KAI ΠΑΛΙ Ο ΚΑΚΟΣ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!..

Φίλοι μου!

– Ξεκίνησε, χθες Τετάρτη (09-10-2019), στις 16:00, η εισβολή των ΤΕΔ στην ΒΑ Συρία, με τελικό στόχο την εκκαθάριση της περιοχής Ακως του Ευφράτη π., γενικώς από τους εχθρούς της τουρκικής κρατικής υποστάσεως Κούρδους και ειδικώς / και συγκεκριμένα από τους Κούρδους της Συρίας! Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια σύγχρονης Κουρδικής εθνοκαθάρσεως! (Οι Κούρδοι ευρίσκονται, θυμίζω, σε 4 κράτη, ήτοι, Τουρκία, Ιράν, Ιράκ και Συρία και ο συνολικός τους πληθυσμός μπορεί και να εγγίζει τα 30 εκ-ρια).

Την επιχείρησή τους οι Τούρκοι (ΤΕΔ) την ονόμασαν “Κρήνη / Πηγή Ειρήνης“! Αυτό, διότι, ως γνωστόν, οι Τούρκοι είναι παραδοσιακοί – ιστορικοί “φαν” της “Ειρήνης”, αχαχαχαχαχαχα, καθόλου φιλοπόλεμοι, ενώ όλοι ιστορικά οι πόλεμοί τους ήσαν μόνον για την “Ειρήνη” και συγκεκριμένα, είτε για την… υποστήριξή της (sic), είτε για την επιβολή της (sic), είτε για την δημιουργία της, όπως τώρα (κάτι που, με την επωνυμία του σχεδίου επχσεων τους, επιχειρούν να δηλώσουν και να “περάσουν” προς όλους, Τούρκους και μη, εμπλεκόμενους και μη, μαχητές και μη, κλπ), και τελικά πολεμιστές της “Ειρήνης”, απέναντι σε όλες εκείνες τις… κακές δυνάμεις που -κάθε φορά- την μάχονταν και την μάχονται!.. Καταλάβατε! Αυτό πχ έκαναν στην Κύπρο το 1974, όπου εισέβαλαν με την μορφή… παρελάσεως και με… “καρα-στημένη διαιτησία”, για να φέρουν και εκεί την “Ειρήνη!..

– Γενικότερα αγαπητοί μου, ο ΤΣ έχει αυτήν την έφεση προς την “Ειρήνη”, όπως επίσης και για την… Σωτηρία” ανθρώπων και λαών που βασανίζονται, υποφέρουν, κλπ, κλπ, κλπ, (μετά την λέξη “Ειρήνη”, η λέξη “Σωτηρία” είναι η 2η πιο αγαπημένη λέξη στο λεξικό των Τούρκων στρ-κών και πολιτικών), και είναι να απορεί κανείς για το γεγονός ότι, μέχρι τώρα, δεν απενεμήθη στην Τουρκία το “Νόμπελ Ειρήνης” και ειδικότερα στις ΤΕΔ!.. [Για δείτε το λίγο… καλύτερα, εκεί στην Σουηδία βρε, που είστε μάλιστα και φίλοι των Τούρκων (κυρίως από την δολοφονία του Όλαφ ΠΑΛΜΕ και μετά), το θέμα της υπόψη απονομής, διότι μάλλον τους έχετε… αδικήσει τους φίλους σας]!.. 

Πρόθεσή μας όμως, δεν είναι να ασχοληθούμε σήμερα με τους Τούρκους και με την νέα εισβολή τους, αυτήν την φορά στην ΒΑ Συρία, (εισβολή βασισμένη στο δόγμα ότι “η άμυνα της χώρας ξεκινά από το έδαφος του αντιπάλου”), αλλά με τις Η.Π.Α. και περισσότερο με όλους εκείνους που τις κατηγορούν σήμερα, στο πρόσωπο του νυν Α/Προέδρου, για… προδοσία των Κούρδων, γι΄αυτούς που μιλάνε για τον… κακό ΤΡΑΜΠ, κλπ!.. (Ο σπουδαγμένος στις Η.Π.Α. και εξόφθαλμα στρατολογημένος εκεί, απ’ τους “Δημοκρατικούς”, Καθηγητής της Παντείου Κος Φίλης, απεκάλεσε ακρίτως, εμμέσως (!) βεβαίως, σήμερα (10-10-2019) στον “ΣΚΑΪ” και στο “ΣΗΜΕΡΑ” (και για 2η μάλιστα φορά, απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ), τον νυν Α/Πρόεδρο ως χρήζοντα ψυχιατρικής εξετάσεως, πιστεύοντας βεβαίως, ο Κος αυτός, ότι έχει, εκτός από τις αναφερεθείσες… πλάτες, και το κατάλληλο… momentum)!..

– Αγαπητοί! Τα έχουμε “πει” δεκάδες φορές για τους Μογγόλους γείτονές μας, για την φύση του μετά το 1923 (“Λαϊκο-Ισλαμικού”) Κράτους τους, για την φύση και ψυχοσύνθεση του λαού τους, για το ποιοί ακριβώς τους κυβερνούν και από πού ελέγχονται αυτοί οι… Κυβερνώντες, για όλες γενικώς τις ξεχωριστές ιδιαιτερότητές τους και χαρακτηριστικά τους και ως λαός και ως Κράτος, όπως και ως πολιτικο-οικονομικό-στρ-κό σύστημα, έχουμε αναφερθεί στην οιονεί “ιδιόμορφη τ/Δικτατορία” και τις Χούντες της μέσα στην οιονεί Χουντοχώρα τους, που λέγεται Τουρκία, έχουμε αναφερθεί σχεδόν σε όλα τα ανθρωπίνως δυνατόν να επισημανθούν και κυρίως έχουμε υπερτονίσει την ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ της, επί της οποίας εκφράζεται και εδράζεται, αιώνες τώρα, η εξωτερική της πολιτική, μια τ/Γεωγραφία, την οποία τους τελευταίους σχεδόν 4 αιώνες, δεν μπόρεσε ΠΟΤΕ να νικήσει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ(!) καμία μεγάλη δύναμη, είτε αυτή ήταν χώρα και λεγόταν πχ Αγγλία ή Γαλλία, ή Ρωσία, ή τώρα Η.Π.Α. ή ήταν συνασπισμός δυνάμεων, κλπ!..

– Τέλος αγαπητοί, έχουμε αναλύσει με ευκρίνεια και σαφήνεια την στάση της Τουρκίας και την συμπεριφορά της (και όχι μόνον τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και την διαχρονική της ιστορικά πολιτική παρουσία), έχοντας “πει”, εξ αρχής” μάλιστα που “ανοίξαμε” αυτό το “σάϊτ”, το Νοε του 2105, πως η Τουρκία “σήμερα” είναι ένα ξεψυχόν θηρίο” και πως συμπεριφέρεται και δρα ως τέτοιο (συνεπώς είναι ασυμμέτρως επικίνδυνη, μέχρι του… θανάτου της), γνωρίζουσα το εγγύς της διαλύσεώς της, που θα αρχίσει με βάση τις Μυστικές Πρόνοιες”, της “Συνθήκης της Λωζάννης” σύντομα και πάντως μέχρι το 2023

Πάμε” να δούμε τώρα μερικές αδιαμφισβήτητες πραγματικότητες, μερικές “Αλήθειες”! (Πλην της… “φοβερής και… τρομερής” αλήθειας της τ/Γεωγραφίας βεβαίως, μια τ/Γεωγραφία η οποία δύναται να μετατρέψει, με κατάλληλους ασφαλώς πάντα τ/χειρισμούς, σχεδόν όλα τα τ/μειονεκτήματα, σε πλεονεκτήματα). Διαβάστε:

1. Οι Τούρκοι (και αναφέρομαι στην ηγεσία τους*) δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι (καθόλου μάλιστα, θα υπεστήριζα), διότι κυρίως:

* ΠΡΟΣΟΧΗ! Βασική παράμετρος, στην παράθεση των σκέψεών μας: Στο πολιτικο-θρησκευτικό σύστημα που λέγεται “ΙΣΛΑΜ”, τα… πόδια, ήτοι ο λαός, ακολουθούν την… κεφαλή, ήτοι την ηγεσία του, χωρίς διαμαρτυρίες και… κουνήματα!.. (Και στην Σουνιτική και στην Σιϊτική… έκδοση του Ισλάμ)!.. 

