Κε Πρωθυπουργέ!.. Για Εσάς!.. ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

Σύμβολο της χώρας η Ακρόπολη, όχι μιας πόλης

Κε Π-Θ γέ!

Είναι δυνατόν να πηγαίνουμε  / – τε σε εκλογές, να θέλετε να τις κερδίσετε και να προσβάλλονται βάναυσα (!), όπως έγινε χθες στο παιχνίδι μας με τον Πάο, 6 εκ-ρια Έλληνες Ολυμπιακοί στην Ελλάδα και άλλα, τουλάχιστον δύο εκ-ρια, στο εξωτερικό, από την διαιτησία ενός πασίδηλα “στημένου” Πορτογάλου διαιτητού, τάχα μου… ξένου;

– Σώσατε με… “Προεδρικό Διάταγμα”, (“ζήτω” του Γεραπετρίτη), τον Παοκ από την Β’ Εθνική, (διαλύσατε όμως την Ξάνθη της Θράκης, μια Θράκη που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(!) να έχει μια Ομάδα στην Α’ ποδοσφαιρική Κατηγορία της χώρας και το “γιατί” το αντιλαμβάνεστε πιστεύω), έναν Πάοκ που εμπλέκετο μαζί με τον “Σόρος-Σύριζα”, (που γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο τον έκαναν, με σχεδιασμό, Κ-Β έξωθεν δυνάμεις), στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, όντας μάλιστα η Ομάδα αυτή στον πυρήνα του ρωσικού σχεδίου για την Μακεδονία μας συνολικά και όχι μόνον για το όνομα των Σκοπίων (συμφωνία “Πρεσπών”, εξ ου ονομάσθηκε και έμεινε στην Ιστορία ως το “Πρωτάθλημα Των… Πρεσπών”), αλλά και για την ειρηνική… “άλωση” της Θεσσαλονίκης(!) και του λιμανιού της(!), ένα λιμάνι που δίνει οξυγόνο στα Βαλκάνια, αλλά και που “βλέπει” Αιγαίο (το αιώνιο ρωσικό… όνειρο), από τους Ρώσους!

– Να σημειωθεί ότι ο… χαμένος σήμερα, ίσως κάπου στη Ρωσία, λόγω του φόβου… υμών, Κος Ι. Σαββίδης / Σαμπιντί, έγινε(!), Κε Π-Θ γέ, τελικώς, μέτοχος του λιμανιού, ένας Σαββίδης, ο οποίος έλεγε πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση Εσείς να κυβερνήσετε, όντας μάλιστα και ο “μπροστινός” του “Σόρος-Σύριζα” στην άρτι λήξασα στην ε/Δικαιοσύνη υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα με σκορ… 13-0! (Αν δίκαζε ο τάχα μου Ολυμπιακός, Κος… Γεραπετρίτης, τότε ίσως να… αθωωνόταν ο Κος Παππάς! Αχαχαχαχαχαχα)!..

– Ο Πάοκ, μετά από την… ποδοσφαιρική πολιτική που έπαιξε πάνω του ο “Σόρος-Τσίπρας”, ψηφίζει όλος(!) “Σόρος-Σύριζα”! Αυτός είναι και ο λόγος που μειώθηκε κατά πολύ η διαφορά του Κόμματός σας, από το Κόμμα του Σόρος στην Θεσσαλονίκη και μετά ακολουθεί μια πιθανή, ίσως, επιρροή του ανθρώπου στην Ελλάδα του Σαββίδη και των ρ/συμφερόντων,  έμμισθου Βελόπουλου! (Ο Σαββίδης, όσο ήταν στην χώρα, έριξε πολύ ρ/χρήμα στην Μακεδονία και ιδιαιτέρως στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αλώσει συνειδήσεις και να δημιουργήσει… “στρατό”, αλλά και τώρα εξακολουθεί να ενισχύει, όπου δει)!..

