ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!..

Αγαπητοί!

1. Κάποιοι στην Ελλάδα ισχυρίζονται πως οι Τούρκοι θέλουν απλώς ένα επιτυχημένο σημειακό στρατιωτικό επεισόδιο με τους Έλληνες, ώστε να το εκμεταλλευτεί ο ΡΤΕ στις τ/εκλογές του 2023, αλλά και πιθανώς να αναγκάσει την Ελλάδα να πάει σε διαπραγματεύσεις μαζί της!

Αφού όμως αυτό θέλουν οι Τούρκοι, γιατί μας επιτίθενται καθημερινά όλο και πιο σκληρά; Για να επανδρώνουμε με περισσότερο προσωπικό τα νησιά μας και για να στέλνουμε περισσότερα όπλα, μέσα και υλικά, σ’ αυτά, δυσκολεύοντας έτσι, και κατ’ ελάχιστον, το στόχο τους να τα πάρουν; Αυτό λοιπόν θέλουν ή να αδειάσουν τα νησιά, ώστε να τα πάρουν “αέρα”;

Μετά οι ίδιοι ισχυρίζονται πως οι ΤΕΔ δεν θέλουν “ευρύ μέτωπο” (νέα δική τους στρατιωτική ορολογία, αναφερόμενοι σε ΕΔ, αντί να αναφερθούν σε 1 ή περισσότερα “Θέατρα Επχ-σεων”, κλπ), διότι τάχα επιχειρησιακά δεν μπορούν, επειδή έχουν στείλει δυνάμεις τους, πχ από τα παράλια της Μ. Ασίας, στη Συρία, στο Β. Ιράκ, επειδή η 28 Μ/Κ ΤΑΞ, που σχεδιαστικά “παίζει” στις αποβάσεις είναι τάχα στα ΝΑ της χώρας, επειδή τάχα επί 10 έτη οι ΤΕΔ δεν έκαναν αποβατικές ασκήσεις όποιου μεγέθους με παρουσία της, επειδή παρουσίασαν στην Μ. Ασία Μ48Α5 και όχι τα “Sabra”, κλπ, κλπ, κλπ!

Απαντώ! (Μόνον στα “ειδικά” και όχι και στα “γενικά”, στα οποία έχει δεκάδες φορές αναφερθεί εδώ ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”)!..

α. Οι ΤΕΔ δεν έχουν ανάγκη ούτε ΕΠΣ, προκειμένου να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους και να προσβάλλουν την χώρα μας και τις ΕΕΔ και στα 3 Ε-Τ “Θέατρα Επχσεων” (Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο), αφού η αναλογία δυνάμεων είναι 1 προς 3 ή και 1 προς 3,5 στην Θράκη, 1 προς 4 ή και 1 προς 4,5 στο Αιγαίο, αλλά και 1 προς 4 ή και 1 προς… 6 (πια), στην Κύπρο! Δεν χρειάζεται άλλη επιχειρηματολογία επ’ αυτού! Στη συνέχεια,

β. Καμία τ/Ταξ-χία Κομάντος, (παλαιές Μ/Χ Ταξ-χίες), της περιοχής του Αιγαίου και της Θράκης δεν βρίσκεται σήμερα στην Συρία ή στο Β. Ιράκ! Είναι όλες στις θέσεις τους!

Στη Συρία, (όπου πλέον δεν υπάρχει κανένας πόλεμος, ενώ ακόμα… πάει εκεί νύχτα ο ΡΤΕ για να δημιουργήσει την τ/ζώνη των 30χλμ βάθους και να εκκαθαρίσει τους Κούρδους, όπως είχε δηλώσει πως θα πράξει),  ευρίσκονται κάποια τμήματα τ/”Ειδικών Δυνάμεων” (“Bordo Bereli”) και οι Σύροι νεο-Γενίτσαροι του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού” (“Ε.Σ.Σ.”), που ανήκουν στην “Συριακή Αντιπολίτευση” και που (τους) έχουν συστήσει ένα “Σώμα Στρατού”, το οποίο και χρησιμοποιούν για τις όποιες τους… ανάγκες! (Τους εκπαίδευαν οι ΤΕΔ επί 2+ χρόνια και τους έχουν ντύσει και εντάξει στο μισθολόγιό τους και είναι αυτών ο επικεφαλής που είχε δηλώσει πως σ’ ένα Ε-Τ πόλεμο θα έρθουν να πολεμήσουν για την Τουρκία). Την ΜΙΤ δεν την αναφέρω ως παρουσία στην Συρία, αφού αυτή πάει, σαν την σαλάτα, παντού!.. (Στα Τ-Σ σύνορα ευρίσκονται και Μονάδες των “Ειδικο-Επιχειρησιακών” Σ-Χ και Αστυνομίας).

