Και Πάλι… Όρθιοι!..

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ! ΑΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

-/-

Φίλοι μου / μας!

1. Συμφωνώ! Ο ρωσικός δορυφόρος “STAR-LINK” στα Ρ-Ο σύνορα αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικός!

2. Το USS “NITZE” έχει, εξ όσων γνωρίζουμε, το “HAARP” ή και (!) το “HAARP”. Δεν έφυγε όμως αυτό;

3. Δεν γνωρίζουμε την Αιγυπτιακή -οριστική- απάντηση στην Τουρκία, σχετικώς με την αιτηθείσα απ’ αυτούς αγορά του λιμένος της Αλεξανδρείας! Ίσως το ε/ΥΠΕΞ να ξέρει πια, μετά από την πρόσφατη συνάντηση των 2 ΥΠΕΞ, Κων Γεραπετρίτη – Σούκρι.

4. Η παρουσία των Τούρκων στην Ερυθρά και ευρύτερα στην Αφρική, (έχει κουράσει η τ/πολιτική ηγεσία με τις συχνές αναφορές της σ’ αυτήν), καταδεινύει την ορθότητα της αποφάσεως να στείλουμε εκεί… εναλλασσόμενα “καράβια” μας υπό Ευρωπαϊκή… ομπρέλλα και κυρίως την ορθότητα της αναλήψεως της Διοικήσεως της επχσεως “ΑΣΠΙΔΕΣ”!..

Ας μείνει και μόνος του λοιπόν, δεν παθαίνει τίποτε! Την λέξη ΙΕΡΑΡΧΙΑ δεν την γνωρίζει;

Σου απάντησα! Μην επανέλθεις!

5. Πώς να δεχτούν να διαλύσουν την “Στρατιά ΑΙΓΑΙΟΥ”, βρε; Αν θα έκαναν κάτι τέτοιο θα ήταν “σαν να έκοβαν οι ίδιοι τα πόδια τους”, σχετικώς με τα… όνειρά τους για τα νησιά μας, το 1/2 Αιγαίο, αλλά και για την Κύπρο, όπως και γενικότερα για τους στόχους τους στην Α. Μεσόγειο!

Το ΝΑΤΟ… μαλάκας είναι, απ’ την άλλη, να ζητήσει διάλυσή της, αφού μπορεί να είναι η Στρατιά αυτή εκτός ΝΑΤΟ, αλλά -για πες μου- αν γίνει κανένα “ματς” Ρωσίας – Η.Π.Α. , κλπ, οι Δυτικοί δεν θα την χρειαστούν; Τί λες;

Τα όσα άκουσες να λέγονται είναι “έπεα πτερόεντα”!

Προχώρει!

6. Το άκουσα! Οι Τούρκοι “πάνε” για Υ/Β “τσέπης” και πυρηνικά, όπως είπαν!

Παρακολουθούμε, σημειώνουμε, αλλά δεν παρασυρόμαστε στην ρητορική τους!

Μας ενδιαφέρει το “τώρα”, ήτοι αν έρθουν “αύριο”, “μια νύχτα ξαφνικά” ή πάμε εμείς εκεί, τί θα αντιμετωπίσουμε; Πχ Το πυροβόλο 76 χλστ (“ΜΕΚ” 120Βλ. / 1′), που τοποθετήθηκε με επιτυχία στην κορβέττα κλάσεως “HİSAR” TCG “Ak Hisar” (Ρ-1230;) / “περιπολικό ανοικτής θαλάσσης”, κλπ, τοποθετήθηκε και κάπου αλλού;

Με προσοχή, διότι οι Τούρκοι επιχειρούν να προσεγγίζουν Συμμάχους μας με πολλά λεφτά, όπως και με… Ουρί! Ξέχασες τον Αμερικανό Ναυταίο Ακόλουθο, πριν από χρόνια, εδώ στην Αθήνα;

Το επικίνδυνο είναι ότι πολλοί των Συμμάχων, ειδικώς Αμερικανοί, έχουν την άποψη, που (τους) έγινε νοοτροπία, “άστους αυτούς (ενν. Ε. και Τ.), να φαγώνονται σαν τα σκυλιά”!..

Προσοχή λοιπόν!

