊστές;

Βλέποντας, καιρό τώρα, όλα τα απολύτως ηλιθίως εξωνημένα κατά του Τ/ΠτΔ ΡΤΕ δυτικά “ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, γελάμε τώρα και χαιρόμαστε για την ΞΕΦΤΙΛΑ τους, όπως οι χθεσινές τ/Εκλογές (και για Πρόεδρο και οι Βουλευτικές), περιτράνως κατέδειξαν!

Ειδικότερα! Κάτι διεθνείς… μεγαλοεφημερίδες, κάτι διεθνή… μεγαλο-περιοδικά, κάτι διεθνή… μεγαλο-σάϊτ και κάτι “στα λόγια” και δημιουργημένα από το “διεθνές κατεστημένο” διεθνή μεγαλο-ονόματα της επιστήμης, της πολιτικής, του χρήματος, κλπ, και σίγουρα κάτι διεθνείς μεγαλο-εταιρείες δημοσκοπήσεων ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ χθες, γενόμενοι όλοι τους “ΡΟΜΠΡ ΝΤΕ ΣΑΜΠΡ”!

Αυτοί δεν έχασαν, διότι εκτελούσαν εντολές “επί χρήμασι”! Εκείνοι που έχασαν ήσαν πρωτίστως Η ΑΛΗΘΕΙΑ και ακολούθως ΤΟ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ… ΠΟΘΟΥ”, ήτοι όλοι εσείς και όλοι εμείς, δηλαδή το “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ”! ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, όπου πια ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ, στους… ρυθμούς και στην βάση των εντολών που τους δίνουν οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ” μας, ΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ή αλλιώς -στην γλώσσα της Οικονομίας- οι “ΑΓΟΡΕΣ”!..

Να μην αναφερθούμε στους Έλληνες… αναλυτές, καθηγητές, πολιτικούς και άλλους, αναλυτές… “σφραγίδα” ή ορθότερα “του κόλου”, που μήνες τώρα αναφερόντουσαν σε σίγουρη νίκη του… “Βατραχόμορφου” επικεφαλής της “Συμμαχίας του Έθνους” Τουρκογενίτσαρου (Κουρδικής καταγωγής), Αλεβίτη, Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, διότι θα πέσει “το γέλιο της αρκούδας”!..

Να μην αναφερθούμε επίσης στα ε/Κανάλια (Τ/Ο Σταθμούς), τα 2/3 των οποίων έκαναν “ανοιχτή” προπαγάνδα υπέρ ενός ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ (“δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;”) Τ/Πολιτικού, Πολιτικού “από σπόντα”, απλώς και μόνον διότι εκτελούσαν τις υπερατλαντικές εντολές της αμερικανικής Κ/Β, αυτής των βρώμικων πλέον μέχρι τον λαιμό “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, διότι τότε θα πέσει ακόμα περισσότερο γέλιο!..

Ακόμα και το βράδυ των εκλογών, στην χώρα μας, όταν τα αποτελέσματα των τ/εκλογών ερχόντουσαν σαν… σκαμπίλια στα μούτρα όλων αυτών των παραπάνω αργυρώνητων, κάποιοι επέμεναν να λένε ότι το τέλος της καταμετρήσεως θα έφερνε μπροστά 2, 3 μονάδες τον Κιλιτσντάρογλου (όπως πχ ο “πολύς” Σάββας ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ στον “ΑΝΤ1” / Έκτακτη Εκπομπή Ν. Χατζινικολάου, “Πρόσωπο με Πρόσωπο”), κάτι που ασφαλώς και δεν συνέβη, αναφέροντας, για να καλύψουν τον κολαδούρο τους (και πάλι όχι “στα ίσα” και με παρρησία, αλλά με “επιχειρήματα του κόλου” / επιφανειακώς ορθά επιχειρήματα, που λέγονται με υποκριτικό… προβληματισμό, ύφος… διανοητή και με στόμφο τις περισσότερες φορές), ότι θα εκλεγεί τελικώς ο ΡΤΕ, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!)- επειδή ο λαός θα δει ότι η τ/Βουλή (“ΤΒΜΜ”) “ανήκει” πια στον ΡΤΕ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κυβερνήσει ο Κιλιτσντάρογλου, αν εκλεγεί, (“πώς, με προεδρικά διατάγματα θα κυβερνά;”, αναρωτήθηκε ο πιο πάνω τέως… “Πράκτορας”, αχαχαχαχαχαχα), ενώ, όπως είπαν, ο ΡΤΕ θα αναφερθεί σε σταθερότητα στις επόμενες προς τον τ/λαό ομιλίες του, μέχρι τις εκλογές της 28ης Μαϊου 2023, για να τον… συγκινήσει, αχαχαχαχαχαχαχα, λέμε εμείς! Τέλος, πολλοί εξ αυτών Κοι… , ειδήμονες και… επαϊοντες, μιλούσαν λες και είχαν εισέλθει στον όλο υπολογισμό των ψήφων και οι ψήφοι των Τούρκων της αλλοδαπής, κάτι που επισήμως συνέβη τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αν δεν απατώμαι!..

