ΚΑΙ ΤΩΡΑ… “ΧΑΜΑΣ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΡΑΗΛ!

Φίλοι μου / μας!

Για ό,τι συμβαίνει τώρα, αλλά και θα συμβεί προσεχώς, ανάμεσα στο Ισραήλ και στους τρομοκράτες της “Χαμάς” στην Γάζα, σε βάρος, για άλλη μια φορά, της ειρήνης, βασικός / κύριος υπεύθυνος είναι ο Μπάϊντεν και η πολιτική του, στο “Παλαιστινιακό”, το οποίο μάλλον έχει καταντήσει να έχει γίνει… “Ισραηλινό”!..

Το μίσος, (όπως το γράφουμε), της Α/Κ-Β του εγκεφαλικά προβληματικού “Γερο – Τζο”, κατά του Κου Νετανιάχου, λόγω διαφοράς ιδεολογίας, αλλά και διαφοράς πολιτικών, στο Πεδίο στην Μ. Ανατολή, … προσανατολισμών,

η αμερικανική προσπάθεια υπονομεύσεως της Κ-Β Νετανιάχου*, (από της αναλήψεως μάλιστα και πάλι των καθηκόντων της, μετά από την τελευταία εκλογική της νίκη), με στόχο την πτώση της, μέσω κυριαρχίας της Α/Κ-Β στην Ι/Αντιπολίτευση, με αποτέλεσμα να έχουμε πχ συνεχώς τους οπαδούς της στους δρόμους, από μια σειρά κατ’ εντολήν “εύκολων” πολιτικών δικαιολογιών, όπως πχ είναι το θέμα των επιβεβλημένων αλλαγών στην Δικαιοσύνη, σε μια χώρα δίχως Σύνταγμα, όπως είναι το Ισραήλ, με αποτέλεσμα την δημιουργία εικόνος προσβολής της ενότητος του Ι/Λαού και της ηγεσίας του, με συναφή μηνύματα προς τα όποια… εχθρικά έξω… ,

* Η μόνη περίοδος που η Κ-Β του Κου Β. Νετανιάχου δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τις Η.Π.Α. ήταν επί Προεδρίας Ν. ΤΡΑΜΠ και μόνον!..

αλλά και η αμερικανική ανοχή, που κατέληξε να γίνει σχεδόν “αγκάλιασμα”, των σημερινών Η.Π.Α. προς τους Ιρανούς “τρομοκράτες” (τα εισαγωγικά αφορούν, “τύποις” βεβαίως το Κράτος του Ιράν και όχι τις τρομοκρατικές Οργανώσεις που “έστησαν” οι ΜΥ του Ιράν, κλπ) και τις πολιτικές τους,

έδωσαν το… δικαίωμα στην Παλαιστινιακή πλευρά που εδρεύει στην Γάζα, όπου προϊσταται και κυβερνά η τρομοκρατική Οργάνωση “Χαμάς”, να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ πλέον κατέστη ευκόλως ευάλωτο και πως με σχεδιασμένο συνδυασμό χτυπημάτων θα μπορούσε και να… παραλύσει ακόμα!

Έτσι, οι της “Χαμάς” επιτέθηκαν, στις 07-10-2023, αιφνιδιαστικά στο Ι/Κράτος με 5000 ρουκέτες και με επίγειες δυνάμεις σε συγκεκριμένους προαποφασισμένους στόχους, με αποτέλεσμα να έχουμε νεκρούς Ισραηλινούς, όπως και αιχμαλώτους, αμάχους σχεδόν στο σύνολό τους!.. Αυτό επέφερε, στην αλυσίδα των γεγονότων, την σύγκλιση του “Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας” του Ισραήλ και την απόφασή του για ολική επίθεση στην Γάζα, με στόχους που θα φανούν στην πορεία των γεγονότων, εκτιμούμε όμως εμείς, ότι πια το Ισραήλ θα επιδιώξει την κατάληψη ολοκλήρου της Γάζας και κατ΄εμάς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ!..

Εδώ και 50 (!!!) χρόνια ακριβώς, γίνονται συνεχώς προσπάθειες για την διευθέτηση του προβλήματος, όπως μας έμαθαν να λέμε, του προβλήματος ανάμεσα σε Ι. και Π., χωρίς όμως να έχουμε ποτέ τελεσίδικο αποτέλεσμα και επιτέλους μόνιμη ειρήνη!

