ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Ο Κος Α. Σαμαράς ήταν για τον συγχωρεμένο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ό,τι και ο… “Αόρατος” ή… Ιωαννίδης για τον Γ. Παπαδόπουλο, ήτοι αχάριστος και Βρούτος, ενώ παράλληλα τότε ΠΡΟΔΩΣΕ (!) μια ολόκληρη Παράταξη (ΝΔ), την ίδια του την Παράταξη, εκ της οποίας και (!) ανεδείχθη!..

Η αήθης τότε αυτή στάση του ΚουΣαμαρά μάλιστα, κρίνεται βαρυτέρα απ’ εκείνη του Ιωαννίδη, διότι ο Ιωαννίδης από πλευράς μορφώσεως, κρίσεως και δυνατότητος αναλύσεως των κρισίμων εθνικών θεμάτων, αλλά και γενικότερον, εμπρός στον Καλαματιανό “καθαρόαιμο” πολιτικό, ήταν ένα “καθαρό” “Ζερό”, ασχέτως του αν μετά, τα αποτελέσματα της αισχράς πράξεως και των δύο ήσαν, όπως η πράξη ΑΠΕΔΕΙΞΕ (!) για την χώρα μας απολύτως ΤΡΑΓΙΚΑ και με ΑΔΗΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ, αφού και το “Κυπριακό” του Χουνταίου Δ.Ι., αλλά και το “Σκοπιανό” του Σαμαρά, [ως απόρροια και (!) της ε/υπογραφής για την διάλυση της Γ/Β, έναντι των περίφημων εκείνων 3 όρων – προϋποθέσεων που μας εδόθησαν τότε, όροι που ουδέποτε όμως ετηρήθησαν – εφαρμόστηκαν, κλπ], “Σκοπιανό” που φάνηκε να “κλείνει” με την “ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” του Χουντόπαιδου και “Σόρος- Υιού”Α. Τσίπρα, κατά την άποψή μας πάντα, παραμένουν, κατ’ ουσίαν, ακόμα, ως θέματα, “ανοικτά” και χωρίς σ’ αυτά η Ελλάς να είναι πια ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ παράγοντας της τελικής διαμορφώσεώς τους!..

Συνεπώς, ένα τέτοιο άτομο, όπως και κάθε όμοιό του, εξ ορισμού (!), μας προκαλεί ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ (!) και μας δημιουργεί ενός είδους αρνητισμό και μια ιδιαίτερη δυσκολία στο να σχολιάσουμε τα όποια του λεγόμενα! Να σας θυμίσω εδώ, πως ο ίδιος ο Σωτήρας Χριστός μας είπε πως “η πόρνη μπορεί να συγχωρεθεί, ο αχάριστος ποτέ”!..

Παρ’ όλα αυτά, σχετικώς με ό,τι ο Κος Α.Σ. είπε για την συνάντηση, στις 07-12-2023, στην Αθήνα, των Κ.Κ.Μ. και ΡΤΕ, καθώς και τον γάμο – υιοθεσία των ομοφύλων ζευγαριών,  υποστηρίζουμε τα παρακάτω:

α. Για το 1ο σκέλος της τοποθετήσεως του Κου Α.Σ., ήτοι γι’ αυτό της θέσεως – απόψεως του Κου Α. Σαμαρά, περί λάθους αποφάσεως της ε/Κ-Β για συνάντηση του Π-Θ με τον ΡΤΕ, λέμε πως:

(1) Ο Κος Σαμαράς έχει δίκιο, αλλά “κομίζει γλαύκας ες Αθήνας”, όταν λέγει ότι ο ΡΤΕ και η χώρα του ανήκουν πια στον αντιδυτικό άξονα, με όσα κυρίως λέγει ο Τ/ΠτΔ, (αλλά και κρυφίως έπραττε και πράττει, θα συμπληρώναμε εμείς) και συνεπώς δεν θα έπρεπε ο νυν Κος Π-Θ της Ελλάδος να συναντηθεί μαζί του, κλπ!

