“H Στιγμή που Τελειώνουν τα Λόγια”! (1) / Ακτινογραφία της Σημερινής Ελλάδος

clintonsd4__article

                                        ” Ακριβώς μπροστά τους κάθεται ο… Μέντορας του Τσίπρα, SOROS “

Κες, Δίδες και Κοι!

Η κατάσταση στην περιοχή μας είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη!

Medecines-Du-Monde-clinic-001

“Πάμε”!

ΕΛΛΑΣ (ή “Ελληνικό Προτεκτοράτο”):

Πνέει τα λοίσθια! Οι Αφροσιάτες “γεμίζουν” την Ελλάδα, με βάση το σχεδιασμό της Διεθνούς Εξουσίας“* και θα συνεχίσουν να την… “γεμίζουν”, να έρχονται… σωρηδόν, όπως εδώ, στο “blog” μας, έχει κατ’ επανάληψη τονισθεί και αναλυθεί, με χρόνους και αριθμούς!

– Ο Κος ΠτΔ δεν έχει ίσως αντιληφθεί ότι έχει εισέλθει στην Ελλάδα ο ικανός εκείνος αριθμός ξένων, ώστε να επιτευχθεί, να γίνει πράξη, η επιθυμία του, δηλαδή η… “γονιμοποίηση” των Ελλήνων, με τους άλλους… Πολιτισμούς, δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι υπέρ του δέοντος πολλοί οι εισελθόντες, εκείνοι οι σταλθέντες λαθροεισβολείς, διότι περί αυτού πρόκειται, βάσει της πολυδιαφημισμένης εσχάτως “Συνθήκης της Γενεύης”, του 1952, οι οποίοι θα μεταφέρουν τον… “Ελληνισμό και τις Αξίες του”, στις άκρες της γης, όπως επίσης διακαώς… επιθυμεί!

– Μένει ασφαλώς φίλοι μου, να μην το ξεχάσουμε, η διοργάνωση της τελετής εκείνης από την Προεδρία της Δημοκρατίας, κατά την οποία ο Κος ΠτΔ θα ευχαριστήσει και επισήμως, τους ξένους, (κάποιους εκπροσώπους τους ασφαλώς), που ήλθαν και ζουν και… γονιμοποιούν την χώρα μας και στην χώρα μας, και τους οποίους είχε ευχαριστήσει στη “Βουλή των Ελλήνων”, (για πόσο άραγε ακόμα ελληνική), για το γεγονός ότι την επιλέγουν για να δημιουργήσουν και να φτιάξουν τη νέα ζωή τους!

– Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ευφυής Μεσσήνιος Κος ΠτΔ είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται τί επέρχεται στην χώρα, εκτός εάν (και αυτός) συναινεί! Το γεγονός ότι η Ελλάδα πένεται, ότι η χώρα έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, έστω δημιουργηθέν πρόβλημα, για συγκεκριμένους λόγους από τη “Διεθνή Εξουσία”, και ότι το πρόβλημα αυτό με τις χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδων των ξένων, που συνεχώς έρχονται, πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική πρόοδο, ότι τα λιγοστά Ελληνόπουλα φεύγουν στην αλλοδαπή, ότι δημιουργείται θέμα δημογραφικής αλλοίωσης και άλλα πολλά, είμαι βέβαιος ότι τα αντιλαμβάνεται και πως η θέση του δεν του δημιουργεί, όπως συνήθως συμβαίνει, “πνευματική ύπνωση¨!!!

– Η στάση του όμως το “βρώμικο, όπως τον αποκαλώ, Δεκέμβρη του 2008”, ως ΥΠΕΣ του νεο-Βούδα, όταν οι “φασιστο-μπράβοι” των Η.Π.Α. Αλβανο-Κοσοβάροι πράκτορες, (“φυτεμένοι” και μη), με σκοπιανά διαβατήρια, λεηλάτησαν την Αθήνα, μαζί με εκπαιδευμένους απ’ αυτούς νεαρούς Αλβανούς των Αθηναϊκών συνοικιών και άλλους, συνηγορεί πιθανώς και σε περί “συναινέσεως” σκέψεις, όπως και η ακολουθούσα επιλογή του από τον Κο Τσίπρα, για τη θέση του ΠτΔ.

tromaktiko1 

– Η Κ-Β στη συνέχεια, μικρή” δυστυχώς και “άβουλη, αιδημόνως συνηγορεί με τη στάση της στον παραπάνω σχεδιασμό, μην βλέποντας την επερχόμενη θύελλα πάνω από την Πατρίδα, ή μάλλον μη ενδιαφερόμενη γι’ αυτήν, υλοποιώντας στο έπακρον το ιδεολογικό της ΠΙΣΤΕΥΩ!

