Και Με Συνέδριο, Όσο Μπορούμε, Κοντά Σας!..

Φίλοι μου / μας!

ΜΗΝ (!!!) 

ΑΚΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ!

1. Οι πιο ύποπτες εκλογές που ίσως έγιναν ποτέ, ήσαν αυτές που έγιναν χθες στην Γαλλία! Η βρώμα τους έφτασε και εδώ στην Ελλάδα! Ο Μπαρτελά και η Λεπέν,  δεν πήραν -υποτίθεται- ούτε τους ψήφους που είχαν πάρει την 1η Κυριακή, για παράδειγμα!..

Α! Και κάτι ακόμα! Το πουλημένο στους “Διεθνείς Εβραίους” ε/πολιτικό σύστημα, δια των δημοσιογραφικών φερεφώνων του, (πχ Ευαγγελάτος και άλλα ζάμπλουτα, αριστερά υποτίθεται, πολιτικά σκουπίδια), χαίρεται για την μη (!) άνοδο στην εξουσία της Λεπέν και της τάχα μου γαλλικής ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, αλλά δεν ανησυχεί για τους Κομμουνιστάς που τους έβγαλαν -υποτίθεται- πρώτους οι… Γάλλοι.. ! .. (Να δείτε πιο κάτω, πώς αποκαλούν οι Τούρκοι τον Μακρόν)!..

2. Τώρα (στην Γερμανία, στο “EURO”) πήραν χαμπάρι κάποιοι ότι τον ΡΤΕ τον φυλάει… Στρατός!

3. Οι χαμηλόμισθοι θα υποφέρουν στην Τουρκία, τουλάχιστον μέχρι την είσοδο του 2025.

4. Φαίνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκαν στο Κάϊρο εκπρόσωποι των Η.Π.Α. και του Ισραήλ, προκειμένου να συζητήσουν τα σημεία στα οποία φέρεται να συμφωνούν, για την σε εκπόνηση από τους Αμερικανούς “Συμφωνία Καταπαύσεως Του Πυρός”, ανάμεσα σε Ισραηλινούς και “Χαμασίτες” τρομοκράτες!

5. Ο ΡΤΕ περιμένει να υπάρξει μία ομαλοποίηση των πραγμάτων στην Β. Συρία, [μετά τα όσα μεγάλα επεισόδια συνέβησαν εκεί, από Αντι-Ασαντικούς Σύρους απέναντι σε Τούρκους (κυρίως των εκεί ευρισκομένων ΤΕΔ), όταν ανακοίνωσε ότι υπάρχει περίπτωση να καλέσει τον Άσαντ στην Τουρκία] και ακολούθως θα καλέσει τον Σύρο Πρόεδρο επισήμως στην χώρα του!..

6. Και ο Αλίγιεφ, ο Αζέρος Πρόεδρος, αυτή η… ουρά του ΡΤΕ πήγε μαζί του στο Βερολίνο να δει και αυτός το “ματς” Ολλανδία – Τουρκία (2-1), μετά τα όσα έλαβαν χώρα, από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής Ντεμιράλ έκανε το σήμα των “Γκρίζων Λύκων” μέσα στο Γήπεδο, χαιρετώντας τους Τ/οπαδούς!

Η γερμανική πολιτική Τάξη, αλλά και η ΟΥΕΦΑ, νόμισαν ότι, έτσι, κάτι έκαναν, (μια δήθεν εκδίκηση για την τιμή της “χαμένης παρθενίας της κόρης”), απέναντι στο Τουρκο-Ισλαμικό φασιστικό Κόμμα (“Εθνικιστικό Κόμμα Δράσεως” / “ΜΗΡ”), το οποίο είναι κυβερνητικός εταίρος του Ερντογανικού “ΑΚΡ”!..

Μα φίλοι Γερμανοί και εσείς, φίλοι της ΟΥΕΦΑ, αν ήσασταν ειλικρινείς, δεν θα αποδεχόσασταν την ίδια την τ/Κ-Β ούτε καν ως συνομιλήτριά σας, αφού το “ΜΗΡ”, [του οποίου το σύμβολο είναι το συγκεκριμένο και αναπαριστά τον γκρι λύκο (“ΑΣΕΝΑ”) της περιοχής “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ” (κάπου εκεί περί την Μογγολία), από την οποίαν, κατά την τ/Ιστορία φέρεται να ξεκίνησαν οι πρόγονοι των σημερινών Τούρκων], είναι σήμερα στην τ/Κ-Β!

