ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΗMAΝΟΥΝ ΟΙ… ΚΑΜΠΑΝΕΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. H σημασία του να είσαι ή του να ήσουν Στρατιωτικός, όπως οι περισσότερες των συντακτών της παρακάτω τ/ ε/φ!

Δείτε παρακάτω, στην ε/φ “Aydınlık”, … “στοιχημένα – ζυγιμένα”, τα προγράμματα των 2 μεγάλων αντιπάλων “Συμμαχιών”, που κατέρχονται μεθαύριο (14-05-2023), στις τ/εκλογές, αλλά και του “Κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ”, της μεγαλύτερης σήμερα “εν ζωή” στην Τουρκία, παλιάς πολιτικής πουτ….ς, του ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ! (Ασχέτως του τί θα διαβάσετε, μην ξεχάσετε πως, ο ΡΤΕ ακολουθεί, στην εξωτερική πολιτική που μας ενδιαφέρει, τα 7 στα 10 εξ όσων ο Κος Περιντσέκ πρεσβεύει)!..

 

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

 

2. Μα, αν την κασέτα με την… “Παπαρήγα την καλή”, Κε Κιλιτσντάρογλου, την έφτιαξαν οι Ρώσοι, όπως είπες, με στόχο να βοηθήσουν εκλογικά τον ΡΤΕ, αυτό σημαίνει πως όσοι θα ακολουθούσαν, όσοι θα ψήφιζαν τον Ιντζέ, (άτομα άπαντα ανήκοντα στο “CHP”, όπως και ο Μουχαρέμ), θα ψηφίσουν τώρα ΡΤΕ!.. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ δεν “σε πάνε”, ρε… Μαγείρισσα*; 

Αν είναι έτσι, όπως δήλωσες, είσαι πραγματικά τόσο ανόητος να βγεις και να το πεις, ώστε να τους χάσεις σχεδόν 100% όλους αυτούς (έστω και λίγους), ψηφοφόρους;

Μήπως όμως την κασέτα την έφτιαξαν οι Ισραηλινοί, που θέλουν την πολιτική αλλαγή στην χώρα σου, για προφανείς λόγους; Μήπως λοιπόν “τον έστειλαν”, “εν γνώσει” σου, τον Ιντζέ οι Ισραηλινοί, προκειμένου να σε βοηθήσουν, πιστεύοντας ότι οι ψηφοφόροι του θα “έρθουν” μετά “μονοκούκι” σε σένα;

Κεμάλ Μπέϊ  (και σε λίγες μόνον ημέρες, “Bye Bye Kemal”), διάβασε παρακάτω!

Ήσουν πάντα μια ιοβόλος οχιά μέσα στο Κόμμα σου, αυτό το τεράστιο Κόμμα του Μ. Κ. “Ατατούρκ”!

Οι “γάτοι” συνεργάτες του ΡΤΕ, Κεμάλ, του θύμισαν σχετικά και αυτός, ορθώς, με την σειρά του, θύμισε στον λαό σας, ότι ανάλογη… τσοντο-κασέτα είχε κυκλοφορήσει και στην… πάλη σου κάποτε να “ρίξεις” τον συγχωρεμένο Πρόεδρο σας στο “CHP” Ντενίζ ΜΠΑΪΚΑΛ από την προεδρία! (Ο Ντενίζ τουλάχιστον ήταν και γαμίκος, ενώ ο Μουχαρέμ, “τί να κλάσει”, ρε Κεμάλ);

Εϊ, Κεμάλ! Και τότε την κασέτα οι Ρώσοι την είχαν φτιάξει;

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: (Από κάτω ακριβώς διαβάζεις, τί είδους)!

Φονικά… Ύπουλος! Διάλεξε! Ύαινα, Αστρίτης ή ο Σκορπιός, του μύθου του Αισώπου;

Τί σημαίνει όμως ή καλύτερα πώς ακριβώς… μεταφράζεται αυτό το “Ύπουλος”, Κεμάλ;

 • Σημαίνει πως δεν μπορεί και δεν πρέπει να σε εμπιστεύεται ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
 • Σημαίνει πως δεν έχεις λόγο!
 • Σημαίνει πως λειτουργείς, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ως σειρήνα! Σφυρίζεις, θέλγεις και έλκεις σχεδόν τυφλωμένα τα θύματά σου προς εσένα και ακολούθως τα δολοφονείς με χτυπήματα “μπροστά” ή “στην πλάτη” τους, κυρίως σ΄αυτήν, ήτοι πισώπλατα!
 • Σημαίνει πως είσαι και αηδής ΓΛΕΙΦΤΗΣ και ΛΑΚΕΣ της “Διεθνούς Εξουσίας”, αλλά και όποιου άλλου, απ’ τους… όρχεις του οποίου πιθανώς, γενικώς, να εξαρτάσαι!
 • Σημαίνει πως ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μάλιστα ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ, για τους όποιους στόχους σου, όντας όμως μια πολύ… διεστραμμένη και ομοίως… διαταραγμένη έκδοση / περίπτωση Μακιαβελισμού! (Σ’ έχουμε σε βάθος παρακολουθήσει, Κεμάλ! Εννοούμε την μέχρι τώρα πορεία σου).

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο Ε/ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ, ΑΝ ΠΑΡ’ ΕΛΠΙΔΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Τ/ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΚΡΩΣ ΕΤΕΡΟΓΕΝΗΣ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ” ΣΟΥ / ΣΑΣ… ΕΠΙΖΗΣΕΙ), ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!.. 

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΥΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕΣ! 1000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΑΓΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ… ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΡΤΕ, ΠΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΥΑΙΝΑ, ΟΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ (ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΑΖΙ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 100-0 ΥΠΕΡ ΣΟΥ!..

* Σε βλέπουμε Κεμάλ να καταλήγεις, στ΄αλήθεια, … “Αρχι-σεφ”, σε καμιά μεγάλη Τ/Ο παραγωγή – εκπομπή της χώρας σου ή να “παίζεις” σε καμιά διαφήμιση προωθήσεως τροφών! Σε είδαμε στο “σποτ” σου, μετά από τα ψώνια σου στην αγορά, που βγήκες και έλεγες πόσο έκαναν κάποια προϊόντα πέρυσι και πόσο φέτος! “Το ‘ χεις!” Το κατάλαβες άλλωστε και εδώ και καιρό έγινες ένα με την κουζίνα σου! Μακάρι να έχεις καλές σχέσεις με τον Ατζούν, ώστε να σε βάλλει κριτή σε κανένα παιχνίδι με παρασκευή φαγητών!.. Άντε, Καραγκιόζη, που έβαλες να σε λένε μέχρι και… Γκάντι, επειδή… βατραχοφέρνει και εσένα η άκρως… δύσμορφη μούρη σου!..