–  Ο “Σόρος-Τσίπρας” γνωστός βάζελος, λόγω και της γνωστής οικογενειακής του στενής Χουντο-σχέσεως με το υπόψη Σωματείο την περίοδο 1967-1974, έγινε ο πρώτος Π-Θ που καθύβριζε, και από του βήματος της ΒτΕ ακόμα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον λαό του, (κηρύσσοντας μιας μορφής “ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ”), “κτυπώντας” τάχα μόνον τον Πρόεδρό μας Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ,  ενώ ήθελε μαζί με τον τσάτσο, κυρίως του Μελισσανίδη και μετά του Σαββίδη, συνεταίρου του στην Κ-Β, Π. Καμμένου, οπαδό της “Κούλας”, να κλείσει στην Φυλακή τον Πρόεδρό μας, Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, με τις γνωστές… πουστιές (συγγνώμη, Κε Π-Θγέ, αλλά έτσι λέγονται), “πες ρε συ αυτά, να ‘χώσουμε τον Χοντρό μέσα, εσύ να βγεις από την Φυλακή και ο Μητσοτάκης να κάνει καμιά 10αριά χρόνια να δει Κ-Βση”!..

– Επίσης, ο “Σόρος -Τσίπρας” επειδή ήθελε να πάρει και(!) ψήφους Ολυμπιακών, όντας βρωμερός και τρισάθλιος πολιτικός… χαρτοπαίκτης, όπως και στην ζωή του, χρησιμοποίησε τον γιο του Κόκκαλη, τον Πέτρο Κόκκαλη, κάνοντάς τον Ευρωβουλευτή, γνωστού όντος ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν Κομμουνιστής, όπως και ο πατέρας του!.. Πήγε δηλαδή να… αλώσει με “δικό” του πολιτικό… “δούρειο ίππο” την Ομάδα μας και να διαιρέσει επίσης τον κόσμο της, κάνοντας βουλευτή τον… Ολυμπιακό γιό του!..

– Ο Μελισσανίδης της “Κούλας”, γνωστού και αυτός ήθους στην… πιάτσα, (φέρεται ως “Αρχι-Γκάγκστερ” / του έχουν προσδώσει έναν τέτοιο ρόλο, “στυλ” Αλ Καπόνε),

το “παίζει” τάχα ΝΔούλης (φυσικά και δεν είναι), λόγω υμών Κε Πρόεδρε, αλλά χρηματοδοτούσε, (μαζί με τον Σαββίδη), και χρηματοδοτεί και σήμερα μια σειρά από ε/φ που σας πολεμούν σκληρά, όπως πχ την Χουντο-Συριζαίϊκη “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, την Χουντο-Καραμανλικο-(Κοττακο)-Συριζαίϊκη “ΕΣΤΙΑ”, το Ναζι-Συριζαίϊκο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, κλπ, καθώς και Ρ/Σ, σαν τον “ΕΛΛΑΣ FM”, το “ΟΡΕΝ” του Σαββίδη, κλπ!

– Ο Μελισσανίδης ελέγχει πλέον μόνος του το ε/ποδόσφαιρο (ΕΠΟ*-Διαιτησία-Ενώσεις-Στοίχημα), ενώ αρχικώς και κυρίως επί “Σόρος-Σύριζα” “έλυνε και έδενε” μαζί με τον… σύμμαχό του Σαββίδη, ο οποίος είχε… “χρυσώσει” λέγε με δωροδοκήσει) όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις μας με ρ/χρήμα, προκειμένου να τις κάνει δικές του, και να ελέγξει έτσι το ποδόσφαιρο (με πρώτες, όσο περισσότερες ποδοσφαιρικές Ομάδες θα μπορούσε να θέσει υπό την οικονομική… ομπρέλα του / καταλάβατε), με στόχο να “βγάζει” Πρωταθλητή τον Πάοκ.

* Η ΕΠΟ έχει για Πρόεδρο τον τάχα μου ΝΔούλη, αλλά στην πραγματικότητα Χρυσαυγίτη βάζελο Μπαλτάκο, γλείφτη του Μελισσανίδη, και μέγα Αντι-Ολυμπιακό! Δεν θα επεκταθώ στα της ΕΠΟ, ούτε στα της “Διαιτησίας” (υποτίθεται ότι σήμερα διοικείται από έναν πουλημένο στον Μελισσανίδη και στους τσάτσους του Άγγλο, ονόματι Μπένετ) και στα των “Ενώσεων”, αλλά ούτε και στην κίτρινη “ΜΑΦΙΑ”, η οποία ελέγχει με την πινακίδα “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ” τα πάντα και κυρίως όσα δεν μπορούν να… ρυθμιστούν στο… “φως της ημέρας”, διότι θα ήθελα σελίδες επί σελίδων να γράφω! (Ειδικά τα φίλια σ’ αυτήν, αλλά και τα περισσότερα από τα… εχθρικά αποδυτήρια των Ομάδων της “S.L.”, η ενδημούσα ΜΑΦΙΑ όχι μόνον τα ελέγχει, αλλά τα “καθαρίζει” κιόλας (μέχρι και τις… “WC” τους), για να καταλάβετε το πόσο κυριαρχεί παντού και σ’ αυτά! (Ελέγχει από την “ΕΛΑΣ”, μέχρι και τις… χέστρες πάντων των αποδυτηρίων, στα οποία κάνει κουμάντο)!..