Στο Β. Ιράκ, επίσης, (όχι συνεχώς), είναι τμήματα Μονάδων από τους Σχηματισμούς της ΝΑ Τουρκίας, “Ειδικο-Επχ-κοί” της Σ-Χ (Meteler Jandarma Özel Harekatçı / περίπου αντίστοιχοι των δικών μας “ΑΓΓΕΛΩΝ”) και της Αστυνομίας, τμήματα “Ειδικών Δυνάμεων” και τμήματα του στρατού(!) της ΜΙΤ (μαζί και με τα “drones” της), μαζί με τους… παλιούς εκεί στην ΝΑ Τουρκία έμμισθους “Χωριο-Φύλακες”!..

γ. Σε ό,τι αφορά την 28 Μ/Κ ΤΑΞ (που την αναφέρουν στην Σιλώπη, κλπ) αυτή έχει φύγει από την Άγκυρα, απ’ το 2016, λίγο μετά από το αποτυχόν στρατιωτικό (Γκιουλενικό) “Κίνημα” και η έδρα της είναι λίγα χλμ. δυτικώς(!) Αγκύρας και επί του άξονος Άγκυρα – Σμύρνη, ενώ η Υδκση της Ταξχίας είναι από τότε στην Σμύρνη!..

δ. Αποβατικές ασκήσεις από τις ΤΕΔ γίνονται κάθε χρόνο αδιαλείπτως και Μ/Κ σχηματισμοί στο σχεδιασμό της λειτουργίας της αποβάσεως λαμβάνουν πάντα μέρος! Πού ξέρει κάποιος, εάν η τάδε ή ή δείνα Μονάδα ανήκει ή όχι στην 28η Μ/Κ Ταξ.;

Δεν μπορεί να καταληφθεί κανένα νησί, (πάντοτε υπό Κ.Σ., ήτοι αν ο αντίπαλος και στην προκείμενη περίπτωση οι ΕΕΔ είναι “επαγγελματίας” και αμυνθεί έτσι), χωρίς την χρησιμοποίηση Μ/Κ – των και αρμάτων!..

Σε ό,τι τέλος αφορά την εμφάνιση (εικονική ή πραγματική), Μ48Α5 και όχι αρμάτων “Σάμπρα”, κλπ, και πως τάχα το έκαναν για παραπλάνηση αυτό οι ΤΕΔ, “κρατείστε” πως οι ΤΕΔ δεν έχουν ανάγκη τέτοιας μορφής παραπλανήσεως προς εμάς, αφού είτε έτσι, είτε αλλιώς, άρματα θα χρησιμοποιηθούν από τις ΤΕΔ, σε περίπτωση αποβάσεως, ενώ ξέρουν άριστα πως οι ΕΕΔ δεν “μασάνε” σχετικά! Παραπλάνηση θα μπορούσε να ήταν, αν οι ΤΕΔ “επικεντρωθούν” πχ στο “Α” νησί, για να εστιάσουμε εμείς εκεί και να προσβάλλουν σε ένα άλλο “Β” ή και σε ένα “Γ”! Αλλά σήμερα ούτε αυτό “παίζει”, αφού οι ΕΕΔ θα λειτουργήσουν σαν τον Καψάλη, σαν τον Γιωργάκη Ολύμπιο, και σ’ όλους τους παρομοίους, μέσα στην Ιστορία, Έλληνες!..