Α! Και μην (!) παρασύρεστε! Οι ΤΕΔ έχουν σταθερά τον 1ο και τελευταίο λόγο στην χώρα! Ο Γκιουλέρ δεν έγινε τυχαίως ΥΠΑΜ!.. [Βρες χρόνο και διάβασε σε “βόλτα” σου, “εδώ και πίσω”, αναλύσεις μας σχετικές με το ποιός είναι το… Αφεντικό σήμερα ή και (!) στην Τουρκία]!..

7. Δεν ξέρω! Πέρασε το βρετανικό α/φ πάνω από την Τουρκία; Πάντως και εμείς εδώ έτσι σκεφτήκαμε! Αντεκδίκηση για το κτήνος τον Ρεϊσί και την παρέα του! Όμως, όπως φαίνεται, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ εκεί, ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ Α/Φ!

8. Παρακολουθούμε, αλλά τέτοιου είδους εκτιμήσεις… , “καλόν είναι” να αποστέλλονται αλλιώς και συγκεκριμένα με τον τρόπο που ξέρετε και ξέρουμε! Πράγματι η απόπειρα δολοφονίας του Ρωσόφιλου Σλοβάκου Π-Θ, η πτώση του Ε/Π που μετέφερε τον Ιρανό Πρόεδρο, αλλά και η “απάντηση” με το βρετανικό πολιτικό α/φ που μετέβαινε στην Σιγκαπούρη είναι χρονικά πολύ κοντά πράγματι, κάτι που, ναι μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και… τίποτε! Φαίνεται ότι η Σιγκαπούρη (χώρα δράσεως πολλών κατασκόπων) είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ως… λέξη (sic) και στην ξηρά και στον αέρα!.. (Δες αρχείο σου)!..

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ 1ΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2000, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! Προσοχή λοιπόν!..

9. Προσπάθησε να μάθεις πρώτα το κρυφό βιογραφικό των 2 αυτών Βουλγάρων Αξκων! Έχουν πολλά πρόσωπα όλοι αυτοί, με βάση την παλαιά Κομμουνιστική τους εκπ-ση !

Θα ξεκινάτε πάντα από το δεδομένο ότι οι Βούλγαροι έχουν δώσει ήδη αερο-διάδρομο στις ΤΕΔ και μετά θα κατεβαίνετε (sic) από τον αέρα, στην… γη!

Ο Κος ΦΙΝΤΑΝ μετέβη στην Σόφια στις 31-01-2024, όπου, μεταξύ των άλλων, συναντήθηκε και με τον Β/ΠτΔ, Κον ΡΑΝΤΕΦ, φτάσαμε… Ιούνιο και ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς το τί συμφώνησε με τους Βουλγάρους (Τί έδωσε και τί πήρε)!

Δεν μας νοιάζει “ΛΥΚΕ” ότι παρέστη στα εγκαίνια του Τζαμιού “Καδί Σεϊφουλλάχ Εφέντι”, ούτε το τί είπε με τον “Μεγάλο Μουφτή” της Βουλγαρίας! (Ακούσαμε όλη την “επαφή” τους και μπράβο σας, αλλά ο “άλλος” στο Β/ΥΠΕΞ “πούντος”; Κατάλαβες)!..

Υγ. Αν σε στεναχώρησα, βάλλε να ακούσεις το “ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ”, με την Χαρούλα την ΒΕΡΑ!.. Κατάλαβες!

10. Ρωτάμε το ε/ΥΕΘΑ! Το εργοστάσιο που στη χώρα μας έφτιαχνε βλήματα 155 χλστ έκλεισε πράγματι; Αν “ναι”, τότε το υπόψη διαμέτρημα “πάπαλα” από τις “ΕΕΔ”;

11. Το 11ο Δικαστήριο της Πόλης ακύρωσε το θέμα “διώρυγα”! Μπράβο! Αυτό ζητήσαμε εμείς ή το τί λέει σχετικά το τ/ΓΕΕΔ; Για πες!.. (Λιγότερα “ντονέρ”, κεμπάπια, κλπ, επηρεάζεται ο εγκέφαλος! “ΑΓΓΕΛΟ” δεν έχεις κοντά σου);

12. Χρωστούμενο!

Κε Παπαχελά! Σε ακούσαμε! Ποιές ακριβώς είναι “οι σοβαρές Η.Π.Α.”, οι οποίες μάλιστα, όπως είπες, “τρομοκρατούνται από τον Τραμπ”;

ΜΗΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

“Πάρτο αλλιώς”!..

