“UPDATED” / H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΔΑΦΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Φίλοι μου!

Ολοκληρώνεται σήμερα, 25 14:30 Ιαν 2019, στην Βουλή των Ελλήνων και… άλλων, το 2ο μεγάλο –εσωτερικό”- βήμα, του σχεδιασμού της Παγκοσμιοποίησης, για την ΔΙΑΛΥΣΗ της σημερινής ΕΛΛΑΔΟΣ, της Παγκοσμιοποίησης λοιπόν, ήτοι των εξουσιαστών και… εξουσιαζόντων το 75%+ των εδαφών του Πλανήτη μας, αριστερών, κατά δήλωσή τους, απάτρηδων… τσεπολάγνων “Διεθνών Εβραίων”, όπως ο καταδότης κάποτε φτωχών Εβραίων στους Ναζί Σόρος, (ο “Διεθνής Εβραίος” που έχει αγοράσει την πΓΔΜ, πΓΔΜ για λίγο ακόμα και μετά το απόγευμα… “Βόρειος / -α Μακεδονία”), η οικογένεια Ρότσιλντ, (με Όργανό τους στην χώρα μας τον ομόφυλό τους Τσίπρα, αλλά και δικηγόρο τους τον Δένδια, της ΝΔ), ο Πόλσον, οι Γκόλντμαν, οι Σάκς, και λοιποί σύγχρονοι εκπρόσωποι (λόγω ελλείψει πλέον ΕΣΣΔ) Διεθνιστές” μισέλληνες!..

Το 2ο αυτό βήμα, όπως γνωρίζετε, είναι η κύρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών” (το ορθόν είναι των… “Ψαράδων”), μετά από ψηφοφορία των βουλευτών, του ελληνικού Κοινοβουλίου! Η πλειοψηφία τους [οι 145 βουλευτές του “ΣΥΡΙΖΑ” (το Κόμμα του “Σόρος” στην Ελλάδα) + 6 ή και παραπάνω ίσως, βρωμερές πολιτικές “ανεμοδούρες”, 6 ή και περισσότεροι, προφανώς έναντι απολαβών, (που στην βάση τους είναι οικονομικές, διότι και η… “καρέκλα” έχει τιμή), Εθνο-Προδότες] θα υπογράψει την παράδοση της Μακεδονίας μας τυπικά στους κατοίκους του Σκοπιανού μωσαϊκού και ουσιαστικά την παράδοσή της στον… Διεθνή Παράγοντα!.. Καταλάβατε!..

– Ουσιαστικά φίλοι, ξεκίνησε, όπως εκτιμούμε, άτυπα σήμερα η… ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ του ελληνικού λαού και σύντομα, με το “3ο βήμα”, (εξωτερικό… βήμα, που θα είναι τ/επίθεση κατά της Ελλάδος, κάτι που θα διαφανεί και μετά από την επίσκεψη του Τσίπρα στις 05-02-2019, με 07-02-2019, στην Τουρκία και στον δικτάτορα – “Αφέντη” ΡΤΕ) θα υπάρξει και η πραγματική επιστράτευσή μας, που θα καταλήξει στο χύσιμο του αίματος των ολίγων εναπομεινάντων Ελλήνων, μαζί με προηγούμενη εσωτερική στο μείζον της χώρας αναταραχή, (όπως έγινε και το 1974 στην Κύπρο), ώστε με βασική δικαιολογία την προστασία της… τουρκικής (καταλάβατε) μειονότητος της ελεύθερης Δ. Θράκης, να επέμβει η Τουρκία δια των ΤΕΔ, σχεδόν ταυτόχρονα, σε Θράκη, Αιγαίο (ΚΠ σε Λέσβο, με παραπλανητικές ενέργειες σε άλλα “νησιά”) και Κύπρο!.. (Μην σταθείτε στην… σειρά των 3 αυτών Θεάτρων Επιχειρήσεων, αφού και τα 3 αποτελούν αντικείμενο ΕΤ… δήθεν διαφορών. Την παρούσα στιγμή, πιο κοντά για την… 1η θέση της υπόψη σειράς μοιάζει να είναι η Κύπρος)!..

– Κε Τσίπρα!

Για το ότι… ήσουν και είσαι του Σόρος, (όπως και για τον ρόλο αυτού του… Κου, όπως ξέρουν καλά όλοι όσοι μας παρακολουθούν από την 1η μας ημέρα που “βγήκαμε”, χωρίς μάλιστα… ασφάλεια, στο Διαδίκτυο”), το γράφαμε από το Νοε του 2015! Υπάρχουν όλα όσα έχουμε γράψει και πήγαινε και δες τα πάλι!.. (Με την χθεσινή “φωτο -αγκαλιά”, στο Νταβός, Ζάεφ – Σόρος, η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ για το “ΣΚΟΠΙΑΝΟ”, αλλά και για πολλά άλλα πράγματα στην περιοχή μας)!..

– Την αλήθεια την ξέρεις Κε Τσίπρα! Ό,τι έχουμε γράψει εδώ, ανατρέποντας όλη την δήθεν επιχειρηματολογία της προδοτικής σου πολιτικής και(!) στο Σκοπιανό, (μετά την 1η προδοσία, το 1ο βήμα, του “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και των 99 χρόνων σκλαβιάς μας στους σύγχρονους παγκόσμιους ΣΑΪΛΟΚ, που μας “έχωσες” / που μας πούλησες), επίσης τα ξέρεις, απλώς ως “Διεθνιστή” και συνεπώς και ως “Εθνομηδενιστή”, δεν σε απασχολούν! Χαίρεσαι που ξεπουλάς την δική μας γη, μένοντας πιστός ως παλαιός Κομμουνιστής και σημερινός “Εθνοδότης” και στο… όραμα των Κομμουνιστών της 10ετίας του 1940, για την Ελλάδα της… Μελούνας!.. Κατάλαβες!.. Γι’ αυτό και πήγες στην Καισαριανή και όχι στο Σύνταγμα, όταν σε “έβγαλε” ο Σόρος Π-Θ της Ελλάδος, γι’ αυτό και είπες το προδοτικό και μισελληνικό ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν“, άκρως ενδεικτικόν ότι είσαι δεκτικός και πρόθυμος εκτελεστής εντολών!.. 

Ένα, δύο “πραγματάκια” όμως ακόμα, από την χθεσινή (24-01-2019)… φοβερή ομιλία σου στην Βουλή μας, (“μια, δυό σκέψεις” μας, θα έλεγα), διάβασε παρακάτω!

– Α! Προηγουμένως, επειδή είπα, σε άλλο πρόσφατο άρθρο μου, πως θα γράψω για το… Βουλγαρέλι, τελικά δεν θα γράψω τίποτα, αφού με πρόλαβε ο παλιός γνωστός δημοσιογράφος Κος ΧΑΤΖΑΡΑΣ, στην εκπομπή του στο “youtube”, την οποία μπορεί να βρεις και να την δεις ή ακούσεις ή και τα… 2 και, αν θες, να μας πεις τελικά, αν είχαν δίκιο οι Τούρκοι, (που τελικά μάλλον πάντα, μαθαίνουν τα πάντα πρώτοι, σε σχέση με εμάς), στο ότι είσαι εβραϊκής καταγωγής, (είναι αλήθεια Κε Π-Θ γέ;), όπως είχε γράψει και η τ/ ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ, όταν είχες “βγει” Π-Θ, το 2015!.. (Και αν θες, αν όλα αυτά που λέει ο Χατζάρας είναι αλήθεια, να μας πεις και “από πού” ήλθαν οι δικοί σου στην Ελλάδα; Δηλαδή είστε Μαράνοι, ήτοι Εβραίοι κυρίως από την Πορτογαλία, Σεφαρδίτες πχ της Ισπανίας, σαν τον Ραγκούση, που οι δικοί του ήλθαν από την Σαραγόσα, Ιταλο…γενείς σαν τον Λοβέρδο (Λουέρντι), Εσκενάζι, κλπ, ποιά ακριβώς είναι η… ευρωπαϊκή καταγωγή σας)!..