Γιατί;

Διότι, όπως εδώ στον “Ε.Θ.” έχετε διαβάσει πάρα πολλές φορές, ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ (Δ. ΟΧΘΗ ΚΑΙ ΓΑΖΑ), ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ι/ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2023 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ!

Η μεγαλύτερη απόδειξη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ της αμέσως παραπάνω παραγράφου είναι το τελευταίο (ένα από τα πολλά που υπήρξαν) ειρηνευτικό σχέδιο που συνέταξε και υπέβαλε και προς τις 2 πλευρές η προηγουμένη Α/Κ-Β του Κου Ν. ΤΡΑΜΠ! (Δια του εβραϊκής καταγωγής γαμπρού του)! Επρόκειτο για ένα σχέδιο που καλύτερό του για τους Παλαιστινίους ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ!.. 

Με το σχέδιο αυτό (είχαμε γράψει τότε στον “Ε.Θ.”), και… “χονδρικώς” πάντα, οι Παλαιστίνιοι αποκτούσαν Κράτος σχεδόν στα όρια που στις περισσότερες των “υψηλών”, κατά καιρούς στα τελευταία 50 χρόνια, διαπραγματεύσεων, που έλεγαν και παρουσίαζαν πως ήθελαν, ενώ εγένοντο από τον… Θείο Σαμ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ως Κράτος, κάτι ως αμερικανική προίκα “ένα πράγμα”, γεγονός που δεν έγινε ξανά στην παγκόσμιο πολιτική Ιστορία σε τόσο μεγάλο βαθμό και έκταση! (Η Παλαιστίνη συνολικώς σχεδόν υιοθετείτο από τις Η.Π.Α.)!

ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, (ΕΝΩ ΟΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ “ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ” ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ “ΡΙΓΜΕΝΟΙ” ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ), ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΙΔΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ! ΕΙΠΑΜΕ! ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!..

Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΈ ΠΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ “ΗΓΕΤΕΣ” ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ… ΑΦΑΝΕΙΣ ή ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ “ΧΙΤΛΕΡ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ -ΠΙΘΑΝΩΣ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ, ΟΝΤΑΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ, … ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ! (Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΠΕΦΕΡΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΣΟΜΟΣ)!

ΗΛΙΘΙΩΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΑ “ΦΤΙΑΞΟΥΝ” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ -ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!

Στο σημείο αυτό να πούμε πως συν-υπεύθυνοι για ό,τι και πάλι συμβαίνει τώρα στην Μ. Ανατολή είναι και οι… αόρατοι απάτρηδες Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι”, οι οποίοι, για λόγους που δεν είναι της παρούσης, σχεδόν μισούν (“στην καλύτερη” δεν ενδιαφέρονται), για τους Ισραηλινούς αδελφούς τους, όπως ιστορικά σχεδόν πάντα συνέβαινε!.. (Πχ Η Ουγγρική ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ, εβραϊκής καταγωγής, ΣΟΡΟΣ κατέδιδε στον Β’ Π.Π. στους Γερμανούς, ομοφύλους της, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Καταληκτικά, εμείς (οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”) πιστεύουμε, πως η Ισραηλινή Κ-Β (αυτή της “Εθνικής Ενότητος” που πρότεινε ο Κος Β.Ν.) θα πρέπει, λειτουργώντας χειρουργικά, να δώσει ένα οριστικό τέλος στο θέμα, εισερχόμενη και καταλαμβάνοντας στρατιωτικά την Γάζα, προκαλώντας έτσι ένα μείζον στρατηγικό πλήγμα στους τρομοκράτες της “Χαμάς” που κυβερνούν σήμερα την περιοχή δικτατορικά, με ό,τι αυτό σημαίνει, αλλά και προκαλώντας μόνιμη… παράλυση συνολικώς στους Παλαιστινίους και στους συμμάχους τους, με πρώτους τους Ιρανούς της Χιζμπολλά(χ), που ουσιαστικά ελέγχουν τον Λίβανο (αν είναι ποτέ δυνατόν και όμως…) και τους Σύρους του Άσαντ!

