ΜΑΡΤΗΣ, ΓΔΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ… ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΦΤΗΣ!

1. Πάμε προς μια απροκάλυπτη “Παγκόσμια Χούντα”; Την Τρίτη (21-03-2023), πιθανότατα θα συλληφθεί ο πρώην Α/Πρόεδρος Ν. ΤΡΑΜΠ!

2. Οι “Διεθνείς Εβραίοι” που μισούν τον Ι/Π-Θ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, λόγω των πατριωτικών του θέσεων και κυρίως λόγω της αναμφισβήτητης πολιτικής του λαμπρότητος, οδηγούν μάλλον τα πράγματα στο Ισραήλ, προς έναν εμφύλιο πόλεμο*, με απώτερο στόχο (μετά απ’ αυτόν της πτώσεως της νυν Κ-Β Β.Ν.) το “πέρασμα” των σχεδίων τους στο θέμα της επιλύσεως του λεγόμενου “Παλαιστινιακού Προβλήματος”, με προσέγγιση, τουλάχιστον, … 100%-70% υπέρ των Παλαιστινίων! Κύριος μοχλός του στόχου τους αυτού είναι η Κ-Β των Η.Π.Α.!..

* Για να λέει κάτι τέτοιο ο Στρατηγός Κος ΓΚΑΝΤΖ, κάτι θα έχει… “δει” και… “προσέξει”!..

3. Ισμαήλ Χακκί Πεκίν: “Ο ε/στρατός είναι στα νησιά (εννοεί αυτά τα παρά την Μ. Ασία), διότι έτσι ελέγχει την Θράκη και την Κύπρο”!

Σχόλιο: Ήταν πάντα ένα πολύ δυνατό μυαλό ο υπόψη Στρατηγός! Δεν τον είχε τυχαίως επικεφαλής της τ/ΥΣΠ ο (κάποτε) Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ!

Είναι σαφές ότι οι ΤΕΔ έχουν αντιληφθεί ό,τι, εδώ, τόσα χρόνια τώρα γράφουμε, σχετικά με το τί παρέχουν και πώς λειτουργούν για την υπόλοιπη Ελλάδα, τα νησιά μας αυτά! Θυμηθείτε, πχ, τί έχουμε γράψει για την στρατηγική σημασία, (για την άμυνα της Ελλάδος φυσικά), της Λέσβου!.. Είναι εδώ που εμείς… τουρκιστί λέμε: “Aman Rabbim böyle acıyı yaşatmasın”!

4. Επί “Σόρος-Σύριζα” είχαμε στην Δ. Θράκη την άδεια στους Ε/Μουσουλμάνους για… “Σαρία” και επί ΝΔ την άδεια για επιλογή Μουφτήδων από τους Ε/Μουσουλμάνους! Ή όχι; Ναι! Οι Έλληνες ή οι -απλώς- ελληνικής καταγωγής πολιτικοί (αν ήσαν… ποδοσφαιριστές θα τους γράφαμε ως κατόχους ε/διαβατηρίου, αχαχαχαχαχαχα), ήσαν πάντοτε… “large”, σε βάρος των… Ελλήνων!..

5. Το “Τσατσο-σάϊτ” των ΕΕΔ δούλεψε πολύ καλά για την… τ/ΥΣΠ (!) το τελευταίο διάστημα, αφού δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες Ε/Διοικητών, κλπ, των ΕΕΔ, όπως και ομιλίες τους – (“πλούσια”) βιογραφικά τους, που για να τις έβρισκε η Υπηρεσία αυτή ή και η “ΜΙΤ” ακόμα θα έπρεπε να πληρώσει ένα κάρο λεφτά, ενεργοποιώντας μάλιστα σχεδόν όλο της το κατασκοπευτικό σύστημα στην χώρα και πάλι ίσως να μην είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε!.. Συγχαρητήρια!..

6. Προς κάποιους πολιτικούς! (Και προς εσάς, “τω όντι” σοβαρέ, Κε Λοβέρδε / “Ντραμίστα”)! Όχι να αποσύρει η Τουρκία την “Στρατιά Αιγαίου”, την οποία συνέστησε το 1975 για τον συγκεκριμένο γνωστότατο λόγο (!), αλλά και να την διαλύσει ακόμα, με διεθνή πολιτικο-στρατιωτική επιτήρηση βεβαίως, (κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί), πρακτικά δεν (θα) σημαίνει κάτι για εμάς, αφού η Τουρκία (ΤΕΔ) θα έχει πάντα τη δυνατότητα να την ανασυγκροτήσει εύκολα, σχετικά γρήγορα και χρονικά σύντομα να ενεργήσει κατά των ε/νήσων παρά την Μ. Ασία, νήσους τις οποίες εμείς θα έχουμε “αδειάσει” από Στρατό, βάσει της (υποθετικής) συμφωνίας που θα έχουμε υπογράψει και ούτε θα προλάβουμε να καταλάβουμε ούτε καν τί θα έχει συμβεί, όταν αιφνιδιαστικά οι ΤΕΔ θα επιχειρούν σε άδεια, στην περίπτωση αυτή, νησιά!..