– Ειλικρινά το να είσαι Εβραίος (από την πλευρά του πατέρα σου φέρεται ότι είσαι εσύ, αν και οι Εβραίοι δέχονται ως “δικό” τους, μόνον όποιον ή όποια βγαίνει από εβραϊκή μήτρα και άρα… τυπικά δεν είσαι των… “Περιούσιων“*) για μένα δεν είναι κάτι κακό, άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι ρατσιστικό, δεν είναι ο ιστορικός, πολύπαθος αυτός λαός (και αγαπημένος σε εμένα) της Βίβλου,  (είμαι σε θέση να ξέρω τα σύγχρονα δεινά του, μέσα από την ίδια μου την οικογένεια), αλλά το “πώς” οι “Διεθνείς Κεφαλές” του, αυτοί που αποκαλούνται “Σιωνιστές”, που κατέχουν το μείζον του παγκοσμίου πλούτου, φέρθηκαν στην χώρα μας ιστορικά, μέσα στο διάβα του χρόνου, με τα πολιτικά (κυρίως) και στρ-κά, κατά καιρούς, Όργανά τους στην Ελλάδα! (Άντε να το περιορίσω χρονικά! Πώς μας φέρθηκαν, όχι από το 1453 και μέχρι σήμερα, αλλά από το 1950 και μέχρι σήμερα)!..

* Άκουσα να λέει ο Κος Χατζάρας πως είσαι αβάπτιστος, όπως ο πατέρας σου και ο θείος σου! Είναι αλήθεια; Επίσης εξήγησέ μας, αν θες, το γιατί δεν υπάρχουν πρόγονοί σας εκεί… πάνω στην Ήπειρο, αφού το εβραϊκό Ν/Φ στο χωριό αυτό “έκλεισε”, κλπ, κλπ, κλπ, όπως ισχυρίζεται ο υπόψη δημ/φος! Για μπες λοιπόν στο διαδ/τυο βρε Αλέξη, βρες τον… Χατζάρα και άκουσέ τον, μήπως εγώ κατάλαβα λάθος, όντας προκατειλημμένος απέναντί σου, κλπ!.. (Λέμε τώρα, διότι κάτι τέτοιο, προκατάληψη δηλαδή από εμένα, προς το πρόσωπό σου, φυσικά και δεν υπάρχει)!..

Είναι άραγε τυχαίο Κε Τσίπρα ότι, Π-Θγοί μας, ΠτΒ μας , Υπουργοί μας ή και Δικτάτορες ακόμα, (αλλά και όχι μόνον, αφού είχαμε και έχουμε και πολλούς βουλευτές), είχαν, σαν την φερόμενη δική σου, “ευθεία”, ήτοι άμεση εβραϊκή καταγωγή ή έμμεση συγγενική σχέση με Εβραίους και μας έστελναν – έστειλαν στα… “Τάρταρα”, μέχρι τώρα τουλάχιστον; Πχ ο… “σοβαρός” Κος Σημίτης! Πχ ο… “ευφυής” Γιωργάκης Παπανδρέου! Πχ η μόνη αληθινή, Κα Μπενάκη! Πχ ο “Αόρατος” Ταξ/χος Δ. Ιωαννίδης, του οποίου η αδελφή ήταν σύζυγος του Εβραίου μεγαλογιατρού και Κλινικάρχη Ζακ Αλζαράκη, η… σημερινή Κα… Άννα – Μισέλ, της ΝΔ, και άλλοι – άλλες, για να μην σε κουράζω, διάσπαρτοι και… άγνωστοι / – τες, για κάποιο λόγο εκτιμώ, στα Κόμματά μας! Το ίδιο βεβαίως συνέβαινε, σχεδόν πάντα, και με το σύνολο σχεδόν των Κυβερνώντων τους ευρωπαϊκούς λαούς μεγαλοσχήμονες Π-Θ και λοιπούς, το ίδιο ισχύει και στις ημέρες μας, αλλά “σήμερα και εδώ” δεν θα κάνουμε ερευνητικής μορφής… διδακτορική διατριβή, επί του θέματος αυτού!.. 

Ας “πάμε” όμως πάλι στο σημερινό… θέμα μας!

   ∨ Τον εθνικό τους ύμνο, Κε Τσίπρα, γιατί δεν τον άλλαξαν, που το περιεχόμενό του είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού;

      ∨ Τα όσα είπες για το Σύνταγμα των Σκοπιανών, για το νέο λέω, που δεν μας το έστειλαν, ως όφειλαν βεβαίως, βάσει των όσων συμφωνήσατε, κλπ, κλπ, κλπ, και στην σχετική, τουλάχιστον ανόητη, αναφορά σου στο αντίστοιχο αμερικανικό Σύνταγμα, ξέχασες ΣΚΟΠΙΜΩΣ(!) να αναφέρεις μια τεράστια διαφορά Κε Τσίπρα! Τα Σκόπια τώρα(!) αποκτούν όνομα, τώρα γίνονται ουσιαστικά Κράτος με όνομα στον Ο.Η.Ε., αφού μέχρι τώρα, όπως τόσο καιρό γράφουμε εδώ, είχαν ένα πρώην… όνομα, ήταν κάτι ΠΡΩΗΝ, κάτι ουσιαστικά ανύπαρκτο, όσο και να σε ενοχλεί πιθανώς το ανύπαρκτο! Γι΄αυτό και… σκύλιασαν να αποκτήσουν… κανονικό όνομα, που να ισχύει παγκοσμίως, και μάλιστα δικό… μας, όνομα, όπως και γλώσσα, βασισμένο σε ελληνική λέξη, όνομα κλεμμένο δηλαδή, και άρα όνομα με ελληνική… υπόσταση, αφού το όνομα φέρνει / μεταφέρει, ως συνημμένα, ιστορία, γλώσσα και πολιτισμό!

