Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΕΣΑΙ!..

Φίλοι μου / μας!

Έγινε προσφάτως η εκδήλωση… τιμής για τον Κο Κ. ΣΗΜΙΤΗ, τον τέως Π-Θ μας! Ήταν μια εκδήλωση την πρωτοβουλία της οποίας, τουλάχιστον φαινομενικά, αν δεν σφάλλω, είχε η Κα Άννα Διαμαντοπούλου!

Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφηκαν, για το αν θα έπρεπε ή όχι να παρευρεθεί ο νυν Π-Θ της Ελλάδος, Κος Κ.Κ.Μ., στην εκδήλωση αυτή (αντιπαρέρχομαι τα της μη παρουσίας του Κου Κασσελάκη… , όπως και την απάντηση που έδωσε στο “γιατί” δεν παρέστη, ώστε να έχει μια σοβαρότητα η… παράγραφος…), έχω να σημειώσω πως ορθώς παρέστη ο Κος Π-Θ, (δεν θα εξετάσω το τί ο ίδιος προσωπικώς πιστεύει για τον πολιτικό Κ. Σημίτη), διότι:

Διαβάστε αρχικώς τον κατ’ εμάς κύριο λόγο της παρουσίας του Κου Κ.Κ.Μ. στην εκδήλωση!

Ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ είναι ένας μέσου -και άνω (↑)- βεληνεκούς “Διεθνής Εβραίος”, με πάρα πολύ μεγάλα “κονέ” και επιρροή στον δυσκολοπλησίαστο αυτόν “Κόσμο”, τον “Κόσμο” των… Κοσμοκυρίαρχων και πραγματικών Κυβερνητών μας “Διεθνών Εβραίων”! Ο ιδιαιτέρως λοιπόν οξύνους πολιτικός (!) Κος Κ.Κ.Μ. δεν θα ήθελε να τον είχε αντίπαλό του ή έστω “απέναντί” του “με τίποτα”, παρά ακόμα και το προχωρημένο της ηλικίας του Κου Σημίτη, και μάλιστα σε μια τόσο εξαιρετικώς κρίσιμη ιστορικά διεθνή συγκυρία, όντας ο ίδιος Π-Θ της χώρας του και άρα ρισκάροντας, από μόνος του, ίσως και την ίδια του την Π-Θγία! (Δύσκολο, αλλά καθόλου αδύνατο, καθόλου ανέφικτο να πάθαινε τέτοια ζημιά ο νυν Ε/Π-Θ, αν θυμηθούμε πχ, τί ακριβώς έπαθε, “δις” μάλιστα, ο τέως Π-Θ μας Κος Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ απ΄τον “προχθές” τιμηθέντα! / Του πήρε “λάθρα” τις εκλογές το 2000 και τον καθήρεσε ουσιαστικά από την πολιτική, λίγα χρόνια μετά, όταν ο Κος Καραμανλής τον  είχε αποκαλέσει “Αρχιερέα της Διαπλοκής”, φράση τουλάχιστον διττώς μεταφραζόμενη, ήτοι Εβραίο και μάλιστα μεγαλόσχημο και όχι κάποιον τυχαίο, ως κάτι δηλαδή προσβλητικό, για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται ο Κος Σημίτης ή – 2η ερμηνεία- και πολιτικό ιντριγκαδόρο, σκοτεινό και υπόγειο σε όλα τα θέματα, αλλά πρωτίστως στα οικονομικά)! Θα ήταν λοιπόν, υπό μίαν έννοια, σαν να… αυτοκτονούσε πολιτικά λοιπόν ο Κος Κ.Κ.Μ., αν δεν μετέβαινε στην εκδήλωση αυτή!  (Συνεπώς, καταλαβαίνετε επίσης πως, το αν συγκλίνει ιδεολογικώς ο Κ.Κ.Μ. με τον Σημίτη ή και αν ταυτίζεται πιθανώς ακόμα, δεν ενδιαφέρει την… απάντησή μας, αφού ως θέμα δεν απασχολεί)!