[Στον “ΑΝΤ1”, ο μόνος που δικαιολογείται είναι ο τέως ΥΠΑΜ διπλωμάτης Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, που δεν υποχρεούται, “τύποις”(!) βεβαίως, να γνωρίζει, ως διπλωμάτης(!) (όπως ο κάθε διπλωμάτης), τα θέματα, αλλά που υποχρεούται να τα επεξεργάζεται και να μάχεται ακολούθως στα διεθνή φόρα, μετά από την κάθε φορά Κ-Βκή θέση και στάση / απόφαση επ’ αυτών,  αφού προηγουμένως ενημερωθεί για όλο αυτόν τον όγκο των πληροφοριών που το κάθε θέμα, ειδικά τα σοβαρά, “κουβαλάει”, αν μας καταλαβαίνετε]!..

Για τόση και τέτοια ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ μιλάμε!

Αν δε, πούμε τί άλλο ελέχθη χθες στα Κανάλια (έστω, αν σας παρουσιάζαμε ένα μικρό… “ποτ πουρί”), τότε θα πρέπει, αφ’ ενός να φτύνουμε ομαδικώς όλους αυτούς τους “ΜΕ ΟΝΟΜΑ” και “ΦΤΑΣΜΕΝΟΥΣ”, όσο και “ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥΣ” ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ, της ελληνικής πολιτικής, κομματικής και άλλης καθημερινότητας και αφ’ ετέρου να λυπούμαστε βαθιά για τα σημερινά ΧΑΛΙΑ της ΦΥΛΗΣ μας, που οι περισσότεροι των όποιων Ελλήνων, επισήμων και… ανεπισήμων, ειδικών και… “ειδικών”, είναι ΦΕΡΕΦΩΝΑ… , τα περισσότερα, δυστυχώς, “επί χρήμασι”! …

Φίλοι μου / μας!

Σας καλούμε να διαβάσετε και πάλι εδώ(!), ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ(!), τα 4 τελευταία άρθρα μας, ώστε να δείτε το ποιοί είναι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” βεβαίως, (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΝΑ, ΕΤΣΙ…), αλλά ΚΥΡΙΩΣ (!) για να καταλάβετε ενδεικτικώς και περιληπτικώς (ειδικώς όσοι “πολεμάτε” καθημερινώς με την… γείτονα), τί και πώς “παίχθηκε” χθες στις τ/εκλογές! (Ας το γράψουμε έτσι)!..

Αν όμως… βαριέστε, που δεν θα έπρεπε (ειδικώς όσοι “πολεμάτε” καθημερινώς με την… γείτονα), σας προτείνουμε να σταθείτε οπωσδήποτε(!) πχ στις παραγράφους “6” και “9” του άρθρου που έχει το… “τουρλού – τουρλού”, την παράγραφο “2” του άρθρου με τις… “Καμπάνες”, την παράγραφο “3” του Νο “2” άρθρου για τον νικητή των τ/εκλογών “Κιλ-γλου ή ΡΤΕ;”!..

Φίλοι μου / μας!

Από τον Νοε του 2015, όταν και “πρωτο-βγήκαμε” στον “αέρα”, μέχρι και σήμερα, μέχρι και τώρα, αυτήν την στιγμή, το “σάϊτ” των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, ο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ”, ένα “καθαρά” επιχειρησιακό “σάϊτ” με ιδιαίτερη αγάπη στην Τουρκία πρωτίστως και ακολούθως στις άλλες γειτονικές και μη, χώρες, σε μια Τουρκία όπου δρουν σήμερα 2  «Τάγματα “ΑΓΓΕΛΩΝ” “Ειδικο-Δυναμιτών” », ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τους αναγνώστες του, δηλαδή όλους ΕΣΑΣ και δηλώνει πως ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ… ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ (!), αφού ίδρωσε και ιδρώνει κάθε φορά πάρα πολύ για να ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΛΠ!..

Έχουμε την χοϊκή ΕΠΑΡΣΗ (κατηγορείστε μας γι΄αυτό, αλλά η χαρά πχ του Αναλυτού είναι ακριβώς αυτό, ήτοι η  επιβεβαίωση των όποιων, με δομή και σειρά, τεθέντων ισχυρισμών – επιχειρημάτων του, κλπ, επί θεμάτων που γενικώς καταπιάνεται), να σας πούμε σήμερα πως, ΝΑΙ (!), ΣΤΙΣ 8 ΤΩΝ 10 ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ” ΤΑ 8 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, “ΠΕΣΑΜΕ ΜΕΣΑ” ΑΠΟ 95%, ΕΩΣ 100%, ΕΝΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΩΝ 10 “ΑΓΓΙΞΑΜΕ” Η(ΔΙΑΖ) ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ “ΓΙΑ ΛΙΓΟ”!..

Πριν “κλείσουμε”, σας καλούμε να αρχίσετε και πάλι ένα ΤΑΞΙΔΙ στο “σάϊτ” μας, από της αρχής του, από της εκκινήσεώς του, ώστε να δείτε πχ το πώς έφτασε η Τουρκία από το 2015, στο 2023 και αν είχαμε – έχουμε “τσιμπήσει” τα μείζονα θέματα που την απασχόλησαν με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 90%, να δείτε τί ακριβώς πρεσβεύουμε για το μέλλον της, κλπ, κλπ, κλπ!

