Και Τώρα; Άντε… “Νια-μού”!..

Φίλοι μου /μας!

Δύο χρόνια τώρα Ρ-Ο σύγκρουση στο έδαφος της Ουκρανίας και είμαστε πολύ κοντά στην πτώση και της θεωρητικώς δεύτερης σε σειρά και κυρίως σε αξία Ο/πόλεως του Χαρκόβου*, ενώ γενικότερα οι “ΟΕΔ” υποχωρούν σε όλο το μέτωπο, κάπου δε και… ατάκτως!.. 

* Όσοι μας ξαναδιαβάσατε, όπως σας προτείναμε τις προάλλες, θα διαπιστώσατε ότι, λίγους μόνον μήνες μετά από την ρ/εισβολή στην Ουκρανία, είχαμε συμπεριλάβει και το Χάρκοβο στην γραμμή που υλοποιεί τον τελικό “ΑΝΣΚ” των “ΡΕΔ”!

-/-

Από τους πρώτους μήνες της Ρ/εισβολής και αφού “είδαμε” τις ρ/… επιδιώξεις, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ (!) απ’ εδώ συνεχώς και με όλους τους τόνους προς την… Δύση, ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΕΙ-ΣΤΕ… χθες!

Γιατί;

Διότι, όπως γράφαμε, θα καταστρέψετε το Κράτος που λέγεται Ουκρανία, (κάτι που ήδη συνέβη και για να γίνει και πάλι έστω η παλιά Ουκρανία, απαιτείται τουλάχιστον 1 αιώνας, αν φυσικά θα έχουμε παγκόσμιο ειρήνη), θα πάτε στα… Τάρταρα το ηθικό των πολιτών στην… Δύση, αν δεν τους κάνετε… εχθρούς (!) σας, αφού οι οικονομίες τους και συνεπώς οι ζωές τους πιέζονται σημαντικά, για να ενισχύουν συνεχώς την Ουκρανία, και θα προσφέρετε μια πολύ μεγάλη ΝΙΚΗ (!) στους Ρώσους! (Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, ένας πολύ σιοβαρός πολιτικός της Κ-Β, ίσως ο σοβαρότερος αυτήν την στιγμή στο Ε/Κοινοβούλιο, ο Κος Κακλαμάνης, ρώτησε ρητορικά τον Π-Θ: “Λεφτά για την Ουκρανία έχουμε, για τους αγρότες όχι”;)

Τονίζαμε επίσης, ότι μια πυρηνική “Πλανητική Δύναμη” σαν την Ρωσία, δεν φθείρεται στρατιωτικά με μια τέτοια σύγκρουση, αλλ΄αντιθέτως ενισχύεται, εκπαιδεύεται, … ανακαλύπτει θέματα (κυρίως στρατιωτικά), που τυχόν της είχαν… διαφύγει και τα διορθώνει, και με βάση τα γνωστά παγκόσμια δεδομένα ετοιμάζεται για “Παγκόσμιο Πόλεμο”, (επομένως απωλείται το στοιχείο ενός τυχόν σε βάρος της “αιφνιδιασμού”), αφού ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ “ΠΙΣΩ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Η.Π.Α. και ΤΟ ΥΠ’ ΑΥΤΗΝ ΝΑΤΟ, Η “ΕΕ”, Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, κλπ!..

Δόθηκε μεγάλη ευκαιρία το περσινό Καλοκαίρι που οι “ΡΕΔ” διέκοψαν ή σταμάτησαν τις επχ-σεις, η Ουκρανία να σταματήσει τον Πόλεμο και να πάει σε “διαπραγματεύσεις… ειρήνης”, “ολίγον ηττημένη”, αλλά οι Η.Π.Α. με τον δοτό της λακκέ Ζελένσκι επέμειναν σε συνέχειά του, οραματιζόμενες εαρινές αντεπιθέσεις, κλπ!..

