ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ!

Φίλοι μου!

1. Σημειώνουμε τα παρακάτω, με βάση τα όσα είχαμε γράψει και επαληθευτήκαμε, (πρόσφατο δημοσίευμα ε/φ “Guardian”), για να φτιάξουμε ένα πολύ πρόχειρο… μυστηριακό (sic) “παραμυθάκι” και να σας το παρουσιάσουμε, ώστε να έχετε ακόμα ένα να λέτε στα… εγγόνια σας:

α. Πληροφορίες για νόμιμες (ΕΥΠ) και παράνομες (“Predator”) υποκλοπές (και… συναφείς παρακολουθήσεις) που έφταναν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον στον “Κλεφτοκοτά” / “Σόρος – Τσίπρα” και ασφαλώς και στους εμπλεκομένους (στον όλον κατά της Κ-Β και κυρίως κατά του Ε/Π-Θ σχεδιασμό “αποκαθήλωσής” του),… συντρόφους του, (ό,τι ζούμε το τελευταίο 9μηνο και κυρίως 4μηνο), όπως πχ “ύπατους επχ-κούς” συμβούλους του στο Κόμμα (θεωρητικούς και Πεδίου), δημοσιογράφους, Χουντικούς (και πιο πέρα ιδεολογικά) πρώην πράκτορες, που συνεργάζονται σήμερα με τον “Κλεφτοκοτά” και οι οποίοι διαθέτουν “κονέ” στην ΕΥΠ, … αστυνομικούς (ε.ε.) και (ε.α.), μέχρι και σε συγκεκριμένα άτομα… “ημι-μαφιόζους” (sic)!..

Θυμίζουμε τα παρακάτω, ως απαραίτητες σημειώσεις, υποβοηθητικές του ή των όποιων τυχόν προβληματισμών μας:

  • Το “Predator” συνδέεται, ως αρχική μήτρα(!), αυστηρά με τους Ισραηλινούς, όπως βεβαίως και το “Pegasus”, για το οποίο βεβαίως ο “Κλεφτοκοτάς” δεν ήξερε και δεν ξέρει τίποτε!
  • Και τα 2 παραπάνω πανάκριβα αυτά συστήματα (και ακόμα όχι τόσο ευκόλως προσβάσιμα στην μεγάλη μάζα των πολιτών παντού στην Γη), όπου χρησιμοποιήθηκαν στον Κόσμο, δημιούργησαν τεράστια εσωτερικά στα Κράτη προβλήματα, ας το πούμε έτσι!.. Βρείτε στο Διαδίκτυο τί πχ προκάλεσε το “Pegasus”! (Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που πχ η ΕΕ δημιούργησε την αποκαλούμενη επιτροπή “PEGA”)!..
  • Η ΜΙΤ, όχι τυχαίως, όπως ευρύτερα και το ίδιο το τ/Κράτος, ασχολήθηκε για χρόνια με την δημιουργία “ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ” (γενικώς και ειδικώς…), ώστε τουλάχιστον(!!!) ΠΡΟΣΟΧΗ… ΤΟΥ-ΛΑ-ΧΙ-ΣΤΟΝ (!) να μπορέσει να διαφυλάξει τα εθνικά της μυστικά, σχέδια, επικοινωνίες, κλπ, παντού και πάντα και κυρίως κατά την ηλεκτρονική μεταφορά στοιχείων σχεδίων, εντολών ηγεσίας, κλπ!..  Πέτυχε! Και τώρα το ίδιο το ΝΑΤΟ της ζητάει να χρησιμοποιήσει την λογισμική… τεχνογνωσία της (το “καπέλο” λογισμικό της δεν πρόκειται φυσικά να το δώσει), στον τομέα των “Πληροφοριών-Ασφαλείας”, της Συμμαχίας!..
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ δεν είναι δυνατόν να “βγουν όλα στο φως” από τις “ΜΥ”… διεθνώς, για θέματα που αυτές κρίνουν ότι σχετίζονται αμέσως και καταλυτικώς κυρίως με την “Εθνική τους Ασφάλεια”, γεγονός που κάνει τους όποιους σχεδιαστές βρώμικων σχεδίων κατά αντιπάλων Κρατών, αλλά και κατά Οργανισμών, όπως και κατά κρισίμων στόχων “φυσικών προσώπων”, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ 10%, ΕΩΣ 30% ΑΥΤΟΥ, διαθέτοντες παράλληλα έτσι και μια μορφή επιχειρησιακής προστασίας!..