Ρωτάμε! Οι Η.Π.Α., που αυτές πρώτα θα έπρεπε να τον είχαν αποκυρήξει (μαζί με την χώρα του) ή οι Βρετανοί ή και οι Γερμανοί προσφάτως στο Βερολίνο, (για το ΝΑΤΟ “δεν το συζητάμε”, συνεχίζει να του κάνει τεμενάδες), κλπ, δεν συζητούν ακόμα σήμερα μαζί του, μετά απ’ όλον αυτόν τον ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ, ΔΙΑ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΗΔΏΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ, ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που κυρίως μετά τις 07-10-2023 “άνοιξε” ο ΡΤΕ με την Δύση;

Γιατί άραγε το πράττουν; Παρεφρόνησαν; Απώλεσαν κάθε ίχνος πολιτικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας; Ξέχασαν τους βασικούς κανόνες της πολιτικής, αλλά και αυτήν ακόμα την ίδια την πολιτική; Ξέχασαν ότι προσβάλλεται στον πυρήνα της όχι μόνον η Δύση, ως Δύση, αλλά και ότι έτσι διακυβεύεται και αυτή η ίδια η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της;

Τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη! Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” λέμε πως η Δύση δεν θέλει να χάσει πρωτίστως την ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ της Τουρκίας, γι’ αυτό και την ανέχεται ακόμα την Τουρκία, μια ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, με ό,τι αυτό σημαίνει*, που επιπροσθέτως σ’ αυτήν ευρίσκεται και η παγκόσμιος πρωτεύουσα Κων-πολη, που είναι και ταυτοχρόνως και η δικιά μας, μη απελευθερωμένη, (όπως είχε πει και η Κα… Γλύκατζη – Αρβελέρ… και συμφωνούμε), πρωτεύουσα, μια παγκόσμιος Πόλη, η οποία… τυχαίνει να ευρίσκεται στα νώτα, στο μαλακό μάλιστα υπογάστριο του και (!) σήμερα Νο “1” ΕΧΘΡΟΥ της Δύσεως, που είναι το Κράτος των “Ρως”, (όπως αυτοί εμφανίστηκαν στην παγκόσμιο Ιστορία), με την μορφή στην παρούσα χρονική συγκυρία της “Ρωσικής Ομοσπονδίας”!  

* Η Τουρκία, πχ, δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί τον τελευταίο παγκόσμιο διαμετακομιστικό Σταθμό της μεταφοράς του παγκόσμιου / του ανά τον Κόσμο ΧΡΥΣΟΥ στις ευρωπαϊκές Τράπεζες των Κοσμοκυρίαρχων απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”! Πώς λοιπόν να εγκαταλειφθεί από την Δύση, ούσα μάλιστα μια χώρα στην οποίαν η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ και ΔΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π.;

Θυμίζω και πάλι πως η Τουρκία, ό,τι και να λέει ο Κος ΡΤΕ, χρωστάει την ΥΠΑΡΞΗ της μέχρι και σήμερα στο τεράστιο ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το οποίο και την “έκτισε” (κυρίως μετά το 1950 και το πέρας του Β’ Π.Π., όταν πια το τ/εμπόριο είχε καθ΄ολοκληρίαν “περάσει”, όπως βαυκαλίζονται οι Τούρκοι να λένε, από τα ελληνικά και τα αρμενικά χέρια, σε τουρκικά! Μέχρι και σήμερα οι Τούρκοι εβραϊκής καταγωγής “κρατούν τα ηνία” της τ/Οικονομίας! Αυτός ήταν, όπως έχουμε ήδη πει, και ο λόγος που ο ΡΤΕ προσπάθησε να δημιουργήσει το λεγόμενο “Πράσινο Τουρκο-Ισλαμικό Κεφάλαιο”, με Τούρκους “καθαρά” επχ-τίες,βαθείς Μουσουλμάνους, οι οποίοι όμως τελικώς (!) προσέκρουσαν σε τείχος!..