– Την χώρα (οϊμέ), κυβερνούν ο “ANTAΡCIA” και οι εκατοντάδες ΜΚΟ – “Αλληλέγγυοι του “Διεθνούς Εβραίου” “Κερδοσκόπου”, μισέλληνα και φιλο-Σκοπιανού Τζορτζ Σόρος, με τα κεφάλαια του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ” και οι συνιστώσες του κατέλαβαν την εξουσία,  (τα 2 επίθετα, “μισέλληνας” και “φιλοσκοπιανός”, δεν ξαναγράφηκαν τώρα εδώ, τυχαίως / σκεφτείτε το λίγο, καθώς επίσης σκεφτείτε το “γιατί” κανείς ΔΕΝ αναφέρει το όνομα αυτής της “ιερής… αγελάδας”), Τζορτζ Σόρος λοιπόν, ο οποίος, (μαζί με την Κ-Β των Η.Π.Α.), έκρινε, και σωστά(!) γι’ αυτόν, να βγάλει τώρα (και) τα Panama Papers“, ώστε να προσβάλλει κυρίως τον Πούτιν, (ηττήθηκε όμως, όπως και η αμερικανική Κ-Β, μετά από την απάντηση του Ρώσου Ηγέτη), αλλά και για να στηρίξει τους φίλους του, τα πολιτικά “παιδιά” του, όπου γης, εκθέτοντας πολιτικούς των αντιπάλους! Πχ Τον Παπασταύρου στην Ελλάδα, τους 600 Ισραηλινούς, οι οποίοι στο μείζον διαφωνούν με την Κ-Β των Η.Π.Α., τον Κάμερον, (ο οποίος τάχθηκε υπέρ της παραμονής της χώρας του στην ΕΕ), λόγω της επικείμενης απόφασης των Βρετανών, της 23ης Ιουνίου, κλπ. Αντιλαμβάνεστε! Τυχαία και συμπτωματικά δεν γίνεται τίποτα! 

follqe

Gay-Kiss-Against-Homophobia-in-Greece

Η Κ-Β φίλοι μου και ο Κος Π-Θ “των… παλλομένων πεών”, και των… “συμφώνων συμβίωσης”, δεν κυβερνά, απλώς παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, ακόμα και την… προσφυγική εκδηλούμενη αναρχία στο ελληνικό έδαφος, η οποία υποκινείται και υποδαυλίζεται από ξένους πράκτορες και… βολεύεται, τοποθετώντας δηλαδή, όπου μπορεί, βραδέως και κλιμακηδόν, τυχοδιώκτες Ευρω-θήρες οπαδούς της, (κυρίως πρώην ΠΑΣΟΚ – ους και αναρχικούς της κατηγορίας “κοινωνικά οιζήματα – ανατροπείς”), σε θέσεις “κλειδιά” της κρατικής μηχανής!

– Η χώρα έχει βυθιστεί πιο βαθιά με τους ΣΑΝΕΛστην κρίση, βυθίζεται περισσότερο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι! Οι “ΣΑΝΕΛ” (χαίρε Κε Καμμένε) έχουν έλθει πάνω από το εκτελεσθέν και ξεχυχόν σώμα του ελληνικού λαού, ως εκείνοι οι οποίοι, με τα όργανά τους αρχικά θα το αποτελειώσουν, (το κάνουν ήδη), και μετά, “με ‘ναν τρόπο”, όπως λένε οι σύγχρονοι νεολαίοι, οι επίσημοι Κυβερνήτες, οι… “βαρύγδουποι” και “μεγαλοσχήμονες” ντόπιοι εξουσιαστές μας, θα του δώσουν την χαριστική βολή, ενώ ακολούθως και καταληκτικά, οι… ξένοι γιατροί θα πιστοποιήσουν το θάνατό του!

