“ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!..

Αγαπητοί!

1. O Π-Θ, με την συνέντευξή του χθες (07-11-2022), στον “ΑΝΤ1″ και στον Κο Χ”Νικολάου απήντησε, ως όφειλε να πράξει, και(!) στον Ολυμπιακό, (θα περιοριστώ μόνον σ’ αυτό το… περίπου αθλητικό μέρος, ας το πούμε έτσι, του Π-Θγού), από την στιγμή που ανώτατο μέλος της Ομάδος (Βρέντζος), καταφέρθηκε κατά της Κ-Β του, αναφερόμενος σε παρακράτος της ΝΔ, κλπ, κλπ, κλπ, τα ξέρετε, τα ακούσατε, κατά τα τελευταία 3 χρόνια που η ΝΔ κυβερνάει την χώρα, χρόνια στα οποία όμως ο Ολυμπιακός στέφεται συνεχώς Πρωταθλητής και με πολύ μεγάλες διαφορές από τον δεύτερο!

Εισηγηθήκαμε και στο χθεσινό άρθρο μας στον Κο Μαρινάκη, το κάνουμε και πάλι σήμερα και πάντα με πολύ σεβασμό, να εξετάσει το “πολιτικό ποιόν” του Κου Βρέντζου, την πιθανότητα δηλαδή να είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ή έστω του κλίματος του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Πέτρου Κόκκαλη, που… έσπειρε βρώμικα ο Τσίπρας προκεκλογικά, το 2019, στον Πειραιά, προκειμένου να αντλήσει ψήφους και από την Ομάδα μας που μισεί, διότι εδώ, με τα όσα είπε ο Κος Βρέντζος, κάτι πολύ ύποπτο μοιάζει να υπάρχει και παράλληλα να είναι… σάπιο στο βασίλειο της… Δανιμαρκίας!

Ο Κος Μαρινάκης απήντησε ακολούθως στον Κο Π-Θ (δείτε την απάντησή του αμέσως παρακάτω), ΚΑΘ’ ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, (γι΄αυτό είπαμε χθες πως μόνον ο Πρόεδρός μας πρέπει να ομιλεί εκπροσωπώντας την Ομάδα μας και ουδείς άλλος), αποδεχόμενος αμέσως και εμμέσως τα όσα είπε εκείνος και καλώντας τον να τα διαλευκάνει, όπως άλλωστε ο Π-Θ, δια της Δικαιοσύνης, πράττει ήδη, λέγοντας παράλληλα και τονίζοντας(!!!) ο Πρόεδρος του ΘΡΥΛΟΥ ότι ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ, όπως εκβιαστικές και άλλες τέτοιες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΙΔΊΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.!..

[Η τελευταία παράγραφος της πολύ προσεκτικής και επί του στόχου παρακάτω απαντήσεως του Προέδρου της Ομάδος μας στον Κο Π-Θ, έχει κοκκινισθεί, εσκεμμένως(!), από εμάς!..]

Αναλυτικά η δήλωση του Ευαγγέλου Μαρινάκη

Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος“.

2. Δείτε τώρα και το τί γράφει (08-11-2022) το μοναδικό στην χώρα φίλα προσκείμενο στην Ομάδα μας έντυπο, η ε/φ των 6,5 εκ-ρίων Ολυμπιακών, ο “Κόκκινος Πρωταθλητής“!

Εξώφυλλο εφημερίδας με δυνατότητα κλικ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Δείτε τώρα επίσης, τί πέτυχε το… “Μεγάλο Κόλπο”, που πιο κάτω θα σας πούμε και θα διαβάσετε το τί εικάζουμε ως προς την ταυτότητα των… εγκεφάλων που το επενόησαν και εφαρμόζουν, εδώ και καιρό, αλλά που έξυπνα προσπάθησαν να το… επεκτείνουν και να μεγαλώσουν τις διαστάσεις του, με 1ο στόχο τον Π-Θ, την ημέρα του ματς Βάζελος – ΘΡΥΛΟΣ στην “Λεωφόρο”!..

Διαβάστε από κάτω και(!) τις σημερινές (08-11-2022) ε/φ που φέρεται να χρηματοδοτεί ο παρουσιαζόμενος ως τάχα… ΝΔτης, ολιγάρχης και ό,τι άλλο επίθετο θέλετε βάλτε του, Κος Μελισσανίδης και μην(!) απορήσετε για το κοινόν και πάλι των πρωτοσέλιδών τους! (Μας διάβασε χθες, που γράφαμε για το… ακριβές αντίγραφο και των 3 πρωτοσέλιδων των ε/φ “ΕΣΤΙΑ”, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, η δημ/κή πουτάνα Χίος* και σήμερα άλλαξε… φρασελογία)!..

-/-

* Ακόμα να απαντήσει στο ερώτημα, πώς ήρθε ο υποτιθέμενος πληρωμένος – σταλμένος φονιάς του ακριβώς στο παράθυρο του ΙΧ του, από την πλευρά του οδηγού, που καθόταν ο Χίος, και δεν κατάφερε ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ να τον εκτελέσει! Μετά απ’ αυτό το συμβάν, (διαβάστε μας, “εδώ και πίσω” τί γράφαμε τότε), ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ “Χρυσαυγίτης” και Βάζελος Χίος ενετάχθη, περιέργως για τους περισσοτέρους, όχι όμως για εμάς, στο άρμα του Κου Μελισσανίδη, για… προστασία!.. Καταλάβατε!..