 • Είναι ιστορικά βαθιά Πατριώτες, ιδιαιτέρως σήμερα, που γύρω τους και γύρω μας “βασιλεύουν” οι Διεθνιστές Νεο-αριστεροί και… “δήθεν”, όλοι τους “τσιράκια” της Παγκοσμιοποιήσεως και Όργανα των κάθε Απάτρηδων Διεθνιστών με αριστερό -υποτίθεται- πρόσημο, όπως οι “Κοσμοκράτορες” Ρότσιλντ, ο Σόρος, κλπ, Ρότσιλντ οι οποίοι κυβερνούν την Ευρώπη, αλλά που έχασαν, λόγω ΤΡΑΜΠ, την εξουσία, (μαζί με τους ομοίους τους), στις Η.Π.Α., την Πατρίδα του “Παγκόσμιου Καπιταλισμού”, κλπ, μην έχοντας καλά, τα εκεί Όργανά τους, υπολογίσει τον ΤΡΑΜΠ και κυρίως την αγάπη των Αμερικανών για την χώρα τους, την οποία έβλεπαν – κυριολεκτικά – να αλλάζει, όχι μόνον… μορφή (κάτι περίπου σαν τις γριές κυρίως Κες στα διάφορα Ινστιτούτα… ), αλλά κυρίως Ψυχή, κάτω από την διακυβέρνηση των “Δημοκρατικών” Κλίντον και Ομπάμα, των “αγαπημένων παιδιών” της “Διεθνούς Εξουσίας”, που και αυτής έχουμε εδώ προσδιορίσει το… “είναι”, αλλά και τον ρόλο της, στην εποχή μας!..
 • Είναι πολύ Οργανωτικοί και πολύ καλοί Αναλυτές (σε αρκετά μεγάλο βαθμό αντικειμενικοί), των διαφόρων εθνικών τους θεμάτων, τα οποία τα παρακολουθούν… μικροσκοπικά(!), με αποτέλεσμα να “απαντούν”, ως χώρα, (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον), σε όλες τις… προκλήσεις που διαχρονικά δέχονται, κατάλληλα!..
 • Είναι άκρως Υπομονετικοί, έχοντας βαθιά ενστερνιστεί την πραγματικότητα, η οποία θέλει την υπομονή να αποτελεί ιστορικό “Πολλαπλασιαστή Ισχύος!..
 • Είναι σταθερά προσανατολισμένοι (σχεδόν εμμονικά) στην υλοποίηση των όποιων στρατηγικών τους στόχων και μη ευεπίφοροι σε… ομιχλώδεις αλλαγές στόχων, γενικώς και ειδικώς!..
 • Είναι δόλιοι, ευφυώς στρεψόδικοι, και -σε μεγάλο βαθμό- οπαδοί του… Νικολό Μακιαβέλλι! (“Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”). Θα μπορούσε (μελετώντας τους κάποιος) να διαπιστώσει πως η εξωτερική τους πολιτική είναι κυρίως απότοκος ή ακόμα και θεμελιωμένη πάνω στην πολιτική των διπλωματών ογκόλιθων Ελλήνων Φαναριωτών, αλλά και μερικές φορές πως είναι μια πολιτική με πολλά στοιχεία, από την πολιτική συμπεριφορά των “πάλαι ποτέ” Βαϊλων, της Ι/χερσονήσου!..
 • Βαδίζουν” αργά σε όλα τα Πεδία (πολιτικό, στρ-κό, οικονομικό, κλπ) και με νοοτροπία “βήμα – βήμα” τακτικής προσέγγισης της… Νίκης (όντας άκρως συντηρητικοί), χρησιμοποιώντας κατ’ αρχήν “τρίτους” για να κάνουν τις δουλειές τους και συνήθως “εξαγορασμένους τρίτους”, βασιζόμενοι στην Οθωμανική (σε σύγχρονη έκδοση) στρατηγική του Γενιτσαρισμού, δηλαδή επιθυμούν να δρουν “εκ του ασφαλούς”, … εμφανιζόμενοι στο τέλος και αυτοί, έτοιμοι να… δρέψουν τους καρπούς της όποιας επιτυχίας… τους, αν φυσικά υπάρχει -κάθε φορά- τέτοια, ενώ, αντιθέτως, “υπνώττουν” σε αποτυχία, έχοντας όμως παραμείνει… ζωντανοί, αφού άλλοι… θυσιάστηκαν για αυτούς, βγάζοντας τα πολλά -τουλάχιστον αυτά- και πιο ζέοντα… “κάρβουνα από την φωτιά“!.. Στην χειρότερη των περιπτώσεων επιδιώκουν τις ελάχιστες δικές τους απώλειες, την ελάχιστη δική τους τουρκική ζημία!..
 • Είναι ένα “ΕΘΝΟΚΡΑΤΟΣ”, όπως έτσι το όρισε ο ιδρυτής του Μ. Κ. “Ατατούρκ, “το οποίο είναι βασικά “Στρατοκράτος”, (ήτοι “Κράτος με Στρατό”), όπως και να εξετάσει κανείς τους Τούρκους, δηλαδή, είτε ως Κεμαλιστές, είτε ως Ισλαμιστές, το οποίον σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν Κόμματα και Κομματικές απόψεις, όταν διακυβεύονται “εθνικά ζητήματα”, αλλά μια κοινή και συγκεκριμένη εθνική θέση, απέναντι στο κάθε φορά παρουσιαζόμενο εθνικό πρόβλημα! Μάλιστα, αυτή η ιστορική στρατιωτική υφή / στρατιωτική χροιά του “DNA” τους, τους κάνει κάθε φορά, όταν προκύπτουν εθνικά ζητήματα και θέματα, να διαγκωνίζονται σε προβολή Πατριωτισμού, προσπαθώντας ο ένας πολιτικός ή το ένα Κόμμα να υπερκεράσει τον άλλον πολιτικό ή το άλλο Κόμμα, σε επίδειξη Πατριωτισμού, με εκφορά, ακραίου μάλιστα πολλές φορές, Πατριωτικού λόγου, καθώς και με διάφορες (μεμονωμένες και μη) ακτιβιστικές δράσεις (κατά την διεθνιστική σημερινή ορολογία)!..

2. ΝΟΜΟΣ: Η Οικονομία δεν πρέπει να εξετάζεται για την Τουρκία, όπως παντού αλλού στην λεγόμενη Δύση!

