Κάποιοι Από Τους Πιθανώς Τελευταίους Μας… Πυροβολισμούς!

Φίλοι μου / μας!

1. Με βάση την εθνοκάθαρση των Αλβανικών πληθυσμών του Κοσσόβου, από τους Σέρβους της πρώην αυτής Σερβικής επαρχίας, δεν επενέβησαν το ΝΑΤΟ και οι Η.Π.Α. στα Βαλκάνια;

Γιατί δεν έπραξαν όμως το ίδιο και όταν οι Σλάβοι των Σκοπίων “καταπίεζαν” και “καθάριζαν σαν αυγά” τους Αλβανικής συνειδήσεως πολίτες του κρατιδίου τους;

Γιατί, καθ’ όμοιον τρόπο, δεν επενέβησαν (“λόγοις” βεβαίως αρχικά… ) και δεν συνεργάστηκαν(!!!) με την Ρωσία, για την επίλυση του ζητήματος της εθνοκάθαρσης των Ρωσόφωνων πληθυσμών στην  “δίδυμη” επαρχία του Ντονέτσκ (Α. Ουκρανία), από τους ΝΑΖΙ Πραιτοριανούς των Ουκρανικών Κ-Β, από το 2014, έως το 2022;

Όχι μόνον δεν ενδιαφέρθηκαν το ΝΑΤΟ και οι Η.Π.Α. για την σφαγή 14.000 ρωσικής συνειδήσεως Ρωσόφωνων Ουκρανών πολιτών, αλλά το όλο θέμα το ενέπλεξαν ευσχήμως στον σχεδιασμό τους – επιχείρηση να “βγάλουν” εκτός παγκοσμίου παιχνιδιού την Ρωσία, καθιστώντας-την παρία, μετά από την μη συμφωνία… συνεργασίας της Ρωσίας με τις Η.Π.Α. – Δύση στο θέμα “Πράσινη Ανάπτυξη” των Ροκφέλερς!..

2. Στρατηγέ, Κε Τζούμη!

α. Ξαναδείτε πάλι τον ορισμό της “Ευθιδικίας”.

β. Δεν είναι “εκτιμεί”, αλλά “εκτιμά”! Πχ Ο Στρατηγός Τζούμης εκτιμά(!), κλπ!..

3. Στην Αλβανία σήμερα επικρατούν πείνα και φτώχεια, αλλά και νεοπλουτισμός, λαθρεμπόριο πάσης φύσεως και ΜΑΦΙΑ! (Συμμορίες, πλιάτσικο, μπράβοι, αλληλοσκοτωμοί). Η Αλβανία, που θέλουμε και εμείς να μπει στην Ευρώπη, είναι το Νο “1” Κράτος “ΜΑΦΙΑ” στα Βαλκάνια και ίσως και σε ολόκληρη την Ευρώπη!..

Να μπει στην Ευρώπη, ναι! Αλλά πώς; Με την συνεχιζόμενη ύβρη της απέναντι στους νεκρούς μας του Ε-Ι πολέμου, του 1940-1941, με τα όσα τραγικά γεγονότα βιώνονται στην λεγόμενη Β. Ήπειρο (λεγόμενη διότι αναφέρεται… κολοβωμένη, όπως σας έχουμε εξηγήσει), τραγικά συμβάντα που στοχεύουν στην διάλυση και πλήρη εκμηδενισμό της εκεί Ε/μειονότητος (μεταφορά από τον Βορρά μουσουλμανικών πληθυσμών, μεταφορά Τζιχαντιστών, κλοπές με κρατικό τσαμπουκά ελληνικών περιουσιών, κλπ), με τον άκρατο και ταυτόχρονα επικίνδυνο Α/Εθνικισμό, που στοχεύει στην… “Τσαμερία” (sic), κλπ, με την στρατηγική συμφωνία συνεργασίας της χώρας με την Τουρκία, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, (όπως φυσικά και την αντίστοιχη ίδια συμφωνία των Σκοπίων με την Τουρκία), κλπ, έτσι θα υπογράψει η Ελλάδα για την ένταξή της στην ΕΕ;

Με αυτά που παραπάνω ενδεικτικώς ανεφέρθησαν και με το γεγονός ότι παραμένει, ως χώρα, έδρα της ΜΑΦΙΑ στην Ευρώπη και μία από τις παγκόσμιες Βάσεις της Διεθνούς “ΜΑΦΙΑ”, η Ελλάδα θα υπογράψει, Κε ΚΚΜ, την ένταξή της στην ΕΕ;

4. Την “Φυσική Αλβανία”, όπως χαρακτήρισαν τις εκτός των τωρινών συνόρων τους διεκδικήσεις τους οι Αλβανοί, θα την θυμάστε! Αυτήν τώρα προσπαθούν οι Τούρκοι, λόγω Ελλάδος(!), να την επαναφέρουν δυναμικά στο πολιτικό διεθνικό προσκήνιο (της περιοχής μας και ευρύτερα), και καταλαβαίνετε το “γιατί”! Η σχέση “Κυρίου” – “Υποτελούς” των ΡΤΕ – Ράμα, βοηθάει τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή!..

5. Συγχαρητήρια στον νέο Π-Θ του Ισραήλ, Κο ΛΑΠΙΝΤ για την εκλογή του!.. Αναμενόμενη και απολύτως ορθή η ιεραρχική στόχευσή του στο Ιράν, με βάση τα όσα δήλωσε μόλις εξελέγη!

Η Ελλάς ελπίζει και εύχεται, όπως εκτιμούμε και θέλουμε να πιστεύουμε, να αναπτύξει με το υπ’ αυτόν Ισραήλ ακόμα καλύτερες σχέσεις, σε όλα τα Πεδία, από τις νυν υπάρχουσες!