β. Πληροφορίες, που όλως τυχαίως τώρα (15-02-2023) “έβγαλε” ο αγγλικός “Guardian” (ε/φ), για ευρισκομένους και (τώρα) διαμένοντες στην Ελλάδα πρώην Ι/πράκτορες (“let’s say” retired agents), οι οποίοι ασχολούνται και ειδικεύονται σε χειραγωγήσεις εκλογών, ανά τον κόσμο!

Αμέσως μετά, από τα όσα έγραψε η παραπάνω “ε/φ”, οι του “Σόρος-Σύριζα”, αλλά και ο “Κλεφτοκοτάς” βγήκαν και αναφέρθηκαν (με πρώτον τον Πρόεδρο του Κόμματος αυτού, σε περιοδεία του στην Θεσσαλία, στις 16-02-2023 και σε συνέντευξή του σε εκεί τοπικό Τ/Ο Σταθμό), σε “αδίστακτο Μητσοτάκη”, που είναι ικανός για τα πάντα, προκειμένου να κερδίσει, (“αυτός που έκανε εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας”, όπως επίσης τόνισε ο “Σόρος-Τσίπρας”), τις επικείμενες εθνικές μας εκλογές και φυσικά και στο δημοσίευμα των Άγγλων, που αυτοί το “προχώρησαν” λέγοντας πως “από πίσω” κρύβεται ο Ε/Π-Θ, κλπ, κλπ, κλπ, καταλαβαίνετε!..

Προφανώς αυτών των πρακτόρων η διαμονή στην χώρα μας, όπως και η ιδιότητά τους, η όποια εδώ ενασχόλησή τους (sic), κλπ, ήσαν σε γνώση της ΕΥΠ, (αλλά ποίων όμως στην ΕΥΠ), όπως θα έπρεπε, και τελικά ποιός ο ρόλος της ΕΥΠ;

Οι Ι/ΜΥ (“ΜΟΣΑΝΤ”) ήξεραν (αν φυσικά το δημοσίευμα της αγγλικής ε/φ αληθεύει) για το ακριβές περιεχόμενο των δραστηριοτήτων των εδώ πρώην πρακτόρων τους / της, ως όφειλε, όπως εμείς ισχυριζόμαστε, αφού η ιδιότητα του πράκτορος δεν απωλείται μέχρι του θανάτου τους; Ποιός λοιπόν ο ρόλος των ΜΥ, αν και πάλι υπήρξε τέτοιος; 

γ. Ο αγγλικός “Guardian”, όπως είναι γνωστό “τοις πάσι”, δεν είναι μόνον Τουρκόφιλος, αλλά έχει σχέσεις και με το ίδιο το τ/Κράτος, της “ΜΙΤ” μη αποκλειομένης!..

δ. Ο αγγλικός “Guardian” είναι… Αριστερός, όπως και ο “Σόρος-Σύριζα”… ισχυρίζεται ομοίως!

ε. Ο αγγλικός “Guardian”… εμφανίστηκε… ελληνικά (sic), αμέσως μετά από την πρόσφατη σύσκεψη στις Βρυξέλλες (και) των Ευρω-Σοσιαλιστών, σύσκεψη στην οποία συμμετείχε (και πάλι, … Κοι του “ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.”), ο “Κλεφτοκοτάς”.

στ. Ο Πρόεδρος του “ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.” παρακολουθείτο από ευρωπαϊκές “Μυστικές Υπηρεσίες” (νομίμως), αλλά σίγουρα και από παράνομα, σαν τα πιο πάνω, λογισμικά!

Όμως ο Κος Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δεν είδαμε να ζητάει από την ΕΕ, που τον ενημέρωσε ότι παρακολουθείτο, να του πει ποιός διέταξε την παρακολούθηση, από ποιές ΜΥ έγινε και γιατί (διότι ήσαν εξ όσων άκουσα όχι 1 αλλά 5 οι ΜΥ που τον “έπιαναν” και -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- πάντα όταν ακόμα ήταν Ευρω-Βουλευτής) ή ακόμα το αν παρακολουθείτο, παρανόμως αυτήν την φορά, και από συστήματα τύπου “Predator”, αν ξέρει η ΕΕ ποιοί ήσαν οι δράστες, κλπ και τέλος πάντων τί τιμωρητικά μέτρα, ολόκληρη ΕΕ έλαβε ή προτίθεται να λάβει εναντίον των όποιων δραστών!

