Λίγο Πριν Από Την… Ράφα!.. Εκπνέει Πια Η 15ήμερος Ι/Προθεσμία!..

Φίλοι μου / μας!

Μας δείχνουν καθημερινώς τον πόνο των Παλαιστινίων στα Κανάλια και κυρίως μας δείχνουν τα άμοιρα παιδάκια, ημίγυμνα, γυμνά, πεινασμένα, κτυπημένα, σκοτωμένα, κλπ και ζητούν η “Διεθνής Κοινότητα” να επέμβει και να σταματήσει τους Ισραηλινούς! Μάλιστα, μόνον που δεν κλαίνε, προβάλλοντας τον… πόνο τους μέσα από τα πανάκριβα ρούχα τους!..

Και ρωτάμε και πάλι! Όταν σχεδίαζαν και έκαναν την ΣΦΑΓΗ της 07 Οκτ. 2023 οι Παλαιστίνιοι, δεν ήξεραν τί θα ακολουθούσε και μέχρι πού θα έφτανε; (Αυτό “το κάνουν γαργάρα” όλοι αυτοί οι πονόψυχοι)!..

Αν δεν ήξεραν ή δεν υπελόγιζαν οι ηγέτες των Παλαιστινίων τί θα συνέβαινε μετά [απόδειξη ότι δεν γνώρισαν ποτέ αλλά και πως ακόμα δεν γνωρίζουν τον εχθρό τους, όπως και απόδειξη  ότι τον αντιμετώπιζαν (λάθος!) μόνον με φοβερό φανατισμό τόσες δεκαετίες], δεν έκαναν και δεν κάνουν για ηγεσία του λαού αυτού!

Εμείς λέμε όμως ότι ήξεραν και συνεπώς η εγκληματική ευθύνη βαραίνει αυτούς και μόνον για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην λωρίδα της Γάζας και πως αν ο Παλαιστινιακός λαός ήταν ένας ελεύθερος λαός (δύσκολο αυτό με τους Ισλαμικούς λαούς, λόγω ακριβώς του πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικο-θρησκευτικού συστήματος “ΙΣΛΑΜ”), θα έπρεπε να τους “έστηνε στον τοίχο” όλους αυτούς τους… ηγέτες του*, που τον έφεραν σ’ αυτό το σημείο, δεκαετίες τώρα (και ειδικώς αυτά τα κτήνη της “ΧΑΜΑΣ”)! 

* Υπήρχαν βεβαίως και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις ηγετών στους Παλαιστινίους, ηγετών με άλλο πνεύμα και άλλο πολιτικό “αέρα”, έναν “αέρα” πραγματικής θελήσεως για ειρήνη και κοινή ζωή Ισραηλινών και Παλαιστινίων, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, (για παράδειγμα), πως είναι (ήταν πλέον) και ο Π-Θ της “Παλαιστινιακής Αρχής” Μοχαμάντ ΣΤΑΓΕΧ, ο οποίος υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στο πολιτικό απολιθωμένο… “μαμούθ” Μ. ΑΜΠΑΣ!..

Στους Παλαιστινίους δόθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες και Κράτος να αποκτήσουν, και Οικονομία φοβερή να “οικοδομήσουν” και ειρηνικά να ζήσουν και πρόοδο να κερδίσουν!.. Δεν το θέλησαν ποτέ! Θέλησαν και θέλουν μόνον την πλήρη καταστροφή του Κράτους του Ισραήλ και του πολυβασανισμένου λαού του, (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΈ!), ενός Ισραήλ που “κτίστηκε” με ΑΙΜΑ, ΠΟΝΟ και ΔΑΚΡΥΑ, ένα Ισραήλ που τα εγγόνια (!) όσων ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και που κυβερνούν σήμερα το Ι/Κράτος, (κυρίως αυτά), ζουν ακόμα στο… “DNA” τους όλη την τρομακτική Ιστορία του ανελέητου “ΚΥΝΗΓΗΤΟΎ” που βίωσε η Φυλή τους για σχεδόν 2000 χρόνια (και κυρίως το “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”), και είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ, ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ!

Όποιοι στον Κόσμο και κυρίως στην Δύση, πιστεύουν πως δεν είναι έτσι, τότε, λυπάμαι, αλλά θα… δημιουργούν περισσότερα… παιδάκια, σαν αυτά που η προπαγάνδα τους προβάλλει καθημερινά στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά Τ/Ο Κανάλια.Πολύ απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ Ι/ΛΑΟ!

Δυστυχώς όμως, όλα εσείς τα πληρωμένα δημοσιογραφικά σκουπίδια, που “τα πιάνετε” από το “Διεθνές Σύστημα”, (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”), που σήμερα εκφράζει το ραμολιμέντο, ο… “ΜΠΑΪΝΤΕΝ”, να ξέρετε πως δεν “αγγίζετε” πια κανέναν, εκτός αν αυτός είναι “στρατευμένος” ακόμα, και αυτό, για την Ελλάδα κυρίως, σημαίνει μόνον όλους αυτούς που -πρωτίστως- είναι ακόμα παλαιο-Κομμουνιστές και δευτερευόντως νεο-αμερικανο-δυτικο-Κομμουνιστές “Σόρος-Συριζαίοι”, που περισσότερο είναι… διανοούμενοι (sic) με… πολύ και ακριβό αντίτιμο στην τσέπη τους!..