-/- 

(2) Επίσης, πολλοί δευτερεύοντες, τριτεύοντες, κλπ, λόγοι κρατούν την Δύση σε σχέσεις και σε επαφές και σήμερα με την Τουρκία, που πια έχει καταστεί στρατηγικός εταίρος της Ρωσίας και ευρύτερα πολιτική ουρά του “ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”, όπως αυτός σχηματοποιείται κυρίως από την ρ/… “Αρκούδα”, τους αλαζόνες “Πέρσες” και τους σχιστομάτηδες “κρυφούς” Σίνες, αλλά και με Β. Κορεατικά επίσης… ψήγματα, μια Τουρκία που πολιτικά “βλέπει” πια πρώτα προς την Ασία και μάλιστα “βλέπει” συνειδητά προς αυτήν, και φυσικά πέραν των μεγαλόσχημων νεο-Οθωμανικής μορφής Ισλαμικών ρητορικών… υψηλών “πεταγμάτων” του ΡΤΕ!..

Ένας τέτοιος δευτερεύων λόγος, θα μπορούσε να ήταν πχ η βασική Αρχή που λέγει “έχε τον φίλο σου κοντά, και τον εχθρό σου ακόμα πιο κοντά”, κλπ, κλπ, κλπ!..

β. Σε ό,τι αφορά την διάσταση ΙΣΡΑΗΛ, την οποίαν ανέφερε ο Κος Α. Σαμαράς, υποστηρίζουμε πως αυτό, με την σημερινή συγκεκριμένη Κ-Β του, αυτήν του ευρύνοος Κου Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, καταλαβαίνει απολύτως (!) και άριστα (!) την ανάγκη της Ελλάδος να έρχεται σε επαφή με την Τουρκία, όσο και η τελευταία να “το έχει περάσει γενεές 14”, κυρίως μετά τις 07-10-2023!

Το Ισραήλ γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ, όπως και οι Η.Π.Α. – Μ. Βρετανία, πως η Κ-Β του Κ.Κ.Μ. ΔΕΝ (!) πρόκειται να τους “πουλήσει” ποτέ, και πως πάντα θα τηρεί με απόλυτο τρόπο, όπως ασφαλώς και με τον δέοντα σεβασμό, τις όποιες υπογραφές της, αλλά και τον λόγο της, υπογραφές και λόγο, που φυσικά η ε/Κ-Β έβαλε ή έδωσε στο πλαίσιο της υλοποιήσεως της δικής της σχεδιασθείσης εθνικής πολιτικής, μιας πολιτικής που, έως τώρα τουλάχιστον, ο Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ. απεδείχθη, όσο και να μην αρέσει σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδος, “ΓΚΡΑΝΤ ΜΕΤΡ”, κάτι που σχεδόν όλοι “είδαν” / διεπίστωσαν (και!) στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα ο Κ.Κ.Μ. να τυγχάνει ιδιαιτέρου σεβασμού και… υπολογισμού!..

Συνεπώς, εμείς απευθυνόμενοι στον Κο Α. Σαμαρά, με τον προσήκοντα σεβασμό, του λέμε ΝΑ ΜΗΝ (!) ΑΝΗΣΥΧΕΙ και να κυττάξει πια το Ίδρυμά του, αφήνοντας πλέον τα της ε/εξωτερικής Πολιτικής στους νέους… υπηρέτες της!

Ο καιρός σας πέρασε πια Κε Σαμαρά, αφήστε τον χώρο και τον Τόπο μας στους νεοτέρους, τους οποίους και μάθετε να εμπιστεύεστε! Ο ε/λαός ΔΕΝ (!) είναι πρέφουρας, προφανώς κάτι θα βλέπει στον Ε/Π-Θ Κο Κ.Κ.Μ., κάτι που προφανώς εσείς δεν μπορείτε να δείτε, γι’ αυτό και τον εξέλεξε δις και μάλιστα με το άκρως σεβαστό ποσοστό του 41%!..

Πλην των άλλων, δεν είναι ταυτοχρόνως και ωραίο Κε Σαμαρά, δεν είναι συναδελφικό θα έλεγα, να επεμβαίνετε στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, η οποία πια ασκείται από άλλο πρόσωπο και όχι από εσάς, και μάλιστα δημοσία (!) και μάλιστα χρονικά τόσον πονηρά, 10 – 12 ημέρες μόλις, προ της επισκέψεως του Κου ΡΤΕ στην Πατρίδα μας!