Ομοίως και ο πολύ ευαίσθητος σε θέματα… Δημοκρατίας, αχαχαχαχαχαχαχα, διεθνιστής, δυτικού τύπου πια, και μεταλλαγμένος Κομμουνιστής… , όπως και “Παρατηρητής” στην Ομάδα των Ευρω-Σοσιαλιστών ελληνικής καταγωγής “Κλεφτοκοτάς”, δεν έχει ζητήσει, είτε ο ίδιος από την ΕΕ, είτε από την Ευρω-Ομάδα… του να ενδιαφερθεί, ώστε να μάθουμε από ποιούς ακριβώς παρακολουθείτο ο…ΠΡΟΣΟΧΗ(!) Ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης! (Η ΕΕ δεν έχει κάνει ΟΥΔΕΜΙΑ επίσημη ανακοίνωση για τον Ανδρουλάκη, όπως θα έπρεπε, κατ’ εμάς πάντα, σχετικά βεβαίως με τα όσα  πιο πάνω αναφέρουμε, ειδικά μετά απ’ όλον αυτόν τον σάλο στην Ελλάδα, που σκοπίμως και εσκεμμένως δημιούργησε, προσδοκώντας πολιτικά οφέλη, πρώτος ο… Νικολάκης, αλλά που του πήρε την σκυτάλη ο πιο… σβέλτος πνευματικά και… δόλιος στην συμπεριφορά* του “Κλεφτοκοτάς“).

-/-

* Ο Τσίπρας έφερε στην Πολιτική, διεθνώς και όχι μόνον στην ημεδαπή, την ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ! Είναι έννοια που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην… εγχώρια και διεθνή πολιτική ρητορεία και -κή! Την πατρότητα στην χώρα μας της “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑΣ” διεκδικεί, δίχως άλλο, ο “Κλεφτοκοτάς”!.. Πρόκειται για στάδιο πολύ πέραν της πολιτικής βρωμιάς, των πολιτικών υπονόμων και οχετών!..

-/-

Αντιθέτως, ο… έντιμος Κος Ανδρουλάκης, όπως βεβαίως και ο έτερος… Καππαδόκης και σίγουρα πιο… έντιμος του Ανδρουλάκη “Κλεφτοκοτάς”, αχαχαχαχαχαχαχα, ζητάνε συνεχώς και επιμόνως, [διότι νοιάζονται για την… Δημοκρατία, (ειδικά ο “Κλεφτοκοτάς” νοιάζεται πρωτίστως για εκείνη των… Εξαρχείων, του… “Ρουβίκωνα”, του… “ΑΝΤΑΡ-CIA”, των “ΑΝΤΙ-FA”, κλπ)], να μάθουν γιατί ο… Μητσοτάκης παρακολουθούσε, (αυτός ο… Αρχι-νονός με τους… Κονσιλιέρηδες, όπως, μέχρι και το μου.. , η “Σόρος – Συριζούλα” Αυγέρη, που μπήκε στην “ΕΤ-3” με αρχι-γλείψιμο, αρχικά, της τότε Δεξιάς, είπε στην Βουλή), παρακολουθούντο, πρήζοντάς μας συνεχώς με το… φοβερό ερώτημα “πώς θα πάμε σε εκλογές χωρίς να ξέρουμε γιατί παρακολουθείτο ο Ανδρουλάκης;”!.. (Ο Τσίπρας δεν μπορεί να φάει μάλιστα)!..

ζ. Ο άσχετος πολιτικά “Σόρος-Τσίπρας”, (που είχε στο Κόμμα του φιλο-Σκοπιανούς βουλευτές, Ξυνονερίτες, Βελβεντιανούς, κλπ, ομιλούντες το ιδίωμα και μάλιστα μέσα στην Βουλή), ως Π-Θ, ακολούθησε με την Τουρκία, την ίδια ακριβώς πολιτική που είχε με τα Σκόπια! (Θυμίζω πως -αν δεν απατώμαι- ο προσφάτως θανών βουλευτής και πρώην Υπουργός “Εμπορικής Ναυτιλίας” Σαντορινιός είχε πει στην Βουλή, πως θα ήθελε να συνέβαινε με την Τουρκία μια ανάλογη ρύθμιση με εκείνην που είχε κάνει η χώρα μας και η τότε Κ-Β μας με τα Σκόπια)!..

