ΚΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ! ΕΙΣΑΙ… ΚΟΤΟΥΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ;

Αγαπητέ, Κε Μαρκόπουλε!

– Βρέθηκες, πριν από 2, 3 μέρες, στην εκπομπή των φανατικών “ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” δημοσιογράφων Παναγιωτόπουλου και Σκουρή, στο “ΑΤΤΙCA TV”.

– Έγινε κουβέντα (και) για το ΕΑΜ, με αφορμή τον ύμνο του, που με άλλα λόγια (απ’ ό,τι κατάλαβα), έβαλε να “παίξει”, στην συγκέντρωσή του στην Πάτρα, ο Κλεφτοκοτάς Πρόεδρός του και φυσικά για να… συγκινήσει… και να το… “παίξει” ο ηγέτης της… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”! Ποιός; Αυτός ο Κομμουνιστομεταλλαγμένος… ροζ Κλεφτοκτάς!..

– Επειδή οι υπόψη τύποι, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ καλεσμένος τους (μαζί με σένα) και γενικώς όλοι αυτοί οι τύποι που σήμερα σιτίζονται από την Δύση (όπως ακριβώς το διαβάζεις), είναι μεταλλαγμένοι Κομμουνιστές, (οι συγκεκριμένοι με ροζ απόχρωση), παραμένοντας όμως στην ψυχή Κομμούνια για πάντα και αιώνιοι οπαδοί της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”, (των 100 εκ-ρίων νεκρών μόνον στην ΕΣΣΔ, όσο “έζησε” αυτή η τυραννία), αιωνίως κρυφοκομμούνια ή αλλιώς για την εποχή μας “Καπιταλο-Κομμούνια”, (με σημαιοφόρο τους τον… Παπαδημούλη, αχαχαχαχαχαχα / αστείο…), αφού ο λύκος τομάρι δεν αλλάζει, μόνον χούγια, κατά πως λέει ο λαός μας, είναι φανατικοί, ως ολοκληρωτικοί (αυτή είναι η αλήθεια), κατόρθωσαν και σε “πήγαν” εκεί όπου αυτοί ήθελαν, εκμεταλλευόμενοι είτε την μετριοπάθειά σου, είτε την άγνοιά σου και σίγουρα την πολιτική σου φοβία!..

– Διάβασε λοιπόν παρακάτω, ώστε να μάθεις, αν δεν ξέρεις!

α. Ο 1ος στην Ελλάδα πολιτικός ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ήταν ο Εθνάρχης μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο δημιουργός της λεγόμενης “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”, που ακούς να την λένε πολλοί, άλλοι με αγνή αγάπη και άλλοι με υποκριτική, ένας Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο οποίος, ως Π-Θ, την περίοδο 1928-1932, ψήφισε το γνωστό “ΙΔΙΩΝΥΜΟ”, Νόμο με τον οποίον απαγορευόταν η ύπαρξη Κομμουνιστών υπαλλήλων παντού στο Δημόσιο!

β. Αργότερα, ο “Γέρος Της Δημοκρατίας”, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αυτός Έλληνας πολιτικός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και συνεχιστής ΗΓΕΤΗΣ της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”, που επί των ημερών του ονομάστηκε “ΚΕΝΤΡΟ”, ψήφισε Νόμο, ως Π-Θ, για την μη ύπαρξη Κομμουνιστών στην “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”! (Δάσκαλοι – Καθηγητές). / Αν θυμάμαι καλά, τότε ήταν, αλλά ψάξε-το, διότι “έχω και μια ηλικία” και μπορεί αυτό να συνέβη όταν ο “Γέρος” ήταν Υπ. Παιδείας του Ε.Β. !.. Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι πως απαγορευόταν Κομμουνιστής να υπηρετεί στα σχολεία (σχολαρχεία) και Γυμνάσια της χώρας μας!..

(Ως Αρχηγός της νεολαίας των Ελλήνων φοιτητών στην Γερμανία, ο Γ. Παπανδρέου έβγαλε εκείνον τον περίφημο “υμνητικό” προς τον Εθνάρχη λόγο, όταν αυτός είχε επισκεφθεί το Βερολίνο, λαμβάνοντας τα εύσημα του Εθνάρχη και την… προφητεία του για το πολιτικό μέλλον του “Γέρου”, στην οποίαν και “δεν έπεσε έξω” ο Ε.Β.)!..

