ΚΕ Π-Θ!.. ΑΝ ΘΕΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!.. / ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

1. Το Κράτος, μετά και από την πρόσφατη απόφαση του “Αρείου Πάγου”, σε συνέχεια του Νόμου του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, του 2015, ιεραρχώντας τα προβλήματα με τους πλειστηριασμούς, ασχολείται πρωτίστως με τους “κόκκινους” δανειολήπτες και ορθώς, ώστε να μην χάσουν την 1η τους κατοικία!

Όμως!

Ένας που παίρνει πχ 1200 Ευρώ και είχε ένα δάνειο, για αγορά 1ης κατοικίας, με μηνιαία δόση πχ 400 Ευρώ, και πλήρωνε και πληρώνει κανονικά(!) κάθε μήνα, τώρα με την από το Καλοκαίρι, κάθε μήνα(!), αύξηση των επιτοκίων από την “Ε.Κ.Τ.”, θα είναι θέμα ολίγων μηνών να γίνει και αυτός “Κόκκινος”, αν φυσικά συνεχιστεί αυτή η “μηχανή” !

Και θα γίνει “κόκκινος”, αφού θα πρέπει και να ζήση ο ίδιος, όπως και η οικογένειά του, “εν μέσω” μάλιστα της ανεξέλεγκτης ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, (που ενέσκηψε από τις συνεχείς διεθνείς κρίσεις, όπως την υγειονομική, την Ρ/εισβολή στην Ουκρανία, που έφερε την ενεργειακή, η οποία με την σειρά της έφερε την οικονομική, η οποία είναι βέβαιον ότι θα φέρει την ανθρωπιστική κρίση και πιθανότατα πόλεμο, κατά πως η Παγκόσμιος Ιστορία διδάσκει, αλλά που όπως φαίνεται ή κανείς της παγκοσμίου εξουσίας δεν βλέπει και δεν ακούει ή δεν ενδιαφέρεται έχοντας άλλα στο μυαλό του), αλλά θα πρέπει και να πληρώνει και τις διάφορες ΔΕΚΟ, κλπ !..

Αλλά και υποθετικά, αν κάποιος, σαν αυτόν του παραπάνω παραδείγματος, σε ένα βεβαίως άλλο Σύμπαν, συνέχιζε να πληρώνει κανονικά την δόση του, η οποία όμως θα αυξάνεται κάθε μήνα, σε πολύ λίγο χρόνο η δόση θα ξεπέρναγε τον μισθό του ή την σύνταξή του, κλπ, με αποτέλεσμα και πάλι νακοκκίνιζε!..

Επομένως, δεν θέλει πολύ χρόνο να καταστούμε όλοι μας και “ΚΟΚΚΙΝΟΙ” και “ΕΥΑΛΩΤΟΙ” και… “ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”!.. [Παράκληση προς τον πράγματι “Κύριο”, Λαμιέα Κύριο Υπουργό των Οικονομικών, έστω και οπαδό της Κούλας, να (μας) δώσει τον ορισμό του οικονομικού “ευάλωτου” και ασφαλώς το όριο του ετησίου εισοδήματος αυτής της κατηγορίας των συμπολιτών μας, ώστε να ξέρουμε τί μας γίνεται]!..

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ (ΚΑΙ!) ΑΥΤΟ, ΜΕΤΥΑΞΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΣΟ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΜΕΣΩΣ(!!!) Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ(!) Κ-Β ΤΟΥ Κ. Κ. Μ., ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΧΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΎΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΗΔΗ, [ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ… ΤΡΕΛΑΣ (ΚΑΙ!!!) ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΜΗΝΙΑΙΑΣ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΤΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ* ΣΤΗΝ ΕΕ, (ΟΠΩΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΡΟ-ΓΥΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΙΑ, Η ΔΝΤΡΙΑ ΤΗΣ “ΕΚΤ” ΚΑ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ)], ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΑΝ… ΑΠΟΝΕΡΑ, ΑΠΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ(!) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!..

* Ο Πληθωρισμός Χ% είναι (σε μια πολύ λαϊκή εξήγηση), το πόσο πάνω πληρώνω φέτος, σε σχέση με την περυσινή χρονιά, αφού συνήθως αυτό συμβαίνει και ο πληθωρισμός σχεδόν πάντα τραβά την ανηφόρα!.. Αν έπαιρνα πχ μια σοκολάτα πέρυσι 3 Ευρώ, και φέτος ο πληθωρισμός είναι πχ 3%, φέτος, την ίδια σοκολάτα, την αγοράζω 6 Ευρώ! (Ξαναλέω “γκρόσο – μόντο” και… “χονδρικά”, διότι στις κοστολογήσεις των προϊόντων υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες)!