Ο Χίος είναι ένα Όργανο του Κυκλώματος, αλλά επειδή είναι ψυχασθενής και συνεπώς με βλάβη εγκεφαλική, θα είναι αυτός που στο τέλος, θα το / τους αποκαλύψει τελικώς, … άθελά του!

-/-

Να απορήσετε όμως για αυτά περί κασετών και Ομονοίας που γράφει ο βρωμιάρης αυτός, προβληματιζόμενοι πάνω στο αν(!), η… ένοχη ΝΔ και τώρα Κ-Β, έβγαλε η ίδια(!) τις κασέτες των παρακολουθήσεών-της στον λαό, ώστε να τεκμηριώσει η ίδια την… ενοχή της!.. (Δηλαδή αυτο… κρεμάστηκε, … αυτοκτονούσα και πάντα με την υπόθεση ότι όσα όλα της καταμαρτυράει ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” είναι αλήθεια, “βγάζοντας τ’ άπλυτά της στην φόρα”! Λέμε τώρα)!..

Επειδή θα μου πείτε / απαντήσετε, λογικά, όχι, τότε αμέσως αντιλαμβάνεστε πως κάποιοι άλλοι το έπραξαν αυτό, αν φυσικά υπάρχουν κασέτες και ό,τι άλλο σχετικό και συναφές! Ποιοί μπορεί να είναι τώρα αυτοί; Το επόμενο ερώτημα!

Απαντώ! Ο κακός, ο μαφιόζος, κλπ, κλπ, κλπ, Κος Δημητριάδης ή ο αντι-δημοκράτης, κλπ, κλπ, κλπ, Π-Θγός; Ασφαλώς όχι! Η απάντηση, όχι τιμής και αξίας του… εκ-ρίου, αλλ’ ούτε καν του 1 σεντ του Ευρώ, είναι ότι αυτό έπραξαν αυτοί που είχαν και έχουν ακόμα στα χέρια τους το ή τα “Predator”! (Πριντέϊτορ διαβάζεται και όχι πρέντατορ, “διάβασμα” καθαρά σε… κομμουνιστικά αγγλικά, για όσους γνωρίζουν, αφού αυτοί το καθιέρωσαν! Πρόκειται για ένα πανάκριβο μεν σύστημα, αλλά ευρέως κυκλοφορούν, κυρίως στην ΕΕ).

Τώρα! Ποιοί μπορεί να είναι αυτοί;

Δείτε όμως πρώτα τα παρακάτω πρωτοσέλιδα του ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ πλέον αυτού κυκλώματος (δεν βάλαμε μόνον την… “Ώρα για… ύπνο”), και συνεχίστε μετά να διαβάζετε τις… εικασίες – απόψεις μας και όχι(!!!) θέσεις μας, αφού δεν ήμασταν παρόντες στα όσα σχεδίασαν και μας… πουλάνε το τελευταίο διάστημα, ως τάχα μου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, κλπ, τα “Κέντρα” αυτά, ώστε να έχουμε ΑΜΕΣΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΣΗ… ΙΣΧΥΟΣ 100%!..

Εδώ θα τονίσουμε και ας ΜΗΝ(!) παρεξηγηθούμε, πως ήταν ΛΑΘΟΣ του Π-Θ γού, η αποπομπή, έστω και πλήρως εξηγημένη – αιτιολογημένη απ’ τον ίδιον, του Κου Δημητριάδη!.. Μερικές φορές η… θεσμικότης δυστυχώς(!) αντιμάχεται την δυνατότητα να αμυνθείς ή και γενικώς την απόλυτη (!) δυνατότητα να απαντάει κανείς το ίδιο… θεσμικά!..

Δημοκρατία Εστία

Από τα παραπάνω πρωτοσέλιδα, μήπως καταλαβαίνετε αμέσως ότι παράλληλος στόχος του Κυκλώματος της ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΣ είναι μαζί- ταυτοχρόνως με τον Π-Θ της χώρας και(!) ο Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ο οποίος θα πρέπει να ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ;

Μήπως καταλαβαίνετε τώρα, γιατί γράψαμε χθες για την ανάγκη(!) ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ, το τί πιστεύει πολιτικά ο Κος Βρέντζος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κακιά ΝΔ, κλπ, επί της οποίας η Ομάδα του έπαιρνε τίτλους, αλλά… ξέχασε να αναφερθεί στο τί γινόταν ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επί της Κ-Β συνασπισμού των Χουντικών οχιών, με τους… αποστάτες από το ΚΚΕ, Κομμουνιστές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”;

Αν από κουταμάρα του και όχι ηθελημένα (όντας δηλαδή βαλτός) ο Κος Βρέντζος είπε όσα είπε, άκριτα βεβαίως, τότε και αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ που είναι “από πίσω”, διότι, όπως και να έχει, ήδη έτσι έβαλαν να τσακώνονται μεταξύ τους άτομα του ιδίου χώρου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Π-Θ / που είναι και οι 2 κύριοι στόχοι τους και ειδικότερα να συγκρουστούν Π-Θ και Μαρινάκης, έστω και αν ακολούθως ο Κος Ε.Μ. ανέκρουσε πρύμναν και ορθώς, αφού πρυτάνευσε η σοβαρότης και σίγουρα… “δεύτερες σκέψεις”, σαν περίπου αυτές που διαβάζετε τώρα εδώ! Έτσι, μάλλον γκρεμίστηκε ή ορθότερα… κάηκε ο… “Δούρειος Ίππος” των κρυμμένων από πίσω αρουραίων, με ανθρώπινη μορφή)!..