Θα δείτε ακόμα και τί πρεσβεύουμε για τις “Παγκόσμιες Δυνάμεις” σήμερα στην Γη μας, γιατί πχ “τα βάζουμε” με τους Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” και την Κ-Β του Κου Μπάϊντεν, γιατί επιμένουμε να λέμε πως η Ρωσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ, γιατί ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, γιατί τα “έχουμε” με τους “Διεθνείς Εβραίους”, κλπ, κλπ, κλπ, θέματα, όλα, όπως πιστεύουμε, χρήσιμα και επωφελή για την πληροφόρησή σας, αλλά κυρίως χρήσιμα για τον σχετικό κάθε φορά προβληματισμό σας!

Με πολύ σεβασμό, καλούμε επίσης, κυρίως, τα ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ, αλλά και γενικότερα όλους τους Κρατικούς μας Οργανισμούς, να είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ και πάντα “ΛΙΓΟΙ”, κυρίως σε αναφορές τους σε επίσημες ή μη, θέσεις της Πατρίδος μας σε διάφορα θέματα, μετά από ανάδυση πληροφοριών, πόσο μάλλον φημών, κλπ!

Ακούσαμε προ 2 νομίζω εβδομάδων τον ΥΠΕΞ Κο ΔΕΝΔΙΑ να δηλώνει προσεκτικός (αν δεν σφάλλω, αυτό είπε, αυτήν την λέξη χρησιμοποίησε), στις όποιες βεβαιότητες περί ήττας του ΡΤΕ, κλπ! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΦΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΕΞ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΙΣ 21-05-2023! Έτσι, τέτοιοι, θα πρέπει να είναι ΑΠΑΝΤΕΣ και ΑΠΑΣΕΣ στο Κράτος, ειδικά οι ΤΑΓΟΙ του, οι οποίοι, αν έχουν ΠΕΙΡΑ και ΓΝΩΣΗ, δεν θα πρέπει να παρασύρονται από τα όποια “ΘΕΛΩ” τους στα διάφορα θέματα, ούτε από συναισθηματισμούς, οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων οδηγούν γενικώς σε πολιτικούς και εθνικούς… Καιάδες!!!..

Ποιά θα ήταν σήμερα η θέση της Ελλάδος, αν πχ ο Κος ΔΕΝΔΙΑΣ παρασυρόμενος από το για καιρό επικρατούν διεθνές κλίμα… ήττας για τον ΡΤΕ, δήλωνε πως αυτός θα ηττάτο; Τί θα λέγαμε σήμερα όλοι και γι’ αυτόν, αλλά και για το Ε/ΥΠΕΞ; Τί για την ε/Κ-Β; Κλπ, κλπ, κλπ!..

 

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

 

ΥΓ.

1. Είναι ΝΤΡΟΠΗ και απολύτως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, αν ο διεθνιστικός ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ γινόταν, σε μια υποθετική περίπτωση, Κ-Β, ο δυνητικά τότε Π-Θ ελληνικής καταγωγής “Σόρος-Τσίπρας” να είχε ως σύμβουλο επί στρατιωτικών θεμάτων και γενικώς επί θεμάτων στρατηγικής τον Ναύαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, απλώς και μόνον επειδή το Κόμμα του πιθανότατα χρηματοδοτείται (και!) από τον Έλληνα Μεγιστάνα και Διαχειριστή Ενέργειας μεγάλων (“Κολοσσών”) ενεργειακών αμερικανικών εταιρειών στην χώρα μας, Κο Βαρδή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

2. Όχι, Κα Μπακογιάννη!

α. Δεν είστε “ιν” στα περί Τουρκίας 100%, όσο -“ΤΩ ΟΝΤΙ”- “Γατόνι” και να είστε, που είστε, αφού ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” στο πλευρό σας! Μην επαίρεστε τόσο λοιπόν, όσο το πρωϊ στον “ΣΚΑΪ”!.. (Εμείς σας λέμε πως οι Επιτελείς σας, επί του αντικειμένου “Τουρκία”, είναι “λίγοι”, “δοτοί” και χρήζουν και περαιτέρω εκπ-σεως! Καλύτερα, επίσης, τις όποιες πληροφορίες για την Τουρκία ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ -ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ- ΔΥΝΑΜΕΩΝ)!..

β. Όχι, δεν έχετε δίκιο! ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (!!!) ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, (έμψυχοι, … άψυχοι, κλπ), ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΡΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΘΙΚΗ(!)* ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ… ΔΙΑΧΥΣΕΩΣ (SİC) ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

* Ναι, υπάρχει και η “ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”!..

γ. Στην τελευταία αποστροφή σας προς την Κα Μιλένα Αποστολάκη, φάνηκε η πολύ μεγάλη ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ σας ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! Είστε πράγματι “παιδί του Πατέρα σας” και εσείς!.. Το θέμα όμως είναι, “ποιός καταλαβαίνει το επίπεδό σας” και τις δυνατότητές σας / τις δυνάμεις σας και κυρίως αυτές της ΚΡΙΣΕΩΣ που σας χάρισε ο Μεγαλοδύναμος!..

δ. Και κάτι όπως πάντα, και ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ! Διαβάστε!

(1) Δεν μπορεί να είστε ΝΔ και δη αδελφή του Προέδρου του Κόμματός σας και 6 ημέρες πριν από τις εκλογές να φοράτε ροζ σακκάκι, όσο πραγματικά και αυτό το χρώμα “να σας πηγαίνει”!..

