ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!

Φίλοι μου / μας!

Κλαίμε σήμερα ακόμα έναν Έλληνα και μάλιστα νέο άνθρωπο, μόλις 29 ετών, ο οποίος μετέβη χθες βράδυ να αγοράσει εισητήριο της αγαπημένης του Ομάδος ΑΕΚ στην Ν. Φιλαδέλφεια και μαχαιρώθηκε από Κροάτες “χούλιγκανς” της αντιπάλου της Ομάδος του στο φετινό “C. L.” Δυναμό Ζάγκρεμπ!..

Γιατί τον κλαίμε;

Διότι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!), ουδείς στην “ΕΛΑΣ” νοιάζεται και ενδιαφέρεται για την δουλειά του πραγματικά! Και δεν αναφερόμαστε μόνον στην ηγεσία της Αστυνομίας, αλλά και σε στελέχη μικροτέρων βαθμών, που οι συνδικαλιστές συνάδελφοί τους, λέγε με κομματάρχες-τους με στολή, πάντοτε υποστηρίζουν, αν δεν γλείφουν!..

Ακούσαμε πως οι της “ΕΛΑΣ” ήξεραν από τους Μαυροβούνιους Αστυνομικούς, από ημερών, για τον ερχομό των Κροατών εγκληματιών, πως είχαν κάνει μέχρι και αναλύσεις 27 σελίδων, κλπ, αλλά τελικώς και ως εκ του τραγικού αποτελέσματος τεκμαίρεται ΔΕΝ ΕΔΡΑΣΑΝ!..

Και δεν είναι μόνον ο νεκρός, που ως γεγονός είναι το μείζον, αλλά η εικόνα να βλέπει κανείς σε συνοικία των ευρύτερων Αθηνών (Ν. Φιλαδέλφεια), το 2023, “χούλιγκανς” και μάλιστα από άλλη χώρα, γνωστή και μη εξαιρετέα, να την κάνουν κυριολεκτικώς λαμπόγυαλο, ενώ, περίοικοι και άλλοι, να τρέχουν να κρυφτούν (ευτυχώς!) και οι όποιοι γενικώς παρόντες στο Πεδίο της… Μάχης να κάνουν το ίδιο, παρόντες για διαφόρους λόγους, όπως βόλτα, καφές, κλπ!..

Εδώ είναι που απαντάμε εμείς, στην ερώτηση ” γιατί Κοι της “ΕΛΑΣ”; “, με το… “διότι είναι όλα στα παπάρια τους”!.. (Και πάλι… ΔΥΣΤΥΧΩΣ)!..

Για ποιά ασφάλεια μιλάμε Κοι της Κ-Βσεως; Ό,τι θέλει κάνει ο καθείς, Έλληνας ή ξένος, το έχουμε ξαναγράψει και το Κράτος απουσιάζει, ερχόμενο ως επιμηθεύς και όχι ως προμηθεύς, όπως θα όφειλε!..  Ακολούθως “τσιμπάει” η Πολιτεία, αν τους “τσιμπήσει”, τους όποιους ενόχους, τους δικάζει κάποια λίγα χρόνια, και πάνε για ακόμα πιο λίγα των… λίγων χρόνων στην Φυλακή και αν(!) πάνε, μετά που θα δικαστούν, δηλαδή μετά από την γνωστή διαδικαστική… ιστορία του δικαστικού “Χ.Ψ.Α”, ήτοι του “Χέσε Ψηλά και Αγνάντευε”!.. (Γειά σου Κε Τσιάρα, μάγκα Καρδιτσιώτη με τα μεγάλα… αφτιά)!..