Το αυτό προσπάθησε να κάνει και το… “Ντοκουμέντο” του δυσλεκτικού – ψευδού (θου) Μπαξεβάνη, με το δημοσίευμα της Κυριακής (07-11-2022), όπου φέρεται ο Π-Θ να παρακολουθούσε, (προσωπικά μάλιστα), μέχρι και την… Ευγενία, την σύζυγο του βαζελο-Γεωργιάδη!.. (Στο ΥΓ μας θα διαβάσετε ποιά μόνον παρακολουθούσε πραγματικά ο Κος Π-Θ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

Από πίσω λοιπόν απ’ όλη αυτήν την ιστορία, ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ κρύβεται ο υπάλληλος του Κου Μελισσανίδη, πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Σχης (ε.α.), εκδότης, ιδιοκτήτης WEB Σταθμού, … συνεργάτης της Α/Πρεσβείας, και άλλα πολλά, Κος Σάββας ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ!

Ο Κος αυτός ξεκίνησε την καριέρα του στην ΕΥΠ από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις της υπόψη Υπηρεσίας και πίσω από το μειλίχιο της μορφής του, κρύβεται μια… μανούλα στην ίντριγκα!

Είναι ο… ήρωας του Ναϊρόμπι, αν και παρέδωσε “στα ίσα” τον Οτζαλάν στους Τούρκους, δια των Ισραηλινών τότε εκεί πρακτόρων, γεγονός για το οποίο καταγγέλθηκε προσωπικά από τον ίδιο τον Οτζαλάν μέσα από το Ιμραλί και όχι μόνον από την Κα Ντιλάν, και άλλες Κούρδισσες, σε απ’ ευθείας τότε Τ/Ο μετάδοση από το Χίλτον!.. Η αλήθεια όμως είναι, διότι εδώ μόνον τέτοιες διαβάζατε και θα διαβάζετε, αν μας έχει ο Θεός όρθιους, ότι ο Σ.Κ. αυτήν την διαταγή είχε πάρει από την τότε Κ-Β Σημίτη (Θ. Πάγκαλος), αυτό και έπραξε, ως όφειλε!.. (Δεν θα επεκταθώ)!..

Ο Σ.Κ. μπήκε στην ΕΥΠ, αν θυμάμαι καλά, επί Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (αν και φερόμενου Χουντικού παρελθόντος) και επίσης αν δεν σφάλλω, διετέλεσε για χρόνια και πληροφοριοδότης – σύμβουλος της Κας Μπακογιάννη!..

Ο Σ.Κ. είχε άριστες σχέσεις, από της εποχής ακόμα που ήταν στην ΕΥΠ, με τους Ισραηλινούς της Μοσάντ! Παράδειγμα! Όταν οι Τούρκοι “τσίμπησαν” τον συγγενή του Αξκό (εξάδελφος νομίζω / απόστρατος και αυτός σήμερα / ΣΣΕ: 1988), να αποστέλλεται ως ΑΚΑΜ στην Άγκυρα, ενώ προηγουμένως, ως Υπίλαρχος, είχε διατελέσει… εμπορικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην Αδριανούπολη και έγινε μέγα θέμα, το οποίο και φυσικά και μας είχε τότε εξευτελίσει ως χώρα και ως ΕΔ, ο διαμεσολαβητής ανάμεσα σε ΕΥΠ – ΜΙΤ ήταν το… Ισραήλ, και τελικώς με προφανείς ελληνικές τινές τότε παραχωρήσεις, έγινε δεκτός ως ΑΚΑΜ ο αναφερθείς συγγενής και συμπατριώτης του!

Φέρεται και για τον ίδιο τον Σ.Κ. να είχαν μεσολαβήσει στους Τούρκους οι Ισραηλινοί, (γιατί άραγε;), όταν… κατεζητείτο από τους Τούρκους (όπως εφέρετο), και αυτός μετέβη, για 3η φορά αν δεν απατώμαι, υπηρεσιακά στην Τουρκία, όπου και δεν τον ενόχλησε κανείς!..

Ο Σ.Κ. φέρεται να ήταν για χρόνια και το πραγματικό…  2ο Γρ. του κατά πολλούς… “ΜΕΣΣΙΑ” Στρατηγού ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ίσως να είναι ακόμα και σήμερα!..

