ΚΕ Π-Θγέ Και Όποιοι Τυχόν Άλλοι… Ενδιαφερόμενοι!..

Φίλοι μου /μας!

1. Ξανά εμπρησμοί, όπως… αναμέναμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”!!!.. Στην Αλεξανδρούπολη, (το μόνο που έμεινε είναι η φωτιά να κάψει την πόλη / δεν θέλει και πολύ), στο δάσος της Δαδιάς (η… “Κλιματική Αλλαγή”, αχαχαχαχαχαχα, επέλεξε να κάψει τώρα εκεί, ό,τι δεν έκαψε την προηγούμενη φορά, που σημαίνει ότι έχει… σχέδιο, άρα… μυαλό), στα Λάβαρα Ορεστιάδος, στην Κομοτηνή, στην Καβάλα, στην Εύβοια, στην Βοιωτία, στην Κύθνο (Θερμιά), και αναλογικά για… πολλοστή φορά στον Ασπρόπυργο, όπου στοχεύονται τα διϋλιστήρια […μισή Κ/Φ των ΕΕΔ / η άλλη μισή… Κ/Φ των ΕΕΔ είναι η… “Μότορ Όϊλ”, που όμως τόσα χρόνια τώρα προσπαθούν να την κάψουν, αλλά δεν μπορούν (τώρα φάνηκε ότι… “ξύπνησε” -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- και ας μας συγχωρέσει, ο Κος Ι. Β. / “Τζίγκερ”, αλλά “μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη… “) και είπαν “δεν δοκιμάζουμε στα άλλα… πετρέλαια;”] και βεβαίως αν καούν τα διϋλιστήρια εκεί δίπλα στην Αθήνα, θα καεί και η Αθήνα, 100%, με ό,τι αυτό θα σημάνει για όλους μας!..(Διαβάζω τώρα και για φωτιά στην Φυλή, εκεί στους ευγενείς… “Ρομά”, κοντά στην Ι.Μ. “Κλειστών”, όπου αποκλείστηκαν οι Μοναχές!.. Παράλληλα καίνε και τα Καλύβια, ώστε “να δέσει επιχειρησιακά γι’ αυτούς το γλυκό”, όπως νομίζουν και να… ανάψουν την Αθήνα! Πες να σου δέιξουν τον Χάρτη, Κε Π-Θ, ώστε να δεις την… θηλιά, που σημαίνει πως εδώ υπάρχει σχέδιο, όχι από τυχαίους!.. Ρωτάμε! Πόσο πχ απέχει η Φυλή από το κέντρο της Πρωτευούσης μας, που τα 3 εκ-ρια, από τα 6 ή άντε τα 6,5 είναι ξένοι, το 90% των οποίων είναι μουσουλμάνοι και… μαθημένοι μισέλληνες);

Με / μας ρωτάτε κάποιοι! Μας έγραψες για τους ενόχους, αλλά δεν μας τους προσδιόρισες ακριβώς!

Απαντώ!

Ούτε σήμερα θα το κάνω / – ουμε, διότι αρκετά κάναμε μάγκες, όλα αυτά τα χρόνια, λιμά, λέσια και υπηρεσιακά, αλλά και μη υπηρεσιακά σκουπίδια του συστήματος, όπως βεβαίως και πρακτοράκια του εσωτερικού και του εξωτερικού! (Αυτών κυρίως διευρύναμε το εύρος / τα όρια της όποιας κρίσεώς τους)!

Όμως θα γράψουμε κάτι άλλο! Διαβάστε!