– Φέτος ο Μελισσανίδης θέλει το Πρωτάθλημα, ώστε υποτίθεται να δικαιωθεί στους Αεκτζήδες, αφού επί Προεδρίας του έγινε η “Τζάμπα-Σοφιά” της… Δούρου και του… Πατούλη και διότι βεβαίως η Ομάδα του έχει να πάρει Πρωτάθλημα από της… αλώσεως (Της… κανονικής, αυτής του 1453)!..

– Έτσι, βλέπετε πχ να βάζει τον Αεκτζή διαιτητή Μανούχο να μετράει τα δοκάρια στο Περιστέρι και να μην παίζει το παιχνίδι, σε συνεννόηση 100% με το άλλο λαμόγιο τον Σπανό του Ατρομήτου, τον βάζει (τον Μανούχο)_και στην Τούμπα “4ο” διαιτητή, με αποτέλεσμα να μην γράψει τίποτα αυτός στο “Φύλλο Αγώνος”, απ’ όσα κατήγγειλε, μετά από την λήξη του “ματς” της Κούλας” με τον Μπάουκ, ο Λουτσέσκου και συγκεκριμένα ό,τι / όλα όσα η κίτρινη ΜΑΦΙΑ έκανε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, ενώ χθες έδωσε εντολή στον Πορτογάλο διαιτητή Ζοάο Πινέϊρο να το φέρει “Χ” το “ματς” μας με τον Βάζελο (σίγουρα θα του έδωσε ένα σεβαστό… ρεγάλο, εκτός από τα προβλεπόμενα 1500 Ευρώ), και τέλος πιθανότατα “έπιασε” τον λιμάρη Σκοπιανό Καρντάσκι, ώστε αυτός να αποβληθεί από το 4΄, στο “ματς” της “Κούλας” με την Τρίπολη, κλπ, κλπ, κλπ, και τελικώς κάθε Κυριακή, τα ίδια και τα ίδια, ήτοι αποβολές και πέναλτις, πρωτίστως σε Αεκ και Παο και ακολούθως στον Παοκ!..

(Ο Πρόεδρος του Ο.Φ.Η. Μπούσης ή “Αμερικάνος”, ήταν στην “Τζάμπα Σοφιά” στο “ματς” της “Κούλας” με τον Αστέρα, καθήμενος στο πλάϊ του Μελισσανίδη, ενώ το επόμενο “ματς” της “Κούλας” είναι με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο! Προσοχή! Ο Ο.Φ.Η. ρέφαρε ήδη την επικείμενη ήττα του από την “Κούλα” στην έδρα του, με το “στημένο” διπλό που πήρε χθες στην Νίκαια, από την Ομάδα της… γειτονιάς του Μελισσανίδη, τον Ιωνικό Νικαίας (0-2)! Καταλάβατε τώρα, πώς “παίζεται” το… “παιχνίδι”);

Από την Ομάδα αυτή (Αεκ) θα πάρετε λίγες μόνον ψήφους, (“Σόρος -Σύριζα”, “ΑΝΤΑΡ-CIA” και “Χούντα” ψηφίζει η πλειοψηφία των… Κούληδων”), σε αντίθεση με το σύμμαχό της Σωματείο του Πάοκ, απ’ όπου “δεν θα δείτε ούτε την ψήφο σας”, όπως και σήμερα, εδώ και παραπάνω, σας εξήγησα το “γιατί”!..