Την αξιότιμη Κα Μεράλ την βλέπουμε καθαρίστρια, σε κανένα μεγάλο ξενοδοχείο της Πόλεως ή της Αγκύρας! Την είδαμε με την σκούπα! Και εκείνη “το ‘ χει”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Τέλος, και οι 2 σας μπορείτε, με σίγουρη επιτυχία, να διεκδικήσετε να παίξετε σε “σκετς” Καραγκιόζη!

3. Κρατείστε ό,τι γράψαμε προχθές, σε εκείνες τις 2 παρεμβάσεις μας για τις τ/εκλογές, και μην ασχολείστε με τον Μ. Ιντζέ και τον Σινάν Ογάν! Είδατε να ασχοληθήκαμε εμείς; Μόνον μισή πρόταση γράψαμε στο 2ο άρθρο μας για τον Ιντζέ, ώστε κάποιοι εξ υμών να μην πουν ότι τους ξεχάσαμε!.. Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Ακόμα και όλους τους ψήφους αυτών των 2 να πάρει ο Κεμάλ, με βάση τα ποσοστά που τους έδιναν οι “εταιρείες δημοσκοπήσεων”, όλο αυτό το διάστημα, ο Κεμάλ και οι… “δικοί” του, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!..

 

4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΜΑ, ΑΛΒΑΝΕ… ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΡΤΕ!

ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΆΡΙΑ ΔΕΝ (!) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙΟ-ΟΧΙΑ! Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ “ΤΙΡΑΝΑ – ΕΠΙΔΑΜΝΟΣ (ΔΥΡΡΑΧΙΟ)” ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (!), Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ! 

ΑΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ “Β. ΗΠΕΙΡΟΣ”, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ / ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ, ΟΧΙΑ!…

ΟΛΗ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΧΜΕΤ ΤΟΝ Β’ (“ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ”), ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ, “ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΑΝ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ! ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ, ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Η (ΔΙΑΖ) ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο “ΙΣΚΕΝΤΕΡ ΜΠΕΗΣ”, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ! ΝΑΙ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΥΓΙΑΣ!.. 

ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΗΣΑΝ, ΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ… ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ!

ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΓΡΑΜΜΗ”, ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΛΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΕΚΕΙ! 

ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΝΑΙ, ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΥΡΡΟ, ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ -ΟΜΗΡΙΚΗ- ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ… ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΤΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ “DNA” ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ! ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 12 ΟΥ ΑΙ. Η ΑΝΝΑ Η ΚΟΜΝΗΝΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ: “ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΑΡΒΑΝΟΝ! ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟΝ, ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟΝ”! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕ… ΠΙΚΑΣΟ!.. 

ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΕΝΤΙ ΣΤΑ Ε-Α ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΟ ΒΟΥΘΡΩΤΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ “ΤΙΡΑΝΑ – ΕΠΙΔΑΜΝΟΣ (ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ)”, Η ΕΛΛΑΔΑ (ΣΟΥ) ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΙΩΝΕΣ!

ΑΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΕΛΛΗΝΗΣΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΕΜΨΥΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ / ΣΑΣ; ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΡΑΜΑ;

ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΫΜΕΝΕ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (!), ΑΦΟΥ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΕ “ΕΒΓΑΛΕ” ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!.. 

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΡΕ ΑΡΧΙ-ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ, ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΣΥ Η… ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΟΡΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, (ΩΡΑΙΟ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΣΟΥ ΑΥΤΟ), ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, Ο ΠΙΟ ΤΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΟΧΙ ΕΣΥ Ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΟ ΛΕΣΙ!.. 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ… ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΔΗΘΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ… ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ- ΡΙΖΑΣ!.. 

ΟΥΣΤ, ΣΙΧΑΜΑ!..  

5. Ακούσαμε χθες σε Κανάλι, κάνοντας “ζάπινγκ”, άλλον έναν… “ειδικό” (sic) περί Τουρκίας, από τους δεκάδες που κυκλοφορούν πια (με μέσο πάντοτε) στα Κανάλια μας, έναν Κο Τσαρούχα ή Τσαρουχά, νεαρό σχετικά άνδρα και Καθηγητή (!) στο Α/Πανεπιστήμιο του Τζωρτζ-Τάουν, όπως ελέχθη, να απαντά σε ερώτηση, λέγοντας πως πια, στην Τουρκία δεν υπάρχει “Βαθύ Κράτος”, αλλά μόνον ο ΡΤΕ!

Και όμως “ναι”, ακούστηκε και αυτό!.. Ναι, ο Κύριος αυτός είναι και (!) Καθηγητής, εκτός από… “Ειδικός” περί Τουρκίας!..

6. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΡΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kirli senaryoları bir bir anlattı! Ve seçim mesajı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve geldikleri ilk günden bu yana 21 yıldır millet adına mücadele ettikleri kirli senaryoları bir bir anlattı. Erdoğan, paylaşımının sonunda ise seçim mesajı verdi.

10.05.2023 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şu şekilde:

Geçmişte ülkemize hizmet eden siyasetçilerin başına ne geldiyse, hepsini katbekat fazlasıyla biz de yaşadık, biz de tecrübe ettik.

İşte bizim, 21 yıldır millet adına mücadele ettiğimiz kirli senaryolar

 • Mahkeme kararlarıyla önümüzü kesmek, vesayetle gözümüzü korkutmak istediler.
 • MİT kumpasıyla çalışma arkadaşlarımız üzerinden bizi hedef aldılar.
 • Gezi olaylarıyla sokaklarımızı ateşe vererek bizi sindirmeye çalıştılar.
 • 17-25 Aralık’ta, şimdi bizzat Bay Bay Kemal’in “montaj” olduğunu itiraf ettiği kayıtlar üzerinden millî iradeyi gasp etmeye yeltendiler.
 • 15 Temmuz’da FETÖ’cü ihanet çetesi eliyle doğrudan canımıza kastettiler.
 • DEAŞ’ından PKK’sına kadar tüm terör örgütlerini üzerimize saldılar.