Και πως δεν δέχεστε τον γκρίζο λύκο των ιδεολογικώς Τούρκων Φασιστών, (είναι και το λένε, σε σχέση με τους λοιπούς των άλλων Κομμάτων, που είναι αλλά δεν το λένε, αχαχαχαχαχα), και δέχεστε Αλβανοί και Κοσσοβάροι ποδοσφαιριστές να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον γνωστό, δήθεν αλβανικό, αετό; (Βυζαντινό σύμβολο το οποίο τους μετέφερε στην Κρούγια, Βως Τιράνων, όταν πήγε εκεί να πολεμήσει την… Τουρκιά, ο Έλληνας Βυζαντινός Στρατηγός Γεώργιος Αλέξανδρος Καστριώτης, αυτόν που έκαναν “Εθνικός τους Ήρωα” οι Αλβανοί, αποκαλώντάς τον Ισκεντέρ Μπέη*)!..

* Το όνομα Αλέξανδρος στην κάποτε λεγόμενη Αραπιά και στον Αραβικό Κόσμο το έλεγαν, στην γλώσσα τους, “Ισκεντέρ”, ενώ το “Μπέης” το ξέρετε όλοι σας ότι σημαίνει “Κύριος” και ότι εκείνα τα χρόνια ήταν μέγας αρχοντικός τίτλος στον σχεδόν τότε δημιουργηθέντα Οθωμανικό Κόσμο!..

Γερμανοί!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ… ΦΡΑΓΚΟΙ, ΓΟΤΘΟΙ, ΟΥΝΝΟΙ, ΒΑΝΔΑΛΟΙ, ΚΛΠ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΥΣΗ!  ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ 1945, ΟΤΑΝ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ “ΒΓΑΛΛΑΤΕ”, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΙΟΦΑΡΑ!

Αφού δεν γουστάρετε τάχα τους Τουρκο-Φασίστες, αλλά και τους Φασίστες γενικώς, τότε πχ γιατί ρε λαμόγια τους πουλάτε όπλα; Οι Ισπανοί επίσης, οι Άγγλοι, οι Ολλανδοί, οι Ιταλοί, κλπ; Διαβάστε το “γιατί” παρακάτω!

Διότι, εκτός από υποκριτές και οχιές, είστε και βαθιά Μισέλληνες!.. Οι Γερμανοί μας πολεμήσατε και μας μακελεύατε επί 4 ολόκληρα χρόνια, τους Ιταλούς, τους ξεφτιλίσαμε πολεμικά, και μπήκαν και αυτοί κατακτητές μαζί σας Γερμανοί, οι Ισπανοί είχαν έρθει κάποτε, ως Καταλανοί, μέχρι και την Αθήνα, σφάζοντας και λεηλατώντας, (ειδικώς τις περιοχές Θηβών και Λεβαδείας τις είχαν ρημάξει κυριολεκτικώς), οι Ολλανδοί (όπως και οι γερμανικά ομιλούντες Αυστριακοί), είναι φυλετικά αδέλφια σας, τους Άγγλους από συνεχώς συμμάχους μας τους κάναμε εχθρούς μας το 1955-1960, κλπ, κλπ, κλπ!..

Μόνον μίσος λοιπόν έχετε για τον ΕΛΛΗΝΑ, ενώ για τον Τούρκο φιλία και γλείψιμο, διότι μια ζωή δεν σας πολέμησε ποτέ και ήσασταν “κόλος και βρακί” (!), όπως και στον Β’ Π.Π. που ήταν και τότε σύμμαχός σας, Γερμανικές οχιές!.. Εμάς, “εκεί που μας χρωστάγατε” (πολεμικές αποζημειώσεις), με τις πολεμικές δηώσεις και τα πάνδεινα που πέρασε ο λαός μας με εσάς κατά την “ΚΑΤΟΧΗ”, “μας πήρατε και το βόδι”! [Η εβραϊκής καταγωγής, κόρη Πάστορα, μισο-Πολωνέζα, Μέρκελ* και εκείνος ο απόγονος των ΕΣ – ΕΣ, Σόϊμπλε, για να μην πάθετε, εσείς και οι Γάλλοι, (και βεβαίως οι Κοσμοκυρίαρχοι εντολείς σας “ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”), οι δύο μεγάλες χώρες της ΕΕ, οι χώρες “ναυαρχίδες”, τον απόλυτο οικονομικό θάνατο]!..