Δεν θα ασχοληθούμε εμείς σήμερα εδώ και σε βάθος με το πώς έπρεπε (προληπτικώς!) να πράξει η “ΕΛΑΣ”, διότι δεν θα είχε νόημα! Θέλουμε μόνον να θυμίσουμε (υπάρχοντος και του Τμήματος “Αθλητικής Βίας” της “ΕΛΑΣ”), πως εδώ στο “σάϊτ” μας πολλές φορές αναφερθήκαμε στην πολιτική που εισήλθε από τα Κόμματα στους φανατικούς των μεγάλων μας Ομάδων και το πού ανήκουν πλέον αυτοί, έστω ως “ταμπέλα”, διότι τί είδους πολιτική άποψη μπορεί να έχουν τέτοια άτομα, που προσομοιάζουν σε άνθρωπο όντας, όλοι αυτοί, μεταμφιεσμένα σε ανθρώπους ζώα;

Αυτό συμβαίνει παντού πλέον στην Ευρώπη και η “ΕΛΑΣ” θα έπρεπε και θα πρέπει να ασχολείται μέχρι και με τις σχέσεις των φανατικών οπαδών των Ομάδων μας με ξένες αντίστοιχες, αλλά και να ξέρει, ναι, μέχρι και την πολιτική απόχρωση των φανατικών οπαδών και των ξένων αντιπάλων μας, (αν υπάρχει φυσικά τέτοια), που είναι υπαρκτή, σχεδόν παντού στην Ευρώπη!

Στην Ελλάδα το… φρούτο της πολιτικοποιήσεως* των φανατικών οπαδών το πέρασαν (ταυτόχρονα με την ίδια πετυχημένη προσπάθειά τους στους ποινικούς των Φυλακών), τα 10 τελευταία κυρίως (!) χρόνια, τα πολιτικά μας άκρα, ήτοι οι μεταλλαγμένοι Κομμουνιστές, νεο-διεθνιστές “Σόρος-Συριζαίοι” και οι Νεο-Ναζί “Χ. Αυγίτες”!..

* Αυτήν την πολιτικοποίηση των φανατικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θέλαμε να αποφεύγαμε, όταν μετά το στημένο 1-1 φετινό ματς με τον βάζελο στην Λεωφόρο, με εκείνο το ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Βάζελου στο 113΄(!), είχαμε ζητήσει από τον Πρόεδρό μας ΕΥΣΧΗΜΩΣ(!) να καταδικάσει την πολιτική διάσταση των τότε “εν πλήρει αγανακτήσει” δηλώσεων του μέλους του ΔΣ του Σωματείου μας, Κου Βρέντζου! Καταλάβατε! (Ο “Σόρος-Σύριζα” είχε “περάσει” ήδη τότε το “Γαμιέσαι Μητσοτάκη”, εκτός από τον λαό… του και σε όλους τους φανατικούς των Ομάδων, πλην της “Θ7”, έχοντας όμως και εκεί επηρεάσει σοβαρά ένα μικρό κομμάτι της)!..

Σχεδόν όλος ο “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ο “ΑΝΤΙ-FA” και ο “Σόρος-Σύριζα” είναι σήμερα η πολιτική έκφραση των φανατικών της ΑΕΚ, οι περισσότεροι των οποίων είναι Έλληνες Αλβανικής καταγωγής (60%-40%), ενώ οι Χ. Αυγίτες έχουν πλημμυρίσει την “Θ13” του Βάζελου, όπου, οι 9 στους 10 αυτήν την φορά, είναι επίσης Έλληνες Αλβανικής καταγωγής, με βαθιά αλβανική συνείδηση! Θυμηθείτε ότι Αλβανός “Χ.Α.” ήταν ο επικεφαλής, (Αμπελο-κηπιώτης, σουβλατζής στο επάγγελμα), που τα είχε βάλλει με τον “Ντράγκι”, στέλνοντας μάλιστα και… “άνδρες” του έξω από το σπίτι του Γιαννακόπουλου, να τον υβρίζουν και να απειλούν αυτόν και την οικογένειά του!

Οι Κροάτες, οι Έλληνες, οι Ιταλοί και οι Αλβανοί Νεο-Ναζί και όχι Ακρο-δεξιοί, ρε άσχετοι ή φτηνοί πολιτικοί προπαγανδιστές, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, συναντιόντουσαν και συζούσαν, κάθε Καλοκαίρι, εκπαιδευόμενοι σε χώρους – στρατόπεδα στις χώρες τους, μια του ενός και μια του άλλου! ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ!