– Πόσες φορές τώρα το έχουμε πει αυτό, με βάση τις… πολυ-αιωρούμενες σχετικές αποστροφές για την τ/Οικονομία, που… “βυθίζεται”, “θα… βυθισθεί”, κλπ, κλπ, κλπ;

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν, ένα οικονομικά βυθισμένο ή μέλλει να βυθιστεί Κράτος, όπως η Τουρκία, όπως ακούμε από τους… επαϊοντες των διαφόρων Τ/Ο “Καναλιών”, καιρό τώρα, να λέγεται, να προβαίνει σήμερα”, σε μια τεράστια, όσο και αρκούντως δαπανηρή / κοστοβόρο στρ-κή επχση,  όπως αυτήν στην ΒΑ Συρία, (“τεράστια, αν δει κανείς τί έχει μεταφέρει η Τουρκία στην περιοχή, εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα, αλλά μέχρι και πρόσφατα, από προσωπικό, μέσα και υλικά, αν δει κανείς το πώς έχει ενεργοποιήσει συνολικά τις ΕΔ της, αν δει επίσης κανείς το μέγεθος της προς κατάκτησιν εδαφικής εκτάσεως, κλπ, κλπ, κλπ), μία τεράστια επιχείρηση, έστω και υπό μορφήν “προελάσεως – παρελάσεως”, έστω και με προ-μετωπίδα τους… νεο-Γενίτσαρους εξαγορασμένους και δίχως υπερηφάνεια Σύρους αντικαθεστωτικούς – Όργανα της τ/εξωτερικής πολιτικής, έστω και με τους Τζιχαντιστές του “ISIS, αρκετοί των οποίων είναι ενταγμένοι, από πολύ καιρό τώρα, (όπως οι παλιοί ιχνηλάτες στο “FAR WEST” του Α/Στρατού, στον πόλεμο κατά των Ινδιάνων), στις τάξεις της ΜΙΤ και των ΤΕΔ, ως σύγχρονοι ιχνηλάτες και όχι μόνον… , φορώντας τ/στρ-κές στολές, όπως πχ αυτών των ΒΒ, κλπ, έστω και ως δήθεν πόλεμος “Σιδηρόφραχτων” εναντίον Πελταστών, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Θυμηθείτε, επίσης, οι… “μυημένοι”, τί είχε δηλώσει ο Α/ΓΕΕΔ Χ. ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ (σας το έχω ξαναγράψει), αμέσως μετά τους σεισμούς του 1999, τις τεράστιες Κ/Φ και τους 17.500 τότε νεκρούς Τούρκους και Τουρκάλες, για την τ/Οικονομία και τον τ/λαό, και κυρίως θυμηθείτε το πόσο είχε εκθειάσει την σκληρότητα και τις αντοχές του τ/λαού, σε όποιας μορφής κακουχίες, όπως πχ της οικονομικής, που τότε είχε ξαφνικά ενσκύψει στην Τουρκία, λόγω του φονικού Εγκέλαδου!..

ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ “ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ”, ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Τ/ΛΑΟΥ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Τ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ “ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ”, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΛΠ, ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΟΣΜΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ! ΕΝΝΟΕΙ, ΕΚΤΙΜΩ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ Κ/Φ ΤΗΣ Τ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΧ ΤΟΥ 1918, ΔΗΛΑΔΗ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ “ΣΗΜΕΡΑ”), ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΧΩΡΑ, “ΕΧΘΡΟΣ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ / ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ), ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ, ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, (ΕΝΑ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΛΟΓΩ Η.Π.Α.), ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ Α/Δ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΣΤΟ Τ/ΕΔΑΦΟΣ, Η(ΔΙΑΖ) ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ- ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΟΙ ΕΔ ΜΕ ΕΔ  – ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ- ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ “FAKE” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΥΣ ΤΟΥ Τ/ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ… ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ“!

(Μην  “μπερδεύεστε” με την Ελλάδα και γενικώς με παραδοσιακά προηγμένες χώρες της Δύσης και ορθότερα του λεγόμενου “Δυτικού Πολιτισμού“).

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ” “ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΕΥΡΩΠΗ”, ΤΟΥΡΚΟ-“ΕΥΡΩ-ΣΤΗΡΙΞΗ” … ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ -ΚΑΠΟΤΕ- ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΩΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ “ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”, ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “PROXY” ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΠΙΚΗ – ΑΝΑΛΟΓΑ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ” !

3. Για τις Η.Π.Α. τώρα και τον ΤΡΑΜΠ!

     α.   Έχουμε πει και γράψει για τον πόλεμο που δέχεται ο Τραμπ, από ποιούς και γιατί, καθώς και για την μορφή του πολέμου αυτού! “Κρατείστε” το!

    β.   – Είπε ή όχι ο Τραμπ “εξ αρχής”, πως “πρώτα η Αμερική” σε όλα; Ναι, το είπε και μάλιστα “καθαρά” και άκρως εμφαντικά!..

          – Είπε ή όχι ο Τραμπ, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε, ότι θα επιδιώξει την επιστροφή των στρ-κών αμερικανικών δυνάμεων στην… Πατρίδα,  κατά την εκτίμηση πάντα της ηγεσίας του / της Κ-Β σεως του, κλπ, από κάθε άκρη της Γης; Ναι, το υπερτόνισε μάλιστα!

          – Είπε ή όχι, όπως έπραξε και πάλι πρόσφατα στον Ο.Η.Ε. (και μάλιστα με μεγάλη σαφήνεια), την διαφορά των θέσεών του απ’ εκείνες της ηγεμονεύουσας σήμερα στον Κόσμο μας ιδεολογικής… ροής, ήτοι την διαφορά απ’ αυτές των σύγχρονων “Διεθνιστών”, της “Παγκοσμιοποίησης”, λέγε με “Διεθνούς Εξουσίας”; Μίλησε για την μάχη μεταξύ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ” και “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ή όχι; Αναφέρθηκε ή όχι στο πώς μπορούν να επιζήσουν σήμερα τα Έθνη και η “Δημοκρατία”; Ναι!

    γ. Σε ό,τι αφορά την Συρία και τα όσα πολλά… ελώδη, … βαλτώδη και… πολυόζοντα του… κληρονόμησαν, ως θεωρητικώς νέο “Πλανητάρχη”, και εκεί, αλλά και ευρύτερα σε όλον τον Πλανήτη, όσα δηλαδή του κληρονόμησε η διακυβέρνηση του “Νεο-Αριστερού” “Διεθνιστή” Ομπάμα και η ΥΠΕΞ της εποχής, Χίλαρυ ΚΛ(Α)ΝΤΟΝ [Κλ(ά)ντον και όχι Κλίντον, όπως λέμε… Υποστολάκης “ένα πράγμα”], όπως πχ (ενδεικτικώς) την “Αραβική Άνοιξη”, τον “ISIS”, τον αποδιδόμενο ρόλο στην Τουρκία στον όλο -τότε- CIA-σχεδιασμό, αυτόν του Κράτους “ΙΣΛΑΜΟ-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ”, του Κράτους παράδειγμα και εκφραστή του “Ήπιου Ισλάμ”, (σε αντιδιαστολή με το ΤΖΙΧΑΝΤ φυσικά, αφού το ΙΣΛΑΜ είναι “ένα” και δεν κατηγοριοποιείται σε ήπιο, σκληρό, ολιγότερον σκληρό, κλπ), όπως και τον ρόλο τότε του ΡΤΕ, ένας ΡΤΕ που θα “πρακτόρευε”, όπως και έκανε, την δημιουργία του “Μεγάλου Ισραήλ”, κατά τα CIA-σχέδια, όπως και έπραξε μέχρι και το αμερικανο-“Κίνημα”, του Ιουλίου του 2016, το Ιράν και την μητρο-τρομοκρατία του στην Μ. Ανατολή (ένα Ιράν έτοιμο με την προηγούμενη συμφωνία των “5+1”, να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα), ένα Ισραήλ να απειλείται η ύπαρξή του, όσο ποτέ άλλοτε, κλπ, κλπ, κλπ, πιστεύουμε πως ο ΤΡΑΜΠ προσπάθησε να τα διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορούσε, πράγμα που ήταν και παραμένει φοβερά δύσκολο, αφού τα πάντα είχαν ήδη -ειδικά στην Μ. Ανατολή-, α-πο-τύ-χει, γκρεμιστεί παταγωδώς, ως προηγούμενος αμερικανικός σχεδιασμός, λέγε με “Αραβική Άνοιξη“, κλπ!