ε. Για τον Έβρο και την Κύπρο (τα επιχειρησιακά) τα έχει γράψει ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” και μπορείτε να βρείτε εδώ τις θέσεις του!

στ. To τελευταίο διάστημα οι ΤΕΔ (ενδεικτικώς και χωρίς δικαιολόγηση, όπου αυτή θα απαιτείτο):

 • Μετέφεραν, αποδεδειγμένα(!), δυνάμεις στην Α. Θράκη (Κεντρικό και Βόρειο τμήμα της). Η Αδριανούπολη ενισχύθηκε με δύναμη τουλάχιστον ενός Συντάγματος!
 • Έβγαλαν το  “Ορίζων” / “Ufuk”, της “ΜΙΤ” και υπό το ΤΠΝ, στο Αιγαίο. (“Κορβέτα Υποκλοπών – Παρεμβολών” / Α591).
 • Έκαναν τα πρώτα “τεστ” του Σαντζάρ “SIDA”.
 • Έστειλαν σε κατασκοπευτικές διοπτεύσεις και φωτογραφήσεις, σε Θράκη και Αιγαίο το ειδικό “Ι.Η.Α.” “Σουνγκιούρ”, το οποίο και “τράβηξε” “φωτό”, όπως πχ αυτήν με τα αμερικανικά τροχοφόρα να “βγαίνουν” σε Λέσβο και Σάμο, κλπ! [Για κάποιους… συμβούλους του “Σόρος-Τσίπρα”, όχι απαραιτήτως Χουνταίους: Δεν χρειάζεται για να φωτογραφήσει το ΜΕΑ αυτό, (αλλά και γενικώς όποιο άλλο όμοιό του, και όχι απαραιτήτως τουρκικό), να παραβιάσει τον ΕΕΧ, για να κάνει την δουλειά του, αφού δύναται από την χώρα του να… εργαστεί σχετικά με τις επιθυμίες των χειριστών του , λέγε με δγες Τ/ΓΕΕΔ/”ΥΣΠ”].
 • Έκαναν άσκηση αποβάσεως σε νησί, στην Ίμβρο. (Γιατί άραγε και τώρα, μέσα στον Οκτώβριο, δεν τους έφτανε η φετινή “Έφεσος”); Πάτε κάποιοι και δείτε ποιές και τί ακριβώς δυνάμεις συμμετέχουν σε τέτοιες ασκήσεις! / Με την ευκαιρία! Τον 1ο και τελευταίο λόγο για την “EGE MÜSTEKİL ÖZEL GÜVENLİK KUVVETLERİ” / “ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ”, ανήκει στο Τ/ΓΕΕΔ, με την επχ-κη διοίκηση (άντε “γενική επχ-κή ομπρέλα”) στην “Στρατιά Αιγαίου”! (Είπαμε ότι οι ΤΕΔ αντίστοιχη δύναμη έχουν σχηματίσει και στην Θράκη, την οποίαν δεν την έχουν ονομάσει αναλόγως με αυτήν του Αιγαίου, αλλά εδράζεται στην γενική φιλοσοφία των “Επχκών Στρατηγείων”).
 • Έκαναν άσκηση “ΕΠΣ”, την “Αστραπή 2022” / “Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbıkatı”, σε όλη την επικράτειά τους. (Μας παρουσίασαν τις Ταξ-χίες τους, απέναντι από τον δικό μας Κεντρικό Έβρο).
 • Έκαναν την ετήσια άσκηση βολών, με τίτλο “Ελεύθερον Πυρ” / “Ateş Serbest” (“Πυρά Ελεύθερα”, σε πιο ελεύθερη μτφρση), το αντίστοιχο δικό μας “όπλα ελεύθερα”. Στην άσκηση αυτή δοκίμασαν ό,τι πιο σύγχρονο έχουν από οπλικά συστήματα!.. Το σύνθημά τους ήταν: “Μια Βολή, Μία Προσβολή / Ένα Κτύπημα” – “Tek Ateş Tek Vuruş”!
 • Έκαναν την βολή του βαλλιστικού πυραύλου (“ΤΥΦΩΝΑΣ”, όπως τον ονόμασαν), από την Ριζούντα, στην Σινώπη, με βεληνεκές 561 χλμ! Προσέξτε! Ο πράγματι πανέξυπνος Μετέ Γιαράρ ανέφερε στην τ/TV, όπου σχεδόν εμφανίζεται κάθε βράδυ, πως “ο τ/βαλλιστικός πύραυλος έπληξε με απόλυτη επιτυχία τον στόχο”! (Δεν θυμάμαι βεβαίως να τον ανέφερε)! Αυτό το έκανε, όπως εμείς πιστεύουμε, διότι δυστυχώς κάποιοι Έλληνες στρατιωτικοί, που υπηρέτησαν στην Άγκυρα και έπεσαν στα δίχτυα της ΜΙΤ, με όχημα το ηδύ… τ/αιδοίο, έδωσαν στους Τούρκους, προ ετών, το ενημερωτικό για εμάς ε/”Μνημόνιο τ/Εξοπλιστικών Προγραμμάτων”!.. Ναι, όπως το διαβάζετε!