– Στα “εθνικά θέματα” και θέματα ασφαλείας είχαμε… μεγάλες επιτυχίες φίλοι μου! Αχαχαχαχαχαχαχα!

Είχαμε, μέχρι τώρα, “το προσφυγικό“**, όπως το ονόμασαν και πονηρά το “πέρασαν” στο… μαλάκα λαό, προσφυγικό που οδήγησε στα κλειστά ελληνικά σύνορα“, στην “εν τοις πράγμασι” δηλαδή αποπομπή μας από την ΕΕ, αφού αυτή αποφάσισε και όρισε τα σύνορά της, στα σύνορα της Ελλάδος με την Αλβανία, την πΓΔΜ και τη Βουλγαρία και όχι σ’ αυτά της Ελλάδος με την Τουρκία, είχαμε “το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ώστε να τελειώνουμε με το “μοίρασμα” του και το ενεργειακό “κομμάτι” του, (οι Δυτικοί πρέπει να ντρέπονται για τους αναλυτές τους), το “Σκοπιανό”, με τις συνεχείς εσκεμμένες προφανώς αναφορές κυβερνητικών στελεχών σε “Μακεδονία”, όπως των Μουζάλα, Χριστοδουλοπούλου, Μπαλαούρα, Τσακαλώτου και άλλων, (βέβαια οι άνθρωποι “το πιστεύω” τους εξέφρασαν), είχαμε επίσης την… σκληρή (σαν αυτή του Χατζηχρήστου στο ρόλο του… “Μπακαλόγατου”, καταλάβατε στη γνωστή ελληνική ταινία, “Της Κακομοίρας”) εμφάνιση, (στάση και συμπεριφορά, επί του θέματος), πολλών κυβερνητικών, ως φίλων της… ενόργανης Γυμναστικής, όπως του Κου ΥΠΑΜ, ο οποίος αποδείχθηκε… Κομανέντσι, την επίσκεψη Τσίπρα στη Σμύρνη, όπου… νίκησε ο μορφικά… “χαμογελαστό ποντίκι”, “φίλος Αχμέτ” (Νταβούτογλου), αφού κατόρθωσε, χωρίς την παραμικρή αντίδραση του Αλέξη, να συσκοτίσει την πραγματικότητα στο Αιγαίο, να “διαχύσει”… τόνους σύννεφου στον ουρανό του και να δημιουργήσει περαιτέρω σύγχυση, σχετικά με τα ισχύοντα στο Αρχιπέλαγος, ενώ επισημοποιήθηκε… ανεπίσημα και ο διαχωρισμός του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό! Τέλος, είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε και τις συζητήσεις για το Κυπριακό, όπου μάλλον θεώμεθα, κατά το γνωστό, “Η Κύπρος αποφασίζει, η Ελλάς στηρίζει”!.. Όμως και εκεί τα ακούσματα δεν είναι μάλλον αισιόδοξα! Όχι για θέμα Δ. Θράκης και Τσάμηκο, ή για βουλγαρικές αξιώσεις στην Α. Μακεδονία, δεν άκουσα ακόμα κάτι, εκτός από κάτι πρόσφυγες, οι οποίοι όντας προφανώς εχθροί… των Τούρκων, μεταφέρθηκαν στο παραθαλάσσιο χωριό Δασοχώρι, της Ξάνθης! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

θρακη-τουρκια-ελλαδα-συριζα-520x245

– Κατά τα λοιπά!

