ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Πολλά συγχαρητήρια στην ε/Δικαιοσύνη, η οποία θα ελέγξει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον Παναγιώτη ΔΗΜΗΤΡΑ, τον γνωστό δικομανή… “τρομοκράτη των πολιτών άλλης άποψης”, ανθέλληνα Διεθνιστή, γιο Υπουργού της Χούντας και ιδιοκτήτη, εδώ και κάποια χρόνια, “ΜΚΟ”, η οποία, επίσης εδώ και χρόνια, ασχολείται με “μεταφορά” “παράτυπων μεταναστών” στην χώρα μας!

Ο Δημητράς παρουσιάζεται ως ο “εν Ελλάδι” εκπρόσωπος του “Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι Για Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα” και είναι, χρόνια τώρα, η “ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ” των συνειδητών, αλλά και των “fake” “Δικαιωματιστών” μας, μια ιδιότητα που κατάντησε δυστυχώς επάγγελμα!

Πρόκειται για ένα ποσόν της τάξεως των 170.000 Ευρώ, που θα ελεγχθεί σε πρώτη φάση! Επίσης, φέρεται να υπάρχει και σε βάρος του Δημητρά κατηγορητήριο, (από το ε/ΛΣ, αν δεν σφάλλω), σύμφωνα με το οποίο ο Κύριος αυτός φέρεται να συνομιλεί τηλεφωνικά με Τούρκους δουλεμπόρους, για μεταφορά “λάθρο” στην ν. Κω και στην ν. Φαρμακονήσι!..

Για τον Δημητρά, όποιος έχει άλλη απ’ αυτόν άποψη, είναι ρατσιστής, φασίστας, κλπ, και θα πρέπει να τιμωρείται, ενώ μονίμως παρουσιάζει, κυρίως στην ΕΕ, την Ελλάδα, ως μια χώρα η οποία… δολοφονεί τους “λαθρομετανάστες”, τους πνίγει, κλπ, κλπ, κλπ!

“ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ”!

2. Η απόλυτος δικαίωσή μας για τα “F-35″… μας!

“Έπεσε” σήμερα (01-06-2023) και η τελευταία αναγκαία αμερικανική υπογραφή! Είθε όλα να πάνε κατ’ ευχήν και στα τέλη του 2028, αρχές του 2029, τα πρώτα “F-35” να τροχοδρομήσουν στην Ελλάδα! Αυτό βεβαίως θα εξαρτηθεί και από την ΟΡΘΗ (!) συμπεριφορά – στάση των επομένων ε/Κ-Β!

– Αρχικώς “ευλογούμε τα γένια μας”, αφού πρώτοι εδώ εμείς είχαμε προτείνει στον τέως Π-Θ μας Κο Κ.Κ.Μ. την υπόψη προμήθεια!

– Ακολούθως, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ (!) πρωτίστως τον Κ.Κ.Μ. , ο οποίος με την υψηλή των πραγμάτων αντιληπτική ικανότητα που διαθέτει, κατάλαβε την σημασία της υπόψη προμηθείας, πρωτίστως για την χώρα μας και ακολούθως για το ΝΑΤΟ, για την Συμμαχία μας, όπως βεβαίως ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ (!) και την ηγεσία του Ε/ΓΕΕΘΑ, για την πρότασή της αυτή προς την Κ-Β του Κ.Κ.Μ. !.. (ΚΑΙ ΤΟΥ Ε/ΓΕΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ)!..

ΙΣΧΥΡΟΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Π-Θ Ο Κ.Κ.Μ. ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ), ΠΩΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ  ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ “F-35” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ “ΡΑΦΑΛ”, Ο ΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΕΝΑ” ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ), ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”, ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ Τ’Ι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ… “ΕΙΔΙΚΟΥΣ”, ΛΙΜΆ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΦΟΥΣ… ΟΜΟΙΟΤΑΞΙΑΣ, ΜΑΣ “ΚΡΑΤΗΣΕ” ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ(!), ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ;

ΩΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ Ε/ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ… ΠΕΘΑΝΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ, ΥΠΟΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, “ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”!..

– ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ (!) όμως και τις Η.Π.Α., οι οποίες κατάλαβαν την σημασία και την σπουδαιότητα να δοθεί αυτού του είδους το α/φ (και) σε Έλληνες πιλότους, σημασία που για τις Η.Π.Α. κυρίως συνδέεται με την ΑΜΥΝΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Δυτικής Συμμαχίας και δευτερευόντως με την ισχυροποίηση της ΑΜΥΝΗΣ της Ελλάδος, μια ισχυροποίηση που, έστω και αργά, κατάλαβαν στην Α/Δκση ότι ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ “ΑΕΙΦΥΛΛΩΝ” Ε – Τ ΣΧΕΣΕΩΝ, αφού θα μικρύνει σημαντικά την τ/οίηση σε όλους τους τομείς, με πρώτον τον στρατιωτικό!..

ΝΑΙ, ΦΙΛΟΙ (!) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ “ΦΙΛΟΙ”, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ”, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ!.. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΤΕΤΟΙΑ Α/Φ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΣ “ΕΠΑ”! “DON’T YOU FORGET ABOUT THİS”!!!..

ΥΓ. Κα Καλογεροπούλου (Δημ/φος “Σόρος-Σύριζα”, που έγινε ό,τι έγινε, όπως και  “φτιάχτηκε”, από το ΠΑΣΟΚ του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που “πούλησε” το 2012, πιστεύοντας ότι αυτό πια είχε πεθάνει / πέθανε)!

Κυρία μου!

Με πολύ σεβασμό! Δεν πάτε, σαν τον Κιλιτσντάρογλου, στην κουζίνα σας να πλένετε κανένα πιάτο και να καθαρίζετε καμιά πατάτα, αντί να μας παρουσιάζεστε και ως ειδήμων και για τα “F-35”; Σας σεβάστηκε πολύ “προχθές” ο δημοκρατικός Αντπτέραρχος (Ε.Α.) Κος ΙΑΤΡΙΔΗΣ, άριστος κάποτε Αεροπόρος μας και επαγγελματίας, όπως και άριστος γνώστης των αεροπορικών κυρίως θεμάτων και σας αντιμετώπισε με ψυχραιμία και ενώ θα έπρεπε να σας “στείλει”, από την ευγένεια που τον διακρίνει, σας απαντούσε [δυστυχώς, δεν μπόρεσε να “καλύψει” το ψέμα σας ότι διαβάσατε την… ανύπαρκτη (!) σύμβαση, … Τσιπρο-Αγγλομαθού μου εσύ], και εσείς νοιώσατε μια… έξαψη, μια… φλόγωση στα σκέλη σας;

3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ! Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Ο Κος Κατρούγκαλος με δεδομένη την μη επανεκλογή του ή αν θέλετε τον υπέρμετρο φόβο του για μη επανεκλογή του λόγω του ΣΑΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ, κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια, για τον ΝΟΜΟ του, έναν ΝΟΜΟ που ΞΕΣΚΙΣΕ στο σύνολό της την Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ζήτησε από τον “Σόρος-Τσίπρα” να τον βάλλει σε εκλόγιμη θέση στο “Ψηφοδέλτιο Επικρατείας” του “Σόρος-Κόμματος”, κάτι που όμως ΑΡΝΗΘΗΚΕ πεισματικά ο “Αλέξης”, με αποτέλεσμα ο “Μαντηλάκιας” να δηλώσει ό,τι δήλωσε 3 ημέρες προ των πρώτων εκλογών με την απλή αναλογική (μορφή της) και να “στείλει” και τον “Αλέξη” και το “Σόρος-Κόμμα” στον πολιτικό… βούθουλα!..