 • [Με την ευκαιρία! Ελπίζουμε, Κε Μητσοτάκη (ο ανηψιός σου που απέπεμψες ήταν “μεγάλος μάγκας” και να τον εκμεταλλευτείς αλλού για την Πατρίδα μας), να σταμάτησαν τα κοινά παιχνίδια και οι “επαφές”, για διάφορα θέματα… κοινού ενδιαφέροντος, των 2 ΜΥ, ΜΙΤ και ΕΥΠ και κυρίως οι “κοινές επχσεις”, ρε ξεφτίλα διεθνιστή με δυτικό πια μανδύα… “Σόρος-Τσίπρα”, μέσα στην Αθήνα]!..
 • Εκεί οι Τούρκοι θα διάβαζαν που ανεφέρετο πως οι Έλληνες Επιτελείς έγραφαν πως οι πύραυλοί τους (δοκίμασαν αρκετούς, από το 2000, έως σήμερα, οι ΤΕΔ, κυρίως από το ΠΒ της Χιλής, κλπ), είτε έσκαγαν / καταστρέφονταν στον… αέρα ή όταν έφταναν στον στόχο διαλύονταν οι κεφαλές!.. Καταλάβατε!
 • Αλλά και αυτό να μην έχει συμβεί, οι Τούρκοι ξέρουν πως οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι τουλάχιστον γνώστες, έξυπνοι και με… φαντασία, όσο και αυτοί!.. Μάγκας λοιπόν, σε κάθε περίπτωση, ο παραπάνω Τούρκο-τηλεοπτικός μαϊντανός!..
 • Όμως! Εμείς λέμε πως αποδεδειγμένα η δραστική ικανότητα (ήτοι η επχ-κά αποτελεσματική) των τ/βλημάτων παραμένει ακόμα αυτή των 70 χλμ!.. (Πίσω από την πυραυλική τεχνολογία που οι ΤΕΔ αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια είναι σήμερα πρωτίστως οι Πακιστανοί και ακολούθως οι Κινέζοι, οι οποίοι κάποτε κρατούσαν τα τ/ηνία! Πχ οι Πύραυλοι στην Ίμβρο είναι δικοί τους, κλπ!.. Τώρα, λόγω της γεωστρατηγικής θέσεως της Τουρκίας, φέρεται ότι η Κίνα θα επανέλθει και πάλι δυναμικά στην Τουρκία!..
 • Και ένα σχόλιο! Αν οι ΤΕΔ, Στρατηγέ Φράγκε, έχουν τέτοιο πύραυλο, τότε και “με το συμπάθιο”, “στα παπάρια τους”, αν εσείς τους τον “βαφτίσατε” “πύραυλο* των φτωχών”, αφού όπως και να το εξετάσει κανείς θα είναι γι’ αυτούς ικανός “πολλαπλασιαστής ισχύος”!..
 • * Δεν είμαι εύκαιρος τώρα να σας πω, αν οι Ιρανοί έδωσαν, εκτός από τους Ρώσους προσφάτως και στους Τούρκους, πυραύλους εδάφους – εδάφους “ΖΟΥΛΦΙΚΑΡ” / “Zülfikar” και “ΠΟΡΘΗΤΗΣ / ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ 10” / “Fatih 10”!.. Μάλλον όχι, αλλά το ψάχνουμε!..
 • Έχουν εντείνει την κατασκοπευτική τους δραστηριότητα ειδικά στην Θράκη, με είσοδο πρακτόρων* τους. (Και της ΜΙΤ και της ΥΣΠ του Τ/ΓΕΕΔ, απ’ αυτούς της Μονάδος της Αδριανουπόλεως).
 • * Αυτοί εισήλθαν λίγο πριν από τις εκλογές στην μ/μειονότητα για τον Ψευδο-Μουφτή, αλλά και ευρύτερα λόγω των αλλαγών στην “εν Ελλάδι” τ/διπλωματική αντιπροσωπεία!.. (Δεν αλλάζουν μαζί με τους “Συνδέσμους”). / Έχουν εντείνει την κατασκοπευτική τους δραστηριότητα, η οποία συνεχίζει να επικεντρώνεται στα ε/Α-Δ (δεν θα επεκταθώ στο θέμα), αλλά και στο Ναύσταθμο και κυρίως στις περιοχές – “Μονάδες”, απ’ όπου αυτός ανεφοδιάζεται, ενώ οι κρίσιμες εθνικές εγκαταστάσεις (πχ η “Μότορ “Όϊλ” / “Ελληνικά Πετρέλαια”, κλπ, δεν θυμάμαι τώρα την νέα σας ονομασία Κε… Παπαθανασίου / σας στέλνω πολλά χαιρετίσματα, είστε Ο.