Επομένως, … ξεζουμίζοντας οικονομικά τους πολίτες (και!) της Ελλάδος, με την αύξηση των επιτοκίων των δανείων από τις Τράπεζές-τους(!), (το “τους” έχει τεράστια σημασία), ρωτάμε! Ο πληθωρισμός θα τιθασευτεί ή οι πολίτες των κρατών θα πεθάνουν; Δηλαδή οικονομική πολιτική σε νεκρούς ή έστω σε επαίτες θα κάνει η χρυσοπληρωμένη κόρη των “Διεθνών Εβραίων” Κα Λαγκάρντ και η κάθε ή ο κάθε… Λαγκάρντ, τιθασεύοντας τάχα μου τον πληθωρισμό, διότι κανείς πληθωρισμός δεν μπορεί να τιθασευτεί, διαρκούντος ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ(!) Η ΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” (ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ “ΟΠΑΔΩΝ” ΤΩΝ… ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ…) ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ, ΩΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΑΨΕΙ, ΟΥΣΑ ΙΣΩΣ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ! ΕΤΣΙ, ΔΙ’ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΥΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΩΝ Η.Π., ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ (ΑΡΧΑΪΣΤΙ “ΟΙΣΤΡΟΣ”), ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΟΥΚΡΑΝΙΑ”, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! (ΝΤΟΝΕΤΣΚ)!..

Τέλος αστερίσκου.

-/-

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” έφερε τα “Funds” και τα “Services” με Νόμο στην χώρα μας, και μάλιστα ακολούθως νομοθέτησε με “ΙΔΙΩΝΥΜΟ” Νόμο, το να μην δύναται ουδείς(!) να εμποδίζει τις όποιες αυτών ενέργειες στο Πεδίο, με κύρια αναφορά στις κατασχέσεις, οι οποίες θα γίνονταν πλέον ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ! (Θυμηθείτε τους Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου, που σχεδόν κάθε ημέρα, επί “Κλεφτοκοτά”, ήταν εμπρός σε κατασχέσεις – έγιναν 30.000 τέτοιες επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”– ώστε αυτές να μην γίνονταν, … αντιμετωπίζοντας τα καλά τότε ροζ ΜΑΤ του “Σόρος-Τσίπρα”).

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” μάλιστα ψήφισε μετά και τους “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ(!!!) ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ”!..

Το ίδιο Διεθνιστικό Κόμμα, [αυτό που σήμερα φωνάζει για τις τάχα μου παράνομες, νόμιμες, κλπ, παρακολουθήσεις, Κόμμα που ημερών του γέμισε(!) με ξένους πράκτορες ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, με πρώτους και καλύτερους τους εκπαιδευτές Ευρωπαίους των αντι-Εξουσιαστών μας (Γερμανούς, Βέλγους, Ισπανούς, Γάλλους, κλπ), και φυσικά τους Τούρκους της “ΜΙΤ”, η οποία σας θυμίζω πως εκτελούσε με Ε/Υπηρεσίες Ασφαλείας κοινές επχ-σεις μέσα στην Αθήνα, όπως πχ αυτές κατά των Κούρδων του “ΡΚΚ”, κλπ], υποθήκευσε την χώρα για 99 χρόνια (αρχής γενομένης από το 2015), και “έφερε” το “Υπερταμείο”, το οποίο ακόμα ελέγχουν (και θα ελέγχουν) οι ξένοι δανειστές μας!.. Κατά τ’ άλλα μας έβγαλε από τα μνημόνια, όπως ψευδώς λέει, ξέροντας και για την εκ μέρους του ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ μας, αλλά και ξέροντας ότι τότε (2018) ΕΛΗΓΕ, ΟΥΤΩΣ ή ΆΛΛΩΣ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!..

Έκανε και άλλα πολλά… “… ωραία και… όμορφα” ο πολιτικός “Κλεφτοκοτάς”, με κυριότερο βεβαίως τα… βαφτίσια των Σκοπίων, με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Διαβάστε ορισμένα και ενδεικτικώς!

– ΝΟΜΟΣ “ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ” και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

– ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 18%!

– ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ “ΕΦΚΑ” ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ!

– ΕΚΟΨΕ ΤΟ “ΕΚΑΣ”!

– ΑΥΞΗΣΕ 100% ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ!

– ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!

– ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ “ΕΝΦΙΑ” ΩΣ ΦΟΡΟ!

– ΕΚΟΨΕ ΣΕ 250.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!

– ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ!

–  ΑΦΗΣΕ 1.100.000 ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

– ΑΥΞΗΣΕ ΑΠΟ 2% ΣΕ 10% ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ!

ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΠΟ 13% ΣΕ 24%!

– ΕΠΕΒΑΛΕ, ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ” ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟ-ΧΑΪΚΑΛΗ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ 342 ΕΥΡΩ!

– ΕΒΑΛΕ 37 ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΑ!..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΤΕ Κ-Β; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ “ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ “ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΑ”!.. ΚΑΙ ΑΝ Ο… ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΟΛΑ, ΚΛΠ, ΤΟΥ ΛΕΜΕ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Τ’ ΑΛΛΑΞΕΣ; 

Καταλάβατε!..

Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥ “ΠΕΡΝΑΕΙ” Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ”, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ, “ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η… ΔΕΞΙΑ, (ΑΥΤΗ Η… ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ), ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΑ”, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, (ΟΠΩΣ ΠΧ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ή Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ, (ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ), ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΩΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ… ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”!

ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η Κ-Β Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: “Ο.Κ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ… ΛΙΟΚΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ… ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, ΩΣ ΧΩΡΑ”!..