Και επειδή ζητήσατε εμμέσως να αναρρωτηθούμε, το αν είναι δυνατόν 2 τέως Π-Θγοί της χώρας και 2 τέως Πρόεδροι της ΝΔ, όπως εσείς και ο Κος Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ να κάνουν λάθος στην θέση τους για το θέμα (λειτουργήσατε και ως ο “ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ” του Κου Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, κάτι που -κατ΄εμάς- σας μειώνει, ενός Κ. Α. Κ. που όμως δεν τον ακούσαμε να λέγει το ο,τιδήποτε σχετικό με την επικείμενη Ε-Τ συνάντηση κορυφής, εμφανιζόμενος και πάλι αυτός, και ως συνήθως, ως πολιτικός μας “Σωτήρας”, “Φαεινός Νους”, “Νέστωρ”, “Βούδας” και παπάρια, με το συμπάθιο, Κε Πρόεδρε), σας γράφουμε τα ακόλουθα!

Οι τέως Π-Θγοί θα έπρεπε να γνωρίζουν, ΟΛΟΙ (!) ανεξαιρέτως, άρα και εσείς, πως για ό,τι ήθελαν να πουν και μάλιστα σε τόσο κρίσιμα θέματα, όπως είναι οι Ε-Τ σχέσεις, θα πρέπει να τα λένε απ’ ευθείας στον κάθε φορά “τρέχοντα” αιρετό Π-Θ της χώρας και όχι δημοσία και δη εγκαίρως και όχι ετεροχρονισμένα, ουσιαστικώς υπονομεύοντας έτσι την όποια εθνική  προσπάθεια, αφήνοντας παράλληλα και (!) υπόνοιες στους όποιους τρίτους ακροατές τους, πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την παρέμβασή τους! Πχ Την κατ΄εντολήν (έξωθεν) δημιουργία θέματος και εντός της ΝΔ, σε μια στιγμή που η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στην χώρα έχει καταντήσει “ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ”, είτε με τον εξ Αμερικής Γκέϊ νέο Αρχηγό του “Σόρος-Σύριζα”, είτε με τον “Γιδογάμη” του καθ’ υπερβολήν πια… “ΠΑΣΟΚ”, (άντε του “ΠΑΣΟΚ” – “ΚΙΝΑΛ”), είτε με τους χωρίς πολιτική πυξίδα διαφημιζόμενους… Χριστιανούς της πολιτικής… Νάτσιους, είτε με το μπάσταρδο κύημα των Νεο-Ναζί, λέγε με “Σπαρτιάτες” (πότε θα σηκωθεί ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ από τον τάφο του και θα τους πάρει με τις κλωτσιές δεν ξέρω), είτε με τα διεθνιστικά Κομμούνια του Λαμιώτη… μεγαλο-τσιφλικά Κουτσούμπα!..

Αναρρωτηθήκατε ποτέ, του πού ακριβώς οδηγήσατε την Ελλάδα με την εξωτερική πολιτική σας, Κε Σαμαρά, όταν είχατε διατελέσει ΥΠΕΞ μας, μια πολιτική που ακόμα “πληρώνουμε” και “θα πληρώνουμε”, αλλά και βεβαίως πληρώσαμε” με το 1ο βήμα για την ΑΠΩΛΕΙΑ ουσιαστικώς της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, που έγινε επί Κ-Β Χουντόπαιδου;

Αναρρωτηθήκατε μήπως το ίδιο και για τον Κο “Κ. Α. Κ”, στον οποίον ατυχώς, κατ΄εμάς, αναφερθήκατε;