– Είχαμε και έχουμε τη συνεχιζόμενη ληστεία των Ελλήνων, ήτοι τα Κάπιταλ Κοντρόλς, τα οποία συνεχίζουν να ισχύουν, (αυτά που η Κα Κατσέλη, η σύζυγος του ΥΠΑΜ των Ιμίων, που ήδη αποκαλείται… “Καλάμιτυ Τζέην”, (κατ’ αντιστοιχίαν του παρωνυμίου “Τσέσε Τζέϊμς”, το οποίο έχει “κερδίσει” με την… αξία του ο Κος Στουρνάρας), μας είπε ότι σύντομα θα αρθούν, ξέρετε αυτά που μας είπε πρόσφατα ο Κος Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική του Ομάδα, ότι δεν τα επέβαλε αυτός, αλλά βεβαίως ξέχασε να μας πει το πώς πχ η τέως Υπουργός του, Κα Βαλαβάνη, η… αντιστασιακιά, όπως και αρκετοί άλλοι σύντροφοί του, γνώριζαν και προέβησαν εγκαίρως σε μεταφορές κεφαλαίων, σε αναλήψεις, κλπ, είχαμε τις συζητήσεις για το αγροτικό (το έλυσε η Κ-Β ασφαλώς με μερικούς εκβιασμούς μόνον, αχαχαχαχαχα, και με τις “on line” συμβουλές του “SOROS” στον… “Alexis”, στο i-pad, στη συζήτηση για το θέμα αυτό), τις συζητήσεις για το ασφαλιστικό, το φορολογικό, τις παράνομες… υποκλοπές, αλλά προσέξτε και την προηγούμενη(!) συζήτηση στη Βουλή περί… Δικαιοσύνης και Διαφθοράς, την ατέρμονη “αξιολόγηση (βλέπε «Αριστερό Μνημόνιο “3”», όπως λέμε πχ “Ο Εξολοθρευτής Νο 3”, κλπ), που δεν λέει να τελειώσει, αφού η διαπραγμάτευση είναι δήθεν πολύ… σκληρή, (για τον… “ουάου” λέγανε μετά ότι αργούσε…), είχαμε την εμφάνιση των Σύρων και άλλων επενδυτών- προσφύγων, δυναμικής των 250.000 Ευρώ, είχαμε τις “σχεδιαζόμενες κομμουνιστικές… ομορφιές των Φίλη, Σίας Αναγνωστοπούλου και του… “Φιλέλληνα” Αντώνη Λιάκου στην Παιδεία, όπως την κατάργηση της Προσευχής στα “Σχολεία”, (σε παραλληλία με την πρωθυπουργική αθεΐα), την… προαίρεση, μάλλον για το μάθημα της… Θρησκειολογίας, αφού τα Θρησκευτικά Αρχιεπίσκοπε, πάνε “για αντίο σας”, την χωρίς φόβο και ντροπή συνειδητή αλλοίωση της Ιστορίας μας, (μέχρι και οι ξένοι θα μπορούν να υποβάλλουν “Ιστορία” για τα ελληνικά “Σχολεία”), το πέρας της αξιολόγησης Δασκάλων και Καθηγητών, την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, την πιθανή κατάργηση στα σχολεία του εθνικού μας ύμνου, (όπου φυσικά αυτός ακούγεται ακόμα), το “τέλος της Αριστείας”, αφού η σιωπούσα Κ-Β πιστεύει πως… “η Αριστεία είναι Ρετσινιά”, όπως μας είπε ο “πνευματικά… παλλόμενος” Κος Μπαλτάς, κλπ. Είχαμε ακόμα την κατάργηση της Κυριακής Προσευχής από την ΕΡΑ-3, την χουντική αποπομπή από την “ΕΣΗΕΑ”, όσων μεγαλοδημοσιογράφων τάχθηκαν στο γνωστό δημοψήφισμα υπέρ του “ΝΑΙ”, (πρόκειται για “την εκδίκηση των νέων εξουσιαστών μας” και “τη δικαίωση του Δ. Σολωμού”, που στον Ύμνο μας υπερτόνισε τη… δολερή διχόνοια μας), ξέρετε αναφέρομαι στο Δημοψήφισμα αυτό που ο λαός είπε “ΟΧΙ”, αλλά που όμως του εξήγησε μετά ο Κος Τσίπρας ότι δεν κατάλαβε καλά και πως είχε ψηφίσει “ΝΑΙ”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, είχαμε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τα παλλόμενα πέη, και τα “αιδοία που γεννάνε… κορδώνια”, και άλλα… “πολλά ωραία”, που λένε και οι αδελφοί Κύπριοι! Ο φιλέλλην Φαμπρ, που “θα άρπαζε”, αυτός μόνον, 20.000 Ευρώ για την… Τέχνη του, (φυσικά όλο και κάτι θα πήρε, πχ για τις “τζαμπέ” ολιγοήμερες διακοπές του στην Ελλάδα), μας είπε ευσχήμως απολίτιστους και έφυγε, ενώ στη θέση του ήλθε ο γνωστός… προοδευτικός, … “Δημοκρατικός Κομμουνιστής”, αχαχαχαχαχαχα, Κος Βασίλης Θεοδωρόπουλος!..