Ο συγκεκριμένος λοιπόν τέως Πράκτορας, μετά από την παραίτησή του από τις ΕΔ όντας εκπ-νος στην ΑΣΠ, επιστρέψας από την Κένυα (τους είχε φέρει όλους πίσω ο φερόμενος ως άνθρωπος των Άγγλων, ίσως επειδή η σύζυγός του είναι Βρετανίδα, νομίζω Σκωτσέτζα, μετέπειτα Α/ΕΥΠ Πρέσβης Κος Αποστολίδης…), έχει δικτυωθεί παντού στην χώρα και ελέγχει πληροφοριακά, όπως εικάζουμε εμείς, όχι μόνον τις ΕΔ (ίσως όχι τόσο πολύ βεβαίως, όπως παλιά, αλλά ακόμα έχει δύναμη / ο αδελφός του, με το παρωνύμιο “ΕΝΔΡΟΜΙΔΑΣ”, διετέλεσε και Δντης του 2ου ΕΓ του ΓΕΣ, ενώ φέρεται να έχουν οι 2 τους μεγάλο μερίδιο στον έλεγχο των ΕΔ από το φερόμενο… εσωτερικό κύκλωμα ΦΡΑΓΚΟΥ**, ανεβάζοντας / προωθώντας “δικούς τους” στην ιεραρχία των ΕΔ και διώχνοντας μη αρεστούς, που χαρακτήριζαν ως “επικίνδυνους”, “μη συνεργάσιμους”, “απρόβλεπτους”, κλπ), αλλά Παν-μια, δημ/κούς Οργανισμούς, ΜΜΕ και κυρίως την ΤV (οι περισσότεροι που βλέπετε να βγαίνουν στα Κανάλια και ομιλούν για τα εθνικά φέρεται να είναι προωθημένοι απ’ εκείνον), ε/φ, ομάδες, όπως στη ΑΕΚ, κλπ, κλπ, κλπ!..

-/-

** Το όνομά του (και “οι συν αυτώ”) φέρεται να εμπλέκεται… κάπως και τότε που γυρνώντας, (Κε…  Βενιζέλε), από την Γαλλία ο ΓΑΠ, απώλεσε την εξουσία!..

-/-

Εμείς εικάζουμε πως αυτός (Σ.Κ.), ικανότατος ων, (και οι… “δικοί” του ασφαλώς), κρύβεται πίσω απ’ τον όλο σχεδιασμό κατά της Κ-Β και του Π-Θ σήμερα του κυκλώματος Μελισσανίδη, σε μια 2η*** προσπάθεια του ολιγάρχη Μελισσανίδη, να μην γίνει αρχικώς Π-Θ ο Κ.Κ.Μ. και σήμερα, ως Π-Θγό, να τον ρίξει από την εξουσία!..

Ο Σ.Κ. έχει αρίστη εκπσ-η και αρίστη γνώση και(!) του δραν – επιχειρείν (τα λέω καλά άραγε τα… απαρέμφατα αυτά, διότι η ελληνική γλώσσα πια… ξεψυχάει… , ενώ πέρασαν και τα χρόνια… ), όπως και(!) αρίστη γνώση “Ψυχολογικών Επχσεων”, όπως λέγαμε παλιά και “Επχσεων Πληροφοριακής Επιρροής”, κλπ, όπως λέμε σήμερα, ορθότερα βεβαίως!..

-/-

*** Ο Κος Μελισσανίδης πρωτίστως και ακολούθως ο πράκτορας και φίλος τους Σαββίδης ήταν από πίσω από τα… ναρκο-πλοία “ΝΟΥΡ-1”, κλπ, και τον υποτιθέμενο τότε έμπορο ναρκωτικών Μαρινάκη, με στόχο πάλι δια του Μαρινάκη τον ΘΡΥΛΟ μας και ασφαλώς τον Κ.Κ.Μ.!.. Τα θυμάστε όλα! Αυτή ήταν η 1η προσπάθεια!.. (Η ΜΙΤ γνώριζε, αλλά δεν μίλησε, διότι προσεβάλλετο τότε και ο Κ.Κ.Μ., πλην του Ε. Μαρινάκη και αυτό συνέφερε την Τουρκία)!..

Οι Χουντικοί (και κυρίως οι Ιωαννιδικοί) τακιμιάζουν εύκολα με τα διεθνιστικά (με δυτικό πια μανδύα), πρώην Κομμούνια, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” για πολλούς λόγους, με πρώτον και κύριο το μίσος των στρατιωτικών Χουνταίων και ευρύτερα Χουντικών για τον Κ.Γ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, επειδή έκλεισε τους πρωταιτίους των Πραξικοπημάτων 1967 και 1973 στις Φυλακές! Καταλάβατε τώρα γιατί ο Τσίπρας δεν έβρισκε αίθουσα να δικάσει τους Νεο-Ναζήδες της “Χ.Α.” και τον πράκτορα Μιχαλολιάκο, που την 10ετία του 1970 και μετά την επαναφορά της Δημοκρατίας στην χώρα έβαζε βόμβες και δυναίτιζε την Αθήνα, γεγονός για το οποίο τότε είχε δικασθελί και καταδικασθεί; / Θυμίζω ότι ανώτατοι Αξκοί (πλην των Κων Μελισσανίδη – Σ. Καλλιντερίδη) είχαν παρευρεθεί πχ στον γάμο του γιού του φερόμενου ως Ρ/πράκτορος Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ Αξκοί του φερόμενου κυκλώματος Φράγκου, όλως τυχαίως, είχαν γίνει μέχρι και υπάλληλοι της “ΓΚΑΖ-ΠΡΟΜ” (!!!), όπως αίφνης ο τέως Α/ΓΕΣ Μανωλάς ο… Νάξιος, ενώ πιθανότατα να ακούσετε σήμερα και κάποιους εξ αυτών να ομιλούν υπέρ των… Ουκρανών!.. Αχααχαχαχαχαχαχαα!..