(2) Συγγνώμη, αλλά και πάλι το χτένισμά σας ήταν “κάπως”! Παρακαλώ, μην με παρεξηγήσετε, αλλά δείτε από παλιές σας εμφανίσεις, άλλα χτενίσματα τα οποία αύξαναν και την γλυκύτητα του προσώπου σας, ζωντάνευαν ακόμα περισσότερο το χαμόγελό σας και προσέδιδαν και εμφανισιακό… κύρος στο συνολικό σας… “look”!..

3. Τα “πουλάκια πέταξαν”! Είχαμε απευθυνθεί στον έναν των δύο Υδκτών της “ΕΥΠ”, στον γνωστό μας… , αλλά αυτός μας… συνέδεσε απ’ ευθείας με… Μαρόκο!.. Κρίμα! (Τί να βγάλετε, ρε γελοίοι, από παρακολουθήσεις “του κόλου”; Τον εχθρό παρακολουθούμε και μετά τον όποιον άλλον, έστω πρώτα αυτόν, δηλαδή τον εχθρό και μετά τους φιλίους!.. Η καλύτερη ΕΥΠ της χώρας μας είναι η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου”)!..

4. Και κάτι ακόμα, για τον Κο… ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! Διαβάστε!

Νικόλα! Το πότε θα φύγουν από την διεκδίκηση της Π-Θγίας, πόσο μάλλον από την πολιτική, οι Κοι Κ.Κ.Μ. και “Σόρος-Τσίπρας”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ, ΕΣΥ(!), ΑΛΛΑ -ΠΡΟΣΕΞΕ- Η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ!..

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΓΙΑ Π-Θ, ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, “ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ” ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΩΡΑ!……….

5. Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ… ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΡΤΕ ΣΤΙΣ 28-05-2023, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο-ΜΑ-ΛΗ(!) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ“!.. 

6. Ο ΡΤΕ είχε μια… φθορά (κατ’ ουσίαν μια μικρά “απώλεια”, αφού άμα δείτε τις 2 προηγούμενες εκλογές θα διαπιστώσετε πως ουσιαστικά δεν έχασε τίποτα από τα ποσοστά του) της τάξεως από 1% (σαν Πρόεδρος), έως σχεδόν 4% (σαν Κόμμα), αφού 1% ήθελε για να εκλεγεί από την 1η Κυριακή, ενώ ως Κόμμα εμείς τον περιμέναμε περί το 40%, αλλά μια οι σεισμοί, μια η… κουζίνα του “βατραχομούρη” αντιπάλου του και γενικώς τα πραγματικά σήμερα οικονομικά προβλήματα στην χώρα, μάλλον στεναχώρησαν κάποιους λίγους των οπαδών του, οι οποίοι, στις 28-05-2023, εκτιμούμε πως θα επανακάμψουν στην πλευρά του Προέδρου, ενώ το μόνο για το οποίο μπορείτε δικαίως να μας κριτικάρετε αρνητικά, είναι το γεγονός πως δεν εκτιμήσαμε ΟΡΘΑ(!) την ρήξη (την θεωρούσαμε μικρά) ανάμεσα στον Κο Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ και στον Κο Σινάν ΟΓΑΝ, με συνέπεια να σας καλέσουμε να μην ασχοληθείτε και με τον υποψήφιο αυτόν, μαζί φυσικά με τον αποχωρήσαντα στο… 90′ από τον αγώνα, Κο Μ. ΙΝΤΖΕ, που ούτως ή άλλως δεν θα ασχολείστο!..

Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε πως οι ψήφοι του Κου ΟΓΑΝ, (τουλάχιστον η μεγάλη τους πλειοψηφία), στις 28 Μαϊου θα κατευθυνθούν προς τον ΡΤΕ!..

7. ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο Τ/ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ (ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΕΔΩ), ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ) ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ (ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ “ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΕΣ”, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΚΛΠ, ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ “ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ”, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ (!) ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!..

ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ, ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ “ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ”, ΩΣΤΕ ΤΥΧΟΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΟΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

8.

 

 

Galipler ve mağluplar

GAFFAR YAKINCA

Galipler ve mağluplar

  • 15.05.2023

Türkiye yüz yılın seçimini yaptı. Sonuçlar daha belli olmadan kazanması ve kaybetmesi kesinleşenler vardı.

TÜRK DEMOKRASİSİ KAZANDI

Türk milletinin demokratik olgunluğu, Türkiye’nin demokrasi geleneği bir kez daha kazandı.

En az olay çıkan, insanların barış ve güven içinde oylarını kullandığı ve rekor düzeyde katılımın gerçekleştiği bir seçim oldu.

Türk seçmeni hem kendi katılım rekorunu kırdı hem de tüm dünyaya bir kez daha demokrasi ders verdi.

“Türkiye’de demokratik seçimler yapılamaz” diyen, Türk insanını aşağılayan Batılılar bir kez daha havasını aldı. Türkiye, yine Avrupa’nın seçime katılımı en yüksek, en demokratik ülkesi unvanını aldı.