[Πχ Θυμηθείτε αγαπητοί την Λιβύη και το τί έγινε εκεί (έχει πολύ δίκιο ο Τραμπ να μιλάει για τα 33.000 “σβησμένα” ή “κλεμμένα” (;) e-mails της Χ. Κλάντον, κλπ, μια Χ. Κλάντον που δεν λογοδότησε ποτέ, Κα Πελόζι ή αλλιώς Κα… “Σούργελο”, για την δολοφονία εκεί, στην κάποτε χώρα του… Καντάφι, του Α/Προξένου, (που τα ΜΜΕ τον είχαν αναφέρει τότε ως Πρέσβη, κλπ), όπως και για την δολοφονία κάποιων από την ασφάλειά του, -τριών νομίζω- Αμερικανών πρακτόρων!

Θυμηθείτε την Αίγυπτο, η οποία λίγο έλειψε να γίνει Ιράν με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που και αυτούς τότε είχε “ξυπνήσει” και προβάλλει, μετά από πολλές 10ετίες, στο πολιτικό προσκήνιο, η “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!

“Δείτε” ακόμα τον εμφύλιο “σήμερα” στην Υεμένη, όπως και τον συνεχή υπόγειο πόλεμο του Ιράν στην Σ. Αραβία, αλλά κυρίως “δείτε” τις σοβαρότατες πολυ-διαιρέσεις μέσα στον Αραβικό Κόσμο, που “υπερτονίστηκαν” με την “Αραβική Άνοιξη”, μια “Άνοιξη” που απέτυχε να έλθει… “κινηματικά” στην χώρα βάση” του αμερικανικού σχεδιασμού των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., για την επιχειρηθείσα τότε μεγάλη αλλαγή στην Μ. Ανατολή, δηλαδή στην Τουρκία, μια Μ. Ανατολή που έφθασαν τότε, τα αμερικανικά κυρίως συμφέροντα και ασφαλώς η σκέψη πάντα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κυβερνητών των Η.Π.Α., να την ορίζουν επίτηδες, μέσω των… περίφημων think tanks τους, από τον… Ατλαντικό, έως τον… Καύκασο και περίπου την… Δ. Κίνα!

Δείτε επίσης το “δυνατό” “σήμερα” ρωσικό “κατέβασμα” στην Συρία και κυρίως το γερό ρίξιμο της ρωσικής… άγκυρας στην χώρα αυτήν!

Δείτε λοιπόν όλα αυτά, αλλά και άλλα που κυρίως για λόγους χρόνου δεν αναφέρω, και προβληματιστείτε όλοι εσείς, φίλοι και μη φίλοι αναγνώστες, αλλά κυρίως εσείς που “σήμερα” το “παίζετε” αντι-ΤΡΑΜΠ και παρουσιάζεστε λάβροι εναντίον του, κλπ, κλπ, κλπ, διότι τάχα πρόδωσε τους Κούρδους, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι που τον κατηγορούν και οι…  “Δημοκρατικοί” των Η.Π.Α., “άκουσον – άκουσον” (βεβαίως οι εδώ ελληνικής καταγωγής “Διεθνιστές” και όψιμοι… ΣΥΡΙΖΟ – “προοδευτικοί”, οι οποίοι “πούλησαν” “στα ίσα” και πολύ εύκολα την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, με εντολή των… Σόρος, κλπ, τρελαίνονται όταν τους αποκαλούν οι Έλληνες προδότες), Δημοκρατικοί” των Η.Π.Α.οι οποίοι δεν “πούλησαν” ποτέ τους Κούρδους, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, α ρε Οτζαλάν, α ρε Πρόεδρε… Κλαντονλεβίνσκι, α ρε Σημίτη και εισέτι ζωντανά ακόμα επιχειρησιακά… Όργανα του τότε ε/Κράτους, α ρε συγχωρεμένε… “Karabiberim” Ετσεβίτ, α ρε, α ρε, α ρε, … κλπ, κλπ, κλπ]!..  

Ρωτάω:

