Για Τους Ρώσους Φίλους!..

Φίλοι μου / μας!

1. Αν κάνετε “βόλτα” στο “σάϊτ” μας, θα διαπιστώσετε πως πάρα πολλές φορές έχουμε γράψει για την θερμότατη σχέση των Τούρκων, με την Ισλαμική (γενικώς!) τρομοκρατία, είτε αυτή την εξέφραζαν πχ παλαιότερα οι Τσετσένοι, είτε στις μέρες μας ο “İSİS” ή “DEAŞ”, όπως τον λένε οιΤούρκοι (και έχουμε πει εδώ το “γιατί” τον λένε έτσι), κλπ, κλπ, κλπ!

Δεν μπορεί, θα θυμάστε, για παράδειγμα (!), ότι η μια των θυγατέρων του ΡΤΕ, (η Σουμεγιέ, αν δεν σφάλλω), εκτελούσε σχεδόν καθήκοντα νοσοκόμας σε τουρκικές εγκαταστάσεις – νοσοκομεία, που χρησιμοποιούνταν για νοσηλεία τρομοκρατών του “İSİS”, που μεταφέρονταν στην Τουρκία είτε από το Ιράκ, είτε (κυρίως) από την Συρία, κατά την διάρκεια του Συριακού εμφυλίου, κλπ!

Επίσης, δεν μπορεί να μην θυμάστε εκείνη την περίφημη, υπό τον τότε Τ/Π-Θ Νταβούτογλου σύσκεψη, το περιεχόμενο της οποίας αργότερα διέρρευσε (από την “FETÖ”, λέγε με από τους Γκιουλενιστές προφανώς που ήσαν “μέσα” στην τότε τ/Κ-Β, (πιθανότατα και παρόντες στην σύσκεψη εκείνη), αν δεν το είχε διαρρεύσει ο ίδιος ο Γκιουλενιστής, όπως εμείς πιστεύουμε ότι είναι, Νταβούτογλου), κατά την οποίαν ο νυν Τ/ΥΠΕΞ, και τότε Α/ΜΙΤ, Χ. ΦΙΝΤΑΝ, είπε, προκειμένου να βρεθεί η αιτιολογική βάση για εισβολή των “ΤΕΔ” στην Συρία, πως “… αν θέλετε, έχω ανθρώπους μου μέσα στην Συρία, οι οποίοι θα μπορούσαν να δράσουν για εμάς… “, εννοώντας σαφώς την χρησιμοποίηση Τζιχαντιστών τρομοκρατών, εναντίον κάποιου ή κάποιων τ/στόχων (στρατιωτικών κατά προτίμησιν βεβαίως στόχων), εννοώντας σαφώς την προσβολή από Τζιχαντιστές τ/στρατιωτικών (πχ στο τέμενος – τάφο του Σουλτάνου Οσμάν, που είναι μέσα στο Συριακό έδαφος,αλλά λογίζεται ως τουρκικό), εισηγούμενος στην πραγματικότητα μια καθ’ ολοκληρίαν προπαγανδιστική επχ-ση!..

Τέλος, σας γράψαμε εδώ, προ ολίγου σχετικώς χρόνου, πως πίσω από την ανόητη, για τους άνοες τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ”, επχ-ση ΣΦΑΓΗΣ που διεξήγαγαν μέσα στο Ι/έδαφος στις 07-10-2023, ήσαν οι Τούρκοι / ΜΥ! (Σε γνώση των Ρώσων και των Ιρανών)!.. Αυτό σαφώς αποδείχτηκε, με την ανάλυση όλων, μέχρι και σήμερα, των -μετέπειτα- συναντήσεων ΜΙΤ – “ΧΑΜΑΣ”!

2. Στον Ε.Θ. γράφαμε επίσης, όταν αναφερόμασταν στα “Σενάρια Εμπλοκής” Ρώσων – Δύσεως (Η.Π.Α. – “ΝΑΤΟ”), λέγε με ξέσπασμα Γ’ Π. Π. , πως οι Ρώσοι (σ’ ένα από τα σενάρια που είχαμε γράψει), θα έρθουν σε αναπόδραστη ρήξη με την Τουρκία, ώστε να βρουν το “πάτημα” (αν δεν θα το κατάφερναν ειρηνικά), να βρεθούν στην “Βασιλεύουσα” και στα Στενά της Πόλεως, όπως και στην Βόρειο Τουρκία!..