γ. Ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν αυτός που απεκάλεσε το Κ.Κ.Ε., μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και όχι μόνον εκεί,  “Κόμμα Του Εγκλήματος Και Της Προδοσίας”!

δ. Τους Κομμουνιστές δεν τους πολέμησε καμμιά Δεξιά, διότι:

(1) Δεξιά στην Ελλάδα ήρθε, ως όρος, με τον “Κουφό”, όταν αυτός ορίσθηκε αιφνιδιαστικά από το Παλάτι Π-Θ μας (με εντολή των Άγγλων, για να “κλείσει” το Κυπριακό), το 1955!

Μέχρι τότε υπήρχε η “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ” και σε αντιδιαστολή η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” ή και το ανάποδο! Τίποτα άλλο δεν υπήρχε, ενώ οι Κομμουνιστές πιστεύονταν ως μίασμα και ως βδέλυγμα και από τις 2(!) αυτές παρατάξεις, με πάντα πιο σκληρούς προς αυτούς, προς τα Κομμούνια, τα μέλη και τους οπαδούς της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”! Ναι, όπως το διαβάζεις!..

(2) Εκείνοι οι πολιτικοί οι οποίοι πρωτοστάτησαν στον αντι-Κομμουνιστο/συμμοριακό αγώνα (1944-1949), όρο που ο ίδιος ο Ο.Η.Ε. επισήμως χρησιμοποίησε και νομιμοποίησε ως χρήση (κατηργήθη επί Π-Θγίας Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ήσαν ΑΠΑΝΤΕΣ πολιτικοί του Κέντρου! Διάβασε κάποιους εξ αυτών:

Θεμιστοκλής ΣΟΦΟΥΛΗΣ, εκ Σάμου,

Σοφοκλής ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ο γιός του Εθνάρχη και “Πορθητής της Προύσσας” / λειτούργησε την Αγία του Θεού ΣΟΦΙΑ της πόλεως αυτής, κατά την Μ. Ασιατική μας εκστρατεία),

Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (“Γέρος Της Δημοκρατίας”). / Ο ίδιος ο τότε (ιστορικός) Γ. Γ. του Κ.Κ.Ε. Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ είπε, μετά από την Βάρκιζα, αλλά και αργότερα, πως “ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μας έβαλε μπουνταλάδικα σ’ ένα τσουβάλι σακκί και μας πέταξε”!..

Νικόλαος ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ, ο γνωστός “Μαύρος Καβαλάρης” της Μ. Ασίας (επί Κ-Β του οποίου, μετά τον Κ/Σ πόλεμο δικάστηκε και εκτελέστηκε ο ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστής πράκτορας στην Ελλάδα της ΕΣΣΔ, Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ),

και άλλοι!..

(3) Ομοίως οι 9 στους 10 της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας, που πολέμησαν τότε τους Κ/Σ (1943-1949) και κράτησαν, μαζί με τα στρατευμένα παιδιά του λαού μας, ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ την ΕΛΛΑΔΑ μας, μακριά και(!) από τον κόκκινο ολοκληρωτισμό, (ο Εθνικός Στρατός, θυμίζω, είχε πολεμήσει προηγουμένως και τους λοιπούς κτηνώδεις ολοκληρωτισμούς, ήτοι τον Μαύρο Φασισμό του Μουσουλίνι το 1940-’41 και τον Ναζισμό του Χίτλερ), ήσαν όλοι τους ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ, λέγε με “Κεντρώοι” Αξκοί, όπως πχ ο Αρχηγός του “ΕΔΕΣ” Ναπολέων ΖΕΡΒΑΣ, (ΕΔΕΣ, στου οποίου τον ύμνο αναφέρθηκες και τον βάφτισες εμμέσως… δεξιό), ο δολοφονηθείς από τα Κομμούνια με… Βελουχιωτική παγίδα (“έλα να βρεθούμε και να τα βρούμε”) Σχης ΨΑΡΡΟΣ του 5/42 Συντάγματος, ο Τσαούς Αντών στην Μακεδονία μας, κλπ, όπως και η μεγάλη μάζα των ανδρών τους!

