ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΦΩΤΙΕΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΒΡΕ ΔΥΣΜΟΙΡΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ!..

Φίλοι μου / μας!

Δεν θα γράψουμε για τις φετινές φωτιές, άλλωστε τα έχουμε πει! Πάτε “εδώ και πίσω” και θα βρείτε και θα διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα!.. 

Για σήμερα, άντε, ας ξαναπούμε μόνον, διότι έτσι κρίνουμε, ότι τα διϋλιστήρια της “MOTOR OİL” θα πρέπει για εθνικούς λόγους, οι οποίοι άπτονται της ασφαλείας του Κράτους μας, να φυλαχτούν ως “κόρην οφθαλμού”, όπως ασφαλώς -και ευρύτερα- το εθνικό στρατηγικό Κέντρο, που περικλείεται από Κόρινθο, έως σχεδόν την Λιβαδειά!

Τα γράφαμε τί έκαναν οι Τούρκοι με την “ΜΙΤ” όλα τα τελευταία Καλοκαίρια, απ ‘εκείνο, επί του Χουντόπαιδου που τους είχε και πολύ φίλους του μάλιστα, με το σχέδιο στραγγαλισμού της καρδιάς του Κράτους μας, όταν και είχαμε την τραγωδία στο Μάτι, μέχρι και σήμερα!.. 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ατόφια και ακριβώς η ιδία, αλλά οι υπεύθυνοι που μας διάβαζαν και μας διαβάζουν μάλλον μας είχαν θεωρήσει… γραφικούς, οι μεγάλοι αυτοί… μάγκες, (έμπλεοι εγωϊσμού και ασχετοσύνης ή άντε ημιμαθείας, ακόμα χειρότερα) ή έστω μας υπετίμησαν και να τώρα και πάλι τα ίδια!..

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, η “ΜΙΤ” του Καλίν (λέμε τώρα “του Καλίν”, αφού του Υπερ-Υπουργού Χ. ΦΙΝΤΑΝ είναι και αυτή στην πραγματικότητα, πλην του ΥΠΕΞ / ο Ιμπραήμ είναι για κανένα σάζι, κανέναν αμανέ και για… ρέμβη, μετά ή όχι ναργιλέ), δεν θα πετύχει με μια ανατίναξη του… ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ*, να… ανατινάξει παράλληλα και τα όσα, πολλά και μεγάλα, έπραξε ο Κ.Κ.Μ. τα 4 προηγούμενα χρόνια στα εθνικά θέματα!.. (Για όσους καταλαβαίνουν)!..

* Φταίει και ο Κος Β.Β. , διότι, αφού το Κράτος ήταν και είναι “στα παπάρια του”, ως προς την πρόβλεψη και αντιμέτωπιση τέτοιων θεμάτων, που επηρεάζουν άμεσα την εθνική ασφάλεια, λόγω κυρίως μη υπάρξεως ικανών στελεχών αναλυτών ή υπάρξεως, αλλά ασχέτων και προφανώς “γραψαρχήδηδων”,  θα έπρεπε να είχε ή ορθότερα να πλήρωνε εποχούμενους έμμισθους ανθρώπους του (“ιδιωτικούς στρατούς” τους λένε κάποιοι, κυρίως τα πάσης φύσεως Κομμούνια και όλα τα ανθελληνικά αριστερο-στροφοειδή όντα), οι οποίοι θα περιφέρονταν, ειδικά τα Καλοκαίρια, στα απέναντι των εγκαταστάσεών του βουνά και δάση και δεν ξέρω τί άλλο, (και αυτό διότι η ασφάλεια ειδικά μιας τόσο μεγάλης εγκαταστάσεως περιλαμβάνει ζώνες ασφαλείας σε αναλόγους τουλάχιστον περιμέτρους της διαμέτρου της και δεν περιορίζεται στην “εγγύς ζώνη ασφαλείας”), οι οποίοι, σε μόνιμη βάση, θα χτένιζαν μονίμως τις περιοχές αυτές, αναπτύσσοντας (κάποιοι άλλοι βεβαίως) και δίκτυο πληροφοριών!..