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ (Ο ΧΟΥΝΤΟ-ΠΑΙΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ… ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ!!! / ΠΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ “ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ” ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ., ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ) ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ; ΘΕΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!.. ΨΑΞΤΕ ΤΟ!..

-/-

Ο Κ.Κ.Μ. ΞΕΡΕΙ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΙΣΧΥΟΝΤΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ 100** ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ, “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ” ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΔΕ! (ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΑΣ “ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2060)!

** ΑΠΟ ΤΟ 1822, ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ “ΡΙΚΑΡΝΤΟ” ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, [ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) … ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ / ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ… 100 ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ], ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ (1893) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ 100 ΑΥΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ” ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115, ΤΑ ΟΣΑ “ΠΟΛΛΑ Ή ΛΙΓΑ” ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΤΩΝ ΡΙΚΑΡΝΤΟ, ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΛΠ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ!..

ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ.

-/- 

Η(ΔΙΑΖ) ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!

ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ, ΈΩΣ “Χ”, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ… ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΕΩΣ!..

ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ “ΔΙΕΘΝΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ “ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ!..

ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, (ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ή ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ Γ.Α.Π., Κ.Α.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΛΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ” / ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2), ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ 2019 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ.!

ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΟΜΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ(!!!) ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, “ΕΡΓΟΙΣ”, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΠΟΥΤΣΟΥΛΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ (ΘΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ!..

Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΚΤΗ”, ΤΗΝ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΔΕΣΕ” ΑΜΥΝΤΙΚΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, (ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΤΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ), ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ 17 ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ, … ΛΑΜΙΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΤΡΑΜΠ-ΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ “ΕΝ ΜΕΣΩ” ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ, ΌΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ (ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ “ΑΕΡΑ” ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ” ΧΩΡΑ ΜΑΣ 1,5 ΕΚ-ΡΙΑ “ΛΑΘΡΟ”), ΤΟΥ “COVİD-19”, THΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΛΠ!

ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΠΟΧΗ!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ Ο Κ.Κ.Μ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΙΘΑΝΩΣ 4ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 1/4 ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ “ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… “ΑΤΛΑΣ” ΝΑ “ΣΗΚΩΘΕΙ” Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΟΥΣΑΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!.. (ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, 13-02-2023, “ΑΓΓΕΛΟΣ” ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΙΔΕ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 17:30 ΤΟΝ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝ Παοκ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ… “ΠΡΕΣΠΩΝ”, ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ Ο “ΜİTSO” ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ)!..

ΝΑΙ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! Ο Κ.Κ.Μ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ- ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ(!) “ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΗ” ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ!..

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΓΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ, (ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, ΟΠΟΥ ΔΕΙ, ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΝ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”), ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ! ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980, ΟΥΤΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 1990, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΑΤΗΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ!..

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ”, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ… ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, (ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΥΡΩ – ΔΡΑΧΜΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ), ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ “ΑΒΟΥΡΙ”, Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΧΘΕΣ (14-02-2023) ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΕΜΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ!.. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΨΟΜΕΘΑ!..

Ο ΓΑΠ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΔΕΝ… ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… 8R ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ “ΕΛΙΑ”!..

Ο Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΕ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, … ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΩΝ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ “ΕΣΤΙΑ” Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ  ΔΗΜ/ΦΟΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΠΟΥ ΤΑ “ΕΒΑΛΕ” ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ, ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΛΑΚΑ “ΕVER” Α/ΠΡΟΕΔΡΟ, ΛΕΓΕ ΜΕ Τ. ΜΠΟΥΣ “ΤΖΟΥΝΙΟΡ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΕΚΑΝΕ” ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΣΤΟΝ Γ.Α.Π., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η.Π.Α., ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΟΜΩΣ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

“ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ” Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ”, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, (ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ” ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ), ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ (ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ” ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ), ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΚΗΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΚΠ-ΣΗ… ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ, ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, (ΜΕ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ” ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΕΣ ΤΟΥ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ” ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ!

ΕΤΣΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΦΑΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο Π-Θ ΣΤΑΘΕΡΑ, (ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ),

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ, ΤΟ 2023(!),

Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ” ή “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΥ 1945-1949, ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ, ΚΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ 1950 ΚΑΙ ΤΟΥ 1960!!!..

ΟΧΙ, ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ… ΑΛΕΞΗ, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΦΑΝΕΡΑ Ή ΚΡΥΦΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ή… ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Ή ΜΑΥΡΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, ΚΛΠ! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚ-ΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΡΕ, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ… ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ!..

ΚΕ Π-Θ!

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΒΡΕΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ(!), ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ “2 ΛΟΓΙΑ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΗΣ “Ε.Κ.Τ.”!..

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ… ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΚΕ Π-Θ; ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ;

ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ, ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ “ΣΤΗΣΟΥΝ” ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ… ΝΕΟΣ(;), ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ, ΚΕ Π-Θ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ”, ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ!.. (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ,ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ)!..

ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΕ Π-Θ; ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΑΡΟΣ”! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ‘ΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ… ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!.. [ΠΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ – ΣΤΟΤΡΝΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ, (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΝΥΝ “ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”), ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ “2 ΛΟΓΙΑ”! ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 50 ΕΥΡΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ)!..

ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ;

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΨΟΜΕΘΑ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΣΕΤΕ, ΚΕ Π-Θ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ”, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ “ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ”, ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩ… ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΟ!

“ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ” ΛΟΙΠΟΝ!.. 

2. ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ 100% “ΣΤΗΜΕΝΟ” (ΜΑΛΛΟΝ)ΣΥΡΙΖΟ-(ΣΙΓΟΥΡΑ)ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ “ΚΑΨΟΥΡΑ” ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ “ΜΜΕ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΕΙ” ΔΙΕΘΝΩΣ Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ”, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΗΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ Π-Θ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ “ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ” ΑΠ’ ΑΥΤΑ! (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ Ο ΕΡΩΤΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΜΕΤΑ, ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΛΥ, ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ, ΔΙΟΤΙ, ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, “ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ”… )!

“ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ” ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ! Ο.Κ.! ΔΕΚΤΟ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΚΕ Π-Θ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

3. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΡΕ ΚΑΫΜΕΝΕ ΛΑΜΙΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ;

After Biden sent $1B to Palestinians, Israeli deaths rose 900%

 

 

By Daniel Greenfield, FrontPage Magazine

When Secretary of State Blinken met with PLO leader Mahmoud Abbas, he boasted of the over billion dollars in aid that the Biden administration had programmed for the terrorist territories.

That aid has come with a very heavy price.

In Feb 2019, President Trump’s total cutoff of aid became official. That year, 10 Israelis or people in Israeli controlled areas were killed in stabbings, shootings, rocket and other attacks, down from 12 the previous year, and 15 in 2017, and 16 in 2016.

In 2020 however only three Israelis were killed.

After decades of glorifying terrorists, formerMufti of Jerusalem investigated for incitement

These numbers reflected the diminished capacity of the Islamic terrorists. The reduction in numbers was not due to the pandemic. 2020 still saw attacks, including firebombings, rocket launches and stabbings, but the success and lethality rates for these attacks were lower.

The numbers turned around dramatically once again in 2021.

In April 2021, the Biden administration restored aid to the PLO. Terror incidents, reflecting attack attempts, shot up sharply from 91 in February and 89 in March to 130 in April.

By May, major fighting resumed with 13 Israelis, including two children, killed.

By the time the year was over, 17 people in Israeli areas had been killed. The over 400% increase in deaths was only the beginning. In 2022, 31 Israelis or people in Israeli areas were killed, up from only 3 in 2020, for a massive 900% increase in casualties since the restoration of foreign aid to the terrorists. This was the worst death toll since 2015 under Obama.

But in January and the first half of February of 2023, 10 Israelis have already been killed, including a 6-year-old boy and an 8-year-old boy.

Three times as many have been killed in a month and a half of 2023 as in all of 2020. That’s a 233% increase over 2020 in just a fraction of a year, but it’s also a marked month-to-month escalation from 2022 which featured no attacks at all in January or February. More people have already been killed by terrorists in 2023 than through most of March in 2022.

 IS A BIDEN-NETANYAHU BRAWL INEVITABLE?

What a difference a billion dollars makes.

While the media has tried to portray the terrorism as “lone wolf” attacks, they’re crowdsourced violence of the kind that Al Qaeda and ISIS helped innovate. But the PLO’s version is unique through its ‘Pay-for-Slay’ program which rewards terrorists, regardless of their formal affiliation, including ISIS and Hamas members, with salaries and payments for their families.

Terrorists are paid based on the length of their prison sentence. That means successful killers can earn $2,000 to $3,000 a month in a part of the world where the average salary is around $700 a month. It’s five times more profitable to be a terrorist than a teacher.

The Palestinian Authority calls for the murder of Jews, praises it and then rewards it.

Muhammad Al-Lahham of the Fatah Revolutionary Council, which runs the political movement behind the terrorists of the Palestinian Authority, was caught on video praising the “patriotic conscience” of a terrorist who had killed a rabbi taking his 2-year-old son for a walk in 2022.

The Trump administration cut off aid to the PLO’s Palestinian Authority and Congress passed the Taylor Force Act banning funds from going to finance Pay-to-Slay.

Throughout all this, PLO leadership have been consistent in refusing to stop financing terrorism.

“We will neither reduce nor prevent [payment] of allowances to the families of martyrs, prisoners and released prisoners, as some seek, and if we had only a single penny left, we would pay it to families of the martyrs and prisoners,” Abbas had bragged. By “martyrs”, he meant those Islamic terrorists who were killed while carrying out terrorist attacks.

Despite this, the Biden administration had restored aid and rebuilt diplomatic relations. Biden and Blinken have met with Abbas. And while they have attacked Israel over everything from letting Jews pray on the Temple Mount (due to Jewish prayers offending Muslim sensibilities) to democratic judicial reform that will limit the unilateral authority of pro-terrorist judges, Biden and Blinken have had nothing to say to the terrorists about the program funding the murder of Jews.

  ‘DON’T WAIT FOR OUR CHILDREN TO BE HARMED’: OUTRAGE AFTER PALESTINIANS OPEN FIRE ON JEWISH HOME

America First Legal, under Stephen Miller, filed suit against the Biden administration on behalf of the parents of Taylor Force: a non-Jewish Afghanistan war vet murdered in Jerusalem.