Hepsinin de amacı, milletin sandıkta verdiği yetkiyi cebren geri almaktı.

Ama biz, gerektiğinde canımız pahasına demokrasimize sahip çıktık.

Pek çok dava arkadaşımızı bölücü örgütün hain saldırılarında şehit verdik.

Seçim bürolarımıza molotof bombaları atıldı, nice kardeşimiz taciz edildi, tahkir edildi.

Maruz kaldığımız onca provokasyona rağmen hukuk, demokrasi ve meşruiyetten sapmadık.

Sandığın onuruna, sandığın şerefine asla ve asla halel getirmedik.

Ne söyleyeceksek sandıkta söyledik, sandık aracılığıyla söyledik.

Birileri gibi Batılı güçlerin kulaklarımıza fısıldadığına değil, “Anadolu İrfanına” güvendik.

Bugün de 85 milyonun basiret ve ferasetine güveniyoruz.

14 Mayıs’ta Anadolu İrfanının galip geleceğine yürekten inanıyoruz.

ÖzgürBayrakHaber7.com – Editor

7.

Dip dalga ya da “Türkiye sana, sen bize emanetsin”

HASAN ÖZTÜRK
HABER7 YAZARI

Dip dalga ya da “Türkiye sana, sen bize emanetsin

09.05.2023

2019’undan bu yana bir “dip dalga”dır gidiyor! Özellikle “Ak Parti’den oy çalmak üzere kurulan partiler”in (ifade Gürkan Hacır’a aittir) medya organlarının sık sık öne çıkardığı bir kavram dip dalga.

Şehirli muhafazakarlar”, “Endişeli muhafazakarlar” diye başlayan cümlelerden sonra dip dalganın seçimlerin kaderini değiştireceğine dair sayısız yorum yapıldı.

İSTANBUL MİTİNGİ, ASIL DİP DALGAYI GÖSTERMEDİ Mİ?

Şimdilerde dip dalganın hangi sosyolojiyi harekete geçirdiğine ilişkin önümüzde önemli veriler var. Özellikle Ramazan’ın ikinci yarısından sonraki Ak Parti mitinglerine bakmakta fayda var bu dip dalgayı görmek için.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İzmir’de, Kayseri’de, Ordu, Giresun, Samsun, Van’da yaptığı mitingleri izlediniz mi?

Konya’yı gördünüz mü? Ya İstanbul’u?

Dip dalga neymiş, nasıl oluşurmuş fark ettiniz mi?

Kayseri ve İstanbul mitinglerini sahada izledim. Kayseri’de Erdoğan’ın kurmaylarıyla uzun uzun konuşma fırsatı buldum.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ndeki mitingte, miting alanını dolduranlardan daha ziyade, alanın dışındaki vatandaşlarla konuşma şansım oldu.

Oluk oluk, ferç ferç insanlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne akın ederken, “O’nu kimselere yidirmeyeceğiz” motivasyonu en üst düzeye çıkmıştı gördüm.

Kayseri’de görüştüğüm Erdoğan’a yakın isimler anketlerin ikinci tura işaret ettiğini ama sahada oluşan atmosferin bir dip dalgaya dönüştüğünü söylemişti.

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR PARTİNİN YAPTIĞI EN BÜYÜK MİTİNG. İÇERİDE 1.7 MİLYON, DIŞARIDA YÜZBİNLER

Bir gün sonra, İstanbul’daki miting dip dalganın güçlü bir şekilde ortaya çıktığının göstergesi oldu.

Atatürk Havalimanı’na sahil yolundan gidip, E-5’ten geri döndüm.

Saat 14.40 gibi yola çıktım, Zeytinburnu Sahil’den neredeyse Yeşilköy Sapağı’na kadar dur kalkla ilerleyebildik.

Genci yaşlısı, kadın erkeği, bir çok farklı kesimden insan yollar düşmüş Atatürk Havalima’nı Millet Bahçesi’ne ulaşmaya çalışıyordu. Motivasyon üst düzeydeydi.

Miting meydanına vardığımızda saat 15.45 gibiydi ve alan dolmuştu. Yarım saat geçmedi ki Yenikapı Meydanı’ndan birkaç kat büyük alan doldu, hatta alanın sol tarafı da açıldı. Diktörtgen şeklindeki alan bir anda L şeklini aldı. Hınca hınç insan alanı doldurdu.

37 yıllık meslek hayatımda bir partinin yaptığı en büyük mitinge şahitlik ettim. Sanırım bu Türkiye tarihinde de parti mitingi olarak bir ilk! Erdoğan açıkladı resmi rakam 1 milyon 700 bin. En az 400 bin insan ise dışarıdaydı.

Erdoğan’ın öncesindeki konuşmacılarda bile çok hareketli olan alan, Erdoğan’ın sahneye çıkmasıyla hop oturup hop kalktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının yarısını dinledikten sonra miting alanından ayrıldım. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi etrafında biraz yürüdüm. Erdoğan konuşmaya başlayalı 40 dakika kadar olmasına rağmen, Dünya Ticaret Merkezi tarafından da Sahilden de E-5 tarafından da insanlar akın akın geliyordu.

Arabaya binip dönüş yolu olarak E-5 yöneldiğimde, Yenibosna-Bahçelievler arasında trafiğin karşı yönde durduğunu gördüm. Millet mitingi E-5’e taşımıştı. Arabalar durmuş, kapılar açılmış, millet bayrakları eline almış radyolar sonuna kadar açılmış ve Erdoğan’ı dinliyordu.

Ülke Tv’ye ulaştığımda Erdoğan hala konuşuyordu. Ve caddelerde, Atatürk Havalimanı civarında yüzbinlerce insan miting alanındakiler kadar coşkuyla Erdoğan’ı radyolarından dinliyordu.