Με τις φωτιές, … στρατηγικές, όπως τις ονομάσαμε εδώ, και στα μέρη όπου αυτές μπήκαν, ωφελούνται και (!) οι Τούρκοι (ΤΕΔ), αλλά και (!) ο διεθνιστικός και ξεκάθαρα μισελληνικός “Σόρος-Σύριζα” (αυτούς παρουσιάσαμε ως τους πιθανότερους ενόχους, αρνούμενοι να δεχθούμε τα όσα κυκλοφόρησαν από αντιπολιτευόμενους την Κ-Β εγχώριους και απολύτως σκοτεινούς και βρώμικους … κύκλους* (sic), ότι δηλαδή ο Π-Θ μας, αυτο-υπονομευόμενος (!), … καίει την χώρα που κυβερνάει, για να φέρει, όσο… Μπαϊντενικός και να είναι, τις ανεμογεννήτριες των Ροκφέλερς, “τρέχοντας” την ήδη καθυστερημένη παντού, αλλά και κυρίως στο ευρωπαϊκό Πεδίο, “Πράσινη Ανάπτυξη” στην Ελλάδα μας / παράλληλα με την “τεχνητή νοημοσύνη” της… Αννούλας, που προχωράει στον τόπο μας, αμειβόμενη αδρά, αυτήν την σχετικά νέα “διεθνή εντολή”), είτε αυτοί λειτούργησαν και λειτουργούν αυτόνομα ή σε συνδυασμό, και γράφουμε “σε συνδυασμό”, αφού είναι γνωστό πια πως υπάρχουν άτομα του “Σόρος-Σύριζα” ή προσκείμενα ιδεολογικά** σ’ αυτόν, που ταυτίζονται ως προς τους σκοπούς με τους Τούρκους και έχουν αναπτύξει, κάποια χρόνια τώρα, πολύ καλές εκατέρωθεν  σχέσεις, με θεατή την ανύπαρκτη, όπως αποδεικνύεται “ΕΥΠ”!.. (Άντε να το αλλάξουμε και να το γράψουμε αλλιώς, αν αυτό βολεύει καλύτερα την αντίληψη κάποιων των αναγνωστών μας, ήτοι πως υπάρχει έντονη υποψία στρατολογήσεως στελεχών της Κουμουνδούρου ή προσκείμενων σ’ αυτήν, από την “ΜΙΤ”, με την “ΕΥΠ” σε ρόλο… “κοιμωμένης του Χαλεπά”)!..

-/-

* Κάποτε ένα μέλος των βρώμικων αυτών… κύκλων, ο Νεο-Ναζί, φερόμενος ως δημ/φος, Χίος, αυτό το εδώ και 2 χρόνια μισθοδοτούμενο από τους Μελισσανίδη – Σαββίδη “τσιράκι” τους, έγραφε στην βρωμοφυλλάδα του (άραγε, είναι “του”;) πως ο Πολλάκης και η παρέα του καίγανε την χώρα μας, ενώ τώρα “τα ρίχνει” στην Κ-Β με όχημα τις ανεμογεννήτριες, κάνοντας εσχάτως και αναφορά και σε “λάθρο” που καίνε την Ελλάδα!.. Μπράβο του, έκανε μια… πρόοδο στην όποια σκέψη του!..

-/-

** Ο “ΑΝΤΑΡ-CIA”, πχ, ή ο “ΑΝΤΙ-FA”, κλπ, (η πολιτική – θεωρητική τους βεβαίως έκφραση και όχι η άλλη η πασίγνωστη, αυτή του Πεδίου), αν διαβάσετε κείμενά τους / θέσεις τους σε χαρτιά τους στους δρόμους ή σε αφίσες τους σε κολώνες των Αθηνών, όπως και άλλων ε/πόλεων, θα αναρρωτηθείτε αμέσως το αν διαβάζετε τουρκικές (και μάλιστα σκληρές) θέσεις και όχι κάποιους ελληνικής καταγωγής (και ασφαλώς όχι Έλληνες) διεθνιστές πράκτορες της “CIA”, αφού είναι επίσης γνωστό πως οι Οργανώσεις αυτές αποτέλεσαν μέρος του σχεδιασμού της “CIA”, (λέγε με Η.Π.Α.), από της εποχής Κλίντον ακόμα, (μια “CIA” που προφανώς διαβρώθηκε τότε από άτομα / “επιστήμονες κατ’ απονομήν”, όπως εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” τους αποκαλούμε, της αριστεράς – κομμουνιστικής πια – πτέρυγος του Α/”Δ.Κ.” των Πολιτικών τύπου Σάντερς και Σία), έναν σχεδιασμό για “πέρασμα” μιας ευρύτερης παγκοσμίου πολιτικής “επιδιώξεως κυριαρχίας” τους στην επίσης ευρύτερη γειτονιά μας! {Μια “επιδίωξη κυριαρχίας” σχεδιαστικώς παντελώς ηλίθια, όπως η πράξη απέδειξε, αφού κυρίως το πείσμα απεδείχθη ολέθριο για το κυβερνών τις Η.Π.Α. συνεχώς, “Δ.Κ.” [με εξαίρεση την 4ετία Τραμπ, που υπήρξε ως Πρόεδρος, διότι το αμερικανικό σύστημα “δεν ήλεγξε” (sic) τότε τις Α/εκλογές], αλλά και ολέθριο για όλους μας στην πλευρά της… Δύσεως}!..