Ακολούθως, λόγοι στοιχειώδους πολιτικής ευγενείας επέβαλαν την παρουσία του νυν Π-Θ μας στην εκδήλωση, όπως και το γεγονός ότι πάρα πολλοί των μελών της ΝΔ, (ακόμα και Υπουργοί) ήσαν τέως ΠΑΣΟΚ-οι ή και μέλη της Κ-Β Σημίτη (μιας Κυβερνήσεως “τύποις”* ΠΑΣΟΚ) και άρα δεν θα ήταν έξυπνο να μην παραστεί ο νυν Π-Θ!

Και οι 2 αυτοί παραπάνω αναφερθέντες, επιπροσθέτως, λόγοι επέβαλαν την Π-Θκη παρουσία στην εκδήλωση, λαμβανομένης υπόψιν, όπως λέμε εμείς, και (!) της παραμέτρου ότι την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε η τέως Υπουργός και τέως “Ευρωπαία Επίτροπος” Κα Άννα Διαμαντοπούλου, αγαπημένο “τέκνο” των στην Ευρώπη ευρισκομένων “Διεθνών Εβραίων”! (Δεν την έθεσαν πχ, τυχαίως, ως επικεφαλής στην χώρα μας της… εκστρατείας για την προώθηση της “τεχνητής νοημοσύνης”, ασχέτως αν εσχάτως… εσίγησε η Κοζανίτισα, παραδίδοντας την σχετική… σκυτάλη στον Κο Κ.Κ.Μ.)!

Τέλος, ένας ακόμα λόγος, εκτιμούμε πως ήταν ο εξής! Ο Κος Κ.Κ.Μ. θέλει /αρέσκεται να ακούει (να έχει ακούσματα) και πιθανότατα να μαθαίνει από την πολιτική ιστορία του τόπου, όταν μάλιστα πρόκειται για την πορεία ενός ΖΩΝΤΟΣ (!) εισέτι τέως Π-Θ, ΖΩΝΤΟΣ υπό την έννοια ότι “πόσοι θα είχαν την ευκαιρία” να τον ακούσουν ομιλούντα γι’ αυτήν την πορεία του τον Κο Σημίτη, ίσως να άκουγαν και μια αυτοκριτική του!.. Ο Κ.Κ.Μ., όπως εμείς εκτιμούμε, δεν είναι ένας πολιτικός που κουράζεται να γίνεται συνεχώς καλύτερος… μαθαίνοντας, ακολουθώντας το “γηράσκω αεί διδασκόμενος”!..

Ο Κος Κ.Κ.Μ., θα το προσέξατε φαντάζομαι, ΟΡΘΟΤΑΤΑ (!!!) ΠΡΑΤΤΩΝ, με το ξέσπασμα της κρίσεως στην Μ. Ανατολή, μετά από το τρομοκρατικό κτύπημα της τρομοκρατικής Οργανώσεως “ΧΑΜΑΣ” στο Ισραήλ στις 7 Οκτ 2023, έλαβε αμέσως, και μάλιστα πολύ θερμά, θέση (ως Π-Θ φυσικά και άρα συνημμένως και εμείς ως Ελλάς), υπέρ του Ισραήλ και του λαού του! Μόλις όμως διεπίστωσε την ακριβή (!) στο θέμα στάση των Η.Π.Α., αμέσως… μείωσε με πανέξυπνο τρόπο την ένταση της υποστηρίξεώς του προς τους Ισραηλινούς, όπως το αυτό έπραξε και με την Γαλλία, όταν είδε τον Κο Μακρόν να στηλιτεύει την κατ΄εμάς ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΑΣΑΛΕΥΤΗ – ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ θέση του Ισραήλ, σχετικώς με μια εκεχυρεία… δήθεν ανθρωπιστικής μορφής!.. (Άλλωστε η αλήθεια απεκαλύφθη από τις ΙΕΔ, οι οποίες με σαφήνεια κατέδειξαν ότι πχ τα Νοσοκομεία στην Γάζα , με πρώτο εκείνο το “ΑΛ ΣΙΦΑ”, ήσαν ή και είναι ακόμα Στρατηγεία της “ΧΑΜΑΣ”… , τα οποία είναι στα υπόγειά τους)!..