Ψάξτε το “σάϊτ” μας, με πολύ προσοχή, να βρείτε και το σχέδιο της “ΜΙΤ”, η οποία μας μελετά με προσοχή και μπράβο της, για την Κ/Φ των διϋλιστηρίων, που ήταν και παραμένει ο 1ος στόχος της, (βλέπετε φίλοι, μία εκ των λεγομένων “Αρχών Πολέμου”, την “εμμονή στον σκοπό”, της υπόψη Υπηρεσίας, κάτι που δείχνει ότι αν δεν έχει… πλούτο ικανών στρατιωτικών στις τάξεις της, έχει τουλάχιστον… πλούσια νοοτροπία στρατιωτική, όπως και θα έπρεπε, σε αντίθεση με εμάς που κάναμε την “ΕΥΠ” μια οποιαδήποτε τυχούσα λαπάδικη κρατική Υπηρεσία, που δεν τολμάει καμία ακόμα Κ-Β, Κε Π-Θγέ, να αποκαθάρει και να αναδιοργανώσει “εκ… βόθρων”, (όπως έλεγε η γυναίκα… του καφετζή Καλογήρου και… μάνα του Ψάλτη, σε εκείνη την πολύ γνωστή ε/ταινία του 1980), αλλά να βρείτε, ευρύτερα, και το σχέδιο στραγγαλισμού, αλλά και όσα εμείς γράφαμε (ακροθιγώς ασφαλώς, διότι ο εχθρός ήταν και είναι εδώ), για την αντιμετώπιση κυρίως όλων αυτών των έμμισθων που περιοδικώς, ως ανθρώπινα… “RΒNB”, μισθώνει η “ΜΙΤ” για να έχουμε το… ΠΥΡ κάθε Καλοκαίρι!

Όταν θες να μην έχεις τέτοια φαινόμενα, περνάς σαν ΚΕΡΑΥΝΟΣ (!) από παντού και ΘΕΡΙΖΕΙΣ (!) τα πάντα, αφού προηγουμένως έχεις ψάξει… βελούδινα  ή όπως κυλάει το νερό, αναλόγως, και έχεις βρεις τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα!.. 

Ψάχνεις την “ΜΙΤ” στην χώρα και αυτή η… επικεφαλίδα, ως προς το θέμα “ΦΩΤΙΕΣ”, πάει παντού ή σχετίζεται με πολλά, όπως πχ με Πρεσβείες στην Αθήνα, με φερόμενες, ως αναρχικές, Ομάδες και Οργανώσεις, όπου πιθανώς αυτή να έχει (και έχει!) διεισδύσει, αντι-κρατικές Οργανώσεις, με διάφορα προσωπεία, που ομιλούν για φωτιές στα συνθήματά τους, ψάχνεις βαθιά μέχρι και Κόμματα (!), κάνεις τέλος πάντων πολλά και περισσότερο σκέφτεσαι πολλά και πολύ, και… ΠΡΟΣΟΧΗ (!), το συζητάς, ως Υπήρεσία, το θέμα αυτό μέχρι και με τον ομόλογό σου στην… Άγκυρα, στα Τίρανα, αφού ασφαλώς αναφερθείς πρωτίστως στον Π-Θ σου, που θα πρέπει να το δει με τον ομόλογό του και αυτός, (για σήμερα λέγεται Κ.Κ.Μ.),  ένας “καθαρός” Έλληνας Κυβερνήτης Κ.Κ.Μ. , που ορθώς πήρε υπ’ αυτόν την ΕΥΠ, [όπως συμβαίνει και με την “CİA” στις Η.Π.Α., από της εποχής του μεγάλου Προέδρου Χάρυ Τρούμαν, ο οποίος “έστησε” την Υπηρεσία αυτήν και την έθεσε υπό τον εκάστοτε Α/Πρόεδρο(!..), απότην 10ετία του 1950 ακόμα, φανταστείτε!], αλλά ένας Κ.Κ.Μ. που… ξέχασε να την αναδομήσει… “άρδην” και να φτιάξει την ΝΕΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – ΜΕΤΑ-ΧΟΥΝΤΙΚΗ “ΕΥΠ”, της οποίας η νέα οργάνωση και δομή θα ήταν μέρος του νέου ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ συνολικώς των Υπηρεσιών Ασφαλείας και Πληροφοριών του Κράτους!..

“That’s all” και πολύ, τώρα, … ΠΡΟΣΕΥΧΗ!..

ΜΗΝΥΜΑ:

ΠΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ… ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ… ΚΟΥΦΑΛΕΣ!.. Η ΦΩΤΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 1 ΧΛΜ ΑΠ’ ΑΥΤΑ!..

ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΓΑΤΕ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΜΟΝΑΔΕΣ”, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ!..