Τονίζαμε την νυν Ρ-Τ λυκοφιλία, (διότι περί αυτού πρόκειται η υφιστάμενη σήμερα “στρατηγική τους σχέση” και κατ΄εμάς “στρατηγική τους συμμαχία” / θυμίζαμε ακόμα τους προηγηθέντες 11, αν δεν απατώμαι, Ρ-Τ πολέμους και το 11-0 υπέρ των Ρώσων… , με ό,τι αυτό σημαίνει και… συνεπάγεται, όταν μάλιστα πρόκειται για μια Χριστιανο-Μουσουλμανική διαμάχη), και γράφαμε ότι, μετά βεβαιότητος, η αφορμή για την ρήξη, κάποια στιγμή, θα βρεθεί ή ακόμα και θα δημιουργηθεί (!), όταν κυρίως οι Ρώσοι εκτιμήσουν ότι θα την επιβάλλουν… οι “καιροί” / … οι “καταστάσεις”!..

3. Έρχονται λοιπόν τώρα οι Ρώσοι, μετά από την πρόσφατη σφαγή (!!!) στο “Συναυλιακό Κέντρο” της Μόσχας “ΚΡΟΚΟΥΣ ΧΟΛ” (χωρητικότης 6.000 ατόμων), με τους 139 νεκρούς και τους πάνω από 200 τραυματίες, και μετά από τις ανακρίσεις 4 εκ των συλληφθέντων τρομοκρατών που συνέλαβαν και μας παρουσίασαν, κλπ, και τί μας λένε / τί μας είπαν; 

Μας είπαν λοιπόν οι Ρώσοι [τάχα πως δεν το ήξεραν… / οι Ρώσοι “δουλεύουν”, κυρίως, πάρα πολύ με “όφεις ασφαλείας” (εσ.) και “ασπάλακες” (εξ.), στοχεύοντας πάντα να είναι μέσα, ακόμα και στην “Πηγή Αποφάσεων” των όποιων στόχων τους, είτε αυτοί είναι φυσικά πρόσωπα, είτε… Κράτη, επομένως πιστεύουμε πως γνωρίζουν τα πάντα μέσα και (!) στην Τουρκία], πως τα κτήνη αυτά (Τατζίκοι, Ρωσόφωνοι, Μουσουλμάνοι), αρχικώς στρατολογήθηκαν, ακολούθως εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο έξω από την Κων-πολη και πως τελικώς εστάλησαν στην Ουκρανία, όπου και ανέλαβαν, έναντι αμοιβής (πενιχράς για την αποστολή τους και την επικινδυνότητά της) την συγκεκριμένη αποστολή, αποστολή την οποίαν τους την ανέθεσαν οι Ουκρανοί, (εξ ου και η πληρωμή τους σε… ρούβλια), λαμβάνοντας προφανώς οδηγίες, κλπ, από τους Ουκρανούς, που γνωρίζουν άριστα τα της Μόσχας που είχαν τώρα στοχεύσει, αλλά και ευρύτερα που γνωρίζουν την Ρωσία πολύ καλά, Ουκρανοί που θα τους “πέρναγαν”, όπως και το έπραξαν, στο ρ/έδαφος!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε πως οι Ρώσοι ξέρουν άριστα την αγαστή σχέση Τουρκίας – Τζιχαντιστών Ισλαμιστών (!), πως γνωρίζουν ότι αυτοί εκπ-νται μέσα στην Τουρκία, σε διάφορα τ/Στρατόπεδα – Εγκαταστάσεις, από προσωπικό κυρίως της “ΜΙΤ”, αλλά και των “ΤΕΔ”, εδώ και χρόνια τώρα! [Θυμηθείτε ότι η Τουρκία, σε μια νέα / σύγχρονη έκδοση… Γενιτσαρισμού, … υιοθέτησε (sic) την λεγόμενη “Συριακή Αντιπολίτευση”, “έφτιαξε” Στρατό όλους αυτούς τους Σύρους… τσουγκαράδες της Αντιπολιτεύσεως, έναν στρατό που η Τουρκία τον μισθοδοτεί, ντύνει, εκπαιδεύει, εξοπλίζει, κλπ, και τελικώς θα τον στείλει, όποτε αυτή κρίνει, να… “σκοτωθεί” για τα… τ/συμφέροντα]!..

