Και Άλλες Απαντήσεις!..

Φίλοι μου / μας!

MHN ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ! ΕΞΕΡΧΕΣΤΕ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!

ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ:

“Έτσι το θέλαν οι καιροί και οι βουρλισμένοι χρόνοι, Ναύαρχος να είναι στο κουπί και Πούστης στο τιμόνι”!.. 

1. Πού να ξέρω γιατί αφήνει γένια ο Λοβέρδος; Ίσως να ζήλεψε τον νυν Πρόεδρο της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!..

2. Ναι, συμφωνώ! Πολύ περίεργη πράγματι αυτή η ανατροπή του βυτιοφόρου!..

3. Δεν ξέρω αν η πολύ όμορφη Δανή Π-Θ (πραγματικό… “άλογο”!) έδειξε ψήγματα είτε προϊούσας… Ρωσοφιλίας, είτε μη εκτελέσεως τυχόν Αμερικανικών ή ΝΑΤΟϊκών επιθυμιών ή “έπεσε θύμα” κανενός παλαβού… σκέτο ή παλαβού που την… ερωτεύτηκε και έτσι της επιτέθηκε!

4. Ασχολήθηκαν με τον Γερμανό ΥΠΑΜ και την πρόσφατη περί πολέμου αποστροφή του (μέχρι το 2029),διότι είναι ο ΥΠΑΜ της Γερμανίας, που ελέγχουν, από της λήξεως του Β’ Π.Π. , έως και σήμερα, οι Η.Π.Α.!.. Δεν γέλασε κανείς! Με τους μη διαπλεκόμενους όμως “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, που εδώ και κάμποσο καιρό τώρα γράφουμε για νέο Π.Π. αναλύοντας εμπεριστατωμένως προκύποντα θέματα και καταστάσεις, κάποιοι ύπουλοι και δόλιοι… ανοήτως, γέλασαν!..

5. Ο Ράμα, αυτός ο ελληνικής καταγωγής Τουρκόφιλος λακκές του ΡΤΕ είπε πως θα δέχεται μετανάστες (και μάλιστα… τζάμπα, αχαχαχαχαχα), μόνον από Ιταλία και από καμία άλλη χώρα (εννοώντας και μόνον την Ελλάδα), διότι αφ’ ενός ΜΙΣΕΙ (!) κάθε τί ελληνικό, ως Ελληνο-Γενίτσαρος, αλλά και διότι για χρόνια ήταν (και παραμένει) σκυλάκι των Ιταλών! Θυμίζω ότι, για χρόνια, έτρωγε… κόκκαλα στην… αυλή του τεράστιου – παγκόσμιου μεγαλο-βιομήχανου Ανιέλι, της “Φίατ” και της “Γιούβε”!.. (“Καμπιόνε ντι Σέμπρε”)!

Δεν τον ενδιαφέρει ποσώς, μπροστά στην δική του προβολή και στην παραμονή του στην εξουσία, αν οι Ιταλοί τους βύθιζαν τα πλοία και γενικώς τα καράβια, όταν οι Αλβανοί έφευγαν, με την πτώση του Κομμουνισμού, κατά χιλιάδες, για την Ιταλία! Ακόμα υπάρχει εκείνη η φωτογραφία με τους, σαν τα σταφύλια, κρεμμασμένους Αλβανούς σε εκείνο το καράβι που ακολούθως οι Ιταλοί το βύθισαν!

Αυτά τα ξέχασε -υποτίθεται- το μαύρο σκυλί, και έτσι είπε έμμεσα στο Μιλάνο, το πόσο καλοί ήσαν οι Ιταλοί απέναντί τους, αφού αυτοί δεν τους άλλαξαν τα ονόματα, όπως -υποτίθεται- πως έκαναν οι… Έλληνες, κλπ, κλπ, κλπ!

Η Ιταλία της “αλεπού” Μελόνι “πλεύρισε” πρώτα τον ΡΤΕ για τους μετανάστες (και σε σχέση με τα 2 “στρατόπεδα προσφύγων” που σχεδίαζε να κάνει και τελικώς έκανε στην Β. Αλβανία / Σεντζίν, ζητώντας να πει ο ΡΤΕ “2 λόγια” και αυτός στον λακκέ του) και ακολούθως “κτύπησε την πόρτα” του Ναρκέμπορου!..