6. Ρωτάμε τους υπευθύνους! Οι εξ Αλβανίας και Βουλγαρίας ΡΟΜΑ, που τα τελευταία 20 χρόνια εισήλθαν λάθρα στην χώρα μας έχουν βαρύ οπλισμό;

7. Κατ’ εμάς, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον επικοινωνιολόγο του Ε/Π-Θ ΚΚΜ, Κο Σταν ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ, ο οποίος έχει διατελέσει και πρώην Σύμβουλος των Αλ ΓΚΟΡ (εξαιρετική, κατ΄εμάς, προσωπικότητα) και Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ (“Φεύγετε μακριά” από τον… γλυκοτσούτσουνο)!..

Ο σπουδαίος αυτός Αμερικανο-Εβραίος… επαγγελματίας “ήρθε και έδεσε” με τον ιδιαιτέρας ευφυΐας Ε/Π-Θ, ο οποίος είναι άριστος, όπως αποδεικνύεται, δέκτης των παροτρύνσεων και συμβουλών του… δασκάλου του!..

8. Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, όντας τσατσόνια ή πρακτοράκια των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Ελλάδα, γράφουμε και πάλι, ότι επί του δήθεν… Τουρκόφιλου (sic) Α/Προέδρου ΤΡΑΜΠ, είχαμε (αναφορικά πάντα με τις Α-Τ σχέσεις):

– Την άρνηση αναβαθμίσεως των τ/F-16.

– Το “κόψιμο” των F-35.

– Την απελευθέρωση του Πάστορα Μπράνσον, μόλις ο Πρόεδρος Τραμπ “έδειξε τα δόντια του”, λέγοντας στον ΡΤΕ ότι θα σε καταστρέψω οικονομικά!

– Εκπαίδευση του ΡΚΚ – ΥPG και ευρεία παροχή πυρομαχικών από τις Η.Π.Α. σ’ αυτούς!..

– Κυρώσεις για τους S-400.

– Οικονομικές κυρώσεις, ξεχωριστά αυτών για τους S-400.

– Εμπάργκο, σχεδόν στα πάντα και όχι μόνον στα εξοπλιστικά… θέματα.

– “Άνοιγμα” στην Ελλάδα – Κύπρο και συμφωνία με το Ισραήλ, που “πίεζε” την Τουρκία.

– Υποστήριξη του “EAST MED”!

(O Tραμπ δεν ήταν τσάτσος κανενός “Διεθνούς Εβραίου”! Τον “EAST MED” μοιάζει να τον χάλασαν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, λόγω του ότι ήσαν πάντοτε και παραμένουν “τσιράκια” του “Διεθνούς Κεφαλαίου” και “εν προκειμένω” των Ροκφέλερς, οι οποίοι προωθούν τώρα και μάλιστα με ξεχωριστή σπουδή και ταχύτητα την “Πράσινη Ανάπτυξη”, που ανεστάλη επί Τραμπ, και η οποία ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για ό,τι βιώνει σήμερα η ΕΕ και ο κόσμος όλος, με τα προεόρτια του… Γ’ Π.Π., προεόρτια που αποτελεί και εκφράζει η Ρ/εισβολή στην Ουκρανία).

– Δυναμική περίσφιγξη των τρομοκρατών Αγιατολλάχ του Ιράν και για 1η φορά, μετά από χρόνια, στήριξη του Ισραήλ στην πράξη, ένα Ισραήλ που αντιμετώπιζε τότε (λόγω του Εθνοκεντρικού και βαθιά Ι/Πατριώτου ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ) το μίσος (ναι, το μίσος, όπως ακριβώς το διαβάζετε) και των θεωρητικά ομοφύλων τους “Διεθνών Εβραίων”, μαζί με την αυτή συμπεριφορά και των Α/Κ-Β, των εντολοδόχων τους δηλαδή “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!.. Η σκληρή στάση του Τραμπ απέναντι στους Ιρανούς, οδήγησε και στο καλύτερο, από κάθε άποψη τότε, κυνήγι της τρομοκρατίας των Ιρανών, των Παλαιστινίων, των Αράβων (κυρίως Ιρακινών, πρώην Σανταμικών στελεχών), στην Μ. Ανατολή, αλλά και στην Τουρκία, όπου απεδείχθησαν περίτρανα τότε οι σχέσεις του καθεστώτος ΡΤΕ με όλη συνολικά την τρομοκρατία στην εκεί περιοχή και κυρίως με αυτήν του “ISIS”!..

– Τέλος, οικοδομήθηκε η ειρήνη σε μεγάλο βαθμό, αφού το Ισραήλ ανέπτυξε σχέσεις αγαστής πια συνεργασίας με την Σ. Αραβία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, τα Η.Α.Ε., το Ομάν και το Μπαχρέϊν, ενώ… προσφέρθηκε στους Παλαιστινίους η καλύτερη ποτέ “Συμφωνία Ειρήνης”, μαζί με ένα απίστευτο πακτωλό χρημάτων, συμφωνία που απέτυχε, διότι οι Κοι αυτοί δεν θέλουν την ειρήνη, αλλά την ΟΛΚΛΗΡΩΤΙΚΗ Κ/Φ των Ισραηλινών και φυσικά του Ισραήλ!..