Οι Ρώσοι, ακόμα, πιστεύουμε πως ξέρουν ότι οι Ουκρανοί (ΜΥ κυρίως) έχουν δημιουργήσει έναν -ας τον πούμε- Στρατό από Ρωσόφωνους μουσουλμάνους, πρώην πολίτες της “ΕΣΣΔ”, οι οποίοι είτε από μίσος προς την Ρωσία (ιδεολογικοί λόγοι), είτε για το χρήμα (οικονομικοί λόγοι), είτε και για τα δύο, στρατολογούνται από τους Ουκρανούς, με σκοπό και στόχο την δημιουργία πρωτίστως και κυρίως “σαμποτάζ” και δευτερευόντως “αντάρτικου”* (“όνειρο θερινής νυκτός” βεβαίως, όταν “μιλάμε” για την -θεωρητικώς- 2η πλανητική δύναμη, όπως είναι η Ρωσία) μέσα στην Ρωσία!

Οι στρατολογούμενοι αυτοί γνωρίζουν άριστα την ρ/γλώσσα, που είναι το πρώτιστο και βασικό, όταν θέλει κάποιος να συγκροτήσει τέτοιες “Ομάδες”, ενώ ανάμεσά τους στις Ομάδες αυτές “μπαίνουν” και Ουκρανοί (και στο κτύπημα στο “Κρόκους” πρέπει στην “Ομάδα” να ήταν και τουλάχιστον ένας Ουκρανός, ως… “εξω-συνεργάτης” / ίσως να ήταν κάποιος από τους Ναζί Ουκρανούς, που συνέλαβε η “FSB” στην Μόσχα και παρουσιάζοντάς μας την επχ-σή της όλοι τους είδαμε), Ουκρανοί που τους βοηθούν “επί τόπου” / στο Πεδίο, αφού ξέρουν εκτός από τα ρ/εδάφη, την κουλτούρα των Ρώσων, κλπ, κλπ, κλπ)!..

* Αντάρτικο υποτίθεται ότι κάνουν ή θα κάνουν Ρώσοι αντιφρονούντες, που κατέφυγαν στους Ουκρανούς, κλπ, και οργανώθηκαν εκεί! Είναι “για πολλά γέλια” αυτό που οι Ουκρανοί, μαζί με τους Δυτικούς συμβουλάτορές τους, θέλουν να παρουσιάσουν ότι υφίσταται! Καλά το σκέφτηκαν, αλλά – πλην των άλλων – δεν γίνεται πια, διότι το… επικοινώνησαν πάρα πολύ το θέμα και… βρώμισε!.. Ανάμεσά τους, εμείς αμφιβάλλουμε ότι υπάρχουν γνήσιοι Ρώσοι πολίτες αντιφρονούντες, παρά μόνον ίσως κάποιοι λίγοι Ρώσοι… “πικραμένοι” μισθοφόροι παραστρατιωτικοί και σίγουρα ρωσόφωνοι – και εδώ (!) – μουσουλμάνοι, προερχόμενοι κυρίως από παλαιές Σοβιετικές “Δημοκρατίες” του Καυκάσου και πιθανότατα και μισθοφόροι από την Δύση, απ’ αυτούς που είχε στρατολογήσει τα παλαιότερα χρόνια ο “İSİS”!..

-/-

4. Τα παραπάνω δεν τα γνώριζαν / δεν τα γνωρίζουν οι δυτικές ΜΥ, που έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο;

Ασφαλώς και τα γνώριζαν και γνωρίζουν τα πάντα και λίαν (!!!) πιθανώς να τα έχουν αυτοί (οι Δυτικοί δηλαδή) εισηγηθεί!..