Οι 9 στους 10 όλων αυτών ήσαν πολεμιστές της Μ. Ασίας σίγουρα (1919-1922) και αρκετών η στρατιωτική… αναφορά έφτανε στης… “Αμύνης Τα Παιδιά” και στον Ν. Ζορμπά!..

Να θυμίσω ότι ο δικτάτορας Ι. Μεταξάς (Αξκός του ΜΧ) διετέλεσε υπασπιστής του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και οπαδός του, μέχρι του διχασμού!

Το αυτό, ήτοι Βενιζελικός ήταν και ο Υπουργός Ασφαλείας του Μεταξά, Κορίνθιος Στρατιωτικός (Αξκός του ΜΧ και αυτός, όπως και πολεμιστής της Μ. Ασίας), ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, που έκανε τα εντός Ελλάδος ελληνικής καταγωγής Κομμούνια, πραγματικώς, ένα απέραντο… Κολοχανείο, λόγο που τους έκανε να τον μισήσουν θανάσιμα!..

Ακόμα, κάτι που θα σε εκπλήξει, είναι το γεγονός ότι ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, ο αποκληθείς δικαίως και “Ο ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ” ήταν πάντα “μέσα του” Βενιζελικός, ασχέτως του αν εφέρετο ως ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ, εξ ανάγκης και ασχέτως, επίσης, της διπλωματικής του προς την Βασιλεία στάσεως, που η θέση του ως Α/ΓΕΣ, κλπ, επέβαλε! (Λες τυχαίως τα Κομμούνια να έβγαλαν το σύνθημα “τί Πλαστήρας, τί Παπάγος”);

Πρόσεξε τώρα, εξηγούμαι!

Ως Π-Θ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (1928-1932) ανέλαβε την ευθύνη του ΔΙΧΑΣΜΟΥ του 1915, εξηγώντας σαφώς το είδος αυτής του της ευθύνης, το οποίο και… ταύτισε με την πρωτοβουλία(!) που αυτός ανέλαβε γι’… αυτόν (ενν. τον διχασμό), διότι έτσι έκρινε πως ωφελούντο τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα, όπως εξήγησε!

Ανεφώνησε μάλιστα μέσα στην Βουλή, “ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ”, εγκαινιάζοντας μια νέα “εποχή” τότε στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας, “εποχή” που ουσιαστικά στόχευε στην “Εθνική Ενότητα”, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τότε την σίγαση των όποιων κατά το παρελθόν πολιτικών παθών, ανάμεσα στις 2 Παρατάξεις!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΩΝΕ, ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1930, ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!..

Όμως, συνέχιζε να διαβάζεις με την δέουσα προσοχή!

Μην ξεχνάς ότι τότε υπήρχε Βασιλεία, και λόγοι και αβρότητος ακόμα, ήθελαν τους “Δημοκρατικούς”, να μην τα “βάζουν” με το Παλάτι, αλλά ακόμα και να υπηρετούν… ησύχως τους ενοίκους του, ειδικά μετά από το προ-Μεταξικο-δικτατορικό Βενιζελικό αποτυχόν πραξικόπημα!

Αυτή ήταν και η αιτία που πολλοί “Δημοκρατικοί” Αξκοί “βαφτίστηκαν” αργότερα Βασιλικοί, και πιο μετά από τους ηττηθέντες Κ-Σ και την προπαγάνδα τους “βαφτίσθηκαν” γενικώς “δεξιοί” (από της εποχής του “Κουφού” και πέρα), αφού η προπαγάνδα των Κομμουνιστών, που ηττήθησαν στο Πεδίο, αλλά που κέρδισαν στην… θεωρία και επεβλήθησαν… “αέρα” στην αστική Τάξη “εν ειρήνη”, ταύτισε τους Βασιλικούς με την “Δεξιά”, εκμεταλλευόμενη και την ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στο Παλάτι και τον Π-Θ Γ. Παπανδρέου, ρήξη που επανέφερε την διάκριση “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” – “ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ”, που αρχικά έγινε εσκεμμένως από τα Κομμούνια” ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (καλύπτονταν πίσω απ’ το ουσιαστικό αυτό) – ΔΕΞΙΟΙ” και αργότερα από τον “ΑΝΔΡΕΑ του ΛΑΟΥ”, “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΔΕΞΙΟΙ” ή “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”!..