ANKETÇİLER KAYBETTİ

Anket şirketleri toptan çuvalladı. Genar, Optimar ve Sonar dışında hepsi Kılıçdaroğlu’nun oy oranını şişirmiş, Erdoğan’ın kazanma ihtimali olmadığını söylemişti. Kasıla kasıla açıkladıkları anketlere bakılırsa CHP, İyi Parti, TİP, Yeşil Sol… bilumum muhalefet sandıkları patlatacak, MHP ve Ak Parti sandıklara gömülecekti.

Sonuçlar öyle gelmedi. Halk, anketçilere ve paralı müşterilerine şık bir tokat attı.

TERÖR KAYBETTİ

Seçimi kazanmak için arkasına FETÖ’yü, PKK’yı alanlar milletin ferasetine tosladılar. Halk, kırk yıl boyunca çocuklarının kanını akıtan vampirleri affetmediğini gösterdi. Türkiye’yi silahla, kumpasla, kasetle esir alabileceğini sananlar hüsrana uğradılar.

FAŞİZM KAYBETTİ, ÖZGÜRLÜK KAZANDI

Sokakta insanlara söz söyletmeyen, giyim kuşamı yüzünden gençlere saldıran, kafasına göre ülkeden adam kovmaya kalkan sıradan faşizm, kendi nefretine gömüldü. İnsanların özgür bir ülkede kardeşçe yaşama özlemi galip geldi.

Daha önemlisi, etnik ayrımcılık, mezhepçilik kaybetti, çağdaş prensiplere dayalı anayasal vatandaşlık kazandı.

EMPERYALİZM KAYBETTİ

Seçimden önce tüm yayın organları ile, tüm vakıfları ile, tüm devlet kurumları ile Kılıçdaroğlu’nun arkasına dizilen Batı emperyalizminin hesapları suya düştü. Küresel finans kapitalin eli kanlı sözcüleri Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını gördü.

UMUT VE SEVGİ KAZANDI, NEFRET KAYBETTİ

Hesabını Erdoğan nefreti üzerine kuran, siyaset üretmeden sadece nefreti körükleyen politikacılar kaybettiler. Türkiye’nin geleceğine umutla bakan, siyasi tercihini sevgi ile inşa eden insanlar kazandılar.

AYDINLIK

9.

 

Yeni Söz Gazetesi İlk Sayfası

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

 

Sabah Gazetesi İlk Sayfası

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΙΑΣΙΑΝΙΣΤΗ ΝΤΟΓΟΥ ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Τ/ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

10. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!..

Πρασινοφρουρέ-Η ιστορία ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Ντοκουμέντα από το παρελθόν!

Πρασινοφρουρέ-Η ιστορία ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Ντοκουμέντα από το παρελθόν!
Σάββατο, 13 Μαΐου 2023

Η Αθλητική διαπλοκή φέρνει σήμερα στο φως τις «προφητείες» του «Πρασινοφρουρού» πριν από 13 χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Τι έλεγε και τι ακολούθησε; Διαβάστε την απολαυστική και διδακτική αναδρομή

Βρισκόμαστε στην Άνοιξη του 2010 και η Ελλάδα μόλις έχει μπει στην εποχή των μνημονίων. Στον αθλητικό χώρο, ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο μετά από 6 χρόνια. Είναι μόλις το δεύτερο πρωτάθλημα του τριφυλλιού σε 15 χρόνια. Σήμερα δεν θα κρίνουμε το πως ήρθε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό το έχουμε αναλύσει εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Σήμερα το θέμα μας είναι άλλο: Το πως οι προφητείες και οι προβλέψεις μπορούν να εξελιχθούν στον μεγαλύτερο διασυρμό που μπορεί να φανταστεί κανείς. Γι αυτό, ας προσέξουν τις προφητείες τους και όσοι ετοιμάζονται για φιέστα αύριο…

Η εφημερίδα «Πράσινη» που στήριζε τον Παναθηναϊκό, φιλοξενούσε στο οπισθόφυλλό της τη στήλη «Πρασινοφρουρός». Μεταγενέστερα, η εφημερίδα διευκρίνισε, τόσο με υπονοούμενα, όσο και ευθέως, ότι ο συντάκτης της στήλης αυτής και αρχισυντάκτης της εφημερίδας, ήταν μέχρι το 2010, ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, σημερινός διευθυντής του SDNA. Αυτά βέβαια εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα και δε το υιοθετούμε, αλλά έτσι γράφτηκε. Οπότε μένουμε στο «Πρασινοφρουρός». Κάποιοι μάλιστα έλεγαν «Λαλάκης». Δεν γνωρίζουμε γιατί.

Με αφορμή την κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος, ο «Πρασινοφρουρός» ξεσάλωσε. Με άρθρα, γεμάτα τυφλό μίσος, προέβλεψε ότι θα ξεκινήσει η… πράσινη δυναστεία στο ποδόσφαιρο. Η ζωή όμως τα έφερε έτσι που ακολούθησε η χειρότερη 12ετία στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Απολαύστε υπεύθυνα:

ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, 11/04/2010


«ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Είναι Κυριακή 11 Απριλίου 2010. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή. Με νίκη κατακτά μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο «Πρασινοφρουρός» σε πιο χαλαρή διάθεση ακόμα, γράφει τα εξής:

Αναλυτικά:
«Απόψε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι ξανά στην κορυφή της Ελλάδας. Εκεί όπου θα μείνει για τα επόμενα χρόνια! Με το που σφυρίξει για τελευταία φορά το κοράκι, θα αρχίσει μια νέα εποχή. Αυτή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! Πίκρες τέλος! Μόνο χαρές! Μόνο κούπες! Αυτή θα είναι η μοίρα του Παναθηναϊκού μας από εδώ και πέρα αδέρφια… Σε λίγες ώρες ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Για φέτος, για πάντα…»
Πράγματι, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ακόμα όμως βρισκόμαστε στην αρχή του ξεσαλώματος. Η συνέχεια του Πρασινοφρουρού είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, 13/04/2010
«ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ»
Δύο μέρες μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο «Πρασινοφρουρός» ξεσαλώνει για τα καλά και γράφει τα εξής:
Αναλυτικά:
«Τώρα θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας. Τώρα θα ταπεινωθείτε για όλα όσα κάνατε. Δεν έχετε καταλάβει τι θα σας βρει. Σε όλους τους γαύρους απευθύνομαι. Θα ζήσετε τη συντέλεια του κόσμου, θα προσκυνήσετε και θα ξεφτιλίζεστε μέχρι να ζητήσετε έλεος. Κι όταν το ζητήσετε, θα έρθουν τα χειρότερα».
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο προφήτης Πρασινοφρουρός, μέσα σε παροξυσμό, αφρισμένος και γεμάτος τυφλό μίσος, με πεζοδρομιακό ύφος του τελευταίου καμμένου χούλιγκαν, απευθυνόμενος «σε όλους τους γαύρους», δηλαδή προφανώς, από μικρά παιδιά που παίζουν στις αλάνες μέχρι τα στελέχη της ΠΑΕ, ονειρεύτηκε ότι στον Ολυμπιακό θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους, θα ταπεινωθούν, θα προσκυνήσουν, θα ξεφτιλιστούν, θα ζητήσουν έλεος και όταν πια ζητήσουν έλεος, τότε θα έρθουν τα χειρότερα. Δυστυχώς για τον ίδιο, αυτό δεν πήγε πολύ καλά:
Τι έγινε στην δωδεκαετία που ακολούθησε;

– ΔΕΚΑ πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός.

– ΜΗΔΕΝ πρωταθλήματα ο Παναθηναϊκός.

– Διασυρμοί του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη από την κάθε Οντένσε και Καμπάλα και κατρακύλα στις θέσεις 250+ Ranking με τον Ολυμπιακό να υποτάσσει ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ατλέτικο, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ.

– Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός για 5 χρόνια με απόφαση της ΟΥΕΦΑ.

– Σωτηρία του τριφυλλιού από υποβιβασμό χάρη στη μεγαλοψυχία του Ολυμπιακού με αλλαγή του κανονισμού αδειοδότησης το 2018.

Τελικά προφήτη Πρασινοφρουρέ, απάντησέ μας σε κάτι:

– Ποιος έφτυσε το γάλα της μάνας του;

– Ποιος έζησε τη συντέλεια;

– Ποιος ξεφτιλίστηκε;

– Ποιος ζήτησε έλεος με αποκορύφωμα την αλλαγή του κανονισμού για να γλιτώσει τον υποβιβασμό;

ΠΡΑΣΙΝΗ, 09/05/2010:
«Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ»
Στις 9 Μαΐου 2010, η εφημερίδα «Πράσινη», αρχισυντάκτης της οποίας ήταν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, κυκλοφόρησε με 64σέλιδο περιοδικό-αφιέρωμα με τίτλο: «Η δυναστεία αρχίζει».
Στην δωδεκαετία που πέρασε, η… δυναστεία κατέκτησε συνολικά τον τρομερό αριθμό των ΜΗΔΕΝ πρωταθλημάτων!
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, 20/06/2010

«ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ»
Στις 20 Ιουνίου 2010, ο «Πρασινοφρουρός» εξηγεί ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, εκτός αν το χαρίσει επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο κουβάς του αιώνα!
«Ρε μάστορες της διαπλοκής και της προπαγάνδας πείτε ρε, στον κόσμο, όχι πως θα κάνει δυναστεία (αυτό απλά δεν υπάρχει) αλλά πως θα ξαναπάρει πρωτάθλημα. Με ποιο τρόπο, ρε γιαουρτάδες… Η μοναδική περίπτωση ρε σούργελα να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι να του το χαρίσει ο Παναθηναϊκός. Και όταν λέμε να του το χαρίσει, δεν εννοούμε με τίποτα γκέλες μέσα στη διάρκεια της χρόνιας… Εννοούμε στην κυριολεξία! Να αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό, για ανθρωπιστικούς λόγους, να δώσουν το πρωτάθλημα φέτος στο γαύρο, για να μην πέσουν οι… γιαουρτοφάπες σε όλου αυτούς που κοροϊδεύουν καλοκαιριάτικα τα κακόμοιρα τα πρόβατα
Μόνο έτσι… Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα είναι και του χρόνου νταμπλούχος»
.
Προέβλεψε λοιπόν ο «Πρασινοφρουρός» ότι η μοναδική περίπτωση να πάρει το επόμενο πρωτάθλημα (2010/11) ο Ολυμπιακός είναι να του το χαρίσει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα όχι με γκέλες, αλλά με κανονικό χάρισμα! Μάλιστα δεν ανέφερε καν την περίπτωση κακώς διαιτησιών που είναι η διαχρονική δικαιολογία του πιο λούζερ Ελληνικού συλλόγου. Μίλησε μόνο για χάρισμα!
Τελικά την επόμενη χρονιά μάλλον έγινε αυτό που προέβλεψε ο «Πρασινοφρουρός» και το… χάρισαν!
Το τι έγινε στην δωδεκαετία που ακολούθησε, το είπαμε αναλυτικά πριν.
Τελικά, με βάση όσα ακολούθησαν, ποιοι ήταν τα καημένα τα πρόβατα προφήτη Πρασινοφρουρέ; Οι αναγνώστες των εντύπων του Ολυμπιακού που τους μιλούσαν για πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά ή οι δικοί σας;
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, 19/06/2010
«ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»
Την περίοδο εκείνη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τι έγραφε όμως ο προφήτης Πρασινοφρουρός ειρωνικά για το ξεκίνημα της νέας εποχής;