Αν είναι να πεθάνουμε με… σοβαρό τρόπο (sic) και με τάχα μου εντολές… σοβαρών εντολοδόχων των Κοσμοκρατόρων απάτρηδων “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, σαν τον Κο Μπάϊντεν, τότε “ALEXİS” προτιμούμε να πεθάνουμε με ηγέτη στις Η.Π.Α. τον… βιαστή, τον … κακό, … τον… “τρομοκράτη” και ό,τι άλλο θες απ’ αυτά που του προσάπτετε τουΤραμπ, όλοι εσείς οι στρατολογημένοι και μη, στην Ελλάδα και αλλαχού, πράκτορες και “πράκτορες” του “Δημοκρατικού Κόμματος” των Η.Π.Α. και της “CİA” τους!..

Με την ευκαιρία! Πες τους εκεί στο “ΣΚΑΪ” να πουν στις μικρές “ΣΤΑΡΛΕΤ-ΙΤΣΕΣ” του Σταθμού, να μιλάνε φυσιολογικά και όχι με στόμφο και θεατρίνιστικα, διότι προκαλούν αηδία και “τάση προς έμμετον”, που έλεγαν και οι παλαιότεροι Έλληνες!.. (Ειδικά αυτή η… Αθηνά η Παπακώστα, τί πράγμα είναι αυτή, ρε); Άραγε, ποιός τις “παρακολουθεί” όλες αυτές, αν τις “παρακολουθεί”;

Έχετε μετατραπεί σε Τ/Ο Σταθμό, “ΦΟΥΛ” του αμερικανικού “Δ.Κ.”. … φιλελεύθερε Παπαχελά! Την λέξη “διάκριση”, δεν μπορεί, εσύ τουλάχιστον, θα την ξέρεις!.. Ή όχι;

Στα 2 παραπάνω θέματα, αν θες άκουσέ μας, “πάρτο / πάρτε – το αλλιώς”!..

13. Το ότι ο Κος ΔΕΝΔΙΑΣ έθεσε την αεροπορική βιομηχανία μας υπό το ΥΠΑΜ, ήταν μια αρίστη απόφαση!

14. Προς την “ΕΥΠ”! Μάθαμε ποιοί είχαν στο Διδυμότειχο γράψει στους τοίχους της πόλεως, τότε με τις φωτιές; Αν βρέθηκαν, ποιά ήταν η τύχη τους;

Οι ιδιοκτήτες των κλεμμένων ΙΧ “ψάχτηκαν” εξονυχιστικά; (Τουλάχιστον 1 για κάθε μια από τις 15 διαφορετικές εστίες φωτιάς)! “Βγήκε καμμία άκρη”;

Εμείς μαθαίνουμε ότι… κάποιοι, των ιδίων κύκλων, δραστηριοπούνται σχετικά και πάλι φέτος, ενώ θυμίζουμε πως εκεί ευρίσκεται η έδρα της ΧVI M/Κ Μχίας μας, αν σας λέει κάτι αυτό!..

Οι Σάππες, αλλά κυρίως ο Ίασμος και δη το Δημαρχείο του και ο Δήμαρχος “ψάχτηκαν” εξονυχαστικά επίσης;

Η Λευκίμη “αναστατώθηκε”, όπως θα έπρεπε, μετά την νηνεμία; “Ψάχτηκε” η τοπική στην Αλεξανδρούπολη του ΚΚΕ και η σχέση του με το χωριό αυτό;

Με σεβασμό!..

15. Πώς βρε; Οι βασικές Ο/Ταξιαρχίες είναι κατεστραμμένες, ενώ οι λιποταξίες έφτασε σχεδόν στον ΘΕΟ!

Οι Βρετανοί, που αναφέρεις, τί άλλο να κάνουν δηλαδή; Πρόσφατα ενέκριναν κονδύλι 500 εκ-ρια λίρες για την Ουκρανία, ενώ τους έδωσαν μέχρι και “Storm Shadow”!

Τους “ΠΑΤΡΙΟΤ” που ζητάει ο Ζελένσκι, να τους κάνει τί; Μία βολή “ISKANDER” δύναται να καταστρέψει τελείως 2 ΠΒχίες “PATRİOT” Pac-2.

16. Τώρα όλοι στην χώρα ομιλούν για τα 3ΝΜ κυριαρχίας των Τούρκων στο Αιγαίο, βάσει της “Λωζάννης”! Όταν κάποτε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” το έλεγαν αυτό, πρακτόρια και “πουλημένα -ευρύτερα- κορμιά” στο ΥΠΑΜ και στο ΥΠΕΞ κυττούσαν, με σκαιό μάλιστα τρόπο, “να τους κλείσουν το στόμα”!..