Κ. με την υγεία σας;) συνεχίζουν να αποτελούν τον Νο “1” στρατηγικό στόχο τους!.. [Θυμίζω! Έχουν εισέλθει, εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, Τούρκοι στρατιωτικοί, με Γκιουλενικό μανδύα, κλπ, αεροπόροι ήσαν οι πρώτοι, οι οποίοι έχουν συμπήξει ουσιαστικά παραστρατιωτικές εντός της χώρας μας Ομάδες, με “ενίσχυση” κατόπιν δικής τους επιλογής τους ατόμων με Συριακά διαβατήρια (ο άλλος πχ είναι Τουρκομάνος και φαίνεται ως Σύρος με το διαβατήριό του / οι 9 στους 10 Σύροι στην Ελλάδα ανήκουν στην “Συριακή Αντιπολίτευση”, προέρχονται κυρίως από περιοχές της Β. Συρία, ομιλούν άριστα τα τουρκικά και είναι Τουρκόφιλοι, έχοντας πολλοί εξ αυτών εργασία σε καίριες θέσεις, και όχι μόνον της καθημερινότητος, του ε/Κράτους), Αλβανούς και Πακιστανούς στην Ελλάδα τυχοδιώκτες, αλλά και άτομα που η εδώ τ/Πρεσβεία τους, τους παρέχει, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΜΙΤ με τις χώρες αυτές, σε συνεργασία με τις εδώ Πρεσβείες τους]!..
 • Και ενώ οι Τούρκοι δραστηριοποιούνται πολλαπλώς κατασκοπευτικά στην χώρα μας και εμείς δεν αναφέρομε τίποτα σχετικό, αυτοί, με το γνωστό τους θράσος, έκαναν αναφορά στον δήθεν Κατάσκοπό μας Ε/Κ Ανδρέα ΣΟΥΤΖΗ, ο οποίος βρέθηκε στα “Κατεχόμενα”, ως “Ακτιβιστής Ειρήνης”, κλπ, κάτι που είναι και στην πραγματικότητα και μάλιστα μέχρι και… παρεξηγήσεως! Ας είναι όμως!…
 • Έχει ενημερωθεί πλέον η ΤΠΑ τους για τα πάντα σχετικά με τα “ΡΑΦΑΛ”, από τους φίλους τους Καταριανούς, οι οποίοι τα διαθέτουν!
 • Ακόμα δεν έχουμε “δέσει” το αν, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, Καταριανά “ΡΑΦΑΛ” θα βρεθούν στους ε/ουρανούς! (Πλην των Πακιστανών… πιλότων, σε τ/Α-Φ, με τ/φόρμες)! Πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο!..
 • Παρέδωσαν πρόσφατα στην ΤΠΑ νέα βλήματα με χημικές κεφαλές! (Αυτοί αναφέρθηκαν σε βόμβες με… “ενεργητικό υλικό” / “enerjetik malzeme”). Η ΤΠΑ διαθέτει RDX, HMX, CMX χημικά παράγωγα! Είναι βέβαιον ότι θα ρίξουν σύγχρονες χημικές βόμβες από αέρος, όπως και σίγουρα θα ρίξουν και τις υπόλοιπες “ΝΑΠΑΛΜ” (όσες τους έχουν απομείνει / μάλλον πλέον έχουν διανεμηθεί από την Σμύρνη στις προωθημένες αεροπορικές τους Βάσεις).
 • Τα παραπάνω χημικά, “συνδέστε-τα”, αν φυσικά θέλετε, και με την “ΡΒΧΠ” εκπ-ση των μελών των παλαιών επίλεκτων Σχηματισμών τους (τους εξ αρχής δηλαδή “Mavi Bereli”). / Ο “Ρ.Β.Χ. Πόλεμος” είναι πια εδώ και καιρό, μέσα στην επχ-κή φιλοσοφία των ΤΕΔ!..
 • Συνέχισαν να παραβιάζουν και πιο εντατικά και κυρίως πιο επχ-κά τον ΕΕΧ με τα α/φ τους, όπως και με τα “drones” τους. / Ψάχνουν με χαρακτηριστική εμμονή για την θέση των ε/”OUTPOST”!.. (Έστειλαν επίσης α/φ τους μέχρι σχεδόν την Σούδα, το οποίο παρ’ ολίγον -“ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ”- δεν κατερρίφθη)!..
 • Συνεχίζουν να ασχολούνται με την ρωσική… τεχνολογία του “deep fake”!..
 • Ανέφεραν πως σε λίγο χρονικό διάστημα θα έχουν -τουλάχιστον στο τ/έδαφος- εκλείψει οι “τρομοκράτες” του ΡΚΚ, για τους οποίους “τρομοκράτες” ο Κος Ακάρ ανέφερε πως οι Τούρκοι “κάθάρισαν” 36.000 απ’ αυτούς! (Γιατί βιάζονται άραγε να τελειώσουν με όλες τις πλευρές του… ορίζοντος, πλην της Δυτικής, όπου είμαστε εμείς; Μήπως, για να ασχοληθούν μετά απερίσπαστοι μαζί μας);
 • Δεν είναι στρατιωτικό το ακόλουθο, που να αφορά τις ΤΕΔ, αλλά το αναφέρω διότι έχει στρατιωτική… χροιά! Μια Νορβηγική “ΜΚΟ”, η “Aegean Boat Report” με έδρα το Όσλο (πρώην Χριστιανούπολη), ανέφερε πως “είναι προκλητικός ο στρατιωτικός εξοπλισμός των ελληνικών νησιών και πως οι Τούρκοι, στο θέμα των προσφύγων, έχουν δίκιο”!..