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ” (“ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ”), ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ, “ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ”, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΝΑΠΟΔΗ, ΟΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. ΨΑΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ “ΣΑΪΤ-Ο-ΒΟΛΤΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΊ ΚΑΙ ΠΟΎ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ, ΠΧ ΠΕΡΥΣΙ, ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ… ΕΧΘΡΟΙ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ… ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝ ΖΟΥΣΕ, “ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”!.. ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ!

2. ΑΡΑΓΕ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ Ο ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ, ΟΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ / ΚΡΙΣΙΜΕΣ -ΕΣΤΩ- ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΧ Η… “ΟΥΛΕΝ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΘΗΝΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ Α/Δ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ “ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ”;

3. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ… ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΕ Π-Θ!..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ… ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΕ Π-Θγέ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ… 1945-1950, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ!..

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΕ Π-Θ γέ! (Τα ξένα Παν-μια, η ψήφος των αποδήμων, η εργασία των συνταξιούχων χωρίς να τους κόβεται η σύνταξη, κλπ, έδειξαν ως κινήσεις και μάλιστα ρηξικέλευθρες, ότι όχι μόνον θες, αλλά και το μπορείς! Άρα προχώρα! Στο άλλο θέμα, αυτό των αξίων, είναι καθαρά θέμα να δείξεις την απαιτούμενη για την θέση σου ΠΥΓΜΗ)!.. Αν και τώρα με 41% (και μάλιστα και με απλή αναλογική τόσο πήρες) δεν κάνεις πράγματα, πότε θα κάνεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι γι’ αυτό χλευάζεται το 41%, ώστε να σε φρενάρουν και να μην κάνεις αυτά που τα Κομμούνια δεν θέλουν ή φοβούνται;

4. Η Δικαιοσύνη ΠΡΕΠΕΙ… χθες (!) να αλλάξει και να δείξει και το σκληρό της πρόσωπο! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Άπαντες λένε (και εμείς, αλλά ιδίως οι ξένοι συμπολίτες μας) ότι είμαστε Κολοχανείο! Δεν λένε μπουρδέλο, διότι ισχυρίζονται, και ορθώς ίσως, ότι εκεί επικρατεί ευταξία, κλπ!

Εδώ σκοτώνει ο άλλος και κάνει 5 χρόνια Φυλακή και μετά έξω!..  Λοιπόν; Δεν συμφωνείτε ότι αυτή η εικόνα της χώρας μας θα πρέπει να αλλάξει;

Έχουν επιβάλλει και εδώ τα Κομμούνια (γνήσια και μεταλλαγμένα) και οι δήθεν Δικαιωματιστές, όλης της υφιστάμενης πολιτικής γκάμας, τις θέσεις τους!.. Την Ελλάδα πρέπει να κυβερνά το Κράτος και όχι η κάθε… αγάμητη και δήθεν διανοούμενη… Ακρίτα, “η κόρη του μπαμπά της”,  που έγινε ή ορθότερα την κατέστησε / την αναγόρευσε το βρώμικο κύκλωμα των ΜΜΕ, που ελέγχεται από τα Κομμούνια**, σύγχρονο “Εθνικό Εισαγγελέα”!.. (Διαλέξαμε σήμερα την… ανδροκουρεμένη Ακρίτα, αύριο κάποιον ή κάποιαν άλλη, κλπ)!

** Κομμούνια και γενικώς ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και άρα ΜΗ ΕΘΝΙΣΤΕΣ! Πλέον, ως όρος, είναι ευρύς και περικλείει μια γκάμα φυσικών προσώπων, … ανθρώπων λοιπόν, πολιτικών και μη, όπως και Κομμάτων, Οργανώσεων, κλπ!

Α! Και φτιάξτε και Φυλακές!.. Δυστυχώς, αλλά πρέπει… πια!.. (Οι Φυλακές Κορυδαλλού, πότε θα φύγουν από… το αστικό περιβάλλον, όπως έλεγες από την 1η σου ακόμα θητεία, προεκλογικά, Κε Π-Θ γέ; / Εννοώ από το 2019)!

5. Και Κε Π-Θγέ, με πολύ σεβασμό, αν δεν στο είπαν, που δεν στο είπαν! “ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΧΩΡΑ Η(ΔΙΑΖ) -ΕΣΤΩ- ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ, ΤΙΘΕΤΑΙ / -ΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ”!..

6. ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ! ΑΥΡΙΟ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε-Τ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

7. ΤΟ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”, ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ “ΦΩΤΟ”!

ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ… ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΣΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΦΕΡΑΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗΣ!.. [ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η “ΚΟΝΤΗ ΣΟΥΠΙΑ”, Ο ΑΛ(!) ΑΦΟΥΖΟΣ]!..

=/=