 • Ήταν ή όχι η “CIA” των “Δημοκρατικών” “πίσω” από την “Αραβική Άνοιξη” και τις… δημοκρατικές αλλαγές στις βαθιά Ισλαμικές και οπισθοδρομικές, κατά τα δυτικά πάντα πρότυπα, ήθη και έθη, χώρες της Μ. Ανατολής, αλλαγές που “ονειρεύονταν” και σχεδίασαν στα χαρτιά οι μεγαλεπήβολοι σχεδιαστές Α/Πράκτορες;
 • Απ. Ναι, ήταν! Μάλιστα φίλοι μου, ο όλος αμερικανικός -“Δημοκρατικός”- σχεδιασμός, στο γενικό του πλάνο βεβαίως, ήταν σε γνώση και σε κατάσταση μάλιστα σιωπηλής εγκρίσεως, από την Ρωσία, από τις αρχές της 10ετίας του 200ο ακόμα! Ή όχι ρε Ρώσοι; Δεν σας είχαν ενημερώσει πλήρως οι Αμερικανοί τότε; Ναι σας είχαν! Μάλιστα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Ε/ΥΠΕΞ, έγινε, με πρωτοβουλία του Υπουργείου, όπως και με πρωτοβουλία ασφαλώς της τότε ΥΠΕΞ Κας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, μετά και από εύσχημη… παρότρυνση του Οργάνου των “Δημοκρατικών” των Η.Π.Α. στην Ελλάδα ΕΛΙΑΜΕΠ, ενημερωτική σχετική διημερίδα, περί του τί έμελλε να συνέβαινε, λίγο μετά, στην Μ. Ανατολή, διημερίδα στην οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ ήταν παρόντες ασφαλώς ο τότε Α/Πρέσβης και ποιός άλλος λέτε; Το βρήκατε! Ναι, ήταν ο Ρώσος Πρέσβης και μάλιστα ξέρετε το ποιός ακριβώς ήταν αυτός; Ναι, το ξανα-βρήκατε!.. Ήταν ο σημερινός Ρ/ΥΠΕΞ Λαβρώφ!..
 • Περιελάμβανε ή όχι, ο σχεδιασμός της “Αραβικής Ανοίξεως”, την δημιουργία, όπως και την παντοειδή ενίσχυση του “ISIS”, ως μιας δυνάμεως, “δίκην” “5ης Φάλαγγος”, μέσα στην Συρία, με συγκεκριμένη προβοκατόρικη κύρια αποστολή την πτώση Άσαντ και την δημιουργία Χαλιφάτου, για εύλογο διάστημα (ώστε να… συκοφαντηθεί και το Ισλάμ) , αλλά και με πολλές παράπλευρες δευτερεύουσες αποστολές – εντολές, όπως ήταν το τέλος της ύπαρξης Χριστιανών στην Μ. Ανατολή και ειδικά στην Συρία, στο Λίβανο, στην Αίγυπτο, κλπ (θυμίζω ότι ο “ISIS” “έπαιξε και παίζει -ακόμα- μπάλα” και στην Αίγυπτο και κυρίως στο Σινά), η δημιουργία μεταναστευτικών ρευμάτων προς την Ευρώπη, με συγκεκριμένες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας, στοχεύσεις της “Διεθνούς Εξουσίας” και τελικά την δημιουργία σιγά – σιγά ενός νέου Κόσμου, όπως αυτός έχει εκτιμηθεί από τους δήθεν δημοκρατικούς και πολύ… ανθρώπινους “Διεθνείς Εξουσιαστές” (θυμηθείτε την ε/ταινία “Η Κόρη μου η Σοσιαλίστρια”) ότι εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα τους, κλπ, κλπ, κλπ;
 • Απ. Ναι, ο σχεδιασμός περιελάμβανε και τον “ISIS! Θυμηθείτε μόνον, διότι αυτό αρκεί, την… πολυ-λάλουσα “φωτό” του θανόντος Τζον ΜΑΚ-ΚΕΪΝ ή ΜΑΚΕΪΝ, (ο οποίος όλως τυχαίως “δεν πήγαινε” και αυτός τον Τραμπ / σημειώστε ακόμα ότι η “Διεθνής Εξουσία” έχει “δικούς της” και μέσα στους “Ρεμπουπλικανούς”, όπως και παντού), να συνομιλεί (στις Η.Π.Α. ήταν, αν δεν απατώμαι), με περισσή μάλιστα εγκαρδιότητα και… ζεστασιά με τον Αρχηγό του “ISIS” Μαγκντάτι ή κάπως έτσι, (διότι… γερνάει η μνήμη μου), και με έναν αριθμό 3, 4 συντρόφων του καταζητούμενου ακόμα μακελλάρη αυτού Τζιχαντιστή!.. (Ίσως η ΜΙΤ να ξέρει κάτι, για το πού να ευρίσκεται ο… Κος αυτός! Αχαχαχαχαχαχα)!..
 • Στο σχέδιο της “CIA”, o νυν αντι-Ισραηλινός, αντι-Εβραίος και αντι-Σημίτης ΡΤΕ (που σήμερα με την εισβολή του στην Συρία τον κατηγορούν οι πρώην “δικοί” του εντολείς “Δημοκρατικοί” Αμερικανοί και οι λακέδες τους στον Πλανήτη και άρα και στην Ελλάδα) ήταν ή όχι ο βασικός υποστηρικτής της προωθήσεως του σχεδίου για την δημιουργία του “Μ. ΙΣΡΑΗΛ; (Μέσα από το σχέδιο της “Αραβικής Ανοίξεως” βεβαίως).
 • Απ. Ναι, ήταν! Οι ίδιοι οι Τούρκοι (ας αναφερθώ μόνον σ’ αυτούς τώρα) που σήμερα τον στηρίζουν και συμβουλεύουν, λέγε με -κυρίως- οι Εθνικιστές του νυν “VATAN PARTİSİ” / “Κόμμα Πατρίδα” και πρώην “İŞÇİ PARTİSİ” / “Εργατικό Κόμμα, του παλαιού (ΜΑΟ-ΪΚΟΥ) Πράκτορα της “ΜΙΤ” Doğu Perinçek “φώναζαν” γι’ αυτό ή όχι;
 • Ο ΡΤΕ “έπαιξε” αυτόν τον ρόλο ιδανικά, μέχρι και το συμβάν με το “Μαβί Μαρμαρά” και ολιγότερον καλά μέχρι του… Ομπαμικού “Κινήματος” το 2016, στην Τουρκία;
 • Απ. Ναι, χωρίς αμφιβολία, και μην παρασύρεστε οι… “αμύητοι” από τις τότε ήπιες έως μέσης δυναμικής αναγκαίες, για την… “φυσιογνωμία της μάχης” αντι-Ισραηλινές του κορώνες (2010 – 2011, και επέκεινα), που σήμερα πράγματι (!) έχουν γίνει / έχουν μετατραπεί σε έναν πραγματικό αντι-Ισραηλινό του οίστρο!!!
 • Τελικά, για  να καταλάβω! Όλα τα “κρυφο-Κομμούνια” στην Ελλάδα, αλλά και τα “φανερά”, όλοι επίσης οι “Νεο-Διεθνιστές”, “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” και μη, (εννοώ αυτούς τους “Διεθνιστές” με τον “Δυτικό Μανδύα” πλέον… ), οι “Σορίτες” (πολιτικοί εκφραστές), οι “CI(Α)ΝΤΙ-FA”, οι “ΑNTAΡ-CIA“, οι “Συμμορίες Πεδίου” / “mobs” του Σόρος / “SOROS – COMPANY”, οι τάχα μου “Αναρχικοί” και γενικά οι  “Επαγγελματίες Αντι-Αμερικανοί” στην Ελλάδα, όπως και γενικά οι πολύ… “Δημοκράτες” και αυτοαποκαλούμενοι “Προοδευτικοί” (ό,τι πιο “Χουνταίο” και οπισθοδρομικό υπάρχει) στην χώρα μας, όλοι αυτοί που τα βάζουν με τις… προτομές, κλπ, κλπ, κλπ, θέλουν ή δεν θέλουν τελικά την εμπλοκή των Η.Π.Α. (ανεξαρτήτως της όποιας Α/Κ-Β) στα παγκόσμια δρώμενα;
 • Χρόνια τώρα ακούμε όλους αυτούς τους ΛΥΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ με μαύρη ή κυρίως με κόκκινη μούρη, αυτούς που κάποτε δούλευαν πρακτόρικα και οι ηγέτες τους “επί χρήμασι”, για τα συμφέροντα της πιο βρώμικης ποτέ και πιο ματωμένης Δικτατορίας του Κόσμου, αυτήν της ΕΣΣΔ,  που και αυτήν την “έστησαν” / δημιούργησαν για τους λόγους τους οι “Διεθνοεξουσιαστές” μας (“παππούδες” των σημερινών μελών της “Διεθνούς Εξουσίας” / των “Διεθνών Εβραίων”) να κατηγορούν τους Αμερικανούς για “Φονιάδες των Λαών”, για… “Σατανάδες” (sic) που φέρνουν στον κόσμο τους πολέμους, το αίμα, τον πόνο, την δυστυχία, σήμερα την μετανάστευση, κλπ, κλπ, κλπ, και να τους καλούν να γυρίσουν στην χώρα τους, με την περίφημη πχ ρήση ή για μένα βρωμο-ρήση : Yankies Go Home!.. Ή όχι; (Αφήνω “απ’ έξω” τις διαδηλώσεις, τις προβοκάτσιες και την τρομοκρατία κατά των -ανά τον Κόσμο- Α/Αντιπροσωπειών, διπλωματικών αποστολών, κλπ, κλπ, κλπ)!..