2. Σε όλα όσα διαβάσατε έως τώρα, προσθέστε και το ακόλουθο ερώτημα! Πώς οι Τούρκοι θα πάνε σε σημειακό επεισόδιο, που οι Κύριοι αυτοί έγραψαν πως θέλουν, για τους λόγους τους, οι Τούρκοι και ο ΡΤΕ, κλπ, αφού οι Έλληνες έχουν ήδη πει, τους έχουν ήδη ενημερώσει πως αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, τότε οι ΕΕΔ δεν θα απαντήσουν μόνον σημειακά, εκεί όπου θα έχουν κτυπήσει οι Τούρκοι ή κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο δηλαδή σημείο, αλλά γενικώς και… αορίστως, πράγμα που σημαίνει πόλεμο, τον οποίον δεν θέλουν (θεωρητικά πάντα), οι Τούρκοι και οι ΤΕΔ;

3. Μετά από αυτά τα… ολίγα παραπάνω, (όπως πχ λέμε… “μία… με ολίγη”, κλπ), καθίσταται σαφές πως οι ΤΕΔ και γενικώς οι Τούρκοι ασκούνται εναντίον μας και στον… χώρο τους, αχαχαχαχαχαχαχα, συνεχώς και σε απόλυτη παραλληλία με την αήθη συνεχή εναντίον μας ρητορική του Προέδρου τους και όλων των ανωτάτων Αξιωματούχων του και άρα ισχυρισμοί της μορφής “έχουν μεταφέρει αλλού δυνάμεις”, “θέλουν μόνον ένα σημειακό επεισόδιο”, κλπ, είναι από τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΟΙ (!!!), έως άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και καλόν είναι να αποφεύγονται, διότι εκτρέπουν από την πραγματικότητα τους υπευθύνους, εξυπηρετώντας στην βάση τους τους τ/στρατιωτικούς επχ-κούς σχεδιασμούς, ενώ δεν ηρεμούν και την κοινή μας γνώμη, αν αυτός -υποθέσουμε- πως είναι ο στόχος τους!!!..