Έχετε υπόψη σας πως χρόνια τώρα οι Αλβανοί “δίνουν κόλο” (στα πάντα), στους Ιταλούς! Δεν θα αργήσει η ημέρα που τα Τίρανα θα γίνει σύγχρονη Ιταλική… αποικία! Η μεγάλη μάζα των Αλβανών Σοσιαλιστών (“λέμε τώρα”), στην πραγματικότητα είναι Εθνικο-σοσιαλιστές, νιώθωντας πολιτικά πολύ κοντά στον ιστορικό Ιταλικό Φασισμό!..

6. Το “θα έρθω μια νύχτα ξαφνικά” / “bir gece ansızın gelebilirim”, που λέγει σήμερα (στον πληθυντικό βεβαίως, ήτοι “θα έρθουμε”, κλπ), κυρίως ο ΡΤΕ και οι πολιτικά “συν αυτώ”, (όπως επίσης και ο “Ευνούχος”, ο “Γκρίζος Λύκος”, Τουρκο-Ισλαμιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί), δεν είναι φράση δικιά του, αλλά επειδή οι Έλληνες “δεν ξέρουν” την Τουρκία, αλλά και δυστυχώς ούτε ασχολούνται, πλην ελαχίστων, με αυτήν, νομίζουν ότι είναι ρήση δικιά του!.. Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω, φίλη μας!..

Η φράση αυτή είναι τίτλος τραγουδιού, που την 10ετία του 1970 (κυρίως τότε), ήταν πολύ μεγάλο τραγουδιστικό “σουξέ”, που “το είχε πάει στα ουράνια” η ΚΟΥΚΛΑ Τουρκάλα αοιδός Εμέλ ΣΑΓΙΝ! Πρόσεξε τώρα και πάλι!

Ο Χουντάρχης [επικεφαλής 3ης τ/Χούντας (1980), 3η “τύποις” ασφαλώς), Στρατηγός Κενάν ΕΒΡΕΝ, στρατολογημένος των Α/”ΜΥ” και ο δωρήσας, ουσιαστικά αυτός, την Κύπρο, το 1974, στις ΤΕΔ, με την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ, (έχουμε γράψει εδώ το “πώς” την δώρησε, όντας τότε Δντής του 3ου ΕΓ του τ/ΓΕΕΔ), ήταν – να με συγχωρείς, αλλά αλλιώς δεν γράφεται στο αντικείμενό μας- μέγας πουτανιάρης και θαμώνας των κατά Ευάγγελο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, τ/”Πολιτιστικών Κέντρων”! Κατάλαβες!..

Ο ΕΒΡΕΝ λοιπόν ήταν σφόδρα ερωτευμένος με την ΚΟΥΚΛΑ και φωνάρα (μία από τις καλύτερες της Τουρκίας… “ever”), Εμέλ (Εμέλ=Πόθος / “Όνομα και Πράγμα” που λέμε), και έτσι, σχεδόν κάθε βράδυ, ως Χουντάρχης, αυτή τραγούδαγε καθισμένη στα πόδια του, ενώ φέρεται ότι είχαν αναπτύξει και ερωτική σχέση!..

Ο “γάτος” Κενάν άκουσε το τραγούδι αυτό και κράτησε τον τίτλο, που είδε πολύ έξυπνα ότι του ταίριαζε και για στρατιωτική χρήση και όχι μόνον για ερωτική και κυρίως για λόγους ασκήσεως “Ψυχολογικής Επιβολής” σε αντίπαλο, κατά την εκτέλεση “Πληροφοριακών Επχ-σεων”! (Με την σημερινή τους έννοια / ορισμό)!..

Αυτά!

Ο ΡΤΕ και οι Τούρκοι, τα όσα λένε σήμερα, είτε ως φράσεις / ρήσεις, είτε (μας) παρουσιάζουν ως εθνικά δόγματα τους, πολιτικά, στρατιωτικά, κλπ, ακόμα και αυτή η ίδια ασκούμενη εξωτερική πολιτική τους, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ… ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ, ΑΠΩΤΕΡΟ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ τ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!..

Ο ΡΤΕ όμως φίλη μου / μας, τί έκανε, που δεν έκαναν, αν και προσπάθησαν, σωστά άλλοι Τούρκοι Κυβερνήτες;

Πρόσεξε!

Ο ΡΤΕ, ήξερε και ξέρει “να μοιράζει” από πολύ καλά, έως άριστα, ως “μάνα”, τα πολιτικά χαρτιά, την πολιτική τράπουλα! Μερικές φορές μάλιστα, νομίζει κανείς που τον παρακολουθεί, ότι μοιράζει τράπουλα χαρτομαντείας, ήτοι ΤΑΡΩ!..