Ελπίζουμε πως τώρα ο μισός, σχεδόν, Ι/Λαός και συγκεκριμένα αυτός της Αντιπολιτεύσεως, θα πρέπει να έχει καταλάβει πού τον οδήγησε η διασπαστική – διχαστική στάση που τηρούσε, όλο αυτό το διάστημα, μέσα στο Ι/Κράτος, όντας θύμα μιας επηρμένης / αλαζονικής -τουλάχιστον τέτοιας- αμερικανικής πολιτικής της Α/Κ-Β των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, (Κόμμα που όταν παίρνει την εξουσία, ο Πλανήτης σείεται από πολέμους, σχεδόν παντού στην επιφάνειά του), στην περιοχή!.. “ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ, όμως, ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ”! Ίσως η ρήση αυτή των Αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, επαληθευτεί ξανά, στην Ι/πλευρά!..

Στεκόμαστε, ως ΑΓΓΕΛΟΙ, 100% στο πλευρό των Ισραηλινών και καλούμε όλη την “Διεθνή Κοινότητα” (συγκαλείται σήμερα εκτάκτως, για το θέμα που προέκυψε, το “Σ.Α.” του “Ο.Η.Ε.”,  αλλά εμείς λέμε “για τα μάτια του κόσμου” ή για να φρενάρει ο Μπάϊντεν τους Ισραηλινούς, “πουλώντας” στο παγκόσμιο κοινό… ειρήνη), να αντιληφθεί και να εδραιώσει μέσα της την πεποίθηση πως νέα Άουσβιτς, Νταχάου, κλπ, δεν πρόκειται να υπάρξουν ξανά, και πως οι Ισραηλινοί ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ για ό,τι έχουν σήμερα, ήτοι για την ιστορική γη τους και πως δεν πρόκειται να τους την πάρει ΚΑΝΕΙΣ!!!

Τέλος, καλούμε:

Ρώσους, Ιρανούς, Ασαντικούς Σύρους, Τούρκους, κλπ, που είναι στενοί σύμμαχοι με τους Παλαιστινίους και με την… τρομοκρατία τους, μια τρομοκρατία συνυφασμένη με την ευρύτερη στην Μ. Ανατολή ασκούμενη “Ισλαμική Τρομοκρατία”, να μην(!) χαίρονται, αλλά να διατηρήσουν μια συγκρατημένη -έστω- αισιοδοξία, σχετικώς με τις απόψεις τους, μην ξεχνώντας ότι και το Ι/Κράτος, όπως και κυρίως ο Ι/Λαός, ΤΕΛΙΚΏΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ!..

Τους Καθηγητάς ε/Παν-μίων  και όσους γενικώς “βγαίνουν” στα ε/Κανάλια για αναλύσεις, κλπ, να είναι αντικειμενικοί και να μην λένε την πολιτική τους άποψη για το θέμα, άποψη που εκκινεί από την βάση ότι οι περισότεροι είναι σπουδαγμένοι και “μεγαλωμένοι”… μορφωτικώς στις Η.Π.Α. και λίαν πιθανώς  έχουν στρατολογηθεί από την “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, προβάλλοντας πάντα… Κε Κων-νε Φίλη (αυτός της Παντείου), του “ΑΝΤ1″, αλλά και άλλοι, την άποψη των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, … “ο Θεός να τους κάνει” τέτοιους!

Τον Κον Μπάϊντεν να πάψει να λείχει τους Παλαιστινίους, να τους ξεσηκώνει, δίνοντάς τους φρούδες ελπίδες για το ο,τιδήποτε, “εν αγνοία” του Ισραήλ, και να υποκρίνεται, τάχα, δήθεν λύσεις, κλπ!..

“ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ”, ΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!.. Δώσε βοήθεια … χθες στους Ισραηλινούς και πάψε επιτέλους να είσαι… πολυτροπικός σαν… φυτό και… πολύμορφος σαν… Θεός! (Ούτε καν… “Ιανός” με τα 2 πρόσωπα, δεν σου αρέσει να είσαι)!..

Την ΕΕ να καταδικάσει “ανοικτά” και χωρίς περιστροφές τους Παλαιστινίους (έστω, μόνον αυτούς της Γάζας), για ό,τι ξεκίνησε σήμερα και να μην προσπαθήσει να αδικήσει… τον ευατό της, αναφερόμενη εξισορροπιστικά τάχα, σε μη βία και “του κόλου τα εννιάμερα”!..