Και δυό “πραγματάκια” ακόμα, προς όλους όσους λένε και ζητούν (και πάντα τάχα για την “Ειρήνη”), επιστροφή του Κράτους του Ισραήλ στα σύνορα του 1967 και ταυτοχρόνως Παλιαστινιακό Κράτος με πρωτεύουσα την Α. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, και μαζί και προς όλους αυτούς που θέλουν δικό τους το… “Αλ Ακσά”, κλπ, διαβάστε και να γνωρίζετε, πως:  

α. Οι Ισραηλινοί, το αίμα που οι πρόγονοί τους έχυσαν, ώστε να πάρουν πίσω και πάλι την ιστορική τους γη, πριν από το 1948, ώστε να φτιάξουν και πάλι το Ισραήλ “σιγά – σιγά”, το 1955 – 1960, και κυρίως το αίμα που έχυσαν το 1967 και το 1973, αλλά και κάθε σταγόνα Ισραηλινού αίματος που χύνεται μέχρι και σήμερα για το Κράτος τους, οι Ισραηλινοί ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΥΝ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ! Οι Έλληνες, για παράδειγμα, και αυτά τα… ηθικά Κομμούνια, της… ηθικής Αριστεράς με την έντονα, … προδοτική της μούρης τους, αμερικανο-δυτική μάσκα  του “Διεθνούς Συστήματος”, πόσο σεβάστηκαν το αίμα των δικών τους προγόνων, αυτό που χύθηκε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το 189ο και μέχρι και το 1950;

β. Για ποιά επιστροφή στα σύνορα του 1967, μίλησες πχ εσύ Κε Κασσελάκη, στο Συνέδριο “Τσίρκο Μεντράνο”, για να μην γράψω “μπορντέλο”, που κάνατε “προχθές”; Αλλά και για ποιά Α. Ιερουσαλήμ ως Παλαιστινιακή πρωτεύουσα αναφέρθηκες;

Ένα απλό… διπλό ερώτημα μόνον για εσένα Στέφανε ή Στεφανία, [αυτό επειδή ακούσαμε να λένε για τον Τάϊλερ, ο (!) σύζυγός σου και όχι η (!) σύζυγός σου και δεν το λέμε μειωτικά, αφού ίσως ξέρεις πως και Ι/”ΛΟΑΤΚΙ” πολεμούν ενωμένοι με τα άλλα αδέλφια τους Ισραηλινούς για την ασφάλεια τους, ήτοι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους], και για όλους τους ομοίους σου, … ηθικούς (sic) και … τίμιους (sic) αριστερούς, που τάσσεστε με τους Ισλαμιστές πάντα, όποιοι και αν είναι αυτοί (και τώρα με τους Παλαιστινίους), διότι φοβάστε για την ζωή σας αν πείτε κάτι εναντίον τους, (όλως περιέργως… μουγγένεστε και χάνετε η ευαίσθητη… δημοκρατικότητα σας, όταν “ανοίγει” θέμα “ΙΣΛΑΜ”), απαντήστε επιτέλους:

  • ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΛΑΜ ΟΤΑΝ ΚΤΙΣΤΗΚΕ Ο “ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ”;
  • ΠΌΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ Α. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ* (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΕΜΕΝΟΣ;
  • * Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον πρώην Α/Πρόεδρο Ν. ΤΡΑΜΠ, ο οποίος αναγνώρισε τα ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ως την πραγματική ιστορικά ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ και μετέφερε μάλιστα και την Α/Πρεσβεία εκεί!..

-/-

Τέλος, ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΊ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ 7Η ΟΚΤ. 2023), ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΊ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΊ ΘΑ ΓΙΝOTAN / ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ (“ΓΗΠΕΔΟ”), ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ “ΜΑΓΚΕΣ” Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ “ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ” ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!)- ΜΙΑ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ” ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ!..

“ΕΣΦΙΞΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΟΛΛΟΙ” ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΩΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… “ΑΡΛΕΚΙΝΟΥ” ΖΕΛΕΝΣΚΙ (Ο ΤΕΩΣ Α/ΓΕΕΔ ΖΑΛΟΥΝΣΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΩΦ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ) ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ “ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ”!.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΑΜΕ, Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ, (“ΒΓΗΚΑΝ” ΟΛΑ 100%), ΗΜΑΣΤΑΝ… ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ… ΦΙΛΟ-ΡΩΣΟΙ!.. ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Και για να μην “βγει” και καμιά ΒΡΏΜΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ “κουφάλα” (δυστυχώς έτσι λέγεται η κατηγορία αυτού του χαρακτήρα), και πει πως δεν πονάμε για τα παιδάκια (το ρίχνουν πάντα εκεί, τάχα μου έξυπνα, για να… συγκινούν), τους λέμε πως ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΝ 21ο ΑΙ. (3η 10ΕΤΙΑ), ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ “ΚΑΠΩΣ”, ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, Ο ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ (!), ΤΟ ΑΚΡΙΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ, Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ (!) ΚΑΙ Ο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ… ΧΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ / ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΜΜΈΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ Η (ΔΙΑΖ) ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ “ΕΠΙ ΓΗΣ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΓΥΡΩ ΤΟΥ!..