Αυτός ήταν και είναι(!) ο λόγος που οι Τούρκοι και ο ΡΤΕ θέλουν τον “Κλεφτοκοτά” για Π-Θ στην χώρα μας και καλούν τον λαό μας να τον ψηφίσει, ώστε να μας καταστήσουν 100% δορυφόρο! Ποτέ δεν μάθαμε τί είπε επί 2,5 ώρες ο “Σόρος-Τσίπρας” τότε (2018) στην Άγκυρα με τον ΡΤΕ στην “κατά μόνας” συνάντησή τους στο τ/Προεδρικό! (Το ”κατά μόνας” περιλαμβάνει βεβαίως και την “ΜΙΤ”! Αχαχαχαχα!..)! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον!..

Να πούμε και πάλι ότι η ΜΙΤ επιχειρούσε μαζί με την ΕΥΠ μέσα στο Λεκανοπέδιο “Αττικής”, επί “Κλεφτοκοτά”, (“κυνηγούσαν” κυρίως Κούρδους του “ΡΚΚ” και του “DHPC”), ενώ με τεχνητή και φυσική παρουσία η ίδια τ/Υπηρεσία   παρακολουθούσε εκ του πολύ σύνεγγυς τον “Σόρος-Τσίπρα”, (το “ΜΑΞΙΜΟΥ” τότε το είχαν κάνει… πουτάνα οι Τούρκοι), έχοντας βάλλει μέχρι και γυναίκα “δικιά της” δίπλα στον Δντη του Γραφείου του! (Μιλάμε για μεγάλη καψούρα στην Τουρκάλα του ελληνικής καταγωγής αυτού πολιτικού… Φλούφλη)!..

Και τώρα… ΣΟΥΜΑ, … φιλαράκο!

Α. Το όλο θέμα της χρησιμοποιήσεως παρανόμων λογισμικών, για μια σειρά από λόγους για τους οποίους αυτά δημιουργήθηκαν, ΚΛΟΝΙΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Ευρώπη – Αμερική, κλπ), και ήταν σίγουρο από τον “Κλεφτοκοτά” και τους… “Συμβούλους” του πως, κάτι ανάλογο, αν “έπαιζε”… όμορφα και στην χώρα μας, θα συνέβαινε και στην Ελλάδα, όπως και τελικά συνέβη, αν και τώρα πια η κοινωνία κατάλαβε και αυτό θα το δείτε στις κάλπες, με γνώση του ότι δύσκολα έως καθόλου μιλάνε οι πραγματικές “ΜΥ”!..

Β. Στον υλοποιηθέντα (γκρεμισμένο πια στα “εξ ων συνετέθη”) σχεδιασμό από τον “Σόρος-Σύριζα” και τον… “Ήρωα”… Κενυάτη εμπνευστή του, ο κύριος στόχος ήταν προσωπικά ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, του οποίου η διεθνής προσωπική, αλλά και ως Π-Θ, ακτινοβολία, ιδιαιτέρως μετά από την ομιλία του στις Η.Π.Α., εκτοξεύθηκε στα ύψη!

Ο Ε/Π-Θ θα έπρεπε λοιπόν να παρουσιαστεί από τον “Κλεφτοκοτά”, όπως κάποτε ο… αποστάτης πατέρας του, και ακόμα χειρότερα, ως ο υπονομευτής της Δημοκρατίας και του πολιτικού μας συστήματος, ως ο δημιουργός ενός… Καθεστώτος στην χώρα, με συνέπεια το συνημμένο έλλειμμα Δημοκρατίας, να παρουσιαστεί ως ο Αρχι-Μαφιόζος πολιτικός, κλπ, κλπ, κλπ! (Γράψαμε ολόκληρο σχετικό άρθρο! Βρείτε το στον “Ε.Θ.” και διαβάστε το και πάλι)!.. 

Την ίδια στιγμή ο… αντιστασιακός “Κλεφτοκοτάς”, που… αφόδευσε ο “Γέρος Της Δημοκρατίας” στον άλλον Κόσμο και βγήκε αυτός, ήτοι ο… “Σόρος-Τσίπρας”, θα έπρεπε να προβαίνει σε πράξεις… ηρωϊκές και ανάλογες (στο μυαλό του βεβαίως) του… “114”, που και γι΄αυτό ακούσαμε!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Το έκανε μέχρι και… σήμερα, μέχρι και χθες στην Θεσσαλία!..

