Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Έλληνες και Ελληνίδες!

20 Ιουλίου, του Προφήτου ΗΛΙΟΥ του Θεσβίτου (διαβάστε την ιστορία του) σήμερα και σαν σήμερα, το 1974, μια τεράστια διεθνής συνωμοσία, με όλες τις κρατούσες τον Πλανήτη δυνάμεις (Η.Π.Α., ΕΣΣΔ, Κίνα), αλλά και με άλλες μικρότερες, όπως το τότε Ισραήλ, δυστυχώς και με ε/ Χουντο-Ιωαννιδικές… πλάτες, έφερε… “παρέλαση” τότε των ΤΕΔ στην Κύπρο μας και απώλεια εκ μέρους μας του 40% του εδάφους της!..

Αρκούν τα όποια μνημόσυνα! Πλέον ο καθένας και η καθεμία ας πεισμώσει μέσα του / της, ας δακρύσει μόνος και μόνη του / της, ας προβληματιστεί και στο τέλος όλοι μας και όλες μας, ας βάλλουμε δυνατά να ακούσουμε το τραγούδι “Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”, με τον αθάνατο τεράστιο Έλληνα λαϊκό τροβαδούρο Στέλιο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ!..

“ΖΗΤΩ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”!

“ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

H ΔΥΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ – ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΑΝΟΗΤΟΙ!..

2. Ναι, συμφωνώ!

Την φωτιά στην Μάντρα (και γενικώς όλες τις φωτιές / και τις φετινές) δεν τις έβαλε ανθρώπινο χέρι, αλλά η κλιματική… κρίση! Ρε σεις! Δεν… φιλιόμαστε, λέω εγώ, όπως θα έλεγε και ο μέγας Χάρυ ΚΛΥΝ (Β. Τριανταφυλλίδης), με αλλαγή του “φιλιο” με το “γαμιό”;

-/-