-/- 

Το γιατί ωφελούνται οι ΤΕΔ επιχειρησιακά [ακόμα και να μην (!) είναι αυτές οι εμπρηστές / οι Τούρκοι δηλαδή], οι Έλληνες στρατιωτικοί – επιχειρησιακοί (κυρίως αυτοί), θέλουμε να πιστεύουμε πως, βλέποντας τους… πληγέντες στόχους, το καταλαβαίνουν αμέσως!.. (Αφήνουμε απ’ έξω τους όποιους άλλους, μη στρατιωτικούς)!.. 

Το γιατί ωφελείται πολιτικά και ο διεθνιστικός και συνεπώς ανθελληνικός “Σόρος – Σύριζα” το καταλαβαίνετε όλοι σας! (Εδώ “προχθές” “βγήκε” το άλλο παχύδερμο, πολιτικό και φυσικό, ένας Ξυδάκης, μια πραγματικά πολιτική “παλιο-αδελφή” και ουσιαστικά δικαίωσε τους Τουρκαλβανούς για την υπόθεση Μπελέρη! Εγώ σας λέω πως δεν είναι το πολιτικό αυτό λέσι πρακτόρι ή ό,τι άλλο! Ρωτάω! Ανθέλληνας είναι όταν ένα ολόκληρο Κράτος “παλεύει” τώρα, όπως παλεύει, καλά ή κακά, για κάτι συγκεκριμένο στην γείτονα αυτήν χώρα, όπου ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ υπήρξε από χιλιάδες χρόνια και αυτός λέει τα όσα… είπε; Τί λέτε και εσείς);

ΠΡΟΣΕΞΤΕ (Ως συνημμένο): ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ”), ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..  

-/-

Πιστεύουμε λοιπόν πως κάτι παραπάνω πήρατε και σήμερα για το θέμα των ενόχων!

Προχωράμε!

– Γελάγατε κάποιοι, και ήσασταν προπαίτες και… ειρωνικοί, όταν είχαμε γράψει εδώ, πως το Κράτος ολόκληρο έπρεπε αμέσως, από τις πρώτες ακόμα φωτιές, (τις “βλέπεις και καταλαβαίνεις”…) να περιέλθει σε “Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης”!

Αν πλην αυτής της παραπάνω “Καταστάσεως”, δεν ληφθούν και μέτρα που δυστυχώς δεν γράφονται, η κρατική υπονόμευση και αυτή της νυν Κ-Β θα είναι συνεχής, από τους ίδιους… κύκλους, με στόχους την “χωρίς πόλεμο” διάλυση του Κράτους, λέγε με διάλυση “κυρίων υποδομών” και την κατακόρυφη πτώση του ηθικού του λαού – εμπιστοσύνης του προς την Κ-Β που μόλις επέλεξε!..

Ξαναγράφουμε με… νόημα:

“Το 2023 δεν πέρασε ακόμα”, προσθέτοντας σήμερα πως οι οχιές (ιοβόλα φίδια) μέσα στην χώρα μας επλεόνασαν!..