– Η παραπάνω Α/πολιτική (+ η μεταφορά της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στα Ιεροσόλυμα, ως αναγνώριση – επιτέλους- της Ιστορικής αλήθειας), έφερε στα “πολύ δύσκολά” του, τον ΡΤΕ και την Κ-Β του, αφού αυτός ΠΑΤΡΟΝΑΡΕ σε πολύ μεγάλο βαθμό κυρίως τους Παλαιστινίους της τρομοκρατικής “Χαμάς” (είχε Γραφεία στην Πόλη, αν δεν σφάλλω), αλλά και τον “ISIS” (“DEAŞ” κατά τους Τούρκους, που τον “τελείωσε” ο Τραμπ και που επανήλθε, περιέργως πώς, επί “Γερο-Τζο”), τους… Μορσι-κούς Αιγύπτιους “Αδελφούς Μουσουλμάνους”, κλπ, κλπ, κλπ, χαλώντας του έτσι μια Ερντογανική πολιτική ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΜΟΥ προς τους όποιους θρησκευτικά ομοδόξους των Τούρκων, κλπ!..

9. Επί Χούντας, παλιοπαπάρα, που δεν έχεις μάθει να λες τα πράγματα όπως έχουν, είχαμε κυριολεκτικά έναν “ΠΛΟΥΤΟ”, στην σχετικά νέα τότε ε/ΤV! Ενδεικτικά, διάβασε παρακάτω:

– Μικρό σπίτι στο λιβάδι.

– Χάϊ Σαπαράλ.

– Γκάνσμοκ.

– Μπονάτσα.

– Γουόλτονς.

– Χαβάη 5-0. (“Θεός ‘ χωρέστον” τον Τζακ ΛΟΝΤΟΝ/ “Στιβ ΜΑΓΚΑΡΕΤ”).

– Άγιος.

– Αντίζηλοι.

– Σκίπυ, το Καγκουρό του δάσους.

– Άγνωστος Πόλεμος. (Έπιανε… αυτο-καραντίνα όλη την Ελλάδα, όταν μετεδίδετο η υπόψη σειρά).

– Η Γειτονιά μας.

– Λούνα Παρκ.

– Μια Κυριακή, Κυριακή χωρίς σύννεφα.

– Μπίνγκο.

– Κότζακ. (Αθάνατος ο Έλληνας Σπαρτιάτης Τέλης ΣΑΒΑΛΑΣ).

– Η Μάχη! (Με τον απίθανο Λοχία… Βικ ΜΟΡΟΟΥ και τον Υπλγό… Τζέϊσον).

– Δυναστεία.

– Ντάλας.

– Μπένυ ΧΙΛ.

– Μπαγκς Μπάνυ, Τομ και Τζέρυ! (Κινούμενα σχέδια κανονικά και όχι μεταγλωττισμένα).

– Λάσι.

– Μαύρη Καλλονή.

– Ταρζάν.

– Και ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ, ξένες και Ελληνικές! Το ελληνικό και παγκόσμιο ΣΙΝΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ τότε! Ας διαλέξουμε, πχ τότε μεσουρανήσαντες ηθοποιούς … από τα… έξω! Ντελόν, Μπελμοντό, Ζαν Γκαμπέν, “Μπε-μπέ”, Μπάρτον και Τέϊλορ, Ομάρ ΣΑΡΙΦ, Τσαρλς Μπρόνσον, Κλιντ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, Ντάστι Χόφμαν, Αλ Πατσίνο, Ρ, Ντε Νίρο, Στιβ Μακ Κουϊν, Τζέϊμς Ντιν, και, και, και, … Υπάρχει κανείς ισάξιός τους σήμερα και δεν τον είδαμε; (Δεν γράφω για Έλληνες, διότι θα ήθελα σελίδες)!..

– Φοβερή ελληνική και ξένη μουσική! Συγκροτήματα… “Γαμάω”, κλπ!..

Σήμερα τί έχει η ελληνική ΤV; Μόνον… “ΛΟΑΤΚΙ”, και από ξένες σειρές όλο κάτι… φαντασίας, με εξωπραγματικές… παπαριές (κυριολεκτικά όμως), και… προπαγάνδα υπέρ της διαλύσεως των αρχών και αξιών της Πατρίδος μας και γενικώς!.. Ή όχι, ρε συ;

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΗΣΑΝ ΕΝΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΠΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ!..

10. Καλά! Από την μια έγινε αγώνας για τα περίφημα “προσωπικά δεδομένα” (εδώ σας είπαμε γιατί ανακαλύφτηκαν αυτά), και από την άλλη οι αναφανδόν υπερασπιστές τους “ΛΟΑΤΚΙ”, “βγαίνουν” και δείχνουν τις μούρες τους και λένε το τί είναι, κλ, κλπ, κλπ! Πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο;

11. Η τελευταία συμπεριφορά του ΡΤΕ και τα λεγόμενά του (χωρίς να αναφέρει το όνομα του Ε/Π-Θ) για έναν Ε/λαό, που θα πρέπει να μην τον ξαναψηφίσει, κλπ, εντάσσεται σ’ αυτό ακριβώς που σας έχουμε επανειλημμένως πει και γράψει! Στον τ/σχεδιασμό υλοποιήσεως του νέου, μετά τις 16-07-2022, “Εθνικού Τ/Δόγματος”, σύμφωνα με το οποίο, “η άμυνα ξεκινάει από το έδαφος του αντιπάλου”!..

Συνεπώς δεν πρόκειται για κανέναν… αμετροεπή, όπως κάποιοι λένε, ΡΤΕ, αλλά για έναν ΡΤΕ, ο οποίος ακολουθεί κατά γράμμα την αποφασισθείσα στρατηγική… “γραμμή”, όπως αυτή είχε αποφασισθεί  στο 1ο τ/ΣΕΑ, μετά το “Κίνημα” του 2016! Οι Τούρκοι δεν είναι… “Ευκαιριακοί”, αλλά “Στρατηγιστές” και “συνεπείς” στην έκφραση της εξωτερικής τους πολιτικής, μη όντες της… Αρχής “βλέπουμε και κάνουμε”!..