Έτσι, στην “γραμμή” αυτή, ενώ “έφαγε” ένα ισχυρό και οξύ πολιτικά δημοκρατικότατο(!!!)… πέος στην ΒτΕ, κατά την τελευταία μομφή κατά της Κ-Β που υπέβαλε, ακολούθως απεφάσισε, ο γελοίος(!), να απέχει των ψηφοφοριών, αλλά να παρίσταται όμως στην Βουλή, όπως ακριβώς οι… μαθητές και οι… μαθήτριες των Σχολείων της χώρας που επισκέφτονται την Βουλή!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. [Ούτε τόλμησε να ψηφίσει, όπως είχε πει, κατά των… “κολλητών” του, ήτοι των πολιτικών, όσο κυβερνούσε, συνεργατών του, αυτών της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, που τον στήριζαν τότε με τις ψήφους τους, λόγος για τον οποίον και δεν έβρισκε εκείνη την εποχή… αίθουσα να δικάσει αυτά τα νεο-κτήνη! Ψήφισαν λοιπόν “ΠΑΡΩΝ” τα… “Σοράκια”, σαν δηλαδή να μην(!) ψήφισαν και μάλιστα ειδικά κατά των Νεο-Ναζήδων, που τόσο πολύ μισούν ο ίδιος και οι… δημοκράτες, … “προοδευτικοί του κόλου”, σύντροφοί του)!..

“ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ” ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙ Ε/Π-Θ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ!.. (ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”)!

Γ. ‘Εχουμε αποδεδειγμένη εμπλοκή στο θέμα (οι σοβαρότατες ενδείξεις είναι σχεδόν αποδείξεις, αν ρωτήσετε Νομικούς), πρωτογενή και δευτερογενή, κύρια και υποβοηθητική, Ελλήνων και ξένων, φυσικών προσώπων, Οργανισμών, αλλά και πιθανότατα και ξένων “ΜΥ”!..

Δ. Οι Έλληνες που δούλεψαν κατά της χώρας τους (πράκτορες και μη) θα πρέπει να βρεθούν, αν δεν είναι ήδη γνωστοί και αφού η Πατρίδα μάθει απ’ αυτούς ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ(!) την ταυτότητα και τον βαθμό εμπλοκής στο όλο θέμα ενός εκάστου των δραστών (και των όποιων ξένων ασφαλώς), ακολούθως ησύχως(!) να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ “από προσώπου γης”, από την ίδια την Υπηρεσία (ΕΥΠ) που πρόδωσαν! (Ένας λόγος περισσότερος, αν τα άτομα αυτά ήσαν και ορκισμένα)!..

Ε. Η ΕΥΠ:

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΕΘΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΛΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ  ΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ! (ΤΟ “ΕΘΝΙΚΗ” ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ”).

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΩΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ “ΜΙΤ”, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, … ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ-ΤΗΣ, ΜΑΦΙΑ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ!.. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ “ΕΥΠ”, ΟΥΔΕΙΣ(!) ΘΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ “ΠΑΙΞΕΙ” ΜΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΕΔ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ “ΜΙΤ”! (ΚΑΙ Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΤΑΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η “ΜΙΤ” ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ Η Κ-Β, Ο Π-Θ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕΔ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ)!.. 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ, ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΜΟΣΑΝΤ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΜΙ6), ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ (ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ), ΤΥΧΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΟ Ή ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Α/“GUARDİAN”, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Ι/ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΥΧΟΝ ΑΤΟΜΑ-ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΚΑΘ’ ΟΙΝΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ “ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ”, ΚΛΠ!..

[ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΟΙ Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ(!) ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ Π-Θ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ… ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Π-Θ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΑ Ε/ΧΩΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ (100%) ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ… ΤΗΣ ΚΑΙ… ΤΟΥ]!.. 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΕΛΟΣ, ΠΡΩΤΗ Η ΕΥΠ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ “ΚΑΘΑΡΑ” “ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ”, (ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ), ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

Συνεπώς! Φίλε που ρώτησες, αλλά και όλοι και όλες σας! Ρωτάμε το παρακάτω!