Θα ήθελα να επισημάνω την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ (!) όλων αυτών που τώρα κάνουν πως κλαίνε για τους Παλαιστινίους!.. Ρωτάμε!

Πού είναι τώρα και πού ήσαν όλα αυτά τα χρόνια, όταν ΕΣΦΑΖΕΤΟ ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΟ-ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΎ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΔ ΕΡΙΧΝΑΝ (ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ) ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ;

ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ” (ΛΕΓΕ ΜΕ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”), ΔΙΑΙΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΤΈ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ;

ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΈ ΚΑΝΕΝΑ… “ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΩΝ 30+ ΕΚ-ΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΚ και ΙΡΑΝ

– Και ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακούσατε, 25 χρόνια τώρα, ΚΑΝΕΝΑ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ”, ΚΑΝΕΝΑΝ… ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”… ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ, ΠΟΥ… ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ Τ/ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΜΡΑΛΙ, ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ… ΚΟΜΗΣ ΜΟΝΤΕΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΙΦ;

ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ Ο… ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, (ΜΙΑΣ ΚΑΙ “ΠΙΑΣΑΜΕ” ΑΥΤΟΝ), ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ “ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ” ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΒΑΛΝΙ, ΕΝΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ “CIA” (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΕΤΣΙ Ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΡΩΜΗ (“ΣΟΡΟΣ”) ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η “ΓΑΤΑ” Ο ΠΟΥΤΙΝ (ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ / ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ), ΤΟΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΕ”, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΡΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΚΕΙ… ΝΑΒΑΛΝΙ, ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΆ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ “ΜΙΤ” ΚΑΙ ΤΟΥ Τ/ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!..

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑΒΑΛΝΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΑΦΡΙΚΑΝΟ, ΘΑΝΟΝΤΑ ΠΙΑ, … ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ), ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙΩΝ ΤΗΣ Ν. ΑΦΡΙΚΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ “ΚΥΝΗΓΗΣΕ” ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., (ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!..), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ… ΣΗΜΙΤΗ), ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΨΙΘΥΡΟ, ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥΘ-(Ο)-ΚΌΜΜΟΥΝΑ, ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”-ΝΕΟ-ΚΌΜΜΟΥΝΑ, ΚΛΠ!..

Κατακλείδα!

Οι Ισραηλινοί με επικεφαλής τον ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Προεδρό τους, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, κάνουν τον αυτονόητο!.. Δυστυχώς αυτός είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ!.. Μήπως κάποιοι δεν το ξέρατε;

Οι Ισραηλινοί, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΠΑΡΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΦΑ, ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΟΛΗ (!), ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”, ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΑ “ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ” ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΝΑΤΕΥΣΕΩΝ!..

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΧ-ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ “ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ”!.. Και αυτό το ξέρουν και στις Η.Π.Α. και γενικώς στην Δύση, που τώρα και πάλι “κόπτεται” για τους Παλαιστινίους,την ειρήνη, τα… παιδάκια, κλπ!..

– Καλόν είναι, ΑΝ Η ΔΥΣΗ των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” και του εντολοδόχου τους Μπάϊντεν, ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ… ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, να τους πείσει να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα και να προσέλθουν κάποια στιγμή (δες ακριβώς λίγο πιο πάνω το “πότε”), σε διαπραγματεύσεις, αλλά με θέληση να τα “βρουν” πραγματικά με τους Ισραηλινούς και όχι υποκριτικά, όπως μέχρι τώρα, και να πάψουν μέσα τους να επιζητούν, και μόνον (!), την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ!..

– Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” έχουμε την άποψη ότι, ο Κος Β.Ν. δεν (!) θα διατάξει αμέσως με την λήξη της προθεσμίας που είχε δώσει στους Παλαιστινίους για να εγκαταλείψουν την Ράφα, επίθεση των “ΙΕΔ”, αλλά θα αναμένει για λίγο ακόμα, ακριβώς για ανθρωπιστικούς λόγους! Όμως στο τέλος, όπως θα έκανε και κάθε άλλος λαός του οποίου θα διακυβεύετο η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η ίδια του η ΕΠΙΒΙΩΣΗ στην γη του, θα επικρατήσει στην ψυχή και στο μυαλό του Ι/Π-Θ το τί ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ και θα ολοκληρώσει την εκκαθάριση της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΗΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ Ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΓΑΖΑ”*!..

* Καλόν είναι να διαβάσετε και τί γράφαμε για έναν “Παγκόσμιο Πόλεμο”, μέσω… Γάζας!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-