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την Γεωγραφία τους, βασικό λόγο για τον οποίον τους “προσκυνάει η Δύση”, καθώς και το γεγονός ότι δεν είναι, πολιτικά, τυχάρπαστοι και ευκαιριακοί!..

12. Να διαβάσουν, τί γράφαμε εδώ για την στάση του Τσίπρα, αν οδηγηθούμε σε έναν Ε-Τ Πόλεμο, εκεί στην ΝΔ και να… αναδιπλωθούν! Δεν θα ήταν ωραίο, κατ’ αναλογία, να λεχθεί από τα χείλη κανενός Ε/Π-Θ σήμερα (Κ.Κ.Μ.), ό,τι είχε πει το 1964, ο τότε Ε/Π-Θ, ότι δηλαδή “ΓΙΝΑΜΕ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ”, προσθέτοντας “δυστυχώς, από την 1η ημέρα της εκλογής μας, επροδόθημεν εκ των ένδον”*!..

13. Σε μια εποχή που οι μεγάλες εταιρείες οπλικών συστημάτων, πάσης φύσεως, “τρέχουν” να κερδίσουν όσα έχασαν με το… “τράβηγμα” των Η.Π.Α. πίσω στην χώρα τους επί Τραμπ, σε μια εποχή που γενικώς το “Διεθνές Κεφάλαιο”(!) δεν θέλει απλώς να ρεφάρει, αλλά να… υπερ-κερδίσει από την “χαμένη” γι’ αυτό οικονομικά στον Πλανήτη εποχή Τραμπ, δεν μπορούμε -δυστυχώς- Κε Ανδρουλάκη, (έτσι πιστεύουμε εμείς τουλάχιστον), να μιλάμε για εμπάργκο όπλων, ούτε ακόμα και γι’ αυτήν την Τουρκία!..

14. Δεν υπάρχει συγγνώμη, Κε Γεωργιάδη, όταν δίνεται το όνομα του Αιγαίου (“Türkaegean”)!.. Πώς η πράγματι τόσο αυξημένη αξιοπρέπειά σας δεν… επικράτησε αυτήν την φορά, ώστε να κάνετε το πρέπον και να ζητήσετε από τον Κο Π-Θ να παραιτηθείτε, ασχέτως του τί θα έκανε αυτός μετά, αν δηλαδή θα απεδέχετο ή όχι την παραίτηση ενός πράγματι πετυχημένου Υπουργού του και σε ένα τόσο δύσκολο, όσο και ιδιόμορφο Υπουργείο; Στις ΕΔ λένε: “Ο Διοικητής ευθύνεται για παν ό,τι πράξει ή παραλείψει να πράξει”, Κε Υπουργέ, ακόμα και αν υποθέσουμε την χειρότερη εκδοχή η λαδιά να έγινε κατόπιν σχεδιασμού, από ΣΥΡΙΖΑΙΟ υπάλληλο, κλπ!..

Εμείς λέμε λοιπόν ότι έπρεπε να υποβάλλατε παραίτηση, ασχέτως του όποιου Πρωθυπουργικού… επέκεινα!..

Επίσης! Ούτε επαρκεί και ούτε ευσταθεί η δικαιολογία “μα αυτό το είχε περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2017”, κλπ, διότι πολύ απλά το υπόψη Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα, είναι “τύποις” Εθνικό Κόμμα και “ουσία” Διεθνιστικό, με αποτέλεσμα να προβαίνει άνετα και χωρίς αναστολές σε τέτοιες αντεθνικές (και ύποπτες στην βάση τους) πράξεις!

Είναι δυνατόν ο Αθηναίος ΑΙΓΕΑΣ, ο πατέρας του Θησέως, που έπεσε σαλεμένος στην θάλασσα (και έτσι ονομάστηκε το πέλαγος Αιγαίο), όταν βλέποντας τα καράβια του γιού του να γυρνάνε στην Αττική, χωρίς να έχουν αλλάξει τα μαύρα πανιά τους σε άσπρα, (ώστε να καταλάβαινε ο Αιγέας και όλοι που ήταν μαζί του ότι ο Θησέας σκότωσε τον Μινώταυρο και πως επιστρέφει νικητής), να είναι Τουρκο-Αιγέας; Τότε, ούτε ως Μογγόλοι δεν υπήρχαν ακόμα, Κε Υπουργέ, οι σημερινοί “Πάρτα Όλα” ή τα “Θέλω Όλα” ή “και άλλα θέλω”, κλπ, Τούρκοι!..

Δεν είναι δυνατόν να έκανε το Κόμμα σας ή και το Κόμμα σας αγώνα για να μην παραδοθεί από τον Τσίπρα η Μακεδονία στους Σκοπιανούς, και να μην είστε 100 φορές προσεκτικοί σε τέτοια σοβαρότατα ζητήματα εθνικής ουσιαστικά ασφαλείας, σε μια επίσης τόσο κρίσιμη εθνικά εποχή!..

15. Κε Ερσίν ΤΑΤΑΡ! Με αφορμή κάποιες ΑΜΦΙΣΗΜΕΣ(!), κατ’ εμάς, δηλώσεις του Ρ/ΥΠΕΞ Κου Λαβρώφ, για την Β. Κύπρο και με επίσης κάποιες υφέρπουσες φήμες αγνώστων πως, “η Ρωσία σκέπτεται να ανοίξει Προξενείο στα “Κατεχόμενα” “, όπως έγραψε και η μη(!) έγκριτη για εμάς ε/φ του Αλ Αφούζου, “Καθημερινή”, σας δημιουργήθηκε μια πρόσκαιρη πολιτική… στύση και αυτή σας οδήγησε να αναφερθείτε σε “ενδυνάμωση της ΤΔΒΚ” (sic)!..