Πιστεύεις και -ετε πως, ένα τέτοιο πρόστυχο και σατανικό σχέδιο, σαν το παραπάνω που διακινήθηκε και διακινείται ακόμα στην χώρα μας, από στοιχεία ουσιαστικά “παρακρατικά” και ευθέως “αντι-κυβερνητικά”, όπως πιθανότατα και ξένα – εχθρικά, είναι τόσο εύκολο να εξεταστεί σε όλες του τις διαστάσεις και πτυχές και κυρίως και πρωτίστως το θέμα των παρανόμων παρακολουθήσεων, με όλες τις απολήξεις του, αφού μάλιστα τα τεχνικά χαρ-κά του αναφερθέντος λογισμικού δύνανται να “επιτίθενται” και από την Ν. Αμερική, την Αυστραλία, τον Β. Πόλο, λέμε τώρα, κλπ, με την ίδια ακριβώς επιτυχία που θα το έκαναν και απ’ εδώ;   

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Α/Ε-Φ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ή ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ(!) ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ Π-Θ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ” ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ!..

(Διαβάστε εδώ όλες μας τις παρεμβάσεις, αμέσως μετά τα γεγονότα, όπως αυτά κατά σειρά τα “πέταξαν” στην πολιτική μας ζωή – αρένα οι τυχοδιώκτες πολιτικοί χαρτοπαίκτες της “Κουμουνδούρου” και θα αντιληφθείτε την λογική σειρά, η οποία υφίστατο και -ται στην προσπάθειά μας να σας πείσουμε “λόγοις” και με επιχειρήματα ορθολογικά ότι μιλάμε για σχέδιο ουσιαστικά κατά της Ελλάδος, όσα ακούσατε και συνεχίζετε να ακούτε, σχετικώς με τις υποκλοπές, από τους διεθνιστές με μαύρο μανδύα)!..

Γειά σας και χαρά σας!..

Υγ. Παραγράφου:

Υποκλοπές: Με 5 εκατ. ευρώ μπορείς να ακούς τα πάντα

Υποκλοπές: Με 5 εκατ. ευρώ μπορείς να ακούς τα πάντα | tovima.gr

Predator vs pegasus: Ποιο είναι πιο σατανικό

ΤοΒΗΜΑ Team

Ανοίγουν στόματα για τις υποκλοπές στην Κύπρο μετά τις εκλογές, το οποίο θυμίζω ότι από την Κύπρο ξεκίνησε για να έρθει στην Ελλάδα, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Αφού πρώτα η Intellexa για να πείσει την Ελεγκτική Υπηρεσία τη Κύπρου ώστε να εγκρίνει το Predator, έκανε επίδειξη των «διαβολικών» μηχανημάτων της, ήρθε και η σειρά του Pegasus να κάνει επίδειξη. Ε, αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε πιο «σατανικό», αφού για να «μολυνθεί» ένα τηλέφωνο δεν χρειαζόταν το δόλωμα ενός SMS.

Απλώς το μηχάνημα κυκλοφορούσε στο δρόμο και μπορούσε να εγκλωβίσει όποιο τηλέφωνο ήθελε ο κάτοχος του μηχανήματος σε απόσταση 500 μέτρων χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Είπαν ότι όλο το πακέτο το πωλούν προς 5 εκατ. ευρώ και στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα μηχανήματα, η εκπαίδευση προσωπικού, η βιβλιογραφία (είχαν και βιβλιογραφία βλέπετε) και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Και για να γίνουν πιο πειστικοί, όπως μου το μετέφεραν από την Λευκωσία, είπαν στους Κυπρίους ότι τα μηχανήματα αυτά είναι ιδανικά για… κατασκοπεία. Μόνον που δεν διευκρίνισαν ποιος θέλουν να κατασκοπεύουν.

 

2. Πρώτος εξάδελφος του πρώην ΥΠ.ΟΙΚ. Κου ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ δεν έχει την μεγαλύτερη και δυνητικά ισχυρότερη εταιρεία διαχειρίσεως κόκκινων δανείων ή κάνουμε λάθος;

Μπορείς να σκεφτείς, αν αυτό που μόλις διάβασες, ενισχύει την άποψη που θέλει τον Κο Τσακαλώτο να είναι άνθρωπος των Α/ΜΥ (ΜΙ6) και ουσιαστικά του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟ “1” ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;