Η όλη αυτή “Ιστορία” θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως «Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ… ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΣΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ”»!..

Φυσικά στο παραπάνω ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πρέπει να προσθέσει κανείς, ως επεξήγηση στο εκλογικό “σκορ” του “Σόρος-Σύριζα” στις 21-05-2023, και εκείνο “το πούλημα οικονομικής μαγκιάς”, όπως θα το ονόμαζα, του “Αλέξη” προς τις “Αγορές”, με αποτέλεσμα αυτές να τον “στείλουν” και αυτόν αμέσως στα πολιτικά… σκουπίδια!

Ειδικά οι παραπλανητικές, όσο και ψευδείς – κοροϊδευτικές του λαού δηλώσεις του “Αλέξη” για την ενέργεια και ειδικότερα(!) για την… ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ της ΔΕΗ, κάτι που αυτός ήξερε και ξέρει πως μέχρι το 2032 κείμενες υπογραφές απαγορεύουν στην κάθε Ε/Κ-Β και να… κυττάζει ακόμα την ΔΕΗ, εξόργισαν” τους “Διεθνείς Εβραίους” τόσο πολύ, που λέγεται πως είχαμε… σεισμό στο Άμστερνταμ, όπου αν δεν σφάλλω είναι το “Χρηματιστηριακό Κέντρο” της όλης “ιστορίας” με τις… “ΔΕΗ” των Κρατών της ΕΕ!

Πού να δείτε μετά, τί συνέβη στις “Αγορές” με το άκουσμα της φορολογίας των υπερκερδών των μεγαλο-επχ-σεων στην χώρα μας, κάτι που αν συμβεί, υπάρχει εντός των… ψυχών των “Αγορών” ο φόβος ότι ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ και ΒΑΡΕΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ… “ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ” ΤΟΥΣ!

Μάλιστα, οι μάγκες αυτοί Κοι λένε την λέξη “ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ”, χωρίς να δίνουν τον ορισμό του ουσιαστικού αυτού, αλλά και -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- βάζοντας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΧΕΡΙ” στα κέρδη των όποιων αυτών μεγαλο-επχσεων, ήτοι “ΧΕΡΙ” καθαρά στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, που ΠΟΤΈ ΔΕΝ “ΕΙΠΕ” ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΜΕΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΤΟΣΟ”, ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΟ ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΧ-ΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… “ΤΑΒΑΝΙ ΚΕΡΔΟΥΣ”!..

Οι παραπάνω δηλώσεις των “Σορος-Συριζαίων” οφείλονται – αποδίδονται στις κομμουνιστικές τους καταβολές, από τις οποίες, όπως συνήθως συμβαίνει με τα Κομμούνια, δεν μπορούν δυστυχώς, σε όλη τους την ζωή, να απογαλακτιστούν!!!..

Τις ίδιες περίπου παπαριές, για να μην γράψω… μαλ… ίες είπαν εσχάτως και τινές, υποτίθεται φερέλπιδες, νέοι και νέες του “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”, με αποτέλεσμα να “βγει ο εμφανισιακά “Αξύριστος Τσοπάνης” Πρόεδρός του και να προσπαθεί, μαζί με το πολιτικό… “μανεκέν” του Κόμματος αυτού Κο Μάντζιο, να μαζέψει τα πεσμένα… βρακιά τους!..

Ο μεν “Αλέξης” πήγαινε για Κ-Β, ενώ ο “Τσοπάνης” πάει για Αξ-κή Αντιπολίτευση και λένε ή έλεγαν και οι δυό τους όλα αυτά τα διεθνώς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ, με βάση την… γνώμη (sic) εκείνων που κατέχουν, διαχειρίζονται και ΕΛΕΓΧΟΥΝ τον παγκόσμιο πλούτο (τουλάχιστον το 85% + αυτού) και λέγονται – είναι οι απάτρηδες “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, οι μόνοι κάτοχοι… “ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ” (τίποτα δεν έχουν, “περνάνε” παντού με την αναφορά του ονόματός τους), που ένοιωσαν, στην γη που λέγεται Ελλάδα, τους 2 αυτούς Κους να βάζουν τα χέρια τους στις… τσέπες τους!