* Την θυμάσαι λαλίστατε Κε Σαμαρά, μεγάλε πολιτικέ άνδρα, την Κυρία αυτή, έ; Είναι αυτή, που όταν παρίστανες τον Π-Θ, ρε “Αρχι-Βρούτε της κάποτε λεγόμενης Δεξιάς”, αυτή έκανε μόνη της περίπατο στην Αθήνα, περί το Μαξίμου, ούσα στην… αποικία της, ούσα στην Μπανανία με το όνομα Ελλάδα, ερχόμενη σε συνάντησή σου και πιθανώς και σε συνάντηση του μεγάλου… Κεφαλιού, (αν χαθεί, τί θα απογίνουμε άραγε;), του εκ Θεσσαλονίκης μεγαλο-γαμπρού Καθηγητού, Κου Ευαγγέλου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, και πρώην Τούρκογλου!……… (Αυτός έχει καπάρει τον γνωστό δημ/φο της ΕΤ-1, Κο ΚΟΥΒΑΡΑ να τον προμοτάρει, ενώ ο Βούδας της Ραφήνας έχει τον τάχα μου δεξιό και πολιτικώς σιχαμένο (όχι εμφανισιακώς, αχαχαχαχαχα), Κο Κοττάκη! Δεν μας είπε όμως ποτέ τίποτα ο Κος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ για τον πιθανώς πραξικοπηματικό ρόλο του, μαζί με εκείνον τον Ιωαννιδικό Τουρκοφάγο Αξκό, στην πτώση του “ΓΑΠ”, από την εξουσία, μετά τον γυρισμό του τελευταίου από τις Κάννες)!..

Είσαι τόσο οιηματίας και αλαζών, ναι, εσύ προσωπικώς, Κε Σαμαρά, που έφτασες στο σημείο να πεις ότι η πολιτική του νυν Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ. με την Τουρκία απέτυχε, όταν οι ίδιοι οι Τούρκοι Κυβερνητικοί (και η “ΔΙΕΘΝΉΣ λεγομένη ΚΟΙΝΟΤΗΣ”) ομολογούσαν και ομολογούν πως “τους έφερε τούμπα”, πως “τους άλλαξε τα φώτα”!..

Δεν ντράπηκες λοιπόν, έτσι, να μειώσεις και την κρίση σου, πέφτοντας θύμα του άκρατου εγωϊσμού σου και των τύψεών σου, για όσα πολιτικώς αισχρά έκανες στον πολιτικό ευεργέτη σου Κων-νο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στην ίδια σου την Παράταξη, τουλάχιστον “δις”!..

ΥΓ. Για το μόνο που λυπόμαστε, σχετικώς με την ποδοσφαιρική Ομάδα της Εθνικής Τουρκίας, είναι ότι ο Ιταλός εκλέκτοράς της (πάρα πολύ καλός στην δουλειά του, όπως εμείς έτσι τον κρίναμε), δεν έβαλε ποτέ να δούμε τον παικταρά της ΦΕΝΕΡ-ΜΠΑΞΕ ΚΑΧΒΕΤΖΙ!.. Μιλάμε για τον (!!!) παικταρά!.. Από τα καλύτερα “εξτρέμ” που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!..

7. Αναμένεται να γίνει στις Βρυξέλλες ο εμπορικός διάλογος ανάμεσα σε Τουρκία και ανωτάτη “Ευρωπαϊκή Επιτροπή”!

8. Και μέσα σε όλα κα όλους, “βγήκε” και ο Πάπας να μας πει ότι “η Δημοκρατία δεν είναι σε καλή κατάσταση”! Μάλιστα!..

9. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΣΑΜΠΡΙ ΣΑΧΣΟΥΒΑΡ!

Το σχέδιο για την “Ευρύτερη Μέση Ανατολή” / “Büyük Orta Anadolu Projesi” (“ΒΟΡ”) είναι το προϊόν του πραξικοπήματος του 1960!