Μαζευτείτε και πάλι και μάλιστα αμέσως, διότι μια τέτοια κατάσταση στην ηλικία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε -τουλάχιστον- σοβαρά προβλήματα… αιματώσεως της υπόψη περιοχής ή και σε ευρύτερα αιματολογικά όμοια του οργανισμού σας!..

Όσο τώρα για τους Ρώσους και την στάση τους απέναντι στους Τουρκο-αφέντες σας, αλλά και σε εσάς, στάση που την έχουμε εδώ περιγράψει ευκρινώς, περιμένετε και θα την δείτε σύντομα να εκδηλώνετε στο σύνολό της! Εμείς εκτιμούμε ότι θα αρχίσει να… αποκαλύπτεται από το προσεχές Φθινόπωρο! Υπομονή και θα δούμε!.. Προς το παρόν, μείνετε στα του Λαβρώφ και στις υπέρ σας δηλώσεις της “Ισλαμικής Νεολαίας”, που συνεδρίασε πρόσφατα στην Κέττα του “αδελφού” σας Πακιστάν και του Προέδρου του, που δήλωσε πως “οι εχθροί της Τουρκίας είναι και εχθροί του Πακιστάν”!..

Α! Για να σε ρωτήσω! Ποιοί Εβραίοι αγόρασαν τα τελευταία χρόνια γη… σας(!) εκεί στα “Κατεχόμενα” και ποιά η υπόψη εξέλιξη του θέματος; Η ε/φ “Milli Gazete” έγραψε σχετικώς πολλά, αναφέρθηκε σε εβραϊκά κεφάλαια, αλλά όχι σε ονόματα! Εσύ θες να μας πεις κάποια; Είναι Ισραηλινοί ή “Διεθνείς Εβραίοι”; Έστω αυτό!.. (Άραγε ο Αμερικανός Κος ΠΟΛΣΟΝ, ο αγοραστής της… ΝΑ Τουρκίας, ενδιαφέρθηκε); Ποιά είναι ακριβώς τα 31.500 στρέμματα / dönüm,  που γράφει η υπόψη ε/φ;

Και κάτι ακόμα! Πώς ο… “RΑΒΙΑ” ΡΤΕ αφήνει τους κακούς και μισητούς σας Εβραίους να έχουν λόγο στην ξένη… γη σας;

Τέλος, γιατί, ρε συ Ερσίν, οι κατ’ εσάς… Νοτιο-Κύπριοι (sic) να μην αγοράσουν και Ε/Π, όπως πρόσφατα (Η144Μ, από την “Airbus Helicopters”), και ό,τι άλλο θέλουν την στιγμή που στο Τ/ΓΕΕΔ ευρίσκεται σχέδιο κατακτήσεως και της υπολοίπου νήσου Κύπρου και μάλιστα μέσα στον… εκπληκτικό χρόνο των 3 ημερών;

16. Αιτία Ε-Τ πολέμου ο εξοπλισμός των ελληνικών παρά την Μ. Ασία νήσων (κυρίως αυτών), δήλωσε ο Τούρκος… Δρ, Κος Ουνούρ Ουράζ (ε/φ “Μιλάτ”)!.. Μα Ονούρ φίλε μας, σε πρόλαβε ο ΥΠΕΞ σας, ο ΥΠΑΜ σας και κυρίως ο ΡΤΕ, του οποίου εκτιμούμε πως κακώς προσπάθησες να κάνεις τον… λαγό!.. Ξέχασες όμως, τουλάχιστον, να πεις και “2 λόγια” για το πώς είναι από πλευράς ΤΕΔ οι νήσοι Ίμβρος και Τένεδος, αλλά και κάτι για τον λόγο υπάρξεως της “Στρατιάς Αιγαίου”!..

17. Ρωτάμε! Άλλαξε τελικώς ή όχι η ηγεσία στην Δ. Όχθη; Ο Μαχμούντ Αμπάς είναι καλά στην υγεία του; Θα μας πει κάποιος;

18. ΡΤΕ: “Το φυσικό αέριο της Μ. Θάλασσας, θα έχει μπει στο τ/σύστημα, το 2023”!

Ρε συ Ρετζέπ! Θα υπάρχετε το 2023 ως Τουρκία; Πάντως εμείς ευχόμαστε να έχουμε ειρήνη και να συμβεί ό,τι είπες στον λαό σου!..

19. Για την αποστολή από την Ελλάδα και(!) “STINGER” στην Ουκρανία, μπορείς φίλε μας να ρωτήσεις / να απευθυνθείς, πχ στην ε/φ “ΕΣΤΙΑ”, η οποία έγραψε αναλυτικά, τί ακριβώς στείλαμε, ως Ελλάς, για τις ανάγκες της  εξωτερικής μας πολιτικής (κριθείσες ως τέτοιες από την υπεύθυνο Κ-Β μας), στους Τουρκόφιλους Ουκρανούς των… Ναζιστικών Ταγμάτων και Ταξιαρχιών, όχι του Β΄Π.Π., αλλά του 2022!..

20. Την τ/αλήθεια την είπε πρόσφατα πολύ καθαρά(!) ένας Τ/βουλευτής του “ΜΗΡ”! Είπε, λοιπόν, ο Κος αυτός: “Ο Τ/Εθνικισμός δεν μπορεί να είναι δεμένος στο ΝΑΤΟ”!..