Έτσι ακριβώς ένοιωσαν φίλοι μου / μας, σας βεβαιώνω!

Και οι 2 αυτοί Κύριοι (ο Έλληνας και ο ε/καταγωγής λόγω διεθνισμού), επειδή είναι “ΔΤΠ” (είπαμε ΔΤΠ= “Δια Το Πέος”, αν και τον “Τσοπάνη” θα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε για λίγο ακόμα), δεν προβληματίστηκαν, σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος των προγραμμάτων τους, ούτε ακόμα και όταν ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ, και όχι μόνον, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, που λέγεται Κος Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, δηλαδή ο “ΔΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, προέβη σε (υποστηρικτικά κυρίως προς αυτούς τους 2 “κτύπαγαν τα… νταούλια”, κατά πως θα έλεγε ο “Αλέξης”, από τον Κο Στουρνάρα), δηλώσεις, που ευθέως αφορούσαν και σχετίζονταν με τα όσα τα ε/πολιτικά κόμματα έταξαν προεκλογικά στους πολίτες, καλώντας όλα τα κόμματα να εξορθολογίσουν το περιεχόμενο των οικονομικών αναφερομένων τους, αλλά να… εξορθολογιστούν και τα ίδια, λέγε με ηγεσίες τους, ή απλούστερα, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ και ΝΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, θίγοντας παράλληλα, χωρίς οι ανόητοι να το καταλαβαίνουν, και την προσωπική τους αξιοπιστία στις “Αγορές”!..

4. Πολλά, και ειλικρινή ασφαλώς, συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Αθηναίων Κο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, ως “αυτοδιοικητικός”, στην Αλβανική Κ-Β ΡΑΜΑ, για την συνεχιζόμενη κράτηση, κλπ, του εκλεγέντος προσφάτως δημάρχου της Χιμάρας Κου ΜΠΕΛΕΡΗ, μια επιστολή που, όπως δήλωσε, δεν υπέγραψαν τα… ΕΘΝΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ κόμματα ΚΚΕ και “Σόρος-Σύριζα”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Μπράβο, ρε βαζελάκο, μπράβο!.. Αλλά και… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΡΕ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!..

Το Εφετείο Τιράνων απέρριψε (01-06-2023) την αίτηση των δικηγόρων του Μπελέρη για απελευθέρωσή του και έτσι ο Δήμαρχος θα παραμείνει στις Φυλακές στα Τίρανα, ενώ ο βαριά καρδιοπαθής Κοκκαβέσης αφέθηκε ελεύθερος, και έτσι τώρα οι συνήγοροι υπερασπίσεως του Μπελέρη θα αγωνιστούν για την εκδίκαση της υποθέσεως από το “Ανώτατο Δικαστήριο” της χώρας!..

Όπως αντιλαμβάνεστε φίλοι, στην Αλβανία τώρα “παίζεται” το έργο “Ο ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο… ΜΠΕΓΛΕΡΗΣ (ΡΑΜΑ)”! Οψόμεθα, για την.. επιτυχία του έργου ή μη!..

ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ! ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ, KOY N. ΔΕΝΔΙΑ, ΝΑ “ΑΝΟΙΓΕΙ” ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ “ΟΥΔΕΤΕΡΗ” ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ”, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ;

Η ΚΑ Α/ΥΠΕΞ, ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΚΑ ΟΛΤΑ (ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΚΟΜΑ… ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ), ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ, ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΥΝ Α/Π-Θ “ΜΠΕΓΛΕΡΗ” ΡΑΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΞ! (Ο ΚΟΣ ΡΑΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΑΜ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑ ΚΟΔΕΛΙ)!..

