Και Κουρασμένοι… Κοντά Σας!..

Φίλοι μου / μας!

1. Διαβάσαμε ότι “έμπιστη” (!) πηγή ανέφερε στο ΥΠΑΜ ότι 4 τ/”F-16″ μετεστάθμευσαν από τα σύνορα με την Συρία, απέναντι από νησί   μας του Αιγαίου (δεν λένε το “πότε” και σε “ποιό” μέρος μετεστάθμευσαν) και ο… ΕΣ συνεγέρθη (!!!), μέχρι που έμαθαν στον Χολαργό ότι κάτι έφτιαχναν οι Τούρκοι στο εκεί α/δ και γι’ αυτό έγινε αυτή η μεταστάθμευση και έτσι… ησύχασαν!..

Διαβάστε τώρα!

α. Οι “έμπιστες”*, όπως αναγράφονται, πηγές είναι μέλος / – λη της γνωστής κλίκας του “ήρωος”, που διοικεί εδώ και χρόνια τις Πληροφορίες των ΕΕΔ (και πλέον όχι μόνον αυτές, αλλά σχεδόν τα πάντα μέσα στις ΕΕΔ, καθώς σχεδόν το αυτό και με διάχυσή της στα ε/Κόμματα, αλλά και όπου αλλού δύνασθε να φανταστείτε σε όλους τους τομείς της ζωής μας και με σταθερά πάντα παρουσία στην “ΕΥΠ”), κλίκα που ήταν για χρόνια υπό τον γνωστό Τουρκοφάγο Ιωαννιδικό Στρατηγό (ε.α.), χωρίς ακόμα να είναι σαφές αν έχει πλήρως απεμπλακεί από την… “Ομάδα” του!..

* Δεν υπάρχει ο όρος «”έμπιστη” Πηγή» στο αντικείμενο “Πληροφορίες”! Αμέσως έτσι κάποιος καταλαβαίνει το επίπεδο (!) αυτών που γράφουν κάτι σχετικό με πληροφορία!

β. Τα μέλη αυτά τί κάνουν; Διαβάζουν στο τ/Διαδίκτυο, πχ αιτήσεις τ/Μονάδων και τ/Μεγάλων Μονάδων προς επαγγελματίες πολίτες, προς εταιρείες, κλπ, για διαγωνισμούς τους, προκειμένου να φτιάξουν αυτές, για παράδειγμα, στα στρατόπεδά τους το “Α” ή το “Β” έργο ή έργα και απ’ εκεί, διαβάζοντας, συμπεραίνουν ή και παίρνουν ακόμα απ’ ευθείας πληροφορία ή πληροφορίες για τις Μονάδες αυτές, κλπ! Καταλάβατε!..

Για ποιές λοιπόν “έμπιστες” πηγές κάνουμε λόγο; Αν αυτό που σας περιγράψαμε πιο πάνω, δεν το γνωρίζουν ή δεν μπορούν να το κάνουν ή δεν το κάνουν σήμερα και σε καθημερινή βάση τα στελέχη των Πληροφοριών των “ΕΕΔ”, αν δεν έχουν την εκπ-ση ή την κρίση ή την γνώση του πώς θα πρέπει να… απλώνουν την εργασία τους, τότε… “ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ”, τότε διαβάστε το πιο απλά ακόμα: “Δεν υπάρχουν Πληροφορίες σήμερα στις ΕΕΔ”!..

γ. Προχωράμε ή “πάμε παρακάτω”, όπως έλεγε για τα κρινόμενα στελέχη που τα “καθάριζε” στο δευτερόλεπτο, αναλόγως του χαρτιού που του έδιναν… ο Έλλην Ναπολέων και κάποτε Α/ΓΕΣ… Τελίδης ο… “Καβαλιώτης” ή αλλιώς και “πρώτο μπόϊ”!..

Οι “ΕΕΔ” με τον τρόπο αυτόν μοιάζει να καθίστανται βαθμηδόν και πάλι (!!!) “παιχνιδάκι” των Τούρκων και φαίνεται να αρχίζουν και πάλι να “τρέχουν” πίσω από το τί λένε καθημερινά οι ΤΕΔ και που κάθε φορά (θα) μας αφορά, αγόμενες και φερόμενες απ’ αυτές!.. (ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΊ ΓΡΑΦΟΥΜΕ)!..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΑΝ ΠΟΤΈ ΓΙΝΕΙ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΣ!.. Σκεφτείτε μόνοι σας το “γιατί”!..