 • Για μια ακόμα φορά, απόδειξη του ότι εμείς σε σεβόμαστε, παρ’ ότι εσύ όχι, αφού κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις, σου έγραψα την παραπάνω παράγραφο! Τα Σκόπια μέχρι σήμερα στον Ο.Η.Ε. είναι /  ήσαν αναγνωρισμένα ως πΓΔΜ! Όχι με το Συνταγματικό τους, έως σήμερα, στις 14:30, όνομα! Τόσο… εγκεφαλικά άνους είσαι ή εσκεμμένως το έκανες και κάνεις;
 • Οι Η.Π.Α. και οι όποιες άλλες -παραδειγματικά-… Η.Π.Α. είναι Κράτος παγκοσμίως αναγνωρισμένο, δεν είχε και δεν έχει προβλήματα ανάλογα των Σκοπίων, κλπ, και έτσι κάνει πχ 1, 2, 3 … 13 και… 1013 τροποποιήσεις, τις βάζει στο τέλος, και όποτε αυτό κρίνει τις ενσωματώνει!.. Το ίδιο είναι με το Σύνταγμα των Σκοπίων βρε Αλέξη;
 • Είναι, επομένως, τελείως αναντίστοιχο και απολύτως άστοχο το παράδειγμά σου αυτό, Αλέξη! Και έπρεπε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ(!) να μας σταλεί το νέο και  ΤΕΛΙΚΟ τους ΣΚΟΠΙΑΝΟ / Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (sic) ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αφού αυτό αποτέλεσε και αντικείμενο διαπραγμάτευσης και θα έλεγα μάλιστα πως ήταν και το βασικό διακύβευμα, (για εμάς σίγουρα), με βάση τα όσα εσείς μας λέγατε και εσύ μας είπες και πάλι, χθες, στην Βουλή μας!.. 
 • Επομένως, για να συνεχίσω, το Σύνταγμά τους θα έπρεπε / θα πρέπει ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(!), ως μέρος / ως ο θεμέλιος λίθος αυτού του νέου Κράτους, που μετά από ΣΕΙΣΜΟ-ΓΟΝΙΑ (αν όχι ΚΟΣΜΟ-ΓΟΝΙΑ) τώρα(!) “γεννιέται” / τώρα(!) “γεννήθηκε”!  (Σου ξαναγράφω πως γι’ αυτό ο Κοτζιάς έλεγε, σαν… Σκοπιανός, πως “δεν θα κάνουμε βαφτίσια”, κλπ, διότι ήξερε την αλήθεια), κάτι που θα έπρεπε να το διεκδικήσεις / – τε, ώστε το προηγούμενο Σύνταγμά τους να αποτελέσει κομμάτι της… Ιστορίας τους, να πάει κατεπειγόντως στο Αρχείο… τους! (Γράφω σαν… Τσίπρας τώρα, κατάλαβες)!
 • Εκτός βεβαίως, αν μας πεις ότι οι λέξεις ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ, κλπ, είναι λέξεις… σλάβικες, δηλαδή λέξεις είτε σέρβικες, είτε μπασταρδοσλάβικες, ήτοι βουλγάρικες! Άρα η νοτιοσλαβική γλώσσα τους που μας λες και που δέχτηκες και υπέγραψες, η “Μακεδονική -αυτή- Γλώσσα ” έχει τίτλο, … πρόθεμα, λέξη-“βάση”, λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗαφού μας λες ότι οι Μακεδόνες μιλάγανε ελληνικά, και άρα, πώς λες, ότι δεν τους δίνουμε τάχα γλώσσα και άλλες… “ΣΟΡΟΣ – παπαριές”; “Εν τω μεταξύ” οι Βούλγαροι σου θυμίζω πως δεν τους αναγνωρίζουν καμμιά ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ… γλώσσα, λέγοντάς τους ότι η γλώσσα τους είναι Βουλγαρική, (μέχρι που τους είπαν να μην ξαναέχουν Σκοπιανούς μεταφραστές στις μεταξύ τους συναντήσεις, κλπ), την ίδια στιγμή που πάνω από 700.000 Σκοπιανοί έχουν βουλγαρικά διαβατήρια)!..

   ∨ Η γλώσσα τους λοιπόν φέρει ως τίτλο, την ελληνική(!!!) λέξη (επίθετο) “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ! Άρα πώς δεν έδωσες γλώσσα, (που μάλιστα μας λες ότι “οι Μακεδόνες μίλαγαν ελληνικά”, και ορθά, αν και παραπειστικά, το λες, κάτι που χρησιμοποιείς και ως απάντηση στην κατηγορία που δέχεσαι ότι τους έδωσες… και την γλώσσα), και τελικά αφού δεν υπήρξε και δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα, τότε “γιατί” και “πώς” τους επέτρεψες να της βάλλουν οι Σκοπιανοί τίτλο, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, μια λέξη “καθαρά” ελληνική και ευθέως συνδεδεμένη με το αρχαίο ελληνικό παρελθόν μας, που “μεταξύ μας” τώρα, ούτε αυτό αποδέχεστε ότι υπάρχει, αποδεχόμενοι τον… Φαλμεράϊερ, το σύνολον των “Εθνομηδενιστών” στην χώρα μας, και όχι μόνον της Αριστεράς, (για να είμαι δίκαιος), αλλά κυρίως αυτής; Τελικά, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα δεν υπάρχει στην… χώρα μας, αλλά υπάρχει στην πρώην… πΓΔΜ”, με ελληνικό όμως… ονοματεπώνυμο, τίτλο δηλαδή, με ελληνική λέξη! Πώς γίνεται αυτό ρε φίλε Π-Θγέ; Πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Και τελικά – τελικά, οι λέξεις ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ, κλπ, Κε Τσίπρα, είναι ή όχι λέξεις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ; Για πες μας!.. 

 • Η γλώσσα τους δηλαδή θα είναι Μακεδονική (στην γλώσσα τους λέγεται “Μακεντόσνσκι”), που όμως θα είναι… νοτιο – σλαβική (sic), και όχι ελληνική, αν και με ελληνικό όνομα (επίθετο / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ) και, κατά τ’ άλλα, “δεν τους έδωσες γλώσσα”, κλπ, κλπ, κλπ! Πώς γίνεται αυτό;
 • Αν… αθροίσεις όλα τα άλλα… Μακεδονικά επιχειρήματά τους, που άνετα μπορούν να επανέλθουν κάποια στιγμή, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ θα έλεγα, (και θα επανέλθουν, όπως το ξέρεις, για να μην πω ότι το θες κιόλας), ό,τι και αν λες και λέτε, μαζί και με την ελληνικού τίτλου “γλώσσα” που αποδέχθηκες ότι ομιλούν, τότε εισερχόμαστε σε έναν λαβύρινθο, που η μόνη του έξοδος πια θα είναι μία και μόνη, θα είναι αυτή των πρώην… Σκοπιανών και νυν… Β. Μακεδόνων, (λέγε με Μακεδόνων), οι οποίοι μάλιστα δεν (θα) ομιλούν την Β. Μακεδονική, αλλά την… Μακεδονική, δεν (θα) είναι Β. Μακεδόνες, αλλά Μακεδόνες, αν και το Κράτος τους θα λέγεται – “demek” – “Β. Μακεδονία!..

   ∨ Και μιας και ήλθε η κουβέντα Αλέξη μας, μόλις, στο ότι… δεν είναι Β. Μακεδόνες, αλλά… Μακεδόνες οι Σκοπιανοί, αλήθεια πώς θα τους λέμε εφεξής Κε Π-Θ γέ μας; Για πες μας! Και αν θα τους λέμε… Μακεδόνες, πώς θα τους ξεχωρίζουμε από τους δικούς μας… επαρχιώτες Μακεδόνες πια; Μήπως θα τους λέμε τελικά Β. Μακεδόνες, κάτι που όμως είχε ειρωνευτεί, το πολιτικό παχύδερμό σου, ο Κος Κοτζιάς!.. Για πες μας!

Ποιά δηλαδή είναι η ταυτότητά τους, μπορείς να μας πεις, διότι, για παράδειγμα, με τους “λάθρο”, θυμάμαι να λες και να λέτε, όλοι εσείς οι δήθεν… ανθρωπιστές (!!!), κλπ, κλπ, κλπ, πως δεν υπάρχουν άνθρωποι “λάθρο” (μόνον λαθρο-διακινητές υπάρχουν, αχαχαχαχαχαχαχα, γι’ αυτό και αυτοί… κυνηγιούνται, τουλάχιστον ακόμα, μέχρι την πλήρη υλοποίηση του “Πρωτοκόλλου”, του… Ραμπάτ, που υπογράψαμε και εμείς σαν Ελλάδα, ώστε πια -υποτίθεται- να μην χρειάζονται “έμποροι ανθρώπων” ή αλλιώς σύγχρονοι δουλέμποροι και η χώρα μας να… καταντήσει η μεγαλύτερη “πουτ…” της Ευρώπης), πως δεν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ταυτότητα, κλπ! Τότε πώς λέτε ότι δώσατε, (για την Συμφωνία πάντα μιλάμε και όχι για… αυτοπροσδιορισμούς, κλπ), δια του -άντε- να πω αμφίσημου Nationality, μόνον… Ιθαγένεια (citizenship) και όχι και ταυτότητα; Οι Σκοπιανοί δηλαδή δεν έχουν ταυτότητα κατ’ εσάς, τους τόσο ευαίσθητους σε θέματα… ανθρώπων, κλπ; Τί έχουν δηλαδή ή τί θα έχουν; Μόνον… ιθαγένεια, δηλαδή τί είναι αυτό, για πες μας! Υπηκοότητα; Και τί ακριβώς θα σημαίνει αυτό για το πολυ-εθνοτικό αυτό Κράτος της πρώην… “πΓΔΜ;

(Καταλαβαίνεις λοιπόν νομίζω τί καταδεικνύουν οι τόσες απορίες σε ένα θέμα της συμφωνίας σας)!..