Τ0υς Ισραηλινούς να “πάρουν”, μέσω μιας σοβαρής μείζονος στρατιωτικής επχ-σεως, όλη την Γάζα! Είναι προς τιμήν των Ισραηλινών και του Π-Θ τους, Κου Β. Ν. , που ζητήθηκε από τους αμάχους Παλαιστινίους της Γάζας να φύγουν, όπως και τους υποδείχθηκε, και μάλιστα συγκεκριμένα, το πού ακριβώς να πάνε, ώστε να μην κινδυνεύσουν!..

Δεν στεκόμαστε καθόλου στα όσα δημοσιεύματα δήθεν προβληματισμού και παπάρια – μέντολες, στοχεύουν εμμέσως και βρώμικα στην Ι/Κ-Β, προσωπικά στον Ι/Π-Θ Κο Β.Ν. , αλλά βεβαίως και στην Μοσάντ (όπως και στην “μαμά” της βρετανική “ΜΙ6”), και αναφέρουν τάχα διερωτώμενα, αν ήξεραν οι ΜΥ του Ισραήλ το τί ζει σήμερα το Κράτος, ή βγάζοντας και… πόρισμα (sic) ακόμα γι΄αυτές, γράφοντας πως απέτυχαν, κλπ!..

Την ε/Κ-Β* να σταθεί στο πλευρό των Ισραηλινών “ανοικτά”, καταδικάζοντας την Παλαιστινιακή ηγεσία (Αμπάς + τρομοκράτες συνολικά), κατανοώντας επιτέλους ότι δεν είναι δυνατόν άλλο πια στον 21ο αι. να… πιπιλάει κανείς την… χαλασμένη καραμέλα με… γεύση, “οι καλοί και άμοιροι Παλαιστίνιοι” και “οι κακοί και άπονοι Ισραηλινοί”! (Θα πρέπει, η ε/Κ-Β, να κυττάξει και το θέμα ερχομού και νεών “λάθρο”, πιο ζεστά πια, λόγω και των υπόψη γεγονότων – εξελίξεων στην Μ. Ανατολή, ενώ θα πρέπει να δώσει επιπλέον βαρύτητα στο τί γίνεται εντός των κύκλων των διαφόρων λαο-εθνοτήτων και κυρίως των Ισλαμικών, οι οποίες έχουν εισβάλλει – εισέλθει, ό,τι θέλετε, στην χώρα μας! Εμείς λέμε “έχουν εισβάλλει”, με σχεδιασμό των απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”, που απεφάσισαν το πώς βλέπουν και το πώς θέλουν να… χτίσουν τον Πλανήτη του 2050 και επέκεινα)!

* Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει ο Ε/ΥΠΑΜ, Κος Νικόλαος ΔΕΝΔΙΑΣ, για την απολύτως ξεκάθαρη, συνεπώς και απολύτως σαφή, θέση που έλαβε για το θέμα!..

Τους “Διεθνείς Εβραίους” να στηρίξουν τους συμπατριώτες τους, Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ!..

ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ; 

ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ “ΑΝΟΙΞΕΙ” ΚΑΙ ΤΟ Ε-Τ… ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΧΣΕΩΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΣΙΓΟΥΡΑ “ΘΕΑΤΡΑ ΕΠΧ-ΣΕΩΝ” (Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη)!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΑ Ε-Τ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΠΟΛΕΜΙΚΑ (SİC), ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ, ΜΕ… “BOLD”, “ITALICS”, ΚΛΠ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.”, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ “ΤΕΔ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΉΤΟΙ ΤΩΝ Τ/Κ “ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΜΟΡΦΗΣ “ΚΑΤΕΒΑΣΙΑΣ” / ΛΕΓΕ ΜΕ “ΜΠΛΙΤΣΚΡΙΕΓΚ”), ΑΠΟ ΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ “Κ.Δ.”, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ*, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΕΔΩ, ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΚΑΙ “ΣΑΪΤ” ΣΑΣ, ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΙ… ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ!..

* Όχι τυχαίες και οι πρόσφατες δηλώσεις του “ΕΥΝΟΥΧΟΥ” συγκυβερνήτη του ΡΤΕ, περί τουρκικότητος ολοκλήρου της νήσου της “ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ”!

(Οι ΜΥ μας με τα όργανά τους, διάσπαρτα παντού βεβαίως στα “Κατεχόμενα”, όπως και σε όλη την Τουρκία, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν “έτι περαιτέρω”, παρακολουθώντας και αναφέροντας τυχόν συγκεντρώσεις και μετακινήσεις τ/στρατευμάτων με διαφόρους τρόπους και προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, κλπ! Καταλάβατε)!..