Ο Βασιλιάς δεν πήρε μαζί του τον… Βασιλικό ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ στην Αίγυπτο, μετά από την πτώση του Μετώπου, αλλά τον άφησε στην Αθήνα, όπου αργότερα συνελήφθη από τους ΝΑΖΙ και μαζί με τους 3 (αν δεν σφάλλω) των Σωματαρχών του, οι οποίοι είχαν πολεμήσει τους Ιταλούς και τις φιλο-Ιταλικές Αλβανικές συσταθείσες τότε Μονάδες, μετεφέρθησαν σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, όπου και παρέμειναν μέχρι το τέλος του Β΄Π.Π.!..

Επομένως, η έκφραση σεβασμού στον Βασιλέα, γενικώς δεν σήμαινε και ότι το υποκείμενο ήταν φιλο-βασιλικός, και ειδικώς για τον ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι Αυτός στην ζωή Του υπήρξε πρωτίστως “ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” και μετά ό,τι άλλο!

“Κρατάμε” λοιπόν ότι Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕ(!) και αυτό που μετά το 1955 ονομάστηκε “ΔΕΞΙΑ”*, όπως και αυτό που ονομάστηκε, επίσης μεταπολεμικά, “ΚΕΝΤΡΟ”!

* Μετά το 1963 και την ρήξη Παλατιού – Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (5 μόνον χρόνια διήρκεσαν οι καλές σχέσεις Βασιλείας – ΕΡΕ / Κ.Γ.Κ.), ρήξη που κορυφώθηκε το 1974 με την επάνοδό του στην Ελλάδα και την βρώμικη πολιτική του πράξη κατά του Κων-νου του Β’, κλπ), ουδεμία σχέση συνέχισε να υφίσταται των… Δεξιών με την Βασιλεία, -ΠΡΟΣΟΧΗ- σε επίπεδο ηγεσίας!..

(4) Φυσικά η Βασιλεία ήταν επικεφαλής του Κράτους επί Κ/Σ πολέμου, ενός πολέμου που όμως έκανε και κέρδισε το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”!

Γι΄αυτό και τα Κομμούνια και οι ξένοι σύντροφοί τους, που συμπολέμησαν κατά της Ελλάδος τότε, αποκαλούσαν τα στελέχη και τους στρατιώτες του “Εθνικού Στρατού”, όπως και της τότε Βασιλικής Χωροφυλακής, “ΜΟΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ” και “ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ”, μια ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ που την μίσησαν όσο τίποτα άλλο τα Κομμούνια ελληνικής καταγωγής, όχι μόνον διότι καθ’ όλη σχεδόν την αντι-Κομμουνιστική, νικηφόρα στο τέλος, εκστρατεία, κατά της ΕΣΣΔ ουσιαστικά στην χώρα μας, του ΕΣ, ήταν στο πλάϊ του, (ακόμα και στα σύνορα παρευρίσκετο), αλλά και για έναν ακόμα λόγο!..

Ποιόν;

Για τον λόγο ότι ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ(!) στο να μπει ένα “ΣΤΟΠ”, το οποίο και έβαλε τελικώς, στο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ που έκαναν τότε οι Κ/Σ των μικρών Ελληνόπουλων, με σκοπό τον Γενιτσαρισμό τους αργότερα, στο “Σιδηρούν Παραπέτασμα”! Να διαβάσεις τα σχετικά βιβλία του τότε Κομμουνιστού Γενικού Επιθεωρητού του Παιδομαζώματος, ΜΑΝΟΥΚΑ!..

Επίσης! Μέχρι και η Οργάνωση “Χ” του ΕΛΛΗΝΑΡΑ Γεωργίου ΓΡΙΒΑ / “ΔΙΓΕΝΗΣ”, που μαζί με τους ΗΡΩΕΣ του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,

[όπου Κε ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ το Κόμμα σου έπαψε να μεταβαίνει και να τιμά, φοβούμενο τα Κομμούνια και τις παραφυάδες τους, σήμερα… ροζ και άλλες, αφού τα Κομμούνια ηττήθηκαν στο Πεδίο, αλλά επεκράτησαν ιδεολογικά στην χώρα,  κάτι που… βοήθησαν σ’ αυτό και οι 2 Χούντες (1967-1973 και 1973-1974)],

κράτησαν την Αθήνα ελεύθερη το 1944 (και επομένως δεν “έπεσε” μετά, ως λογική – άμεση συνέπεια, η Ελλάδα στα “χέρια” τους, άρα στην ΕΣΣΔ), κατά το ήμισυ σχεδόν αποτελείτο από Βενιζελικούς! (Ο ΓΡΙΒΑΣ ήταν πιθανώς ο μόνος των στρατιωτικών που από την Μ. Ασία και μέχρι το 1970 ήταν γνωστότατος και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, γεγονός που τον έφερε και σε ρήξη με την Χούντα του Παπαδόπουλου, κλπ!..