Μπορείς ακόμα να σκεφτείς, αν το γεγονός ότι ανέλαβε ΥΠ.ΟΙΚ. επί “Κλεφτοκοτά” σχετίζεται με την παραπάνω -πιθανή σου λέω εγώ- σχέση του με την Οικογένεια Ρότσιλντ;

Τέλος, μπορείς να σκεφτείς αν η τυχούσα παραπάνω σχέση του τον έχει καταστήσει την Νο “1” διάδοχο του “Κλεφτοκοτά” κατάσταση στον “Σόρος-Σύριζα”; (Θυμίζω ότι 15 χρόνια έχει ο “Σόρος-Τσίπρας” ως πολιτικός Αρχηγός! Μιλάμε για τον μακροβιότερο, τον 21ο αι., πολιτικό ηγέτη Κόμματος)!..

 

3. Συμφωνώ! Ο Κος Στεφανής θα έπρεπε να αναλάβει ως στρατιωτικός Υποδιοικητής της ΕΥΠ, όπως έγραψες! Όμως!

α. Δεν θα μπορούσε να πάει ένας πρώην Υπουργός, και ειδικά σαν αυτόν, υφιστάμενος ενός Πρέσβεως! Διοικητής δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί, αφού κυρίως και ο Κ.Κ.Μ. δεν θέλει στρατιωτικούς “Κεφαλές” σε μείζονες κρατικούς Οργανισμούς, διότι δυστυχώς και αυτός “υποφέρει” από το σύνδρομο της… Χούντας, μήπως δηλαδή συνωμοτήσουν οι μη ελεγχόμενοι Αξκοί και επέμβουν στρατιωτικά, κλπ!..

Φυσικά υπήρχαν και άλλοι λόγοι που ο Στρατηγός ΣΤΕΦΑΝΗΣ δεν θα μπορούσε να αναλάβει Αρχηγός, όπως το ότι κάτι τέτοιο θα έφερνε μείζονες αντιδράσεις του υπάρχοντος πολιτικού στην υπόψη Υπηρεσία προσωπικού, ενός προσωπικού βαθιά -δυστυχώς- κομματικού και ορθότερα… πολυκομματικού!..

β. Ο Κος Στεφανής δεν θα πήγαινε και ο ίδιος να αναλάβει ως Δκτης της, διότι αφ’ ενός δεν γνωρίζει τα θέματα, (ας σταθώ σ’ αυτό, ούτε έχει μυαλό που απαιτούν τέτοιες Υπηρεσίες, αφού είναι αγνός και “καθαρός” Αξκός), αλλά και κυρίως διότι ανήκει στους “Ατσαλάκωτους” Αξκούς, εκείνους δηλαδή που δεν θα ήθελαν με τίποτα “να τους βάλλουν στο στόμα τους” αρνητικά και η ΕΥΠ είναι μια ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ώστε να… ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ… ΚΟΣΤΟΥΜΙ!..

Έτσι, προφανώς με προτέρα του πρόταση, προτιμήθηκε ο “δικός του” εσχάτως αποστρατευθείς Αξκός, Αντγος (ΜΧ) ΚΕΛΛΗΣ Γ., ώστε τουλάχιστον να έχει η Κ-Β μια έμμεση, αλλά σοβαρή και έγκυρη πληροφόρηση για τα θέματα της ΕΥΠ!..

Αυτά πιστεύουμε εμείς! Ο.Κ.;

 

4. Όχι, λάθος κάνεις! Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” επιχειρούν κανονικά και σήμερα στην Τουρκία κυρίως, αλλά και στα Βαλκάνια!..

 

5. Όχι, δεν έχουμε μπει ακόμα στην νέα “ΜΙΤ”, φίλη μας! Εμείς ψέματα δεν λέμε! Έχουμε όμως εντοπίσει κάποιες στοές και λαγούμια στην περιοχή, μέσω των οποίων προσπαθούμε να εισχωρήσουμε!

 

6. ΕΜΒΟΛΙΜΟ!

“Έφυγε” ένας ωραίος Έλληνας εβραϊκής καταγωγής! Αναφέρομαι στον Δήμαρχο Ιωαννίνων! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καθώς και στην “Εβραϊκή Κοινότητα” της Ελλάδος! “Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ”!.. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε και ως Ιατρός και ως Δήμαρχος στην Πατρίδα μας και στον λαό μας!.. 