Να στο πω και… εκδυτικισμένα! Ο ΡΤΕ ξέρει να ταιριάζει πολύ καλά τα διάφορα κομμάτια των πολιτικών “παζλ”, που θα βρεθούν εμπρός του προς λύσιν!.. (Φυσικά όλα αυτά τα κάνει έχοντας “ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ” το Κράτος που κυβερνάει! / Ο ΡΤΕ έχει γίνει δέκτης και είναι… περιληπτικός γνώστης της Ισλαμικής σοφίας, έχει δηλαδή σχέση με το “Θείον”, μέσω μιας μελέτης της Θεοσοφίας από τα παιδικά σχεδόν χρόνια του ακόμα στα διάφορα ιερατικά σχολεία που φοίτησε, έχει επίσης την ευφυϊα του Ετσεβίτ, τον ρεαλισμό του Οζάλ, την δολιότητα της Τσιλέρ* Χ 10, το πολιτικό “πίσω – μπρος” / θα το έλεγε κανείς και τυχοδιωκτισμό του πραγματικού χαρτοπαίκτη Γιλμάζ και ασφαλώς την ΩΜΟΤΗΤΑ του αγαπημένου του Σουλτάνου Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, του επονομαζόμενου “Κόκκινου Σουλτάνου”, ο οποίος, με τα σημερινά δεδομένα, θα μπορούσε να πει κανείς, καθ’ υπερβολήν, πως ήταν “μια ΜΙΤ μόνος του”)!

7. Λάθος! Από τους 360.000 Έλληνες – Ποντίους, της περιόδου 1915 – 1918 και κυρίως της περιόδου 1918 – 1923, (τα θύματα της περιόδου 1908 – 1923 είναι βεβαίως πολλαπλάσια), είναι τα 300.000 δολοφονημένα από τους Κεμαλιστές και τα 60.000 από τον Στάλιν, λέγε με Σοβιετο-Κομμούνια, ως εκδίκηση και κυρίως ως ΑΧΤΙ (!), κυρίως τέτοιο, επειδή ο Εθνάρχης μας Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είχε στείλει ένα ολόκληρο Σύνταγμα να πολεμήσει στην Κριμαία υπέρ των “Λευκών Σκούφων” και κατά των “Κόκκινων Σκούφων”, όταν “παιζόταν” στην Ρωσία το αν θα επικρατούσαν τα Σταλινο-Κομμούνια ή οι οπαδοί των μη Κομμουνιστών Δημοκρατών επαναστατών του Κερένσκι, οι οποίοι ήσαν και οι πρώτοι που είχαν επαναστατήσει κατά του Τσάρου!..

Πάρα πολύ περιληπτικά σου απάντησα!

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μουσταφά Κεμάλ (“Ατα-Τουρκ”) συμμάχησε με τα Σοβιετο-Κομμούνια, κατά τον τ/”Εθνικιστικό λεγόμενο Αγώνα”, εναντίον των… ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, όπως οι Τούρκοι λένε στην… Ιστορία που έγραψαν μετά το 1923 και ουσιαστικώς εναντίον και μόνον των Ελλήνων!

Να θυμάσαι, αγαπημένη μου / μας φίλη, ότι ο ρόλος της κομμουνιστικής Ρωσίας ήταν ιστορικά εχθρικός προς την Ελλάδα! Το αυτό συνέβη και στην Κύπρο το 1974!

Προ Κομμουνισμού ο ρόλος του Κρεμλίνου εξέφραζε την απέραντη δολιότητα των Τσάρων και της Καμαρίλας τους, ενώ σήμερα, δες το θέμα της πΓΔΜ και τώρα “Β. Μακεδονίας”, χάρη στο τρελαμένο για δόξα και χρήμα “πουλητάρι”, το “Σόρος-Παιδο” “Αλέξη”, που τον έκαναν Π-Θ οι “Διεθνείς Εβραίοι”, δια των Γερμανών κυρίως, για να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία* και για να υποθηκευτεί για άλλα 100 χρόνια η Πατρίδα μας σ΄αυτούς, και θα καταλάβεις!

Κάθε σχεδόν 100 χρόνια, από του 1831 και της ανεξαρτησίας μας, έως και σήμερα, έχουμε (ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!!) και ένα ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ στους Κοσμοκυρίαρχους αυτού του Πλανήτη, μέσω πάντα μιας καλοστημένης χρεοκοπίας μας – πτωχεύσεώς μας!.. [1831- 1894 / 1897 (Τρικούπης), 1922 “Εθνική Κ/Φ – Διάλυση” και 1929 παγκόσμιο οικονομικό “κραχ” (έκτακτες Κ/Φ), 1999 / 2000 – 2008 (Σημίτης – Κ. Α. Καραμανλής) και 2015 – 2115 (Τσίπρας)]!..