  • 18.06.2024

Προκειμένου να κατανοηθούν οι λόγοι για την προετοιμασία του “BOP” και να γίνουν προβλέψεις για το πώς μπορεί να είναι η εφαρμογή του, θα ήταν σκόπιμο να γίνουν ορισμένοι ιστορικοί προσδιορισμοί που μπορούν να ρίξουν φως στο θέμα.

Στην πραγματικότητα, είναι πολύ παλιό, χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960.

Ο σκοπός αυτού του σχεδίου, που ονομαζόταν BOP, ήταν να αποτρέψει την… διάχυση της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία αναδείχθηκε σε υπερδύναμη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και της κομμουνιστικής ιδεολογίας που αντιπροσώπευε, να εξαπλωθεί στην Ευρώπη.

Οι ΗΠΑ φαίνονταν πολύ αποφασισμένες να εφαρμόσουν το BOP. Αν και αυτό το έργο, το οποίο ακόμα υποστηρίζεται ότι προωθήθηκε για να εξυπηρετήσει τον υψηλό σκοπό της συνένωσης της ισλαμικής γεωγραφίας, που περιλαμβάνει ως επί το πλείστον υπανάπτυκτες χώρες, με σύγχρονες αξίες τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, θεωρείται ότι έχει θετικά αποτελέσματα για ολόκληρο τον κόσμο. και την ανθρωπότητα, εφόσον δεν αποκαλύπτεται αυτός ο σκοπός.

Μετά την περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου», ήταν αναπόφευκτο να μην ξεκινήσει η περίοδος του «Πράσινου Πολέμου», η οποία θα έφερνε / θα φέρει μεγαλύτερο πόνο σε ολόκληρο τον κόσμο, λόγω του αποικιοκρατικού πνεύματος και των ιδεολογικών επιβολών ορισμένων στρατηγικών οργανώσεων που έδρευαν και εδρεύουν στις ΗΠΑ με στόχο τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων. Είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένο ότι τα πράσινα πεδία μάχης είναι ισλαμικές χώρες.

Ο Huntington υποστήριξε ότι οι πόλεμοι του 21ου αιώνα θα είναι ένας πόλεμος μεταξύ πολιτισμών, ότι ακόμα και αν τα μέρη του πολέμου θα είναι μουσουλμάνοι και χριστιανοί, αυτός δεν θα είναι πόλεμος θρησκειών, αλλά πόλεμος μεταξύ διαφορετικών επιπέδων πολιτισμού, που εκδηλώνονται σε θρησκείες! Αυτό θα το θυμόμαστε πάντα.

Ο Χάντινγκτον δήλωσε ότι για να αποφευχθούν λανθασμένα βήματα από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, οι χώρες-στόχοι του BOP θα πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχουν σε όλες τις διεθνείς μελέτες και συναντήσεις που σχετίζονται με το Έργο, ακόμα κι αν είναι αντίθετες με το Έργο, ώστε να επιτευχθεί συναίνεση και να μετατραπεί το έργο σε εγκεκριμένο και υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ,αλλά και για να γίνει συνασπισμός σταυροφόρων. Ορισμένες πνευματικές οργανώσεις με έδρα τη Βρετανία βάσισαν όλα αυτά στην ασφάλεια και το μέλλον του Ισραήλ.

Το έργο που εδρεύει στη Βρετανία και τις ΗΠΑ θα πρέπει να αποτραπεί από την ανάπτυξη στο πλαίσιο των αμερικανικών συμφερόντων. Είναι αποτέλεσμα της αδιάφορης στάσης των ισχυρών κρατών της παγκόσμιας πολιτικής αρένας, των Ηνωμένων Εθνών, των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην κατοχή του Αφγανιστάν, του Ιράκ και της Παλαιστίνης, και της «Στρατηγικής για τον έλεγχο της Ευρασίας», που ήταν το πνευματικό τέκνο του Μπρεζίνσκι.

Για παράδειγμα, παρόλο που δόθηκε η προσοχή στους Ταλιμπάν και τον Ουσάμα Μπιν Λάντεν, στις στρατηγικές αξιολογήσεις του 1999 του «National Defense University National Strategic Studies Institute», μιας από τις σημαντικότερες επίσημες στρατηγικές πηγές των ΗΠΑ, οι δυνατότητες της παγκόσμιας τρομοκρατίας δεν απαντούν στα χειρότερα σενάρια. Ο ουαχαμπισμός, που αποτελεί την ιδεολογία πολλών ισλαμιστικών οργανώσεων σήμερα, θεωρείται ως ένα θρησκευτικό και πολιτικό κίνημα που σχηματίστηκε υπό την επιρροή του Μοχάμεντ μπιν Αμπντούλ Ουαχάμπ τον 18ο αιώνα.