Ο Κος Π-Θ της Ελλάδος δεν έχει κανένα λόγο (ενν. ε/συμφέρον), να τα “σπάσει” ή ακόμα και να δυσαρεστήσει έστω τους εντολοδόχους των απάτρηδων Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” Αμερικανούς, όπως και λόγο να κάνει το ίδιο και με την Γαλλία του Μακρόν, [ο οποίος ήταν και παραμένει Όργανο των “Διεθνών Εβραίων” (παλαιός “Αρχι-Ταμίας”, καταλαβαίνετε, των Τραπεζών τους στην Γαλλία)], μια Γαλλία με την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει στρατηγικές συμφωνίες και μάλιστα συμφωνίες “ζωτικότατης σημασίας” για την ίδια της πιθανώς και την ύπαρξη ακόμα, με μια μικρή δόση υπερβολής βεβαίως αυτό!..

Την ίδια ισόρροπη (!) στάση τήρησε ο Ε/Π-Θ και σήμερα στην Γερμανία του Κου Σολτς!.. Το ίδιο ισορροπιστικά θα λειτουργήσει και “μεθαύριο”, με την πολιτική που θα ασκήσει για το “Παλαιστινιακό” (όταν επέλθει ειρήνη φυσικά, μετά από την πλήρη Κ/Φ της “ΧΑΜΑΣ”, αρχικό στρατηγικό στόχο του Ισραήλ), ο νέος Βρετανός ΥΠΕΞ και πρώην Π-Θ, Κος Ντέϊβιντ ΚΑΜΕΡΟΝ, ο οποίος να θυμίσουμε ότι τυγχάνει Εβραϊκής καταγωγής!

Το Ισραήλ, με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως Π-Θ, γνωρίζει πως με την Κ-Β του πολιτικού αυτού μπορεί ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (!) στην “μικρή” Ελλάδα, σε όλα όσα αφορούν την ύπαρξή του στην ίδια του την γη, στην δική του ιστορικά γη, αλλά και πως επίσης μπορεί να στηρίζεται στην χώρα μας στον πόλεμό του γενικώς κατά της τρομοκρατίας, της “Χαμάς” σήμερα και αύριο της “Χιζμπολλάχ”, του “ISIS”, των “Ταλιμπάν” και δεν ξέρω και εγώ ποιών άλλων σύγχρονων ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ Ισλαμιστών τζιχαντιστών, που τυχόν θα το απειλήσουν ή και απειλούν!..

Το αυτό όμως γνωρίζουν και οι Παλαιστίνιοι! Τί; Ότι η Ελλάς θα συνεχίσει να στέκεται ανθρωπιστικά δίπλα τους (με ό,τι δυνάμεις έχει και με ό,τι η λέξη “Ανθρωπισμός” περικλείει ως έννοια) και πως όχι μόνον συνηγορεί, αλλά και ευνοεί μια λύση του προβλήματός των, λύση που θα εδράζεται στην ίδρυση και (!) ενός Παλαιστινιακού Κράτους, πλην αυτού του ήδη υπάρχοντος από το 1948 Ισραηλινού, χωρίς όμως την μη (!) ύπαρξη και της αποδοχής – συμφωνίας και του Ισραήλ σ’ όλο αυτό το… “κόνσεπτ”!..

Ο Κος Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ επομένως, ασχέτως του τί ο ίδιος ιδεολογικώς πιστεύει, πρεσβεύει, φρονεί, κλπ, (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ), αποδεικνύεται πολιτικός “ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ”, αφού αφ’ ενός ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ρισκάροντας πιθανώς την ασφάλεια της ίδιας του της χώρας, αποδεικνύοντας έτσι ότι τον διακρίνει βαθύς πολιτκός ρεαλισμός, και αφ΄ετέρου πως ΞΕΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ στις όποιες παρουσιαζόμενες, αιφνιδίως ή μη, καταστάσεις, αντιλαμβανόμενος αμέσως τα μηνύματα που εκπέμπονται απ’ όλες τις, φιλικές και μη, εξωτερικές πηγές εκπομπής, και κυρίως απ’ αυτές που εκφράζουν την παγκόσμιο εξουσία!..