* Μόνον με τους Έλληνες θα μπορούσε να συμβεί αυτό! Ποιό; Να έχουν ηττηθεί (θέμα Σκοπίων) και ο πολιτικός Εθνο-προδότης να εορτάζει ηλιθίως την ήττα μας, δια του… Ινστιτούτου του! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Θα έλθουν μάλιστα και… προσωπικότητες, σαν πχ τον Ολάντ ή Ψολάντ!.. (Ρε Γιωργάκη φύρανες; Τί δουλειά έχεις εσύ, ο γιός ενός τεράστιου πατέρα, στο Καραγκιοζιλίκι αυτό); Αυτός βεβαίως (ενν. ο Χουντόπαις), θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, διότι ως διεθνιστής (πρώην Κομμουνιστής και νυν κρυφός… ), ήθελε και θέλει, όπως όλοι αυτοί οι τύποι, απόγονοι οι 9 στους 10 ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστών, την Εθνο-διάλυση!.. Έχουμε όμως και τον “Γιαλαντζί” Εθνάρχη Κ. Γ. Καραμανλή, ο οποίος ονομάσθηκε… “Εθνάρχης”, αμέσως μετά την άλλη μείζονα εθνική μας Κ/Φ, αυτήν του 1974 στηνΚύπρο μας!.. Θα μου πείτε πήγαμε ομαλά στην Δημοκρατία, από την Χούντα (αυτό δεν “παίζει”, αφου δεν υπήρχε περίπτωση να έκαναν κάτι εναντίον του οι Χουνταίοι, που όι ίδιοι τον κάλεσαν), μας έβαλε στην ΕΕ, κλπ! Άσε, που κάθε χρόνο, γιορτάζουμε την επαναφορά της Δημοκρατίας μας, στο Προεδρικό, επί του πτώματος της Κύπρου μας!..

8. Κε Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα! Στείλατε κάποιον ή πήγατε ο ίδιος στο Μήλεσι, στο Μοναστήρι του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, όπως σας είχαμε εισηγηθεί, προκειμένου να μάθετε την προσευχή και την θεραπεία γυναικός με καρκίνο από τον Όσιο; (Έστω το συμβάν);

Ο Όσιος Πορφύριος είχε διαβάσει προσευχή και είχε σταυρώσει κακοήθη όγκο σε κοπέλλα, λέγοντάς της “ΈΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ … “, κλπ, και η γυναίκα ιάθη!.. (“Ανθολόγιο Συμβουλών”, σελ. 98). / Μιλήστε με την Ηγουμένη σχετικώς με την ασθένεια της αγαπημένης μας Πριγκήπισσας Κέϊτ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ και ίσως, λέμε ίσως, αν η Πριγκήπισσα μεταφερθεί “ινγκόγνιτο” στην Μονή και προσευχηθεί με ΠΙΣΤΗ (!) στο κρεββάτι του Αγίου στο κελλάκι του, να γιάνει!..

Κάντε μια προσπάθεια, Κε Πρέσβη!..

9. Δεν έχουμε νεότερα από Τουρκία, φίλε, για το οικονομικό σκάνδαλο του ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ, με την Διευθύντρια της “DENİZ BANK”!.. Ο ΤΕΡΙΜ στην γείτονα είναι σύμβολο και τα σύμβολα δεν αγγίζονται συνήθως, όπως ξέρεις, αλλά με τον ΡΤΕ στο τιμόνι, ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!.. Οψόμεθα!

10. Ναι! Για τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” καμιά φωτιά δεν αρπάζει μόνη της! Ειδικά αυτές οι φετινές στο Άλσος “ΒΕΪΚΟΥ” στο Γαλάτσι των… Αλβανών, στο Νταού Πεντέλης, και πιο πολύ αυτές σε Σέϊχ Σου (SOS) , Ασπρόπυργο (SOS) και Βαρυπόμπη (SOS)… βρωμάνε από χιλιόμετρα! (Όπου SOS, “βλέπε” επαναλαμβανόμενες φωτιές κάθε χρόνο)!