Ουαχαμπισμός, που είναι και η επίσημη αίρεση της Σαουδικής Αραβίας, είναι η κατανόηση ότι είναι υποχρεωτική η χρήση κάθε είδους βίας εναντίον εκείνων που παρεκκλίνουν από το μονοπάτι που ορίζει το Ισλάμ, και ότι είναι χαλάλι να τους σκοτώσεις και να αρπάξεις την περιουσία τους. Salafi Wahhabism and Cheryl, Benard, Civil Democratic Islam: Partners, Resources and Strategies, RAND National Security Research Division. Αρκεί να δούμε τις λεπτομέρειες αυτής της έκθεσης που συνέταξε αυτή η οργάνωση σε συνεργασία με τη CIA και γράφτηκε από τη Cheryl Benard (σύζυγο του Zalmay Khalilzad, συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή,Graham Fuller, National Security Advisory National Security Advisor), εργάστηκε για τη CIA και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Έμεινε στην Τουρκία μεταξύ 1977 και 1980 και μιλά τέλεια τουρκικά, ρωσικά και κουρδικά.

Ο Γκράχαμ Φούλερ έδωσε αργότερα την πλήρη υποστήριξή του στην CIA, κατόπιν εντολής της αμερικανικής διοίκησης και έγινε επικεφαλής του γραφείου της CIA για τη Μέση Ανατολή. Ο Graham Fuller συγκέντρωσε τις γνώσεις και τους ισχυρισμούς που απέκτησε κατά τη διάρκεια των δεκατεσσάρων ετών που πέρασε στις ισλαμικές χώρες και στην Τουρκία στο βιβλίο του, “Το μέλλον του πολιτικού Ισλάμ”. (ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ” ΚΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ ΣΤΗΝ Ε-Τ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1987)!

Στην Έκθεση για την Ευρύτερη Μέση Ανατολή, με στόχο την διαχείριση και τον διαχωρισμό των μουσουλμάνων του κόσμου, αυτοί χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες:

Φονταμενταλιστές, Παραδοσιακοί, Μοντέρνοι (“μέτριο” / μετριοπαθές Ισλάμ) και Κοσμικοί. Αυτές οι ομάδες εντοπίστηκαν στον σημερινό ισλαμικό κόσμο και έχουν καταγραφεί σε χαοτικές χώρες, μαζί και με εντοπισθέντα ζητήματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η δημοκρατία, οι ελευθερίες, τα δικαιώματα των γυναικών, το ποινικό δίκαιο, η εκπαίδευση, η θρησκευτική μεταρρύθμιση και οι στάσεις απέναντι στον δυτικό κόσμο! Και η Τουρκία έχει συμπεριληφθεί στις χώρες αυτές, με την άποψη του σοφισμού και δια χειρός του “FETÖ”.

Αργότερα, η Τουρκία έγινε… αγανακτισμένη χώρα, επειδή συμπεριλήφθηκε στις χώρες-στόχους του BOP. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της ως μακροπρόθεσμη πιστή σύμμαχος των ΗΠΑ, μέλος του ΝΑΤΟ, υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ και δημοκρατική χώρα που βασίζεται στην κοσμικότητα, αποκλείστηκε από το πεδίο εφαρμογής αυτού του έργου.

Έτσι, η Τουρκία, που σώθηκε από το να είναι «χώρα-στόχος», τοποθετήθηκε αυτήν την φορά στη βάση μιας «χώρας πρότυπο» με τον ισχυρισμό ότι ήταν μια «δημοκρατική και μετριοπαθής ισλαμική χώρα». Ωστόσο, παρ’ όλα αυτά, η Τουρκία παραμένει ακόμα στο χειρουργικό τραπέζι.