“The Biden Administration is well aware that the PA pays Palestinian terrorists to injure or kill innocent Americans and Israelis in Israel. Yet, in blatant violation of  the Taylor Force Act, a federal law that prohibits the government from sending American taxpayer dollars to the PA until it stops supporting terrorism, President Biden and Secretary of State Blinken have resumed payments to the PA after the Trump Administration had stopped these payments in compliance with the Taylor Force Act,” America First Legal declared..

“The Taylor Force Act, named after our son, was passed by Congress and signed by President Trump to stop this Pay to Slay. Yet the Biden Administration has resumed payments to the PA notwithstanding its Pay to Slay program,” Stuart Force, Taylor’s father, said.

Threat reaches beyond Israel

The Biden administration’s decision to fund the Palestinian Authority has consequences beyond Israel. Islamic terrorism is a global threat and has been a reliable killer of Americans abroad.

“Robbi and I call upon President Biden to stop sending fungible taxpayer dollars to the PA that will end up funding terrorism,” Stuart Force appealed.

And the latest wave of violence shows just how ‘fungible’ that money is.

The massive uptick in successful terrorist attacks is not a coincidence. The numbers become more significant when we distinguish between so-called “lone wolf” attacks which are most directly impacted by ‘Pay-to-Slay’ and rocket attacks by other terrorist groups. 14 people were killed in direct terrorist attacks in 2018.

That number dropped to 5 in 2019, the year Trump cut off aid to the PLO. By 2020, it fell to 3, in 2021, the year Biden restored aid, it rose to 4 and then shot up to 32 in 2022 reflecting the ‘slow burn’ effect of fungible aid money being taken away and then restored within a government bureaucracy even if it’s run by and for terrorists.

As the Biden administration continues pumping money into the terrorist entities occupying parts of Israel, the violence is drastically increasing. 2023 is already on track to top 2022, which had the worst numbers since 2015. The level of Islamic terrorism is returning to that of the Obama administration and that means that we can expect an even higher death toll in Israel.

  BIDEN ADVISER MEETS NETANYAHU AMID UNEASE OVER NEW GOV’T, STRESSES STRONG US-ISRAEL BOND

The billion dollars in aid is a factor, but an even bigger factor is that the Biden administration, like its Democrat predecessor, has made no secret of its support for the Palestinian Authority. And the Biden administration has gone even further with its diplomatic support for the PLO regime and its pressure on Israel. The latest murders are the work of a terrorist group that knows that Washington D.C. has its back and will intervene to protect it from Israel.

The Biden administration’s decision to appoint Hady Amr, an open supporter of Islamic terrorism and opponent of the Jewish State, as its key liaison to the PLO, who was inspired by the intifada, has consequences, and dead bodies in Jerusalem are among the most obvious ones.

Islamic terrorism runs on money and foreign support. The Biden administration has provided both. The Palestinian Authority spends hundreds of millions of dollars a year on Pay-to-Slay.

The pipeline of terror may end with a 6-year-old boy lying dead on a Jerusalem street but it begins with cash coming out of Washington D.C. The attacks of September 11 cost Al Qaeda about half a million dollars.

The cost to the PLO of killing that little boy, his brother and a newly married man going to spend the Sabbath with his wife’s family probably comes out to about $30,000 a year. Or $10,000 per dead Jewish person. That’s a fraction of the millions of dollars in foreign aid which could be used to finance hundreds and thousands of more murders of Jews.

$10,000 to kill a six-year-old boy, another $10,000 to kill his 8-year-old brother. Thanks to the financiers of murdering Jews in the Biden administration, the terrorists have the cash.

And we’re the ones providing it.

4.

Asrın felaketi ve Borsa istanbul

DOÇ. DR. YÜKSEL OKŞAK
HABER7 YAZARI

Asrın felaketi ve Borsa istanbul

14.02.2023

Bu yazıyı kaleme alırken “Asrın Felaketi” olarak isimlendirilen, 10 ilimizi derinden yaralayan, topyekün ülkemizi hüzne ve yasa boğan depremin bıraktığı enkazdan umutlar yeşermeye devam ediyor. 10 katlı binayı karton gibi tek kata kadar düşüren güç ile 198. saat itibariyle Muhammed Enes ve Abdülbaki’yi yaşatan da O’nun gücü…

Şöyle bir düşünüyorum da…

Son iki yıldır herkesin gündemekonomiydi. Ama geçtiğimiz hafta insanoğlunun acziyetini fark ettiği o üzücü tabloyu yaşadığımız andan itibaren ülkemizin ve hatta dünyanın gündemi deprem olmuş durumda.

Allah’ın insanoğluna verdiği belki de en önemli nimetler “inanmak” ve “unutmak” olsa gerek. Zira inanmasa ve unutmasa idik herhalde yaşayamazdık.