TEHDİT ALGILANMIŞ, “SENİ YEDİRMEYECEĞİZ” DİP DALGASI HAREKETE GEÇMİŞ

Miting alanında ve yollarda gördüğüm manzaranın anlamı şudur:

Bu seçimde, vaadler, hedefler kadar “beka” meselesi toplum tarafından satın alınmıştır. Millet Erdoğan’ın liderliği ile “bağımsızlaşma” yolunda önemli mesafeler katedildiğini ve bundan sonra da onunla yola devam edilmesi halinde daha da bağımsızlaşabileceğimiz fikrini kabul etmiş.

Erdoğan’ı manşetlerine taşıyan Batı medyasının, tutumu…

PKK terör örgütünün Kandil’deki baronlarının yaptığı açıklamalar…

Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklayan HDP’nin sözcülerinin, “özerklik”, “tutsakların salıverilmesi”, “Cumhuriyeti değiştirecekleri”ne yönelik söylemleri millet tarafından “tehdit” olarak algılanmış…

Bütün bu tehditleri bertaraf edebilecek lider olarak Erdoğan’ı görmüş ve onu bağrına basmıştır.

İşte bu “Seni yedirmeyeceğiz” dip dalgasıdır.

Miting alanında bir vatandaşın elindeki dövizde el yazısıyla şöyle diyordu, “TÜRKİYE SANA, SEN BİZE EMANETSİN”

Bizce sahanın gerçekliği budur!

Kamuoyu araştırmaları her ne kadar “ikinci tur” gösteriyorsa da Erdoğan sahayı forse etmiştir!

Seçime birkaç gün kala, daha da oyların konsolide olacağını, “Ak Parti ve Cumhur İttifakı’na kızan bazı seçmen kesimleri”nin kararsızlığının sahadaki olup biteni görüp, geri döneceğini düşünüyoruz.

Dip dalga, daha güçlü bir şekilde sahile yaklaşıyor, farkında mısınız?

Haksız mıyım?

Milat Gazetesi İlk Sayfası

8.

Ne utanmaz adamlarsınız, hâlâ “liyakat” mi diyorsunuz!

A. İHSAN KARAHASANOĞLU
ALINTI YAZAR

Ne utanmaz adamlarsınız, hâlâ “liyakat” mi diyorsunuz!

07.05.2023

Sen ne sahtekar bir adamsın Ekrem..

Aç dava, hesaplaşalım, mahkemede..

CHP’nin; başörtü için “bir metre bez parçası” tanımlaması yapan cumhurbaşkanı adayı, İP’in “seçilemez” gördüğü, Temel Karamollaoğlu’nun “Erken açıklarsak, paçavraya çevirirler” dediği Kemal Kılıçdaroğlu’nun tanıtımı için düzenlenen dünkü Maltepe Mitinginde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuştu..

Akit Medya Grubu’nun bulunduğu binada çıkan ve beceriksiz itfaiye yönetimi yüzünden binlerce metrekarelik alanın yandığı yangında liyakatsizliğin zirve örneğini sergileyen İBB’nin başkanı, kibir abidesi Ekrem İmamoğlu, dünkü CHP mitinginde konuşmuş:

“Mülakat çöpe, liyakat memleketin gündemine. Milletin iktidarında böyle olacak. Milyonlarca vatandaş hakkıyla işe girecek” demiş.

Bunu söyleyen adam, İBB’ye başkan seçildiğinin hemen ertesinde, İtfaiye Daire Başkanlığı gibi tüm İstanbulluların hayatına dokunan siyasetten uzak tutulması gereken bir makama, partizanlığın kralını yaparak, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı ve aynı zamanda mahalli seçimlerde Bayrampaşa Belediye Başkan adayı olan ve seçimi kaybeden CHP üyesi Remzi Bayraktar’ı getirdi..

“Mülakat çöpe” ha!

“Liyakat” ha..

“Milletin iktidarı” ha..

“Milyonlarca vatandaş hakkıyla işe girecek” ha!

Azıcık onurunuz varsa..

Minnacık şerefiniz var ise, açıklayın:

Özgür Nas, sizin CHP’nizin İstanbul İl Başkan Yardımcısı mı, değil mi?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’nun 18 Ekim 2020 günkü bilgilendirme toplantısında, partinizin il başkan yardımcısı Özgür Nas şu konuşmayı yapmış mıdır, yapmamış mıdır:

“İBB’de 100 kişi alınıyorsa işe, 35 CHP, 15 İYİ Parti, 15 diğerleri, 20-25 de İBB kariyer üzerinden gidiyor. Süreç bu şekilde!”

Özgür Nas, bu sözleri sarfettikten sonraki 2.5 yıllık süreçte de ve bugün de halen CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı mı, değil mi?

Seçilmeden önce kendisi için Sülün Osman dediğimiz Ekrem İmamoğlu, aklımızla alay edercesine, dün çıkmış diyor ki, “liyakat”!

Yalancısınız. Sahtekarsınız..

İBB başkanlığı koltuğuna oturduğunuzun birinci yılında, “liyakat”e göre değil, parti teşkilatından gelen listeye göre eleman aldığınızı itiraf ettiniz..

Oysa eleştirdiğiniz, yerden yere vurduğunuz Milli Görüş başkanlarının 25 yıllık belediye yönetiminde bir tek kişiden, şöyle bir açıklamayı hiç duydunuz mu?

“Alınacakların şu kadarını parti teşkilatımızdan gelen listeden seçiyoruz.”

Bu veya buna benzer tek açıklamayı, ne yapanı, ne de böyle bir açıklama yapıldığını iddia edeni biz 25 yıllık Milli Görüş belediyelerinde ne gördük, ne de duyduk..

Ama onlar, yönetime gelmelerinin birinci yılında siyasi kadrolaşmayı itiraf ettikleri bu açıklamayı yaptılar..

Ve şimdi utanmadan, “liyakat” diyorlar..

İtfaiyeyi iyi bilen arkadaşlarla, dün sohbet ediyoruz..

“Ekrem İmamoğlu, bırakın daire başkanını, bırakın müdürleri, ekip amirine kadar kadrolaştı” diyorlar..

Hem nasıl kadrolaşma..

Ekrem İmamoğlu’nun açık ve gizli destekçisi tüm partilere, oy oranları çerçevesinde tanınan kontenjanlarla..

Aynen Özgür Nas’ın anlattığı gibi, seçimdeki tahmini oy oranlarına göre, CHP’ye ayrı, İP’e ayrı, HDP’ye ayrı kontenjanlar tanınarak..