-/-

ΠΡΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, ΤΟΥΣ… “ΜΕΡΙΤΕΣ”, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΛΑΪΚΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”!..

Είναι αλήθεια ότι επί Ανδρέα Γ. Παπανδρέου και στην προσπάθειά Του, που απέβη τελικώς επιτυχής, να… εκμηδενίσει Αυτός το ΚΚΕ, μηδενίζοντας τα ποσοστά του, (το ΚΚΕ είχε φτάσει τότε, με ποσοστά της τάξεως του 17% να διεκδικεί την “Β’ Αναλογική”, κλπ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το έριξε στο 5%, όπου και πλέον έχει από τότε παραμείνει… πεισματικά, άντε 6%), έκανε σε ομιλίες του και δημόσιες παρεμβάσεις του πολύ… ριζοσπαστικές αναφορές για το ΚΚΕ, κλπ, με αποτέλεσμα να… παρασύρει πολλούς Κομμουνιστές, οι οποίοι τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν!

Ο Ανδρέας της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ” ΕΝΩΣΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, με την αναγνώριση της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” το 1982, (ο Κ.Γ.Κ. είχε προηγουμένως νομιμοποιήσει το ΚΚΕ στην ίδια ουσιαστικά κατεύθυνση της ένωσης των Ελλήνων), φέρνοντας ο Ανδρέας στην Βουλή 2 από τις πιο σπουδαίες, ζώσες ακόμα τότε, κεφαλές των 2 Παρατάξεων (Βαφειάδη και Τσακαλώτο / Δκτη της Ταξιαρχίας του Ρίμινι, ομοίως Κεντρώο Αξκό), όπως κατέληξε (ουσιαστικά… ψευδώς) να είναι και να λέγονται (“δεξιοί” δηλαδή και “αριστεροί”), ενώ έκανε και βουλευτή του μέχρι και τον σφαγέα του Λιτοχώρου ΡΟΣΙΟ!

Ήταν ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… φιλο-Κομμουνιστής; Όχι, βεβαίως! Απλώς ήθελε την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!..

Πάνω εδώ “πάτησαν” και “πατούν” τα πάσης φύσεως Κομμούνια και το “παίζουν” σήμερα, σιωπούντος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, … προοδευτικοί, καπηλευόμενοι μέχρι και την ηγεσία της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”, ενώ υπερασπίζονται (πχ ο Κλεφτοκοτάς προχθές στην ΒτΕ, στην συζήτηση για το μπλόκο στους ελληνικής καταγωγής “ΝΑΖΙ”) τον Κομμουνισμό, κάνοντας πως ΑΓΝΟΟΥΝ τους λόγους που αυτός “έπεσε”, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον… “πέθανε”, στην ΕΣΣΔ, στα Βαλκάνια, στην Κ. και Α. Ευρώπη, κλπ, αφήνοντας πίσω του συντρίμμια και άφθονο αίμα!..

-/-

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΩΡΑ, ΚΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ… ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ… “ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ”, ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ… “ΤΖΑΜΠΑ ΣΟΦΙΑ”!..

ΑΝ ΒΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ 2, 3 “ΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΛΑΡΑ (“ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ”), ΤΗΝ “ΟΠΛΑ”, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ… ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ… ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΕΙΛΗ!..

ΑΡΑΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ… ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ… ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ, “ΠΑΤΩΝΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ (ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΣΕ… ΕΚΤΡΟΠΗ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!..

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Π-Θ Κ.Κ.Μ., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝΙΣΕ (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΕ / ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ… ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ), ΠΩΣ ΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΕΑΜ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ… ΛΟΓΙΑ (ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ;), ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟ=ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1943-1949, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023, ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 80 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΛΛΕΣ… ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! ΟΜΩΣ, ΟΧΙ! ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ) ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-