Έναν τέτοιον Π-Θ, σαν τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όχι φυσικά έναν λακέ, με όμορφη λιβρέα Π-Θ, έναν δηλαδή λακέ της “Διεθνούς Εξουσίας”, αλλά έναν πραγματιστή, πάντα “ψιλιασμένο”, ισορροπιστή και αμέσως… “τσιμπώντα” τα θέματα, καθώς και τις όποιες μικρές ή μεγάλες – μεγαλύτερες αλλαγές στον Πλανήτη αποφασιστικό Π-Θ και κυρίως… “τσιμπώντα” τις θελήσεις της “Διεθνούς Εξουσίας” Π-Θ, ας μας επιτραπεί να γράψουμε πως η Ελλάς είχε να δει από εποχής Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. (Είδαμε και είδατε όλοι σας επίσης, χθες απότην Γερμανία, με ποιόν λεκτικό τρόπο, με ποιόν ρητορικό… ελιγμό, προσκάλεσε στην χώρα μας τον Κο ΡΤΕ, ο Κ.Κ.Μ.! Ο άνθρωπος δείχνει ότι διαθέτει πολιτική… ελαστικότητα και… ευλυγισία, όταν μπορεί βεβαίως, και την χρησιμοποιεί χωρίς να ενοχλεί τους ισχυρούς μας συμμάχους, δεδομένης, στην προκείμενη περίπτωση, της θέσεως του ΡΤΕ υπέρ των Παλαιστινίων, όπως και δεδομένης της υβριστικής και γενικώς ΑΠΟΛΙΤΙΚΉΣ στάσεως του Τ/ΠτΔ προς το Ισραήλ)!..

Έτσι η Ελλάδα μπορεί και… επιβιώνει γενικώς και ειδικώς, ενώ το αν θα βρεθεί και πάλι με την “σωστή πλευρά της Ιστορίας”, φράση την οποίαν αρέσκεται να χρησιμοποιεί ο Π-Θ μας (τον πρωτακούσαμε να την αναφέρει με το “Ουκρανικό”, θα το θυμάστε), κάτι που ο ίδιος είναι βέβαιος πως συμβαίνει για την χώρα μας, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΏΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ… ΑΓΩΝΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α/ΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ/ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ενός αγώνος που ίσως να έχει 2… ημίχρονα!.. (Τώρα με το “Ουκρανικό” και την ρωσική απάντηση του να πληγεί το “Ισραήλ” είμαστε ακόμα στο πρώτο 20λεπτο του Α’ Ημιχρόνου)! Καλόν θα ήταν, με την εκδήλωση της… “ΑΕΤΟ-ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΑΣ” ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ πολεμικής συμπλοκής (έχουμε γράψει γι΄αυτήν πολλές φορές και αναλυτικώς), η Ελλάς, ΑΝ (!) ΜΠΟΡΕΣΕΙ, να πράξει ό,τι έκανε στους 2 προηγουμένους Π.Π. η Τουρκία, επειδή φυσικά “την έπαιρνε” λόγω της Γεωγραφίας της! Τί; NA EΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥ-ΔΕ-ΤΕ-ΡΗ!.. (Έξω δηλαδή η ίδια από τον “καθαρά”… “πολεμικό χορό”! Με αυτήν την έννοια βεβαίως και μόνον, αφού ήδη η Πατρίδα μας έχει συμπαραταχθεί / έχει λάβει θέση με την Δύση, ούσα για… 200 χρόνια παρ’ αυτήν, κάτι που όφειλε να πράξει βεβαίως, συνεπώς δεν είναι, έστω τυπικώς, ορθόν να χρησιμοποιούμε την λέξη “ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ”)!..