 • Τώρα λοιπόν που “βγήκε” ένας Α/Πρόεδρος, ο Τραμπ “εν προκειμένω” (όσοι ασχολείστε, κάντε μια μελέτη ανάμεσα στην πολιτική του Ουίλσωνος και του Τραμπ, τυχόν ομοιότητες, διαφορές στην εξωτερική τους πολιτική, κλπ, κλπ, κλπ), και λέει… I’M COMING BACK, (πχ από την Συρία / όπου για εκεί μάλιστα, το έχει πει εδώ και αρκετό καιρό τώρα το “Φεύγω” ή όχι ρε “κουκούδια”😉, μπορείτε να μου εξηγήσετε το γιατί και πάλι φωνάζουν -κυρίως- όλα τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ (η λέξη αυτή περικλείει όλες τις παραπάνω αναφερθείσες ανθελληνικές -πρακτόρικες και μη- κατηγορίες… Αριστερών), αντί να ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ, όπως θα περίμενε ο καθένας που παρακολουθεί την πολιτική τους ρητορική και δράση, και τις Η.Π.Α. και τον ΤΡΑΜΠ, για την ενέργειά του αυτή, αντιθέτως τον υβρίζουν ή υπούλως τον κριτικάρουν, ως… προδόσαντα τάχα τους Κούρδους; Ε; Ε; E; (Όπως θα ρώταγε και ο μέγας… Σεφερλής! Αχαχαχαχαχαχα)
 • Μήπως, γιατί τους πήρε από το… στόμα ο Τραμπ, το… κόκαλο το οποίο παρουσίαζαν -στον ε/λαό- να γλείφουν 10ετίες τώρα;
 • Οι άνθρωποι φίλοι μου είναι φίδια, είναι μάλιστα ιοβόλες διμούτσουνες οχιές, προβατόμορφοι λύκοι, βαθιά ανθέλληνες, που κάποτε σκοτώνονταν για τον “Διεθνισμό” της ΕΣΣΔ και “υπ’ αυτήν”, και σήμερα σκοτώνονται για τον… Δυτικό “Διεθνισμό” και “υπ’ αυτόν” και συγκεκριμένα για τα παχυλά… κονδύλια των ΣΟΡΟΣ και των ομοίων του… Αριστερών τάχα… ανθρωπιστών!.. Καταλάβατε!..
 • Και μιλάνε για δήθεν προδοσία των Κούρδων από τον ΤΡΑΜΠ (που εδώ επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί στο ιστορικά διαχρονικό άδικο ΔΡΑΜΑ των Κούρδων και για τους υπερήφανους αγώνες τους) όλα τα μίσθαρνα και μη, ντόπια και μη, τσουτσέκια των “Δημοκρατικών” των Η.Π.Α. και της Χ. Κλάντον, ξεχνώντας να μας πούνε για παράδειγμα, ποιός ήταν το 1999 ο εγκέφαλος της παραδόσεως του “ΑΡΟ” στους Μογγολοφασίστες και ποιά Όργανα τότε του Κλαντονλεβίνσκι, ο οποίος ήταν Πρόεδρος στις Η.Π.Α., “δούλεψαν”, σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία, Κένυα, Ισραήλ, κλπ, για αυτήν την παράδοση; Επίσης, δεν μας είπαν ακόμα όλοι αυτοί οι αναλόγως καιρού Ειρηνιστές, Φιλόστοργοι συμπαραστάτες των φτωχών και αδικημένων και τώρα ξαφνικά και των Κούρδων, αν αυτό τότε ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ προς τους Κούρδους και τον Αγώνα τους ή όχι!..
 • Επίσης οι φωνασκούντες τάχα τώρα κατά των Η.Π.Α. Ευρωπαίοι (ευκαιρία περίμεναν όλα τα ΡΟΤΣΙΛΝΤΟΡΓΑΝΑ”, όπως Μέρκελ, Μακρόν, κλπ), που στα εσώψυχά τους είναι οι περισσότεροι Τουρκόφιλοι, μπορούν να μας πουν τί έχουν κάνει υπέρ των Κούρδων, από το 1984, έως σήμερα;
 • Ποιά Ευρώπη φίλοι μου και… “μία κρέας με πατάτες στο… 4;
 • Μήπως της νέας μορφής Χιτλερο-Γερμανίας, που τάχα λεκτικά “κατακεραυνώνει” τους Τούρκους σήμερα” και “αύριο” στέλνει πχ την “VOLKSWAGEN” στην Τουρκία / Σμύρνη, να ανοίξει εκεί εργοστάσιο; (Tην εταιρεία του “αυτοκινήτου του λαού”, το οποίο δημιούργησε για τους Γερμανούς ο Χίτλερ, μια και μνημονεύσαμε αυτό το ανθρωποειδές κτήνος)!..
 • Μήπως την Γερμανία που μέχρι πρόσφατα ενίσχυε συνεχώς πολεμικά την Τουρκία;
 • Μήπως της Ευρώπης της Γαλλίας του Μακρόν, του “παιδιού” του Ρότσιλντ, που διεκρίθη για την τεράστια αγάπη του στις… Τράπεζές τους, όταν δούλευε σ’ αυτές ως Υπάλληλος, ώστε σήμερα να έχει γίνει, αυτό το “πράγμα”, Πρόεδρος της Γαλλίας, με αποτέλεσμα… “να τρίζουν τα κόκαλα” του Ντε ΓΚΩΛ, μιας Γαλλίας η οποία τάχα “κατακεραυνώνει” και αυτή την Τουρκία, αλλά πχ η “Air bus” περιμένει να πουλήσει και τα υπόλοιπα μεγαλο-μεταφορικά πολεμικά α/φ της στις ΤΕΔ;
 • Αυτή η Γαλλία ή μήπως η οιονεί Τουρκόφιλη Ολλανδία ή μήπως η Αγγλία των… Λόρδων, που μια ζωή τους “έγλειφε” μέσα στα τουρκικά… “Χαμάμ” και που περιμένει τώρα την επικείμενη ανάληψη των όσων τ/εδαφών προβλέπει γι’ αυτήν η “Λωζάννη”, μήπως η Νορβηγία, που κατέστη σήμερα ίσως η πιο Τουρκόφιλη χώρα της Ευρώπης, μήπως, μήπως, μήπως, κλπ, κλπ, κλπ;
 • Για ποιά ακριβώς Ευρώπη μιλάμε φίλοι μου, που τάχα τώρα όλοι και όλες σ΄αυτήν σκίζουν… τα φανταχτερά καλσόν τους, για το γεγονός της αμερικανικής αποχώρησης από την Συρία, και, και, και, …………….. ;
 • Πού είναι η Ευρώπη και όλοι οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ πχ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ 1999, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΠΧ Ο ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ, ΠΟΥ “ΠΟΥΛΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΛΑΝΤΟΝΛΕΒΙΝΣΚΙ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Τ/ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΕΛΛΑΧΑΝΤΙΝ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΙΣ Τ/ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΡΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; Πού είναι, για πείτε μου!
 • ΡΕ! “Αϊ Σιχτίρ” όλοι σας, που τώρα “σας έπιασε ο πόνος” για τους Κούρδους, στην πληρωμένη προσπάθειά σας να πλήξετε και πάλι τον ΤΡΑΜΠ και την πολιτική στην Συρία απόφασή του!.. Άντε παντρευτείτε κανέναν… άντρα(sic), σαν τον Π-Θ του Λουξεμβούργου ή καμιά γριά κότα, για… “κάλυψη”, ώστε να κλαίτε τις νύχτες στα πεσμένα γέρικα βυζιά της, όπως κάνει ο Μακρόν, με την γέρικη αποκρουστική απομίμηση της “ΜΠΕ – ΜΠΕ” σύζυγό του!.. (Με την ευκαιρία, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον τεράστιο γίγαντα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΝΕΜΑ, Αλέν ΝΤΕΛΟΝ)!.. 