Αναρρωτηθήκατε μήπως το ίδιο και για τον Κο Σημίτη, του οποίου την ανέλιξη στην εξουσία απολύτως στηρίξατε, προδίδοντας την Παράταξή σας, (ο “Κ.Α.Κ.”, από την πλευρά του, του έδωσε την 2η 4ετία δώρο, αφού όλοι πια ξέρουν / – τε και – με ότι έγινε ΝΟΘΕΙΑ το 2000… / μπράβο του), την οποίαν Παράταξη και μνημονεύσατε, ενός Σημίτη τα πολιτικά κατορθώματα του οποίου, στην εξωτερική πολιτική, σαν αυτό το μείζον πχ της Μαδρίτης, κλπ, καλείται σήμερα να διαχειριστεί ο Π-Θ Κ.Κ.Μ. , σε μια στιγμή που οι Τούρκοι έχουν φτάσει στο… 100 / στο “τέρμα τα γκάζια”, των σε βάρος μας ΣΤΑΘΕΡΩΝ και ΜΟΝΙΜΩΝ διεκδικήσεών τους;

Είτε σας αρέσει , είτε όχι, ο Κ.Κ.Μ. έφερε, ως Κυβερνήτης μας, τούμπα την τουρκική εξωτερική πολιτική, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα (μέχρι και ταυτοτικό), της εξωτερικής τους πολιτικής, ενώ “έδεσε” την εθνική μας άμυνα πολλαπλώς, ήτοι με πραγματικό των ΕΕΔ τρόπο, είτε στην διεθνή αρένα με συμφωνίες, κλπ, παραλαμβάνοντας μια χώρα χρεοκοπημένη, όσο και να μας… έβγαλε τάχα από τα Μνημόνια το Χουντόπαιδο (από  του Σημίτη και καταστροφέα του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον… Ροβεσπιέρο Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, και δώθε), αλλά και υποθηκευμένη μέχρι το 2115 (για 99 χρόνια από του 2016 αρχομένου), από το διεθνιστικό… ροζ αυτό Χουντόπαιδο!..

Μετά από τα παραπάνω, πιστεύουμε πως θα έπρεπε να ήσασταν τουλάχιστον πιο… ΣΕΜΝΟΣ (!) στην όποια κριτική σας, μια κριτική που είναι ασφαλώς θεμιτή, αλλά που σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να μην γίνεται δημοσία, ακαίρως και με ύφος του κατέχοντος την πολιτική ορθότητα,  και μάλιστα από εσάς που τα είδαμε, όπως και τα ζούμε ακόμα, τα πολιτικά σας χαϊρια, όπως και τα αντίστοιχα του άλλου “μεγάλου”, του Κου Κ. Α. Κ., τον οποίον μνημονεύσατε !..

Θα ήθελα να γίνω πιο καυστικός Κε Πρόεδρε, και όχι βεβαίως μόνον προς εσάς, λέγοντας πως η ΟΙΗΣΗ που όλοι εσείς οι νέοι σχετικώς πολιτικοί, οι μετά το 1990 πολιτικοί επιδεικνύετε, είναι σύμβουλος ΚΑΚΟΣ και ως ηνίοχος της ζωής σας, σας οδηγεί στον γκρεμό και τελικώς ίσως σας οδηγήσει και στην λαϊκή χλεύη! (Σε ό,τι αφορά την ζητούμενη, από όλους εσάς, υστεροφημία)!..

Για παράδειγμα! Ίδρυμα στο όνομά του δεν είχε ή δεν απέκτησε ποτέ ο Εθνάρχης ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο πολιτικός δημιουργός της “Ελλάδος των 5 θαλασσών και των 2 ηπείρων”, ούτε και ο “Γέρος της Δημοκρατίας”, ούτε ΟΥΔΕΙΣ των πολιτικών που έγραψαν ουσιαστικά την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά ούτε και αυτός ακόμα ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, έστω στην αλλοδαπή, δεν “έστησε” ένα τέτοιο, ώστε να μπορεί κάποιος να μελετήσει την ΕΛΛΑΔΑ με τα μάτια των Βασιλέων μας, μιας Βασιλείας μέρος 100% της ε/Ιστορίας, όσο και κάποιοι να θέλουν να τους εξωπετάξουν!..