Εμείς θα λέγαμε καλύτερα, πως “Και ο σημερινός καθεστωτικός Τουρκο-Ισλαμισμός, δεν μπορεί να είναι δεμένος στο ΝΑΤΟ”!.. Καταλάβατε!..

21.  Ένας πρώην Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Μόσχα, ο Κος Μακ Φάουλ, απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε, πως: “Ναι, είπαμε ψέματα στους Ουκρανούς ότι θα τους βάζαμε στο ΝΑΤΟ”! Στην συνέχεια, μάλλον “του τράβηξαν κάποιοι το αφτί” και μας είπε, ο Κος Φάουλ, πως… “έκανα φάουλ και λυπάμαι”! (Δεν είπε ότι δεν ήταν έτσι, όπως αρχικώς είχε δηλώσει, αλλά πως απλώς… έσφαλε)!..

22. Επειδή πολλοί Τούρκοι αναρωτιούνται τί θα γίνει / τί έρχεται, κλπ, μετά από το πέρας της Ρωσο-Ουκρανικής σύρραξης (ρωτάνε “sırada ne var ?”, κλπ, ακόμα και σε άρθρα σε μεγάλης κυκλοφορίας ε/φ τους), τους καλούμε να μας διαβάσουν και διαβάζουν, ώστε να μάθουν τί πρόκειται να συμβεί και το οποίο τους ενδιαφέρει… επικίνδυνα!.. “Ε.Θ.” Τούρκοι, “Ε.Θ.”!.. Συντονιστείτε!..

23. Ναι! Κατ’ εμάς ήταν λάθος του Κου Π-Θ, ΚΚΜ, να αναφερθεί σε Κουρδική τρομοκρατία, λέγοντας πως, δεν έχουμε κανένα λόγο να μην παραδεχτούμε πως οι Τούρκοι έτυχαν τρομοκρατικών ενεργειών, κλπ!.. Ακόμα είπε κάτι που ούτε ο πιο σκληρός ΓΓ/ΝΑΤΟ δεν θα έλεγε! (Ικανός ΓΓ και όχι σαν το σημερινό λαμόγιο, το οργανάκι των “Διεθνών Εβραίων”)! Είπε το γνωστό, πως το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ασχολείται με την επίλυση Ε-Τ διαφορών, κλπ!

ΣΧΟΛΙΟ:

α. Κε Π-Θγέ!

Οι Η.Π.Α., τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, στέλνουν στους… τρομοκράτες Κούρδους της Β. Συρίας βοήθεια 813 δις $ Η.Π.Α., εκπαιδεύουν άλλους 3500 Κούρδους μαχητές, τους δίδουν 100 “Ντότσκα”, νέα παρτίδα Καλασνίκωφ, κλπ! Μάλλον, λέμε εμείς, δεν θα τους θεωρούν τρομοκράτες, όπως εσείς!

Αν το δηλώσατε για να… καλμάρετε τον ΡΤΕ, που δεν το νομίζω, αφού δεν σας έχω για πολιτικό… “κλάνα”, οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν απ’ αυτά και ήδη απάντησαν με τις πρώτες φωτιές του φετινού Θέρους, με κυριότερες εκείνες της Καρύστου (σου λένε, “δεν θα καθήσουμε να ασχοληθούμε με το αν οι Έλληνες εκπαίδευαν Κούρδους στην Β. ή στην Ν. Εύβοια! Την καίμε όλη σε 2 Καλοκαίρια και… καλυπτόμαστε, ως ρεβάνς”), και της Ηλείας!..

Ας προσέξουν οι αρμόδιοι Επιτελείς σας τί γράφαμε εδώ για την τ/στόχευση προκλήσεως “εγκεφαλικού” στο στρατηγικό Κέντρο της χώρας, όπως είναι το Λεκανοπέδιο Αττικής, (το δοκίμασαν επί “Σόρος-Τσίπρα” με το Μάτι, κλπ), καθώς και τις φωτιές πλησίον κυρίως κρισίμων αεροπορικών Μονάδων μας! Έχουν σχέδιο συνολικού ελληνικού “black out”, όταν θα είναι να αρχίσουν τα Ε-Τ… τύμπανα, με συνδυασμό ενεργειών τους, μέσα στο Κράτος μας! (Έχουμε γράψει σχετικά)!..

Επίσης! Δεν θα πρέπει, διότι οι Έλληνες έχουμε ΗΘΙΚΗ(!), ακόμα και στους Πολέμους μας, να μιλάμε έτσι, διότι πχ θεωρούμε σίγουρο πως οι Κούρδοι, σε μια λίαν πιθανή Ε-Τ πολεμική, οποιασδήποτε μορφής, εμπλοκή, θα λειτουργήσουν, στο εσωτερικό της Τουρκίας, στα σίγουρα και στο πλαίσιο του υπέρ της εκατονταετηρίδος αγώνος τους κατά του Τ/Κράτους, ούτε επίσης να μιλάμε έτσι, διότι τους Έλληνες τους “πέρασαν μαχαίρι” και(!) οι Κούρδοι, και το 1922 και το 1974 στην Κύπρο μας!..

β. Κε Π-Θγέ! Πραγματικά είστε απολύτως ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! Μια τέτοια δήλωση, που θα την ανέμενε κανείς από όποιον άλλον, πλην υμών, αποδεικνύει ό,τι μόλις ανέφερα, αλλά και πως μπορεί η “Διεθνής Εξουσία”, αν υπάρξει ειρήνη, να ποντάρει πολλά επάνω σας και(!) σε διεθνές (υπερ-εθνικό) επίπεδο!.. Κατά τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” και αυτήν την δήλωση θα έπρεπε να την είχατε αποφύγει!.. Ας είναι όμως! Εσείς, μάλλον, ξέρετε καλύτερα!..