Elbette ateş başka bir şey ve elbette düştüğü yeri yakıyor. Ama aynı zamanda bu ateş paylaşıldıkça azalıyor. Şimdi vakit dayanışma, birbirimizle konuşma, depremzede kardeşlerimize sahip çıkma, onlarla dertleşme, sıcak yuvaları temin etme ve en hızlı şekilde onları deprem öncesi yaşam koşullarına eriştirebilme vakti. Giden canlarımızı geri getiremeyiz ama haklarını koruyabilir, onları en azından evlerine ve deprem öncesi sosyo-ekonomik koşullarına kavuşturabiliriz.

Sn. Cumhurbaşkanımız zaten ifade etti. 1 yıl içerisinde tüm konutları yeniden inşa edeceğiz dedi. Vatandaşlarımız hemen her şehirde depremzede vatandaşlarımız için yeni yuvalar oluşturdu. Başta devletimiz, ardında milletimiz, AFAD’ımız koordinasyonunda tüm STK’larımız tek vücut olduk ve yaralarımızı sarmaya başladık.

Seferber olduk…

Tabi böylesi dönemler hayırda ve şerde imtihan dönemleri. Bu dönemde siyasi rant peşinde koşanlardan, sahada eşya çalandan sosyal medyada rol çalanlara, siması 15 Temmuz’dan bize tanıdık gelenlerden, reklam peşinde koşanlara rağmen; toplumun tüm kesimleri ile depremzede vatandaşlarımıza koştuk… Millet olarak dayanışmanın ne demek olduğunu tüm cihana gösterdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şimdi topyekün imar zamanı… Sıcak yuvalardan sağlığa, ekonomiden eğitime kadar yeni bir seferberlik zamanı…

Başta ciddi zarar gören altyapı (binalar, doğalgaz, elektrik hatları) olmak üzere stok değişkenler ile istihdam, ihracat, borsa gibi akım değişken giderleri tespit etmemiz bu doğrultuda eylem planlarımızı oluşturmamız gerek. Zira bu ve benzeri hususların tamamı canlarını yitirmiş olan vatandaşlarımız için hem de onların sağ kalan yakınları için boynumuzun borcudur…

Bu değişkenlerden biri de Borsa…

Borsa İstanbul son bir yıl içerisinde ciddi bir başarı öyküsüne imza attı.

Son aylarda seçim takviminin netleşmeye başlamasıyla beraber her ne kadar kar realizasyonları ve onu takip eden kredi kaynaklı küçük yatırımcının panik satışları olsa da ANA SENARYO sabitti. Türkiye Ekonomi Modeli, Kur Korumalı Mevduat ile kurda istikrar sağlamış, kur konusunda endişesi kalmayan, güven duygusu oturmuş vatandaşlar; enflasyonun üzerinde getiri imkanı sağlayan Borsa İstanbul’a yoğun bir teveccüh göstermeye başlamıştı.

İşte böylesi bir dönemde “Asrın Felaketi” yaşandı.

Sadece Borsa İstanbul özelinde verilere şöyle bir baktım:

Hatay 9,6 milyon TL

Adana 20,1 milyon TL

Osmaniye 2,1 milyon TL

Kilis 0,3 milyon TL

Gaziantep 9 milyon TL

Kahramanmaraş 2,9 milyon TL

Şanlıurfa 3 milyon TL

Diyarbakır 3,6 milyon TL

Adıyaman 2 milyon TL

Malatya 3,3 milyon TL

olmak üzere toplam kabaca 56 milyon TL’lik yatırım; deprem bölgesi illerimizden Borsa İstanbul pay piyasasına yatırılmıştır. Bu 56 milyon TL’lik yatırımı

Hatay 60.919 kişi

Adana 111.602 kişi

Osmaniye 20.341 kişi

Kilis 4.025 kişi

Gaziantep 49317 kişi

Kahramanmaraş 29.173 kişi

Şanlıurfa 28.598 kişi

Diyarbakır 34.088 kişi

Adıyaman 16.394 kişi

Malatya 27.006 kişi

olmak üzere toplam 381.463 yatırımcı yapmıştır.

Pay senedi piyasasında 2022 Şubat ayında 2,3 milyon yatırımcı ile 532 Milyon TL olan portföy değeri 2023 Ocak ayı itibariyle 1,6 Milyar TL olmuş yatırımcı sayısı da neredeyse 4 milyon kişiye ulaşmış.

Pay senedi piyasasında 2022 Şubat ayında yatırımcıların 2,3 milyonu yerli 13.298’i yabancı yatırımcıdan oluşurken 2023 Ocak ayı itibariyle neredeyse 4 milyon yerli 17.681 ise yabancı yatırımcı bulunmaktadır.

Yani yerli yatırımcılar; tıpkı tüm Türkiye’de olduğu gibi deprem bölgesinde de

Enflasyonun yüksek olduğu

Enflasyon üstü getiri elde edebileceği başkaca yatırım enstrümanı bulunmayan böylesi bir dönemde

Ülkesine güvenmiş

Borsa istanbul’a güvenmiş

Devletinin çağrısına itimat etmiş

Dövize yönelmemiş

Birikimini Borsa İstanbul’da değerlendirmiştir.

Dünyanın en büyük afetlerinden biri başımıza gelmiş.