Σήμερα, που ο Κόσμος βαίνει ολοταχώς σε μια παγκόσμιο σύγκρουση, ας μην κρυβόμαστε πια μεταξύ μας, οι ΕΕΔ θα πρέπει, θα λέγαμε μάλιστα πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ (!!!), να διακατέχονται από την νοοτροπία πως “την άλλη στιγμή θα σημάνουν οι καμπάνες του Πολέμου” και συνεπώς (!) οι ΤΕΔ “από τούδε” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ!..

Έτσι, δεν θα απασχολείται ένα ολόκληρο πχ ΓΕΣ αν μετεστάθμευσαν κάπου στην Μ. Ασία κάποια τ/”F-16″ ή ό,τι άλλο! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΚΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!.. [Γι΄αυτό και η στάση μας, ΕΥΡΥΤΕΡΑ βεβαίως, ήταν μέχρι τώρα (και θέλω να πιστεύω πως είναι ακόμα), η ακόλουθη: “Μας κτυπάτε Τούρκοι κάπου σημειακά, πχ σε ένα, δύο μέρη, κλπ, και αμέσως εμείς “ανοίγουμε” όποια άλλα σημεία θέλουμε στα τρία (3) Ε-Τ “Θέατρα Επιχειρήσεων”]!!!..

Στο σημείο αυτό μάλιστα θέλουμε ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ (!!!), ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ (!!!) ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, έτσι όπως είναι σήμερα διατεταγμένες στο Πεδίο οι “ΤΕΔ”, είναι σε θέση ευκόλως να διεξαγάγουν έναν Πόλεμο (και!) εναντίον μας και μάλιστα επιτυχημένο!.. (Χωρίς μάλιστα και “ΕΠΣ”, τουλάχιστον έτσι όπως εμείς, οι ΕΕΔ, την έχουμε στο μυαλό μας)!..

δ. Διαβάσαμε επίσης πως νέα (υποτίθεται βεβαίως) Ταξιαρχία Π/Ν συνέστησαν οι Τούρκοι και την στρατοπεύδευσαν στο Ακσάζ, “χρεώνοντάς – της” το νότιο Αιγαίο!..

δ1: Από πότε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” σας έχουμε πει, εδώ, σε εσάς φίλοι και φίλες αναγνώστες, ότι οι Τούρκοι έχουν αριθμητικά σίγουρα 2 Ταξιαρχίες Π/Ν στις περιοχές της Φώκαιας και της Νέας Φώκαιας; Εδώ είναι το “σάϊτ” μας /σας, πάτε “εδώ και πίσω” και διαβάστε!

Το ε/ΓΕΕΘΑ, τουλάχιστον από το 2012 (να μην γράψουμε από το 2010), είχε ενημερωθεί από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, πως είχε διπλασιαστεί, κατ’ ελάχιστον, η δύναμις των Τούρκων Π/Ν!

Είχε ενημερωθεί, το ε/ΓΕΕΘΑ, σχετικά με το ότι στην περιοχή της ΦΩΚΑΙΑΣ αρχικώς και αμέσως μετά, λόγω των αναγκών στρατοπεδεύσεως του πλεονάζοντος (sic) προσωπικού, έγινε και νέο στρατόπεδο στην Νέα ΦΩΚΑΙΑ, κλπ, κλπ, κλπ! (Νέα Φώκαια, που ουσιαστικώς από μια σχεδόν… έρημη περιοχή κατέστη, “τρόπον τινά”, τελικώς και αυτομάτως… οικισμός, κώμη, πόλις και συνάμα ελυστικός παράλιος τόπος)!..

Είχαμε μάλιστα αναφέρει τότε πως, η εκτίμησή μας είναι πως οι ΤΕΔ πάνε για δημιουργία ενός “Σώματος Στρατού” (“Σ.Σ.”) Π/Ν, ήτοι για 3 Ταξιαρχίες Π/Ν, (κάτι που σας λέμε πως διαθέτουν σήμερα), προσθέτοντας πως οι όποιοι σχεδιάζοντες θα πρέπει να σχεδιάζουν με βάση αυτό το “Σ.Σ.” του ΤΠΝ, σε ό,τι αφορά τους Τούρκους Π/Ν!..