Είχαμε γράψει προ πολλού χρόνου εδώ στον “Ε.Θ.” και το λέμε ξανά! Η Ελλάς είναι τυχερή που έχει σήμερα Π-Θ τον Κ.Κ.Μ., ο οποίος μας επιβεβαιώνει / μας δικαιώνει απολύτως, σ’ αυτό που είχαμε σε… ανύποπτο χρόνο γράψει, πως δηλαδή αυτός ο Μητσοτάκης θα εξελιχθεί σε μια σύγχρονη πολιτική ιδιοφυϊα, και με διεθνές, πλην του ελληνικού ασφαλώς, πρόσημο!.. [Ας ελπίσουμε, τα λαμόγια της σημερινής ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ Ε/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ να στηρίξουν την προσπάθεια του Ε/Π-Θ να “τα βρούμε” με τους Τούρκους (ίσως!!! / κατ΄εμάς από πιθανώς ΑΝΕΦΙΚΤΟΝ έως και ΑΔΥΝΑΤΟΝ), χωρίς βεβαίως να παραχωρούμε / να παραχωρήσουμε ΟΥΔΕΝ, στην προσπάθεια που σε επίπεδο ανωτάτων ηγεσιών των 2 Κρατών, μοιάζει πως θα εκκινήσει στις 07 – 12 – 2023 στην Αθήνα! Είθε]!

Καταληκτικώς, άριστα έπραξε ο Κος Π-Θ και ετίμησε με την παρουσία του τον Κο Σημίτη, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε γι΄αυτόν, … Κε Καρατζαφέρη και όποιοι άλλοι έχοντες αντίθετο -σεβαστή ασφαλώς- άποψη / θέση!..

* Γράψαμε «”τύποις” ΠΑΣΟΚ», διότι το ΠΑΣΟΚ του τεράστιου Έλληνος πατριώτου πολιτικού Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το διέλυσε ο Κος Σημίτης, (ήταν ο πρωτεργάτης της διαλύσεώς του ως Π-Θ, μαζί κυρίως με τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο), ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ 100% την ΕΘΝΟ-ΛΑΪΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ του μορφή και χαρακτήρα, μετατρέποντάς το σε ένα απλό διεκπαιρεωτή έξωθεν κυρίως εντολών και δίνοντάς του, ως Κόμμα, μια καθαρά ΤΕΧΝΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μορφή και σχήμα, υποτίθεται στο τότε “πνεύμα των καιρών”, κλπ, κλπ, κλπ! “Τρίχες κατσαρές”!.. Να θυμίσω ότι ο Κος Σημίτης, ως Π-Θ, μετέβη στην Κρήτη, παραδοσιακό “Κάστρο” της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ” στην Ελλάδα παρατάξεως, και είπε, πως “πλέον η Μ. ΙΔΕΑ της χώρας σχετίζεται μόνον με την οικονομική της άνοδο, κλπ”! [Ανέφερε “έξυπνα” την φράση “Μ. ΙΔΕΑ” ο Κος Σημίτης, διότι ήταν στην Κρήτη του δημιουργού (σε θεωρία και πράξη) της “Μ. ΙΔΕΑΣ”, ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ]!..

Δεν θα γράψουμε σήμερα το “γιατί” και πώς κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την χώρα ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ! Είναι γνωστά τα πεπραγμένα του και ιδίως στα εθνικά μας θέματα, όπως τα ΙΜΙΑ και το “ευχαριστώ τις Η.Π.Α.”, η παράδοση Οτζαλάν στους Τούρκους, μετά από την τριμερή συμφωνία Ελλάδος – Τουρκίας (Ετσεβίτ) – Η.Π.Α. (Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ), η συμφωνία του ΕΛΣΙΝΚΙ περί μη υπάρξεως “συνοριακών διαφορών” μεταξύ Ε. και Τ., η συμφωνία της Μαδρίτης, όπου αναγνωρίζαμε “ζωτικά συμφέροντα” των Τ. στο Αιγαίο**, αλλά και η τεραστίου μεγέθους κλοπή των Ελλήνων με το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ που… βοήθησαν (sic) τα μέγιστα στην επακολουθήσασα χρεοκοπία μας, αλλά “έφτιαξαν” και πολλούς και κυρίως την όμορή μας Αλβανία, την οποίαν έκτισαν, κλπ, κλπ, κλπ!..

** Τον είχανε ρωτήσει οι δημ/φοι τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στην τελευταία του, (προ του θανάτου του), ως Π-Θ, συνέντευξή του στην “ΔΕΘ”, το εξής: “Κε Π-Θ ακούμε να αναφέρεται η λέξη ΑΙΓΑΙΟ, κλπ, σε σχέση με την Τουρκία! Υπάρχει θέμα ΑΙΓΑΙΟΥ Κε Π-Θγέ”; Και η απάντησή του ήταν: “Πράγματι! Έχετε δίκιο! Το ακούω και εγώ και απορώ ποιοί διαρρέουν κάτι τέτοιο και γιατί! Ασφαλώς και δεν υπάρχει θέμα ΑΙΓΑΙΟΥ”!