Εισηγούμαστε:

Ο Κος Π-Θ, αφού κηρύξει το Κράτος όλο(!) σε “κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”, να βγει από Τηλεοράσεως και σε εθνικό δίκτυο και να “μιλήσει” στον λαό και σε όποιους άλλους αυτός κρίνει, εντός και εκτός Ελλάδος, ανάλογα! (Δεν πρέπει απ’ εδώ,  να γράψω / να γράψουμε τί να πει)!.. 

Να ενεργοποιηθεί η “ΕΥΠ” που συνελήφθη… κοιμώμενη, δεν χρειάζεται να το ξαναγράψουμε!.. / Λάθος σου, Κε Π-Θ, που… δυστυχώς παρασυρόμενος (και “συγγνώμη” για την μετοχή αυτή), από τα ρετάλια και λέσια του… “Σόρος-Αλέξη”, έδιωξες τον Κο Δημητριάδη από το Γραφείο σου!.. Και η “CIA” αποτυγχάνει αρκετές φορές, αλλά δεν την διαλύει μετά ο εκάστοτε Α/Πρόεδρος! (Υπερβάλλω, αλλά θα μπορούσα να στο εξηγήσω και είμαι σίγουρος ότι θα με δικαίωνες)!..

– Μετά! Δώσε εντολή τώρα (!) (στα γράφω “στο πόδι”) στον ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ που έχεις κοντά σου, ήτοι στον Κο Ν. ΔΕΝΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, όποιας μορφής, όπως πχ των αντιδράσεων των Κομμουνιστών της Αντιπολιτεύσεως, του γνωστού πολιτικού… κομπλεξισμού, που θέλει τους πολιτικούς να φοβούνται Χούντες, κλπ, να δημιουργηθεί “Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών” (“Σ.Υ.Π.”), υπό το Ε/ΓΕΕΘΑ… χθες!

Ναι, στο γράφω / – με “ανοιχτά”, να γίνει δηλαδή μια “καθαρά” στρατιωτική… “ΕΥΠ”, όπως ήδη έχουν οι ΤΕΔ, που μας διάβασαν, ναι Κε Π-Θ, όπως το διαβάζεις τώρα εδώ, μας διάβασαν κάποτε (2009 – 2010) και έκαναν εδώ και λίγα χρόνια αυτό που τώρα σου εισηγούμαστε, ενώ το προχώρησαν και παραπέρα το θέμα προβαίνοντας σε μια τεράστια ΤΟΜΗ και ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ του αντικειμένου “Πληροφορίες – Ασφάλεια” στην χώρα τους! (Σ’ αυτό βοήθησε και η αγάπη του ΡΤΕ για τον “Κόκκινο Σουλτάνο” Αβδούλ Χαμήτ τον Β, στου οποίου την εποχή το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια”, (που μαζί με την “Πληροφορική” αποτελούν το αντικείμενο του 21ου αι.), στο τότε ευρισκόμενο σε συνεχή σεισμό καταρρέον Οθωμανικό Κράτος και “τύποις” εισέτι τότε “Αυτοκρατορία”, έπαιρνε πάντα στο Πεδίο… “Χρυσό Μετάλλιο”!

Για την Τουρκία μιλάμε Κε Π-Θ και όχι για τις Η.Π.Α., το Ισραήλ, την γερμανική “ΒΝD” ή την ρωσική… “FSB”, κλπ!.. Και όμως! Αν καθήσω και σου γράψω τί ισχύει στην Τουρκία και πώς ακριβώς λειτουργούν, τουλάχιστον θα νοιώσεις πολύ άσχημα ψυχολογικά, (δεν λέμε ότι θα… κλάψεις με… την κατάντια μας), διότι πράγματι (!) είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!..

Αυτό φυσικά αν γίνει, ήτοι ε/”Σ.Υ.Π.” θα συμπαρασύρει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, η νέα “ΕΥΠ” (η σημερινή), λέμε τώρα, μην γελάς, να ασχολείται εφεξής μόνον με το εξωτερικό, κάτι που απαιτεί ριζικές αλλαγές στην όλη δομή της και όχι μόνον!