– Και “πάμε” για λίγο και στον Βάζελο! Όλα δείχνουν ότι θέλετε ως Κόμμα να τον βγάλετε φέτος Πρωταθλητή! (Πρωταθλητή τον Παο και το Κύπελλο σε Αεκ ή Παοκ και πάλι)! Γιατί; Απαντούμε ΤΟ… “ΔΙΟΤΙ”, με κάποιες μας σκέψεις! Σας τις παραθέτουμε:

– Διότι ο Παο έχει να πάρει Πρωτάθλημα από της εποχής του Χιώτη Γαμίκου εφοπλιστή, που… “καθάριζε μπουγάδες”, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει;

– Λόγω ίσως του ανηψιού σας, ο οποίος, κατ’ εμάς, ΑΝΟΗΤΩΣ(!) δήλωσε βάζελος έχοντας πολιτικές προσωπικές… φιλοδοξίες και… προοπτικές, και εσείς θέλετε, πιθανότατα, να τον… προωθήσετε; (Γι’ αυτό και οι πρωτοβουλίες του για το Γήπεδο της Ομάδος του, κλπ)!..

– Λόγω του ότι ως Τ/Ο Σταθμός, (κλώνος του “CNN” στην χώρα μας, ένα “CNN” που ανήκει στους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”), εννοώ το Κανάλι του Ν. Φαλήρου, ο “ΣΚΑΪ”, σας υποστηρίζει πολιτικά ΣΘΕΝΑΡΆ και μάλιστα συνεχώς και αδιαλείπτως;

– Λόγω του ότι θέλετε να δείξετε πως δεν είστε με τον Ολυμπιακό, όπως κάποιοι σας… κατηγόρησαν(sic), ακριβώς για να σας ουδετεροποιήσουν;

– Λόγω του ότι νοιώθετε, πιθανώς, … βάρος, που επί ημερών σας, τα 3 τελευταία χρόνια, ο ΘΡΥΛΟΣ του ε/Αθλητισμού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήρε 3 Πρωταθλήματα, όπως είχατε πει, απαντώντας σε κατηγορίες προς το πρόσωπό σας ενός… Ολυμπιακού, (τον οποίον εμείς απ’ εδώ, θα θυμάστε πιστεύω πως τον είχαμε ψέξει), κατηγορίες που είχε εκτοξεύσει εναντίον σας “εν βρασμώ, αλλά και εν ηρέμω καταστάσει”, μετά από την αλλοίωση του αποτελέσματος του “ματς” μας με τον βάζελο, του Α΄Γύρου;

– Λόγω των γνωστών αγαστών σχέσεων του αειμνήστου Πατρός σας Κων-νου με τον πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη του Καναλιού Αλ-Αφούζου;

EIMAI ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ! ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!

Από τον βάζελο θα πάρετε πράγματι πολλές ψήφους, αν και μεγάλη μάζα των οπαδών του ψηφίζει σταθερά “Χ. Αυγή” και… “Κ.Κ.Ε.” !..

-/-

Κε Π-Θγέ!

– Σας έγραψα, όσο μπορούσα περιληπτικά τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στο ε/ποδόσφαιρο / “Σούπερ Λίγκα”, από πλευράς Πρωταθλήματος και της σχέσεώς του με τις εκλογές και τον ψηφίζοντα λαό μας! Γερνάω και… κουράζομαι πιο εύκολα πια, αλλά, παρ’ όλα αυτά, ό,τι διαβάσατε είναι Α”1″!!!..

Όλα αυτά όμως θα έπρεπε να σας τα είχε πληροφορήσει, αλλά και να είχε επέμβει όπου έδει, (εννοώ ως Κράτος), ο Κος Υπ. Αθλητισμού, συμπατριώτης σας Κος Αυγενάκης, σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, καθώς και το Επιτελείο σας, μαζί φυσικά και πάλι με τον Κο Αυγενάκη, σε ό,τι αφορά ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ της σχέσεως του ε/ποδοσφαίρου, με την πολιτική και κυρίως με τις ε/εκλογές!

– Χθες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΩΡΑ, ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ, ΣΤΟ “ΜΑΤΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ! Η πρώτη ήταν στον Α’ Γύρο, με εκείνο το πέναλτυ – μαϊμού στο 113′, του διαιτητού Κέλετ, ενώ χθες… διαβάστε στο πρωτοσέλιδο παρακάτω, διότι κουράστηκα!..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κε Π-Θ γέ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ!