«Τρέμουμε. Δεν είναι αστείο παιδιά και μην το γελάτε καθόλου. Μπήκε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό και βγήκαν από χθες τα γαυρομέσα -να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος και σήμερα- και μας βομβάρδισαν με τίτλους για νέες δυναστείες και ιστορικές συμφωνίες. Ακόμα δεν τον είδαμε δυνάστη τον βαφτίσαμε. Ποιον; Κάποιον άνθρωπο που δεν έχει δώσει εξετάσεις ΠΟΥΘΕΝΑ στον αθλητικό χώρο.

Δηλαδή φεύγει ο Ολυμπιακός από τα χέρια ενός ανθρώπου που μισήθηκε όσο κανείς για τις τακτικές του αλλά στο τέλος μόνο ασήμαντο μέγεθος δεν τον λες και περνάει στα χέρια ενός νέου πλούσιου και χωρίς καμία απολύτως περγαμηνή και περνάει και ως είδηση που πρέπει να τρέμουμε. Ρε σε τίποτα όρνια απευθύνεστε; 

Αν έχει τόσο μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες πως άφησε να έρθουν όλοι αυτοί από το πανέρι; Λίγο μυαλό θέλει παιδιά. Αφήστε τους άλλους να τα καταπίνουν αμάσητα. Αν στον Παναθηναϊκό πάρουν τις σωστές αποφάσεις η πλάκα που θα γίνει τα επόμενα χρόνια θα είναι μεγαλύτερη από όση περιμέναμε χωρίς τον Μαρινάκη. Ο Παναθηναϊκός κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι».

Τι μας είπε λοιπόν ο αρθρογράφος;

– Έγραψαν ειρωνικά ότι τρέμουν… Τελικά δεν ξαναπήραν πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός πήρε 10/12 πρωταθλήματα

– Το κυριότερο όμως είναι η προφητεία ότι με τον Μαρινάκη η πλάκα που θα σπάσουν στον Παναθηναϊκό είναι μεγαλύτερη από όση περίμεναν χωρίς αυτόν!

– Τελικά ο Μαρινάκης (που ο Πρασινοφρουρός έλεγε ότι δεν έχει δώσει εξετάσεις στον αθλητικό χώρο), πήρε 10/12 πρωταθλήματα, γιγάντωσε τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι και ομάδα στην Αγγλία αγόρασε και πήγε στην Premier League…

ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, 28/07/2010
«ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Στις 28 Ιουλίου 2010, ο Πρασινοφρουρός συγκρίνει τα ρόστερ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζει τον Μπουμπσόνγκ ανώτερο του Μέλμπεργκ και καταλήγει στο ρητορικό ερώτημα: «Πώς γίνεται να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα;»
Θα έπαιρνε την απάντησή του την επόμενη σεζόν που ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής παρά τα διαιτητικά «δώρα» στο τριφύλλι από τα εγκληματικά λάθη Δαλούκα στο Χαριλάου, Κάκου στη Ν. Σμύρνη, Μάνταλου με τον Πανσερραϊκό, κτλ.
Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν στα τέλη Ιουλίου του 2010, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου συνέχιζε να εργάζεται στην «Πράσινη» ή όχι, ωστόσο αυτό το ρητορικό «πώς γίνεται να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα», μας θύμισε ένα άρθρο του Βασίλη Παπαθεοδώρου στο SDNA το 2015 για τις δικαστικές διώξεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού με τίτλο «Πώς θα γλιτώσουν;»… Η ζωή έδωσε ξανά την απάντησή της: Με απανωτές και ομόφωνες αμετάκλητες αθωωτικές αποφάσεις τακτικών δικαστών…
Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Το αφήγημα το ξέρετε όλοι, σωστά;
«Ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς λιγκ και ισοπέδωνε τον ανταγωνισμό, άρα λογικό ήταν να φτιάχνει καλύτερη ομάδα από ένα σημείο και μετά». Τον Μάρτιο του 2010 η «Πράσινη» έγραφε: «Με τίτλο έρχονται άλλα σίγουρα 20 εκατομμύρια μέσω Champions League και αρχίζει η πράσινη Αυτοκρατορία».
ΠΡΑΣΙΝΗ, 02/03/2010
Στις 15 Ιουνίου, ο «Πρασινοφρουρός» έγραφε ότι ο Παναθηναϊκός του Champions League έχει εξασφαλισμένα 20 εκατομμύρια και ο Ολυμπιακός ψωνίζει από πανέρια:
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, 15/06/2010
Πράγματι ο Παναθηναϊκός, ως πρωταθλητής, συμμετείχε στο Τσάμπιονς λιγκ και εισέπραξε 20 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί λοιπόν δεν πέτυχε να γιγαντωθεί, απέναντι σε μία ομάδα που ψώνιζε… από πανέρια όπως έλεγαν; Γιατί δεν άρχισε η πράσινη αυτοκρατορία; Τα χρόνια που ακολούθησαν κατηγορούσαν τον Ολυμπιακό ότι χάρη στα λεφτά του Τσάμπιονς λιγκ πέτυχε να γιγαντωθεί. Εκείνοι γιατί δεν το έκαναν;
20 «ζεστά» εκατομμύρια και μην ξεχνάμε και τη συμμετοχή τους το 2008/09 όταν έφτασαν στους «16». Χώρια το χρυσάφι της πολυμετοχικότητας, τα έσοδα από τα διαρκείας και το τεράστιο μπάτζετ. Γιατί λοιπόν δεν γιγαντωθήκατε; Γιατί δεν χτίσατε αυτοκρατορία;
Η απάντηση υπάρχει και είναι πολύ απλή: Γιατί εκείνο το καλοκαίρι εμφανίστηκε ο απόλυτος εφιάλτης σας με το ονοματεπώνυμο Βαγγέλης Μαρινάκης και με τον Ολυμπιακό να είναι εκτός Ευρώπης και με ΜΗΔΕΝΙΚΑ Ευρωπαϊκά έσοδα έχτισε την απόλυτη αυτοκρατορία στα χρόνια που ακολούθησαν…
ΕΠΙΜΥΘΙΟ
Δεν είναι κακό να κάνουν όνειρα οι άνθρωποι στη ζωή. Είναι λογικό και θεμιτό, ακόμα και αν τα όνειρα αυτά δεν δικαιωθούν.
Όταν το 1996 πήρε πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τραγουδούσε «Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά» και δήλωνε ότι θα φυλακίσει τον τίτλο στην Παιανία. Τελικά στην 26ετία που ακολούθησε, ο Ολυμπιακός πήρε 22 πρωταθλήματα.
Όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018, ο Κώστας Κετσετζόγλου έγραφε στο SDNA ότι «το φετινό είναι το πρώτο». Πήγε στον κουβά (εκτός αν εννοούσε το πρώτο με το νέο ΑΦΜ). Τελικά η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν, να περιφέρεται μεταξύ τέταρτης και πέμπτης θέσης και να διασύρεται με ξένους διαιτητές.
Όταν το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, η Forza έγραφε ότι ξεκινάει η εποχή των τίτλων για τον ΠΑΟΚ. «Πήγαν στον κουβά και αυτοί». Εξαφανισμένος ιδιοκτήτης, χαμένα πρωταθλήματα με δεκάδες βαθμούς διαφορά, ο Ολυμπιακός να κάνει απονομή μέσα στην Τούμπα και η κατρακύλα να συνεχίζεται με τεσσάρες από την ΑΕΚ και αγωνιστικές ταπεινώσεις παντού.
Αλλά ειδικά το 2010, είχε γίνει το μεγαλύτερο όργιο ξεσαλώματος. Δεν ήταν απλά όνειρα. Δεν ήταν απλή καζούρα. Ήταν ήταν όργιο κακίας από τον Πρασινοφρουρό. Εντάξει είχαν κάθε δικαίωμα να θέλουν να είναι αισιόδοξοι. Ακόμα και να τρολάρουν είχαν το δικαίωμα, άλλωστε η καζούρα είναι μέσα στον αθλητισμό. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να διαβάζουμε ότι «θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας, θα ζήσετε την συντέλεια, θα προσκυνήσετε και θα ξεφτιλίζεστε μέχρι να ζητήσετε έλεος», υπάρχει τεράστια απόσταση… και γι αυτό η ζωή σου έδωσε την απάντηση πρασινοφρουρέ.
Ίσως ήταν ο Θεός, ίσως η Μοίρα, ή η Δικαιοσύνη. Άλλωστε «έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά», γι αυτό αμέσως μόλις γράψατε τα εμετικά άρθρα με τις γελοίες προφητείες, ξεκίνησε η χειρότερη 12ετία στην ιστορία σας με ΜΗΔΕΝ πρωταθλήματα, διασυρμούς στην Ευρώπη από την κάθε απίθανη Καμπάλα και Οντένσε, αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ, μία δεκαετία χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ σε ευρωπαϊκό όμιλο και το κερασάκι στην τούρτα, να σε σώζει από την Β’ εθνική αυτός που… θα έφτυνε το γάλα της μάνας του, όπως άλλωστε σε είχε σώσει και στην υπόθεση των λουλουδιών.
Αυτά τα κείμενα του Πρασινοφρουρού ίσως θα έπρεπε να είναι διδακτικά για κάποιους που πήραν ένα πρωτάθλημα όπως το πήραν και νομίζουν ότι ξεκινάει η εποχή της κυριαρχίας τους, σωστά;
Η ιστορία σε ξεφτίλισε πρασινοφρουρέ
-/-