Bu liyakatsizlerle iş tutan, AK Parti eskisi Ali Babacan da, liyakat düşmanları ile oturup kalka, kafayı tırlatmış..

2018 milletvekili seçimlerine kadar, AK Parti milletvekili olduğunu unutmuş 2015 sonuna kadar bakan olduğunu unutmuş, kendi kendisini eleştiriyor:

“200 liralık banknotun hikâyesini anlatayım. 2009 yılında tedavüle çıktı. Kaç dolar ediyordu, 134 dolar ediyordu. Bugün ne kadar, 10 dolar bile etmiyor.”

ODTÜ’yü birincilikle bitirmekle övünen Babacan, 2009’da 200 TL’lik banknotun kaç dolar olduğunu söylerken, asgari ücretli işçinin ay sonunda o banknottan kaç tane, 2023’te aynı asgari ücretlinin 200 TL’lik banknottan kaç tane aldığını söylemiyor..

Belki daha önemlisi..

Ali Babacan, başlangıç olarak verdiği 2009 tarihinden 2015’e kadar bizzat kendisi bu ülkede Bakanlar Kurulu üyesi..

Nankörlük ve ihanet, 7’li ittifakın mensuplarının gözlerini öyle perdelemiş ki..

Kendi kendilerini eleştiriyorlar..

Kendi bakanlık dönemlerini yerden yere vuruyorlar..

CHP’nin yıllardır hedef tahtasına koyduğu adamlar, şimdi kendilerini 40 yıllık CHP’li gibi göstermeye çalışıyorlar..

Ve ne yazıktır ki, karşısındaki CHP’lilerin çoğunluğunu oluşturduğu seçmen kitlesi de, bu adamın yüzüne tükürmüyor:

“Biz seni Telekom’un özelleştirilmesi sebebi ile Yüce Divan’a yollayacaktık. Ne ara sen gelip, bizim partimizle ittifak yaptın. Biz seni nasıl kabul ettik. Yazıklar olsun sana. yazıklar olsun bize..”

Sahnedekiler de tiyatro.. Miting alanındakiler de tiyatro..

Millet İttifakı’nın dünkü Maltepe mitinginde son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sahneye çıktı ve “Size söz” diye başladı..

Oysa daha önce de, ne “söz”ler vermişlerdi..

“Babacan’ı Yüce Divan’da yargılayacağız” demişlerdi..

“Ahmet Davutoğlu’nun, Suriye’de yönetim değişikliği yaptırmak için, ABD’nin isteği ile hareket ettiği”ni iddia edip, yargılatacaklarını öne sürmüşlerdi..

Şimdi Babacan ile de, Davutoğlu ile de aynı saftalar..

Temel Karamollaoğlu’nun partisini, üç defa kapattırmışlardı..

Yeni parti kurdukça, onu da kapattıracaklarını ilan etmişlerdi..

Şimdi yanı başlarında, “büyüğümüz” diyerek, öve öve bitiremiyorlar..

Çok değil, 2019’da da, Kemal Kılıçdaroğlu “Size söz” demişti..

Hatta “Size şeref sözü” demişti.

“Size namus sözü” demişti..

“Belediye yönetimlerini CHP’ye verin, bir tek işçinin bile işine son verilmeyecek” demişti..

Sadece İstanbul’da, seçim sonrasında 15 bin işçinin işine son verdiler..

“Şeref” yoksunu olduklarını ispatladılar..

Şimdi yeniden “şeref”, yeniden “namus” edebiyatı yapıyorlar..

Millete de, “Biz bir delikten, bir defa ısırılırız” demek düşüyor..

Yeni Akit

9. “Στα γρήγορα”!

– Οι Η.Π.Α. δεν σκοπεύουν να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις τους με τον Άσαντ!..

– Οι Η.Π.Α. “παλεύουν” να συνεχιστεί η ροή σιταριού και συναφών ειδών από Ουκρανία μεριά!..

– Οι Η.Π.Α. μάζεψαν, προεκλογικά, όλους σχεδόν τους ΡΚΚάδες και τους συγγενείς τους στα στρατόπεδά τους στην Β. Συρία (πληροφορίες των Τούρκων κάνουν λόγο για 700 ΡΚΚάδες), για να τους προστατέψουν από το τ/Κράτος, αμέσως μετά από την ανακοίνωση εκλογικής στήριξης του Κιλιτσντάρογλου από τους Κούρδους του “HDP”, “SOL P.”, κλπ!

– Η “ΜΙΤ” με την νέα πολύ πετυχημένη στρατηγική που ακολουθεί εδώ και καιρό έχει προσφάτως “καθαρίσει” τους υπευθύνους (δήθεν κατ΄αυτήν) των “Ειδικών Δυνάμεων” των Κούρδων, όπως και αυτόν των “Πληροφοριών”, αλλά και άλλους που τώρα διαφεύγουν της μνήμης μας!..

– Η κούκλα Αναλένα, η δική μας Αναλένα, αντι-Ερντογανική! Γιατί βιάστηκες να εκτεθείς έτσι ομορφιά μου και μαζί να κινδυνεύει να εκτεθεί και η χώρα σου, αν εκλεγεί ο ΡΤΕ; Είσαι άπειρη ακόμα, έ;

– Οι Τούρκοι μας έδειξαν το SUPER, όπως λένε, μαχητικό τους “ΚΑΑΝ” που φτιάχνουν, έβαλαν μάλιστα και στο “Κόκ-πιτ” του τον ΡΤΕ, (ηθοποιάρα ήταν ο Τζέϊμς Κάαν, έτσι φίλοι, ειδικά στον Νονό, έ;), ενώ ο Κ.Κ.Μ. ανακοίνωσε το πότε θα έρθει στην χώρα μας το 1ο F-35!..

– Το επίσημο τ/κρατικό Κανάλι, το “TRT”, έδειξε πρόσφατα εικόνες από τον σε κατασκευαστική εισέτι εξέλιξη του συστήματος βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς “TAΪΦΟΥΝ”, της τ/εταιρείας “ROKETSAN”!

10. Η στιγμή για το “ξελαμπικάζ”!

Ξεφτίλα πέρα από κάθε όριο: Οι επτά «σφαγές» του Ολυμπιακού με «όχημα» το VAR!