17. “Θαλάσσια Πάρκα” οι Τούρκοι έχουν στην Ίμβρο από το 1999! Με βάση την “Λωζάννη” και το αναφερόμενο εκεί καθεστώς για τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, επιτρέπεται, ρε Τούρκοι; (Δεν λέμε για το “πώς” τα οικειοποιηθήκατε αυτά τα 2 νησιά, ούτε για την εκ μέρους σας στρατικοποίησή τους)! Ο τότε Π-Θ μας, ο… κορυφαίος αυτόςΈλληνας πολιτικός, εβραϊκής καταγωγής, Κος Κων-νος Σημίτης (Αβουρί), αυτός που διέλυσε το “ΠΑΣΟΚ” του Α. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που σας είχε… “πηδήξει”, και η τότε Κ-Β μας, σας είχαν ενοχλήσει καθόλου, ρε Τούρκοι; Όχι, βεβαίως!

“Με προσοχή”, πείτε στους Αλβανούς και στους άλλους “δικούς” σας (ενν. Τούρκους), που σκέπτεστε να στείλετε στα νησιά των θαλασίων μας πάρκων φέτος, για να δείτε “τί γίνεται” σχετικώς με το θέμα αυτό! Πχ προσοχή στην Αστυπάλαια, κλπ!..

18. Το “ΜΠΡΑΒΟ” στον Κο ΤΣΟΥΝΗ “πήγαινε” στο “American Space Piraeus”, σ’ αυτό “το εργαλείο δημόσιας διπλωματίας”, στο οποίο θα έχουμε δράσεις 40.000 παιδιών!.. Και σ’ αυτό ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ΠΡΩ-ΤΟ-ΠΟ-ΡΕΙ!..

Τώρα κατάλαβες;

ΥΓ. Κε Τσούνη! Αν ο ΘΡΥΛΟΣ πάρει το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, η υπόσχεσή μας ισχύει! ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ… ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!.. Τόμας, Αϊζάϊα και Σακίλ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!..

Κε Τσούνη! Σκεφτόμαστε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αν θα αλλάξουμε την απόφασή μας και θα ψηφίσουμε τον νυν Π-Θ μας στις 09-06-2024 (“ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΕΣ”), αν ο ΘΡΥΛΟΣ πάρει το Ευρωπαϊκό! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα όμως, μην ανησυχείτε!..

Σε 10ημέρες αγαπημένε συμπαριώτη μας η Ομάδα μας, ο ΘΡΥΚΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ “παίζει” για 3 ευρωπαϊκά Κύπελλα, ήτοι σε ποδόσφαιρο, σε καλαθόσφαιρα και σε χειροσφαίριση! Ποιά άλλη ε/Ομάδα το έχει κάνει αυτό, για πείτε μας!.. Καμμία! Μέχρι τώρα έχουμε 17 Ευρωπαϊκά Κύπελλα και 1 Βαλκανικό!

“ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤ΄ΑΡΧ…. ΜΑΣ ΤΑ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!..”

19. Πράγματι! Είναι αλήθεια! Ο αμερικανικός κολοσσός “ΙΤΤ” είχε παρέξει κεφάλαια στην πολεμική βιομηχανία των ΝΑΖΙ, αλλά αυτά που μου / μας γράφεις, δεν υπάρχουν σήμερα!..

20. Προσπάθησε να σκέφτεσαι και λίγο! Οι “ΤΗΥ” υπέγραψαν συμφωνία (30-04-2024, αν δεν απατώμαι), για παραγωγή α/φ και ανταλλαγή κινητήρων, με τις “AİR BUS” και “ROLLS ROYSE”!

Το έργο, πλην των άλλων, στοχεύει να δώσει σε εγχώριους προμηθευτές 20 δις $ Η.Π.Α. , σε βάθος 15ετίας! Άντε πρου, χα!.. (Δεν θέλω να πιστεύω ότι σκέφτεσαι, χωρίς να παρακολουθείς την πληροφοριακή καθημερινότητα, διότι τότε οι όποιες δυνατότητες του εγκεφάλου σου θα σου είναι και θα μας είναι Α-ΧΡΗ-ΣΤΕΣ)!..

21. Περί τους 35.000 νεκρούς έχουμε, έως σήμερα στην “Λωρίδα Της Γάζας”!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-