Μετά τα παραπάνω:

Λέμε λοιπόν, σε κάποιους… Κους, {που ακρίτως φιλοξενούν στα όποιας αξίας έντυπά τους ή λένε από τα Κανάλια, όπου τους δίδεται φωνή και λόγος, διάφορες [και (!!!)] στρατιωτικού, πλην των άλλων, περιεχομένου παπαριές, (παπαριές άγνωστες σ’ αυτούς 100%), πως… αγχώνουν όχι μόνον τους πολίτες αναγνώστες και ακροατές τους, (όπως πχ κάνεις εσύ πλεγματικέ Χίε, Νεο-Βαζελο-ναζί, του… Ομίλου Μελισσανίδη), αλλά ότι… αγχώνουν επίσης, αν δεν τους αποπροσανατολίζουν κιόλας και υπηρετούντες ακόμη στρατιωτικούς, που τυχόν / ίσως δεν γνωρίζουν σε λεπτομέρειες, ευρύτερα πληροφοριακά και άλλα θέματα της εργασίας τους}, πως κάνουν ζημιά και δη σοβαρή (!!!) στην ΑΜΥΝΑ μας!..

Λέμε επίσης και πάλι πως, αν τα στελέχη που είναι σήμερα / που υπηρετούν στις “Πληροφορίες” των ΕΕΔ δεν διαβάζουν καθημερινά τις όποιες ανακοινώσεις (και!) των  τ/ΥΠΑΜ – ΤΕΔ (του τ/ΓΕΕΔ και των 3 Επιτελείων του), από τα επίσημα “σάϊτ” τους, κλπ, (άρα δεν διάβαζαν και δεν γνώριζαν και την σχετική με την “νέα” τάχα Ταξιαρχία Π/Ν των Τούρκων αναφορά τους), τότε και πάλι “ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ”!…..

Ο Χίος μετέφερε λοιπόν στο βόθρο-“σάϊτ” του, δια των στρατιωτικών (Υπξκών κυρίως) που εργάζονται σ’ αυτόν με κανένα 10ευρο, άντε έως 20ευρο, τα απογεύματα, κλπ, την γραπτή αναφορά του τ/Επιτελείου, που ανήρτησε ένας Αντγος (Ε.Α.), “κολλητός” και συγγενής του “ήρωος”! Μάλιστα!

Αν ήμουν Στρατιωτικός θα ρώταγα αμέσως!.. Διαβάζουμε πως η υπόψη Ταξιαρχία θα αναλάβει επιχειρησιακώς το Νότιο Αιγαίο! Πολύ ωραία! Και το Βόρειο Αιγαίο (συνειρμικώς) θα το έχει η Ταξιαρχία της Φώκαιας, προφανώς! Ναι, αλλά οι Τούρκοι, σε ό,τι αφορά το Αιγαίο, ξέρουμε ότι έχουν 3 και όχι 2 Ναυτικές Διοικήσεις, ήτοι Βορείου, Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου!

Το κεντρικό Αιγαίο, λοιπόν, ποιός θα το έχει, ποιός θα το αναλάβει επιχειρησιακώς; Ή (διαζ) μήπως ήραν οι Τούρκοι την ναυτική Διοίκηση “Κεντρικού Αιγαίου”;

Συμπέρασμα:

Ας πάρουμε λοιπόν ένα τηλέφωνο στις Πληροφορίες των Τούρκων, στο τ/ΓΕΕΔ στην Άγκυρα, να ρωτήσουμε!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. 

ΤΊ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Όλα τα παραπάνω είναι από τους Τούρκους ήδη λελυμένα και σε εμάς γνωστά, εδώ και χρόνια! Η μεταφορά της 2ας Ταξιαρχίας στο Ακσάζ, όπου και η μεγάλη τ/Ναυτική Βάση, η οποία στοχεύει (“χονδρικώς”) στην αποκοπή της Ελλάδος από την Κύπρο, σχεδιάστηκε για κέρδος χρόνου και “μυρίζει” και αυτή εντόνως, ως κίνηση, Κύπρο ή αλλιώς / διαφορετικά εντάσσεται, ως κίνηση, στον υφιστάμενο ευρύτερο τ/επχ-κό σχεδιασμό για την Κύπρο!.. (Θυμίζουμε ότι η εκτός ΝΑΤΟ “Στρατιά Αιγαίου” είναι “υπεύθυνη” και για την Κύπρο)!.

Κε ΥΠΟΥΡΓΕ! Ειλικρινώς σεβαστέ, Κε Γ. Ν. Δένδια!

Βρείτε τρόπο και “κόψτε”… χθες, την αναφορά των όποιων στρατωτικών πληροφοριών ή στρατιωτικών “πληροφοριών” από τα “ΜΜΕ” και από τις ε/φ! (Δεν λέμε βεβαίως για μεγάλα στρατιωτικά γεγονότα, όπως πχ είναι οι ετήσιες ασκήσεις των ΕΕΔ ή των ΤΕΔ ή για τις “NAVTEX”, κλπ, κάτι που δεν γίνεται και δεν θα πρέπει να γίνεται)!.. Καταλαβαίνετε!..