Ο Μελισσανίδης (άτομο που “έφτιαξε” η Οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ό,τι είναι σήμερα / τουλάχιστον του έβαλε τις… βάσεις και τον έσωσε στα δικαστήρια κάποτε), δεν μπορεί σήμερα να “αγγιχτεί” από κανέναν, έτσι το καταλαβαίνω, αφού φέρεται να φουλάρει τον Α/στόλο που μπαίνει στην Μεσόγειο!.. Είναι κατ’ εμάς, αν παίζαμε στοίχημα, “στάνταρ” ότι είχε και έχει το “ΠΡΈΝΤΑΤΟΡ”, αχαχαχαχαχαχα, όπως μας καθιέρωσαν να το λέμε οι… Κεντρώοι, αχαχαχαχαχαχα, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!.. Στάνταρ επίσης θα παίζαμε και τις σχέσεις -έστω και υπόγειες πιθανώς, είτε μέσω ανθρώπων του (αποστράτων) με τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, καθώς και με τον Μπαξεβάνη!..

Ο ΑΕΚτζής Σ.Κ. φέρεται να οργάνωσε και τα όσα είδατε / είδαμε στα εγκαίνια της “Τζαμπασοφιάς”, για τα οποία ειλικρινώς και τον συγχαίρουμε, αν στ’ αλήθεια, όπως μας είπαν, ήταν “από πίσω”!..

-/-

Αγαπητοί!

Εμείς ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ(!!!) απλώς πως, “από πίσω” απ’ όλα όσα βιώνονται τα τελευταία χρόνια κατά κυρίως του ΘΡΥΛΟΥ και του Προέδρου του, αλλά και του σημερινού Ε/Π-Θγού, κρύβεται ως εγκέφαλος του όλου σχεδιασμού κατά της Κ-Β, με διττό στόχο τους Κ-Β – Μαρινάκη, και συνεπώς τον Ολυμπιακό, δεν είναι ο Μπαξεβάνης (ένας πιο συγκρατημένος Χίος είναι αυτός, αλλά το ίδιο βλαξ), αλλά ο Κος Σ.Κ. (με τις πλάτες, αρχικώς, του Ολιγάρχη αφεντικού του Δ.Μ. ή αυτοαποκαλομένου ως “Τίγρη”), ο οποίος, ακολούθως, επιπροσθέτως διαθέτει, όπως ήδη έχετε αντιληφθεί, κυρίως και βασικά Αμερικανικές πλάτες, σταθερά, εδώ και χρόνια!.. (Θυμάστε που είχε βγει, τότε με το θέμα των υποκλοπών, κλπ, επί Καραμανλή – Βουλγαράκη, κλπ, ο Κος Σ.Κ. και είχε πει πως οι Αμερικανοί ενοχλούνται να ακούνε να ομιλούμε για το θέμα αυτό; Όλως παραδόξως μετά, δεν ξανακούσαμε τίποτε σχετικό, που σημαίνει ότι κάποιοι μέσα στην τότε Κ-Β είχαν πάρει… το μήνυμα)!..

Κλείνοντας, παρακαλούμε το κύκλωμα να μας αφήσει να… ζήσουμε, τονίζοντάς του ότι “έπεσαν” 100% έξω στην εκτίμηση που προέβησαν για τον σημερινό Π-Θ, ο οποίος έχει ιδιαίτερο “IQ”, ώστε να μην καταλαβαίνει την διάκριση… φωτός και σκότους, και ειδικότερα το ποιούς έχει ακριβώς κάθε φορά απέναντί του, το πού είναι κάθε φορά το δίκαιο και η αλήθεια!..

Έχουν ενοχληθεί πολύ, πολλοί… κύκλοι στην ημεδαπή κυρίως, αλλά και στην αλλοδαπή, για το ότι σήμερα, ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ(!!!), και η Ελλάδα έχει σήμερα Π-Θ τον Κ.Κ.Μ., ο οποίος, μέχρι τώρα, αποδεικνυόμενος μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ, κυβερνάει το ιστορικά πάντοτε δυσκυβέρνητο μικρό ελληνικό… καράβι, συνεχώς υπό καθεστώς ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ “διεθνών κρίσεων”, με κατά την γνώμη μας πολύ μεγάλη επιτυχία, κρατώντας ακόμα στην πρύμνη του… καραβιού απολύτως σταθερά κυματίζουσα την ελληνική σημαία, μια σημαία που έβλεπαν, ρε Χουνταίοι, και που ακόμα βλέπουν, οι φίλοι και “κολλητοί” σας “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” και βγάζουν… φλύκταινες!!!