Όλοι βλέπουμε τώρα την κατάληξη, σχεδόν ίδια με εκείνη του αγαπημένου των Ο/ΝΑΖΙ Χιτλερικού στρατού, ολίγον προ της ήττας του, όταν αυτός είχε υποχρεωθεί να στρατολογεί 14-χρονα και 15-χρονα παιδιά, όπως κάνει σήμερα και ο Ζελένσκι!..

Ο Ζελένσκι,

[αυτός ο… Εβραϊκής καταγωγής Ουκρανός… θεατρίνος (κωμικός), που δέχθηκε (όπως δυστυχώς και η… δημοκρατική Δύση του… Μπάϊντεν), οι “ΟΕΔ” να έχουν στις τάξεις τους ολόκληρες Ταξιαρχίες ΝΑΖΙ / ένας των οποίων, νεκρός πια, μέλος των ΝΑΖΙ της “Ταξιαρχίας του Αζόφ”, είχε “βιντεο-μιλήσει” στην ε/Βουλή],

όσους Αξκούς τον αμφισβήτησαν (κυρίως όσους ζήτησαν “πέρας του Πολέμου”) τους “ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΒΓΑ”!.. Είτε αυτοί βρέθηκαν νεκροί, είτε τους “έβγαλε” ότι ήταν κατάσκοποι των Ρώσων και τους φυλάκισε, είτε ότι προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν, κλπ, ενώ τον πρώην Ο/Α/ΓΕΕΔ που δεν θα μπορούσε ούτε να τον δολοφονήσει, ούτε να τον διαπομπεύσει, κλπ, αφού αυτός πολέμησε τόσο καιρό και, με βάση τα Ο/δεδομένα, με σχετική επιτυχία, τον έστειλε Πρέσβη της χώρας στην Αγγλία / (Λονδίνο)!

Τώρα, επιμένετε ακόμα Αμερικανοί, Κε… Μπάϊντεν, ότι οι Ουκρανοί θα νικήσουν τους Ρώσους; / Κάτι που ακούσαμε (ως ευχή μόνον ευτυχώς), και από το στόμα του δικού μας Π-Θ, αφού προφανώς δόθηκε, στις χώρες – μέλη του δυτικού στρατοπέδου, εντολή να λένε στους λαούς τους ότι πρέπει να ηττηθεί η Ρωσία και να γίνει τάχα μου “παρίας”,

(ούτε από προπαγάνδα δεν γνωρίζουν στις Η.Π.Α., αφού πιστεύουν, αν το πιστεύουν φυσικά, πως μια χώρα σαν την Ρωσία μπορεί ποτέ να γίνει “παρίας”, αν δεν ηττηθεί στρατιωτικά από ομόλογη αυτής… πυρηνική δύναμη, όπως κυρίως μόνον οι ίδιες οι Η.Π.Α. αποτελούν ένα τέτοιο ισοδύναμο),

αφού… ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ… ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ… “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ”, κάτι που αν έπραττε, τότε (!) θα ήταν που ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΟ ΠΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!..

Καλά τί μυαλά είναι αυτά που κατέχουν τα… πόστα στην Δύση και κυρίως σε Η.Π.Α. και ΝΑΤΟ; Έφυγε το “μέσον” από την Ελλάδα και… μετακόμισε στις Η.Π.Α., στο ΝΑΤΟ, κλπ; ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΠΧ-ΣΕΙΣ (ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΠΧ-ΣΕΙΣ), ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!

Το αστείο, αλλά και εξευτελιστικό συνάμα, για μια ολόκληρη Δύση, είναι που ζητάνε οι Αμερικανοί από τους Ουκρανούς να αντέξουν αυτοί στρατιωτικά ακόμα 1 χρόνο, αφού τόσο εκτιμούν ότι θα τους πάρει να ετοιμαστούν πλήρως πολεμικά, ως Δύση, κατά της Ρωσίας, και κυρίως να μεταφέρουν δυνάμεις περί την Ρωσία και να την αποκόψουν από παντού, πέραν των σημερινών συνόρων της!