Αυτό ασφαλώς είναι εξαιρετικώς δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, όταν ένας ολόκληρος Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ένας εγκέφαλος της “Πολεμικής Τέχνης” και της “Στρατιωτικής Επιστήμης” γενικότερα, και με Δικτατορία μάλιστα, κάλεσε όλους τους τότε Έλληνες ανταποκριτάς του Τύπου, το 1940, και τους ζήτησε / θα έλεγα τους παρεκάλεσε να πράξουν κάτι ανάλογο και να συντονιστούν (!!!) πληροφοριακώς αυστηρώς με το Ε/Επιτελείο!..

Προσπαθείστε-το όμως τουλάχιστον, Κε Υπουργέ! Ποτέ δεν ξέρετε! Εδώ άλλωστε είναι… Ελλάδα!..

Έρχεται μεγάλη ΘΥΕΛΛΑ, όπως εκτιμούν οι περισσσότεροι πολεμικοί… Καλλιάνοι, και το γνωρίζετε!.. Τί κάνουμε λοιπόν εμπρός σε ένα τέτοιο, τόσο σοβαρό, … καιρικό ενδεχόμενο, Κε Υπουργέ;

δ2. Όπως έχουμε πολλάκις πει εδώ και εξηγήσει, το νέο μετά το 2016 “Εθνικό τ/Δόγμα” εστιάζεται στην αντίληψη ότι ο Πόλεμος ή πιο συγκεκριμένα “Η  Άμυνα Της Τουρκίας, Άρχεται Από Την Περίοδο Της Ειρήνης Και Διεξάγεται Στο Έδαφος Του Αντιπάλου”!..

Έτσι, οι Τούρκοι, και εις ό,τι μας αφορά πάντα, αναπτύσσοντας συντονισμένα “Γαλάζιες Πατρίδες” και 25ους Μεσημβρινούς, “Τ-Λ Μνημόνια” και αμφισβητήσεις της κυριαρχίας μας επί εδαφών μας, όπως πχ επί νήσων μας παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια, με προσπάθεια αποστολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, με κατά καιρούς απειλές και ύβρεις προς την πολιτική μας ηγεσία, κλπ, κλπ, κλπ, από το 2016 και έως σήμερα, άσκησε και ασκεί ακριβώς, ό,τι το αναφερθέν Δόγμα τους αναφέρει και επιβάλλει! Αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί ορθότατα άσκηση – εφαρμογή τ/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ προς εμάς!..

Μετά από τις καθαρά στρατιωτικής μορφής γνωστές απειλές προς την “Κ. Δημοκρατία” του συνεργάτη των Τούρκων, Αρχιτρομοκράτη Αρχηγού της “Χιζμπουλλάχ”, ΝΑΣΡΑΛΑ, την αλλαγή της… σκυτάλης στην αυτή… σκυταλοδρομία, και την ανάληψή της από τον Κο ΦΙΝΤΑΝ, ο οποίος λεκτικώς προσπάθησε περίπου να ωραιοποιήσει ό,τι είχε προηγουμένως πει ο ΝΑΣΡΑΛΑ και παράλληλα, ακολουθώντας την τακτική του “στοργικού Τούρκου Πατρός” (η γνωστή ιστορικώς “Οθωμανική Πατρωνεία”, που αποτελεί, αιώνες τώρα, μεγάλο μέρος της υλοποιήσεως της τ/ εξωτερικής πολιτικής / ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!), ανέφερε πως “εμείς, επειδή είμαστε φίλοι και σύμμαχοί σας, σας προειδοποιούμε”, κλπ, προσθέτοντας όμως (ο Κος ΦΙΝΤΑΝ) και (!) την ν. ΚΡΗΤΗ, μετά την Κύπρο (τον ΦΙΝΤΑΝ ακολούθησε σε πιο “λάϊτ” παρόμοιες δηλώσεις και ο ΡΤΕ βεβαίως, αλλά ας κάνουμε πως δεν το είδαμε / ακούσαμε αυτό), ακούσαμε σήμερα (στον Τ/Ο Δίαυλο “ΣΚΑΪ” τον Κον Κωστίδη, που, όλως τυχαίως ή περιέργως, επιμένει καθε φορά σε ό,τι και όπου θέλουν να εστιάζουν οι Τούρκοι σε ό,τι μας αφορά ως Ελλάδα και “ΕΕΔ”) και διαβάσαμε (ε/φ “Sözcü”) για απειλές των τρομοκρατών της “Χιζμπουλλάχ”, ίσως και άλλων, προς την ναυτική Βάση της Σούδας, αν φυσικά “ανοιγεί” ο κύκλος του Πολέμου στην Γάζα, (η φράση αυτή είναι η αναγκαία “επωδός του κόλου”), ενώ “προχθές” η ε/φ “ΑΪΝΤΙΝΛΙΚ” του γνωστού Τούρκου παλαιού πράκτορος της “ΜΙΤ” και πολύ σοβαρού στελέχους του τ/”Βαθέως Κράτους”, Ευρασιανιστή, Κου ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ*, ουσιαστικώς είχε στοχεύσει στην Βάση μας στην Πάφο (Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), κλπ, κλπ, κλπ!.. Τα ξέρετε!..