Αν και ορισμένοι αποδίδουν το BOP, το οποίο η Τουρκία βλέπει ως πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, στον Πρόεδρο Ερντογάν, το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι είναι έργο πραξικοπηματικών κινημάτων χούντας! Περιλήφθηκε στις εκθέσεις της CIA το 1993. Μερικοί μεγαλομανείς διανοούμενοι που δεν αντιμετωπίζουν αυτή την πραγματικότητα,
υποστηρίζουν την… δολοφονία της φήμης του Ερντογάν και υποστηρίζονται από δυτικούς χρηματοδοτικούς οργανισμούς.

ΣΧΟΛΙΟ “Ε.Θ.”:

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΆΪΤ” ΜΑΣ / ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2000 ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΑ Ε/ΥΠΑΜ – ΥΠΕΞ, ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΓΑΝ ΣΑΝ… ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!.. ΤΏΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ… ΜΑΓΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ “ΚΙΝΗΜΑ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ!.. 

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ Ε/Φ “ΑΪΝΤΙΝΛΙΚ”, ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ “ΜΙΤ” (ΑΠΟ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960), ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Τ/”ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ”, ΚΟΣ ΝΤΟΓΟΥ ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ!……..

10. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΑΙΟΥΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ! ΝΑΙ… ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ… ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ… ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ!..

Η αντίδραση της Αρμενίας από το Αζερμπαϊτζάν στη Γαλλία!

ΝΑΙ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ! ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ “ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ” ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ “CIA” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ΠΑΣΙΓΙΑΝ!.. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!..

11. Είχαμε ταχθεί κατά της στάσεως της Ελλάδος προς την Ουκρανία και κάποια σκουπίδια, πολλοί εξ αυτών άσχετοι και άνοες γενικώς και όχι μόνον πολιτικώς, μας έστελναν υβριστικά μηνύματα, αποκαλώντας μας Ρωσόφιλους και άλλες παρομοίου τύπου ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ!..

Τώρα που “βγήκε” η Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, και δήλωσε πως η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο “ανοικτά” με την Ουκρανία, κλπ, (αν και νομίζουμε ότι η δήλωσή της ήταν ακόμα σκληρότερη προς την ε/Κ-Β που… προεδρεύει ο αδελφός της), ρωτάμε όλους αυτούς τους κατ΄ελάχιστον γελοίους! Η Κα Μπακογιάννη, ρε βρωμερές σκουληκαντέρες, είναι Ρωσόφιλη, είναι αντι-δυτική, κλπ;

12. Όταν γράφαμε για την απόλυτο αμερικανική ξεφτίλα να κυβερνάται από έναν άνθρωπο άρρωστο η 1η παγκοσμίως ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ, ότι αυτό είναι ντροπή, κλπ, κλπ, κλπ, μας γράφατε κάποιοι που… αγαπάτε και σπεύδετε σε χαρακτηρισμούς ακρίτως, πως είμαστε… Φασίστες, και λοιπά συναφή, όμοια και σχεδόν… παροιμιώδη!..

Τώρα, μετά το 1ο “debate” των δύο υποψηφίων Προέδρων, στο οποίο δεν ξεφτιλίστηκαν μόνον οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” εντολοδόχοι των απάτρηδων Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”, αλλά ολόκληρη η Αμερική, όπως εμείς πιστεύουμε, τώρα που βγήκαν σχεδόν όλοι οι νουνεχείς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” βουλευτές και γερουσιαστές και τόνισαν ότι θα ήταν φρόνιμο να αποχωρήσει της “Κούρσας” ο Κος Μπάϊντεν, τί έχετε να πείτε, ρε παλιανθρωπίσκοι;

13. Πρώτα ο ΝΑΣΡΑΛΑ, Όργανο, σε πολύ μεγάλο βαθμό, της τ/εξωτερικής πολιτικής, μετά ο ΦΙΝΤΑΝ και Όργανα της “ΜΙΤ” σε διάφορα Τ/Ο τ/Κανάλια και τέλος “προχθές” η ε/φ “ΑΪΝΤΙΝΛΙΚ”, η οποία πρωτοσέλιδα έγραψε ότι η Βάση “Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, χρησιμοποιείται ήδη για πολεμικές ανάγκες του Ισραήλ!..