 • Καταληκτικά Κε Τσίπρα, όλους αυτούς τους μήνες των κρυφών σας… διπλωματικών επαφών με τους Σκοπιανούς, με την εντολή των “Διεθνών Εβραίων”, και της άγρυπνης παρακολούθησης του Οργάνου τους, Νο “1” στην ΕΕ,  Κας Ά. Μέρκελ, που δεν… κοιμόταν, μέχρι να καρατσεκαρίζονταν, όπως θα έλεγε και η Μαλβίνα, το ελληνικό όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στο όνομα της πρώην… “πΓΔΜ”, μαζί με το Βόρεια, ώστε να διεκδικηθεί μελλοντικά, με το τέλος των Ελλήνων, που πένονται και δεν γεννούν, και η σημερινή… νότια(sic) ελληνική Μακεδονία, και να αποσπαστεί από την Ελλάδακαμμία διαπραγμάτευση δεν κάνατε! Ξέρεις τί κάνατε; Σου απαντώ!
 • Εργαστήκατε μαζί στο πώς θα φτιάξετε μια συμφωνία, η οποία να καλύπτει 100% (+) τους Σκοπιανούς, “τα θέλω” των Σκοπιανών, και να μπορεί, έστω κάπως, να υποστηριχθεί στην ελληνική πολιτική και μη… πλέμπα!.. Δικός σας… φάρος ήταν και μόνον η ΕΛΛΑΔΑ της… ΜΕΛΟΥΝΑΣ,  όπως και ασφαλώς η ορθή εκτέλεση της ληφθείσης εντολής από τους… αόρατους, αλλά πολύ υπαρκτούς και… ομιλητικούς “Επικυρίαρχους“, εμπρός στους οποίους κυριολεκτικά τρέμετε, ρε μεγάλοι εσείς… προοδευτικοί “του κόλου”, αριστεροί… Δημοκράτες!..
 • Εδώ Κε Τσίπρα, ο Νίμιτς, ο “άνθρωπος – πιόνι”… του ιδιοκτήτη του Κράτους των Σκοπίων… Γεωργίου Σόρος, αχαχαχαχαχαχα, “έκλασε, απειλώντας μας στα ίσα “προχθές, αν δεν ψηφίζαμε την συμφωνία, και… εβρώμισε όλη η Βουλή, απ’ το… σκατό σας, σκατό που κάποιοι μεγάλοι πολιτικοί… κόλοι, όπως θα έλεγε και ο ΜΕΓΑΣ ΣΟΥΡΗΣ,  πχ σαν του Φίλη ή του Καμμένου, κλπ, βγάζουν, και πράγματι έβγαλαν πολύ σκατό, καυτό και… όζον, σκατό μείζονος δυσωδίας!
 • Για να είμαι δίκαιος, το σκατό όλων “βγήκε” και… μύρισε όλη η Βουλή “προχθές”! Και αυτό των Κων της ΝΔούλας, που ξέρουν ότι άμα τα βάζουν συνέχεια και επί μακρόν με τους Παγκομιοποιητές” “Δ. Εβραίους”, της ΕΕ, μια Ένωση που αυτοί ελέγχουν απόλυτα, δεν πρόκειται να δουν εξουσία ποτέ!.. 
 • Γι’ αυτό και… σίγησε ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, γι’ αυτό και δήλωσε σήμερα (25-01-2019), την ημέρα του θανάτου της Μακεδονίας και της απαρχής του σχεδιασμού στο Πεδίο, της διαλύσεως της ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ, (κάτι που όμως τελικά, ο ΘΕΟΣ, έστω και την 12η ώρα, όπως λέμε, δεν θα επιτρέψει), πως δεν είναι προδότες οι της άλλης άποψης… υπερασπιστές, και… παπαριές!
 • [Αμ, τί νομίζατε φίλοι μου, χαζή ήταν η Ντόρα που πλεύρισε από το 2008 την συμμορία Κλίντον και τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” των Η.Π.Α. και “έβαλε” τότε στο τραπέζι, σχεδόν… πραξικοπηματικά, την “σύνθετη ονομασία, … δολοφονώντας, “άνευ λόγου και αιτίας”, την απόφαση, το 1992, της σύσκεψης, υπό τον τότε ΠτΔ Κ. Γ. Καραμανλή, των  τότε πολιτικών (πλην ΚΚΕ) Αρχηγών, να μην δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στους Σκοπιανούς;
 • Η Ντόρα έχει ανώτερο “IQ”, αυτού που είχε ο μεγάλος πράγματι πολιτικός άνδρας Πατέρα της! Και τελικά θα πάρει και αυτή τώρα -στα σίγουρα- κάποιο ευρωπαϊκό… αντίδωρο, ίσως κάποιας Ευρωπαϊκής Γραμματείας, κάποιας Επιτροπείας, κλπ! Μετά από 10 χρόνια μεν, αλλά θα πάρει δε!..
 • Εδώ, θα μου πείτε, πήρε αντίδωρο ο Αβραμόπουλος, που το “έπαιξε… σωστά”, καταλάβατε, ένας Αβραμόπουλος, που τον “έφτιαξε” ο πατέρας της Ντόρας και που γέμισε την Ελλάδα με… “λάθρο”, (ποιός, ο… δεξιός Αβραμόπουλος, ε;), σε συνεργασία με τους Τσίπρα – Καμμένο, από το 2015 και μετά, και  δεν θα πάρει η Ντόρα;
 • (Η Ντόρα, υπό μία άποψη, … ατύχησε πολιτικά που εξελέγη ο ΤΡΑΜΠ, διότι ανήκε και ανήκει στο άρμα των μη Αμερικανών πολιτικών… δούλων των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., σ’ αυτό των Κλίντον – Ομπάμα! “Παίζει μπαλίτσα” όμως ακόμα, διότι την ΕΕ την κυβερνούν ΑΠΟΛΥΤΩΣ οι Διεθνείς Εβραίοι”, οι Πάτρωνες δηλαδή των προαναφερθέντων Αμερικανών ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αλλά και των σημερινών ομοϊδεατών τους)!..
 • Ο δόλιος ο Κυριάκος όμως, αγνός πραγματικά περί τα πολιτικά, δεν μοιάζει στο πολιτικό ζώο / πολιτικό ον, που λέγεται Ντόρα και έτσι, το “παλεύει” ακόμα, ειλικρινά και έντιμα, παλεύοντας” όμως, στην παρούσα φάση, και με την συνείδησή του, βλέποντας πως αν δεν “προσκυνήσει”, δεν θα πάρει Π-Θ γία!..
 • Κυριάκο!
 • Θα πρέπει, για να κυβερνήσεις, να γίνεις… Ντόρα, και μάλιστα ίσως και Τσίπρας ή… Στωϊκός, σαν τον Τσίπρα! Κατάλαβες! Μπορείς; Η αποψινή σου δήλωση περί μη… προδοτών, είναι η αρχή του… σκυψίματός σου, η αρχή της… οσφυοκαμψίας σου στους εξουσιαστές του Κόσμου μας;
 • Για να γίνεις όμως Π-Θ θα πρέπει ίσως να χρειαστεί, για παράδειγμα, να δώσεις το μισό Αιγαίο, θα πρέπει να κάνεις ό,τι σου πουν στην Κύπρο, ίσως και στην Ήπειρο, κλπ! Ο Τσίπρας είναι “λος παπάριος”, “τα κάνει όλα και… συμφέρει” και μάλιστα άμεσα και όπως του ζητούνται! Εσύ μπορείς να κάνεις τα ίδια, και σε “μια τελική”, τί δίνεις εσύ στους “Επικυρίαρχους”, χωρίς μάλιστα να τους πολυζαλίζεις τα ευγενή… γεννητικά τους όργανα και κυρίως τους με… “βιάγκρα” πια υπο-λειτουργούντες όρχεις τους];
 • Τελικά, για να… ξαναζυγιάσουμε, εσείς μάλιστα Κε Τσίπρα, μάλλον υπερβήκατε σε υπέρ των Σκοπίων Πατριωτισμό, τους ίδιους τους… Σκοπιανούς, όπως και η συμφωνία η ίδια, αλλά και η μεγάλη… βιασύνη σας για να ισχύσει αυτή, … επρόδωσε, απέδειξε!
 • ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ – ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ – ΠΡΑΓΜΑΤΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, αχαχαχαχαχαχαχα, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΣΑΤΕ” ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ, Η(ΔΙΑΖ) ΕΝΑ, ΕΚ ΤΗΣ… ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΟΣ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΕΓΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ 3.000 ΕΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΥΤΕ 30 ΕΤΩΝ!..
 • ∨ Πώς φάνηκε ακόμα ότι είσαι και… χοντροκομμένος γλείφτης Κε Τσίπρα, με τα καλά σου λόγια προς τον Δένδια, επειδή ξέρεις ότι είναι ο στην Ελλάδα δικηγόρος των Ρότσιλντ, διατελέσας μάλιστα και… ΥΠΑΜ και λιγουλάκι… φοβάσαι, μήπως και μάθουν τα αφεντικά σας, τίποτα… κακό για σένα, απ’ τον άνθρωπό τους εδώ!.. (Τώρα η ΝΔ, αν βγει Κ-Β, έχει για ΥΠΑΜ, “έτοιμο”, τον πολύ στενό φίλο των… Βαρδινογιάννηδων Κικίλια και φυσικά η… Οικογένεια έχει ήδη, και για τώρα, ΥΠΑΜ τον “δικό” της / τον “συγγενή” της Αποστολάκη! Κατά τ’ άλλα Κε Τσίπρα είσαι… ανεξάρτητος των… τζακιών, που κάποτε έβριζες)!.. Μην σκιάζεσαι όμως! Ο Δένδιας θα πει στο κοινό αφεντικό σας, καλά λόγια! Νομίζω όμως Κε Τσίπρα πως δεν τον χρειάζεσαι, αφού εσύ, στην πράξη, “το… φωνάζεις” που λέμε, είσαι πειθήνιο Όργανό του, άρα πιστεύω ότι θα σε συμπαθεί τουλάχιστον!.. (Τελικά, δεν μάθαμε ακόμα Αλέξη, αν τότε στο Παρίσι, πήγες ή όχι τα παιδιά σου στην Ντίσνεϋ-λαντ! Τα πήγες ή όχι βρε);
 • ∨  Συνεχίζοντας, αφού δεν τους δώσαμε ταυτότητα, όπως είπες και πάλι, σε ξαναρωτάω, μήπως Αλέξη μας, σκέφτηκες όσο με / μας διαβάζεις, το αν θες να μας πεις πώς θα τους λέμε απ’ εδώ και εμπρός τους ΣκοπιανούςΑναφέρομαι στον λαό, με τον οποίον θα κάνεις και κάνουμε… συνανάπτυξη και άλλα τέτοια… “όμορφα”, και όχι φυσικά στην χώρα του!.. Δεν έχεις κάτι να μας πεις έ; Τότε ας πάμε παρακάτω!