Παρατηρούμε λοιπόν στα παραπάνω, μια συνέχεια, μια αλληλουχία, λόγων της Τουρκίας, και πάλι εμφανώς σχεδιασμένη!

* Προ του 2016, ο ΡΤΕ καθοδηγείτο πολιτικά απολύτως  (!) από τους Ευρασιανιστάς, τους οποίους είχε σχεδόν δίπλα του, όπως σήμερα έχει επισήμως Κυβερνητικό εταίρο του, τον κατά 95% ομοϊδεάτη του Περιντσέκ και Πρόεδρο του “ΜΗΡ”, ευνούχο Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ!..

-/- 

ΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ, ΔΗΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΗΜ-ΦΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΛΠ), Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Τ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ,  ΑΠΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΕΔ ΕΡΜΑΙΟ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ  “ΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΑΙ”*, (ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ… ΘΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, “A PRİORİ”, 100% ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!..

* Το “άγομαι και φέρομαι” είναι μια άκρως σημαντική διαδικασία στο Ε-Τ “ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ”, και οι ΕΕΔ “ξέφυγαν” σχετικώς πρόσφατα απ’ αυτό, όταν στην ηγεσία τους είχε ανέλθει Αρχηγός που αντελήφθη τί του έλεγαν / τί του είπαν, αν θέλετε και τί του εισηγούντο / τί του εισηγήθηκαν “ειδικοί περί Τουρκίας” Επιτελείς! (Ας μην τους αποκαλέσουμε “γνώστες” της Τουρκίας, διότι η λέξη αυτή είναι ιδιαιτέρως βαριά σημασιολογικά)!..

Έτσι, το πρόβλημα ελέγχθηκε στους… Βένετους και μετεφέρθη σιγά – σιγά, και με ενδιαφέροντα θα λέγαμε τρόπο, στους απέναντι… Κόκκινους, οι οποίοι σήμερα μας κάνουν “κόντρα ρελάνς” με σοβαρότατο όμως σχεδιασμό και με… Φάρο αυτόν τον περίφημο επικείμενο ερχομό του Γ’ Π.Π. !..

Παλαιότεροι Ε/Αρχηγοί και όχι μόνον τέτοιοι, αλλά και Στρατηγοί θεωρητικώς υπεύθυνοι για θέματα σχετικά με την Τουρκία, κλπ, κλπ, κλπ, ήσαν άσχετοι περί Τουρκίας (κάποιοι αγνοούσαν μέχρι και πόσες Στρατιές έχουν οι ΤΕΔ / Αλήθεια πόσες είναι σήμερα αυτές, Κοι των “Πληροφοριών” του ΓΕΕΘΑ, κλπ; Παραμένουν 4 ή κρυφίως και ησύχως έχουν αυξηθεί και ποιοί οι τομείς ευθύνης τους; / Είχε γίνει ολόκληρο θέμα προ ετών, με /σε κάποια εκ των αναδιαρθρώσεων των ΤΕΔ, ο αριθμός τους και η ονομασία τους), ηρνούντο πεισματικά και να ακούσουν ακόμα, … αποτελώντας το στρατιωτικό κομμάτι της γνωστής αποστροφής του τέως Π-Θ Κου ΣΗΜΙΤΗ, ο οποίος είχε πει, όταν ανέλαβε Π-Θ, πως δεν υπήρχε ούτε γνώστης της τ/γλώσσης στο ΥΠΕΞ!.. (Υπερβάλλοντας φυσικά, αλλά κάτι ήθελε ασφαλώς να καταδείξει, αναφερόμενος έτσι)!..

-/- 

Συνεχίζουμε, μετά τον… αστερίσκο!