Η τελευταία ΝΑΤΟΪΚΗ άσκηση (“ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΩΡ”), όπως προσφάτως δικαίωσε την θέση – άποψή μας η πανέμορφη Κα ΖΑΧΑΡΟΒΑ, (όσομεγαλώνετε, ομορφαίνετε και περισσότερο Κυρία μου, πώς το πετυχαίνετε αυτό;), αποτελεί “άσκηση – προετοιμασία” για πόλεμο κατά της Ρωσίας!.. Οι Αμερικανοί είναι σαν να λένε στους Ρώσους: “Το 2025 ερχόμαστε! Να μας περιμένετε”!.. Σε ποιούς όμως, άραγε, νομίζουν ότι απευθύνονται;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ… “ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ” ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”! Ρωτάμε: Μετά απ’ όλα όσα έγιναν και γίνονται στην κάποτε “Μικρά Ρωσία” Ουκρανία, όλοι εσείς, Έλληνες και ξένοι, που κατηγορούσατε, εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ως Ρωσόφιλους και παπάρια, για όσα γράφαμε και πλέον μόνον σποραδικώς επαναλαμβάνουμε, θα θέλατε τώρα / σήμερα να μας πείτε, πόσο αντιδυτικοί ήμασταν και είμαστε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” και πόσο φιλοδυτικοί ήσασταν και είσαστε εσείς;

Άντε… “νιαμού”! Τίποτε άλλο!

Α! Κε Μπλίνκεν! Κάνετε ΚΑΚΟ και μάλιστα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ στην ΔΥΣΗ, όταν δηλώνετε ότι η Ρωσία ΔΕΝ (!) θα σταματήσει στην Ουκρανία!.. Δυστυχώς έχετε κουραστεί, όντας, όπως εκτιμούμε, μόνος (!!!) σας (εννοούμε χωρίς σοβαρούς συμβούλους) και έτσι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα πολλαπλά, πολύπλοκα και πολύπλευρα παγκόσμια, τρέχοντα, αλλά και εκτάκτως προκύπτοντα, προβλήματα!.. 

Και κάτι για τον επίσης σεβαστό Κο ΥΠΑΜ σας! (Είστε καλά τώρα με την υγεία σας, Κε Όστιν;)

Αλήθεια Κε Υπουργέ! Υπάρχουν Αμερικανοί Αξκοί στο Επιτελείο σας, αλλά και έξω απ’ αυτό, που πιστεύουν πως πρέπει να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, διότι -ΠΡΟΣΟΧΗ (!) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (!)- “βλέπουν”… ΝΙΚΗ της Ουκρανίας;

ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΝΑΙ”, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ! Μάλλον, στην Δύση συνολικά, “τελείωσαν” οι Πάτον, Μοντγκόμερι, ΑΪΚ (!), κλπ!..

Και για να μην βγεί κανείς άλλος παπάρας και πει ότι αμφισβητούμε την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, όπως και συνολικώς της Δύσεως, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ (!) πως ΔΕΝ (!!!) ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) όμως! Διαβάστε παρακάτω!

ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ… ΜΗ (!!!) ΜΥΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΗΤΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΗΤΤΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ… ΝΙΛΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!.. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ, ΚΑΙ ΣΑΣ… ΧΑΙΡΕΤΩ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΒΙΔ – ΓΟΛΙΑΘ!.. (ΑΝ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο… ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α. Ο… ΓΟΛΙΑΘ)!..

ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΧΘΕΣ (!), ΚΟΙ… “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΚΑΙ “ΛΑΚΚΕΔΕΣ” ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ (“ΔΥΣΗ”) ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ -ΑΥΣΤΗΡΩΣ- ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η “ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ” ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΖΗΜΙΑ!.. (ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ)!..

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ… “ΤΑ ΡΕΣΤΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. (ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΔΕΝ… ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ), ΓΙΑ ΤΗΝ Κ/Φ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ-ΤΗΝ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ο/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ/Φ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΙΑ Κ/Φ ΤΟ 99,9% ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΜΕ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ”, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (15-05-2024), Ο ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΗΣ Π. ΡΕΤΣΟΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΡΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΗΣ,  Ο ΑΛΒΑΝΟΣ Α. ΝΤΟΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ… ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!..

ΡΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ”!.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ; 

-/-