5.

Mossad agent killed in capsized boat in Italy, surviving agents spirited back to Israel on emergency flight

The ten surviving Israeli agents were whisked on an emergency military flight back to Israel.

By World Israel News Staff

The Israeli victim of a fatal boat accident in northern Italy on Monday was a Mossad agent, Italian media revealed on Tuesday.

According to the Italian newspaper La Repubblica, the deceased man was a former Mossad official, but his name was withheld due to Israeli sensitivities.

According to the publication, the ill-fated boat carried a total of 24 individuals at the time that it capsized, including two crew members and 22 passengers.

Among them were 10 Israeli intelligence officers and several Italian officers, both active and retired.

Initial reports had said the group had gathered to commemorate a birthday but other reports later said it was a high level intelligence meeting.

The Israeli team and their Italian counterparts swam to the shore and were promptly rescued. Alongside the Mossad agent, three other people, including two Italian intelligence officers, lost their lives in the incident.

The ten surviving Israeli agents were whisked on an emergency military flight back to Israel.

The Italian intelligence agents were secretly transferred out of the hospitals they had arrived at in an attempt to keep their identities hidden, Italian media reported.

6.

Muhakkak ki bu mutlak bir zaferdir (2)

HASAN ÖZTÜRK
HABER7 YAZARI

Muhakkak ki bu mutlak bir zaferdir (2)

29.05.2023

14 Mayıs gecesi seçimin birinci turu sonuçlandığında 15 Mayıs’ta bu köşede, “Muhakkak ki bu mutlak bir zaferdir” başlıklı bir yazı yayınlamıştık.

İlk turda Cumhur İttifakı, Meclis’te çoğunluğu elde etti. Millet İttifakı kaybetti.

Erdoğan ilk turda en yakın rakibi Kılıçdaroğlu’na 5 puan fark attı.

Ama cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı.

İkinci tur demek aynı zamanda “Cumhurbaşkanlığı Sistemi”nin yerleşik hale gelmesi, tahkim edilmesi demekti.

0.5 puan ile yüzde 50+1’i elde edemeyen Erdoğan, ikinci tur seçimlerine gidilirken, “Bir diktatör ikinci tura kalmaz” dediğinde Amerikan CNN’ine, anlamamazlıktan geldiler.

Dün yani 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimiyle hem Cumhurbaşkanlığı Sistemi tahkim edildi hem Erdoğan 12’nci Cumhurbaşkanı olarak “yola devam” dedi.

Yüzde 52.16 ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakı’nı tebrik ediyorum.

***

İki haftadır Kılıçdaroğlu lehine pozisyon alan ve “İkinci turda kazanacak” propagandası yapanlara söz söylemek yakışı kalmaz. Ama “kamuoyu araştırması” adı altında rakamlarla  millete yalan söyleyenler yine  utandı.

Buna mukabil, ANAR, SONAR, GENAR, OPTİMAR, ASAL, BETİMAR gibi araştırma şirketleri üç aşağı beş yukarı neticeyi doğru tahmin  etti.

SEÇİM GÜNDEMİ İLE İKİ YILIMIZI MEŞGUL ETTİLER

Son iki yılımızı muhalefetin önce “erken seçim” söylemleriyle sonra, Erdoğan’ın aday olamayacağı tezviratıyla geçirdik.

Bu süreçte, neredeyse bütün haber kanallarının prime time’deki tek konusu, “6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak” sorusuydu.

Bir de “siyaseti” ve kurumları ifsat etmek için çalışan Kılıçdaroğlu’nun olmadık eylemleriydi.

Buna ilaveten, “Ekonomideki dalgalanma, covid19 pandemisi ve Ukrayna-Rusya savaşı üzerinden seçim tahmini” bütün gündemi kilitledi.