Για τους ασχέτους ή τους μη εννοούντας, εξηγούμεθα έτι περαιτέρω! Συνεχίστε να διαβάζετε!

«Α! Ο Νασράλα είπε για την Κύπρο! Τρεχάτε!..» Θα θυμάστε που καυτηριάσαμε εδώ, το ότι έσπευσε ο Κύπριος ΠτΔ να του απαντήσει!..

«Α! Οι Τούρκοι είπαν για την Πάφο, τρεχάτε!»

«Α! Οι Τούρκοι είπαν για την Σούδα, ξανατρεχάτε!»

«Α! Οι Τούρκοι έστησαν μια νέα Ταξιαρχία Π/Ν στο Ακσάζ, άντε πάλι τρεχάτε», κλπ, κλπ, κλπ!

Οπότε το προσωπικό μας και κυρίως η ηγεσία μας ΕΘΙΖΕΤΑΙ (!) στο να “τρέχει” πίσω από τις ΤΕΔ και να αναμένει ουσιαστικά το τί ακολουθεί / το τί θα ακολουθήσει στον τ/σχεδιασμό, ώστε να “τρέξει” και πάλι να φυλάξει, μετά συγχωρήσεως, τον… κολαδούρο της, με συνέπεια η αποστολή της και το έργο της να καθίστανται ΠΑΡΕΡΓΑ ή και να ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!..

ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ / ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Ο,ΤΙ (!) ΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΧ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ Τ/ΕΠΙΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ Π.Π. ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΗΨΕΩΣ ΜΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΝΟΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ ΜΑΣ Η (ΔΙΑΖ) ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ / ΣΟΒΑΡΟ, ΩΣ ΘΕΜΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!..

ΝΙΚΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΠΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (!), (“ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ”!), ΟΤΑΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ – ΘΕΣΗ, ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, (ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ 24ΩΡΟΥ), ΝΑ… ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΤΈ!..

2. Ερωταπαντήσεις προς τους Καθηγητάς Κους Λιάκουρα και Καιρίδη, … όχι “Όργανα” της νέας “Νέας Τάξεως”, αχαχαχαχαχα, που τους ακούσαμε σήμερα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, να τοποθετούνται, στον Τ/Ο Σταθμό “ΣΚΑΪ”!..

Κε Λιάκουρα!

α. Ποιές ακριβώς είναι οι νέες Ε-Τ διαφορές που γεννιούνται ή που θα (!) γεννιούνται, δεν ξέρω, (όπως είπατε), αν δεν τα βρούμε τώρα με τους Τούρκους; 

β. Μήπως, επί Τραμπ, συνέβη ακριβώς το αντίθετο, Κε Καθηγητά και οι Κινέζοι σχεδόν έπαθαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ “ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ” εκτός Κίνας; 

Άραγε, έχουν πει και σε εσάς, ότι όταν θα λέτε κάτι σε βάρος του Τραμπ, θα παίρνετε ”credit” από τους “Διεθνείς Εβραίους” και θα ανέρχεστε επαγγελματικώς, κοινωνικώς και… οικονομικώς; [Αν και εσείς, Κε Λιάκουρα, είστε “λάϊτ” αντι-Τραμπ, δεν είστε της ακραίας κατηγορίας ΚΑΙΡΙΔΗ, που για… την θάλασσα και τις χαρές της μπορεί να μιλάει, λέμε τώρα, αλλά δεν θα παραλείψει να διανθίσει τον λόγο του, (ο ανόητος, που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό αντίκειται, πως ευθέως αντιβαίνει στο εθνικό μας συμφέρον και πως ό,τι και να πιστεύει δεν πρέπει να παίρνει θέση υπέρ των “Δημοκρατικών” ή των “Ρεπουμπλικανών” των Η.Π.Α. και διετέλεσε και… Υπουργός μάλιστα),  και με λίγες “αντι-Τραμπ” αναφορές]!..

Κε Καιρίδη! 

Ποιές ακριβώς ευρωπαϊκές πρωτεύουσες… ησύχασαν από τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών; Θα θέλατε να μας πείτε; Η Χάγη, ας πούμε; Η Ρώμη; Η Λισαβώνα; Η Βουδαπέστη; To Λονδίνο ίσως ή και το Βερολίνο ακόμα; Θεωρείτε πραγματικά πως η Ευρώπη χάρηκε που όλως περιέργως ανεδείχθη 1η πολιτική δύναμη η άκρα Αριστερά (Κομμουνιστική) στην Γαλλία; Εδώ, μέχρι και στην Ελλάδα, η Κ-Β “βγήκε” ορθότατα και τόνισε, απευθυνόμενη κυρίως στο εσωτερικό ακροατήριο, πως ό,τι συμβαίνει στην Γαλλία ΔΕΝ (!) θα πρέπει να συγχέεται με τα στην Πατρίδα μας τεκταινόμενα και κυρίως με τα στην Πατρίδα μας πολιτικά ισχύοντα!..