 • Επί Χούντας Γ. Παπαδόπουλου, Κε… Π-Θ γέ, (1967 – 1973), επειδή βγαίνουν κάποια δικά σου πολιτικά “παρτάλια” (βουλευτές σου) και λένε, “να, ορίστε, κυττάξτε τα βιβλία τότε τί έγραφαν”, κλπ, εκτός της μόλις αναφερθείσας για άλλη μια φορά εξήγησης που σου έδωσα εδώ και πιο πάνω, αν και την ήξερες βεβαίως, σε ενημερώνω και πάλι ή σου θυμίζω, ανάλογα, πως τότε στα Σχολεία μας τραγουδάγαμε, το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”, κλπ, και μάλιστα λέγαμε … ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ(!) και όχι … ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, κλπ, [σε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, το άλλαξε η… Δημοκρατία της Μεταπολίτευσης, μέχρι τελικά που απαγορεύτηκε να τραγουδιέται, ακόμα και από τις ΕΕΔ φιλαράκο Αλέξη, (γράφω φιλαράκο διότι έτσι σε νοιώθω, βαθειά… φίλο μου)], ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ λοιπόν και κυρίως όχι “που έδιωξες τους… Σκοπιανούς”, ενώ τότε “γυρίστηκε” και παίχτηκε η ταινία Π. Μελάςμε τον ΛΑΚΗ ΚΟΜΝΗΝΟ, που “έσπασε” ΤΑΜΕΙΑ, (κάτι ανάλογο με τον “Άγνωστο Πόλεμο”, που όταν παιζόταν “άδειαζαν οι δρόμοι των πόλεων της χώρας”, και στον οποίον πρωταγωνιστούσε ο κάποτε σύντροφός σου, μέλος του ΚΚΕ εσ. Άγγελος ΑΝΤΩΝΟΠΟΛΟΣ ή ονομασθείς, αργότερα βεβαίως, και… “Φλιφλής”, αχαχαχαχαχαχα), ενώ με εντολή του τότε “Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων”, όπως και των τότε ελληνικών (!!!) επιθεωρήσεων Δημοτικής και Μέσης Εκπ-σης, στους Νομούς του Κράτους, πήγαν ομαδικά ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ μας, σε όλη την χώρα, σε σινεμά, και ΕΙΔΑΝ(!) όλα τα Ελληνόπουλα την ταινιάρα αυτή, ρε πολιτικά βρωμεροί και τρισάθλιοι ψεύτες, που τάχα λέγανε οι Χουνταίοι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ την υπόψη περιοχή τότε, και πιο παλιά οι Έλληνες πολιτικοί τάχα, κλπ, κλπ, κλπ!..
 • Απλώς ρε Αλέξη, το πώς την έλεγαν (την υπόψη ΤΙΤΟΪΚΗ Δημοκρατία τους), οι Γ/Β, λέγανε οι δικοί μας, πολιτικοί και μη τότε, και γράφανε τα βιβλία μας, ενώ λόγω του “Ψυχρού Πολέμου”,… καταλαβαίνεις, αλλ’ όπως επίσης λόγω και της τακτικής του δεν επεμβαίνουμε στα εσωτερικά των άλλων χωρών”, ανεχόμασταν μια κατάσταση, η οποία τότε βεβαίως και δεν… “ενοχλούσε”!..
 • Γιατί όμως ο τόσο… ερευνητικός και… διεισδυτικός Κοτζιάς, που βρήκε τάχα τόσα έγγραφα κλπ, των… κακών και… προδοτικών τότε Κ-Β, αλλά και των πιο πρόσφατων, και τα επεδείκνυε “φόρα – παρτίδα”… μάλλον εκβιαστικά, μέσα στην Βουλή, πριν από λίγο καιρό,  δεν σου έφερε πχ τις απόψεις και θέσεις επί της υπόψη… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εννοώ αυτής των… Σκοπιανών και γενικά τις απόψεις και θέσεις για το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” (διότι τότε ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, αφού υπήρχε Βουλγαρική εμπλοκή και ουδεμία… Σκοπιανή), πχ του Γέρου της Δημοκρατίας;
 • “Άνθρακες βεβαίως φίλοι μου ο θησαυρός” του Κου Κοτζιά, ενώ τώρα και… αντίθετα, κάποια στιγμή, και σε κάποιο “Εθνικό”, Ειδικό ή μη, “Δικαστήριο”, θα πρέπει να απαντήσει ο Κος Κοτζιάς, για τα 50 εκ-ρια που τον κατηγόρησε ο Καμμένος ότι πήρε από τον Σόρος, σε εκείνο το πολύ… ακουστό Υπ. Συμβούλιο, ενώ τότε ίσως να μάθουμε αν αυτό είναι αλήθεια, και αν ναι, γιατί δωροδοκήθηκε ο Ε/ΥΠΕΞ απ’ τον ιδιοκτήτη της νέας, από σήμερα,… “Β. Μακεδονίας”, όπως επίσης να μάθουμε και το περιεχόμενο της επακολουθήσασας επιστολής του, προς τον Τσίπρα, γιατί ειδαλλιώς, πώς θα φύγει, από την μάταιη αυτή ζωή, ένας τέτοιος μεγαλοσχήμων “ελιτοκομμουνιστής” και κυρίως Ηθικο-κομμουνιστο-διεθνιστής, της… ηθικής και αμόλυντής σας Αριστεράς, της Αριστεράς του… Πνεύμα και Ηθική;
 • ∨ Για τις αναφορές σας στο 1959 (Αβέρωφ), στο 1977 (δήθεν για την… Μακεδονική γλώσσα, κάτι που ούτε οι Σκοπιανοί δεν ήξεραν, αν και ξέρατε όλοι εσείς οι φίλοι τους ότι επρόκειτο για μια καθαρά “τεχνική” διάσκεψη), στους… προδότες, όπως δεν τους λέτε, αλλά επιχειρείτε να τους παρουσιάσετε, Αβέρωφ, Καραμανλή, κλπ, οι αναφορές σας στα βιβλία της Χούντας, κλπ, (για την… Μαύρη Χούντα”, 1967 – 1973, την τόσο όμως… αγαπητή, αν όχι λατρεμένη, στον πατέρα σου Παύλο και στον θείο σου Ηρακλή, Αλέξη μας, μόλις πιο πάνω σου έγραψα Κε Τσίπρα), που μας… πρήξατε και έπρηξες με τα συνεχή ψεύδη σας / σου, η πΓΔΜ ήταν τμήμα Κράτους ρε φίλε, επαρχία / Ε-ΠΑ-ΡΧΙ-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τί δεν καταλαβαίνεις πάλι;
 • Οι αναφορές όλες λοιπόν, είτε ρητορικές / λεκτικές, είτε σε βιβλία, κλπ, της τότε εποχής, λέγανε το πώς το τότε Γ/Β Κράτος, του Κροάτη, επίσης εβραϊκής (μιας και… άγγιξα και αυτό το θέμα πιο πάνω) καταγωγής… Στρατάρχη Ιωσήφ Μπρος Τίτο, “έλεγε”, το πώς αυτό το Κράτος “ανέφερε” / ονομάτιζε την υπόψη εσωτερική(!!!) του Δημοκρατία!..
 • Γιατί λοιπόν προβαίνεις και εσύ ρε Αλέξη (καλά τα άλλα φανατικά σου πολιτικά λιμά, σαν τον Φίλη, τον Κοτζιά, κλπ) σε τόσο μεγάλη… πολιτική αλητεία, προσβάλλοντας και την μνήμη του Ε. Αβέρωφ, που δεν είσαι ούτε το ήμισυ από την σόλα του… αριστερού παπουτσιού του;
 • ∨ Όταν απευθύνθηκες στο “ΚΚΕ”, ένοιωσα:
 • – Τρόμο και δέος, όταν σε άκουσα να μιλάς, όπως κάποτε μέσα στο κοινό σας Κόμμα και ανατρίχιασα σκεφτόμενος το πώς θα ήταν, επί ΕΣΣΔ, στην ΕΣΣΔ, η αντίστοιχη Σοβιετική… Βουλή, αχαχαχαχαχα, αλλά και σε άλλα δυστυχή Κράτη του “πάλαι ποτέ” κόκκινου “Σιδηρού Παραπετάσματος!.. Κατάλαβες!
 • – Ένοιωσα ακόμα τάση προς έμμετο, όταν αναφέρθηκες στον Λένιν! (Ο Κουτσούμπας σε ξεφτίλισε, λέγοντας ουσιαστικά πως είπες μια… παπαριά, αφού άλλα έλεγε ο Λένιν, “ο οποίος δεν μιλούσε για αυτοδιάθεση των λαών στο πλαίσιο του Ιμπεριαλιστικού συστήματος”, κλπ, όπως μας είπε αργότερα ο… Λαμιώτης και όπως… εσύ δεν μας είχες πριν πει)! Πάλι καλά που δεν αναφέρθηκες στον κατ’ εξοχήν σφαγέα των… Σοβιετικών λαών, τον Στάλιν! Σ’ αυτόν θα ταίριαζε να αναφερθεί και ίσως το πράξει, όπως εκτιμώ, ο Κος Πολλάκης, ο πραγματικός Αρχηγός των προσωπικών σου… ΜΥ, ο οποίος μπορεί να του συνθέσει και καμμία, ομοίως υμνητική, Σφακιανή… μαντινάδα!.. Αλλά ρε Αλέξη, πώς από τον… προοδευτικό Λένιν, έφτασες σήμερα να θες να ηγηθείς και των νέων, σύγχρονων κλπ, και ό,τι άλλη… παπαριά λες, … προοδευτικών τάχα δυνάμεων, και… “μία κρέας με πατάτες στο… 4“, πηγαίνοντας ρε πολιτική μεγαλοαπάτη μέχρι και στο… Μέγαρο;
 • – Σιχαμάρα και διάθεση να σε φτύσω, μέσω της οθόνης της ΤV μου (συγκρατήθηκα όμως, πίστεψέ με, σεβόμενος το θεσμό που υπηρετείς, αλλα και εμένα, όπως και εσένα, ως “εικόνα Θεού”), όταν σε άκουσα να αναφέρεις με υμνητικό τόνο και ύφος(!) την δασκάλα Ειρήνη ΓΚΙΝΗ, (ΓΚΙΝΟΒΑ), την οποία ανέφερες απλώς ως Κομμουνίστρια, … , για να γλείψεις το ΚΚΕ, ξεχνώντας όμως να πεις (διότι είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις), ότι αυτή είναι σήμερα ένα από τα ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ των Σκοπιανών, Σκοπιανοί που τις έχουν το άγαλμά της, κλπ, και η οποία εκτελέστηκε όχι απλώς ως Κομ/τρια – Συμμορίτισσα (έσπειρες και πάλι τον διχασμό / θα σου άρεσαν στο σχολείο τα προβλήματα Γεωμετρίας με τις διχοτόμους, ως φαίνεται, κλπ…), αλλά φωνάζοντας, μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, πως δεν είναι Ελληνίδα, αλλά Σλάβα (Βουλγάρα), που ενετάχθη με τον ΣΝΟΦ στις δυνάμεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ (γι’ αυτό και… συμμορίτισσα, ως μη ούσα Ελληνίδα), στον αυτο-αποκαλούμενο Δημοκρατικό (sic) Στρατό Ελλάδας” (“ΔΣΕ“), με στόχο την αποκοπή της Μακεδονίας μας, απ’ τον εθνικό μας κορμό!..