Τέλος, κάποια στιγμή, όχι τώρα, να το θυμάστε, θα ακούσουμε και για την κατάργηση του Σταυρού από τη Σημαία μας, που έλεγε παλιότερα ο (“λαγός”;) Ν. Σηφουνάκης, καθώς και για αλλαγή του… εθνικιστικού μας εθνικού ύμνου, ξέρετε του Ύμνου επί του οποίου έκανε εμετό ο… φιλόσοφος πρώην υμνητής της Χούντας, νυν… Δημοκρατικός, και σίγουρα “λαγός” του συστήματος, Κος Γιανναράς! Τί είχε πει η Τσιλλέρ για τη δολοφονία του ΗΡΩΑ(!!!) Σολωμού Σολωμού, μήπως θυμάστε;

– Και άλλα πολλά φίλοι μου, αλλά περιορίστε σ’ αυτά τα ολίγα!

ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΣΗΨΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΣΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

– Με την περίφημη αξιολόγηση, επιτρέψτε μου να επανέλθω και να τονίσω, ότι συνολική λύση δεν θα υπάρξει, αφού δεν θα ανακοινωθεί συνολικό “πέρας αξιολόγησης”, εννοώ και του “ΔΝΤ” συμπεριλαμβανομένου, προς τούτο και η πρόσφατη… κρίση στις σχέσεις μαζί του!

Ο Ιούνιος όμως έρχεται και αυτήν τη φορά, εκτιμώ, πως δεν θα είναι όπως τότε, θα θυμάστε, τον Αυγ. του 2014!!! Θα είναι κατά πολύ χειρότερα!!!

Οι ξένοι επικυρίαρχοι έχουν “κουραστεί” και λίαν(!) πιθανώς να μας “στείλουν” τους… “Μπράβους” τους, (Αλβανούς, Αλβανο- Κοσοβάρους, κυρίως τους Τούρκους, κάποιους απ’ τους αναφερθέντες παραπάνω λαθροεισβολείς, ή και όλους αυτούς μαζί(!), με διαφορετικούς ασφαλώς… ρόλους), ώστε να πάρουν υποτίθεται τα… λεφτά τους και ουσιαστικά φίλοι μου να πάρουν τις επίσημες ελληνικές υπογραφές γι’ αυτά που διεκδικούν και που δεν έχουν πάρει ακόμα από την Ελλάδα και που δεν είναι τίποτα άλλο από τον τεράστιο… υπέργειο και υπόγειο πλούτο της, κάτι που, ως συνημμένο, θα επιφέρει την κολόβωσή της, και θα σημάνει και το τέλος της Ελλάδος που ξέραμε, που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας! Πού είσαι ρε… “προδότη” Κωστή Παλαμά που έγραφες για το ποιοί θα μας… δικάσουν;

– Μετά από τα παραπάνω, καθίσταται αντιληπτό το “γιατί” η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ ΔΕΝ συνηγορεί σε σύσταση Κ-Β Εθνικής Ενότητος” ή “Εκτάκτου Ανάγκης! Είναι σίγουρο όμως ότι δεν έχει λογαριάσει καλά τον… Ιούνιο του 2016! Την καλώ όμως ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ!!!

Θα λογοδοτήσει στο μέλλον, “επί εθνικών… ερειπίων“!

– Η Αντιπολίτευση ομοίως, μείζον και ελάσσων, ΔΕΝ συνηγορεί, πλην της Κας Γεννηματά, σε δημιουργία Εθνικής Κυβέρνησης Εκτάκτου Ανάγκης! Ο φέρελπις Κ. Κ. Μητσοτάκης δεν έχει τίποτα ιδεολογικά κοινό, λέγει, με τον Κο Τσίπρα! Καλά το ότι “χάνεται η Πατρίδα”, (εκτός αν δεν είναι έτσι), δεν είναι… κοινό στοιχείο, έστω μη ιδεολογικό, το οποίο θα έπρεπε να ενώνει, ρωτάω! Τότε, πώς και πότε υλοποιείται η περίφημη ρήση, ότι “οι Έλληνες ενώνονται στα δύσκολα”, που πλέον έγιναν “πάρα πολύ δύσκολα”;

– Η διχόνοια συνεχίζει να μεταδίδεται και να αναπτύσσεται σαν ο πιο επικίνδυνος ιός και στον ελληνικό λαό, ενώ οι αρνητικές εξελίξεις έρχονται με μεγάλη ταχύτητα!