 • Στο ΚΟΥΡΔΙΚΟ και στις 2, 3 κύριες αιτίες, που έχουν ακόμα τους Κούρδους (μιλάμε για έναν λαό με 3500 ετών Ιστορία ρε ΕΥΡΩ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ), από το 1978 άτυπα και από το 1984 επισήμως, έως σήμερα, φίλοι και των Ελλήνων Ευρωπαίοι, (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα), σε κατάσταση ΑΜΥΝΗΣ, απέναντι στους σφαγείς τους, τους Τούρκους, θα αναφερθούμε κάποια άλλη φορά!..
 • Το ΝΑΤΟ, μπορεί να μας πει επίσης, τί έκανε όλα αυτά τα χρόνια για τον Κουρδικό λαό και τον καθημερινό του… θάνατο; Ακούσατε ή όχι, κάποιοι… “μυημένοι” εξ υμών, τί είπε ο ΓΓ/ΝΑΤΟ, Κος Στόλτενμπεργκ, για την εισβολή στην Συρία των ΤΕΔ χθες; Αφού εμμέσως δικαίωσε τους Τούρκους, λέγοντας ότι υπέφεραν πολλά από την τρομοκρατία του “ΡΚΚ” κλπ, τους κάλεσε να προσέξουν, ώστε η όποια τους επέμβαση να είναι “αναλογική” και “εντός πλαισίων”, επί το… ελληνικότερον, όχι δηλαδή ακραία!.. Καταλάβατε ή όχι; [Χειρότερες δηλώσεις για τους Κούρδους έκανε σήμερα (11-10-2019) στην Πόλη ο ΓΓ/ΝΑΤΟ, στην συνάντησή του με τον… Γιο του Λοχία” Τ/ΥΠΕΞ].
 • Οι Αμερικανοί του ΤΡΑΜΠ βοήθησαν φίλοι μου, όσο μπορούσαν, τους Κούρδους και μαζί νίκησαν τον  “ISIS” του… Ομπάμα και του… Κλαντονλεβίνσκι, βάζοντας (πού είναι τα “e-mails” σου Κα Χ. Κλάντον ;), σε Φυλακές, στην ΒΑ Συρία, 15000 περίπου Τζιχαντιστές του “ISIS” ή του… DEAS” (sic), όπως το αποκαλούν οι Τούρκοι, αφού, όπως ισχυρίζονται, το Ισλάμ είναι… ειρηνικό, (σαν αυτούς “ένα πράγμα”), Τζιχαντιστές του “ISIS”, οι οποίοι συνεργάζονταν με την Τουρκία και μετέφεραν μαζί πετρέλαιο από το Ιράκ στην Τουρκία, στην Μεσόγειο, κλπ, όπως οι νυν φίλοι(!) των Τούρκων Ρώσοι είχαν κατηγορήσει τότε, με… δορυφορικές αποδείξεις μάλιστα, τους Μογγόλους, Τζιχαντιστές που οι υποκριτές Ευρωπαίοι, που τώρα κατηγορούν τον ΤΡΑΜΠ,  δεν τους δέχονταν τόσο καιρό τώρα πίσω στις χώρες τους, απ’ όπου αυτοί προέρχονται, Τούρκοι που απειλούν τώρα(!), αφού προηγουμένως τους απελευθερώσουν, να “ρίξουν” τους Τζιχαντιστές του “ISIS” πάνω στους Κούρδους!.. Είδατε που λέγαμε πιο πάνω, στο άρθρο αυτό, για το πώς πολεμάνε οι Τούρκοι;
 • Με την ευκαιρία, να πούμε ότι όπου ακούτε να λέγεται / να λένε πως ο ΡΤΕ απειλεί πχ να στείλει εκ-ρια κόσμο (Μουσουλμάνους) στην Ευρώπη, προσέξτε στην Ευρώπη, η ορθή λέξη είναι Ελλάδα και όχι Ευρώπη, αφού όλοι αυτοί που έχουν έλθει εδώ σ΄εμάς και όλοι αυτοί που θα έλθουν, θα μείνουν εδώ στην χώρα μας, όχι μόνον διότι στο Πεδίο τα ε/σύνορα προς Βορράν είναι “ερμητικά κλειστά”, όπως το αυτό και προς… Ιταλο-Σαλβινία, όχι μόνον διότι δεν τους θέλει κανείς στην Ευρώπη, αλλά κυρίως, διότι αυτός είναι ο σχεδιασμός και “το ΘΕΛΩ” της “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ΤΩΝ Κων ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κλπ, οι οποίοι έχουν -ειδικά ο 1ος- επενδύσει (!!!) σ’ αυτό, δαπανώντας δις $ Η.Π.Α.!..
 • Ίσως γι’ αυτό και ο οξύνους και πολύστροφος πράγματι νυν Π-Θ μας, ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, να μας είπε “προχθές” από την Βουλή, πως η Ελλάδα θα γίνει σιγά – σιγά πολυπολιτισμική και πως δεν κινδυνεύει η “Εθνική μας Ακεραιότητα! Είπε, δηλαδή, κάτι ανάλογο με εκείνη την φοβερή σοφία που είχε εκστομίσει πρωτύτερα και σε φετινό σχολικό Αγιασμό, ο νυν Κος ΠτΔ μας ή ο Κος… “Παθητική Άμυνα” ή ο Κος… “8500” (απ’ τον αριθμό των διορισμών που είχε κάνει ως Υπουργός), ο οποίος όντας πράγματι πολύ… “large”, απεκάλεσε συμπαθή “ξενάκια”, το μέλλον της Ελλάδος!..
 • Ναι, αυτό ακριβώς είπε ο Π-Θ μας και ηλίθιο ή χαζό, ούτε “κατά διάνοιαν” δεν τον λες! Άρα; Οψόμεθα Κε Π-Θγέ!
 • Με την ευκαιρία πάλι και χωρίς να είμαστε… Ζιακόπουλοι, ήτοι σύμβουλοί σου, σε ενημερώνουμε, από ένστικτο αν θες, και πάντα με ειλικρινή σεβασμό(!), λόγω της θέσεώς σου, να ετοιμάζεσαι για πόλεμο με τους Μογγόλους!.. “Κάτσε”, με τον καφέ σου, στον ελεύθερο χρόνο σου και μελέτησέ μας, από την αρχή! Σε λίγο άλλωστε “κλείνουμε” και θα “ανοίγουμε”, όταν το κρίνουμε και αν μπορούμε ή αν μας το επιτρέπουν!..
 • Τέλος, θερμώς σε παρακαλούμε(!), να μην ξαναμειώσεις ποτέ πια τον εαυτό σου, όπως έπραξες προχθές” στην Βουλή, κάνοντας την προηγουμένως αναφερθείσα δήλωση, κλπ, αλλά να μην ξαναμειώσεις και εμάς, διότι σε βεβαιώ πως μπορούμε να κρίνουμε αν κινδυνεύουμε ως ΕΛΛΑΣ, ως ΕΛΛΗΝΕΣ και ως ΦΥΛΗ, από την είσοδο εκ-ρίων Μουσουλμάνων στην γη μας!.. (Να μην αναλύσω και πάλι το “ΓΙΑΤΙ”! Εύχομαι να μην ήταν αυτή η θέση που εξέφρασες, άποψη του… Ζιακόπουλου, αλλά να ήταν απλώς ένα -κακό βεβαίως για εμάς τους Έλληνες– “κλείσιμο του ματιού σου”, προς τους “σημερινούς” “Διεθνείς Εβραίους” “Επικυρίαρχούς” μας και πραγματικούς Υπερ-Κυβερνήτες μας)!..
 • Τους Κούρδους, διαχρονικά και συνεχώς(!) τους έχουν βοηθήσει αγαπητοί αναγνώστες, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ (και ο ΤΡΑΜΠ βεβαίως, επί της τωρινής διακυβερνήσεώς του, με παροχή στρ-κής εκπ-σεως, πολεμικού υλικού, οικονομικής ενισχύσεως, κλπ), Ισραηλινοί, των οποίων την στάση θα πρέπει τώρα να την παρακολουθήσουμε εκ του σύνεγγυς”, αφού οι Κούρδοι ουσιαστικά αποτελούν, (παράλληλα με τον δικό τους απελευθερωτικό αγώνα, απέναντι στην διεθνή διαχρονική ιστορική ντροπή που λέγεται ΤΟΥΡΚΙΑ), και μαχητές για την “Ασφάλεια” του Ισραήλ!.. Τα έχουμε αναλύσει τα θέματα και τα γνωρίζετε!..