Πού πάτε λοιπόν, …  ορέ, εσείς οι τόσο πατριώτες και μάλιστα οι… μόνοι γνήσιοι, δεδομένου ότι όλοι οι άλλοι συν-Έλληνες είναι για εσάς… “fake”; Δεν καταλαβαίνετε ότι όλες αυτές οι βρωμο-προσπάθειές σας θα πέσουν στο κενό, διότι “το άδικον ουκ ευλογείται”;

Είμαι βέβαιος, αγαπητοί, ότι ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ τί “παίζει” και πάντως όχι το πολυδιαφημιζόμενο… “pay-zy”, αν το έγραψα σωστά!..

Διαβάστε τώρα και το τί έγραψε η “ΑΣΠΙΔΑ” του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, η “Θ7”! ΑΞΙΖΕΙ!.. 

Τεράστια ανακοίνωση της Θύρας 7: «Είστε ό,τι πιο βρώμικο έχει δει αυτός ο τόπος. Οι ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ του οπαδισμού»!

Τεράστια ανακοίνωση της Θύρας 7: «Είστε ό,τι πιο βρώμικο έχει δει αυτός ο τόπος. Οι ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ του οπαδισμού»
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 – 22:26

Οι κωλοτούμπες και ρουφιάνοι άνοιξαν πάλι το κουτάκι με τις ίδιες καραμελίτσες, που αναμασούν εδώ και χρόνια χωρίς καμία απόδειξη!

Χωρίς κανένα επιχείρημα!

Λαλάκηδες του οπαδισμού, εσεις που πάντα στα δύσκολα εξαφανίζεστε!

Η ομάδα σας ειναι η ΜΠΟΧΑ και ΒΡΩΜΑ του ελληνικού αθλητισμού, αυτή που έχει σωθεί δύο φορές από εμάς!

Μια για το σκάνδαλο δωροδοκίας στους παίκτες του Ηρακλή στην υπόθεση λουλουδιών και μια πρόσφατα με τον κανονισμό αδειοδότησης που άλλαξε για να ΣΩΘΕΙΤΕ!

Είστε η ομάδα που νεκρανάστησε τον δημότη Αιγάλεω Μπουμπλή, για να γίνει Έλληνας ο Ινδιάνος Χουάν Ραμόν Ρότσα!

Είστε η ξεφτίλα του ελληνικού αθλητισμού που κάνατε δήθεν ευρωπαϊκή πορεία με τανκς και με πουστι@!

Μάρτυρας επίσημα έγγραφα του καθεστώτος που γράφουν μέχρι και πόσα χρήματα δόθηκαν για τον σκοπό!

Η κυρά Δέσποινα σας ξεβράκωσε, τώρα κάνετε ότι δεν την γνωρίζετε, ενώ τότε αγκάλιαζαν αυτήν και τους δικτάτορες οι παίκτες σας!

‘Το πληρώσατε και το πήρατε!’

Πανηγυρίζατε τους τίτλους του βαρδινογιαννισμού, ανθοδέσμες του δίνατε στις γιορτές σας, αυτός ο οποίος ΔΙΕΛΥΣΕ το Ελληνικό ποδόσφαιρο με μόνο σκοπό να μην παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Αυτού που ήθελε να φυλακίσει το πρωτάθλημα στην Παιανία- μην κλαίτε και μόνο στο διάβασμα της λέξης, όταν δεν είχαμε κλέψει τις Κυριακές σας!

Είχατε παράρτημα τον ΟΦΗ, την Κόρινθο, τον Απόλλωνα, την Δράμα, την Καβάλα, και τόσες άλλες!

Μιλάτε για ντόπες, εσείς που καμαρώνατε για την ομάδα του αείμνηστου Κυράστα…. , αυτήν της ερυθροποιητίνης, που ενώ έβαλε γκολ οφσάιντ στο ματς με εμάς, δεν κέρδισε και το έχασε!

Του αείμνηστου Κυράστα που έλεγε μετά τον αγώνα της Ριζούπολης, ότι ο ΘΡΥΛΟΣ άξιζε και πήρε το πρωτάθλημα σε πανελλήνια μετάδοση!

Θυμάστε χρυσόψαρα;;;

ΚΛΑΙΤΕ για την Ριζούπολη, που ήταν το πιο μάγκικο πρωτάθλημα, αφού παίρνατε τίτλο, με δύο αποτελέσματα και πήρατε το τρίτο το μακρύτερο!

Καίγατε τις φανέλες σας, ρε νούμερα, τότε και πηδάγατε τις μάντρες της Παιανίας!

-Δεν θα ξαναπούμε την λέξη σταματήστε το κλάμα-

“ΚΟΤΕΣ και φταίχτες διοίκηση και παίκτες”, γράψατε στα πανό σας θυμάστε;;;

Εσείς που ΔΕΙΡΑΤΕ το 2002 διαιτητή που καταλόγισε πεντακάθαρο πέναλτι εις βάρος σας, μαζί με παράγοντες σας και πανηγυρίζατε για αυτό, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Βάλατε κοριούς στο ντέρμπι της ντροπής το 2004, για να παρακολουθείτε όσα λέγονταν στα αποδυτήρια μας στον αγώνα που ο στεγνοκαθαριστής, όνομα και πράγμα, Δούρος σας έδωσε το πρωτάθλημα!!!

Ο καπετάνιος των ονείρων σας που ξέπλυνε την μπουγάδα και μετά τα παράτησε!