Ξεφτίλα πέρα από κάθε όριο: Οι επτά «σφαγές» του Ολυμπιακού με «όχημα» το VAR
Τρίτη, 9 Μαΐου 2023
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η αλλοίωση της βαθμολογίας σε βάρος του Ολυμπιακού με… όχημα το VAR. Ο Ολυμπιακός έχασε συνολικά 14 βαθμούς και αν αναλογιστούμε ότι με τις διαιτητικές σφαγές πήραν βαθμούς οι αντίπαλοί του (συγκεκριμένα οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης) γίνεται αντιληπτό το τεράστιο μέγεθος αλλοίωσης της βαθμολογίας. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έξαλλοι με όσα γίνονται στη διαιτησία.

Θυμίζουμε τα μεγάλα λάθη με VARπου μπλόκαραν τον Ολυμπιακό:

-Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0 (2η αγωνιστική): Στο 82′ ο VAR Ευαγγέλου (Αθηνών) δεν ειδοποίησε τον Καραντώνη (Ημαθίας) για να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Τζουκάνοβιτς και δεύτερο σε ανατροπή του Βαλμπουενά.

-Αρης-Ολυμπιακός 2-1 (5η αγωνιστική): Πριν το δεύτερο γκολ του Άρη υπήρξε επιθετικό φάουλ του Καμάτσο στον Μπα, το οποίο δεν καταλόγισε ο Ούγγρος Μπόγκναρ, ούτε ασχολήθηκε ο VAR Μπέρκε.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (11η αγωνιστική): Μίλησαν και οι μουγκοί! Ο Δανός Κέλετ, στο 97′ «είδε» πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη. Ο Σούνμπεργκ τον κάλεσε για ανασκόπηση, όμως ο Κέλετ επέμεινε.

-Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 (13η αγωνιστική): Στο 59′ ο Σουηδός Νάιμπεργκ ακύρωσε γκολ του Χάμες για οφσάιντ στον Μασούρα. Επίσης, δεν απέβαλε τον Άμπραμπατ με δεύτερη κίτρινη στο 60′.

-Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 (24η αγωνιστική): Ένα ακόμη διαιτητικό «χειρουργείο» στο 89′. Οι Πορτογάλοι Πινέιρο (διαιτητής) και Φάμπιο Μέλο (VAR) ανακάλυψαν οφσάιντ του Ελ Αραμπί και ακύρωσαν γκολ του Βρουσάι.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 (πλέι οφ, 3η αγωνιστική): Είδαν και οι τυφλοί. Τέτοιο «χειρουργείο» δεν ξανάγινε, το έκανε ο ελίτ Ιταλός Μάσα, με VARτον Πιτσινίνι που ήρθε για… τουρισμό. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπακαμπού (13′), δεν αποβλήθηκε ο Σιμάνσκι (38′), ανύπαρκτο το πέναλτι στην ΑΕΚ και επιθετικό φάουλ πριν το 1-3.

-ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 (πλέι οφ, 8η αγωνιστική): Ο A / VAR Μωυσιάδης (Ηπείρου) έβαλε τη γραμμή σε λάθος χρόνο, έπρεπε ένα κλικ πιο πίσω, με αποτέλεσμα ο Μπακαμπού να βγει οφσάιντ και να ακυρωθεί το γκολ που πέτυχε.

Έχουμε και λέμε: Κατά σειρά, «έκοψαν» δυο βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός), έναν με τον Αρη (εκτός), δυο με τον Παναθηναϊκό (εκτός), δυο με την ΑΕΚ (εντός) και δυο με τον Παναθηναϊκό (εκτός). Αυτά στην κανονική περίοδο. Όσον αφορά στα πλέϊ οφ, αν δεν υπήρχε ο Μάσα με τα τέσσερα σημαντικά λάθη, ο Ολυμπιακός θα είχε νικήσει (άρα έχασε τρεις βαθμούς) την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και σα να μην έφτανε αυτό ο A / VAR Μωυσιάδης του στέρησε τη νίκη στο παιχνίδι των πλέι οφ στην «ΟΠΑΠ Αρένα» και συνεπώς δυο βαθμούς.

KAI

Ολυμπιακός: «Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ιστορίας, συμμετέχουμε σε μια ελληνική τραγωδία»!..

Ολυμπιακός: «Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ιστορίας, συμμετέχουμε σε μια ελληνική τραγωδία»
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πραγματοποιήσουν μία Συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο, για τα όσα συνέβησαν σε αυτό Πρωτάθλημα, αλλά και στην κωμωδία του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ τέλος ανέφεραν πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθεί η απόφαση για νομικές ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταγγέλλει για μια ακόμα φορά την συμμορία που διοικεί την ΕΠΟ, η οποία όρισε Έλληνα διαιτητή παρά τα συμφωνηθέντα και ενώ μιλάμε για αγώνα που κρίνει την τελική κατάταξη της βαθμολογίας και πιθανότατα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τα έσοδα των ομάδων την επόμενη σεζόν.

Δεν έχει πια κανένα νόημα η προσπάθεια να ορθοποδήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτούς που το έχουν στα χέρια τους και το έχουν μετατρέψει σε παγκόσμιο ανέκδοτο! Δυστυχώς για όσους συμμετέχουμε είναι απλώς μια ελληνική τραγωδία.

Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ιστορία της Super League ρίχνει αυλαία με μια ακόμα προκλητική και ντροπιαστική απόφαση-ορισμό, που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ και πάλι τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Με Ελληνα διαιτητή και με VAR απο την Πορτογαλία, άνθρωπο του Υπεύθυνου της ΚΕΔ για το VAR Πορτογάλου κ. Καπέλα, του οποίου το ρόλο γνωρίζουν οι πάντες!

Το Πρωτάθλημα της Μεζούρας, των δήθεν μεθυσμένων Πολωνών διαιτητών (με 0% σε αλκοτέστ της Ελληνικής Αστυνομίας), των καμικάζι – διαιτητών Κέλετ, Νταμπάνοβιτς και Μάσα, του Τζουχίν Τζάγια και των Σιδηρόπουλου και Διαμαντόπουλου, των εκλεκτών των «εργαλείων» Μπένετ και Μάνταλου. Το Πρωτάθλημα με τις διαιτησίες – εγκλήματα και τα VAR με τις αλλοιωμένες γραμμές, τελειώνει με μια ακόμα πρόκληση για κάθε σκεπτόμενο φίλαθλο.

Όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά στο αλλοιωμένο και στιγματισμένο αυτό Πρωτάθλημα, αλλά και στην κωμωδία του Κυπέλλου Ελλάδος -και όχι μόνον αυτά- θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την οποία θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και τους υγιείς φιλάθλους για ό,τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς βρίσκεται σε σήψη.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει ενημέρωση και για τις νομικές μας ενέργειες, αφού η μόνη λύση για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους λαθρέμπορους, τους ποινικούς, τους στοιχηματζήδες και τους παρανόμους είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη

11.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη εννιά ατόμων που παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνης από κοντέινερ στο λιμάνι

Στα Διαβατά η κινηματογραφική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών

kokaini_demata_maketa

Ένα από τα σημαντικότερα χτυπήματα στα καρτέλ της κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική κατάφερε η ΕΛΑΣ με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν εννέα άτομα τα οποία είχαν παραλάβει 100 κιλά ναρκωτικών από κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η κινηματογραφική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά όταν οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο σε δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν τα επτά άτομα μεταφέροντας τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες ότι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είχε παραδοθεί κοντέινερ μέσα στο οποίο υπήρχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, τα οποία θα μεταφέρονταν σε «καβάτζα» στην πόλη.

Όπως αποδείχθηκε, οι επτά συλληφθέντες – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για γνωστά άτομα στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης – είχαν χρησιμοποιήσει ενοικιασμένα αυτοκίνητα για τη μεταφορά της κοκαΐνης. Σημειώνεται, δε, ότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτια, μετά τις συλλήψεις των εννιά – ανάμεσα στους οποίους και αρχηγό μέλος της οργάνωσης – εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν και 100.000 ευρώ.
Το κοντέινερ με την κοκαΐνη είχε χώρα αποστολής από τη Λατινική Αμερική επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι τα καρτέλ έχουν βάλει «στο μάτι» τα λιμάνια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τα χρησιμοποιούν ως βάση υποδοχής για ναρκωτικά που θέλουν να διακινήσουν σε χώρες της Ευρώπης.

Αυτή τη φορά, όμως, οι αστυνομικοί που σχεδίασαν την επιχείρηση επέλεξαν να μην ανοίξουν το κοντέινερ αλλά, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, να προχωρήσουν σε σύλληψης των παραληπτών της κοκαΐνης ανοίγοντας έτσι έναν νέο κύκλο μεγάλης έρευνας στο πεδίο της καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών.

12. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ “ΠΑΙΚΤΑΡΑ”, ΕΛΛΗΝΑΡΑ… ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ… ΑΜΝΕ, ΚΟΚΚΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ… ΟΡΝΙΘΑ!..

Yunanistan’da Çipras Türkiye’yi örnek gösterip Miçotakis‘e yüklendi

Türkiye’nin milli savunma sanayisindeki ilerlemeye dikkati çeken Yunanistan ana muhalefet partisi lideri Aleksis Çipras, hükümetin silahlanma programlarını ülke savunma sanayisine katkıda bulunmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

 

Yunanistan'da Çipras Türkiye'yi örnek gösterip Miçotakis'e yüklendi
 11.05.2023 

Türkiye’nin milli duruşu ve savunma sanayisinde kendine yeten bir ülke olma konusundaki kararlılığı yerli projelerin hızlanmasına ve Türk savunma sanayisinin giderek güçlenmesine yol açtı.

Özellikle son yıllarda dışa bağımlılık azalırken yerlilik oranı yüzde 80’ler seviyesine çıktı.

Bu kapsamda hava, kara ve denizde Türkiye’nin savunma gücünü artıracak yüksek teknolojili bir dizi proje başarıyla hayata geçirildi.

YUNANİSTAN’DA ANA MUHALEFET TÜRKİYE’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Yunan Parlamentosu’nda grubu bulunan partilerin liderlerinin canlı yayında ekonomi, sağlık ve eğitim sistemleri, savunma, göç meselesi gibi çok sayıda konuyu ele alırken dış politika ve savunma için değerlendirmede bulunduğu programda Türkiye’nin güçlü hamleleri de gündeme geldi.

İktidar partisi Yeni Demokrasi’nin lideri olan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, dört yıllık görev süresinde Yeni Demokrasi hükümetinin Yunan silahlı kuvvetlerini güçlendirecek silahlanma programlarını uyguladığını savundu.

Ana muhalefet partisi lideri Aleksis Çipras ise Yeni Demokrasi hükümetinin uyguladığı yaklaşık 15 milyar avroluk silahlanma programını Yunan savunma sanayisine katkı sağlamadığı gerekçesiyle eleştirdi.

SYRIZA’nın iktidara gelmesi halinde silahlanma için Yeni Demokrasi iktidarında imzalanmış anlaşmaları uygulayacaklarını ancak bu anlaşmalar kapsamında Yunan savunma sanayisine katkı getirecek çalışmalar talep edeceklerini belirten Çipras, “Türkiye’nin silahlanma programlarının yüzde 60’ı kendi milli sanayisinde olurken bizim Yunan savunma sanayine bir vida bile koymamamız olamaz” diye konuştu.

“YALNIZDIK, YALNIZIZ VE YALNIZ OLACAĞIZ”

Yunan Çözümü Partisi Lideri Kiryakos Velopulos, Türkiye ve Yunanistan arasındaki anlaşmazlıkların bir Avrupa sorunu olarak değerlendirilemeyeceğini belirterek, “Yalnızdık, yalnızız ve yalnız olacağız” ifadelerini kullandı.

Mera 25 Partisi Lideri Yanis Varufakis ise Türkiye ile sorunlar için ikili müzakerelerdense deniz yetki alanlarının belirlenmesine yönelik bölgesel bir konferans düzenlenmesini önerdi.

ÖzgürBayrakHaber7.com – Editor

13.