Παράλληλα, ο ΡΤΕ τόνισε, μόλις χθες, πως κανείς “ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ”, ενώ ένα “μίνι” “ανοικτό” στα ΜΜΕ, “συμβούλιο ασφαλείας” έλαβε χώρα αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε στο ΥΠΑΜ, ανάμεσα σε 3 υπουργούς, (ΥΠΑΜ, ΥΠΕΣ και ΥΠΕΞ), και στον Α/ΜΙΤ!..  [Η ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ” ονόμασε / παρουσίασε την συνάντηση αυτήν / καλύτερα – ορθότερα το περιεχόμενό της, ως το “ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”, κλπ, επιβεβαιώνοντάς μας σε ό,τι γράφαμε μετά από το “Κίνημα” του 2016 και μέχρι και σήμερα, για τις μεγάλες αλλαγές που συνετελέσθησαν στην χώρα, στον τομέα της “Εθνικής της Αμύνης” ή και(!) στον τομέα της Αμύνης! Όμως εδώ, πιθανότατα, η συνάντηση αυτή να έκρυβε και άλλα, όσο και οι Τούρκοι επιχειρησιακοί να αγαπούν γενικώς λέξεις, όπως πχ παραπλάνηση, υπερκέραση, περικύκλωση, περίσφιξη, κλπ, κλπ, κλπ!]

“ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”, ΝΑ ΕΧΕΤΕ! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. Οι εξελίξεις στην Μ. Ανατολή, ανέτρεψαν την πρόθεσή μας να απαντήσουμε σήμερα σε ερωτήσεις σας! Δεν θα αργήσει όμως και αυτό! Συντονιστείτε!

2. Σεβαστέ, Κε Πρόεδρε της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!

Είχαμε γράψει, τις προάλλες, για την εμφάνισή σας, εμφάνιση μη αρμόζουσα, κατ΄εμάς πάντα, σ΄έναν Πρόεδρο Κράτους και μάλιστα Κράτους Ελληνικού!.. Μάλλον όμως… τσαντιστήκατε, δεν μας καταλάβατε και έτσι λειτουργήσατε ως… παιδί, αφού παρουσιάστηκατε, στην επίσκεψη του κατά δήλωσή-του “gay” νέου Αρχηγού του “Σόρος-Σύριζα”, Κου ή Κας Κασσελάκη, ακόμα χειρότερος της προηγουμένης φοράς, (ακόμα χειρότερος του αμερικανικού… “πρόξι” Καραγκιόζη ΖΕΛΕΝΣΚΙ), αφού ήσασταν και πάλι αξύριστος, χωρίς γραββάτα, και γενικώς ατημέλητος!.. (Και δεν πιστεύουμε ότι αιτία σε αυτήν σας την εμφάνιση ήταν ο… επισκέπτης)!..

ΔΙΚΑΊΩΜΆ σας προσωπικό, για την ατομική σας προσωπική ζωή, ΥΒΡΙΣ για την θέση που σας τοποθέτησε η ψήφος των Ελλήνων εκεί αδελφών μας!

Παρακαλώ, ρωτήστε κάποιους εκεί και θα σας πουν ότι το υποκεφάλαιο “ΕΜΦΑΝΙΣΗ”, στο κεφάλαιο “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”, που αποτελεί βασική παράμετρο ή και βασικό παράγοντα της σύγχρονης πολιτικής, είναι θεμελιακό ενός επιτυχούς, συνολικά βεβαίως εξεταζόμενου, τέλους ενός πολιτικού σχεδιασμού, μιας πολιτικής πράξεως, κλπ!.. Μάλλον όμως, δεν θα ακούσατε ποτέ τίποτα, ούτε και σ’ αυτό το Κ/ΥΠΕΞ, του οποίου υπήρξατε και επικεφαλής!..

Αν και πάλι παρεξηγηθείτε, δεχθείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη Κε Πρόεδρε και την βεβαίωση ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε και πάλι μαζί σας, σε ό,τι αφορά βεβαίως το θέμα της εμφανίσεώς σας!

Μας προβλήματισε όμως το γεγονός της αντιδράσεώς σας, κάτι που ίσως (μας) δίνει… πληροφορίες για τον χαρακτήρα σας!..

-/-