Είστε ότι πιο βρώμικο έχει δει αυτός ο τόπος, χάνεται τα πρωταθλήματα με 30 πόντους διαφορά και έχετε περισσότερα πέναλτι την εποχή του var!!!

Πάμε τώρα και στις οικογενειακές σας ιστορίες που κάνουν την σαπουνόπερα της esmeralda να υστερεί!

Το να λέμε εμείς για εσάς και εσείς για εμάς είναι… υποκειμενικό!

Η μόνη αντικειμενική αλήθεια, που σας ξεβρακώνει σε όλο τον οπαδικό κόσμο, είναι ότι είστε ρουφιάνοι και δίνετε δικούς σας που μπαίνουν φυλακή!

Αμέτρητες οι ανακοινώσεις που λέτε ο ένας τον άλλο ΡΟΥΦΙΑΝΟ!

Εμείς τον Μαρινάκη και κάθε πρόεδρο του Ολυμπιακού τον υποστηρίζουμε, όταν αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στο σύλλογο και κάνουμε κριτική όταν γίνονται λάθη!

Για αυτό τον λόγο και κάθε πρόεδρος δίνει τεράστια σημασία στην άποψη και τις θέσεις της ΘΥΡΑΣ 7 εδώ και 40 χρόνια!

Εσείς είστε αυτοί που γίνατε υπάλληλοι,κάθε προέδρου και στο τέλος με τον καθένα γίνατε μαλλιά κουβάρια και μετά ξανά αγκαλιές!

Ποτέ κανένας δεν σας υπολόγιζε αφού είστε κοινοί γλύφτες και γυμνοσάλιαγκες!

Στο λεξικό στην λέξη διχόνοια έχει δίπλα το νεκροπούλι σας!

Cockneys, fans ,ανεξάρτητοι Εξαρτημένοι, Παλεφίπ, Φορέας Βόρειοι, Νότιοι κτλ!

Διχασμένοι οπαδοί επεισόδιο 500135000!

Έχετε γίνει ο Ιωάννης Μελισσανίδης του οπαδισμού από τις κωλοτούμπες!

Προσκυνήσατε τον Πατέρα που σας αγόρασε το τριώροφο και σας άνοιξε μαγαζάκια!

Αυτόν που σας έβαλε να διώξετε τον Βαρδινογιάννη !

Διαλύσατε την ομάδα σας, βάλατε την ταφόπλακα στο σύλλογο σας και σας έβριζαν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας σας!

Για προσωπικά συμφέροντα των αρχηγών σας,εσείς τα πράσινα πρόβατα βάλατε την σφραγίδα στην μετατροπή του συλλόγου σας σε τριφυλλιακό Αμπελοκήπων!

Λατρέψατε τον Αλαφούζο και δίνατε γλωσσόφιλα μαζί του στο τριόροφο!

Μέχρι κάγκελα βάψατε για την αγάπη του!

Εσείς που τον αγαπούσατε ενώ ήσασταν 5οι!! Μόνο και μόνο επειδή λασπολογούσε τον Μαρινάκη!!!

Ακόμα γελάμε που χάνατε σε ντέρμπι όπως το 2013 στην λεωφόρο και καθόσασταν μετά το τέλος του ματς και κάνατε γιορτή!!!

Εσείς που ανακαλύψατε όλες τις βρομιές του με 5 χρόνια καθυστέρηση!

Αυτά που σας λέγαμε στη στάση τα λέγατε στο λεωφορείο. ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!

Μετά τα ξαναξεχάσατε, βάλατε το κεφάλι πάλι στην άμμο σαν στρουθοκάμηλοι!

Χωριστήκατε σε δύο θύρες για τα μάτια του!

Πυροβοληθήκατε μεταξύ σας!

ΨΕΥΤΕΣ, δεν διώξατε κανένα ρουφιάνο από τις τάξεις σας!

ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ των αρχών!

Καταφέρατε να γίνετε πάλι ενεργοί και να βγάλετε ανακοίνωση αφού φυλακίσατε τους δικούς σας!

Κάνατε κωλοτούμπα μέχρι και με τον Γιαννακόπουλο που έβρισε την ομάδα σας και την 13!

Βγάλατε ανακοίνωση προσκύνημα στον υβριστή σας, επειδή ο Ολυμπιακός με το μέχρι τέλους των Αγγελόπουλων και την δική μας σφραγίδα σας ΔΙΕΛΥΣΕ στο μπάσκετ!

Στην χαραμάδα μια ελπίδας για ένα τίτλο στερημένοι, εξαφανίσατε τα πανό που βρίζατε τον Αλαφούζο και ξαναγυρίσατε στο γήπεδο!

Πανηγυρίζετε φλώροι, ισοπαλίες με πέτσινα πέναλτι, όπως κάνατε μια ζωή, με τον Ζλατάνο, τον Δέδε, τον Βουράκη και τον Σπανέα!

Σύνθημα κάνατε διαιτητή, εσείς η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!!! Περάσατε ωραία μαζί με τον Σπανέα…

Εδώ βρίζατε νεκρούς εσείς οι αδερφές, διαιτητή δεν θα αποθεώνατε;

Κάνατε τουμπεκί στο θέμα του γηπέδου σας, εσείς που λέγατε στον Ελαιώνα ούτε στον άλλο αιώνα…και κόλο δίνετε με πόνο για το Γουδί και μόνο!