Συνεπώς η “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, με βάση τα λεγόμενα του Αρχι-τρομοκράτη ΝΑΣΡΑΛΑ της “Χιζμπουλλάχ”, θα πρέπει να “ανοίξει” μ’ετωπο και να αρχίσει ήδη πόλεμο στο Κράτος μας αυτό, αναλαμβάνοντας τρομοκρατικές σε βάρος του πρωτοβουλίες! Μάλλον όμως θα αναμένουμε να δούμε τις προς εμάς… “Καλές Υπηρεσίες” του… συμμάχου μας Κου ΦΙΝΤΑΝ, που ο άνθρωπος έχει “βαλθεί” να προειδοποιεί εμάς και τους Ευρωπαίους, όταν ειδικώς απειλούμεθα, και ακολούθως θα δράσει και ο σύμμαχος των Τούρκων Νασράλα!… Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!…

14. Και μέσα σε όλα αυτά, και ενώ ο Κόσμος σπαράσσεται, “η ειρήνη κρέμμεται από μια κλωτσή”, όπως λέμε, και στην Ελλάδα η… ακρίβεια είναι του… Μητσοτάκη, αχαχαχαχαχαχαχα, (γι΄αυτό και ενιαίο μέτωπο, αλά Γαλλία, να κάνουν ο “Γιδογάμης” με την “Αδελφή του Ελέους”, και πάλι θα χάσουν από τον Κ.Κ.Μ., διότι πολύ απλά αυτός είναι Πολιτικός, ενώ αυτοί είναι παρίες ή και παρείσακτοι ακόμα της πολιτικής επιστήμης), στην Κύπρο ο πρώην Υδκης της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ”, Ε/Κ Στρατηγός, κλπ, βγάζει ανακοινώσεις, συντάσσει επιστολές, κλπ, με τις οποίες ουσιαστικώς δίνει όπλα στις τ/δυνάμεις Κατοχής, ομιλεί για… Κυπρίους Αξκούς, κλπ, (καταλαβαίνετε), απευθυνόμενος και στον “Σύνδεσμο… Κυπρίων Αξκών”, κλπ, ώστε να διαχωρίσει προφανώς τους κακούς Ελλαδίτες, κλπ, διαμαρτύρεται που ΟΡΘΩΣ-ΟΡΘΟΤΑΤΑ του ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ να επισκεφθεί και χαιρετήσει το προσωπικό των Μονάδων, διότι το Κ/ΥΠΑΜ έκρινε ότι θα έριχνε / θα εκτόξευε το διαχαστικό δηλητήριό του και όλα αυτά τα σχετικά, ΑΦΟΥ Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΕΦ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΥΠΓΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Ακόμα όμως και “1000 δίκια”, όπως λέμε στην Ελλάδα, να είχε, που δεν είχε και δεν έχει το υπόψη στέλεχος, ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΟ, ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΣΕ 2Η ΚΑΙ 3Η ΜΟΙΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!..

ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΕΦ, (ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ Ε/Ε ΚΑΙ Ε/Κ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗ-ΝΕΣ!!!), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ή ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΔ, ΚΑΙΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!..

ΝΤΡΟΠΗ, ΡΕ, ΝΤΡΟΠΗ!..

ΥΓ. Δες τί γράφει η “φωτό” του άρθρου μας, Κε Υπαρχηγέ του ΓΕΕΦ!.. (Υπαρχηγέ, μέχρι την 1η Αυγ. 2024, αν δεν σφάλλουμε)!..

15. Και μιας ο λόγος μας έφερε στην… Κύπρο, απαντάμε, σε άλλους μικρόνοες!

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠτΔ, ΚΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”!.. ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΙ! ΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΜΕ, ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ… ΣΟΒΑΡΑ, ΛΕΜΕ ΠΩΣ, “ΝΑΙ, ΡΕ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥ ΤΟΝ 21ο ΑΙ. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ή ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ”!.. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΩΣ Π-Θ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ;

Ο ΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ “Κ.Δ.” (ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΞΩ ΤΟΥ “ΚΑΦΕ”, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ… ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ), ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΙΣΗ!.. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΡΕ ΛΙΜΑ;

ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ! ΕΩΣ ΕΔΩ!

Α! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ / ΣΤΟΝ ΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΤΟΝ… ΤΣΙΓΚΛΑΓΑΜΕ!..

ΥΓ. ΕΪ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΑΣΕ ΓΕΝΕΙΑΔΑ, ΣΑΝ ΤΟΥ… ΝΑΣΡΑΛΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ!.. ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ, “ΟΥΡΙΗΛ”!

-/-