Η αόριστη λοιπόν ενημέρωση των Η.Π.Α. προς τους Ρώσους ότι «Ρώσοι θα δεχτείτε “τρομοκρατικό κτύπημα”» [και τίποτε άλλο, άρα δεν (θα) μπορούσε να υπάρξει ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ… ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ αυτής / καταχρηστικά την ονομάζουμε έτσι] ήταν περισσότερο για “να κάνουν πλάκα” στους Ρώσους και δη “πλάκα” τόσο, στο τέλος της, … τραγική και απάνθρωπη!.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ!.. 

5. Και πάμε τώρα στο… ζουμί!

Φίλοι Ρώσοι!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” δεχόμαστε, για λόγους συζητήσεως και μόνον, πως δεν ξέρατε ότι οι σημερινοί στρατηγικοί σας… εταίροι Τούρκοι, “σας σκάβουν τον λάκκο”, εκπ-ντας τρομοκράτες, οι οποίοι στο τέλος έρχονται ή θα έρχονται στην χώρα σας και θα “ψάχνουν” για νέα… “Κρόκους”!

Τώρα λοιπόν τί θα κάνετε; Θα “θάψετε” και πάλι το θέμα, όπως κάνατε πχ με το πολεμικό α/φ σας, που, πριν από λίγα χρόνια, κατά τον πόλεμο στην Συρία, είχαν “ρίξει” οι Τούρκοι, όταν και σκοτώθηκε (!) ο πιλότος σας, κλπ, για χάρη, ποιών άραγε εθνικών συμφερόντων σας, αυτήν την φορά; 

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” θα σας χαρακτηρίσουμε ευθέως “ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ”, ΑΝ (!) και τώρα κάνετε και πάλι το θέμα… “ΓΑΡΓΑΡΑ”! Εκτός, πλέον, αν έχετε πάθει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ή ορθότερα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΩΣΗ, αν έχετε ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σας, κάτι πολύ πιθανό, αφού έχετε “τακιμιάσει” με τους τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ”, όντας, έστω και εμμέσως, και εσείς, πλην των Τούρκων, “πίσω” από την 7η Οκτ. 2023 και την ΣΦΑΓΗ των Ισραηλινών στην γη τους, από τους -υποτιθέμενους- φίλους σας Παλαιστινίους τρομοκράτες!

Και εσείς προφανώς κάνετε, σαν τους Τούρκους, επιλογή τρομοκρατών! Οι Τζιχαντιστές φονιάδες στο “ΚΡΟΚΟΥΣ ΧΟΛ” ήσαν για εσάς -και σωστά (!)- τρομοκράτες, αλλά οι της “ΧΑΜΑΣ” όχι, αφού μιλάτε, και… άλλα πολλά κάνετε… , μαζί τους!

Ακόμα! Οι στρατηγικοί σας εταίροι Τούρκοι λένε τους Κούρδους του “PKK” τρομοκράτες, αλλά του “İSİS” όχι, αν και φοβούμενοι, μετά από το… “ΚΡΟΚΟΥΣ”, τυχόν αρνητικές (sic) εκ μέρους σας προς αυτούς αντιδράσεις, μας… είπαν χθες (27-03-2024), δια στόματος του Κου ΓΕΡΛΙ-ΚΑΓΙΑ (ΥΠΕΣ), πως “μάζεψαν” (συνέλαβαν) σχεδόν 200 μέλη του “İSİS” (“DEAŞ” γι’ αυτούς),  οι οποίοι ήσαν διάσπαρτοι σ’ όλη την χώρα τους! Είναι αυτές οι γνωστές ενέργειες των Τούρκων, οι αποκαλούμενες “του κόλου” ή “για τα μάτια του κόσμου” ή για να μας καταλάβετε, ενέργειες “ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ”!!!..

Αναμένουμε να δούμε λοιπόν, πώς θα είστε τώρα πια με τους Τούρκους!..