10 ilimizde vatandaşlarımız can mücadelesine düşmüş.

Devlet millet seferber olmuş. Canhıraş bir mücadelenin sergilendiği günlerden geçmekteyiz.

Böylesi bir dönemde başta depremzede vatandaşlarımızın haklarını korumak üzere bizler de sosyal medya üzerinden “BORSA İSTANBUL’U KAPATIN, DEPREM SABAHI İTİBARİYLE DE YAPILAN İŞLEMLERİ İPTAL EDİN” çağrısında bulunduk.

Elbette Borsa İstanbul yönetimi bu meseleyi masaya yatırmış, kapatmak ve kapatmamak arasındaki farkı simüle etmişlerdir. Bu bağlamda da görünen o ki kapatmanın daha doğru bir karar olduğuna kanaat getirmişler. Ancak 1 yıl içerisinde 2,3 milyondan 4 milyona ulaşmış, borsasına, ülke ekonomisine güvenmiş yerli yatırımcıların kafalarındaki bazı soru işaretlerini de gidermemiz gerekiyor.

Yarın Borsa İstanbul açılacak. Fakat öncesinde yapmamız gerekenler var:

1) Tıpkı o gün yaptığım paylaşımda belirttiğim gibi deprem sabahı itibariyle yapılan tüm işlemlerin iptal edilmesi gerekir. Aksi takdirde deprem günü yapılan işlemler insanların zihninde bir şaibe barındıracaktır. Göçük altında canıyla uğraşanların varlığına kimler göz dikti ise bu işlemler tek tek kontrol edilmelidir. Depremzede sırtından kendileri kar kapısı oluşturmaya çalışanlara müsaade etmememiz gerekir.

2) Yukarıda depremzede 10 ilimizde bulunan yatırımcılar için ise hem işlemler geri alınmalı hem de pozitif ayrımcılık oluşturacak bir mekanizma geliştirilmelidir.

3) Seçim takviminin Sn. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandığı tarih itibariyle; hatta Sögüt’te altın madeni açılışı sonrasında kimler satılamaz kaydıyla ödünç işlemi yaptı? Kimler bu süreçte küçük yatırımcıyı kendi ayak oyunlarına alet etmeye çalıştı? Varsa bunlar tespit edilmeli yine varsa haklarında en ağır hukuki süreç ve cezai süreç başlatılmalıdır.

Kimsenin ama hiç kimsenin devletine, milletine, Borsasına güvenen küçük yatırımcının kafasında soru işareti oluşturmaya hakkı yoktur.

Borsa İstanbul yönetimine düşen ise çok daha sık biçimde yazılı ya da sözlü açıklamalar ile böylesi zor bir dönemde küçük yatırımcıyı ve kamuoyunu aydınlatıcı beyanlardır.

Bize düşen ise;

Nasıl ki afetzede vatandaşlarımıza canhıraş koşarak yaralarını sardık. Şimdi de benzer şekilde Borsa İstanbul’umuza koşarak ona sahip çıkmaktır.

Borsa İstanbul bizimdir.

Borsanın açılacağı ilk gün itibariyle bu güne kadar Borsa İstanbul’a nasıl sahip çıktıysak, Borsa İstanbul yatırımcısına nasıl kazandırdıysa,  Borsa İstanbul’a nasıl güvendiysek bundan sonra da yukarı yönlü trendi koruyacak şekilde pozisyon almaktır.

MEYDANI BORSANIN KAN EMİCİ SİMSARLARINA BIRAKMAYALIM

ÜLKEMİZE GÜVENELİM

DEVLETİMİZE GÜVENELİM

BORSAMIZA GÜVENELİM.

Doç. Dr. Yüksel OKŞAK

@yukseloksak

yukseloksak16@gmail.com

5. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ”, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΥΠΟΨΗ Ε/Φ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΑΝΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ “ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ”, ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ), ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ(!) ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΜΕ… ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΗΡΙΚΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ή ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ!..

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ Ε/Φ ΣΤΟΥΣ “ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ” ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΛΠ, (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ “ΜΟΣΑΝΤ”, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ “Μ.Υ.” ΤΟΥΣ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ / ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ… ΛΕΓΕ ΜΕ “ΜΙΤ”, ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΡΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΝΑ Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ… / ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΔΕΝΔΙΑΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ), ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ(!) ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ, ΑΦΟΥ “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ!.. (Ο “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ” ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ)!..

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ “ΕΥΠ”, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΗΣΥΧΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΚΤ”, ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ “ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ” ΓΙΑ ΤΑ “ΦΑΝΤΣ” ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΤΩΡΑ Ο “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ”, ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ… ΤΥΧΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ; 

ΠΟΣΕΣ ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΟΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ;

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ”, (ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΗΔΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΥΚΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ”, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ” ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ), ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠ’ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ, ΝΑΙ Ή ΌΧΙ, ΚΑΙ(!) ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ Ε/ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”;

6.