 • Σήμερα όμως, σεβόμενος ακριβώς τον θεσμό που… υπηρετείς, με βάση την … συνείδησή σου, όπως είπες το 2015, στον Κο ΠτΔ, θα γράψω μόνον, ΝΤΡΟΠΗ σου!!!
 • Ούτε Σκοπιανός να ήσουν ρε Αλέξη ή άντε… ούτε Βούλγαρος!..
 • – Αηδία ένοιωσα και νοιώθω επίσης Αλέξη μας, όταν κάθε φορά (όπως και χθες!) που μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζετε τον αρχι-μπαχαλάκη εντός Βουλής βουλευτή σας Κο Μπάρκα, (πώς και φόρεσε γραββάτα αυτός ο… Κος;), να συντονίζει, με εντολή σου προφανώς, εντέχνως, διακοπές της ομιλίας του Α/ΝΔ, με στόχο είτε να τον μπερδέψει / – τε όπως μιλάει, είτε να τον εκνευρίσετε, είτε να μειώσετε την δύναμη κάποιου μηνύματός του, αφού ο όποιος παρακολουθών, αποδεικτικά, στέκεται” στην φασαρία και στον θόρυβο που θα δημιουργηθεί / που δημιουργείται κάθε φορά και όχι στον ομιλούντα και στα λεγόμενά του, κλπ, κλπ, κλπ! (Σε γνώση και συμπαιγνία του ΠτΒ πάντα, ο οποίος κάνει τάχα πως καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ηρεμήσουν και… μια μάντρα… όρχεις, “με το συμπάθειο”)!.. Γιατί, αλήθεια, υποτιμάς τόσο την νοημοσύνη μας Κε Τσίπρα;
 • Ο Κος Κουτσούμπας όμως, δεν είπε μόνον το αρνητικό για σένα Αλέξη μας, ότι δεν ήσουν -ουσιαστικά- καλός μαθητής στην… ΚΝΕ, μετά την λανθασμένη περί Λένιν αναφορά σου, αλλά είπε και κάτι… θετικό, αφού τόνισε, “εν τη ρύμη του πάντοτε άχρωμου κομμουνιστικού λόγου” (του), πως είσαι άριστος στην προπαγάνδα και εσύ και οι σύντροφοί σου στον “ΣΥΡΙΖΑ”! Μπράβο στον Κουτσούμπα! Σταλινικός, αλλά ειλικρινής!..
 • Εννοούσε όμως πιστεύω και τις βρώμικες τακτικές Πεδίου που ακολουθείτε, όπως πχ στην διαδήλωση του λαού, της 20ης Ιαν. 2019, όπου τελικά η Γεροβασίλη (κάποιοι την αποκαλούν Τάνια ΕΛΗΝΑΙΟΥ, θα μάθω και θα σου πω “γιατί”) μας είπε πως οι κουκουλοφόροι ήσαν… Αστυνομικοί (!!!), ενέργεια που κάποτε σας… τρέλλενε, εξ όσων θυμάμαι, μας είπε και είπατε για τους… Χρυσαυγίτες” και… “Ακροδεξιούς” που ήθελαν να εισβάλλουν τάχα στην Βουλή, στην οποία όμως εσείς έχετε δώσει “ελευθέρας” στα δικά σας παιδιά”, αυτά του… ακτιβιστικού ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, κλπ, κλπ, κλπ, που δεν είναι τάχα τα κόκκινα… αδελφάκια των μαύρων “Χ. Αυγιτών”, κλπ!!! Διάβασε λοιπόν παρακάτω: 
 • ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ”(!!!), όπως λέει ο λαός μας (εννοώ την φράση), ρε Αλέξη! Τα ίδια Φασιστόμουτρα και νόθα αδέλφια! Άντε μέχρις εδώ!..
 • [Πιθανώς όμως να σας αδικώ, και εσείς να είστε οι σύγχρονοι αριστεροί… ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ, ο οποίος βεβαίως θα ήθελε 10 σαν τον παλαιό Κομμουνιστή και μετέπειτα “πολιτικό ιδεολογικό Αρχηγό”, της Χούντας … Γ. Γεωργαλά και… 100 σαν εσάς Αλέξη, όσο “γάτες” και να νομίζετε ότι είστε λόγω του ότι έχετε… εντρυφήσει, ως -τάχα πρώην- Κομμούνια, στην συνωμοσία στην πράξη, ενώ τα μαύρα… αδέλφια σας νομίζουν ανοήτως πως με πολιτικό… ΑΝΔΡΙΣΜΟ, θα επιβληθούν, πως έτσι θα περνάνε καλύτερα τα μηνύματά τους, κλπ, ξεχνώντας την δική σας ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ Αλέξη ή αλλιώς την αρχαιοελληνική (τόσο αγαπητή περίοδο γι΄αυτούς, όπως τουλάχιστον λένε), παραπλάνηση]!.. 
 • Αλήθεια! Το ξαναγράφω! Η βασιλοχουντικιά Κα Κουντουρά (αλήθεια τί μόρφωση έχει;) και κυρίως (λόγω μάλιστα και αρμοδιότητος) το πολιτικό ξέπλυμα Κα Παπακώστα, που βάφτηκε σαν… λατέρνα και ήλθε χθες στην Βουλή να μιλήσει και να σε… ψηφίσει Αλέξη μας, γιατί δεν διατάσσει τον άνθρωπο των Αλβανών στην ΕΛΑΣ, Κο Α/ΕΛΑΣ, (που έδινε ο ανήθικος στεγνά ένα δολοφονημένο και άθαφτο ακόμα τότε Ελληνόπουλο, τον δολοφονημένο από 150 μπράβους του ΕλληνογενίτσαρουΣΟΡΟΣ – ΡΑΜΑ” ΗΡΩΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ, χωρίς καν να ξέρει το παραμικρό, εκτελώντας αμέσως εντολές σας), αυτή λοιπόν η Κα, γιατί δεν διατάσσει τον σπουδαίο αυτόν… δούλο σας, να της πει και έτσι να μάθουμε και εμείς, για την πρόσφατη καταγγελία, για ελληνικής καταγωγής και ξένους… αριστερο-διεθνιστές και ουσιαστικά σχεδιαστικά… απομεινάρια” της CIA των Κλίντον –  Ομπάμα, και σημερινά μίσθαρνα ενργούμενα του Σόρος, που διευκολύνουν τις Κ-Β του δικού σας τύπου,  “ANTI-FA”, κλπ, παρακρατικούς, που εκπ-νται εδώ στην χώρα μας, στην… παραλιακή, κλπ, καταγγελία του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ!.. 
 • [Όχι του πολύ γνωστού δημοτικού αοιδού Αλέξη (πολύ “δυνατός” και αυτός / βάλλε… κασσέτα και άκουσέ τον), αλλά του βουλευτή Αρκαδίας, του “ΚΙΝ.ΑΛ.”!(Άλλαξτο πάλι το όνομα Κα Γεννηματά, κάντο ΠΑΣΟΚ ξανά, … “ξεκουβάλα” όλα τα “δήθεν” και στην πραγματικότητα κομμουνιστικά λιμά άλλων χώρων, στον χώρο σου και χώρο μας και βγες μπροστά ως ο νέος και … -πρόσεξε- μεταμνημονιακός -κατά Τσίπρα– Αρχηγός του)];
 • – Γιατί δεν πιάσατε ρε πολιτικές οχιές, αυτούς που πέταξαν μολότωφ στο σπίτι της Φιλοσκοπιανής Τζάκρη (ξέρουν όλοι την… εθνική της συνείδησή στην περιοχή της, αλλά και σ’ όλη την Μακεδονία) και μετά να τους διαπομπεύσετε τηλεοπτικά; Τολμάτε ρε εσείς που βγάζετε το παρακράτος του Αρχι-Φονιά Κουφοντίνα στους δρόμους, όπως ο… Καλαϊτζίδης απέδειξε πρόσφατα, αλλά και ο γιός του Βούτση, να μιλάτε για παρακράτος, κλπ, κλπ, κλπ;
 • –  Γιατί ενώ τόσο καιρό τώρα που έχετε καταστρέψει, αλώσει και υπονομεύσει κάθε τι ελληνικό, οι “Χ. Αυγίτες”, τα… “Τάγματα Εφόδου τους, κλπ, δεν υπήρχαν πουθενά και εμφανίστηκαν, όπως εσείς είπατε, στην εθνική μας διαδήλωση;
 • –  Γιατί η Χ. Αυγή σας στήριζε και στηρίζει στην Βουλή; Να σου πω εγώ! Επειδή, οι ίδιοι είπαν, Κε Τσίπρα, πως τους “κρατάτε” με την δίκη τους, γι’ αυτό!..
 • –  Γιατί ο Μπαρμπαρούσης κυκλοφορεί ελεύθερος;
 • – Γιατί δεν δικάσατε ακόμα τα σύγχρονα αυτά Χιτλερικά κολόπαιδα, αν πράγματι πιστεύετε πως είναι, όπως λέτε, εχθροί της Δημοκρατίας, κλπ, και φυσικά εχθροί της δικής σας διεθνιστικής ή και κόκκινης (άντε ροζουλί) Φασιστο-Δημοκρατίας; (Διότι και εσείς Φασίστες άλλου χρώματος δεν είστε);
 • – Γιατί δεν τους πιάσατε λοιπόν και μετά να μας τους δείξετε;
 • Πού τα “πουλάτε” ρε Αλέξη αυτά; Δικοί σας με… παραλλαγή ήταν! Παιδιά της “ΣΟΡΟΣ – COMPANY! Όπως, λίαν πιθανώς, “δικοί” σας είναι και αυτοί που ακούμε να ρίχνουν μολότωφ σε σπίτια βουλευτών σας, ώστε να παγιώσετε την προπαγάνδα σας, κλπ, κλπ, κλπ! Σε κάθε περίπτυωση, αφού είσαι τόσο “καθαρός” και… Δημοκρατικός, γιατί δεν βγάζεις τις κουκούλες σε όλους αυτούς τους μη Δημοκρατικούς, όπως εσύ…, στους όποιους Φασίστες δηλαδή , μαύρους ή κόκκινους;
 • – Και άλλα πολλά γιατί” υπάρχουν, όπως γιατί διατάζεις / -τε Κε Τσίπρα τις αντισυγκεντρώσεις, γιατί οι μικτών εθνοτήτων συμμορίες σας επετίθεντο, μετά την διαδήλωση και του Φεβ. του 2018 και του Ιαν. του 2019, σε μεμονωμένα άτομα με ελληνικές σημαίες και τα κτύπαγαν και λήστευαν, γιατί τα Παν-μια τα έχεις κάνει άντρα τρομοκρατίας, αναρχίας, λαθρεμπορίου και πρέζας, αλλά αρκεί!.. Πιθανώς να μην έχει και νόημα όψιμε… Κεντρο-Αριστερέ Κε Τσίπρα! “Πάμε” μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..
 • [Για το Κεντρο-Αριστερός εννοώ, και μάλιστα και(!) όψιμος και με την απαίτηση(!) να γίνεις και άμεσα ο… Αρχηγός της]!..