– Και κάτι ακόμα χειρότερο φίλοι μου είναι το αίσθημα “ανασφάλειας” που -ευρέως- νοιώθει ο μη ενημερωμένος για το τί τον περιμένει ελληνικός λαός

Με τη σειρά της και η Αντιπολίτευση φίλοι μου, θα λογοδοτήσει στο μέλλον, ομοίως “επί… ερειπίων!

– Οι ΕΕΔ και κυρίως ο ΣΞ, δεν ασχολούνται, ως (θα) όφειλαν, με το έργο τους, έχοντας μετατραπεί, “τη εντολή”, σε θεραπαινίδες των λαθροεισβολέων! Η ηγεσία τους θαμπωμένη από την… ακτινοβολία των αστεριών που φέρει και βυθισμένη στον Κομματισμό και στον πάσης φύσεως “παρτακισμό”, σιωπά και εκτελεί! Είναι δε τόσο ΝΑΤΟ -ϊκή η στρατιωτική ηγεσία που όχι μόνον δεν ανέχεται στελέχη εθνοκεντρικά και ελληνογενή και ακρίτως τα “πετάει”, ακόμα και στελέχη… “πολεμικές μηχανές”, σε διαφόρους τομείς, αλλά προσέξτε αμέσως παρακάτω!

Είναι η 1η στρατιωτική ηγεσία, η οποία “έπαιξε και συνεχίζει να παίζει στα ζάρια” το ελληνικό Αιγαίο, τον “Ζωτικό Χώρο” της Ελλάδος, φυσικά χωρίς να αντιλαμβάνεται τί πράττει, διότι στερείται πνεύματος και κρίσεως, όπως φαίνεται, δυστυχώς, δεχόμενη το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, μαζί με Τούρκους (!) και Γερμανούς, τάχα μου για την αποτροπή των… προσφύγων, και άλλα τέτοια… “ωραία” και μάλιστα μέχρι το ύψος των Φούρνων, αφού η γνωστή υπόψη δύναμη δεν κατεβαίνει ούτε στα 12νησα, αφού οι Τούρκοι έτσι θέλουν, λόγω του ότι τα θεωρούν και τα θέλουν αποστρατικοποιημένα! Καταλάβατε για ποιά Ελλάδα μιλάμε!

– Θα είναι αρκούντως ενδιαφέρον να ακούσουμε στο μέλλον, αν αντέδρασε και πώς η σημερινή ελληνική στρατιωτική ηγεσία, προς την αντίστοιχη πολιτική και κυρίως τί είπε και τί εισηγήθηκε!

Είναι απολύτως βέβαιον ότι θα λογοδοτήσει και αυτή “επί εθνικών… ερειπίων” και πως εκ των πραγμάτων, θα είναι μάλιστα η πρώτη! 

goudi1909

–  Φίλοι μου!

Αργά ή γρήγορα”, και όπως φαίνεται “γρήγορα”, θα μας “τον ρίξουν” και τον Τούρκο, τον οποίον θα εξετάσουμε κάποια άλλη στιγμή, πιθανώς σύντομα!