–  Αγαπητοί φίλοι! Το αν ήταν σωστή η απόφαση του ΤΡΑΜΠ να αποχωρήσει από την Συρία, θα φανεί -εκτιμώ- σχετικά σύντομα ή… όχι!.. Ίσως ο ΤΡΑΜΠ να αποδειχθεί περισσότερο “ξύπνιος” των προκατόχων του ή έστω περισσότερο τυχερός, αν θέλετε!.. Οψόμεθα!

Σημειώστε στο σημείο αυτό: “Οι Τούρκοι θα πρέπει να πετύχουν Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ” τον ΑΝΣΚ τους στην ΒΑ Συρία!.. Καταλαβαίνετε το “γιατί”, θέλω να πιστεύω!..

– Τέλος, θα ήθελα οι όποιοι αναλυτές (Έλληνες και ξένοι / επαγγελματίες και μη) να συνδέσουν την αποχώρηση ΤΡΑΜΠ και των Η.Π.Α. από την Συρία, με την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ!.. “Κρατείστε” το και αυτό!..

– Οι όποιοι… “μυημένοι”, παρακολουθείστε επίσης τον τρόπο στρ-κής δράσεως των ΤΕΔ, γράφοντας αρχικά, σε ένα ξεχωριστό… τετράδιό σας, τα πάντα που την αφορούν ή θα την αφορούν, καθ’ όλη την διάρκεια της… “Πηγής της Ειρήνης”, και ακολούθως, αφού μελετήσετε αυτήν την δράση, αντλείστε τα όποια τυχόν -εσείς νομίζετε / εσείς κρίνετε- χρήσιμα συμπεράσματα, για τα “πώς” και τα “γιατί”, όχι των… εξελίξεων που λέει ο Αφτιάς, αλλά των ΤΕΔ, στην Συρία!.. (Προφανώς οι Τούρκοι, κάποια στιγμή, θα επιχειρήσουν, κατά την “Πηγή της Ειρήνης”, και από το Ιράκ προς την ΒΑ Συρία, πήραν άλλωστε έγκριση από την Βουλή τους και για απ’ εκεί… “εισβολή και δράση”, αφού αρέσκονται σε επχσεις της μορφής… “τανάλιας” ή … “καρυοθραύστου”! Καταλάβατε)!.. Πχ Είδατε ότι οι ΤΕΔ ξεκίνησαν με την ενεργοποίηση του ραντάρ “KORAL” (βεληνεκές 200 χλμ), (ανήκει στην ΤΠΑ το υπόψη Ραντάρ), με σιγή επικοινωνιών, με μαζική αεροπορική προσβολή και βομβαρδισμούς από την ΤΠΑ, σε βάθος 30 χλμ, με πρώτη είσοδο των Σύρων αντικαθεστωτικών στην περιοχή, κλπ, κλπ, κλπ! Πάντως, σε ό,τι μας αφορά μάλλον -εκτιμώ τουλάχιστον- οι ΤΕΔ θα βρουν πχ στον Έβρο, κάποιους των ΕΕΔ απέναντί τους, να τους αντισταθούν! Λέω εγώ τώρα!.. Εσείς; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

– Κλείνοντας, για το τί πρέπει να πράξει η Ελλάδα, δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω φίλοι μου (απαντώ σε εσάς που ρωτάτε), αφού οι Τούρκοι (“ΜΙΤ”) μας παρακολουθούν “από κοντά”, όπως και οι ΤΕΔ/ΥΣΠ, από τότε που ανοίξαμε!.. Καταλάβατε!..

 • ΙΣΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ! 

“ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ”!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Τα “κόκκινα” καθίκια, διότι περί αυτού πρόκειται, που επετέθησαν σήμερα μαζικά στα Εξάρχεια, στον Κο ΛΑΦΑΖΑΝΗ, απέδειξαν με την άναδρη, αήθη και βρωμερή αυτή πράξη τους, απέναντι σ΄ αυτόν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, σ’ αυτόν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, σ’ αυτόν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, πως είναι τσιράκια του ΤΣΙΠΡΑ και του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που δεν του συγχώρησαν ποτέ ότι διαχώρησε την θέση του από τους παλαιούς συντρόφους του, μετά την… ΑΛΗΤΕΙΑ του… γνωστού ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ του 2015, καθώς και την συνολική κατά του Τσίπρα ρητορική του επί 4,5 χρόνια, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την εξουσία!..

Αρκετοί εξ αυτών δεν ήσαν / δεν είναι… ιδεολόγοι, αλλά απλώς… ανεγκέφαλοι σύγχρονοι… εκτελεστές “ΟΠΛΑΔΕΣ” (πιθανώς με… Αρχηγό τον Πολλάκη, όπως κάποιοι ισχυρίζονται στα Εξάρχεια), ενώ ανάμεσά τους υπήρχαν και ξένοι, όπως και άτομα με ψυχοπαθητικά προβλήματα που θεώντο σε μια μεγαλύτερη ακτίνα!.. Αστυνομία, Κε… “ΣΟΡΟΣ-Οικονόμου”, γιατί δεν υπήρχε;

2. Ο Χυδαίος Παπαγγελόπουλος στην Βουλή, (που με την ομιλία του ενίσχυσε τις θέσεις – επιχειρήματα, του γιατί η Ελλάδα διέρχεται τα τελευταία χρόνια, χρόνια… Πομπηϊας), δήλωσε, σε μια αποστροφή του λόγου του: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΥΩΡΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ“! Και αυτός φίλοι μου, ο κατά δήλωσίν του “ΒΛΑΚΑΣ ήταν… Α/ΕΥΠ, επί 6 μήνες, τοποθετημένος από τον τότε Π-Θ Κο Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, με το παρωνύμιο ο “Νεο-Βούδας”!.. (Όπως και ο κατά δήλωσίν του ΚΛΕΦΤΗΣ” του ΔΗΜΟΣΙΟΥ Κος Πολλάκης, ο οποίος έγινε Υπουργός και τώρα και πάλι βουλευτής, καθήμενος μάλιστα δίπλα στον Τσίπρα και στον μουσάτο… “Γαμίκο”, τον απόφοιτο της “Γερμανικής Σχολής” και τέως Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δικηγόρο Κο Τζανακόπουλο, προφανώς ως… Ασφάλεια! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

3. as2#_zx3=42^*w.

-/-