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ;

ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 50% – 50% ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

ΕΙΔΑΤΕ! ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ(!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, 11-0 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ… ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ… Ε/ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΒΟΡΕΑΔΗ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΕΣΤΩ ΩΣ… ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ… “TEAM MANAGER”, ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ… “ΜΟΥΜΙΑ”, ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚο (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ!.. ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η.. ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΧΘΕΣ, ΚΕ Π-Θ ΓΕ, ΧΑΣΑΤΕ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ(!) ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΛΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ! ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ!

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;

ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ… ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ (SİC) Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ Ή ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ “DNA” ΤΟΥ / ΜΑΣ ΤΟ… “ΣΗΚΩΝΕΙ”, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ -ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΟΚ, ΠΟΥ… ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ” ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!.. 

ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” ΚΑΙ “ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ”, ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ… ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ “ΘΥΡΩΝ” ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! (ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.”, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ)!..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ! ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ, ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ” ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΤΟΝ “ΑΝΤΑΡ-CIA” ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ Θ7!

ΒΑΖΕΛΟΣ: ΣΤΗΝ Θ13 ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ(!) ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ, (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΚΩΣ “Β. ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ” / ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ “ΚΑΚΩΣ”), ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΧΟΤΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΑΜΑ!..

ΚΟΥΛΑ: Η “ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”, ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” KAI “ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”!

ΜΠΑΟΥΚ: Η Θ4 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”! ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”!.. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ – ΟΠΑΔΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΝΩ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ!

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ… ΚΥΠΡΟ-ΠΟΙΗΣΕΙ “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ”, (ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ: ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΠΟΕΛ ΜΑΚΑΡΙΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΔΕΞΙΟΙ –  “ΔΗΚΟ”, Α.Ε. ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΛΠ) ΚΑΙ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ… ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΩΣ ΡΟΖ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, … ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, (ΤΟΣΟ ΕΥΦΥΕΙΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ “ΑΞΚΟΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ” ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ… “ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ”!..

“ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ” ΑΥΤΟ, ΚΕ Π-ΘΓΕ!.. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!..

ΕΛΛΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ “ΠΙΑΣΜΕΝΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑ… ΑΡΧΙ-ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΜΠΕΝΕΤ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΣ (“Ε.Θ.”) ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΔΩ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ!

ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΕ Π-Θ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Ο Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ!..

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Θ7 ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ “KOΡEO”-THΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΤΗΣ, ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ!!!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΆΟ, ΚΑΙ ΣΕ… ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η “ΚΟΥΛΑ”, ΕΝΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ “ΚΟΥΛΑ” Ή ΜΠΆΟΥΚ!.. ΜΑΛΙΣΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!..

(ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ, ΩΣ ΙΔΕΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑ:

“ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ… ΔΙΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ… ΕΞΥΠΝΟΥΣ”;

ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ! “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ”! ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ! ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ, ΚΕ Π-ΘΓΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ, “ΝΑΙ”, ΤΑ “ΚΑΝΟΥΝ”, ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ “DNA” ΜΑΣ!..

ΚΕ Π-Θ ΓΕ!

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ / ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΝ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ), ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΑΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΑΓΚΑ;

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ(!), ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ… ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!..

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ”, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Ολυμπιακός: «Το πρωτάθλημα αυτό είναι από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα όλων των εποχών»

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους στάθηκαν στη διαιτησία του ντέρμπι τους με τον Παναθηναϊκό και σχολίασαν πως «διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον Ολυμπιακό»

Anakoinosi-red-2

Δριμύ «κατηγορώ» κατά πάντων εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό που έληξε χωρίς σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις των ρέφερι όχι μόνο στο χθεσινό (25/2) ματς αλλά ευρύτερα στη σεζόν και μεταξύ άλλων σχολίασαν πως «Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!
Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση.

 

Πρωταθλητής

SportDay

 

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

 

-/-

ΥΓ.

1. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ Β. ΙΡΑΚ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΒΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ Ε/Π ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ / -ΝΑΝ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!.. (ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ)!