Κανονικά θα έπρεπε να γίνει ανάποδα, ήτοι η αλλαγή της “ΕΥΠ” θα έπρεπε να…  επιφέρει την δημιουργία της “Σ.Υ.Π.”, αλλά “τί να κάνουμε;”, αφού στην χώρα μας πρώτα παθαίνουμε και μετά μαθαίνουμε, κάτι που στα χρόνια μας τώρα, αυτά του σχεδόν απόλυτου “Σταρχιδισμού”, είναι και αυτό αμφισβητούμενο ή “υπό αίρεσιν”)!..

Αν όμως δεν συσταθεί “Σ.Υ.Π.”, [είτε μόνον αυτή, είτε και με παράλληλη αλλαγή της “ΕΥΠ” / μια “ΕΥΠ” ανεξάρτητη και εκτός του Υπουργικού… Κλάδου / Οργανογράμματος, υπ’ εσέ, ήτοι υπό τον εκάστοτε Π-Θ / ορθώς το είχες εξ αρχής συλλάβει το θέμα, αλλά στην πορεία, λόγω των πολλαπλών και πολυσχιδών κρίσεων που ενέσκυψαν… γαμήθηκε το όλο θέμα, (να με συγχωρείς, αλλά έτσι οφείλουν να μιλάνε τα άτομα του “αντικειμένου”, με αντιληπτόν όμως τον… σεβασμό από τους ανωτέρους τους, όσο οξύμωρο και να σου φαίνεται αυτό), διότι πχ δεν θες την “Σ.Υ.Π.” για τους λόγους σου ή σου πουν πως συμβαίνει κάτι άλλο, κλπ, και σε πείσουν, τότε, τουλάχιστον (!), δώσε εντολή στο ίδιο πρόσωπο (Κο Ν. Δένδια) ή στα ίδια πρόσωπα (ΥΠΑΜ πρώτα και μετά στον Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” / εκεί έπρεπε να είχες κατά σειράν, τον νυν… Υγείας ή τον νυν… “Παιδείας” ή την νυν “ΥΠΕΣ”, ειδικά αυτούς τους 2 τελευταίους που είναι νέοι και… αστέρια!, αλλά τέλος πάντων…), να συσταθεί -ΠΡΟΣΕΞΕ (!)- “Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών” (“Υ.Σ.Π.”) και σταματώ εδώ! Ξέρουν στο ΓΕΕΘΑ το “πώς”!.. (Αν σου πουν πως υπάρχει, κάνε πως δεν το άκουσες, διότι αλλιώς θα πρέπει να αρχίζεις “να παίρνεις… κεφάλια” και για τους στρατιωτικούς η όποια τυχούσα… καρατόμηση θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεχτική και 1000 φορές να σκέπτεται κάποιος κρίνων για να διώξει από τις τάξεις των ΕΕΔ ένα στέλεχος και μία να πράττει)!..

Άλλαξε ό,τι σου λέμε και δημιούργησε τελικώς ΕΝΑΝ (!) ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΝΑ -ΠΡΟΣΕΞΕ- Ε/“ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”, (ΕΥΠ – ΕΕΔ – “ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΉΤΟΙ ΟΙ ΔΝΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ “ΕΛΑΣ”, “ΛΣ”, “ΠΣ”, “ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”, ΚΛΠ) ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟ (ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΟΙ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΥΠΑΜ – ΥΠ/”ΠΡΟ-ΠΟ”), ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η (ΔΙΑΖ) ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!..

– Επίσης! Όποιος συλλαμβάνεται για εμπρησμό ή μη πειθαρχών στα κάθε φορά (ανά “σεζόν”) εξαγγελόμενα αντι-πυρικά μέτρα προστασίας, αμέσως δίκη και φυλάκα Κε Π-Θγέ! (Και… Φυλάκα, όση ακριβώς η κάθε φορά επιβαλλόμενη από την Δικαιοσύνη ποινή)!.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! Δεν είμαστε πια μόνον Έλληνες στην χώρα, Κε Π-Θγέ, και δεν ομιλώ ρατσιστικά…  παλιοκαθίκια! Στην χώρα μας είναι πια “ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ… ΙΣΡΑΗΛ, όπως λέμε, και η κάθε μία, με την ΑΝΟΧΗ και την ΑΠΟΥΣΙΑ του Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ, θέλει να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον δικό της Πολιτισμό, ήθη, έθιμα, κλπ!.. Εμείς, ως Έλληνες, τί ακριβώς κάνουμε γι΄αυτό;