Και κάτι ακόμα!

ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΟΥΜΑΝ, Ο ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ-ΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΚΛΠ, ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΤΙΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ “ΘΕΛΩ” ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΕΕ”, ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! (ΙΔΈ ΤΟΤΕ ΣΥΝ-ΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜ/ΦΟ ΑΘΗΝΑ ΡΑΠΙΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ Κ/Φ ΤΗΣ”)!..

ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ… ΔΕΞΙΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΕ ΚΑΙΡΙΔΗ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ Η (ΔΙΑΖ) ΣΤΑ ΟΣΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ” ΚΑΙ ΝΑ… ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ;

ΚΕ ΚΑΙΡΙΔΗ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ… , ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΊ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΛΑΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ – ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ”, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΑ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞ ΆΛΛΩΝ ΙΣΩΣ ΗΠΕΙΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ  ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ / ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ!..

ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΕ ΚΑΙΡΙΔΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΟΣ, ΑΝΤΙ-ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟΣ, ΚΛΠ! ΤΟΝ… “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ” ΕΞ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝ-ΜΙΟ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;

3. Ο ΡΑΜΑ δια… της απογραφής (2023)… απεφάνθη: Ορθόδοξοι στην Αλβανία, 173.654 και Έλληνες 23.485! Οι μεν Ορθόδοξοι μειώθηκαν κατά 15 1/2 περίπου χιλιάδες και οι Έλληνες κατά σχεδόν 750 άτομα, σε σχέση πάντα με την προηγουμένη απογραφή! ΠΑΛΙ ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ… ΜΗΔΕΝΙΣΕ (!) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ!.. 

ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ: ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

4. ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΩΣ 1Η “ΜΟΥΡΗ” ΣΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ “ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”), ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ή ΚΑΙ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ* ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΌΠΟΙΟΝ ΠΧ ΝΑΣΡΑΛΑ Ή ΑΛΛΟΝ, ΚΛΠ, (άλλο πράγμα τα όσα οι ΜΥ της ίσως έπραξαν, ώστε να μην εκλεγόταν Π-Θ, και τις 2 φορές που εξελέγη, ο Κ. Κ. Μ. ), ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΞΕΝΩΣ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΩΒΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΑΠΛΩΣ… ΑΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ… ΒΑΡΕΙΣ ή… ΡΑΘΥΜΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ! ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΆΛΛΟ!..

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ / ΟΜΩΣ, ΤΊ ΜΟΛΙΣ ΔΑΙΒΑΣΑΤΕ!..

* ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕ ΕΝΑ Η (ΔΙΑΖ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΙΖΟΝΑ (!!!) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ Η (ΔΙΑΖ) ΣΕ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..  / ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ (ΚΑΙ!) ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΧΛΕΥΑΖΑΝ!.. ΤΩΡΑ Η… “1Η ΜΟΥΡΗ” ΤΟΥ ΝΕΟΥ… ΑΞΟΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΣΡΑΛΑ, ΦΙΝΤΑΝ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ… “ΒΛΕΠΟΥΜΕ”… ,

ΕΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, … ΣΥΜΜΑΧΟΣ, ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΡΤΕ, ΣΤΙΣ 20-07-2024 ΣΤΑ 50 ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ Τ/ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ / ΙΣΩΣ (!) ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ”, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ (SİC) ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” ΤΗΣ “Κ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”!..

ΤΏΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΊ ΛΕΤΕ Ή ΤΊ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ (“ΚΑΘΑΡΑ” ΚΑΙ ΜΗ, ΗΤΟΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ), … ΑΝΑΛΥΤΑΔΕΣ; 

5. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!

Αυτές οι στιγμές σε κάνουν να καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη είναι αυτή η οικογένεια…

Αυτές οι στιγμές σε κάνουν να καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη είναι αυτή η οικογένεια...