Μωυσής Ελισάφ: Πέθανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων

Μωυσής Ελισάφ: Πέθανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων | tovima.gr

Σε ηλικία 69 ετών. 

ΤοΒΗΜΑ Team

Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ σε ηλικία 69 ετών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών είχε γνωστοποιήσει πως ο δήμαρχος αντιμετώπιζε κάποιο «απρόβλεπτο πρόβλημα υγείας, που προέκυψε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ταξιδιού», και βρισκόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου:

Ποιος ήταν ο Μωυσής Ελισάφ

Πολιτικός, πανεπιστημιακός και γιατρός, ο Μωυσής Ελισάφ γεννήθηκε το 1954 στα Ιωάννινα. Οι γονείς του ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος, οι οποίοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τη συγκέντρωση κατά την οποία οι περισσότεροι Εβραίοι των Ιωαννίνων εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτς.

Ο Μωυσής Ελισάφ διετέλεσε καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομειακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ήταν επίσης υπεύθυνος των Εξωτερικών Ιατρείων Διαταραχών του Μεταβολισμού των Λιπιδίων και Παχυσαρκίας.

Μέχρι τον θάνατό του ήταν ενεργό μέλος 27 επιστημονικών εταιρειών και διετέλεσε επανειλημμένα πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, όπου παραμένει μέλος του Δ.Σ. Ήταν επίσης αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Επιπροσθέτως, διετέλεσε διευθυντής του Β’ Παθολογικού Τομέα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διευθυντής του Παθολογικού Τομέα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αναπληρωτής διοικητής ακαδημαϊκών υποθέσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Σε ό,τι αφορά την αυτοδιοικητική του πορεία, είχε διατελέσει επανειλημμένα δημοτικός σύμβουλος και ήταν πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος , Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών (2011-2014) με δήμαρχο τον Φίλιππα Φίλιο. Τον Ιούνιο του 2019 εξελέγη δήμαρχος Ιωαννίνων με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Η ρωμανιώτικη εβραϊκή κοινότητα των Ιωαννίνων, χάνει ένα εξέχον μέλος της, που επί σειρά ετών ήταν πρόεδρός της, αναδεικνύοντας την ιστορική της διαδρομή στα πέρατα του κόσμου. Ο Μωυσής Ελισάφ έγινε ο πρώτος Έλληνας Εβραίος δήμαρχος, με την εκλογή του να αποτελεί αντικείμενο πολλών δημοσιευμάτων. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ) και διετέλεσε επί διετία και γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ.

 

7. ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΦΙΛΕ!

 

Πρωταθλητής

«King of Europe»: 19ος τελικός από το 2014 με στόχο την 10η κούπα!

«King of Europe»: 19ος τελικός από το 2014 με στόχο την 10η κούπα!
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 – 21:48

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ο οποίος αυτοϋποβιβάστικε δύο κατηγορίες μπας και προκριθεί επιτέλους σε ευρωπαϊκό τελικό είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον Θρύλο… με αποτέλεσμα να μην ζήσει ο Τάκης Μαλακατές το εκτός των συνόρων όνειρο του.

 

Επειδή τα νούμερα δεν λένε ποτέ ψέματα ιδού και τα κατορθώματα:

 

Τμήμα Τελικοί Κατακτήσεις
Πόλο Γυναικών 11 7
Πόλο Γυναικών 4 1
Βόλεϊ Ανδρών 2 Εκκρεμεί
Βόλεϊ Γυναικών 2 1
Σύνολο 19 9

Η ομάδα βόλεϊ πανηγύρισε για 8η φορά την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό και διεκδικεί τον τρίτο τίτλο του τμήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με Μαρινάκη και Κουντούρη η ομάδα βρίσκεται στα σωστά χέρια, πατάει σε στέρεες βάσεις και θα συνεχίζει να προσφέρει στιγμές σαν την σημερινή, που ωθούν τον κόσμο σε ντελίριο ενθουσιασμού, χαράς και υπερηφάνιας.

ΚΑΙ 

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρσέλο έχει πρόταση, λύνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό»

Ολυμπιακός: Λύνεται το συμβόλαιο με Μαρσέλο

 

8. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!..

Μίλτος Τεντόγλου: «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» – Εκστασιασμένο το Twitter μετά το άλμα του στα 8,41μ.

08:41 ΜΕΤΡΑ

“ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ. Α3Α36Β!@#31Α

-/-