ΤΟ “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” ΟΜΩΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Δημήτρης Μελισσανίδης: Πήρε φωτιά το αεροπλάνο του στο Ντουμπάι και σώθηκε από θαύμα

Το ιδιωτικό τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη πήρε φωτιά μόλις απογειώθηκε από το Ντουμπάι – Ο πρόεδρος της ΑΕΚ επέστρεψε με άλλη πτήση στην Αθήνα

5801709

Τον τρόμο βίωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και όσοι ταξίδευαν χθες (24/2) μαζί του στην Ελλάδα από το Ντουμπάι.

Λίγο μετά την απογείωση το ιδιωτικό τζετ του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ πήρε φωτιά και εύλογα επικράτησε πανικός, ωστόσο ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει με ασφάλεια σε μία περιοχή στο Βόρειο Ιράκ και άπαντες το εγκατέλειψαν με ασφάλεια. Έτσι εκείνος και οι συνεπιβάτες του σώθηκαν από θαύμα, ο Μελισσανίδης είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην Αθήνα με άλλη πτήση.

Μάλιστα βρίσκεται και στην «OPAP Arena» για την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με τον Αστέρα Τρίπολης που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα (17:30).

Πηγή: www.gazzetta.gr 

2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ! ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

3. 

Μπόχα, βρώμα της «εξυγίανσης» η ιστορία

Μπόχα, βρώμα της «εξυγίανσης» η ιστορία
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 

Μια ομάδα, η οποία φάνηκε τόσο μικρή, απέναντι στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα. Νοοτροπίας, αγωνιστικής συμπεριφοράς, αδυναμίας να παράξει ποδόσφαιρο, αδυναμίας να ελέγξει το επιθετικό «τσουνάμι» του πρωταθλητή… Μία ομάδα η οποία πήρε άλλο ένα «Χ» με ληστεία. Άλλο ένα «Χ» το οποίο αποδεικνύεται ότι απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είναι καν το… ταβάνι της, αν δεν της το χαρίσει κάποιος διαιτητής.

Ταύτιση του ψευτοπρωταθλητή με το σύστημα που τον ευνόησε καταφανέστατα και στα δύο ντέρμπι και δύο κλεμμένα αποτελέσματα φέτος, απέναντι στον ΓΙΓΑΝΤΑ Ολυμπιακό. Δύο «Χ» με το «έτσι θέλω», απέναντι σε έναν Ολυμπιακό πολύ καλύτερο και στις δύο αναμετρήσεις. Δύο «Χ» τα οποία θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας, ως άδικα.

Μπόχα, βρώμα της «εξυγίανσης» η ιστορία και στην ομάδα που ήρθε στο Καραϊσκάκη για να… το σκάσει, πανηγυρίζουν… Αυτό τα λέει όλα.

4.

Οι «χειρουργοί» του έκλεψαν τον ιδρώτα… (Για 2η φορά, μετά από την Λεωφόρο, στον 1ο Γύρο).

Οι «χειρουργοί» του έκλεψαν τον ιδρώτα...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έπιασε για άλλη μία φορά πάτο, καθώς στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είδαμε έναν ακατάλληλο Πορτογάλο διαιτητή της πρώτης κατηγορίας της UEFA και όχι Elite, όπως είχε ζητήσει επίσημα ο Ολυμπιακός από τον Μπένετ. Έναν διαιτητή που ανέχτηκε τις καθυστερήσεις του Μπρινιόλι και τις πτώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού στο χορτάρι, ώστε να σπαταληθεί ο χρόνος και που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και δεν άφησε την ομάδα του Πειραιά να κερδίσει.

Τόσο πολύ τον τρέμουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος τους «πάτησε» και άξιζε να κερδίσει 100%. Βέβαια, κάποιοι άλλοι πουλάνε παραμύθι και λένε ότι ο Παναθηναϊκός έφυγε «όρθιος» από το Καραϊσκάκη, όταν οι «πράσινοι» έπεφταν κάτω με την πρώτη ευκαιρία. Ο Θρύλος τους διέλυσε αγωνιστικά, αλλά δυστυχώς οι «χειρουργοί» του έκλεψαν τον ιδρώτα για άλλη μία φορά… Όπως και στη Λεωφόρο… Ήταν ανώτερος ξανά, αλλά του στέρησαν τέσσερις βαθμούς με τους οποίους θα ήταν πάνω από την ομάδα του Γιοβάνοβιτς αυτή τη στιγμή

Ξεφτίλα…

5.

 

RedKing

-/-