Έτσι οι… πασίγνωστοι, οι περιβόητοι οπαδοί της Δυναμό, (μη γνωστοί μόνον στην δική μας “ΕΛΑΣ”), (η οποία ΔΥΝΑΜΟ Ζ., “ειρήσθω εν παρόδω” είναι ιστορικά η Ομάδα των γνωστών φιλο-ΝΑΖΙ “ΟΥΣΤΑΣΙ” του Β’ Π.Π. , αλλά και των ΝΑΖΙ απογόνων τους του αμερικανο-υποδαυλισθέντος Σέρβο-Κροατικού πολέμου της 10ετίας του 1990), συνεννοήθηκαν με τους φίλους τους ΝΑΖΙ του Βάζελου και κατέβηκαν στην χώρα μας με τον σκοπό που μας έδειξαν στην πράξη, αν και αυτό το είχε απαγορεύσει η “ΟΥΕΦΑ” (την μετακίνηση οπαδών δηλαδή), απουσιάζοντος του Κράτους, απουσιάζοντος έστω και του ΑΤ και ΤΑ της Ν. Φιλαδελφείας, που όφειλε να είχε στείλει εκεί δυνάμεις του (λέμε τώρα, “Χ.Ψ.Α.”, αφού πόσοι να είναι και αυτοί), λόγω του ότι είχε προπόνηση το βράδυ η Δυναμό Ζ.!..

Θα μου πείτε! Ρε φιλαράκο, γιατί, υπήρχε μήπως ε/Κράτος, όταν τόσες φορές, (κυρίως σε ματς με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην Φιλαδέλφεια, αλλά και στο ΟΑΚΑ), “τα έκαναν μούλια” οι αναρχικοί οπαδοί της ΑΕΚ; Υπήρχε μήπως Κράτος όταν πχ τα έσπαγαν οι του Γιαννακόπουλου φέτος στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο ματς με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όταν ήδη ηττώντο με 25 πόντους διαφορά, ώστε να μην χάσουν με 5ο και 60; Κλπ, κλπ, κλπ!..

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, (5, 10 ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΩ), ΑΜΕΣΩΣ “ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ” ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ… ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ, ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ… ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ!..

Αυτή είναι η αθλητική Ελλάδα του 2023, η οποία έχει Πρόεδρο της ΕΠΟ άτομο (Κον Μπαλτάκο), φερόμενο ως “Χ. Αυγίτη” και τους φανατικούς των 4 / 5 μεγαλυτέρων Ομάδων (πλην του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) πολιτικά προσανατολισμένους σε Κόμματα και Οργανώσεις!..

Το ίδιο είναι και η Κύπρος μας, που θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αλλά έχει τους Κομμουνιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Νέας Σαλαμίνας, τους δεξιούς του ΑΠΟΕΛ, τους Μακαριακούς δεξιούς του Απόλλωνα Λεμεσού, τους “ΔΗΚΟ” του Άρη Λεμεσού, τους δεξιούς του Εθνικού Άχνας, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Οι οπαδοί  της ΔΥΝΑΜΟ Ζ. είναι γνωστοί σε όλη τη Ευρώπη, όχι μόνον για την παρομοία με χθες δράση τους, αλλά και διότι ΦΙΛΟ-ΝΑΖΙ και ΝΕΟ-ΝΑΖΙ δεν είναι μόνον οι φανατικοί της, ήτοι τα “μπλε αγόρια”, αλλά σχεδόν το σύνολο των οπαδών της! Άρα έπρεπε η “ΕΛΑΣ” να ήταν… εκεί και όχι, ως συνήθως, … αλλού! Πώς δηλαδή εντέλλεται κάθε φορά (!) που κατεβαίνει η Κούλα ή ο βάζελος στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” και κάνει από 2 ημέρες πριν φρούριο το γήπεδο;

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ ΜΑΣ “ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ” ΣΚΛΗΡΟΙ!

“ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ” ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ… ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ… ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΙΝΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΟΥΜΕΝΗ, ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΩΝ ΣΕ 360° ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ!..

ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ Κ-Β ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ “ΑΕΡΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Η(ΤΟΥΣ) ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ! ΕΙΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!..

“ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ”!

ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΠΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε/Κ-Β ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΕΚτζή ΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ… ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΒΟΥΡΤΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ή ΒΟΥΡΤΣΗ – 2 ΛΑΜΙΕΩΝ)!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα» (photo)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα» (photo)
Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 – 12:56

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Θρύλου: «Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα».

-/-