11. Μετά και από τον πρόσφατο εκτροχιασμό του τρένου από Τσεχία, που μετέβαινε στην Ουκρανία, (ένα ακόμα σιδηροδρομικό δυστύχημα στη  Ευρώπη), πλέον αρχίζουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” να “δένουμε μέσα μας” την άποψη πως πίσω και από το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν οι Ρ/”ΜΥ”! Το θέμα είναι αν ήταν σε γνώση και της “ΜΙΤ”, όπως και ντόπιων αντι-κυβερνητικών… στοιχείων!..

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λέω αν (!), πώς να “βγει” η ε/Κ-Β και να πει ότι ήταν “ΣΑΜΠΟΤΑΖ” η όλη ιστορία των 2 τρένων, από της αρχής της διεξαγωγής αυτού του δράματος, ήτοι με την παρουσία μόνον του “Άσχετου” Σταθμάρχη στην Λάρισα στον ειδικό χώρο χειρισμού της κινήσεως των τρένων, μέχρι και της εκρήξεως, που δεν άφησε, να με συγχωρείτε, κολυμπιθρόξυλο!..

Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε “ναι”, όπως άλλωστε το είχαμε γράψει εδώ, υπάρχει “Συγκάλυψη”, η οποία θα αποκληθεί – αποκαλείται “Συγκάλυψη για εθνικούς λόγους”!.. (Κατ΄εμάς η “ΕΥΠ” έχει ερευνήσει και γνωρίζει τα πάντα)!..

12. Ανόητε! Αναφερόμασταν, που τάχα δεν κατάλαβες, στον λεγόμενο “ducky Mammy”, ο οποίος φέρεται να πουλούσε, έναντι 200 ευρώ το 1, υπηρεσιακά “e-mail” της “ΕΛΑΣ”, δια των “σάϊτς” “breachformus.st” και “secnews.gr”!..

13. Η “JP MORGAN” της Κοσμοκυρίαρχης Οικογενείας Μόργκαν (της μιάς των τριών κοσμοκυρίαρχων οικογενειών ορθότερα), ανέφερε (και ορθώς λέμε εμείς), πως η Ελλάδα ανήκει -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- στις αναδυόμενες και όχι στις αναπτυγμένες αγορές!..

ΥΓ. Να παρακολουθείς, ανσου είναι δυνατόν, το τί λέγει, όταν ομιλεί βεβαίως, ο “Κεντρικός Τραπεζίτης” μας!..

14. Να διαβάσεις λοιπόν, όχι εμάς τους… εμπαθείς… , όπως μας χαρακτηρίζεις, αλλά τον πολύ καλό Α/αναλυτή, Μαϊκλ ΡΟΥΜΠΙΝ, ο οποίος αναφέρει προσφάτως την Τουρκία ως χορηγό της διεθνούς τρομοκρατίας, ως χώρα “μαύρη τρύπα” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως χώρα “Φυλακή” για τους δημοσιογράφους και κάθε ελεύθερο άνθρωπο, και ως χώρα “ξεπλύματος μαύρου χρήματος”!..

Ο Κος ΡΟΥΜΠΙΝ, υπέρμαχος του “EAST-MED”, είχε -δι’ επιχειρημάτων- προτείνει προσφάτως, σε άρθρό του στο “WASHINGTON EXAMİNER”, να δοθεί η Σμύρνη στους Έλληνες και η ΝΑ Τουρκία στους Κούρδους, καθώς και είχε εισηγηθεί την αναγνώριση του “PKK”  από τις Η.Π.Α.!..

Σ’ αυτήν την παραπάνω χώρα λοιπόν, οι Η.Π.Α. των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, θα δώσουν 40 νέα F-16 και θα τους εκσυγχρονίσουν άλλα 80! (Οι Αμερικανοί ανέφεραν ότι “έπεσαν οι σχετικές υπογραφές”, μέσα στην εβδομάδα αυτήν!.. Κατ΄εμάς, προφανώς και θα επιμείνουν, και στην αγορά των 40 “Γιούρο-Φάϊτερς” / “Τυφώνας”, έστω και για… πολιτικούς λόγους!.. (Θυμίζω ότι τον Σεπ. – Οκτ. του 2023, ο ΡΤΕ είχε… αγοράσει στην Γερμανία 355 “Air Bus”, έναντι προφανώς σχετικού… ανταλλάγματος)!..