7. Η Ακσενέρ είναι αυτή που πήγε στην τ/Βουλή με μήλα και πατάτες, αχαχαχαχαχαχαχα, για να… λαϊκίσει μιλώντας από του βήματος, αυτοεξεφτιλιζόμενη βεβαίως, (ασχέτως αν δεν το κατάλαβε), ενώ το “έπαιζε” δυναμική, κλπ, καθ’ όλο το διάστημα των μακρότατων χρονικά διαβουλεύσεων μεταξύ των “6”!

“Προχθές” επισκέφθηκε στις Φυλακές (καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού* και… μούρης, λόγω των επικείμενων εκλογών), κάποιον απατεώνα Κυβερνητικό (“ΑΚΡ”) Δήμαρχο κάποιας των Πριγκηποννήσων, με στόχο να τον προσεταιριστεί η “Συμμαχία”-της, αυτής της σημερινής Αντιπολιτεύσεως! (“Millet Ittifakı”).

Τελικώς, φαίνεται να είχε δίκιο, για τον χαρακτηρισμό και την γενική της περιγραφή ως πολιτικού και ανθρώπου, που της είχε κάνει ο “Ευνούχος” Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ!..

* Όπως έπραξε, φεύγοντας για 24 (!) ώρες από την Συμμαχία των “6”! / Θυμίζουμε ότι μετά από τις προηγούμενες αλλαγές είχε δηλώσει πως θα απεσύρετο από την Πολιτική, κάτι που δεν έπραξε!

8. Τα ναυπηγεία μας, για εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, είναι σίγουρο ότι θα πάνε πολύ καλά στο μέλλον, από την στιγμή που τα “πήραν” οι Αμερικανοί!..

Με την ευκαιρία! Μακάρι να έλθουν τα αμφίβια που ζητήσαμε από τους Αμερικανούς, αμφίβια που, όπως εκτιμούμε, σε λίγες ημέρες θα έχει εγκριθεί η προμήθειά τους και από το πιο “τοπ” κομμάτι της α/πολιτικής ιεραρχίας και η προμήθεια θα… τροχοδρομηθεί!..

Ευτυχώς πέρασε ένας… Φλώρος από την θέση του Α/ΓΕΕΘΑ και οι ΕΕΔ… ξανακελάϊδισαν πολύ δυνατά, μετά από πολλά – πολλά χρόνια!

9. Πώς και από πού γνώριζε ο “Σόρος-Τσίπρας” ότι παρακολουθείτο ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ; (Αναφερόμαστε στην προ… Ράμμου εποχή).

Από τα συνεχή βοθρο-δημοσιεύματα του συνεργάτη του “Σόρος-Τσίπρα” Νεο-Ναζιστή Χίου, κατά του Π-Θ μας, έγινε ολοφάνερο το ποιός είχε το ή τα “Predator”!.. (Τα έχουμε πει βεβαίως και γράψει)!..

10. Σοφιανός (Κ.Κ.Ε.): “Έχουν αδειάσει τις αποθήκες του Στρατού”! / Τί λένε εκεί στον Χολαργό, είναι έτσι;

11. Τα στρατιωτικά Νοσοκομεία (για να μην ακούτε διαφόρους), είναι όλα(!!!) στο “Ε.Σ.Υ.” !

12. Για την αποκατάσταση της αλήθειας! Όταν το 2010, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε φέρει και ψηφίσει τον Νόμο για την προστασία της Α’ κατοικίας, ο “Σόρος-Σύριζα” τον είχε καταψηφίσει!.. Άντε λιμά!..