Ασφαλώς είναι γνωστές γενικότερα οι απόψεις αυτών των οργανωμένων μεταξύ τους ατόμων, που δυστυχώς έχουν το απόλυτο σχεδόν “πάνω χέρι” στα ε/ΜΜΕ – Παν/κή Εκπ-ση – Τύπο και ίσως ακόμα στις ΕΕΔ και στην ΕΥΠ, με Αρχηγό τους γνωστό προβεβλημένο… ΠΑΟΚτζή Αξκό (Ε.Α.)… , και οι οποίοι εκφράζουν την Ε-Τ προσέγγιση, πιστεύοντας, ως σύγχρονοι Φαναριώτες, πως οι Τούρκοι θα πέσουν “εκ των έσω” και πως “δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα”, κλπ, και όλα τα σχετικά και συναφή!.. (Στο σύνολό τους σχεδόν είναι άτομα που “κονόμησαν” στις ΕΕΔ και στην ΕΥΠ και χωρίς να τους αρνούμαστε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, πρώτος στόχος τους είναι η δόξα, η προβολή και η τσέπη τους)!.. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!..

4. Παρέλκει να αναφέρω και εγώ, μετά τον “ΕΛΛΗΝΑ”, τί σημαίνει για την Τουρκία το 2023 και γιατί έχουν σκυλιάσει να αλλάξουν την “Συνθήκη της Λωζάννης”!..

 

ΙΑΠΕΤΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. “Συμβούλιο κρίσεων”, λόγω του αστείου που έκανα στον “ΕΛΛΗΝΑ”, για την ήττα της Ομάδος του από τον ΠΑΟΚ και της προς αυτόν προφορικής αναφοράς μου, πως φέτος το Πρωτάθλημα θα το πάρει η “Πανάθα” μου, περνάω στις 25-10-2022! Θα ενημερωθείτε, πιστεύω, σχετικά!

2. Αλήθεια! Μας έδειξαν το κτήνος τον… Μίχο, με πίσω του ε/σημαίες, βυζαντινές, εκκλησίες, κλπ, μας είπαν ότι είναι ΝΔ της, κλπ, με στόχους συγκεκριμένους, κλπ, αλλά ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!.. Γιατί άραγε, ρε Χουντο-Συριζαίοι; Επειδή, μετά που προδώσατε την Μακεδονία, κάνατε τους ΠΑΟΚτζήδες εκλογικούς πελάτες σας; (Εσύ ρε Χίε, ο λούστρος των Μελισσανιδη – Σαββίδη, θα μας την δείξεις την “φωτό” αυτή στην φυλλάδα σου; / Με την ευκαιρία, Χίε! Σας τσούζει ο ΔΑΒΑΛΟΣ, έ; ΄Γι΄αυτό τον πυροβολείς, με εντολή των αφεντικών σου έ);

-/-