24. Οριστικό, λένε κάποια Πρακτορεία! Ο Κος “¨Γουϊκι Λιγκ” θα εκδοθεί στις Η.Π.Α.!

25. Προσοχή στο Ε/ΓΕΑ! Οι αντίστοιχοι συνάδελφοί σας στο Τ/ΓΕΑ, δεν έχουν αεροπορικά σχέδια, κλπ!.. Δεν μιλάμε για προσβολή κάποιων στόχων, στο πλαίσιο ευρυτέρων σχεδίων (όπως πχ διακλαδικών), αλλά σχέδια αεροπορικής επικρατήσεως στον αέρα, απέναντι στους Έλληνες, αυτό που ονομάζουμε σχέδιο πλήρους αεροπορικής επικρατήσεως στον αέρα, κλπ!

Όπως και στο ΤΠΝ, ο όποιος σχεδιασμός τους στοχεύει στην αεροπορική υπεροχή και ακολουθούσα επικράτηση, με όσο το δυνατόν “ρίξιμο” στους ουρανούς (το θεωρητικά “αεροπορικό Πεδίο”), περισσοτέρων α/φ, την δεδομένη (κρίσιμο σχεδιαστικά) χρονική στιγμή!.. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον αιτούνται από τις Η.Π.Α. ένα τόσο μεγάλο αριθμό α/φ νέων F-16!

Αν σκεφτεί κανείς τα κάποτε λεγόμενα του κάποτε Τ/Α/ΓΕΝ Μετίν ΑΤΑΤΣ, μέσα στο Ε/ΓΕΝ (επί Α/ΓΕΝ, Ναυάρχου Χρηστίδη), και ταυτόχρονα σκεφτεί και λίγο… βαθύτερα, δεν μπορεί από το να μην δώσει, έστω ένα μικρό…δίκιο, και στο ΤΠΝ και στην ΤΠΑ, για την σκέψη τους αυτή, που θα μπορούσε να αποδοθεί… ελληνικά, με την φράση “θα σας πάρουμε φαλάγγι και με την τεράστια σε μέσα αριθμητική μας διαφορά, πλην αυτής του προσωπικού”!..

Οψόμεθα Τούρκοι!..

26. “Ανοίχτηκε” και Ιεροδιδασκαλείο στο… τζαμί της Πόλης!.. … Κε Κωστίδη, δεν μας το είπες!..

27. Ο πανύψηλος, κάποτε μποξέρ, νυν Δήμαρχος Κιέβου, Βιτάλι… κάτι, κλπ, που για χρόνια ζούσε στην Γερμανία και έκανε και Κόμμα απ’ εκεί, κατεβαίνοντας στις Ο/εκλογές, κλπ, (φίλος της Κας Μέρκελ), δήλωσε “προχθές” πως “ο πραγματικός μας φίλος είναι οι Τούρκοι”!..

28. Οι Αμερικανοί, στην Μαδρίτη, δεν έπρεπε να ρωτήσουν τις κότες τους Τούρκους, γιατί λένε συνεχώς πως “οι Αμερικανικές Βάσεις στην Ελλάδα αποτελούν απειλή για την Τουρκία”;

Και γιατί… κότες; Διότι Κε Ακάρ και Κε “Γιε του Λοχία” και Κε ΡΤΕ, και λοιποί Τούρκοι Κοι, “πώς πας και συνδιαλέγεσαι με κάποιον που σε απειλεί (χωρίς βεβαίως να πεις “πώς σε απειλεί”, κλπ, να το εξηγήσεις, κλπ), και μάλιστα όταν αυτός ο κάποιος δεν είναι απλώς σύμμαχός σου, αλλά είναι η Νο “1” ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ στον Πλανήτη, Αμερική;

Απ’ εκεί που είχαμε τα Ερντογανικά “μας απειλούν οι Η.Π.Α. με τις Βάσεις τους στην Ελλάδα, κλπ”, ο Κος αυτός πήγε στην Μαδρίτη, στην σύνοδο των Προέδρων και Π-Θ των χωρών του υπόψη “ΒΑ Συμφώνου” και έκανε το γατάκι στο θέμα της εντάξεως στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας, της τάχα μου εκλεγείσης Π-Θ της χώρας… Μαγδαληνής με Κουρδική υποστήριξη και της Φινλανδίας!..

Δηλαδή, όταν λέτε Τούρκοι ότι, πχ οι Σουηδοί θα εφαρμόσουν τους όρους που τους θέσατε για τους… τρομοκράτες Κούρδους, αλλά και για τους FETÖCÜLER που ζουν εκεί, για να καταλάβω, αυτό σημαίνει πως πχ θα τους διώξουν από την χώρα τους, πως θα εκδώσουν σε εσάς τινές αυτών, για να τους θάψει ο Σοϊλού ζωντανούς, κλπ, τί ακριβώς σημαίνει αυτό που είπατε, ότι έγιναν δεκτοί οι όροι που τάχα τους επιβάλατε, προσθέτοντας (ο ΡΤΕ), πως “δεν κάναμε το ίδιο λάθος, που είχαμε κάνει με την Ελλάδα και την επανένταξή της στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, το 1980”, κλπ!..  Για πείτε μας!

Γιατί ρε Τούρκοι δεν λέτε “στα ίσα”, ειδικά στους Σουηδούς, ότι δολοφονήσατε τον τέως Π-Θ τους Όλαφ ΠΑΛΜΕ;

29. Είπε ο ΡΤΕ και είχε δίκιο! “Αν δεν ήταν το Γκεζί, η Τουρκία θα ήταν άλλη”!..