Αυγενάκης: «Υπάρχουν αναφορές για πιθανή χειραγώγηση αγώνων στη Super League 2»

Αυγενάκης: «Υπάρχουν αναφορές για πιθανή χειραγώγηση αγώνων στη Super League 2»
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

Φαίνεται πως τη Super League 2 απασχολεί μόνο το να… μπει απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε στη Βουλή ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές για πιθανή χειραγώγηση αγώνων στην κατηγορία… Αυτά μάλλον είναι επουσιώδη. Κατά τα άλλα η διοργανώτρια ξέρει να ασχολείται με τις τοποθετήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κάλεσε τις ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο, για να συνεχιστεί ο διάλογος για τα έσοδα από το στοίχημα.

«Από τη Super League 2 αναμένουμε την αλλαγή της εκβιαστικής και ατελέσφορης στάσης της, την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δραστηριότητα και κατόπιν τη συνέχεια του διαλόγου μας.​ Επιπλέον, εξετάζουμε και όλους τους δυνατούς τρόπους μέριμνας και

διασφάλισης των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων στις ΠΑΕ της SL2, εφόσον η παράλογη συμπεριφορά της Super League 2 συνεχιστεί.​ Είναι ώρα να πρυτανεύσει η λογική στην Super League 2 και όχι οι ακρότητες και οι τακτικισμοί».

Αλλά και «ήδη αξιολογήθηκαν από την ΕΠΑΘΛΑ οι 11 από τις 13 Αναφορές Αγώνων της SL2 και για δύο εξ αυτών των αγώνων προκύπτει Πόρισμά της για περαιτέρω διερεύνηση από τον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ.​ Ομοίως, Πόρισμα για περαιτέρω διερεύνησης από τον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΟΚ προέκυψε και για τον έναν αγώνα μπάσκετ».

-/-

Και διαφορετική και ίδια

Και διαφορετική και ίδια
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τελικά πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ; Σε κάποιους τομείς, π.χ. στο ΑΦΜ, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Για κάποια χρόνια έχει το ένα, ύστερα έχει το άλλο. Σε άλλους τομείς, π.χ. το συμφέρον, καθόλου διαφορετικό κι ας φοριέται συχνά η φορεσιά (Απόκριες έρχονται, είναι και επίκαιρο) της διαφορετικότητας. Για το συμφέρον πατάνε όλοι πάνω σε ενστάσεις και η ΑΕΚ δεν είναι καθόλου διαφορετική. Φωνάζει ότι είναι, αλλά δεν είναι και πια ξεγυμνώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορετικότητα της ΑΕΚ. Λέει πράγματα που δεν ισχύουν και στην πραγματικότητα δεν τα πιστεύει και η ίδια. Και τα λέει για να τα πιστέψουν οι άλλοι που, προφανώς, δεν τα… χάφτουν πια. Και η ίδια φαντασιώνεται ότι έπεισε τους πάντες και ζει στο δικό της κόσμο εν τέλει.

Το θέμα φυσικά και δεν είναι η ΑΕΚ που προσπαθεί να φτάσει στον τίτλο πάση θυσία, όπως έκανε πάντα και θα κάνει για πάντα. Το θέμα προκύπτει όταν εμφανίζονται άνθρωποι-δορυφόροι κάθε είδους / ειδικότητας που προσπαθούν (και συχνά καταφέρνουν) να βγάζουν φυσιολογικά αγωνιστικά εμπόδια από το δρόμο της ΑΕΚ, όπως ας πούμε ο Ατρόμητος και βάζουν τεχνητά στους άλλους. Γιατί η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί που φαίνεται η μόνη τους έγνοια να είναι αυτή. Άνθρωποι δίχως επίσημη ταυτότητα ή ιδιότητα και που καταφέρνουν να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στα γήπεδα και σε όλους τους χώρους. Και απορείς πως συμβαίνει αυτό; Πως τα καταφέρνουν; Ε, θα έχουν καλές γνωριμίες μάλλον…

Ο Ολυμπιακός ως διοίκηση ασχολείται με όλα αυτά και πολύ καλά κάνει, γιατί πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τα συμφέροντά του από αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο Ολυμπιακός ως ομάδα πρέπει να μην ασχολείται καθόλου με όλα αυτά και να συγκεντρώνεται στη δουλειά στο Ρέντη. Αυτά τα δύο πρέπει να είναι πάντα ξεχωριστά και να μη μπλέκονται. Ο καθένας πρέπει να έχει τη δουλειά του και την αρμόδιότητά του.

ΥΓ1: Θα επιμείνω, ειδικά σ’ αυτή τη συγκυρία και μετά τα όσα έχουμε βιώσει φέτος παρακολουθώντας τον Ολυμπιακό, τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Δουλειά, σκυμμένα κεφάλια και μακριά από «παχιές» κουβέντες.

ΥΓ2: Ο Σέρτζι Κανός δέχθηκε ένα μεγάλο… χτύπημα στο ξεκίνημά του στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Όμως αποδεικνύει ότι είναι παληκάρι και μετέτρεψε το χτύπημα και το πολύ αρνητικό και δραματικό γεγονός με την ξαφνική απώλεια της μητέρας του, σε κάτι δημιουργικό. Το χαμόγελό του μετά το γκολ που έβαλε με τον Παναιτωλικό πρέπει να αποτελεί οδηγό για όλους.

-/-