   ∨ Έχεις μέσα σου, ως άτομο, μεγάλο μίσος Κε Τσίπρα, αφού και πάλι χθες αναφέρθηκες στον Γεωργιάδη! Τόσο πολύ σας έχει τελικά “πονέσει” ο υπόψη βουλευτής; Γιατί “βγάζεις”τόση εμπάθεια ρε Αλέξη; Θα μου πεις ότι είσαι… Στωϊκός!.. Κατάλαβα!.. Θα σου αντιτείνω ότι είσαι ένα σύγχρονο “πολιτικό κατακάθι / πολιτικό ίζημα” και αρχίζω να αναρωτιέμαι και εγώ πλέον σοβαρά, αν έχει δίκιο ο δημ/φος Κος Τράγκας που σε αποκαλεί ψυχασθενή!..

     ∨  Για να μην σε κουράζω όμως άλλο! Όπως αμέσως μετά τις “Πρέσπες” είπε στην Βουλή μας, στην… Καθαρεύουσα, ο Τζανακόπουλος, την… “δέσατε” τόσο καλά την Συμφωνία, που δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσει να την αλλάξει κανένα μη Σκοπιανό… χέρι ή… μυαλό ή ό,τι άλλο, πόσο μάλλον… ελληνικό, γι’ αυτό και την κάνατε πχ να παράγει αποτελέσματα αμέσως με την υπογραφή της (στους Ψαράδες), όσο και να θελήσει μια άλλη μελλοντική και μη διεθνιστική, όπως και μη εθνομηδενιστική, ελληνική Κ-Β!.. Στην… αργκο-δημοτική το όσο και να θελήσει μεταφράζεται με το όσο και να κτυπάτε τον κόλο σας κάτω, όσοι δεν θέλαμε την συμφωνία αυτή, με την οποία πραγματώσατε το ανεκπλήρωτο όνειρο των Κομμουνιστών παππούδων μας, για την απόσχιση της Μακεδονίας μας, από τον κορμό, από το σώμα της Ελλάδος!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