(Διάβασα, Κε Π-Θγέ, πως στην Ρόδο, απ’ όπου πέρασε προσφάτως η ψυχή του… Νέρωνος, συνελήφθη “προχθές” Γερμανός για εμπρησμό και αφέθηκε ελεύθερος! Αν είναι αυτό ακριβές, ΤΊ “ΠΑΙΖΕΙ”, ΚΕ Π-Θ);

Ευκαιρία λοιπόν, τώρα που έχεις έναν Έλληνα Πατριώτη(!), φοβερό άνθρωπο(!), δημοκράτη(!) και γνώστη(!) των θεμάτων στο Υπ. Δικαιοσύνης, δηλαδή τον Κο Φλωρίδη, να κάνεις μια ΝΕΑ, μια πραγματικά ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην χώρα, [καταλαβαίνεις (!)], ανταποκρινόμενη στις… απαιτήσεις της χώρας μας, “καθαρίζοντας” τις όποιες… γκαβαλίνες, τον όποιον κόπρο του Αυγείου, κλπ, κυρίως αυτές τις γκαβαλίνες ή κυρίως αυτού του… κόπρου του Αυγείου του “Σόρος-Σύριζα” και μάλιστα της περιόδου του… Μάγου της Δικαιοσύνης… Καλογήρου, του Υπουργού “των ποινών… μη ποινών” και της παράλληλης δικαστικής διευκολύνσεως των όποιων τρομοκρατών, των δήθεν… απατημένων κατά “Σόρος-Τσίπρα” Νεο-Ναζιστών, των Συριζαίων στις Φυλακές Μαφιόζων, κλπ, Φυλακές όπου η Κουμουνδούρου ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ πολιτικά με ποσοστό 70% και άνω, κλπ)!.. Ειδάλλως ΦΑΣΚΕΛΟ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΤΑ!..

– Τέλος, συγκάλεσε τώρα “ΚΥΣΕΑ” (τί να σου γράψω για δημιουργία “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας” / “Σ.Ε.Α.”, αφού ξέρω πως και εσύ δεν θα τολμήσεις να το δημιουργήσεις), και κάνε τις όποιες σου αλλαγές σε προσωπικό (!!!) και ΠΑΝΤΟΥ!!!.. (Μόνον ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, θα πρέπει να παραμείνει με τον προηγούμενο μέχρι τον Φεβ. του 2024, αν πάμε ομαλά με τους Τούρκους έως εκεί, προκειμένου ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κος Κων-νος ΦΛΩΡΟΣ να κάνει τον διάδοχό του, από… γάτο, … αρχιγάτο!.. Ο νυν Α/ΓΕΑ είναι και αυτός “ΚΟΡΥΦΗ” Αξκος, και πιστεύουμε ότι θα το αποδείξει και ως Α/ΓΕΕΘΑ! Λέμε εμείς τώρα…)!..

ΑΥΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ “ΜΑΥΡΟ,  … ΚΟΚΚΙΝΟ ή … ΡΟΖ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”, ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ – ΕΝΟΧΟΥΣ!.. 

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ!

ΚΕ Π-Θγέ!

Δέχεσαι έναν βρώμικο πόλεμο και κοντά σ’ εσένα η χώρα μας, η οποία – είναι πια “ηλίου φαεινότερον” – επιδιώκεται να εξασθενήσει (sic) πολλαπλώς, ώστε λίαν πιθανώς να ακολουθήσει μετά από τους εμπρηστές η… Πίστα Νο “2”, σίγουρα μια… πίστα πιο δύσκολα αντιμετωπίσημη, σε μια τέτοια περίπτωση!.. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!..

ΟΜΩΣ ΠΡΑΞΕ, ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΤΩΡΑ!!!..