ERDOĞAN İLE  MİLLET ARASINDAKİ GÜÇLÜ  BAĞI UNUTTULAR

Son bir yıldır her gün  ama her gün muhalefet kanadının “aday” tartışması milleti yordu. Kendi içlerindeki tartışmalar milleti bezdirdi.

Cumhur İttifakı ise hem söylem birliği hem eylem birliği ile seçime hazırlandı.

Muhalefet, 6 Şubat depremiyle yaşadığımız büyük felakete bile bel bağladı.

Dağdaki PKK’lısından, hapisteki HDP’lisine kadar destek açıklaması yaptıkları Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın rakibi oldu ve kaybetti!

Ama Kılıçdaroğlu, ilk turda Meclis çoğunluğunu kaybettiğinde “Buradayım be buradayım. Vallahi de billahi de buradayım” diyerek elini  vurduğu masa CHP Genel Başkanlık Masası’ydı. Mekan CHP Genel Başkanlık makamıydı.

Kılıçdaroğlu ikinci tura bambaşka bir söylem ve ortaklıkla girdi. “Sığınmacı” düşmanlığı yaptı. Ümit Özdağ gibi her gördüğünü Suriyeli sanan bir marjinal siyasetçiyi yedeğine aldı.

Riyakarca davranan Kılıçdaroğlu ikinci turda da kaybetti.

Dün gece yaptığı açıklamadan anlıyoruz ki “CHP Genel Başkanlığı”nı kolay kolay bırakmayacak.

Bu arada İyi Parti lideri Akşener’e bir parantez açalım. Akşener, seçim sonuçlarını büyük bir olgunlukla karşıladı. 14 Mayıs seçim sonuçlarını kendi aralarında tartışacaklarını ve sonrasında Millet İttifakı ile ilgili kar vereceklerini söyledi. Bir de ayrıntı paylaştı, “Yerel seçimlerde Millet İttifakı iki partiden oluşuyordu” dedi.

Yani?

Yanisi, “CHP ile devam edebiliriz. Ama diğerlerini istemiyoruz!”

Bakalım ne olacak?

YILMADAN ÇALIŞTI, BIKMADAN YOLUNA DEVAM ETTİ

Gelelim muzaffer olana…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 yıldır pandemi, enflasyon, Rusya-Ukrayna savaşı ve dünyadaki tedarik zincirlerinin kırılmasının Türkiye’deki etkisine rağmen, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalıştı.

Dar gelirlileri gözetti. Her ne olursa olsun “üretim”in devam etmesi için çabaladı. Sağlıktan, spora… Eğitimden, enerjiye kadar her alanda odaklandığı hedeflere yürüdü.

Milletle hem hal oldu. Milletin sorunlarını çözmek için gecesini gündüzüne kattı.

6 Şubat depreminde yaşadığımız büyük felakette, depremzedelerin yanında oldu. Depremzedeleri ona inandı.

Tutamayacağı sözleri vermedi. Yaptıklarını anlattı. Yapacaklarını anlattı. Millet ona inandı.

İlk turda 49.5, ikinci turda 52.16 oy vererek “Cumhurbaşkanı olarak başımızda kal” dedi.

5 ay sonra 29 Ekim 2023’te Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılını kutlayacağız. Erdoğan, daha seçim takvimi belli olmadan “TÜRKİYE YÜZYILI” programını açıklamıştı.

TÜRKİYE YÜZYILI” başlamıştır.

Hayırlı uğurlu olsun.

Tebrik ederiz.

Allah yar ve yardımcısı olsun.

Cumhur İttifakının tüm paydaşlarının emeğine sağlık.

Bizi bu sabaha salimen erdiren Allah’a hamdolsun.

Türkiye Gazetesi İlk Sayfası

Türkiye Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Çağ Gazetesi İlk Sayfası

 

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

Akşam Gazetesi İlk Sayfası

 

Sabah Gazetesi İlk Sayfası

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗ!..

-/-