Δεν πήρατε καν θέση!

Όλα αυτά και άλλα πολλά!

Είμαστε εδώ για να σας τα θυμίζουμε εσάς τους χτεσινούς του οπαδισμού, που ασχολείστε δύο χρόνια και εξαφανίζεστε ή βλέπετε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο…

ΥΓ1. ΠΟΙΑ κορεό, ρε καρναβάλια, που καμαρώνατε όταν ήσασταν 100 άτομα και σηκώνατε χαρτονάκια στον τάφο του λαγού;

Όταν ασχολήθηκε Η ΘΥΡΑ 7 με τα κορεό, έγινε πρότυπο και σε αυτό τον τομέα για όλο τους οπαδούς!

Η ΘΥΡΑ 7 είναι πρότυπο υποστήριξης και ασπίδας της ομάδας, απέναντι σε όλα τα αντιολυμπιακά κατακάθια, δεν εξαντλεί την προσφορά της στα κορεό και στα τραγουδάκια, ΦΛΩΡΟΙ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!

Γνωρίζουμε ακόμα και την απάντηση σας…..η θύρα 13 δεν συνεχίζει τις ανακοινώσεις θα τα πει….στους δρόμους!

Ξαπλωμένοι στην Βουλιαγμένης, κατοστάρηδες στην Χαμοστέρνας, εγκλωβισμένοι και ξυπόλητοι στο Περιστέρι, κατουρημένοι στο Σείριος, μέσα στους κάδους στου Ζωγράφου, … βολεϊμπολίστες και μαραθωνοδρόμοι στο Μετς…….

Εδώ φτάσατε να ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ αυτό που κάναμε σε προπόνηση χτες στον αγώνα…!

ΥΓ 2. Αφήστε την λάσπη στον ανεμιστήρα και βρείτε μια δικογραφία, που να έχουμε ρουφιανέψει οπαδό άλλης ομάδας!

Δεκάδες οι δικές σας που ρουφιανεύετε από Ολυμπιακούς μέχρι και δικούς σας!

Θυμάστε τότε που τις βάζαμε και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ;;

Δεν βάλατε μυαλό….

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!».

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Είδαμε σήμερα στον “ΣΚΑΪ” την Κα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ (Πετροβασίλη, σαν την τεράστια Αλίκη στην γνωστή ταινία θα έπρεπε να την λένε κανονικά), και πειστήκαμε!.. Αυτήν σίγουρα την παρακολουθούσε και μάλλον συνεχίζει να την παρακολουθεί ο Π-Θ, διότι συνεχίζει ως γυναίκα, παρ’ ότι έχει εισέλθει σε… πατσαβουρο-ηλικία, να είναι εξαιρετικά όμορφη σε βαθμό προκλητικά υψηλό, Θεέ μου συγχώρα με, (σήμερα μάλιστα είχε ένα άλλο, και πολύ καλύτερο από το παρελθόν, κομμωτικό “λουκ”), και όπως άκουσα σε… κασέτα στην… Ομόνοια, … Χίε, κασέτα του Π-Θγού, του αρέσει ιδιαιτέρως του Κυριάκου αυτός ο τύπος γυναίκας και ιδίως η συγκεκριμένη αυτή Κα!..

Α, ρε ξεφτιλισμένοι, σκουπίδια πραγματικά του ανθρωπίνου είδους, που θέλετε να κυβερνήσετε και πάλι την χώρα, για να την καταστήσετε αποικία του Πακιστάν και της Τουρκίας, χρεώνοντάς-την και ξανά υποθηκεύοντάς-την, αυτήν την φορά, από το 2115, έως το 2125, φιδο-λαμόγια και πολιτικές ύαινες!..

Με την ευκαιρία! Κα Γεροβασίλη! Στην Άρτα εμφανίστηκε ή όχι ακόμα, 2ος μαγνητικός τομογράφος, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να έρχεται ο λαός στον δικό σας; Δεν απαντήσατε ποτέ σχετικά!

Και μια ερώτηση ακόμα!

Εσείς, θα παρακολουθούσατε ή όχι, νομίμως ασφαλώς και ως ΕΥΠ, πχ τον σύντροφό σας Κο Βίτσα, ο οποίος διετέλεσε και ΥΦΑΜ, έναν Υπουργό, ο οποίος καλούσε τους Πακιστανούς, σε συγκέντρωσή τους, να πουν στους δικούς τους να τους στείλουν ένα γράμμα, όπου να φαίνεται ότι ζουν στην Ελλάδα 10+ χρόνια, ώστε να τους Ελληνοποιούσε αμέσως;

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΟΝΤΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΝΩΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΚΟ Π-Θ, ΤΟ ΠΏΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΟΤΑΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ (ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ, “ΕΙΘΕ ΟΧΙ”!) Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΣ;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ… ΑΝΑΡΧΙΑ;

ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ… “ΜΕ ΤΟΟ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, (ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ), ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΠΩΣ ΘΑΥΜΑΖΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ!..

2. ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!.. 

3. “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ “ΕΠΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ, ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ, ΓΑΒΡΙΛΗΔΕΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΔΕΣ, ΚΛΠ!..

 

-/-