Ποιο είναι το νέο ισραηλινό αμυντικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά

Σήμερα Τετάρτη, ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε, για πρώτη φορά, πύραυλο «David’s Sling» [Η σφεντόνα το Δαβίδ] για να αναχαιτίσει ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας

Οι παλαιστινιακές ένοπλες φατρίες στη Λωρίδα της Γάζας είχαν εκτοξεύσει ένα μπαράζ ρουκετών προς ισραηλινές πόλεις και κωμοπόλεις, ως απάντηση στη δολοφονία 3 ηγετών της στρατιωτικής πτέρυγας του Κινήματος Ισλαμικής Τζιχάντ, την Τρίτη.

Η εφημερίδα «Jerusalem Post» ανέφερε ότι ένας πύραυλος του συστήματος «David’s Sling» κατέρριψε έναν πύραυλο που εκτοξεύτηκε σε κατοικημένη περιοχή στο ισραηλινό Gush Dan, νότια του Τελ Αβίβ.

Η χρήση αυτού του συστήματος, το κόστος κάθε πυραύλου αναχαίτισης του οποίου είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, δείχνει τη μερική επιτυχία των πυραύλων των παλαιστινιακών φατριών στην παράκαμψη του συστήματος «Iron Dome», καθώς οι φατρίες υιοθετούν τη μέθοδο «ντάμπινγκ» για να μπερδέψουν το Iron Dome εκτοξεύοντας ταυτόχρονα ένα μπαράζ ρουκετών.

Το πυραυλικό σύστημα «David’s Sling» κατασκευάστηκε από την ισραηλινή εταιρεία Rafael Defense Systems σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Raytheon και έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση βαρέων πυραύλων και βαλλιστικών πυραύλων.

Οι παλαιστινιακές φατρίες εκτόξευσαν περισσότερες από 300 ρουκέτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών, σε παρτίδες, ως μέρος, όπως είπαν, «μιας επιχείρησης για την απάντηση στη δολοφονία ηγετών από τις Ταξιαρχίες Al-Quds», το στρατιωτικό σκέλος του κινήματος της Ισλαμικής Τζιχάντ.

Αυτή είναι η πρώτη χρήση εναντίον πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας για το σύστημα, το οποίο τέθηκε σε πειραματική υπηρεσία από το 2015 και υιοθετήθηκε ένα χρόνο αργότερα, μαζί με συστήματα αναχαίτισης πυραύλων που ανήκουν στο Ισραήλ, όπως το σύστημα American Patriot, το σύστημα Iron Dome που κατασκευάστηκε από το Ισραήλ και Arrow 3 ή Hetz 3.
Το ισραηλινό πυραυλικό σύστημα «David’s Sling» κατασκευάζεται από την ισραηλινή εταιρεία Rafael Defense Systems, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Raytheon και έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση βαρέων πυραύλων και βαλλιστικών πυραύλων.

Ένας εκτοξευτής από το σύστημα “David’s Sling” φέρει 12 βλήματα. Ο πύραυλος αποτελείται από δύο μέρη, το καθένα με τον δικό του κινητήρα. Ο πύραυλος περιέχει ένα ραντάρ και έναν οπτικό αισθητήρα.

Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε το σύστημα «David’s Sling» σε επιχειρησιακή δραστηριότητα για πρώτη φορά το 2018, για να αναχαιτίσει έναν πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τη Συρία, αφού το Τελ Αβίβ είπε ότι είχε προσπαθήσει να αναχαιτίσει έναν πύραυλο από συριακό αμυντικό σύστημα.

Σύμφωνα με την ισραηλινή “Yedioth Ahronoth”, μια ημέρα μετά την επιβεβαίωση της ένταξής της στο ΝΑΤΟ, η Φινλανδία ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει το σύστημα «David’s Sling» από το Ισραήλ για 345 εκατομμύρια δολάρια και ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί άλλη μια αγορά στο μέλλον για άλλα 236 εκατομμύρια δολάρια.

The Hellenic Information Team

14. ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ “CNN” ΤΩΝ Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ”, ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ
Naftali Bennett, CNN interview
Former Israeli Prime Minister Naftali Bennett put a CNN anchor in her place after she wrongly accused Israel of targeting civilians.

Whenever Israel is forced to having to defend its people from terrorist rockets, you can always trust the media to find a way to twist the facts in order top suit their anti-Israel narrative.

As the Jewish state is under attack this week from Gaza rockets, a CNN anchor tried her hand pushing lies and misinformation with former Israeli prime minister Naftali Bennett.

Watch and Bennett blasts the anchor’s false accusations and puts her in her place!

15. ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΤΟΥ ΥΠ. “ΠΡΟ-ΠΟ”!

Ποιός είμαι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος διετέλεσε Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος από τον Οκτώβριο του 2016 ως τις νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουλίου 2019.

Πολιτικός ερευνητής, αναλυτής και σύμβουλος.

Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στου οποίου τη σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών δίδασκε έως τον Ιούνιο του 2019.

Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε τις Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία, με ειδίκευση στην εκλογική κοινωνιολογία. Επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το 2000 ως το 2016.

Έχει παρουσιάσει σημαντικές κοινωνικές και πολιτικές έρευνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Γεννήθηκε το 1964 στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το λύκειο της Iωνιδείου Προτύπου Σχολής.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Screenshot 2023-02-01 at 12.23.02 PM
Παναγιώτης Θεοδωρικάκος

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

16.

NATO Secretary General joins world leaders at Coronation of King Charles III and The Queen Consort

 • 06 May. 2023
The NATO Secretary General Jens Stoltenberg joined dignitaries from around the world at Westminster Abbey in London on Saturday (6 May 2023) for the Coronation of His Majesty King Charles III and Her Majesty The Queen Consort.
 King Charles III receives The St Edward's Crown during his coronation ceremony in Westminster Abbey, London. Picture date: Saturday May 6, 2023. Jonathan Brady/Pool via REUTERS

His Majesty King Charles III has trained and served alongside military personnel, and is the Commander-in-Chief of the Royal Navy, British Army and Royal Air Force. Thousands of sailors, soldiers and aviators are marching together in the Coronation procession.

The UK is a founding member of NATO and a strong and committed Ally, with a long history of stepping up to support Allies and partners.

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΟ Χ”ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΕΞ ΕΥΒΟΙΑΣ!

ΑΓΑΠΗΤΕ, ΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ! ΕΣΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΙΟ “ΛΙΓΟΣ”, ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ, ΚΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ!..

-/-