Η Ελλάδα χωρίς υπερηφάνεια, η Ελλάδα που δεν ανήκει στους Έλληνες, η δούλη Ελλάδα, η άθεη Ελλάδα, η Ελλάδα των “λίγων”, των αναξίων και των τενεκέδων, η κομματική Ελλάδα, η Ελλάδα του “μη πολιτισμού” και των “παλλομένων πεών”, μια “πορνο-Ελλάδα δηλαδή”, η Ελλάδα χωρίς ηθικές αξίες, η Ελλάδα της σήψης και της διαφθοράς, η αποκομμένη από το ιστορικό παρελθόν της Ελλάδα, η οικονομικά πτωχευμένη Ελλάδα, η Ελλάδα που εξουσιάζουν οι… “ποδίτσες”, η Ελλάδα που ξέχασε ότι γέννησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑκαι τα παιδιά της… “σκοτώνονται” ακόμα για τον κάθε είδους -ισμό, (Κομμουνισμό, Σοσιαλισμό, Φιλελευθερισμό, Φασισμό, ακόμα και Σιωνισμό – Ιουδαϊσμό, ας το πω έτσι “το φρούτο” αυτό που πλεόνασε πολύ στην πολιτική αγορά μετά το 1990 και την πτώση της “ΕΣΣΔ”, λόγω του ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να… κρύβεται, και που δίνει χρήματα και αξιώματα, σε όσους τον λείχουν και τον υπηρετούν, αφού κυβερνά την Οικουμένη), η  Ελλάδα χωρίς όλα τα παραπάνω που υφιστάμενα δημιουργούν έναν δεύτερο Ήλιο, μαζί με τον φυσικό Ήλιο της, ΔΕΝ είναι η Ελλάδα που κυριάρχησε στον κόσμο από τα αρχαία χρόνια, δεν είναι η Ελλάδα των αυτοκρατοριών του Μ. Αλεξάνδρου, των επιγόνων του, του ελληνορθόδοξου Βυζαντίου, δεν είναι η Ελλάδα που φώτισε και δίδαξε την Οικουμένη όλη, δεν είναι η Ελλάδα που δημιούργησε το Ρωμαϊκό πολιτισμό, (“Σας κατακτήσαμε με τα όπλα και εσείς με το πνεύμα”), τη σύγχρονη Ευρώπη, (μετά το 1204 και το 1453 και τη φυγή των Ελλήνων διανοούμενων, φιλοσόφων και άλλων στη Δύση, που δημιούργησαν την “Αναγέννηση”), δεν είναι η Ελλάδα των 67 καταγεγραμμένων Επαναστάσεων επί Οθωμανοκρατίας, δεν είναι η Ελλάδα του 1821, των Βαλκανικών πολέμων, η Ελλάδα της Μ. Ασίας, δεν είναι η Ελλάδα του 1940 και της “Εθνικής Αντίστασης”, δεν είναι η κυβερνώσα κάποτε με τον εμπορικό της στόλο τις θάλασσες του κόσμου Ελλάδα, δεν είναι, πιστεύω, η Ελλάδα που θέλουμε ως Έλληνες, δεν είναι η Ελλάδα που θέλει ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

                                                                                    “ΚΑΛΟ ΣΑΣ Σ-Κ”!

images

                                                                                             

                                                                                        “ΕΛΛΗΝΑΣ

* Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι τα σχέδια είναι για τους ανθρώπους και όχι για τον Θεό και τους… Έλληνες!!!

** Θα προσέξατε ασφαλώς ότι εφαρμόζεται η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας! 1 πάει, όποτε πάει, απέναντι στην Τουρκία, από την Ελλάδα, και 3 ή 4 ή και παραπάνω (!), μας στέλνει η… φιλική μας αυτή χώρα! Παράλληλα διαμαρτύρεται και στην ΕΕ, γιατί πχ πήρε 2οο+ (την 1η φορά) “μετανάστες” και η ΕΕ δέχθηκε μόνον 78 από Τουρκία! Αχαχαχαχαχαχαχα! “Δεν παίζονται” οι Τούρκοι φίλοι μου, όπως και οι Ευρωπαίοι, για τη δεξιότητά τους στον… πεοθηλασμό και στο… “Οθωμανικό” SEX, στον οποίον ασφαλώς υλοποιούν τον… πρωκτό!!!

– Φοβερή διαπραγμάτευση έκανε ο Κος Π-Θ φίλοι μου για το… “Προσφυγικό”, το διεθνές αυτό πρόβλημα, όπως του είπανε να μας λέει, αλλά που κατάντησε ελληνικό!!! Κόψτε την πλάκα ρε ξεφτίλες, κόψτε την επιτέλους!!! Βγείτε στα ίσα ρε κότες και πείτε ότι θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα γιάλα, γιατί δεν πιστεύουμε σ’ αυτήν, να σας πούμε τουλάχιστον ότι ναι μεν είσθε ανθέλληνες, αλλά τουλάχιστον να σας αποδώσουμε ότι φοράτε παντελόνια!..

                                                                                              – / –