Θυμίζω τότε ότι ήδη τον είχαν πολιτικώς “σταυρώσει” οι ΣΗΜΙΤΗΣ και ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Ο Σημίτης είχε δυσαρεστήσει τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στα οικονομικά και κυρίως στο θέμα της πωλήσεως των Ναυπηγείων*** ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, και ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ… ευρύτερα!.. Δεν είχε θελήσει τότε ο Ε/Π-Θ, και ορθώς (!), να θίξει δημοσίως 2 εκ των κορυφαίων Υπουργών του, αναφέροντας μόνον την πικρία του για τον Κο Σημίτη, σχετικώς κυρίως με το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τονίζοντας ότι είχε δεσμευτεί ο ίδιος μόνον για τους εργαζομένους της Ελευσίνος, κλπ, και διασκεδάζοντας το παριστάμενο στην συνέντευξή του κοινό, αλλά και το Πανελλήνιο που τον έβλεπε από τηλεοράσεως, σχετικώς με τον Πάγκαλο, με την ατάκα που χρησιμοποίησε γι΄αυτόν, λέγοντας: “Ας κάνει, ό,τι τον φωτίσει ο Θεός”!..

*** Νύξη μόνον θα κάνω και δεν θα αναφερθώ περισσότερο, διότι το θέμα… ζεματάει! Εσείς διαβάστε και ακολούθως προβληματιστείτε, αν θέλετε! Όταν αργότερα ανέλαβε Π-Θ ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ (το Κόμμα το παρέλαβε με συμβόλαιο και με τον όρο να ακολουθήσει στην Προεδρία του ο “ΓΑΠ”), είχαμε την δολοφονία από την 17Ν Β’ του γιού του ΠΕΡΑΤΙΚΟΥ, του βιομηχάνου που ενεπλέκετο στα των Ναυπηγείων και που πιθανότατα να εκρίθη τότε ότι αποτελούσε το εμπόδιο στην πώλησή τους, εμπόδιο που είχε… μεταφρασθεί από τον Παπανδρέου ως “πολιτική ανικανότητα” Σημίτη στο να τα πωλήσει, όντας τότε Υπ. Βιομηχανίας! Είναι γεγονός τέλος, ότι ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ και την ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΣΗΜΙΤΗ!.. (Το γράφω έτσι… όμορφα)!..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΟΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟ ΣΗΜΙΤΗ, ΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟ “ΕΥΡΩ” ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ… ΛΙΒΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!.. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΝΤΗ ΣΟΥΠΙΑ, ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ “ΔΝΤ”, ΠΟΥ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” Ή ΑΛΛΙΩΣ “ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΛΠ, ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΕΙΔΕΧΘΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΕΘΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΙΣΟΤΟΜΙΑ ΕΥΡΩ – ΔΡΧ!.. Ο ΚΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΘΑΝΩΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ “Μ.Υ.” (“ΒΝD”)!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ Π-Θ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.Κ.Μ., ΑΦΗΣΕ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΕ… ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΝΩ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΚΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.!..

ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ (!) ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΩΣ Ο Π-Θ ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ – ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!.. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ “ΚΑΠΕΛΟ” Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΝΑΞΙΟ… ΒΡΟΥΤΣΗ, ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ” ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”!..

ΜΗΝ ΤΑ “ΒΑΛΛΕΤΕ” ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΙΚΩΣ (!), ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΤΑ “ΒΑΛΛΕΤΕ” ΜΕ 6,5 ΕΚ-ΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!.. ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΊ ΕΊΧΑΜΕ ΕΔΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΓΙΕΤ, ΜΙΣΘΟΥΣ 8 ΜΗΝΩΝ!.. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΔΙΕΘΝΩΣ!..

“ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΕ Π-Θ ΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ!..

2. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ” ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΕΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ! ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ (!) ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ!..

-/-