Η δύναμη, όμως, του κόσμου δε φαίνεται μόνο με την παρουσία του στα λιμάνια, αλλά και απο την θέληση του να στηρίζει τον Ερασιτέχνη, γινόμενος μέλος του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου του πλανήτη. Μια άτυπη “κόντρα” με την καλή έννοια για το ποιο μέρος, αναλογικά και με τον πληθυσμό βέβαια, θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες εγγραφές. Είναι, πραγματικά, συγκινητικό να βλέπεις στα πρόσωπα των μεγαλυτέρων και στα παιδιά, τον δαφνοστεφανωμένο σε όλο του το μεγαλείο. Έναν συνδυασμό χαράς, περηφάνιας και συγκίνησης, την ώρα που στέκονται αγκαλιά με τα τρόπαια. Στιγμές που νοιώθεις πόσο μεγάλη είναι αυτή η οικογένεια. Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι χωράνε στην αγκαλιά της. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απο το να ζεις τα όνειρα σου; Απο το να τα αφιερώνεις σε όλους αυτούς που έζησαν με το ίδιο όνειρο και δεν πρόλαβαν να το πανηγυρίσουν επί γης, αλλά ως άγγελοι στον Ουρανό;

Θα είναι πολύ δύσκολο ειδικά το φετινό καλοκαίρι για τους αλλόθρησκους. Βλέποντας αυτόν τον ερυθρόλευκο ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα, απο πόλη σε πόλη, την ίδια ώρα που αυτοί θα προσπαθούν παίζοντας καλοκαιριάτικα προκριματικά να αποκλείσουν τις ποδοσφαιρομάνες των χωριών, μιλώντας για “επικές” προκρίσεις στις επόμενες φάσεις. Κάθε αφήγημα τους, απο τις 29/5 και μετά, συνετρίβη. Κάθε δικαιολογία, κάθε διαστρέβλωση της αλήθειας έπεσε στον Καιάδα της προπαγάνδας που έστηναν όλα αυτά τα χρόνια. Οι δε συνεχόμενες αυξήσεις του μ.κ. απο τον Μαρινάκη, ήταν το τελειωτικό χτύπημα στην προπαγάνδα τους, για το αν και πόσο νοιάζεται για τον σύλλογο που είναι και οπαδός του. Ο Ολυμπιακός πάντα θα είναι… Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς… και οι υπόλοιποι μόνο εταιρείες. Αν έχει βάλει κάποιος άλλος Πρόεδρος περισσότερα χρήματα σε 14 χρόνια, αν έχει κατακτήσει άλλος περισσότερα εγχώρια τρόπαια, αν κάποιος άλλος συνεχίζει να επενδύει μετά απο “αποτυχημένες” εισπρακτικά χρονιές, διατηρώντας το ίδιο η και μεγαλύτερο μπάτζετ, για να είναι ο σύλλογος υγιής και να εμφανίζεται καλύτερος την επόμενη σεζόν, ας μας τον δείξετε. Με το Ευρωπαϊκό, πλέον, να τον κατατάσσει ως τον μεγαλύτερο Πρόεδρο απο καταβολής ποδοσφαίρου.

Έτσι “απαντάει” ο Πειραιάς στην στημένη και βρώμικη προπαγάνδα όλων όσων πολέμησαν τον Ολυμπιακό, όλα αυτά τα χρόνια! “Άλλοι” υποβιβάστηκαν, “άλλοι” ζουν πέτρινα χρόνια, “άλλοι” ξεπουλήθηκαν για να γίνουν πρώτοι στο “χωριό”. Υπάρχουν βέβαια και οι “άλλοι” που δεν είναι άνεργοι και βιοπορίζονται, πουλώντας εκδούλευση σε όλους τους ανίκανους, για να πετάνε λάσπη στον Ολυμπιακό. Η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η παράγκα μας έδωσαν το Ευρωπαϊκό, ρε τσακωμένοι με την αλήθεια; Θα ζήσετε τον “ερυθρόλευκο καύσωνα” διαρκείας μέχρι το μεδούλι σας. Κάθε μέρα, θα ζείτε τον εφιάλτη και σε διαφορετικό μέρος. Δεν θα βρίσκετε μέρος στην Ελλάδα να πάτε που να μην σας θυμίζει, ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ακόμη και πλανήτη να αλλάξετε, θα μας βλέπετε μπροστά σας, να σας θυμίζουμε… Έχασα τα μυαλά μου, δεν είμαι στα καλά μου, το μεγαλείο σου μοναδικό, και στην Οπαπ αρίνα, γ@μ@ την Φιορεντίνα το πήραμε το Ευρωπαϊκό!

ΕΛΛΗΝΑΣ

Αγγελοι Της Σιωπης

-/-

ΥΓ. Να ψάξετε να βρείτε ποιοί είναι οι “Συνθετικοί Εργάτες”, και θα τα ξαναπούμε, ελπίζω!..

-/-