Με την ευκαιρία! (… Άσχετο με το σημερινό μας άρθρο)! ΟΚ! Ο Πρόεδρός σας εξελέγη με 87,32% Πρόεδρος και πάλι (5η φορά) της “Ρ/Ομοσπονδίας”! Θα θέλατε όμως να μας πείτε ποιός ή ποιοί ήσαν οι αντίπαλοί του για το Προεδρικό αξίωμα, διότι ακόμα τους… αναζητούμε; Πότε θα αλλάξει λέτε το “Ρωσική Ομποσπονδία” σε “Ρωσική Δημοκρατία”, αλλά πραγματικά και όχι “μούφα”; Καταλαβαίνετε!..

Επίσης! Ρωτάμε! Θα μεταβεί ο Πρόεδρός σας, μετά απ’ ό,τι ήρθε στο… παγκόσμιο ΦΩΣ με την σφαγή στο “ΚΡΟΚΟΥΣ”, στην Άγκυρα; Εμείς σας εισηγούμαστε ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΕΙ, ΔΙΟΤΙ -ΓΙΑ ΕΜΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ! Είναι εκτίμησή μας και όχι… πληροφορία!..

6. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” μόλις, σας παρουσίασαν (για όλους εσάς που όταν γράψαμε το σενάριο που ήθελε Ρ. και Τ. να τα “σπάνε”, κλπ, και οι Ρώσοι να “βγαίνουν” στην Πόλη, στα Στενά και στην Β. Τουρκία αιφνιδιαστικά, είτε (έτερο σενάριο / επιλογή) να κατεβαίνουν ειρηνικά και με άδεια των Τούρκων, με ό,τι αυτό θα επέφερε για την “Παγκόσμιο Ειρήνη”, σχολιάζατε, ηλιθίως και κυρίως βιαστικά, πως οι Ρώσοι και οι Τούρκοι είναι φίλοι και πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα “σπάσουν”, ενώ το σενάριο να κατέλθουν στα τ/εδάφη ειρηνικά και σε συνεννόηση με τους Τούρκους, το βρίσκατε τρομερά απίθανο, έως και… γραφικό ένιοι, εξ υμών!

Τώρα λοιπόν, σας ρωτάμε! Η εκπ-ση των τρομοκρατών, (ενν. των εμπλεκομένων στην σφαγή στο “ΚΡΟΚΟΥΣ”), σε τ/ στρατόπεδα στην Πόλη, κλπ, θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος, ναι ή όχι, για σοβαρότατη Ρ-Τ ρήξη, αν φυσικά οι Ρώσοι δεν έχουν αποκτηνωθεί και αν διαθέτουν ακόμα ευαίσθητες… χορδές, που στην πολιτική βεβαίως σπανίζουν, αλλά που ενίοτε, ακόμα και σ’ αυτήν, είναι απαραίτητες;

7. Το συμβάν στο “ΚΡΟΚΟΥΣ” βάρυνε ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο γεωπολιτικό και γεωοικονομικό Πεδία! Η θέση μας ότι ένας ακόμα Π.Π., ο Γ’, πλησιάζει όλο και περισσότερο επικίνδυνα, ενισχύθηκε, μετά από την σφαγή στην Μόσχα, έτι περαιτέρω!.. Η υποκρισία των πανίσχυρων, των ισχυρών, αλλά μερικές φορές και των ανίσχυρων εκδηλώνεται πια, στις μέρες μας, στον υπερθετικό βαθμό και είναι αυτή που -κατ΄εμάς- θα αποτελέσει την θρυαλλίδα ………………., κλπ!……

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΟΥΝ (!) ΘΕΡΜΩΣ το αγγλικό… παγκόσμιο Παλάτι ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ (!), αλλά και τους Κοσμοκυρίαρχους απάτρηδες “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μόργκαν), ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΌΝΤΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΠΙ ΓΗΣ”…  ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!.. 

Οι Έλληνες θα πρέπει να ετοιμάζονται για το μεγάλο… πανηγύρι!.. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ (!) ΘΑ ΤΟΥΣ / ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ… ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ (SİC)!..

Τέλος, όσον αφορά εσάς Τούρκοι, λυπούμεθα ειλικρινώς (!), αλλά ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΚΕ… ΡΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ/Φ ΣΑΣ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-