Ο Κος Καραμανλής ο… Παππούς, ΟΚ (!) έκανε Ίδρυμα, όντας πράγματι μια μεγάλη και για 10ετίες ελληνική και διεθνής πολιτική προσωπικότητα, κάτι που δεν έκανε ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ως όφειλε, αφού και η οικογένειά του ήταν και κατ΄εμάς παραμένει πολύ γερό και δυνατό “κομμάτι” της πολιτικής της χώρας μας για 10ετίες επίσης, ένα λάθος που ήρθε να διορθώσει “τρόπον τινά” ο γιός του “ΓΑΠ” με το Ίδρυμα “ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”!

Εσείς όμως; Θα θέλαμε μια εξήγηση, αν φυσικά δεν είστε Οιηματίας, του ποιοί ακριβώς λόγοι σας οδήγησαν στην δημιουργία του Ιδρύματος “Α. Σαμαράς”! Το “είθισται” της εποχής μας ίσως, όπου ο κάθε λεφτάς φτιάχνει ή “στήνει” και από ένα Ίδρυμα, Οργανισμό, κλπ, κάτι άλλο, και τελικά τί;

ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ:

ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ, Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΚΜ – ΡΤΕ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ – ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΤΕΤΟΙΑ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, “ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ” ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ)!..

β.  Στο 2ο μέρος της δηλώσεώς σας, αυτό με τον γάμο και την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, κλπ, συμφωνούμε μαζί σας, εστιαζόμενοι πρωτίστως στην αναφορά σας πως δεν μπορεί η γυναίκα να είναι τεκνοποιητική απλώς μηχανή, κλπ, κλπ, κλπ!.. “Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ”, θα λέγαμε!..

2. Ο Ε/Π-Θ, που ευρίσκεται στην Αγγλία, εξέφρασε την ενοχλησή του για την ακύρωση της συναντήσεώς του με τον Βρετανό, ινδικής καταγωγής, Π-Θ, Κο ΣΟΥΝΑΚ!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ (!), ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ Π-Θ ΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, (ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΩΣ Π-Θ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ), ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ(!), ΚΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ (!) Η Ε/ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ (!) Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ -ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ- ΡΙΖΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Ε-Β ΣΧΕΣΕΩΝ Η (ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΦΙΛΙΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΧΩΡΕΣ!.. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΟΥ-ΜΕ (!) ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ, ΝΟΥΝΕΧΗ, ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΡΟΛΟ ΤΟΝ Γ’, ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΑΞΙΑ! ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ Ε/Π-Θ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΣΟΥΝΑΚ ΟΧΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Η(ΔΙΑΖ) ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Ε/Π-Θ;

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΗΝ Ε-Β ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥΝΑΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ! ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥ ΣΟΥΝΑΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΣΑ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΝΔΙΑ και ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ!..

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙΡΙΑ!.. 

ΟΨΟΜΕΘΑ!.. 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Λυπούμαστε ειλικρινώς για τα όσα γράψαμε για τον Κο ΣΑΜΑΡΑ, όντες μάλιστα εκ μητρός συγγενείς του!..

2. Για το παρακάτω, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρήκαμε!..

3.

Ούτε έτσι….

Ούτε έτσι….
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος

ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι την θέλετε την κορυφή; Αφού ζαλίζεστε και πέφτετε κάτω, με η χωρίς κροτίδα. Μόνο έτσι γίνονται «ενδιαφέροντα» τα Πρωταθλήματα. Όταν συμμαχείτε να μαγειρεύετε τον Ολυμπιακό. Να εφευρίσκετε τρόπους να κλείνετε το Καραϊσκάκη και να αφαιρείτε βαθμούς. Δεν σας φτάνει η εξυγίανση και οι αποφάσεις των διαιτητών. Ακόμη και η προπαγάνδα με το var, που χρησιμοποιείται, εδώ και 4 χρόνια που εδραιώθηκε στα γήπεδα, έχουμε πάρει τα 3 από τα 4 Πρωταθλήματα. Έχετε δίκιο μωρέ, εμείς δεν το θέλουμε. Εμείς δεν θέλουμε elit διαιτητές στα ντέρμπι, αντί για τα σούργελα ως επί το πλείστον ξένους που φέρνετε. Ενώ αντιθέτως στηρίζεται, ανεβάζετε, προωθείτε, κάθε λογής φυντάνι , για την ακρίβεια τον «ανθό» της Ελληνικής διαιτησίας.