13. Μήπως θυμάστε το ποιός και γιατί είχε πει το: “Να μην είμαστε μοναχοφάηδες”;

Μήπως θυμάστε, ομοίως, το ποιός είχε πει και σε ποιούς, το: “Και να σας δώσω 2000 Ευρώ στον καθένα, τί θα μπορέσετε να κάνετε μ’ αυτά”;

14. Νάσος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! Ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Χούντας, με την γνωστότατη μάλιστα εκπομπή “Κάθε Μεσημέρι”, έγινε μεταλλαγμένος Κομμουνιστής “Σόρος-Συριζαίος” και μάλιστα και μια ξεκάθαρη “φανατίλα” κρυμμένη πίσω από την επιτηδευμένη μειλιχιότητά του, που όμως… ξεσπάει και… χάνεται αυτή, όταν οι όποιοι συνομιλητές του τον “παίξουν” στα “πάνελ” το ίδιο, ήτοι με μειλιχιότητα… “του κόλου”!..

Ντροπή και ξεφτίλα, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

15. Αν δει κανείς το βίντεο με τον γερανό της “ΕΛΑΣ” που, κυρίως τα κρυφο-συριζόπουλα των ιδιωτικών Καναλιών, [αλλά και όχι μόνον (όπως πχ η Κα Κοσσιώνη, κλπ)], παρουσίασαν ως αστυνομικό, παρ’ ολίγον, έγκλημα, θα διαπιστώσει (!!!) πως, αν ο οδηγός δεν έπραττε ό,τι έπραξε, θα τον κατέβαζαν κάτω και αυτόν μεν θα λίντσαραν, τον γερανό δε, θα έκαιγαν!..

Ο δρόμος ήταν μπλοκαρισμένος από… “διαδηλωτές”… μάχιμους! Καταλάβατε! Προσέξτε δε αυτόν τον… “διαδηλωτή” που είναι στην μέση ακριβώς της λεωφόρου και σηκώνει τα χέρια του και λέγοντας ουσιαστικά “σταμάτα” στον οδηγό του γερανού και σ’ εκείνους που τρέχουν να μπλοκάρουν τον δρόμο, ο οποίος ήταν “ανοικτός” σε κυκλοφορία, ώστε να μην περάσει το γερανοφόρο όχημα της “ΕΛΑΣ”! Ο οδηγός είδε και κατάλαβε γρήγορα την κατάσταση, προλαβαίνοντας να φύγει και να σωθεί!

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση και με καμιά Κ-Β να βρουν δίκιο οι Αστυνομικοί, διότι όταν κυβερνάει ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” κυβερνά “στα ίσα” το παρακράτος του Σόρος, ενώ όταν είναι Κ-Β η ΝΔ (μια θετική εικόνα του Μπαϊντενικού Α/”Δημοκρατικού” Κόμματος), μόνη ή με το ΠΑΣΟΚ, κυβερνά η κομμουνιστο-φοβία της λεγόμενης “Δεξιάς” (εσείς πείτε την “Αριστερο-φοβία” ή όπως αλλιώς θέλετε), η αριστερή πτέρυγα του Σημιτικού “ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.” ή και τα 2 αυτά μαζί, προστιθεμένων βεβαίως και των διεσπαρμένων και στα Κόμματα αυτά Σοριτών!..

Δεν έχει τα… αρχ… η σημερινή πχ Κ-Β να πει ότι δεν έφταιγε ο Αστυφύλακας του Γερανού, κλπ, και πως λειτουργεί σε όλο το… Ζωϊκό Βασίλειο το “ένστικτο της αυτοσυντηρήσεως” και πως κανείς που απειλείται δεν κάθεται να πεθάνει, μη ενδιαφερόμενος βεβαίως για κανέναν γύρω του!..

Τί έκανε αντιθέτως η ΝΔ, υπό την ενοχική δυστυχώς επήρεια και… των “Τεμπών”; Έδιωξε τον Α/ΕΛΑΣ και τοποθέτησε άλλον, ενώ προφανώς θα… “ιππεύσει” (κοινώς… “πηδήξει”) και τον οδηγό Αστυφύλακα ή πολιτικό υπάλληλο της “ΕΛΑΣ” (ό,τι τέλος πάντων ήταν αυτός ο οδηγός), του γερανοφόρου οχήματος!..

Επίσης, ποτέ δεν θα πει, ΚΑΝΕΙΣ(!) ΤΗΣ Κ-Β της ΝΔ, πόσο μάλλον ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ” της “ΕΛΑΣ”, ότι στην χώρα, και δη στις 2 μεγαλύτερες κυρίως αυτής πόλεις, έχουν εδώ και χρόνια, εισέλθει εκπ-νοι… “Σόρος-Στρατοί”, ούτε πως στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, και ακολούθως να… ακολουθεί και η πολιτική λεκτική αλητεία, που… ισχυρίζεται πως “μα είστε 4 χρόνια Κ-Β, γιατί δεν τα φτιάξατε, κλπ”!..