30. Γιατί ακόμα, ρε Τούρκοι, έχετε τόσο μίσος για τον τέως ΜİΤ-Çİ, Μεχμέτ ΕΫΜΟΥΡ; Τελικά έχασε κάποτε την αρχηγία της ΜΙΤ από τον “κολλητό” του φίλο, έφυγε στον Καναδά, αλλά μάλλον ή η μετέπειτα δράση του ενόχλησε ή η αξία του (το επιχειρησιακό “ειδικό βάρος” του) πράγματι ήταν και παραμένει μεγάλο!.. Για πείτε μας, αν θέλετε, “2 λόγια” για τον άνδρα αυτόν ως ανώτατο Πράκτορα!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ“!!!..

-/- 

 

ΥΓ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2022, ΑΛΛΑ… ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!..

Κάτω Πατήσια: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον «πιστολέρο»: «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα»!..

Γνώριμοι των Αρχών τρεις εκ των εμπλεκομένων στο μακελειό. Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Βαρύ ποινικό παρελθόν, είχαν σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις από τους εμπλεκόμενους στην ένοπλη συμπλοκή χθες στο βράδυ στα Πατήσια, την οποία ακολούθησε και αστυνομική καταδίωξη του ενός στους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα τους θανάτους τριών συνολικά ατόμων και στον τραυματισμό άλλων τριών (εκ των οποίων οι δύο είναι οι αστυνομικοί που νοσηλεύονται στο 410 Στρατιωτικό Νοσοκομείο).

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ότι η αρχική συμπλοκή οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για παράνομες δοσοληψίες (πιθανότατα της λεγόμενης αλβανικής μαφίας, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αλβανικής υπηκοότητας), ενώ εμπλέκονται συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα 43 ετών, η οποία έχει συλληφθεί.Νεκροί είναι, ο 48χρονος «πιστολέρο», που φαίνεται ότι ξεκίνησε το μακελειό στα Πατήσια και σκοτώθηκε στη συμπλοκή του με τους αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους, ένας 46χρονος πρώην συνεργός του και ένας 23χρονος, τον οποίο πάτησαν δύο φορές με αυτοκίνητο.

Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την προανάκριση που διενεργεί το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τα δραματικά γεγονότα εκτυλίχτηκαν ως εξής:

Κατά τις βραδινές ώρες, χθες, στην περιοχή των Πατησίων (Κουρτίδου και Γ. Νάζου), ο 48χρονος αλλοδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, με συνεπιβάτη την 43χρονη ομοεθνή του, πυροβόλησε σε βάρος ομάδας αλλοδαπών (7 συνολικά), οι οποίοι επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα και δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ παρέσυρε με το αυτοκίνητο και τον έναν από αυτούς (23χρονο αλλοδαπό), ο οποίος ήταν συνοδηγός στο ένα όχημα της αντίπαλης ομάδας και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο 46χρονος που οδηγούσε την μοτοσικλέτα, ενώ τραυματίστηκε και ο 22χρονος γιος του, που οδηγούσε το πίσω αυτοκίνητο με συνοδηγό τον 23χρονο.

Στη συνέχεια η 43χρονη αλλοδαπή, που ήταν μαζί με τον «πιστολέρο», πήρε το τιμόνι του αυτοκινήτου και πάτησε δεύτερη φορά τον 23χρονο που ήταν ήδη τραυματισμένος στο δρόμο και οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο 48χρονος διέφυγε πεζός από το σημείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε αυτοκίνητο από διερχόμενο οδηγό και κινήθηκε προς την περιοχή των Αχαρνών. Ακολούθως, στους Αγίους Αναργύρους, εισήλθε σε μπαρ και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη, με την απειλή όπλου. Εξερχόμενος από το κατάστημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης οι οποίοι τον αναζητούσαν και τον αναγνώρισαν από τις περιγραφές.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν, αλλά ο 48χρονος, στη θέα του περιπολiκού πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον ένα στο στήθος και στα πόδια και τον δεύτερο στα πόδια. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί δύο πιστόλια, 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα και έχουν προσαχθεί και εξετάζονται πέντε ακόμη άτομα.

Ο 46χρονος με την μοτοσικλέτα, τον οποίο σκότωσε ο πρώτος στα Πατήσια, είχε συλληφθεί στις 31 Μαΐου μαζί με τον δράστη για εμπόριο κοκαΐνης. Η 43χρονη γυναίκα είναι επίσης σεσημασμένη για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Οι έρευνες συνεχίζονται, και μετά την ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

«Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα»

Για το μακελειό που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας μίλησε μάρτυρας, που βρισκόταν ακριβώς στο σημείο του φονικού ραντεβού και περιέγραψε λεπτομερώς τι συνέβη. «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα και προς όλες τις κατευθύνσεις», είπε για τον δράστη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που ο δράστης βρισκόταν με την 43χρονη μέσα σε αυτοκίνητο, εμφανίστηκαν άλλα δύο οχήματα και ένα μηχανάκι. Ένας από αυτούς πλησίασε στο παράθυρο του δράστη και τον γρονθοκόπησε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έκανε λόγο για μανία του δράστη αναφέροντας πως «μέχρι να επιβιβαστεί στο επόμενο αμάξι, συνέχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να υπολογίζει τίποτα».

Ο πανικός που προκλήθηκε ήταν αναμενόμενος καθώς η περιοχή είναι πολυσύχναστη με πολλά μαγαζιά. Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότεροι νεκροί. Μάλιστα, εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυροβολισμών, προκλήθηκαν ζημιές σε επιχειρήσεις.

-/-