 Αυτές είναι οι «μεταγραφικές» σας ανάγκες, την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Εμείς αναζητάμε στόπερ, χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ και εσείς διαιτητές και επόπτες να σφυρίζουν αυτά που θέλετε. Αλλά τί να λέμε, όταν είμαστε οι μοναδικοί που τιμωρηθήκαμε επειδή είχε άπνοια και δεν διαλυόταν ο καπνός από τα καπνογόνα. Όταν αντιμετώπισε και η «λιμνούλα» λόγω σκεπαστών κερκίδων το ίδιο πρόβλημα άλλαξε ο νόμος. Τί να λέμε όταν χωρίς να υπάρξει επί της ουσίας τραυματισμός , τα μαγειρέψατε όλα. Από αφαίρεση βαθμού και  μηδενισμού , μέχρι κεκλεισμένων. Σύμφωνα με την «λογική» σας , δεν πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να ακούει και από τα δύο αυτιά εδώ και δεκαετίες, με τα μύρια όσα έχουν πέσει στα Ελληνικά γήπεδα.

Μόνο στην Ελλάδα ο 4ος γίνεται  πρώτος , με τους καλύτερους «σεφ», και γνωματεύσεις «χορηγών», εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Που να ντραπεί όμως η ντροπή; Από ποιους; Από τους εφευρέτες της προπαγάνδας; Που τους χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια να φτιάξουν εγκαταστάσεις; Που προσπαθούν να τους δώσουν το Πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια; Όταν και πάλι τότε τους το είχαν δώσει με το ξέπλυμα της μπουγάδας; Η με την απαγόρευση της μετακίνησης μόνο των οπαδών μας στην Λεωφόρο και το έγκλημα Δούρου; Αυτοί είναι οι μοναδικοί «τίτλοι» τους τα τελευταία 28 χρόνια!!!  Αυθεντικά βγαλμένοι μέσα από την μπόχα- βρώμα της Ιστορίας τους.

Αυτές είναι οι χαρές τους, μόνο έτσι κερδίζουν, τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιούν σε όλα τα αθλήματα. Δεν ξέρουν να κερδίζουν, δεν νοιώθουν πως είναι η χαρά να είσαι απλά ο καλύτερος, δεν αισθάνονται το πώς είναι να είσαι πραγματικά ο κυρίαρχος σε ένα άθλημα. Λογικό. Όταν κυλιέσαι στον βούρκο και στην λάσπη που να σηκωθείς; Έρποντας πας. Ένα- ένα, τους τελειώνουμε τα αφηγήματα. Κάποτε μέτραγαν μόνο τα Πρωταθλήματα από την ίδρυση της Α’ Εθνικής και μετά, λες και δεν είχαν πριν Ιστορία η δεν παιζόταν ποδόσφαιρο.

Μετά μέτραγαν ανύπαρκτες κούπες. Μόλις τους βγάλαμε τις πραγματικές στα ομαδικά, έπεσε μούγκα και εκεί. Να μας πουν για Ευρωπαϊκά μήπως; Μόνο στο μπάσκετ αντρών έχουν και από αυτά το ένα είναι της συγνώμης και άλλα δύο στην Ελλάδα. Για τον ερασιτέχνη τους που μιλάνε, τι έχουν να επιδείξουν; Το απόλυτο τίποτα. Και ας διατηρούμε τόσα τμήματα στα ομαδικά αθλήματα. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, τα λόγια της Δέσποινας Παπαδοπούλου έμεινα αναπάντητα εδώ και δεκαετίες.

 “Το πληρώσατε και θα το πάρετε”. Επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν τα λουλούδια, τα κέρματα, οι ελληνοποιήσεις, τα δικαστήρια, τα παραρτήματα, τα πέναλτι και οι νυσταγμοί, δεν σας ξυπνάμε. Θα σας αφήσουμε στον αιώνιο ύπνο σας να βλέπετε τον μόνιμο εφιάλτη σας κάθε βράδυ.

-/-