16. Προς ενημέρωσή σας ο Κασιδιάρης έχει πιάσει διψήφιο νούμερο στις δημοσκοπήσεις και δεν λένε τίποτε, κανείς!..

Και για να μην ακούτε τάχα ψεύτικες και υποκριτικές αντι-Ναζιστικές παπαριές, διαβάστε! Το Κόμμα αυτών των απογόνων των παγκοσμίων Χιτλερικών κτηνών, θα κατέλθει στις εκλογές και θα μπει στην Βουλή, διότι στην χώρα πρέπει κυρίως να… επιβιώσουν πολιτικά οι πάσης φύσεως Κομμουνιστές – Διεθνιστές, ώστε πάντα η συγκεκριμένη χώρα να δυσκολεύεται να… αναπνεύσει εθνικά, να υπονομευθεί και άλλο και βαθύτερα ο υγιής Πατριωτισμός και Εθνισμός, να επέλθει, δια μιας νέας και πάλι εσκεμμένης ταυτίσεως, ολοκληρωτική σύγχυση του όρου Δεξιά και Άκρα Δεξιά με τον Ναζισμό και τον Φασισμό, αλλά και διότι έτσι ευνοούνται και ευρύτερα γεωπολιτικά σχέδια των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” στην χώρα μας και γειτονιά μας, ένα των οποίων είναι η Ελλάδα, έτσι όπως την ήξερε όλος ο Κόσμος ιστορικά και διαχρονικά να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ (!) και να μεταβληθεί σε μια άκρως πολυ-εθνική χώρα, και μάλιστα, πάλι, όχι πχ μια χώρα σαν… Η.Π.Α. της Ευρώπης, αλλά ως ένα ευρωπαϊκό… “CORRAL”!..

17. Κα Κοσσιώνη! Με πολύ αγάπη, το ακόλουθο για σένα! Έμπλεξες μέσα σου την έννοια Γενίτσαρος και τον όρο Γενιτσαρισμός!

Οι Ρώσοι, Κα, δεν είναι Γενίτσαροι, διότι τα παιδιά που μετέφεραν στις γραμμές τους (χώρα τους) σώζωντάς-τα στην πραγματικότητα, είναι παιδιά Ρωσώφωνων οικογενειών, οικογενειών με 100% ρωσική συνείδηση!..

Σημειώνουμε δε πως οι Ρώσοι επέτρεψαν σε όλους όσους ήθελαν, μετά από την κατάληψη της Μαριούπολης να φύγουν απ’ αυτήν και γενικώς να φύγουν προς τα δυτικά, από τις περιοχές των ανατολικών Ρωσώφωνων Επαρχιών που κατέλαβαν!..

Μετά απ’ ό,τι έγινε εναντίον των Πούτιν – Μπελόβα, ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΚΑ ΚΟΣΣΙΩΝΗ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ!..

18. Για την δράση της Ρ/κατασκόπου στο Αλιβέρι, (αυτής που “έπαιξε” εσχάτως στα ε/”ΜΜΕ”), θα σας γράψουμε σύντομα κάποιες σκέψεις μας!..

19. Αν οι Άγγλοι ήθελαν και αυτοί, εκτός των Η.Π.Α., τον Κιλιτσντάρογλου ως επόμενο Τ/ΠτΔ, δεν είμαστε σίγουροι 100%! Φαίνεται όμως πως μάλλον αυτό συμβαίνει! Σίγουρα πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους Άγγλους έχει ο νυν Τ/ΥΠΑΜ, Κος Ακάρ! (Ιδίως με τον ομόλογό του, Κο Γουάλας).

20. Να βρείτε (μέσω του “Γιου Τιούμπ”) το άρθρο της εξόριστης Τουρκάλας Ετζέ ΤΕΜΕΛΚΟΥΡΑΝ, με τίτλο: “Τα 7 Βήματα Από Την Δημοκρατία Στην Δικτατορία”!..

21. Ήρθε η Άνοιξη! Ρωτάμε λοιπόν! Τα Καταριανά “ΡΑΦΑΛ” άρχισαν, όπως είχε ειπωθεί από τους Τούρκους, να προσγειώνονται στα τ/α-δ;

22. ΔΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ)… ΠΟΛΛΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΟΥ… ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΧΘΕΣ (18-03-2023), … ΣΥΓΧΩΡΩΝΤΑΣ-ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΛΑΚΗ!

 

 

 

23. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ… ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!..

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ(!) ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ ΜΑΣ! 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ “ΝΟΤΑ – ΧΑΜΟΓΕΛΟ” ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΒΡΕ!

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

Ο ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-