ΥΓ.

Κε Τσίπρα!

Σ’ ευχαριστώ, για άλλη μία φορά, και εσένα και όλο το “τιμ” σου, που μας διαβάζεις! Το θέμα όμως είναι να “παίρνεις” και κάτι, και κυρίως να αλλάξεις και λίγο, ειλικρινά όμως, μπας και… αλλάξει εντός σου η άποψη – θέση του πολυαγαπημένου σου Λένιν, που έλεγε πως φέρτε μου ένα παιδί 8 ετών και θα το κάνω Κομμουνιστή για πάντα! (Είδες Αλέξη πόσο επίδραση είχε τελικά, στους Φασίστες “ελίτες” των διαφόρων λαών, ο Οθωμανικός “Ντεβσιρμές” / “Παιδομάζωμα);

– Επίσης! Πες στον… Ψάλτη … Κο Φίλη, που παρενθετικά σου κάνει μεγάλο κακό (έτσι πιστεύω εγώ), πως και η Ελλάδα, κάποια στιγμή, δεν υπήρχε, αφού ήταν σκλάβα πχ για 400 χρόνια (και κάποιες περιοχές της σκλάβα και 500 χρόνια) στους Οθωμανούς, ή ακόμα παλιότερα σκλάβα στους Ρωμαίους, κλπ! Το ίδιο έγινε και με την Μακεδονία, όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Πόλη που θα πας, τώρα που έκλεισες το… Σκοπιανό, (λέγε με ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ), όπως με την Σμύρνη, κλπ, μεγάλε… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ και ακόμα μεγαλύτερε… ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ και… ΦΙΛΕ της… ΣΥΝΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (sic), Π-Θγέ Κε Τσίπρα!..

– Και κάτι τελευταίο! Στο ξαναγράφω! “Κόψτε” πια το παραμύθι των 140+ χωρών που τάχα είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια , ως Μακεδονία, κλπ, (μάλιστα λέτε την φράση “σκέτο Μακεδονία”), διότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΟΥ), ΑΡΙΣΤΑ, ΠΩΣ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε., ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΗΤΑΝ (μέχρι χθες φυσικά, 25-01-2019, και την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην ελληνική Βουλή, υπέρ της κύρωσης της “Συμφωνίας των Πρεσπών”) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΩΣ πΓΔΜ, πλην της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΕΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ!.. Έτσι, ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ πια ρε Αλέξη!.. (Το “σιχτίρισμα” είναι για τα συνεχή σας ψεύδη)!.. Τώρα(!), όχι “θα”, αλλά ήδη πλέον λέγεται, σκέτο, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!.. (Το “Β” το πήρε ο… “Βαρδάρης”)!..

-/-