15. Πράγματι! Συνεστήθη προσφάτως Ε-Τ επιχειρηματικό Συμβούλιο! Από την Ελλάδα Πρόεδρός του είναι ο Γεώργιος ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και από την Τουρκία ο Αντνάν ΠΟΛΑΤ, παλαιός ιδιοκτήτης της “ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ”, του οποίου η κόρη Εντού έχει παντρευτεί τον Έλληνα επιχειρηματία Δημ. ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ! (Έχει εταιρεία πλαστικών, αν δεν απατώμαι)! Το 2012 η οικογένεια ΠΟΛΑΤ είχε παραθερίσει στο συγκρότημα “ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ”!.. (Κωνσταντακόπουλου).

16. Ναι, τις προάλλες, η Πρόεδρος των Σκοπίων Σιλιάνοφσκα Ξεκολιάροφσκα Πίποβα (θα την αναφέρουμε πάντα με το πλήρες ακαδημαϊκό της όνομα), μετέβη στην Αγια Έδρα, όπου την δέχθηκε ο Πάπας, ο οποίος και απλώς την… ευλόγησε! (Ο Ποντίφηξ φέρεται να έχει… “άδεια εξόδου από τον τάφο”)!..

Ο Πάπας στηρίζει… Β. Μακεδονία, όπως δήλωσε!..

17. Η ελβετική πόλη που δεν θυμόμουν το όνομά της, και όπου θα συνεζητείτο η ειρήνευση στο “Ουκρανικό”, κλπ,  λέγεται Μπούργκενστοκ (Burgenstock)! Και πάλι συγγνώμη, φίλοι!..

18. Λάθος! Οι “S-400”, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει ο Τ/ΥΠΑΜ Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου ή όποιας άλλης, πλην ημών, … απειλής (sic) κατά της Τουρκίας! Και μιας είπαμε… Γκιουλέρ, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τ/ΥΠΑΜ ανέφερε ότι ΟΙ ΤΕΔ ΈΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Κ/Φ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ! Το είχε δηλώσει και τον Μάϊο του 2024 και κατά μόνας, και μετά από αντίστοιχες δηλώσεις του ΡΤΕ και άλλων Τ/πολιτικών!..

Προσοχή λοιπόν (και!) φέτος τον Ιούλιο – Αύγουστο στην Κύπρο μας!

ΥΓ. Απ’ όλες τις τουρκικές… ανώτατες περί Κύπρου φετινές δηλώσεις, εμείς “κρατάμε” αυτήν του ΡΤΕ, που έλεγε, πως “ΚΑΚΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ 1974”! (Ενν. σε ό,τι κατάλαβαν τότε οι ΤΕΔ, σ’ εκείνη την προδομένη… παρέλασή τους)!..

19. Είναι αλήθεια! Οι Τούρκοι Κομάντος (και οι “Ειδκο-Δυναμίτες”), εδώ και καιρό, ασκούνται συνεχώς (!) με “drones”!..

20. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!

Καραπαπάς: «Δεν το αντέχετε! Πρόκριση σε τελικό που ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ» (photos)

Καραπαπάς: «Δεν το αντέχετε! Πρόκριση σε τελικό που ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ» (photos)
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 
Ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έστειλε το μήνυμά του στους… απέναντι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να πείτε σε γατάκια και σκυλάκια κανίς της Δημόσιας Τηλεόρασης που δουλεύουν 1 ώρα την ημέρα (και αν) ότι κομμάτι του μισθού τους το πληρώνουν και οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΊ φορολογούμενοι. Άντε γιατί αρκετά σας έχουμε ανεχτεί ορισμένους.

Και επιτέλους σταματήστε. Καταλάβαμε. Δεν το αντέχετε! Καταλάβετε κι εσείς επιτέλους, ότι έχει κι άλλο μαρτύριο, ατελείωτο…

Δε χρειάζεται να μας θυμίζετε τη ΧΟΥΝΤΑ.

Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά της κατάκτησης ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ με την πρόκριση σε τελικό που ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ και τον οποίο τελικό έχασαν, λυπάμαι αλλά δε είναι δικό μας ζήτημα. Είναι ζήτημα δικής σας ανθυποβολής και ανάγκης σας να σώσετε την ταλαιπωρημένη σας ψυχή…».

Δείτε τις αναρτήσεις:

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. … Καλή η μούρη του Έλληνα “ΕΣΚΟΜΠΑΡ” που μας δώσατε, σας ευχαριστούμε, αλλά εμείς, φίλοι της “ΕΛΑΣ”, θέλαμε, χωρίς “πίξελς”, κυρίως τις μούρες των Αλβανών και πρωτίστως του Αρχηγού, για να δούμε αν τον ξέρουμε και “πώς”!.. Να είστε πάντα καλά και “ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ”!..

-/-