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ (!!!) ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (ΕΣΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ… “ΓΑΜΑ ΤΑ”… ΟΛΟΙ ΜΑΣ), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΡΟΘΙΓΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΣΕ ΕΥΠ, ΕΕΔ ΚΑΙ ΥΠ/”ΠΡΟ-ΠΟ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “ΣΕΑ”!..

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΕΝΑ (!), ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ… ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΑΚΡΩΣ… ΑΚΡΟΘΙΓΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΘΕΣΑΜΕ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, (ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ), ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!  ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ!..

“Κατά τα λοιπά”, όπως έλεγε και ο άριστος γνώστης της γλώσσας μας, συγχωρεμένος Πατέρας σου, “Χαίρε”!..

2. Κε Π-Θγέ!

Σου αφιερώνουμε και εσένα, ως συμπολίτη μας αυτήν την φορά, και σε όλους τους έμμισθους, και μη (!), … οπαδούς… της πλύσεως του εγκεφάλου μας περί συνεχούς αναφοράς της πράγματι υπαρχούσης “Κλιματικής Αλλαγής”, (όπως ως άνθρωποι τα… καταφέραμε να κάνουμε τον Πλανήτη μας… προβληματικό), και όλων αυτών των απίστευτων σχετικών παπαριών που λένε οι… πλύστες μας, κυρίως για να τους ακούσουν και έτσι να τους… προωθήσουν, τα σημερινά λόγια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ” “ΑΡΚΑ”, ο οποίος στο σκίτσο του, που δείχνει φωτιές και την Κ/Φ… τους, έγραψε:

“Όχι! Δεν θέλουμε να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτό”!.. (Την προπαγανδιστική παπαριά που λένε κάποιοι, ότι δηλαδή πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις φωτιές, τις πλημμύρες, κλπ, προκειμένου, οι ανόητοι, να υποστηρίζουν, απολύτως ηλιθίως ασφαλώς, την “Κλιματική Αλλαγή”)!..

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ / ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ 9ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ 23-08-2023!

ΜΕ ΤΊ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟΨΕ, ΣΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΣΟΥΞΕ “ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΔΙΑΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΜΟΥ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ… ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΣΑΦΕΤΗ, “ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ”; ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΖΟΝΤΑ ΚΕ… ΜΗΤΑΡΑΚΗ… , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ “FREE”* ΠΑΡΑΛΙΑ!.. (“ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ”, ΡΕ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΊ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ… ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)!..

TOY ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!..

* Οι περισσότερες “free” παραλίες, σε κάποιες περιοχές, είναι χώρος καταλήξεως… λυμάτων βόθρων και… έμπλεες πάσης φύσεως σκουπιδιών, μέχρι και… κοπράνων!..

Πώς γίναμε, ρε έτσι ή Ο.Κ.(!), πώς μας κατάντησαν έτσι, ρεεεεεεεεεεεεε;

ΡΕ, ΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ, O ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ… ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, 18% ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΣΤΑ “S. MARKETS”, ΕΝΩ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΚΟΡΑΚΙ, Η ΚΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ… ΜΕΙΩΘΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ;

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΟ ΠΏΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΕ Η(ΔΙΑΖ) ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΓΕΡΟ-ΤΖΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ/Ο ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ… ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΣΤΙΒ ΜΑΓΚΑΡΕΤ / “ΧΑΒΑΗ 5-0” /, ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΠΙΑ Α/ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΤΖΑΚ ΛΟΡΝΤ), ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΌΠΟΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΤΗΝ… ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ… ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΤΑ… ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ “ΦΑΝΤΣ” (“ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”), ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ “ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ”, ΛΕΓΕ ΜΕ “SERVICES”, KAI ΤΕΛΙΚΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΘΕΝΤΑ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ, Η.. ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ, “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”;;; 

 

“ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ”!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ… ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΕΣ, ΚΛΠ), ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΤΟ 2018, ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΤΑΦΗΚΑΝ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΣΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ, ΑΝ ΞΕΘΑΦΤΗΚΑΝ! (ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΣΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ Γ’ Ν/Φ, ΚΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΒΟΥΝΤΟΥ, ΚΛΠ, Έ);

-/-